Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ghazi baalt: 'Ik kom nauwelijks meer één tegen één te staan'

Laatste update:
/

Anwar El Ghazi heeft na zes wedstrijden al zeven keer gescoord en weet daarmee de aandacht van de verdedigers op zich gevestigd. De jonge aanvaller van Ajax begint te merken dat hij langzaam maar zeker aan het uitgroeien is tot steunpilaar binnen het elftal van Frank de Boer.

“Ik kom nauwelijks meer één tegen één tegenover een verdediger te staan”, wijst hij op de dubbele of soms zelf tweedubbele dekking. “Ze houden je meer in de gaten. Vorig seizoen kreeg ik veel meer ruimte.” Het weerhield de rechtsbuiten er zondag niet van om de 0-1 tegen Excelsior voor zijn rekening te nemen.

“Scoren blijft leuk”, lachte hij na afloop van de 0-2 zege. “Maar ik focus me daar niet speciaal op. Het gaat mij er om dat we als ploeg winnen. Liefst met mooi voetbal. Dat was tegen Excelsior niet echt het geval. Maar ik win liever zo, dan dat ik met prachtig spel verlies”, aldus El Ghazi in een reactie aan het ANP.

Wordt Anwar El Ghazi topscorer van de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap dat 'ie het dan toch zo goed doet. Zowat alle mooie acties bij ajax komen van hem

20 september 2015 om 18:15

Niet overdrijven. Geweldig talent en hij laat op momenten hele leuke dingen zien maar echt constant goed spelen doet ie nog niet. Maar dat komt nog wel

20 september 2015 om 18:47

Ikvind dat hij zich al een tijd goed laat zien hoor, als talent toch al een steunpilaar binnen ajax. Heeft zijn mindere wedstrijden maar die heeft ajax over het algemeen sowieso de laatste tijd, dus dat ligt niet aan hem.

20 september 2015 om 19:04

Maar juicht hij als een afgekeurde kopie van CR7? Moet hij niet doen!

20 september 2015 om 19:32

Kap eens met dat gezeik over dat juichen, als hij zo zijn doelpunt wilt vieren, dan moet ie dat lekker doen. Beoordeel hem gewoon op zijn voetbalkwaliteiten, niet op die onzinnige randzaakjes.

20 september 2015 om 19:40

laat hem toch. hij kijkt tegen zijn idool op. als ronaldo dit ziet vind hij dat geweldig

20 september 2015 om 19:42

Zijn kwaliteiten zijn prima, maar zn imitaties minder... Ben origineel en bedenk zelf iets?!?

20 september 2015 om 19:50

Jij bent anders ook niet origineel in het eisen van originaliteit van anderen. Als je dat eist, laat het dan ook zelf zien.

20 september 2015 om 19:51

Van mij apart neemt El Ghazi ook nog hetzelfde kapsel als Ronaldo. Als hij in dit tempo blijft scoren vind ik het allemaal prima. Dat gezeik om helemaal niks...

20 september 2015 om 19:16

Hij is altijd wel gevaarlijk, goede wedstrijd instelling. Hij komt er wel en zal uitgroeien totdat de beste speler in de eredivisie over 2 jaar.

20 september 2015 om 22:51

Nou want Ajax heeft tenslotte een moeilijk programma achter de rug met teams uit het rechter rijtje.

20 september 2015 om 18:17

Dit roep ik al tijden. Hij is ook een stuk dreigender vanaf links omdat hij dan de actie naar binnen kan maken en dan voor zowel een indraaiende voorzet, als een steekbal, als een schot kan kiezen.

20 september 2015 om 18:35

Klopt, De Boer had met Kishna op rechts en El Ghazi op links moeten spelen. Dan was Kishna hier misschien nog. Zo zijn ze veel dreigender. Kishna liet op links niks zien, omdat hij daar totaal niet dreigend kon zijn en daarom is hij weggegaan.

20 september 2015 om 18:57

Ja dat naar binnenkomen is natuurlijk leuk en soms effectief. Echter verneuk je daarmee ook het talent van milik.

Milik heeft die aanvoer nodig

20 september 2015 om 20:16

Oneens want ze scoorden eind vorig seizoen juist vaak door een strakke voorzet op elkaar bij de tweede paal.

Dubbele of zelfs tweedubbele...? Weest blij dat het dan twee keer hetzelfde is kan je er aan wennen. Moet je voorstellen dat het driedubbel wordt.

Hij zegt gewoon dat er minder ruimte is en er meer op hem gelet wordt. Ik leid daar niet vanaf dat hij aan het balen is. Ik snap de conclusie ''el Ghazi baalt'' dan ook niet in de titel.

Ik vind dat El Ghazi potentie heeft. Het is voor mij nog veel te vroeg om hem al als ster te bestempelen, maar deze jongen kan echt een topper worden. Met tijd, geduld en wat geluk zie ik hem best een speler worden die net zo belangrijk wordt zoals Depay vorig seizoen dat was voor Psv.

20 september 2015 om 19:32

Ja, dat denk ik ook, maar dan moet El Ghazi vooral in fysiek opzicht flink aan de bak gaan. Ook vind ik de trap, actie en techniek van El Ghazi nog een stuk minder dan Depay vorig seizoen..

El Ghazi, Ziyech, Tannane, Mahi lekkere spelers die Marokko erbij krijgt.

20 september 2015 om 18:49

Heeft Anwar al gekozen? Zie hem liever dan Narsingh

Vreemd, dubbele of zelfs twee dubbele dekking. Dan moet er ergens anders meerdere spelers vrij staan/lopen , simpelweg aanspelen dan en je hebt de weg vrij.

20 september 2015 om 19:35

Haha, ja.... En dat zijn dus de mannen die achter hem staan, dus zou dat tikkie terug betekenen en daar schiet Ajax dus weer geen bal mee op...

Dus zouden er 1 of 2 vrij moeten staan? Lijkt me niet verkeerd!

20 september 2015 om 19:37

Ja, denk eens na... Dat zijn natuurlijk onze verdedigers of middenvelders, maar daarvoor is een tikkie terug dus de enige optie en ja, daar schieten we niks mee op.

Kan deze jongen niet eens ophouden met precies het zelfde te juichen als Ronaldo? Verzin zelf eens een eigen manier om te juichen...

20 september 2015 om 19:33

Ik weet niet of je het weet maar Ronaldo heeft zijn, spring en draai uit de NFL gehaald dus zelfs de supersterren verzinnen niet vaak hun eigen celebration.

20 september 2015 om 20:04

Klopt en de 'calma' viering heeft Ronaldo van Ronaldinho nageaapt. Dus zoals je al zei die Ronaldo heeft zelf helemaal geen eigen viering verzonnen.

Scoort alleen tegen kleine clubs. In Europa nog niks laten zien tot nu toe.

20 september 2015 om 22:47

Ajax speelt in Europa toch ook alleen maar tegen kleine clubs? EL Ghazi is precies als Depay afgelopen jaar, heel veel goals in het begin van de competitie, mooie acties maar niet bijzonder goed voetbal spelen. Als hij er ook 20 inlegt dan ben ik dik tevreden. Zijn goal vandaag was van grote klasse.

23 september 2015 om 11:32

wat heeft depay hier mee te maken?
die heeft zich nl al lang laten zien in Europa en scoort tegen iedereen grote en kleine clubs. niet alleen tegen clubs uit het rechterrijtje.

Nog een reden om voor Marokko te kiezen el Ghazi

20 september 2015 om 22:43

Daar zeiken ze niet om je manier van juichen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren