Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste PL-doelpunt Højlund completeert indrukwekkende comeback Manchester United

Laatste update:

Manchester United heeft dinsdagavond in een zinderend duel gewonnen van Aston Villa. Nadat de ploeg van Erik ten Hag in de eerste helft op een 0-2 achterstand kwam, begonnen the Red Devils in de tweede helft aan een uitermate indrukwekkende comeback: 3-2. De beslissende treffer werd gemaakt door Rasmus Højlund, die daarmee eindelijk van de hatelijke 'nul' af is in de Premier League.

United moest wederom de nodige namen missen in het thuisduel met Villa, waaronder Casemiro en de in uitstekende vorm verkerende Harry Maguire. Het achttienjarige talent Kobbie Mainoo had andermaal een basisplek op het middenveld en voorin werd Antony gepasseerd door Ten Hag. Zijn vervanger was Marcus Rashford.

In het begin van de wedstrijd waren the Villans duidelijk de betere ploeg en dat leidde al snel tot kansen. Na een dikke twintig minuten spelen was het raak voor Villa. Een vrije trap vanaf de rechterkant werd door John McGinn voor het doel van the Mancunians gegooid. Niemand raakte de bal aan, waarna deze achter doelman André Onana belandde: 0-1.

Enkele minuten later was het alweer raak uit een standaardsituatie. Ditmaal kon Leander Dendoncker afronden uit een hoekschop: 0-2. Na de tweede treffer zetten de fans van Villa leuzen in richting Ten Hag. “You’ll be sacked in the morning”, zo klonk het vanaf de tribunes.

Richting het einde van de eerste helft werd United sterker en dat veldoverwicht hielden the Red Devils vast in het tweede bedrijf. In de vijftigste minuut beloonde United zichzelf met de aansluitingstreffer. Op aangeven van Rashford wist Alejandro Garnacho te scoren, maar de Argentijn deed dit in buitenspelpositie en dus ging het doelpunt niet door.

Nog geen tien minuten later was het alsnog raak voor United. Rashford werd de diepte ingestuurd door de sterk spelende Bruno Fernandes, waarna de linksbuiten een lage voorzet in huis had. Deze ging nipt voorbij aan de Højlund, maar kon wel worden binnengewerkt door Garnacho: 1-2.

Bij een aansluitingstreffer bleef het niet voor United. De ploeg van Ten Hag bleef nadrukkelijk op zoek naar een volgende treffer en kreeg die met nog twintig minuten te spelen. Garnacho's schot vanaf de rand van de zestien werd nog aangeraakt door een verdediger van Villa, maar belandde desalniettemin achter doelman Emiliano Martínez: 2-2.

Het feest was daarmee nog niet op voor United. Fernandes slingerde de bal vanuit een hoekschop voor de goal van Villa, waarna deze uit de kluts bij Højlund belandde. De twintigjarige Deen werkte vervolgens knap binnen: 3-2. Daarmee was de indrukwekkende comeback van United compleet en boekte de club na vier wedstrijden weer eens een zege.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele knappe overwinning van Ten Hag en co. juist mensen laten staan terwijl ze slecht spelen getuigt van ballen. En juist die schenken de overwinning

26 december 2023 om 23:06

Knappe overwinning? Aston villa wat hun slechtste wedstrijd speelt dit seizoen. Thuis tegen Aston Villa in slechte doen, reuze knap!

26 december 2023 om 23:07

Hieronder kwam je al met een reactie dat verre van neutraal leek, maar dit bevestigt dat compleet. Het was een goede partij met enkele heerlijke aanvallen. En dat met een gelijkwaardig team (gezien de spelers die worden gemist). Dit is gewoon heel goed

26 december 2023 om 23:09

Dat kwam toch ook door United?

26 december 2023 om 23:10

Gewoon een knappe overwinning hoor zeker omdat dit Aston Villa ijzersterk is dit seizoen. Ze hebben veerkracht getoond na een hele snelle 0-2 achterstand. Daar kan je best complimenten geven...

26 december 2023 om 23:12

Je gaat me toch niet vertellen dat Aston Villa goed was? Wel objectief blijven he, united wint weer eens en het is gelijk hossana

26 december 2023 om 23:13

Aston Villa in slechte doen? Die hebben de afgelopen 7 PL wedstrijden niet verloren en zelfs gewonnen van Man City, Arsenal en Tottenham. Waarbij ze overal de overhand hadden. Fc neutraal zegt ie dan…

26 december 2023 om 23:14

Aston Villa was niet sterk. Klopt. Wat de oorzaak en wat het gevolg is, kan je enkel over gissen. Manchester United zette hoog druk en daar ging Aston Villa slecht mee om. Het uitvallen van Digne (Moreno viel vreselijk in) hielp hier qua opbouw ook niet mee voor Aston Villa. Maar hier mag je de credits aan United, en hun tactiek, geven.

De aanval bij de afgekeurde goal trouwens. Wat een klasse. Heerlijk

26 december 2023 om 23:16

Achter elkaar gewonnen bij Spurs, thuis gewonnen van Arsenal en City en bij Brentford. Daarna thuis gelijk en nu verloren. Villa in slechte doen? Het is Villa hè geen Liverpool. Ze stonden met de rust ook gewoon met 2-0 voor op OT dus echt wel de verdienste van Utd dat ze hier winnen.

26 december 2023 om 23:20

Het was raar. Je komt op 0-2 en toen gingen ze niet meer voetballen. Alsof je een box match speelt, je staat 2 rondes voor en gaat daarna alleen maar in de hoeken hangen en klappen vangen. Heel slecht gedaan van Villa. Daardoor lieten ze Man U juist komen en het vertrouwen groeide en de comeback werd ingezet.

26 december 2023 om 23:21

Pohh wat was die Moreno slecht he. Villa heeft dit aan zichzelf te danken, hadden moeten doordrukken na de 0-2.

26 december 2023 om 23:21

Maar als je nog slechter speelt zoals United deed de eerste 25 minuten, was Villa beter en komt 2-0 voor. Daarna stop Vill en dat is zeker verdienste van United

26 december 2023 om 23:23

@fcneutraal als je 2-0 achterstaat tegen een dit seizoen sterk Aston Villa, met nog een helft te gaan. Ja razend knap!

26 december 2023 om 23:24

Zo simpel om te zeggen bij een nederlaag dat een team niet goed was. Als je als neutrale toeschouwer gekeken zou hebben (ironisch gezien je naam), zou je eerder de credits aan United geven hoe zij een 0-2 weten om te buigen

26 december 2023 om 23:24

Man u heeft gewoon goed gespeeld en dit afgedwongen, als iemand anders beweert dan lijkt het me vrij vreemd.. Ten Hag moet ook zo blijven spelen, rashford en garna zijn levensgevaarlijk op de flanken. Ik vind wel dat die Noorse/deense (vergeten) spits geen topspits en zou man u osimhen moeten halen en hem als reserve spits gebruiken. Meteen een statement van de nieuwe eigenaar als hij dit doet

26 december 2023 om 23:28

In slechte doen idd, zo slecht zelfs dat ze met de rust al 2-0 achter stonden. Of wacht..

26 december 2023 om 23:30

2 lucky goals, verder hadden ze niks te vertellen tegen het slechtste Man U in jaren. Prima hoor je kan ook niet al te veel verwachten van Aston Villa, maar laten we nou niet doen alsof Man U zo geweldig was.

26 december 2023 om 23:35

Fc neutraal is dan toch niet zo neutraal en een beetje boos.

Knappe comeback tegen in vorm verkerend Villa. Dat villa slecht speelde na de 0-2 is echt de verdienste van United.

26 december 2023 om 23:37

Al was het tegen fc bal op het dak. Ze winnen van een team dat in vorm is en 3e staat in de sterkste competitie die er is. Nee ze speelde niet goed vandaag, maar terug komen van 0-2 en nog winnen ook is gewoon knap. Al speelde ze geblinddoekt. Dat mag gewoon ook een keer gezegd worden.

26 december 2023 om 23:38

Jouw volhardendheid is bewonderenswaardig hier. Alleen is halsstarrig doen alsof de rest van de wereld gek is, niet per definitie een goede eigenschap. Je heet FcNeutraal, maar jouw reacties tonen het tegenovergestelde aan. Zeker jouw originele reactie (al maakte de rest het bepaald niet beter) straalde één en al misgunst uit.

United was beter en dienen hiervoor dus de credits te krijgen. Tactisch waren ze Aston Villa de baas. Wat knap is, een topcoach als Emery overtreffen, al is het een momentopname. Maar Manchester United, en met name Erik Ten Hag, mogen hiervoor wel een flink compliment krijgen.

Overigens ook de sterke Bruno Fernandes en Garnacho natuurlijk.

26 december 2023 om 23:52

@fcneutraal, Ze waren in mindere doen maar als het daardoor opeens minder knap om tegen ze te winnen, zeker als je 2-0 achter staat, zeker als je ziet wat Aston Villa eerder heeft gedaan, raad ik je aan om rondje specsavers aan…

27 december 2023 om 08:52

@Carmzzl, waarbij ze overal de overhand hadden? Wedstrijden zeker niet gezien. Spurs en Arsenal waren beide gewoon stukken beter dan Villa en verdienden meer..

27 december 2023 om 00:25

Ben wel benieuwd gaan we net doen of t weer fantastisch is. Puntje bij paaltje Villa mag nooit een 2-0 voorsprong weggeven. Hojlund 15 wedstrijden 1 goal.. wat een spits. Belangrijkste is dat de Glazers gewoon ferm in t zadel zitten en er per saldo niets verandert.

Wat een fantastische tweede helft. Mooi voor Hojlund. Maar het was wel weer billenknijpen zeg. Hopelijk geeft ze dit wat vertrouwen!

Dit heeft Villa echt zelf in de hand gehad. Die stopten met voetballen na de 2e goal. Als United dan scoort gaat Old Trafford erachter staan.
Mooi voor Ten hag, maar zonde voor Villa.
Dendoncker is een goede speler, maar geen Boubacar Kamara die toch wel werd gemist.
Erik maakt dit jaar lekker af bij ManU

26 december 2023 om 23:08

Zonde voor Villa? Net goed voor villa, en al helemaal die arrogante fans die dachten dat de wedstrijd al was beslist in de rust.

26 december 2023 om 23:12

Is toch best logisch dat er zulke liedjes worden gezongen als je 0-2 voor staat in de rust bij United? Ik denk dat bij 90% van de uitsupporters zulke liedjes voorbij komen tegen zo'n zwak presterende United.

26 december 2023 om 23:21

Klopt inderdaad, het liedje is al meerdere keren gezongen. Standaard engelse banter

26 december 2023 om 23:13

Dat Ten Hag dit ‘jaar’ nog wel afmaakt geloof ik ook nog wel aangezien het jaar nog maar ongeveer 5 dagen kent.. Geloof jij dat Ten Hag ook het seizoen mag afmaken tot ergens in mei?

26 december 2023 om 23:18

Bij United zijn ze niet zo van het snel ontslaan, het moet wel echt structureel mis gaan voor ze een trainer tijdens het seizoen ontslaan. Als Ten Hag op deze manier naar het einde van het seizoen kan kabbelen dan mag hij het seizoen vast afmaken.

26 december 2023 om 23:29

Structureel mis gaan... Zoals het hele seizoen al bij Man U bedoel je?

26 december 2023 om 23:58

Het gaat een aantal potjes verkeerd, dan winnen ze er 2 en dan gaan het weer verkeerd. Na het seizoen is hij sowieso weg, maar als ze zo doorgaan dan hoeft het niet te betekenen dat ze nu al in gaan grijpen.

26 december 2023 om 23:30

We hebben nog vijf dagen, ik zou niet te vroeg juichen.

Stoppen met voetballen na een voorsprong verwacht ik wel van Emery. Toch iets wat hij altijd doet, heel angstvallig gaan tegenhouden.

Mooi voor ten Hag en een prachtige pot voetbal tegen een goed draaiend Villa.

26 december 2023 om 23:07

Villa draait niet goed. Maar idd lekker voor ten hag

26 december 2023 om 23:10

Voor vnvd 1 punt achter op de koploper. Villa draait niet goed zegt ie 😆

26 december 2023 om 23:10

Villa draait niet goed? Die staan derde hè?

26 december 2023 om 23:23



in deze wedstrijd draaide ze niet goed. Cash is uitgevallen en emery besloot gas terug te nemen na 2-0. Zo spelen ze nooit. Elke opbouw achterin ging mis

26 december 2023 om 23:27

Dan hoor je dus in eerste instantie te zeggen: ze draaien goed, maar ze speelden vandaag na de 0-2 niet goed meer.

26 december 2023 om 23:29

Draaiden ze niet goed of draaiden ze na de 0-2 niet meer goed. Hebben de aanpassingen van United misschien aandeel gehad dat het vanaf toen niet meer draaide of lag het alleen de beslissing van Emery om gas terug te nemen?

26 december 2023 om 23:35

Niet zo janken heren. tegen sheffield vorige wedstrid liep het ook niet.

@stagiare zo geweldig was aston ook niet voor de 2-0. Dibu hield ze ook in de wedstrijd. United terecht gewonnen en had er nog een paar mogen maken.


Eindelijk weer passie en redelijk goed voetbal gezien. Deze strijd heb ik heel lang niet meer gezien, maar dat was er vandaag gelukkig wel. Garnacho veel dreigender dan Anthony op rechts en Højlund eindelijk met z’n eerste goal. Blijf erbij dat het geen geweldige speler is, maar hij ik hoop voor hem (en vooral United) dat hij m’n ongelijk bewijst.

27 december 2023 om 00:28

Hij is nog jong en talentvol natuurlijk. Maar vind het nog steeds een gekke transfer. Was bij Atalanta nog niet uitgeleerd. En United heeft een spits nodig die er direct staat. Dan blijft het gek dat ze bij Hojlund terecht zijn gekomen.

27 december 2023 om 00:36

Zelfde zaakwaarnemer als Ten Hag las ik hier ergens. Dat zal wel invloed gehad hebben.

27 december 2023 om 10:09

Hojlund had voor zijn transfer een andere agency dan SEG en heeft zelf de beslissing gemaakt om te switchen. Het is niet alsof hij al in hun stal zat.

Ten Hag mag weer aanblijven hahaha, nou heel veel succes en sterkte aan de Man U fans
Wat een matig niveau van beide kanten, goed? zeker niet, vermakelijk zeker wel!
Sjonge jonge wat viel Aston Villa toch vies tegen.. weer met beiden beentjes op de grond, als je al niet van dit zooitje brandhout kan winnen haha..

26 december 2023 om 23:25

Aston villa staat derde hé? Wist je dat? Heb je gezien waar die de laatste wedstrijden van gewonnen hebben? Dit is gewoon een knappe overwinning van united. Complimenten daarvoor.

27 december 2023 om 05:30

Matig niveau van beide kanten? United was bar slecht eerste 30 minuten, maar daarna heb ik me toch geweldige aanvallen gezien. Heerlijk potje.

Erg lekker loopt het allemaal niet maar je kan ze moeilijk beschuldigen van een slechte mentaliteit.

26 december 2023 om 23:10

Dat is eigenlijk wel erg, dat betekent dat het echt kwaliteit is wat je te kort komt. Dat ga je niet 1,2,3 veranderen

26 december 2023 om 23:14

In principe weet je toch wel wat voor kwaliteit United in huis heeft, deze spelers komen allemaal niet uit de lucht vallen. De discussie is altijd waarom je met dit spelersmateriaal zo onderpresteert - ligt het aan de trainer, is de mentaliteit zwak, is het simpel pech met blessures, is het een tijdelijke vormdip?

27 december 2023 om 00:06

Nou wordt er wel vergeten dar er veel spelers nog steeds afwezig zijn he. Casemiro, maguire, malacia, lisandro martinez, mount, lindelof, martial en amad diallo. Amrabat ook nog afwezig. Dat zijn toch flink wat namen en spelers van niveau. En daarbij is Sancho intern geschorst en komt die ook niet meer terug.

Er is dit jaar geen moment een fit selectie geweest. Alleen hoop ik oprecht dat eth nooit meer de leiding krijgt over transfers, dat is duidelijk niet voor hem weggelegd. Moet veel bij in de winter en dan vooral voorin maar ook op de rechtsback mag het zeker beter.

26 december 2023 om 23:14

Terwijl je eigenlijk zou denken zo over de laatste paar wedstrijden dat de mentaliteit van de spelers juist het probleem leek.

Man U kan gewoon niet gelijkspelen lijkt het. Mooi ook wel die passie bij Hojlund. Al vind ik zijn loopacties toch echt niet goed genoeg momenteel.

Klote eindejaar ook wel voor Villa zo.

26 december 2023 om 23:11

Vorige week tegen Liverpool nog… 😂

26 december 2023 om 23:15

Het gaat natuurlijk over een iets langere periode.

Liverpool was meteen de eerste dit seizoen en vorig jaar ook maar 6 keer.

26 december 2023 om 23:18

Haha dit is wel een mooie glijer hoor Lierse 😅

26 december 2023 om 23:30

Het is toch gewoon opvallend hoe vaak er nog een goal valt bij Man U de laatste 10 minuten die een gelijkspel omvormt tot een nederlaag of overwinning?

26 december 2023 om 23:49

Laatste 10 minuten een goal die de partij van gelijkspel naar winst/verlies brengt: Voor het laatst tegen Kopenhagen. De 9 wedstrijden ertussen is dat niet voorgekomen. Daartussen wel twee gelijke spelen tegen Liverpool en Galatasaray.

Daarvoor is het wel enkele malen gebeurd (3 maal in de competitie, 2 maal in de Champions League). Dat is niet opvallend vaak.

27 december 2023 om 00:01

Zie hier: de kracht van het onderbuikgevoel!

27 december 2023 om 00:14

Je laat je wel kennen mangalista. Tot hier het zogenaamde “ik reageer niet meer op je”. Verder vind ik 6 keer best vaak. Ik had het ook vrij duidelijk over de PL alleen, dat kon je gewoon zien aan de cijfers die ik gaf.

27 december 2023 om 00:19

In de PL alleen al heeft Liverpool (de enige andere die ik heb gecheckt, wil morgen best meer checken) al even vaak de door jou geschetste situatie meegemaakt. Ook al opvallend vaak dus

27 december 2023 om 00:20

Verder is de oorspronkelijke reactie gewoon een opmerking over de weinige gelijke spelen van united onder ten Hag (in competitieverband). Het is nogal zwart-wit bij Man U op dat vlak. Oftewel verliezen oftewel winnen.

57 Wedstrijden: 7 gelijke spelen, 33 overwinningen en 17 nederlagen. Ter vergelijking: er is geen team in de PL dat zo weinig gelijkspeeld sinds Ten Hag er zit. Opvallend weinig dus en allerminst onderbuikgevoelens.

27 december 2023 om 00:22

Hoe vaak ga je alles dusdanig draaien om dan het zo te laten lijken dat je toch een beetje gelijk hebt?Edit: Jouw laatste punt is trouwens wel zowaar feitelijk correct. Spurs en Arsenal hebben sindsdien tweemaal vaker gelijk gespeeld en City zelfs driemaal vaker. Hoe vaak het bij elk van deze clubs echter mis is gegaan in de laatste tien minuten, dat vergt meer onderzoek

26 december 2023 om 23:24

Ik denk dat Villa wel tevreden terug kijkt op de eerste seizoenshelft. Daarnaast hebben ze nog een wedstrijd dit jaar op 30-12 dus dat klote eindejaar zal mits ze die winnen dan nog wel meevallen hoor!

27 december 2023 om 12:40

Absoluut! Het is een fantastisch jaar geweest. Europees voetbal gehaald. Eerste in de conference league groep. We staan derde in de PL. Zaterdag thuis tegen Burnley dus ideaal scenario om met overwinning het mooie jaar af te sluiten. Het verlies tegen United is zonde maar geen schande. Ik ben al blij als we dit seizoen 5de of 6de eindigen. Top 4 is ook niet realistisch. Wedstrijden zoals tegen United geven ook aan waar we versterkingen nodig hebben. Watkins draait een goed seizoen maar echt een goed alternatief is er niet. Op rechtsback missen we ook een goed alternatief voor Cash. Konsa moet CV blijven staan. Zonder Konsa en Torres is het centraal achterin een stuk minder. Ik verwacht dat er in januari ook nog wel 2 nieuwe spelers bij gaan komen. Alle vertrouwen in de tweede seizoenshelft. Zeker ook omdat Brighton en Newcastle het niet geweldig doen.

27 december 2023 om 15:36

Diego Carlos is toch een goede verdediger naast Pau Torres? Ik vond Carlos bij Sevilla altijd erg goed.Verder is het opvallend te noemen wanneer Kamera niet speelt, Villa steeds punten verspeeld.

Geweldige tweede helft. Je zag soms weer de oude Rashford. Bruno Fernandes was weer de oude. Veel diepgang. Het was echt leuk om te zien. Als je dit doorzet en straks is iedereen terug, mag je zelfs prima aan de top 4 denken

Er was strijd, passie en behoorlijk goed voetbal, voornamelijk de 2e helft. Wat een avond, heeeeeeerlijk,

Wat een comeback van United zeg. Met name de tweede helft walsten ze over Aston Villa heen. Zeker nadat ze al vroeg 0-2 achterkwamen is het nog knapper. Vooral opvallend is dat het mentaal nu wel op de goeie plek zat bij United, wat normaal gesproken niet zo was dit seizoen. Heel goed teruggeknokt in vooral de twee helft. Eindelijk waren Rashford en Garnacho constant gevaarlijk. Dat was wel is anders geweest. Hojlund vond ik bagger slecht maar goed hij maakt de winnende dus dat is hem vergeven. Mooie opsteker voor Ten Hag ook al had ik het niet aankomen. Zeker niet omdat de tegenstander een ijzersterke Aston Villa was.



wat een heerlijke pot

Kan er geen kut van die jonge. Zelfs de keeper van Liverpool scoort net zoveel.
Maar is goed voor schema voor Conference League deze goal.

Heerlijke wedstrijd. Bij een verlies zou ten Hag wel voor oud en nieuw in Nederland zijn en in de rust leek dit werkelijkheid te worden. Aston villa was veel beter de eerste helft. Maar de tweede helft was er wel echt een heel ander United. Nog wel wat momenten billenknujpen, maar toch de winst. Hojlund ook zijn eerste goal in de PL eindelijk. Hopen dat United het niveau van de tweede helft kan vasthouden.

Mooi man, die viering van die goal van Hojlund. Onana erbij. Goed van het team hoe ze daar reageren. Als ze met die energie voetballen, zou dat al helemaal top zijn. Tweede helft vandaag qua energie wel heel knap.

Uitermate indrukwekkende comeback 2-3? Dit moet zijn 3-2 Vz.

Precies de overwinning die Ten Hag denk ik nodig had. Hopelijk kan hij het eindelijk eens een goed vervolg geven

Ten Hag mag wel Garnacho een dikke kus geven anders moest hij z’n koffer al inpakken! Knap teruggekomen had ik niet verwacht. Wat is er toch met Rashford gebeurt? Vorig jaar nog makkelijk doelpunten maken!

26 december 2023 om 23:18

Rashford was vandaag wel weer sterk. Goede loopacties, continue dreiging. Dit was weer een grote flits van de oude Rashford. Zijn afronding is er inderdaad nog niet bepaald

26 december 2023 om 23:27

Garnacho mag Ten Hag ook een kus geven. Hij laat hem toch goed voetballen. Die lijken wel een klik te hebben.

Als je kijkt waar hij mee start maar ook wisselt zijn het wel 7 jongens uit de jeugd van man utd
De één ervaren de ander net komend.

Hopelijk krijgt Ten Hag de boel weer aan de praat en mag hij echt lange termijn bouwen.

26 december 2023 om 23:22

Veel blessures en het trieste aankoopbeleid (waar hij zelf deels schuldig aan is, EtH moet je nooit technisch directeur maken in ieder geval) zorgen er inderdaad voor dat er veel eigen jeugd is. Alleen is dit meer tegen dan vóór Ten Hag

De eerste helft was Villa erg goed, United kwam er niet aan te pas en liep keer op keer in het mes door de hoge lijn van Villa. In de tweede helft hebben ze Villa eigenlijk met de rug tegen de muur gezet en zijn ze niet meer onder de druk vandaan gekomen. De tweede helft was erg goed van United, beter dan ik ze in tijden heb zien spelen!

Waarom toch zo offensief blijven verdedigen villa? je staat 0-2 voor op old trafford, je doet alsof je een eerste leg 4-0 hebt verloren en een remontada a la barca wilt voltooien. tjah dat krijg je ervan

Garnacho op rechts is veel doelgerichter en doeltreffender dan Antony.
Doorgaan hiermee en Rashford op links.

"Een vrije trap vanaf de rechterkant werd voor het doel van the Mancunians gegooid, waarbij zowel de verdedigers van United als doelman André Onana niet ingrepen. John McGinn was attent en werkte binnen: 0-1".

Euhm, redactie...het was John McGinn die de vrije trap inspireerde. Dus hoe hij dan attent reageerde en binnen werkt strookt niet met het daadwerkelijke beeld.

Knappe overwinning van ManU. Ben van mening dat ze na de 0-2 wel even goed wakker werden. Namem het heft in eigen handen door goed positiespel te laten zien in bepaalde situaties. Mede hierdoor toch de goals afgedwongen.

Garnacho, Fernandes, Rashford en Hojlund waren mooi op dreef bij deze remontada(tje).

26 december 2023 om 23:29

De goal van Hojlund was goed, maar zijn loopacties waren vaak slecht en twee aannames onder zijn voet door. Hij speelde een afgrijselijke wedstrijd. Tweede helft wel heel actief, zette mooi druk en het harde werken werd beloond met een mooie goal

Mooie comeback van ManU, geeft TH nog ff wat lucht. Ik vreesde toch echt voor zijn positie na de eerste helft.

Beetje een win-win, Villa laat punten liggen en United blijft doorgaan met dezelfde trainer die het niet goed doet.

27 december 2023 om 08:05

Op zich wel sneu om niet van eigen kracht uit te gaan. Net of Villa en United tot het eind om de titel mee zouden kunnen doen.

27 december 2023 om 09:47

Ik zeg dat het een *beetje* een win-win is en Baantjer hier denkt dat dit betekent dat ik niet van mijn eigen kracht uit gaat.

Echt een totaal andere tweede helft waarin United wel echt druk zet en vol met passie speelt. Villa was ook wel heel erg slecht wat betreft wedstrijd instelling en als United iets dodelijker geweest was hadden ze er nog wel een paar kunnen maken.

Fijn voor die jongen dat hij eindelijk scoort, wellicht dat hij nu regelmatig het net vindt

Dat ie scoort in de PL mag ook wel een keer gebeuren...

Beginnen er nu lichte scheurtjes te komen bij Villa?

Je merkt wel dat Villa een relatief brede selectie heeft voor zo'n club, maar dat de back-ups toch niet het niveau hebben van de basis. En ik dacht toch dat dat wat dichter bij elkaar lag.

Dendoncker i.p.v. Kamara is echt een wereld van verschil.
Duran ipv Watkins ook.

Llenglet is ook meer naam dan kwaliteit. Die i.p.v. Pau Torres is ook een wereld van verschil zeg.

Benieuwd of Villa zich komende weken nog kan herpakken.
Hebben binnenkort een Newcastle dat zich ook wel wil terugvechten gok ik zo en een relatief goed draaiend Everton. En voor de rest alleen maar ''kleintjes'' en Man Utd binnenkort ook thuis. revancheren kan dan. Benieuwd naar komende weken bij Villa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren