Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelpuntenviering zorgt voor veel commotie: ‘Ga dan vechten in een UFC-kooi’

Laatste update:

James Madisson heeft donderdag na afloop van het gewonnen Premier League-duel met Brentford (3-2) zijn gram gehaald. Neal Maupay zorgde namens de bezoekers voor de openingstreffer en vierde dat opvallend genoeg met de doelpuntenviering van de middenvelder van Tottenham Hotspur.

Maupay juichte bij het maken van zijn honderdste doelpunt in zijn profloopbaan door met denkbeeldige dartpijlen te gooien. Het is de celebration van Maddison, die hierop besloot de Franse aanvaller op te zoeken. Wat volgde was een ongemakkelijke omhelzing, waarbij de spelers elkaar hard in de nek knepen.

Na afloop vertelde Maddison tegenover TNT Sports wat hij Maupay in zijn oor fluisterde. “Ik zei tegen hem dat hij de afgelopen jaren niet genoeg doelpunten heeft gescoord om zijn eigen viering te hebben. Daarom moest hij die van mij kopiëren.”

Middels een post op Instagram deelde Maddison vervolgens nog een sneer uit richting zijn collega. De middenvelder van Tottenham postte een foto van Maupay met de tekst: "A short story... COYS!"

Tottenham won uiteindelijk in eigen huis met 3-2 van Brentford, waardoor het enigszins logisch is dat Maddison zijn gram probeerde te halen. Maupay kon het echter niet laten om te reageren onder de post van de middenvelder van the Spurs.

“Die doelpuntenviering had ik misschien niet zo vroeg moeten doen. Jammer dat we niet konden winnen. In ieder geval heb ik meer doelpunten gemaakt en minder degradaties beleefd in mijn carrière dan James Maddison”, refereerde hij aan Maddisons degradatie met Leicester City van afgelopen seizoen.

Spurs-manager Ange Postecoglou is niet bepaald blij dat Maddison zich liet kennen na het provoceren van Maupay. “Dat is niet wie we zijn. We waren meer aan het praten met de scheidsrechter dan dat we aan het voetballen waren. De viering van Maupay? Ik ben er geen fan van. Ik hou niet van bravoure, je aan mensen opdringen. Als je zo stoer bent, zowel hun spelers als mijn spelers, ga dan vechten in een UFC-kooi. Dan zullen we zien hoe dapper ze zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Maupay is echt heel sneu. Stoer doen dat je meer goals hebt in je carriere dan een middenvelder. Heeft vaker gekke dingen gedaan, ook met Leno destijds. De Argentijnen zullen hem daar nog wel dankbaar voor zijn.

1 februari 2024 om 10:56

Aan de andere kant, Maddison wordt kwaad omdat Maupay hetzelfde juicht. Dat is misschien nog meer sneu

1 februari 2024 om 11:06

Denk niet dat dat alleen door die viering kwam. Maupay was al de hele tijd bezig met stoken en ging daarna ook vrolijk door, totdat ze niet meer voor stonden. Denk eerder dat dat de druppel was. Neemt niet weg dat het inderdaad hartstikke stom is om je dan alsnog zo uit de tent te laten lokken. Je bent 10x de voetballer die hij is, neem dan gewoon revanche op het veld.

1 februari 2024 om 11:09

Ach, wat maakt het uit. Elkaar een beetje opfokken. Trash talk is toch van alle tijden? Ik geniet in elk geval van dit soort rivaliteit in het veld.

1 februari 2024 om 11:33

Neal Maupay is toch wel een van de voetballers die het beste is in trash talking. Lekker boeien verder, hij lijkt alle reacties alleen maar mooi te vinden.

1 februari 2024 om 11:40

Ik vind dat tegenvallen eigenlijk. Als je goed wil trashtalken dan moet je daar toch ook prestaties tegenover zetten. Een spits met 5 goals in zijn laatste 2 seizoenen doet dat toch niet echt.

1 februari 2024 om 11:06

Maddison doet toch eerst heel mans? Alsof hij ook maar de status heeft van de absolute top haha

1 februari 2024 om 11:13

......... Ik vind eerder die Madison heel erg treurig hierin. Wat denkt hij wel niet? Alsof andere mensen niet zo mogen juigen. Wat een treurig figuur.

1 februari 2024 om 11:37

Als je de wedstrijd had gezien, was het je duidelijk geweest dat maupay gwn echt verschrikkelijk vervelend aan t doen was, en er op een een of andere manier mee weg kwam. Tuurlijk moet maddison t gewoon laten gaan maar het overnemen van zijn viering was gewoon de druppel. Daarnaast is t toch helemaal prima om zo een beetje te kloten met elkaar. Tis geen ballet, laat voetballers elkaar een beetje uitdagen, dat maakt het allemaal wat leuker.

Die Ange is toch een fantastische kerel. Mooi hoe die hier op reageert en ook gewoon leuk hoe hij voetbalt. Met momenten is het kamikaze voetbal maar so what, het levert voor de neutrale supporter fantastische wedstrijden op.

Sowieso levert hij daar een wereldse prestatie. Als je ziet wat Conte vorig jaar liet zien bij dit Tottenham dan had echt niemand gedacht denk ik dat hij dit soort voetbal op de mat kon leggen.

1 februari 2024 om 12:52

Spurs heeft wel een heel ander team dan vorig jaar. Maddison, Vd Ven, Udogie etc. Daarnaast is het misschien wel zo dat deze spelers misschien een trainer als Ange nodig hebben.

1 februari 2024 om 13:09

Je noemt er drie. En tijdens de blessures van Van de ven en Maddison bleven ze gewoon zo voetballen. Daarnaast was Udogie er al maar werd die uitgeleend.

1 februari 2024 om 13:08

Iedereen riep al dat Conte er veel te weinig uit haalde en nu is het opeens een wereldse prestatie? Btje overdreven imo.

1 februari 2024 om 13:11

En iedereen riep ook dat Tottenham een matige selectie had waar niet enorm veel uit te halen viel.

Op zo een korte tijd met die selectie en zonder Kane (nee dat is niet positief, met Kane had het nog beter geweest) zulk voetbal op de mat leggen is een wereldse prestatie ja. Zeker als relatieve nobody in de voetbalwereld.

1 februari 2024 om 13:21

Al zal ik toegeven dat werelds misschien overdreven is. Een echte topprestatie vind ik het alleszins wel.

2 februari 2024 om 12:20

Totaal niet met je eens, maar dat kan. Ange is al tig jaren coach, genoeg ervaring om met betere spelers dan hij bij zijn vorige club iets neer te moeten zetten.

Conte was gewoon klaar en perst altijd zijn selecties uit, een nieuwe coach doet het dan altijd beter. Laat Ange maar structureel goed presteren dan kunnen we verder praten, voorlopig is het gewoon weer subtop meedraaien met een kans op top 4, ik denk niet dat de fans dat graag willen blijven zien want dat hebben ze met Poch ook lang zat gehad.

1 februari 2024 om 13:28

Heeft gewoon bijna 300m uitgegeven in een zomer.. mensen vergeten dat snel. Neemt niet weg dat hij het erg goed doet maar Spurs heeft gewoon flink geïnvesteerd.

1 februari 2024 om 13:48

Dan reken je de 70 miljoen van Porro en Kulusevski gewoon mee, wat me niet echt correct lijkt te zijn.

Uiteindelijk zit je dus op 175 miljoen die hij heeft ingekocht deze zomer (Dragusin was deze winter). Geen idee of het bewust downplayen is, maar dat is in de verste verte geen 300 miljoen natuurlijk.

1 februari 2024 om 14:16

Hoezo? Als ik iets koop en later betaal via Klarna bijvoorbeeld dan heb ik dus niks uitgegeven? Udogie speelt nu ook pas voor het eerst bij Spurs en is vorig jaar al betaald. Is in principe ook een nieuwe speler die niet wordt meegenomen in uitgaven afgelopen zomer. Spurs heeft het deze zomer betaald dus deze zomer ook uitgegeven. Dat staat los van of Ange verantwoordlijk is voor de aankoop. Spurs heeft gewoon bijna 300m gespendeerd aan transfers dit seizoen.. Dragusin idd in de winter maar dus wel aankoop in 23/24..

1 februari 2024 om 14:28

Nee dat staat er niet los van.

Jij zegt dat hij gewoon 300 miljoen heeft uitgegeven deze zomer. Dat is totaal niet waar. Hij is met meer dan 100 miljoen aan spelers opgezadeld deze zomer (als we Udogie plots gaan meerekenen) die niet door hem zelf gekocht zijn. Dat is nooit een gespreid bedje voor een trainer.

Je framet het nogal vreemd. Je kan niet zeggen dat hij zoveel geld heeft uitgegeven deze zomer als bijna 50% van dat geld niet eens door hem uitgegeven is of pas deze winter uitgegeven is.

1 februari 2024 om 18:17

En in m’n tweede reactie zeg ik, dat ik Spurs bedoel. Spurs heeft toch gewoon 280m uitgegeven dit seizoen? Dat is letterlijk een feit. Overigens is hij er nou niet echt mee opgezadeld want Udogie, Kulusevski en Porro zijn steevast basisspelers en zeker de backs zijn fundamenteel voor z’n spel..

Wat is die obsessie met "goal celebrations" uberhaupt, wees blij als je scoort in plaats van je doelpunt te gebruiken voor het cultiveren van je image.

1 februari 2024 om 16:36

Dat levert leuke plaatjes en filmpjes op, dus dan kunnen ze meer geld vangen en hun ego strelen.

Mooi die viering van Johnson. Maupay heeft zich zowel op het veld als naast het veld voor lul gezet.

1 februari 2024 om 11:15

Doet die al jaren als je het aan mij vraagt. Bij Brighton met momenten nog wel belangrijk geweest maar bij Everton echt gigantisch geflopt en nu bij Brentford is het toch ook maar matig.

Voor de grote mond die die dan altijd heeft op het veld is dat toch ook maar zwakjes.

Gewoon kinderachtig van allebei. Maar die Maupay is gewoon een naar ventje. Is al vaker voorgekomen dat hij rare streken heeft.

De obsessie voor een eigen goal celebration is echt tenenkrommend. En er boos om worden dat iemand "jouw"celebration nadoet is al helemaal lachwekkend. Het heeft wel iets van een vorm van aandachtziek

Ach, het is waar je zo druk om maakt. Al die negativiteit om een ‘celebration’. Ik vind het gewoon grappig. Heeft iemand dit ook?

Wat Maupay (hoe ludiek ook) deed zorgt gewoon voor extra motivatie bij Tottenham, wie de bal kaatst kan hem terug verwachten 😂

Zijn 100 doelpunt mag toch zelf weten hoe hij dat viert of heeft maddeson patent aangevraagd op deze viering .

1 februari 2024 om 14:01

Heeft toch niks met patent te maken. Is toch duidelijk dat hij het puur deed om te provoceren?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren