Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dodelijke Perez is klaar met ‘nietsnut’: ‘Dit is niet oké hoor, echt niet’

Laatste update:

Henk Veerman is na de enorme deceptie van FC Utrecht in de play-offs om een Conference League-ticket tegen Vitesse (3-0 verlies) de gebeten hond in de studio van ESPN. De 31-jarige spits had de Domstedelingen als pinchhitter van nieuw elan moeten voorzien, maar deed volgens Kenneth Perez juist het omgekeerde. "Dit is niet oké hoor, echt niet", aldus de analist.

Utrecht begon zondag met een 3-1 overwinning op zak vol vertrouwen aan de return in de play-offstrijd, maar kwam in het GelreDome dramatisch voor de dag. Rick Kruys leek in minuut 89 bij een 2-0 achterstand voor een nieuw aanvalsplan te kiezen door Veerman te brengen voor middenvelder Quinten Timber. "Dan ben je bent de trainer van FC Utrecht, dan kom je met 2-0 achter tegen Vitesse, en dan denk je: Nou, die Henk Veerman, die straalt me een partij energie uit... Die gaan we erin brengen als stormram!", zegt Perez vol cynisme.

"Nou, hij haalt álle energie uit het elftal", vervolgt de Deen zijn tirade. "Die doet werkelijk waar he-le-maal niks. Hij moet diagonaal lopen als de rechtsback de bal heeft, of duidelijk maken: kom maar met die hoge bal, ik ga het duel aan. Dat soort dingen mag je toch op z'n minst verwachten en eisen als technische staf? Niet dat je sloom daar in het midden gaat staan en dat de bal van je voet springt... Dan kun je hem er net zo goed niet in zetten."

Voor Veerman en Utrecht eindigt een toch al matig seizoen zo in mineur, terwijl de aanvaller juist zo hoopvol begon in de Domstad, memoreert Perez. "Ik weet nog wel, in het begin riepen ze nog: 'Cultheld! Zie je nou wel, het was de schuld van sc Heerenveen, niet van Veerman!'" Veerman kwam in januari verrassend over vanuit Friesland en scoorde direct bij zijn debuut tegen SC Cambuur (2-1 winst), maar maakte sindsdien geen enkel doelpunt meer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iets heel anders: kunnen we deze play-offs niet afschaffen? Het leeft totaal niet onder de fans en de stadions blijven halfleeg. Sowieso lijken do-or-die wedstrijden me een stuk leuker in de play-offs. Een wedstrijd, een keer knallen. Staat veel meer druk en spanning op. Maar dat komt natuurlijk de kwaliteit van de Europese deelnemer niet altijd ten goede.

22 mei 2022 om 21:50

Aan de andere kant: via de play offs kan je de finale van een Europees toernooi halen ...

Het leeft idd amper, dat ben ik dan wel weer met je eens.

22 mei 2022 om 21:51

Ik vind het wel leuk. Nu speelde dit jaar zelfs elke Eredivisie club nog ergens voor de laatste 2 weken. Normaliter, mocht je de playoffs afschafen, betekent dat dat vanaf januari zo'n 6 clubs voor spek en bonen het seizoen afmaken.

22 mei 2022 om 21:54

Daarnaast slaat het helemaal nergens op. Ik (Utrecht supporter) vindt het belachelijk dat Heerenveen bijvoorbeeld überhaupt een kans maakt op Europees voetbal terwijl AZ 20(!) Punten meer heeft verdiend. Kansloze constructie. We hebben met z'n allen commentaar op de Belgen hoe zij dat regelen, maar dit is exact hetzelfde. Daarnaast speel je gewoon tot eind mei en over 6 weken oid starten de play offs voor Europees alweer

22 mei 2022 om 21:54

De play-offs zijn in zoverre slim, omdat je als middenmoter nog wat voor te spelen hebt aan het eind van het seizoen.

Maar een variatie met een do or die wedstrijd zou idd misschien slimmer zijn

23 mei 2022 om 13:02

Het zou voor de bovenste ploegen of juist de onderste ook niet eerlijk zijn als ze 9 van de 10 wedstrijden spelen tegen teams die nergens meer op spelen.
Ben zelf voor Utrecht en eind jaren 90 waren we altijd een middenmoter, dan speelde je vanaf januari nergens meer voor

22 mei 2022 om 22:01

Heel saai idd. Slaat ook nergens op, je haalt meer punten, en opeens moet je alsnog strijden tegen anderen die minder punten hadden gehaald. Lekker eerlijk.

22 mei 2022 om 22:05

Ook mijn gedachte: Play-Offs prima want zo houd je de competitie wel langer spannend. Maar doe drie finales:
Nr 5 tegen 8
Nr 6 tegen nr 7
Finale

Als de ploeg met de meeste punten in de reguliere competitie dan thuis mag spelen dan heb je ook nog weer een extra motivatie voor ook die laatste wedstrijden.

22 mei 2022 om 22:33

@Suarez 7 Klopt gewoon de nr 4 doen, die heeft er na 34 wedstrijden het meeste recht op.

22 mei 2022 om 22:55

Het leeft niet ? Play offs promotie van ADO kaartverkoop binnen letterlijk 2 uur het stadion uitverkocht.

22 mei 2022 om 23:08

Hij heeft het over de play-offs om Europees voetbal. Niet over de degradatie play-offs.

23 mei 2022 om 08:42

Is in principe hetzelfde. De nummer drie heeft er meer recht op want meer punten, toch gebeurd het heel vaak dat een lager genoteerde club promoveert.

22 mei 2022 om 23:06

In ieder geval de finale in een wedstrijd. Ook bij de degradatie play-offs, gewoon een wedstrijd.

Ik heb ook het idee dat clubs hun seizoenkaarthouders niet gratis toelaten tot deze wedstrijden. Dan heb je sowieso al meer bezoekers als je dat wel doet.

23 mei 2022 om 10:40

Nou ja, heel die play offs zijn natuurlijk bedacht om de grote clubs in Europa te krijgen. Wanneer PSV Ajax Feyenoord of AZ een minder jaar hebben hoeven ze op het eind maar een paar wedstrijden te knallen om toch Europees voetbal te behalen.

23 mei 2022 om 13:20

Helemaal mee eens, gewoon verdelen aan de hand van de eindstand waarin gewoon duidelijk is wie het verdient.

Verkoop van het jaar bij Heerenveen. Wat een lamsjaak was dat zeg.

23 mei 2022 om 08:53

We hebben het bonnetje nog, niet goed geld terug toch? 😁

Perez de hele FC bestaat uit nietsnutten from top to bottom. Allemaal vriendje van en kennis van die door Van Seumeren een leuk baantje gegund worden... Van de trainer die bij de Meern 7 niet zou meekunnen tot Zuidam die nauwelijks een MBO diploma kon halen... 🤣 Sneue bende en alle Utrecht fans weten dat ik gelijk heb. Wordt nooit wat succes Henk Fraser met dit zooitje

22 mei 2022 om 22:03

Het idiote is dat FC Utrecht met slim beleid op zijn minst AZ kan evenaren of de Alkmaarders zelfs voorbij zou kunnen streven als vierde club van Nederland. Historisch gezien is Utrecht, de vierde stad van het land, een echte voetbalstad die veel talenten heeft voortgebracht. Ik ben geen Utrecht-kenner, maar ik heb niet de indruk dat er enorm geprioriteerd wordt op de kwaliteit van de opleiding op een manier waarop AZ dit is gaan doen in de afgelopen jaren. En dat FC Utrecht wel een half dozijn van dezelfde middenvelders heeft doet me vermoeden dat Van Seumeren niet alleen de transfers betaalt maar ook betaald.

Ik sprak eens iemand die enkele jaren een hoge job had bij de club en wekelijks bij de bestuursvergaderingen van FC Utrecht aanwezig was. Volgens hem is Van Seumeren in alle opzichten waanzinnig en veel te emotioneel betrokken; bood zelfs eens ter plekke en uit pure woede eens een van zijn spelers aan bij zijn concullega's van de tegenpartij die als gast in de skybox aanwezig waren. En zo denk ik dat die man zich links en rechts wel meer met het transferbeleid bemoeit.

22 mei 2022 om 22:12

Jouw verhaal doet me denken aan meritocratisch zelfbedrog ... Omdat de brave man een succesvol zakenman is, denken dergelijke mensen (let wel ... disclaimer: generalisatie, geen idee of dit voor van Seumeren geldt) dat zij hun succes verdiend hebben (terwijl er vaak een ook enorme dosis geluk aan hun succes ten grondslag ligt en dat zij ook op andere gebieden (waar ze feitelijk minder verstand van hebben) succesvol kunnen zijn.

22 mei 2022 om 22:32

gomes1psv

Utrcht is bij mij ook ieder jaar de darkhors. Waar ik vamn verwacht, nu gaat het gebeuren. Zullen spelen om plek 3 of 4.

Maar ieder jaar weer stellen zij teleur.

Zo een Seumeren, moet toch iedereen eruit flikkeren en nieuwe gasten neerzetten. Die moeten toch AZ voorbij streven. Zo veel potentie

22 mei 2022 om 23:26

@mrkrillin: ja of andersom: iedereen moet Van Seumeren 'eruit flikkeren.' Zoals Njfromvol hier heel eloquent en terecht schetst lijkt de man een bemoeizuchtige suikeroom die iets als een schoenmaker ver van zijn leest iets teveel in zichzelf is gaan geloven. In elke ruimte waar die man verschijnt, zullen objectiviteit, kritisch vermogen en weerwoord de kamer uitrennen, want expliciet en impliciet zullen veel mensen binnen de club naar de pijpen van de keizer dansen. Wie betaalt, bepaald. Maar een gezonde organisatie levert dat vast niet op.

Hoewel ik vind dat hij als zittend bestuurder slecht heeft gereageerd op de uitdagingen die mijn eigen club te wachten stonden (en het topsportklimaat ironische genoeg is aangetast) denk ik dat voor een club en het reorganiseren ervan Toon Gerbrands een heel interessant persoon kan zijn om FC Utrecht te leiden. Veel meer dan onder Van Seumeren zou Gerbrands iemand zijn die een stabiele basis kan leggen onder de ambities van FC Utrecht, zoals hij ook onder AZ bewees. Dat ging overigens ook met een suikeroom, maar niet zo'n emotionele driftkikker als Van Seumeren.

Die Henk Veerman was met zijn naamgenoot ook een pain in the ass bij Heerenveen. Nu kunnen ze bij Utrecht meemaken wat ze in Friesland hebben ervaren. Een luilak binnenboord gehaald....

Riepen de fans van Heerenveen al een jaar. Wat een toptransfer was dit voor ons.

Bijzondere was dat sfeer in team Heerenveen enorm is verbeterd na vertel Veermannetjes. Niet helemaal een match: wel heel veel willen maar niet altijd keihard werken. Kritiek op van Hooijdonk is groot maar die werkt wel keihard en scoort ook nog s. Prima deal derhalve al misgun ik Henk niks. Maar dit kan niet meer

Nou wat een verrassing zeg. Waarom zou het bij ons ineens zijn gaan draaien (onder andere)?

Zoals we in Heerenveen al zeiden: Veerman is als cola waar de prik uit is!
Ik moet om deze analyse wel gniffelen hoor. Wat een praatjes voor de winterstop. 1 goal voor Utrecht? O wat missen wij hem niet!

23 mei 2022 om 15:44

Wel fijn dat een analist eens roept wat de gemiddelde Heerenveen supporter al twee jaar riep.

Die Veerman gooit er twee maal per jaar een aardige technische beweging uit welke vanwege zijn houterige lange lijf opzienbarend is, maar verder wordt er veel te weinig aandacht besteed aan wat hij niet kan. En dat is een heleboel, zo ziet ook Perez.

Met de verkoop van de Veermannetjes is de weg omhoog weer ingezet bij Heerenveen. Dat die kleine van die twee wel erg goed kan voetballen doet daar niks aan af. Maar de sfeer is er enorm door verbeterd verneem ik zo links en rechts.

Sterke FC Utrecht fans!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren