Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Echt indrukwekkend, zo’n sterk Chelsea buitenshuis’

Laatste update:

Chelsea plaatste zich dinsdag op overtuigende wijze voor de knock-outfase van de Champions League. De enkelvoudig winnaar van het miljoenenbal rekende in Gelsenkirchen gedecideerd af met Schalke 04, dat er met 0-5 van langs kreeg. José Mourinho vond zijn team indrukwekkend spelen, al benadert het nog niet zijn Chelsea uit de eerste periode. Dat concludeerde de Portugees zelf.

/

“Zo’n sterk Chelsea in een uitduel kan ik me niet heugen”, zei Mourinho met een glimlach. “Natuurlijk zijn er wel meer sterke overwinningen buitenshuis geweest onder mij, Roberto Di Matteo en andere coaches. Maar dit was echt indrukwekkend. Het was erg compleet. Schalke 04 moest gewoon accepteren dat wij veel te sterk waren. Verliezen van een perfect elftal, dat een perfecte prestatie neerzet, is geen schande”, sprak Mourinho troostend.

“Op dit moment zijn wij een ijzersterk elftal. Natuurlijk zijn ook wij in staat te verliezen. Er ligt vast en zeker een slechte uitslag op ons te wachten, ergens om de hoek. Maar tot nu toe speelt het team heel sterk en hebben we veel zelfvertrouwen. Met 5-0 winnen in de Champions League is niet gewoon, en dat uit in Duitsland doen is nog minder gewoon. Dit team is echter wel heel anders dan het Chelsea van tussen 2004 en 2008.”

“Het is compleet anders”, vervolgde Mourinho. “Verschillende spelers, een verschillend profiel. Dus spelen we verschillend voetbal. Als dit team net zo goed wil worden als het Chelsea uit die jaren, moet het prijzen winnen. Op dit moment staat de teller nog gewoon op nul. We moeten de kwaliteiten uit het team transformeren naar resultaten en die komen nu. Maar de bedoeling is iets te winnen.”

Zie jij Chelsea als titelfavoriet in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit Chelsea is tot veel in staat dit jaar. Real Madrid, Chelsea, Bayern Munchen en Barcelona toch wel de vier favorieten voor CL overwinning dit seizoen.

26 november 2014 om 08:12

Barca gaat samen uitmaken met psg wie groepswinnaar wordt maar als barca nou 2e wordt krijgen ze een sterke tegenstander de volgende ronde daarom wil ik barca ni rekenen tot de favorieten er zijn imo maar 3 echte favorieten Real , Chelsea en bayren.

26 november 2014 om 08:35

Alsof barcelona niet van heel sterke tegenstanders kan winnen.

26 november 2014 om 08:54

@amsterdamadrid en als barca nou wel eerste wordt in de poule? Of als barca tweede wordt dan kan real, bayern of chelsea in de tweede ronde dus n ijzersterke tegenstander loten. Dan zijn zij dus ook geen favoriet meer?

26 november 2014 om 10:34

Ach die jongen wilt gewoon een beetje provoceren, je ziet toch ook zijn naam. Barca niet tot de favorieten reken en kijk wat voor lachwekkende reden hij ervoor gebruikt.

26 november 2014 om 11:18

Barcelonas verdediging is niet opgewassen tegen een Real of Bayern.

26 november 2014 om 11:19

gisteren de verdediging van bayern gezien :'

26 november 2014 om 12:54

Mongo, Bayern is al door. Ze speelden niet echt 100% voor de win

26 november 2014 om 17:05

Haha true, maar even er vanuit gaande dat Benatia niet elke wedstrijd een rode kaart gaat pakken en dan staat de verdediging wel weer stabiel.

26 november 2014 om 18:16

Ik vind het helemaal niet lachwekkend je kanse slinken gewoon als je de volgende ronde een sterke tegenstander treft vooral als je nog niet in de halve finale staat want daar kom je de sterkste clubs tegen ongeacht wie je loot

26 november 2014 om 18:19

het gaat er bij mij om wie je loot maar de groepsronde niet na de eerste ko fase

26 november 2014 om 18:50

als je niet elke wedstrijd 100% voor de winst gaat kan je de CL nooit winnen

26 november 2014 om 18:56

@ aguilinno ....
Want als Bayern zijnde ga je niet met 100% inzet spelen tegen een ander groot team, met 10 man.
En wou je zeggen dat ze daar door niet normaal verdedigden?
Onzin.

26 november 2014 om 08:34

Ijzersterke verdediging hebben ze altijd gehad wat nu anders is, is het middenveld en aanval. Zoveel voetbal en kwaliteit voorin, vanaf dit seizoen is chelsea echt een compleet elftal. Als je het mij vraagt is chelsea op dit moment als team het meest compleet. Bayern en real hebben hier en daar op individueel gebied misschien wel betere spelers maar als team is chelsea gebalanceerd.

26 november 2014 om 10:43

veel is er niet veranderd tegenover vorig seizoen , enkel costa is er in de aanval bij en die maakt het verschil in het maken van doelpunten maar ook is hij steeds beschikbaar als verlengstuk voor een aanvallend samenspel of een bal in de diepte of in de ruimtes en costa doed dat uitstekend, en hij geeft de infiltrerende creatieve spelers veel meer mogelijkheden en dat kon men van eto , torres , of demba ba niet zeggen ! courtois in doel is ook een versterking maar vorig seizoen lag het probleem niet bij de doelman maar wel bij de diepe spits !

26 november 2014 om 15:06

Fabregas en de beste verdedigende middenvelder van het moment, Matic.

wat heeft dit team nou gekost? is er ergens een overzicht van wat de diverse topselecties hebben gekost?

26 november 2014 om 08:09

Heel veel, maar gelukkig niet zoveel dat we zoals city en psg erg moeten letten op de financial fair play. Het team is nu ook gewoon klaar, je kan er 5 jaar mee vooruit en hoeft alleen maar oudgedienden Terry en Ivaan te vervangen.

26 november 2014 om 08:17

Ik denk dat ivanovic nog wel ff mee kan..is 30. Terry maar die vind ik niet echt te vervangen echt een super carriere en wereld verdediger

26 november 2014 om 08:28

Maar project Chelsea is toch een aantal jaar eerder gestart dan psg en City, als ik me niet vergis.Toen waren er nog geen ffp regels. Dus vreemde vergelijking...

26 november 2014 om 10:59

Dit is natuurlijk een heel ander team dan dat er stond tussen 2004-2009. Dus het is een beetje kortaf om aan te geven dat ''project Chelsea'' veel eerder gestart is...

27 november 2014 om 23:40

Ivanovic en Terry zijn voor mij niet vervangbaar.
Hun inzet, speelstijl, etc. is waar chelsea (voor mij) voor staat.

Een van de favoriete met rean en bayern.

26 november 2014 om 08:07

Real*

26 november 2014 om 08:10

Helemaal mee eens zelf dat ik dat de finale Real Madrid - Chelsea word.

26 november 2014 om 08:51

En dan wint chelsea de beker want als chelsea tegen counter teams gaat spelen winnen ze heel eenvoudig, ook Dortmund en barca die alleen aanvallend sterk zijn maken geen kans tege chelsea.

26 november 2014 om 10:07

Maar real is niet alleen aanvallend sterk hè. Daar wint chelsea niet eventjes van hoor.

Absoluut 1 van de 4 favorieten om de CL te winnen. Ik speel liever tegen Bayern dan tegen dit Chelsea. .

26 november 2014 om 08:18

Wie bedoel je met 4 favorieten?

26 november 2014 om 08:37

Bayern, Chelsea, Real, Barca

26 november 2014 om 16:41

Haha Barca

26 november 2014 om 10:17

En ik speel ook liever niet tegen Real. Real is ook zeer compleet en kan verschillende stijlen spelen net als Chelsea. Tegen Barca doet Chelsea het vaak goed en tegem het Bayern van Guardiola speel ik ook liever. Van het Bayern van Heynckes had ik als Chelseafan meer bang.

26 november 2014 om 15:25

Gelukkig hoeven jullie tegen allemaal niet te spelen, dat scheelt weer wat zorgen hè jongens. Oh ja zelf speel ik het liefste niet tegen Cska, is zo ver weg.

Samen met Bayern 2de beste clubs op aarde niet meer normaal hoe goed die 2 zijn. Real is natuurlijk 1 niveau hoger dan de 2.

Chelsea gaat kampioen worden zonder problemen, daarnaast strijden ze met Bayern en Real om de Champions League.

26 november 2014 om 09:57

Dat zou ik niet zeggen als costa en fabregas weg vallen dan kam het zo anders zijn!

26 november 2014 om 10:21

Vorig seizoen zonder Costa en Fabregas toch tot in de halve finale geraakt. Chelsea doet het de laatste 10 jaar goed in de CL. Als bij Real Ronaldo en Ramos wegvallen heb je ook een probleem. Als bij Barca Messi en Neymar wegvallen heb je ook een probleem.

We zullen zien maar met Remy heb je een uitstekende 2de spits.

Wenger heeft fabregas cadeau gedaan aan mourinho. Stupid stupid stupid

Mourinho wint toch altijd (prijzen) in zijn 2de jaar, grappig om te zien want hij wint zeer waarschijnlijk de titel al en dan zullen er nog prijzen volgen.

De echte favorieten zijn voor mij real bayern chelsea

Wat een heerlijke trainer die Mourinho.

Qua voetbal intelligentie overtreft ie Arsene op elk gebied.

Hij stapt een team binnen, ziet de mankementen, versterkt deze met absolute top kwaliteit en gaat dan fris het seizoen in.

Wenger let op en haal je notitieblokje uit je regenjas..

26 november 2014 om 12:22

Natuurlijk heeft Chelsea een peperdure selectie maar het is toch zeer indrukwekkend dat de selectie enorm versterkt is ten opzichte van vorig jaar en dat het verschil tussen uitgaven en inkomsten 'slechts' 10 miljoen bedraagt. Geen club in Europa heeft deze zomer betere zaken gedaan.

Sinds de komst van Abramovich zijn er honderden miljoenen uitgegeven maar alleen onder Mourinho (en een seizoen onder Ancelotti) behoorde we echt tot de absolute top.

Ik ben zo blij dat de Special One weer de baas is bij mijn club Sportief & financieel draaien we echt geweldig

26 november 2014 om 13:36

Het aankoopbeleid van Mourinho steekt echt met kop en schouders boven de rest uit. Maar eerlijk gezegd ben ik ook wel benieuwd hoever we zouden zijn als we met Ancelotti door waren gegaan.

maar goed het gaat fantastisch nu, dus hopelijk vullen we dit jaar onze prijzenkast met meerdere prijzen!

In voetbal kunnen dingen snel veranderen, Barcelona heeft nu 2 wetstrijden achter elkaar echt heel sterk gespeeld. Als ze zo blijven spelen horen ze zeker bij de favorieten. Barca volgende week tegen Valencia en als ze dan weer zo domineren kun je wel stellen dat barca eindelijk het spel speelt dat luis henrique wil en dat ze veel beter zijn dan begin van het seizoen. Real madrid Chelsea en Bayern zijn natuurlijk de andere teams die geweldig zijn maar in het voetbal kunnen dingen snel veranderen. Je hebt vaker dat 1 of 2 teams de beste zijn maar zelden zoveel teams die zo dominant zijn. Daarom word het heel spannend.

Dit was toch niet te geloven man. Wat een wedstrijd van Cfc.. Abnormaal goed. Ik heb Cfc nog noooit (!) zo goed zien spelen als gisteren. Sterker nog, ik heb geen team zo goed zien spelen als Cfc deed deze wedstrijd, op basis van dit seizoen. Het was een soort L'pool vs Real Marid op Anfield maar dan 90 minuten dominantie (bij Real was het toch echt 45minuten). De beste wedstrijd van een club dit seizoen. en by far ook, Iig van de wedstrijden die ik heb gekeken.

Zeer opvallend.
Hazard was enorm slim zonder bal.
Hij liet geen opbouwend verkeer door op links,liep zeer slim tussen de lijnen.
Echt een wereld speler.

Mourinho is samen met van gaal,ancelotti en klopp de beste trainer van de wereld

26 november 2014 om 12:21

Wel een heel lang rijtje.

Zonde dat ik niet heb kunnen kijken. Mooi dat Chelsea het zo goed doet; tegen WBA speelden ze qua veldspel ook al fenomenaal, maar hij ging er eigenlijk nog wat te weinig in naar mijn zin. Dat ze Schalke zo overrompelen, is natuurlijk mooi en goed voor het zelfvertrouwen (niet dat de spelers/trainer daarin tekort komen, haha). Nu alleen nog Sunderland uit goed presteren, al is dat een lastige tegenstander, en dan zijn we november goed doorgekomen. Wordt en is een heel mooi seizoen.

Mourinho lijkt het weer te gaan flikken met Chelsea. Spelers van schalke leken wel figuranten in een of andere theater. Voor mij toch één van de favorieten samen met Bayern en real.

Ik zat gisteren in VAK-U (tegen het uitvak) en heb de hele match gezongen & genoten. Het was fantastisch wat Chelsea liet zien. Vorig jaar ook naar Gelsenkirchen geweest en toen ookal een 0-3 overwinning gezien. Echter domineerde Schalke toen bij vlagen. Nu was Chelsea echt de baas

26 november 2014 om 13:15

Wat was ik daar ook graag bij geweest, was de sfeer goed in het vak? Moet eigenlijk wel haha

Wees eens eerlijk als je naar Schalke - Chelsea kijkt. Het kwam echt niet door het zo fenomenale spel van Chelsea als wel het bijzonder zwakke optreden van Schalke.
3 mogelijkheden (geen echte kansen) en dan toch met 3-0 voorstaan wordt niet veroorzaakt door het zo verschrikkelijk aanvallende voetbalspel. Het was weer een typische Chelsea overwinning. Snel de 1-0 maken en daarna achteroverleunen op de ijzersterke defensie en wachten wat er komen gaat. Daarna 1 aanval met een schot (die de keeper gewoon had moete hebben) uit een counter en een corner die in het eigen doel belandde nadat de corner ontstaan was uit alweer een counter. Daarna geloofde Schalke het ook wel waardoor de 0-4 en de 0-5 er niet meer toe deed.
Ik heb zoals gewoonlijk, geen volledige druk en drang naar voren van Chelsea gezien. Met dit soort klassespelers vind ik dat je tegen zwakkere tegenstanders (want dat is Schalke nu eenmaal) altijd aanvallend moet spelen. Dan win je deze wedstrijd ook ruim en heb je het publiek vermaakt. Tegen een gelijkwaardige tegenstander snap ik dat je voor een countertactiek kiest, maar in de CL kiest Chelsea (mourinho) altijd voor een countertactiek. Dat vind ik jammer. En daarom heb ik niks met Chelsea en hoop ik dat ze er zo snel mogelijk uit liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren