Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El País verwijst in keiharde analyse De Jong naar mislukte opvolgers Iniesta

Laatste update:

De inbreng van Frenkie de Jong bij Barcelona werd eerder al door Marca in twijfel getrokken en nu komt ook El País met een kritisch stuk over de Nederlandse middenvelder. De Spaanse krant komt met het vernietigende oordeel naar aanleiding van het optreden van De Jong in de uitwedstrijd tegen Real Madrid van zondagavond. Barcelona raakte door een 2-0 nederlaag de koppositie kwijt aan de Koninklijke.

"Alle kwaliteiten die de jonge Nederlander van Barça leken te sieren, zijn door de realiteit omgedraaid", zo valt onder meer te lezen in het kritische rapport van De Jong. "Zijn jeugd is getransformeerd in naïviteit en zijn vaardigheden zijn verworden tot banale retoriek." Volgens bovengenoemde krant heeft Barcelona sinds 2014, toen Luis Suárez, Marc-André ter Stegen en Ivan Rakitic werden aangetrokken, geen geslaagde aankopen meer gedaan.

Toen De Jong vorig jaar januari definitief voor Barcelona koos was er echter geen enkele twijfel over diens kwaliteiten. "Niemand leek tegen zijn komst te zijn. Op 21-jarige leeftijd leek hij de meest bejubelde aanwinst van Barcelona in de afgelopen jaren te worden. De Jong was de perfecte gok, een Nederlandse middenvelder opgeleid in de ‘Hollandse School’. Daarnaast beschikte hij over het benodigde zelfvertrouwen om voor Barcelona te spelen."

Zinédine Zidane: 'Meer dan verdiende overwinning op Barcelona'

"Het is moeilijk te accepteren dat dit ongelooflijke talent in dezelfde irrelevantie verdwijnt als André Gomes of Philippe Coutinho", waarschuwt El País De Jong voor een mislukt avontuur in het Camp Nou. "Voorgangers van de Nederlander en tevens mislukte opvolgers van Andrés Iniesta. De belangrijkheid van laatstgenoemde lijkt alsmaar te groeien in Barcelona. Een genie die nu verlangt naar een genie in het kwadraat."

De komst van De Jong zorgde voor euforie bij de achterban van Barcelona, waar er juist veel kritische geluiden waren te horen bij het aantrekken van Antoine Griezmann. "Voetbal kan soms echter voor verrassingen zorgen. In het geval van De Jong is dat niet uitgesloten. Er is nog geen definitief oordeel over de Nederlander, waarschijnlijk vanwege de onverwachte afstand tussen de verwachtingen die hij met zich meebracht en de prestaties die hij tot dusver heeft neergezet."

Volgens El País liet De Jong tegen Real andermaal zien dat dat de kritiek op zijn inbreng bij Barcelona terecht is. De Spaanse krant zag alleen Gerard Piqué in Madrid een voldoende halen. "De andere spelers liepen op hun tenen of faalden, zoals in het geval van De Jong. Maar als hij de speler is die hij zegt dat hij is, dan moet hij dat wel snel laten zien. Voorlopig valt hij alleen maar op vanwege zijn irrelevantie."

Vind jij ook dat Frenkie de Jong ondermaats presteert bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Mooi hoe snel het kan gaan in de Spaanse pers. De eerste seizoenshelft was het de tweede verlosser 'die met zijn kwast het middenveld kleur gaf', nu is hij na een paar matige potjes opeens irrelevant. Mijns inziens behoorde Frenkie de eerste seizoenshelft tot de 3 beste spelers van de club, na de winter weet hij zich echter niet te onttrekken aan de wisselvalligheid en wisselt hij sterke met fletse potjes af. Uiteindelijk komt het wel goed met de jong, hij is pas 22 en heeft talent genoeg. Xavi en Iniesta waren op die leeftijd niet eens basisspeler.

4 maart 2020 om 16:39

Met zijn kwast het middenveld kleur gaf?? Welke krant lees jij Skeu? Cadena SER zeker hahah. In Spanje heeft niemand het dit seizoen positief over frenkie gehad, de lof ging vooral uit naar Fede en Odegaard die mooie dingen laten zien. Frenkie heeft het lastig omdat het verwachtingspatroon daar zo hoog is doordat ze hem al met Iniesta willen vergelijken en omdat zijn prijskaartje echt bizar is, 88 mil is toch te krankzinnig, Overmars heeft daar een prima deal uit gehaald. Ze blijven ook maar drie dezelfde type middenvelders opstellen, daar moeten ze gauw vanaf.

4 maart 2020 om 17:09

Het valt me op dat je altijd Real madrid spelers verheerlijkt en Barca spelers de grond in boort. Dit topic gaat helemaal niet eens over Odegaard en Valverde en toch krijg jij het weer voor mekaar om het over hun te hebben. Btw de kranten waren weldegelijk ontzettend lofend over (soms naar mijn mening onterecht) Frenkie, waaronder As en Marca.

4 maart 2020 om 17:17

Ik kan je wel de karrenvrachten van Voetbalzone samenvattingen van de Spaanse pers doorsturen, maar heb niet het idee dat je dat op andere gedachten gaat brengen.

4 maart 2020 om 17:18

"in Spanje heeft niemand het dit seizoen positief over frenkie gehad" Pure kolder. Zijn veel kranten geweest die hem de hemel in schreven na zijn eerste wedstrijden. Waarschijnlijk dezelfde kranten die hem nu weer irrelevant noemen. Zo werkt dat nou eenmaal. Wel eens dat ze heel snel een fatsoenlijk middenveld met meer diversiteit moeten opstellen.

4 maart 2020 om 17:20

@LeBuffon, ik vind het niet zo gek dat hij nu Valverde en Odegaard erbij haalt. Een overgroot deel van de topics over de spaanse competitie gaan over Frenkie terwijl de echte uitblinkers op het middenveld dit seizoen in La Liga toch echt Valverde en Odegaard zijn.

4 maart 2020 om 17:50

EdenMadrid, leuk en aardig dat Odengaard en Valverde uitblinkers zijn in La liga, maar daar gaat het in dit topic helemaal niet over. En ik maak er nu zo een punt van, omdat InsideMadrid dit altijd doet bij Barca topics. Hij kan wat dat betreft een voorbeeld nemen aan Blink.

4 maart 2020 om 18:43

Lebuf/ Het valt je op dat ik altijd Real Madrid spelers verheerlijk?? Ik heb me meermaals negatief uitgelaten over Bale dus je verhaal klopt niet , en ik noem Odegaard en Fede omdat die toch op dezelfde positie als Frenkie spelen? Lijkt me niet zo lastig om dat in te zien

Die Spanjaarden lijken toch echt allemaal onder een steen te hebben geleefd afgelopen seizoen, inclusief de technische pionnen bij Barcelona zelf. Hebben die nou echt helemaal niet doorgehad dat Frenkie op 6 speelde, en vanuit daar naar voren dribbelde of het spel verlegde? Die hebben daar echt het waanidee dat De Jong een type Iniesta/xavi is, terwijl hij de vervanger van Busquets dient te zijn. Het feit dat De Jong in het slechtste Barca van de afgelopen 10 jaar terecht is gekomen helpt ook niet echt mee.

4 maart 2020 om 17:00

Dus hij heeft bij Ajax als nummer 6 een transfer afgedwongen naar Barcelona terwijl het geen 6 is? Dus eigenlijk is hij nog beter?

4 maart 2020 om 17:24

Voor wat precies?! Frenkie is verdedigend prima en komt de bal het liefst ophalen.

Wat een gekken daar in Spanje. Frenkie hoort op 6 te spelen en de opbouw te verzorgen. Dat deed hij grandioos bij Ajax en bij het Nederlands Elftal. Busquettes maakt vrijwel elke wedstrijd foutjes die ze punten kunnen kosten waar Frenkie het afgelopen 1,5 jaar niet ondermaats heeft gepresteerd op de 6 bij NL en Ajax maar juist fantastisch speelde. Het verschil tussen een 6 en een 8/10 is fantastisch groot. Frenkies kracht zit hem in die magnifieke dribbels en die slimme passjes als hij weer eens twee man bezig houdt. Zo creeërt hij de ruimte die nodig is om voorin creatief te spelen. Dit mist Ajax en Barcelona ook dit jaar. De Jong is een 6, Busquettes is een 6. Zet busquettes maar eens op de positie van de Jong, reken maar dat hij nog minder is dan een Marin op die positie. Zet Frenkie op 6 en je zult zijn dat hij na enige tijd verantwoordelijk zal zijn voor de herrijzenis van het Barcelona. Net zoals hij medeverantwoordelijk was voor de herrijzenis van het Nederlands Elftal en Ajax. Ik kan niet wachten op Napoli....

Dit stuk is natuurlijk in de waan van de dag geschreven. Er wordt gedaan alsof het een gigantisch demasqué was in Madrid, natuurlijk onwaar. Ik vraag me af of de schrijvers van deze artikelen vorig jaar wel naar Ajax hebben gekeken, waar Frenkie vast op zes stond er vanuit daar mocht opkomen. Je ziet overigens dat als hij dat bij Barca doet, het gelijk gevaarlijk is - zie de bal op Messi die had moeten zitten. Op hangend linksbuiten kan Frenkie he-le-maal niks, dus hem daarop afkraken is mijns inziens niet volledig terecht. Ik geloof in Frenkie bij Barca en Busquets is binnen 2 jaar wel klaar. Speelt soms fenomenaal maar levert hier en daar vaak de simpelste ballen in.

"maar als hij de speler is die hij zegt dat hij is, dan moet hij dat wel snel laten zien" Volgens mij heeft Frenkie zich nooit echt als iemand anders voorgedaan. Heb ik bepaalde uitspraken gemist?

Iedereen wijst naar de positie waar Frenkie speelt en tot op zekere hoogte klopt het ook wel dat hij wellicht niet gewend is aan zijn huidige positie, maar als we even Auba als voorbeeld nemen....die man staat bovenaan de topscorerslijst en speelt ook nooit op zijn favoriete positie in het zwakste Arsenal in 24 jaar. Is Auba dan de uitzondering die de regel bevestigt of mag Frenkie zich ook wel eens schikken in zijn huidige rol?

4 maart 2020 om 16:33

De rol die Auba vervult is tot op zekere hoogte hetzelfde op de vleugel als in het centrum. Alleen zijn positie is anders. Bij Frenkie is voornamelijk de verandering van rol het probleem, want zoals je weet is zijn grootste kwaliteit het verzorgen van de opbouw en het controleren van het spel.

4 maart 2020 om 16:34

Frenkie moet de laatste tijd als de infiltrerende speler dienen, à la Donny van de Beek. In de classico stond hij zelfs op de linkerflank. Absurd gewoon! Auba mag wel Gwn nog steeds in de baklijn opduiken en zijn doelpunten maken, terwijl Frenkie juist op zijn best is rond het middenveld, niet rond de baklijn van de tegenstander.

4 maart 2020 om 16:43

Wagwan/ Een heleboel mensen dachten dat het vanzelf wel ging lopen met dembele suarez messi voorin en frenkie ergens op het middenveld, maar nu die aanval zwaar verzwakt is en frenkie meer verantwoording moet nemen zinkt hij. Ook denk ik dat frenkie het gevoel had dat messi wel beter zou zijn dan dat hij nu is, want messi heeft al drie maanden lang geen uitgoal gemaakt

4 maart 2020 om 17:29

Het valt me op dat jij er steeds als de kippen bij bent om op Barcelona te bashen en Real steeds probeert op te hemelen( zoals je bij dit artikel for some reason meent te moeten verwijzen naar Fede en Odegaard, terwijl die laatste momenteel niet eens bij Real speelt🙄). Los daarvan staat Real een puntje voor in La Liga en staan ze op de rand van de uitschakeling in de CL. Dus doe aub niet alsof het bij Real allemaal goed loopt want het voetbal is vaak niet om aan te zien.

4 maart 2020 om 16:57

En ik dacht dat jij het spelletje begreep... Allereerst kunnen snelle voorhoedespelers vrijwel op posities voorin uit de voeten. Ten tweede blijft zijn taak gewoon scoren waar bij Frenkie zijn taak drastisch verandert. Hoe denk je dat het zou uitpakken met Özil op 6, of Guendouzi op 10. Terwijl voor een Pepe in de spits of een Lacazette op linksbuiten de taak hetzelfde blijft. Scoren! Het zal wellicht iets ingewikkelder voor ze worden omdat het niet hun ideale positie is maar ze zullen toch makkelijk blijven presteren zonder teveel aanpassingsproblemen.

4 maart 2020 om 17:20

@samcro ik snap zeker je punt hoor alleen we moeten niet gaan denken dat iedere speler multifunctioneel is. sommige spelers renderen alleen op een bepaalde positie en Frenkie is daar een van

4 maart 2020 om 21:42

Frenkie de Jong kan prima ook als linksmid of rechtsmid spelen. Echter moet die dan op die positie(s) een meer controllerender rol spelen. Nu ligt de druk om een wedstrijd te beslissen veels te veel op het middenveld bij Barcelona, doordat de aanval te weinig scorend vermogen en diepgang heeft en de backs matig zijn. Als Barcelona aanvallende backs had van niveau Dani Alves en Alba in topvorm en de MSN in topvorm had, dan zou Frenkie veel beter tot z'n recht komen vanaf het middenveld, omdat de druk om beslissend te zijn veel minder op het middenveld ligt. Liverpool speelt bijvoorbeeld ook met 3 controlleurs, maar kunnen dit zich permitteren doordat ze met Salah, Firmino en Mane een topaanval hebben en met TAA en Robertson top backs hebben die aanvallend wereldklasse zijn. Dit heeft Barcelona niet, waardoor er te veel van het middenveld verwacht wordt.

Wat heeft ajax dit toch slim gedaan, zo'n matige speler voor zoveel geld verkopen. Het helpt echt enorm om spelers enorm te hypen in de sociale media en de oude media. Echt briljant van ajax gedaan.

4 maart 2020 om 16:44

Deal van de eeuw Telstar, echt een knap staaltje onderhandelen. Ik hoop dat Ajax fans nu begrijpen waarom Overmars die twee jongens moest weg doen, de explosie van de markt en de goede prestaties brachten zoveel ogen op deze jongens dat clubs tegen elkaar gingen opbieden.

4 maart 2020 om 16:59

Ik zou er toch 120 miljoen voor hebben geëist . Over zes jaar zal dit een van de beste 6 aller tijden zijn. Sla deze comment maar op en als ik geen gelijk heb, geef ik je een Real shirtje met Kharchouch achterop!

4 maart 2020 om 17:20

Hahah En de hype is weer begonnen over die andere matige voetballer vd Beek. Zijn hype begint hoe goed hij is met zijn diepgaand en hoe hij 30 gaat inschieten bij Real. Ze willen zijn jongen zijn carrier verpesten om naar Madrid te sturen.

Op het begin van het seizoen kroop El Pais nog in zijn hol en nu zijn ze hem aan het afbranden. Stelletje idioten. Ja, Frenkie De Jong is na de winterstop niet goed bezig, maar El Pais hun analytisch vermogen is ook wel ronduit zwak. Hij is nooit de vervanger van Iniesta geweest, maar de opvolger van Busquets. Hebben ze hem dan nooit bezig gezien bij Ajax en Oranje? Zwakke journalisten zeg, zij moeten flink aangepakt worden ipv Frenkie!

Ik vraag me af of Frenkie te lief is of Barca te dom? Als je zo lekker speelde bij Ajax, vanuitgaande dat dat ook nog eens zijn favo positie is, dan kan je beter wat van zeggen en anders pleiten gaan. Kan best moeilijk zijn, maar op deze manier word je er ook niet gelukkig van.

4 maart 2020 om 16:47

Jant/ Vergis je niet, frenkie heeft een dik contract ondertekend in catalunya, dus die heeft geen reden om amok te maken, maar uiteraard houdt hij alles in de gaten. Gister kwam er nog een bericht uit dat hij zelf een personal trainer heeft aangenomen omdat de trainingen van barcelona nergens over gaan, intensiteit van lik-me-...

4 maart 2020 om 16:51

En omdat het lekker in het straatje past van de Real fans geloven we dat ook maar meteen. Laten we wel even serieus blijven doen en niet alle pulp voor waarheid aannemen. Zo hoort het beide kanten op te zijn overigens, begrijp me niet verkeerd.

4 maart 2020 om 19:22

Nee dat snap ik, maar Frenkie ziet er voor mij niet uit als die dude van de hoek die voetbalt voor het geld. En hij zou best een dik contract hebben, maar dat kan je ook krijgen bij een andere topclub in Europa en anders maar iets minder. Een 2 miljoen minder per jaar in vergelijking met zijn contract merk je niet neem ik aan, maar ontevredenheid en ongelukkig spelend op een positie wat je niet ligt merk je zeker wel!

De Jong was toch de nieuwe Cruijff? De nieuwe Messi van Barcelona? Aldus de Spaanse media. Man man man.Ze verwachtten teveel van hem, iets wat hij totaal niet kan brengen op dit moment. Niet in dit team dat aan het aftakelen is. Frenkie is een speler maar niet DE speler. Maakt niet uit waar hij speelt. Links, midden of rechts op het middenveld. Op al die posities was hij te wisselvallig net als het hele team.

Over de discussies over de positie van frenkie op het middenveld, bij Ajax speelde hij toch ook naast schone die op 6 stond of controllerend speelde? Wat is dan het verschil met naast busquets spelen kan iemand mij dat uitleggen? Ik hoop dat hij de komende tijd beter gaat spelen want hij is nog steeds belangrijk voor het nederlands elftal

4 maart 2020 om 17:23

Het verschil is dat Barcelona met een 6 speelt, en daarvoor twee middenvelders. Bij Ajax werd er met twee controleurs gespeeld (als eentje opkwam, nam de ander de verdedigende rol over) met daarvoor één aanvallende middenvelder (Donny). In dat systeem begon Frenkie vaak de opbouw tussen of naast de twee CB's, en kreeg hij de vrijheid om ruimte te vinden, de combinatie aan te gaan, en het speeltempo te dicteren. Bij Barcelona is hij vaak de meest vooruitgeschoven middenvelder, en nu moet hij ook nog de 16 induiken omdat Barca's aanval zo gemankeerd is.

Frenkie is een goede speler, maar ik denk dat deze jongen gewoon teveel is opgehyped. Periodt. Je kan er veel over zeggen, niet ze juiste positie enz enz. Maar ik vind dat een type Frenkie ook op andere posities op het middenveld uit de voeten moet kunnen. En vooral als er een bedrag van in de 80 miljoen voor betaald is. Hebben jullie Busquets wel eens 2 man voorbij zien dribbelen? Nee. Ook al spelen ze normaliter beide op 6 vind ik Frenkie toch een ander soort speler. Van de kwaliteiten die van hem worden verwacht zou je wel moeten denken dat een rechts- of linkshalf ook geen probleem voor hem zou moeten zijn. Maar dat is het dus wel gebleken.

4 maart 2020 om 21:32

Links of rechtshalf is ook geen probleem voor Frenkie. Het is eerder gebrek aan scorend vermogen en diepte voorin en goede aanvallende backs van wereldklasse. Nu ligt er te veel druk op het middenveld van Barcelona om beslissend te zijn. Een middenveld met Arthur, Busquets en Frenkie zou echt perfect werken met Dani Alves en Alba in topvorm op de back posities en MSN als voorhoede. Dan neem je de druk vanuit het middenveld om diep te gaan en te scoren enorm af, doordat de MSN enorm veel scorend vermogen en diepte heeft en backs enorm aanvallend seizoen. Het enige wat het middenveld dan hoeft te doen is de rust en controlle bewaren. Dat kan het middenveld met Arthur, Frenkie en Busquets als geen ander. Liverpool speelt nu ook met zeer controllerend middenveld en wint de CL. Real Madrid won ook 3 keer de CL met een behoudende middenveld met Kroos, Casemiro en Modric. Het verschil is dat deze teams echter onwijs veel diepgang, scorend vermogen en aanvallende backs hadden om het te kunnen permitteren om een behoudende middenveld op te stellen. Barcelona heeft dit momenteel niet.

Bij Barcelona houden ze vast aan het oude dat afbrokkelt en spuugt men het nieuwe al uit voordat het zijn nut heeft gebleken. Dat De Jong nu moet wachten op het pensioen van Busquets is even zijn pech, maar ze zijn wel achterlijk als ze het vertrouwen in hem gaan verliezen. Op den duur raak je af van Pique, Busquets, Messi, Suarez en Griezmann. Beter bouw je dan aan een nieuw jong team waar De Jong een van de steunpilaren van wordt, dan weer 180 miljoen besteden aan Neymar.

Zo zie je maar dat ook jeugdspelers van Ajax niet gegarandeerd slagen bij buitenlandse clubs. Het is een leuk en talentvol ventje met een goede mentaliteit. Hopelijk komt hij er nog.

4 maart 2020 om 19:42

Welke jeugdspeler van ajax doel je op? De jong is volgens mij een produkt uit de jeugd van rkc en willem2.

6 maart 2020 om 00:02

Het woord jeugdspeler bevat de woorden jeugd en speler. Dit woord betekent dus dat je in de jeugd hebt gespeeld. Hij heeft in Jong Ajax gespeeld dus ben je een jeugd speler. Er is een groot verschil tussen een jeugdspeler zijn en opgeleid zijn. Je kan jeugdspeler zijn van een club, maar opgeleid zijn door een andere club.

Het begint me echt zwaar te irriteren dat ze niet door hebben dat Frenkie puur op 6 alleen in zijn kracht speelt. Wat een gelul van die krant. Zolang hij niet op die plek mag spelen krijg je niet zijn ware potentieel te zien. Straks op het EK zien wij de echte Frenkie ben ik van overtuigd.

De Jong is wel een redelijke speler maar de media heeft het enorm opgehemeld en Ajax kon lekker cashen. Gezien zijn positie en kwaliteiten kan een dergelijke speler nooit 90 miljoen waard zijn.maar ik heb het altijd al overdreven gevonden van de media hoe De Jong werd opgehemeld. Maar De Jong kan er ook niks aan doen dat de media dat doet en kan die 90 miljoen nooit waarmaken.

Te bizar voor woorden om in vredesnaam Frenkie met Andres Iniesta te gaan vergelijken. De Spaanse media heeft Frenkie al die jaren duidelijk NOOIT gevolgd. Ik had graag een snoeiharde analyse terug willen geven. Helaas pindakaas!

Probleem bij Barcelona is dat alles in het teken staat van Messi. Het eerste wat een speler daar doet als hij de bal krijgt, is kijken waar Messi staat om de bal af te geven. Hierdoor kan het team niet vrijuit voetballen, je ziet de verdamping eraan af. De meeste spelers hebben geen greintje vertrouwen, kijk maar naar Griezmann maar bv ook Semedo. Niets ten nadele van Messi, ik ben geen hater maar dit is mijn mening.

Wat ik niet begrijp is iedereen liep vorige jaar weg met de jong, en nu half jaartje later kan die er helemaal niks meer van ik begrijp er helemaal niks meer van, sommige mensen hebben elke dag een andere mening en commentaar. Geef die jonge lekker de tijd de meeste denken dat het makelijk is voor die jonge van Ajax naar Barcelona is even stap hoger vooral de media aandacht.

Wat een onzin. Werkelijk waar wat een onzin. Barca heeft aanvallende problemen. Als gevolg is het spel van barca statisch geworden. Daarin heeft ook het spel van Frenkie gevolgen hierin. En dan nog zijn positie, hij moet concurreren met Busquets. Straks zal hij de nr1 zijn en als een Neymar komt e.d. Nu denken ze daar dat Frenkie het spel verdeelt, de assist geeft en de actie inzet en als het even ook nog kan, een goaltje maakt. Kom nou. Alsof Xavi of Iniesta destijds zo goed zouden zijn zonder hun aanvallende kompanen als Ney en ervoor Villa, Henry e.d.

5 maart 2020 om 08:16

Precies! Ik ben het volledig met je eens SocioFan! De druk wordt nu te veel op het middenveld gelegd, doordat de aanval bij Barca te zwak is. Je ziet bij Real Madrid nu ook dat een middenveld met Kroos, Casemiro en Modric veel moeizamer verloopt, nu Ronaldo weg is en Bale niet meer in topvorm verkeerd, terwijl het een perfect middenveld was toendertijd. Liverpool precies hetzelfde. Die spelen ook met drie controlleurs en dat werkt uitstekend door een mega goede aanval en goede backs.

Frenkie dit frenkie dat frenkie de 2de cruyff frenkie heeft het talent,wie in dienst speelt can Messi kan slagen bij Barça anders kom er niet aan te pas,kijk maar naar ibra,coutinho etc

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren