Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Furieuze Spurs-manager Postecoglou krijgt het aan de stok met fan van Tottenham

Laatste update:

Tottenham Hotspur verloor dinsdagavond in eigen huis van Manchester City (0-2). Vele supporters zagen hun club echter ook het liefst verliezen, zodat de kans groter is dat aartsrivaal Arsenal de Premier League-titel misloopt. Tottenham-manager Ange Postecoglou heeft grote twijfels aan de instelling die heerst binnen de club.

De Australische manager baalde als een stekker na de verliespartij tegen Manchester City. De kans op de vierde plaats, die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de Champions League, is daarmee verkeken.

Postecoglou sprak na afloop tegenover de media zijn ergernis uit. “Het was niet de sfeer die ik hier gewend ben.” De oefenmeester kreeg het tijdens het duel ook aan de stok met een supporter van Tottenham, die Manchester City in zijn ogen veel te veel aanmoedigde.

“De laatste 48 uur hebben me laten zien dat de fundamenten bij deze club vrij broos zijn. Binnen de club, maar ook erbuiten. Ik ga daar hier niet verder op in. Het zijn gewoon mijn observaties. Die houd ik voor mezelf. We moeten terug naar de tekentafel”, vervolgde Postecoglou, die leek te doelen op een algeheel gebrek aan winnaarsmentaliteit in en rondom de club.

Postecoglou is zeker niet de eerste manager van Spurs die de mentaliteit kraakte in Londen. Zijn voorgangers Antonio Conte en José Mourinho deden dat eerder ook al.

“Ze zijn er hier gewoon aan gewend geraakt om niets te winnen”, zei Conte in maart vorig jaar kort voor zijn vertrek. “Ze willen niet voor iets belangrijks spelen, ze willen niet onder druk spelen, ze willen geen stress krijgen. Dat is lekker makkelijk.”

Postecoglou haalde zijn schouders op toen hem werd gevraagd naar de supporters van Tottenham die juichten voor Manchester City, waardoor aartsrivaal Arsenal de koppositie in de Premier League is kwijtgeraakt. “Ik wil gewoon succesvol zijn hier. Dus wat de prioriteiten van andere mensen hier zijn, maakt me helemaal niks uit.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja welkom bij Spurs. Ik kan me voorstellen als je trainer bent, je 24/7 bezig bent met het beste presteren het enorm frustrerend is als anderen niet diezelfde mentaliteit hebben.

De haat naar een andere club groter dan de liefde voor je eigen, onbegrijpelijk.

15 mei 2024 om 10:30

Heerst bij de clubs die ik volg ook. Heel jammer.
Utr tov Ajax
Salernitana tov Napoli
Lazio tov Roma

Maar in zekere zin ga je er altijd enigszins in mee.

15 mei 2024 om 10:38

Ik kan me toch voorstellen dat je wat minder gemotiveerd bent wanneer je heel de week van je supporters hoort dat je niet moet winnen.

Het is toch wel treurig, zeker omdat je zelf gewoon nog Champions League kan halen. Niet dat je dat echt aan de spelers zag, die gaven gewoon wat ze normaal ook geven. Denk niet dat Son expres die bal er niet in schiet. Wellicht dat ze in een andere situatie echter net wat beter zouden kunnen wanneer er Champions League voetbal zou liggen te wachten.

15 mei 2024 om 11:39

Zeker omdat je gewoon nog voor CL voetbal speelt, dat is het meest bizarre.

Small club mentality.

Zelf gewoon letterlijk nooit iets winnen dus ga je je vreugde zoeken in leedvermaak bij je grote rivaal.

Goed dat de trainer zich hier ontzettend aan irriteert.

15 mei 2024 om 10:35

Precies, plus het feit dat vele Spurs fans dus schijnbaar vergeten dat ze zelf bij winst nog gewoon CL voetbal hadden kunnen halen. Villa moet dit weekend uit naar Palace, daar had ik ze onder druk echt wel punten zien verliezen want bij CP zijn ze in topvorm.
Terwijl Spurs uit speelt tegen Sheffield United, de club met de meeste tegengoals in de PL ooit.
Ben niet eens een Arsenal fan, maar wat zou het lekker zijn als Arsenal alsnog kampioen wordt. Dan hebben ze dus voor niks staan juichen gisteren bij Spurs.

15 mei 2024 om 10:46

Ja, ongekend.

Het zou nog ietwat anders zijn als je zelf helemaal nergens meer om speelt. Maar zelfs dat boeit de supporters niet. Alsof ze überhaupt al hebben geaccepteerd dat Tottenham never nooit iets gaat winnen.

15 mei 2024 om 11:20

Het is niet alleen bij "kleine" clubs.

Ik kan me nog herinneren dat de Feyenoord supporters aangaven dat Feyenoord moest verliezen bij Twente, zodat Ajax geen kampioen zou worden.

Snap dit soort zaken niet, maar dat zal wel aan mij liggen.

15 mei 2024 om 11:29

Op dat moment was Feyenoord natuurlijk een grote club, maar presteerden ze belabberd en hadden ze al lang geen grote prijs meer gewonnen. Ik denk dat eenzelfde situatie heel anders zou liggen bij de Feyenoord fans wanneer deze zich nu zou voordoen.

15 mei 2024 om 11:40

Vond ik als Feyenoord-supporter zelf ook een pijnlijk moment. Begrijp dat ook niet. Gelukkig hebben we het daarna niet meer gehad en zelfs nog eens een klein aandeeltje gehad in een kampioenschap voor Ajax om PSV van plek 1 te halen 3 wedstrijden voor het eind. Dat was onze eigen revanche na de 10-0, maar toen hadden we gelukkig dat gedoe niet. Afgelopen weekend hier of daar nog wel een berichtje gelezen of NEC niet geholpen moet worden maar nu we zelf sportief er weer wat beter in zitten lijkt dat allemaal niet meer te boeien.

15 mei 2024 om 11:55

Ik bedoel ook niet te zeggen dat Tottenham een kleine club is natuurlijk. Maar het is wel zo'n mentaliteit die je juist vaak bij kleine clubs ziet ten opzichte van grote clubs.

Het stomme in dit geval is dat als je kijkt naar Tottenham als club. Dan heb ik het over stad, stadion en financieel. Dat ze letterlijk aan alles voldoen om wel een rol van betekenis te spelen in het Engelse voetbal. Maar die mentaliteit, een heftig minderwaardigheidscomplex, weerhoudt ze er juist van om die stap naar de top te maken.

Niet de eerste trainer die zich over dit probleem binnen Tottenham uitlaat. Conte en Mourinho gingen hem al voor. Desondanks kunnen sommige Arsenal fans er ook wat van. Beide groepen hebben zich van slechte kanten laten zien gisteravond. Al is het van Arsenal kant iets meer te begrijpen, de spanning is niet niks als je na 20 jaar weer echt kans maakt op een hoofdprijs.

15 mei 2024 om 10:33

Het verschil bij Mourinho en Conte is dat ze destijds titelkandidaat waren. Het is dat Bergwijn het verziekte op Anfield waardoor alles als een kaartenhuis instortte. Ik snap de frustratie van Postecoglou, maar een beetje inlevingsvermogen kan geen kwaad.

Volgend seizoen gewoon opnieuw beginnen en hopen voor hem dat het elftal nu wel fit blijft.

15 mei 2024 om 12:04

Onder Mourinho en Conte speelden ze ook gewoon voor de 4e plaats en een CL ticket, echt niet voor de titel hoor. Ze stonden wel in de bekerfinale (die ze blijkbaar liever niet wilden winnen, dus ze ontsloegen Mourinho de week ervoor).

15 mei 2024 om 12:18

Spurs is echt nog nooit een serieuze titelkandidaat geweest in de PL en daarvoor volgens mij ook niet. Ook niet met Conte en Mou.

Daarnaast wel gek dat 1 speler door 1 fout in een wedstrijd een heel kaartenhuis in kan laten storten. Dat zegt dan genoeg over de mentaliteit..

15 mei 2024 om 12:18

Hoezo hebben beide groepen zich van slechte kanten laten zien?

15 mei 2024 om 12:54

Het stalken van Ederson, happen op de trolls en beschuldigingen van opzetterlijk verlies verdienen geen schoonheidsprijs. Hoewel enigzins begrijpelijk is een deel van kamp Arsenal ook geen heilige Maria geweest gisteravond.

15 mei 2024 om 14:02

Jij zegt beide groepen, ik doel dus op waarom Arsenal zich van hun slechte kant heeft laten zien?

15 mei 2024 om 14:34

'desondanks kunnen sommige Arsenal fans er ook wat van. Beide groepen hebben zich van slechte kanten laten zien gisteravond.'

Is het hiermee niet duidelijk genoeg dat het om supporters gaat? Hierboven leg ik haarfijn uit waarom een deel van de Arsenal fans zich van hun slechte kant hebben laten zien.

15 mei 2024 om 14:35

Nou als dat het allemaal is. Wat erg zeg

Spurs zal dan ook nooit een serieuze bedreiging vormen voor de echte top in Engeland en zullen ook nooit tot de echte top behoren. De eeuwige subtopper die ik persoonlijk nooit landskampioen zie worden. Zeg nooit nooit? Bij deze nogmaals: nooit!

15 mei 2024 om 13:17

Nooit gedacht dat je dat zou zeggen.

16 mei 2024 om 10:51

Zeg nooit nooit

Lekker naar Bayern gaan. Waarom zou je nog voor zo’n club willen werken. 100% dat mensen binnen de club ook hebben gezegd niet te willen winnen anders krijg je deze reactie niet.. ik hoop dat de Spurs fans blij zijn. Heb echt nog nooit zoiets zieligs gezien als gisteren.. en de reacties online zijn nog erger. Je zal je maar bezig houden met een club die bijna een perfect seizoen heeft gespeeld terwijl je zelf bijna 30 punten minder hebt en nooit iets wint..

15 mei 2024 om 10:42

Zelf laat je je er nu ook door verleiden. We zien 100 keer meer Arsenal fans in een Spurs wedstrijd/topic. Die hebben toch alle recht om hun wedstrijd te benaderen zonder verantwoording naar Arsenal en diens fans te moeten afleggen? Ja er zitten altijd rotte appels die meer glijden op leedvermaak. Hoe meer je je hieraan gaat storen, hoe meer dat soort figuren hun zin krijgen. Gewoon borst vooruit en trots op je seizoen en groep zijn.

15 mei 2024 om 10:48

Nou ja, beetje frustratie mag ook wel na de afgelopen 20 jaar eigenlijk nergens voor gespeeld te hebben, dan zo’n seizoen draaien en alsnog niks winnen en vervolgens alleen maar te horen krijgen dat je het hebt “gebotteld”. Heb genoeg meegemaakt als Arsenal fan om veerkracht te tonen maar deze komt wel ff ontzettend hard aan..

15 mei 2024 om 10:53

Die praat over ‘bottlen’ moet je ook niet al te serieus nemen. Je moet zowat je Invincibles jaar overdoen om op meer punten dan dit City te eindigen. Als 86 punten nu bottlen is, dan bestaat heel Europa praktisch uit bottlejobs. In elk geval weet je dat je met deze groep voor alles mee kan strijden volgend jaar. Die luxe heeft niet iedereen

15 mei 2024 om 11:21

Of je zal je als club die een bijna perfect seizoen speelt maar bezig houden met supporters van een club die 30 punten achter je aan staat.

En je hebt toch door dat een heel gedeelte van die online fans gewoon trollen zijn, sinds wanneer nemen we platformen als X echt serieus namelijk, en dat die enorm hard slagen in hun opzet?

15 mei 2024 om 11:27

Je ziet toch een filmpje dat Ange in de stadion een supporter stond uit te schelden omdat de supporter hele tijd schreeuwde dat hij wedstrijd moest verliezen.
We kunnen ieder keer zeggen ja het zijn online supporters of trolls maar ze hebben wel degelijk invloed in het echte leven. Zelfs Spurs legende Sherringham droeg voor een reclame spotje een City shirt en zei dat het hun titel is om te verliezen.

15 mei 2024 om 11:32

En dat heeft elke club toch? Zo zal je van elke grote club idioten vinden in het stadion en online.

15 mei 2024 om 11:39

Gaat niet om Spurs supporters gaat om bijna elke fanbase in Engeland. Prima dat je niet wil dat Arsenal wint maar de reacties tonen gewoon aan dat Arsenal de meest gehate club in Engeland, ik vraag me serieus af waarom..

15 mei 2024 om 11:56

Diezelfde idiote trollen online misschien? Maar dan vanaf Arsenalskant. Zou het echt niet weten trouwens, want ik volg dat online gezeik niet echt.

15 mei 2024 om 12:14

Je hebt er wel genoeg over te zeggen alsof je er iets vanaf weet.... Gisteren was het stadion verre van uitverkocht en werden een hoop stoeltjes in de thuisvakken gevuld door City en Arsenal fans. Tot zover het online trolls argument mbt Spurs imo, daar zit het echt diepgeworteld dat ze zo graag zichzelf op gelijke hoogte zien met Arsenal.

Een tijdje terug werd mij verteld dat ik maar te accepteren had dat Spurs Arsenal voorbij gestreefd was met hun nieuwe stadion en dat wij onder Arteta veroordeeld waren tot een plek in de middenmoot. Dat is zowat belangrijker dan dat hun eigen club daadwerkelijk successen beleeft.

Uiteraard geldt dit niet voor alle fans, maar toch wel degene met een grote mond op dit forum.

15 mei 2024 om 13:57

Arsenal de meest gehate club in Engeland? Wat zeg jij nu weer?

15 mei 2024 om 15:26

Online zeker. Nog nooit zoveel afgunst gezien als een club het misloopt omdat City gewoon bijna onverslaanbaar is. Ipv dat Arsenal respect krijgt voor dit geweldige seizoen, zeikt iedereen ze af. Moet je eens kijken toen Arsenal hun enige wedstrijd in 2024 verloor, kijk maar even terug alleen onder de VZ reacties.. verteld je genoeg.

15 mei 2024 om 17:46

"Diezelfde idiote trollen online misschien? Maar dan vanaf Arsenalskant. Zou het echt niet weten trouwens, want ik volg dat online gezeik niet echt."

Boem, vinger op de zere plek

16 mei 2024 om 08:57

Je voelt je aangesproken?

Dat zijn supporters, maar daar was bij de spelers toch niks van te merken. Vond het een van de beste wedstrijden van spurs die ik dit seizoen gezien heb en waar ze door de keepers van city minder uitgehaald hebben dan imo was verdiend. Als ze elke wedstrijd met deze instelling spelen, dan eindig je komend jaar gewoon top 4. Al moeten ze wel het doorslaan in overtredingen proberen te voorkomen.

Ange heeft natuurlijk gelijk hier. Het is niet alsof Aston Villa in goede vorm is momenteel en die moeten naar Crystal Palace die juist in vorm zijn. Daar kunnen die makkelijk punten laten liggen dus Spurs heeft hier hun laatste kans niet benut. De spelers baalden en de coach natuurlijk ook en om dan je eigen fans blij te zien zal flink balen zijn.

Tja het is wat het is, leedvermaak is nu eenmaal groot in het voetbal. Vele andere clubs hadden hetzelfde gedaan waarschijnlijk maar het is wel pijnlijk dat nu de 3e coach in een paar jaar dit zegt over Spurs.

Erg kinderachtig gedrag… als Vitessenaar weet ik wat het is om een “rivaal” te hebben, maar bij mij zou toch het vervelende gevoel overheersen om, in het geval van Spurs, Champions League mis te lopen. Ik ben sowieso nooit met nec bezig geweest, behalve tijdens de derby is het leuk om wat olie op het vuur te gooien en leeft het wat meer. En ja, eerlijk is eerlijk, toen ze degradeerden heb ik mijn collega’s uit Nijmegen ook wel een beetje gepest, om vervolgens de derby heel erg te gaan missen. Nu krijg ik de pesterijen dubbel en dwars terug, en terecht.

15 mei 2024 om 11:26

Het ding is dat Spurs eigenlijk wel een interessante casus is. Als supporter van een kleine club kan ik mezelf ook wel inbeelden dat het niet leuk zou zijn als wij als Lierse bijvoorbeeld KV Mechelen of Beerschot de titel zouden schenken door te winnen van Anderlecht of iets dergelijks. Echter kan ik me niet inbeelden dat ik blij zou zijn als je dan CL misloopt bij een nederlaag, aangezien dat zoiets uniek is. Echter is Tottenham niet echt een kleine club. Daar is CL halen niet echt iets uniek. En financieel is het ook allemaal niet zo interessant door de enorme tv-gelden in de PL.

Een Spurs fan zei het gisteren: in de CL maakt Tottenham niet veel kans, in de EL ligt dat anders. Dan snap ik wel dat je het allemaal niet zo erg vind eerlijk gezegd.

15 mei 2024 om 11:31

''een Spurs fan zei het gisteren: in de CL maakt Tottenham niet veel kans, in de EL ligt dat anders. Dan snap ik wel dat je het allemaal niet zo erg vind eerlijk gezegd.''

Dat is onzin. Aantrekkingskracht is ook erg belangrijk en Spurs is geen big spender. Zonder CL wordt dat minder. Als je een team wilt bouwen dat prijzen wint dan moet je CL halen. Dat gebeurde ook met Arsenal.

15 mei 2024 om 11:35

Ze deden dit jaar voor het eerst sinds 16/17 mee aan de CL. Dus ook zonder de aantrekkingskracht van de CL is er vorig seizoen een team gebouwd dat meedeed om de titel.

Lijkt me dus niet het sterkste argument.

15 mei 2024 om 11:48

Dit seizoen doet Arsenal tot speeldag 38 mee aan de titel in plaats van week 32. En denk je dat Arsenal Declan Rice kon kopen zonder CL? Daar was geen budget voor en Rice zou niet naar Arsenal zijn gegaan zonder CL.

CL voetbal maakt ieder club beter. EL doet dat niet. Puur vanwege de budget en aantrekkingskracht.

15 mei 2024 om 12:10

Arsenal is historisch gezien dan ook een veel grotere naam dan Spurs en onder Arteta bezig met een aantrekkelijk project voor spelers. Wil niet zeggen dat ze zomaar ongelimiteerde budgetten hebben door goodwill, dus CL is zeker wel belangrijk om als club te blijven groeien en concurreren met de grotere der aarde. Kijk maar naar de spelers die Spurs allemaal gehaald heeft de laatste jaren, volgens de fans hier was dat allemaal CL materiaal, maar het blijkt nu dat zelfs de fans inzien dat het eigenlijk meer EL materiaal is.

15 mei 2024 om 12:44

Je wilt toch voor het hoogst haalbare gaan, ook als supporter? Onzin dat ze liever EL willen spelen dan CL. Paar jaar geleden stonden ze nog in de finale van de CL. Hoe zit het trouwens met de nieuwe opzet van de CL? Zijn daar nog afvallers die dan doorstromen naar de EL?

15 mei 2024 om 13:01

Nee die zijn er niet meer.

Ik hoor hier ook echt allemaal drogredenen. Nee een CL is niet nodig om een goed team te bouwen. Arsenal is daar zelf letterlijk een bewijs van.

Natuurlijk moet je niet eindeloos EL spelen, maar doen alsof je altijd CL moet spelen om door te groeien is onzin (nogmaals zie Arsenal).

15 mei 2024 om 13:14

Ja daar heb je misschien wel een punt Lierse. Arsenal kiest de weg der geleidelijkheid, ze hebben er ongeveer 6 jaar over gedaan om weer iets neer te zetten, er zijn denk ik maar weinig top ploegen in de PL die deze aanpak hanteren. Maar is het niet zo dat ze eerder op dit niveau waarop ze nu acteren hadden kunnen staan als ze wel de beschikking hadden over de CL miljoenen de ze de afgelopen jaren zijn misgelopen?

15 mei 2024 om 13:39

@lierse
Dat was de stelling niet dat je zonder CL geen goed team kan bouwen. Jij zegt dat ze beter in de EL kunnen spelen omdat de kans groter is dat ze zo'n competitie kunnen winnen.

Ik zeg dat het voor ieder club beter is om CL te spelen omdat je een budget krijgt van 100 miljoen euro in de plus. En dat je spelers kan aantrekken die graag in zo'n competitie willen spelen. Dat is geen drogreden maar een feit.

15 mei 2024 om 13:47

Havertz en Rice zijn letterlijk missing pieces gebleken voor de puzzel om de volgende stap te zetten naar een kandidaat zijn over een heel seizoen....hoe konden we die twee kopen? Met CL kwalificatie in de tas idd. Maar nee, drogreden.

CL voetbal zorgt voor meer aantrekkingskracht en dus grotere namen binnen handbereik. Dat je dan net bij Arsenal iets anders ziet is logisch, een groot man zei ooit al: we don't buy superstars, we make them

Maar dat terzijde, het is gewoon klets dat je geen CL nodig hebt om door te kunnen groeien naar de top van Europa. We zijn niet allemaal Chelsea, City of Paris die het met slinkse maniertjes doen.

Hoe de Spurs die wedstrijd met 11 hebben kunnen beëindigen is echt een raadsel.....de Spurs hadden zeker twee rode kaarten moeten krijgen, Sarr op KDB en Betancour (dubbel geel) op Foden....hoe de Spurs nog maar eens over de rand van het toelaatbare ging komt meer en meer tot uiting.
Op dat gebied wel power en energievol spelen maar op op voetbaltechnisch gebied blijven de Spurs ver achter op de echte toppers in de PL.

Maar ja dat is Spurs toch altijd al? Het is gewoon net niet bij die club. Ook Mourinho en Conte hebben daar al over uitgesproken. Logisch dat ze al sinds 2008 geen prijs hebben gewonnen. Je mist daar een stukje mentaliteit, ook bij de supporters.

15 mei 2024 om 12:06

Ik heb net het live meepraten terug gelezen, daar zit zeker wel een mentaliteit in bij sommige supporters maar helaas is het de loser mentaliteit om liever te verliezen zodat Arsenal minder kans heeft op het kampioenschap. Ik zag zelfs iemand juichen voor City, heel genant.

Ik snap de haat naar je rivaal niet. Zelfs als Spurs fan heb ik liever dat Arsenal de titel wint, dan City. Zowel City als PSG hebben door onbeperkt geld alles kunnen doen wat ze maar wilden en hebben daar fantastische elftallen door op kunnen bouwen. Natuurlijk is bij City het beleid ook goed, met de spelers die ze halen en laten gaan. Maar toch wringt het, en daar ben ik vast niet de enige in.

Tsja. Spurs heeft gister wel gewoon goed hun best gedaan. Son moest die bal echt 100% maken en Romero moest niet zo lafbekkerig verdedigen bij die 0-1.

Die kans van Kulu kan ik nog inkomen...

Verder vind ik dat Postecoglu het met dit materiaal best aardig gedaan heeft, maar de fans van Spurs zijn blijkbaar gewend aan het winnen van een Audi cup en that's it...

Ik zou als ik Postecoglu was gewoon lekker weg gaan. Hij bracht op het begin enorm goed voetbal mee en een bepaalde visie en idee... Verwacht niet dat hij bij Spurs echt prijzen gaat winnen en/of er om meedoen.

Zou zijn spel wel eens bij een Munchen willen zien/

15 mei 2024 om 12:08

Met zo'n voorzitter en zulke fans verdien je geen coach als Ange.

Tja het is niet voor niks een net niet club, kwa prestaties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren