Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Directie Feyenoord neigt steeds meer naar aantrekken Guidetti'

Laatste update:

Wie wordt de opvolger van Graziano Pellè bij Feyenoord? Het blijft afwachten en speculeren. Martin van Geel zou nog drie opties hebben, te weten Duván Zapata van Napoli, Bas Dost van VfL Wolfsburg en John Guidetti van Manchester City, en volgens het Algemeen Dagblad neigt de directie van Feyenoord steeds meer naar het aantrekken van laatstgenoemde spits.

/

Bij de Rotterdammers zijn er altijd twijfels gebleven over de fysieke gesteldheid van Guidetti, die na zijn vertrek bij Feyenoord geen enkele competitiewedstrijd voor City speelde en in dienst van Stoke City maar tot zes duels in de Premier League kwam. De aanvaller speelde in de Verenigde Staten echter nog een gehele wedstrijd mee en lijkt er fysiek goed op te staan.

Van Geel moet nu kijken of het mogelijk is om een akkoord te bereiken met City, dat volgens De Telegraaf vijf miljoen euro zou willen vangen voor de 22-jarige Guidetti. De spits speelde in het seizoen 2011/12 op huurbasis in De Kuip en maakte toen 20 doelpunten in 23 competitieduels. Corriere dello Sport meldde maandagavond dat Feyenoord de komst van Zapata wel kan vergeten, omdat Rafael Benítez de Colombiaan niet wil laten gaan.

John Guidetti is de spits die Feyenoord nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet waar ze nog op wachten. Naar mijn mening veruit de beste optie.

5 augustus 2014 om 07:58

Op dit moment wel, maar ik kan best begrijpen dat ze eerst willen zien hoe hij eraan toe is na lang nauwelijks gespeeld te hebben.

5 augustus 2014 om 08:29

Beste optie? Hij heeft na zijn laatste wedstrijd bij Feyenoord nog niet eens 10 wedstrijden gespeeld volgens mijn, dat is veel te weinig. Het is toch een risico.

5 augustus 2014 om 09:25

Kan best een risico zijn maar bij het onderteken van het contract vind toch eerst een medische keuring plaats? Dus als hij die doorkomt snap ik het risico niet en mocht hij daar niet doorkomen kan villalba ofzo toch ook nog?

5 augustus 2014 om 09:33

Ja dat klopt, maar risico van hij heeft lang stil gestaan kost veel centen. Blessure gevoelig.

5 augustus 2014 om 09:41

En is villalba definitief afgevallen?

5 augustus 2014 om 09:47

Ja daar hebben we Bilal voor nu.

5 augustus 2014 om 08:45

Zijn salaris is echt belachelijk hoog. Dat is echt een struikelblok hoor. 1,6 miljoen per jaar? Dat gaat Feyenoord sowieso niet neerleggen en zeker niet voor Guidetti na 2 jaar niets te hebben gedaan. Dat is echt een enorm sportief en financieel risico. Straks krijg je zo'n Bakkal scenario. Iedereen verwacht dat hij het weer heel goed gaat doen maar vervolgens heeft hij heel het seizoen nodig om in vorm te komen. Ik vraag me af of we uberhaupt wel voor Guidetti moeten gaan eerlijk gezegd. Hoe fantastisch ik hem ook vondt toen.

5 augustus 2014 om 12:02

En van dat salaris (las ergens anders dat het zelfs 2 miljoen per jaar is) wil hij geen cent inleveren, ook niet voor Feyenoord. Dat zou de verhoudingen in de kleedkamer alleen maar scheef trekken. Wat zouden jongens als Clasie en Immers daarvan zeggen? Ik weet ook wel dat Mathijsen veel verdient (tussen de 1 en 1,5 miljoen per jaar), maar dat is wel een speler die op het hoogste niveau al heeft gepresteerd en bovendien meer dan 80 interlands voor Nederland heeft gespeeld. Guidetti heeft, buiten zijn ene geweldige seizoen bij ons, helemaal niks laten zien wat zijn salariaeisen rechtvaardigt. Daarnaast heb je helemaal gelijk dat dit een grote kans heeft weer een Bakkal scenario te worden. Als over een jaar blijkt dat John niks gepresteerd heeft, dan roept iedereen die hem nu zo graag terug wil zien dat het een miskoop van niveau Cisse is geweest.

5 augustus 2014 om 10:40

Zapata is echt de allerbeste optie, maar tegelijkertijd ook de duurste.

5 augustus 2014 om 11:53

@ arepa

Alleen die gaat er zo als het schijnt niet komen, een aangezien Feyenoord niet in staat is om een bod bij Napoli neer te leggen " that they can't refuse" is het zinloos om daar nog tijd aan te besteden, Zapata is dus geen optie meer. Dost kun je uit je hoofd zetten zolang zijn huidige werkgever geen vervanger heeft en wie weet slagen ze daar helemaal niet in en dan heb je ook gewoon je tijd weg gegooid. Dus Dost is eigenlijk ook geen reële optie meer, dus blijft er alleen Gudetti, als die echt vijf miljoen moet kosten is dat ook een bedrag wat Feyenoord kan hebben dus is hij de enige over gebleven serieuze optie. Al moet je daar ook niet te lang mee wachten, er zijn veel clubs die wel een gokje durven en kunnen nemen met een speler zoals hij.

5 augustus 2014 om 12:09

5 miljoen is een absurd bedrag natuurlijk. John heeft in 2 jaar niks laten zien. Het zou wanbeleid van Feyenoord zijn als er echt 5 miljoen voor hem betaald word. Daarnaast lijkt iedereen te vergeten dat Guidetti nu een salaris heeft van 1,5 - 2 miljoen per jaar. En daarvan wil hij geen cent inleveren, zelfs niet voor Feyenoord. Vind je dat verstandig om te betalen voor iemand die, op 1 geweldig jaar bij ons na, nooit heeft laten zien waarom hij zo'n salaris waard is. Als John genoegen neemt met een salaris van 5 - 8 ton en City genoegen neemt met max 1,5 miljoen, dan kun je er misschien over nadenken. Je hebt namelijk een grote kans dat dit hetzelfde verhaal word als met Bakkal. Die had een jaar niet gespeeld, maar zou binnen 2 maanden weer helemaal fit zijn en volledig mee kunnen doen. Hij heeft afgelopen seizoen welgeteld 2 keer meegedaan (als invaller). De verwachtingen zijn veel te hoog bij Guidetti, terwijl het nog maar de vraag is of hij ooit op zijn oude niveau terugkomt. Dit kan alleen maar uitlopen op een teleurstelling, voor Feyenoord, voor Guidetti en voor ons als fans.

6 augustus 2014 om 00:07

Nee echt niet! Guidetti is een mooie vent goed gedaan in de Kuip, maar realiseer je wel hij heeft bijna geen wedstrijden gespeeld. En zijn salaris is te hoog, je moet gewoon kopsterke speler hebben daar voorin. Mij lijkt Zapata wel een goeie spits.

Het kan alle kanten opgaan. Als Guidetti ergens een kans krijgt om nog wat te gaan laten zien is het wel bij Feyenoord aangezien hij op handen gedragen zal worden.
Als hij geen blessure krijgt dan heb ik er vertrouwen in.
Mocht het niet lukken is dat jammer voor Feyenoord en Guidetti zelf en anders moeten we het gaan doen met Te vrede

Wees toch verstandig.na een uitstekende eerste periode kan het nu alleen maar tegenvallen, want de verwachtingen zullen nog hoger liggen bij deze jongen.beter iemand die met een schone lei kan beginnen.heb het al eens eerder gezegd, van Duinen van Ado.volgens mij heb je die voor 2, 2,5 miljoen.voor zo'n prijs kun je nog eens een gokje wagen.

5 augustus 2014 om 07:56

Van Duinen is een leuke spits voor Utrecht, niet om de aanval van Feyenoord te leiden. Die zou hoogstens als tweede spits kunnen fungeren momenteel.

5 augustus 2014 om 09:28

Jij noemt hier opties maar is villalba nou definitief afgevallen? (Ik heb dat verhaal niet helemaal gevolgd) en van duinen is ook een zeer goede optie

5 augustus 2014 om 10:47

Villalba is een buitenspeler en nooit optie als diepe spits geweest

5 miljoen lijkt me veelste veel. Het is toch een groot risico. Iemand die in 2 jaar na Feyenoord niet 1 hele wedstrijd speelde. Huren met optie lijkt me beter voor Feyenoord. Al moet City dat ook willen.

5 augustus 2014 om 08:25

We hebben het hier over een vraagprijs. Denk dat ze een constructie inbouwen. 3 5 plus 1 miljoen aan bonussen tegen bepaalde prestaties

5 augustus 2014 om 09:40

Das 4,5 miljoen, lijkt me veel te hoog. Guidetti heeft nog 1 jaar en geen enkele club heeft interesse getoond. Eerder de helft van 5 miljoen en datzelfde zou eigenlijk ook voor zijn salaris moeten gelden.

5 augustus 2014 om 13:03

Als hij goed presteerd is die bonus en het bedrag gewoon goed. Ik zie veel niet feyenoorders negatief zijn over hem. Toch hopen wij allemaal dat hij komt.

Mijn voorkeur zou uitgaan naar Zapata maar als napoli hem niet laat gaan dan zou Guidetti wel mogen komen dit team heeft iemand nodig zoals hem iemand die er vol voor gaat

5 augustus 2014 om 09:48

Wat ik van Zapata gezien heb is het vooral fysiek indrukwekkend. Ook heeft ie overzicht maar z'n balaanname is dramatisch en als meevoetballende spits vind ik 'm niet zo geslaagd. Beetje een ongeleid projectiel.

Dat is Guidetti ook maar dat is een betere voetballer (mits fit) en dat lijkt me vooral in de Eredivisie erg bruikbaar.

5 augustus 2014 om 12:46

Ik heb Guidetti veel liever, misschien het eredivisie niveau maar geloof wel dat hij het gaat laten zien.

Ik snap er niks van dat mensen roepen dat dit een gokje is gezien zijn zgn. fysieke toestand. Met de huidige medische kennis is toch prima te bepalen hoe hij er fysiek voorstaat? Lijkt me toch niet dat er een speler van 5 miljoen wordt aangekocht waarbij twijfels zijn over zijn fysiek!? Mocht deze man 100% fit zijn dan is dit natuurlijk de beste optie. Dost is sowieso een technisch gemankeerde spits, Zapata is nog maar af te wachten, heb weinig spectaculairs gezien van hem eerlijk gezegd. Guidetti heeft zich bewezen bij Feyenoord en is mateloos populair, lijkt me een warm bad voor hem.

5 augustus 2014 om 08:10

Als hij fit is zit het wel goed idd, want zijn wedstrijdinstelling is werkelijk fenomenaal. Hij bracht het geloof terug bij heel het team wat jaren weg was.

Toch zonde hoe deze jongen zijn carrière langzaam aan stuk gaat..... Het bewijst in elk geval wel dat talenten niet te snel moeten overstappen naar een topclub aangezien de kans op spelen heel erg gering is....
Voor Feyenoord in elk geval een mooie optie. En ja, de verwachtingen zullen hoog zijn....

5 augustus 2014 om 08:53

Toch zonde dat je mening kant noch wal raakt... Guidetti was al van City toen hij werd verhuurd aan Feyenoord. Daarna een blessure die bijna een einde aan zijn carrière maakte. Niet de topclub , maar de blessure heeft hem terug geworpen. Dat is de reden van het weinige spelen.

5 augustus 2014 om 14:50

Ja want zonder blessure had hij Dzeko Negredo of Aguero inderdaad uit de basis gespeeld?

5 augustus 2014 om 22:50

Weer een loze aanval ... Guidetti zou bij de club aan wie hij verhuurd was, wel meer speel minuten hebben gemaakt en het seizoen ervoor, zou hij vast weer aan een andere club verhuurd zijn geweest, ware het niet, dat hij het hele jaar geblesseerd was.
Zo duidelijk genoeg?

Bovendien weet je nooit hoe hij zich ontwikkeld zou hebben zonder blessure Wie weet had hij wel deze spelers uit de basis gespeeld...

Ik denk dat een tweede periode wel eens kan tegenvallen. En wat is dan de restwaarde? Hij komt in een heel ander team met een heel andere trainer maar de verwachtingen zullen gelijk zijn aan zijn laatste periode.
Is er voor vijf miljoen nou echt geen goede spits te vinden? Ik las afgelopen week dat ene nederlandse club se topscoorder van Denemarken had gekocht? Die heeft in ieder geval wat speelminuten in de benen, waarom kan zo iemand niet gekocht worden?

5 augustus 2014 om 08:27

Omdat die bij Heerenveen rondloopt momenteel

5 augustus 2014 om 09:45

Het woord 'restwaarde' in de mond nemen bij de nu 22 jarige Guidetti en als alternatief de 30-jarige Dalgaard noemen?

Als het om Deense spelers gaat had men eerder de in Engeland geflopte Cornelius moeten overnemen of Helenius moeten huren van Villa. Die spelen allebei weer in Denemarken.

De verwachtingen zullen hoog gespannen zijn. Kan eigenlijk alleen maar tegenvallen.

5 augustus 2014 om 08:15

Want? Waaruit blijkt nu met zekerheid dat hij het niet goed gaat doen?
Garantie heb je nooit, maar nu zeggen dat hij alleen kan tegenvallen is op zn zachts gezegt voorbarig

5 augustus 2014 om 09:03

Je kunt het ook anders stellen: hoe weet je zo zeker dat een speler die 1) de laatste jaren vrijwel niet heeft gespeeld, 2) ernstig ziek is geweest, 3) waar extra druk op komt te staan want hij wordt binnengehaald als held, 4) in een ernstig verzwakt team, nu zal gaan vlammen? Zelf denk ik ook dat hij niet hetzelfde kan als in zijn huurperiode..

5 augustus 2014 om 09:32

Waar zeg ik dat dan, dat hij gaat vlammen?
Alleen nu al roepen dat hij Alleen Maar kan tegenvallen is voorbarig. Het is niet dat hij Feyenoord naar een titel, een beker en een europacup heeft geschoten.
Je hebt geen garanties.... en dat is bij elke aankoop zo.
Dus leg me geen woorden in de mond of probeer niet via mij te scoren, want ik deed helemaal geen uitspraak over wat ik van Guidetti verwacht of denk.
Nu al zeggen dat dit gegarandeerd succes gaat worden zou ik ook voorbarig vinden.

5 augustus 2014 om 10:32

Heel simpel: als hij niet vlam, valt hij tegen!
Hij heeft voorheen top gepresteerd, en hij kost een flinke duit. Is het dan niet gewoon de verwachting dat hij gaat vlammen?

Ik denk nou eenmaal dat hij door mijn genoemde redenen in de tussentijd niet beter is geworden. Niet beter worden = tegenvallen.

5 augustus 2014 om 10:56

Ja als idd. En als hij wel kan vlammen, dan is het wel goed.
Moet hij wel eerst bij Feyenoord voetballen, voor dat oordeel te vellen is.
En in mijn beleving is het ook prima als hij soort gelijk presteerd als vorige x.
Dus niet beter worden = tegenvallen kan ik me ook niet in vinden.
Maar ieder zn mening.
Tis nu puur glazen bol kijken, om vast te stellen dat dit alleen maar gaat tegenvallen.
Kan alle kanten op, en vast stellen of het goed of slecht is kan pas als hij een x aantal wedstrijden bij Feyenoord heeft gespeeld

5 augustus 2014 om 12:51

Een ernstig verzwakt team, al die speler die er toen waren werden gezien als miskopen of net niet spelers. De twijfel komt doordat het zo lang duurt maar ik neem aan dat dit goed gaat komen.

Drost liever niet past niet bij de club en die andere speler ken ik amper John is de beste optie alleen duur.

Het is de vraag of hij het waar kan maken!

Hij ging weg met 20 goals in 23 wedstrijden, maar in gedachten bij velen zijn het 400 goals in 346 wedstrijden zo wordt hij opgehemeld!

Voor de sfeer in zo een jonge groep is hij wel goed, hij motiveert als geen ander als je de verhalen hoort!

We moeten echter niet vergeten dat hij 3 hattricks heeft gemaakt en 6 of 7 penalty's, oftewel verdomde weinig veldgoals!

Pierre vam Hooijdonk zei het ook al, te Vrede is geen verkeerde spits als hij de kans krijgt, het ligt ook aan wie de balletjes geeft en of er uberhaupt ballen komen, spits is de lastigste positie in een elftal vaak!

Ik wil toch de dischussie opstarten over Drenthe, want je bent al een half elftal kwijt, misschien komt Clasie daar ook nog bij, zou je dan niet een eigen jongen, die graag wil, een jaar de kans kunnen geven zich terug te knokken? Hij is, net als Guidetti, geliefd bij het publiek en dat zou v. Geel wel eens kunnen redden als het even minder gaat!

Guidetti, Drenthe en, als Clasie vertrekt, Toornstra en ik zie het wel helemaal zitten dit jaar!

In onderstaande basis zie ik nog liever Vilhena achter Guidetti en bijvoorbeeld Ayoub op de plaats van Tonny, dan heb je veel meer voetbal in de ploeg!

Mulder
Wilkshire
v. Beek
Kongolo
Drenthe
Cla./Too.
Vilhena
Bilal
Immers
Boetius
Guidetti
5 augustus 2014 om 08:43

Toornstra is een compleet andere type speler als Clasie. Clasie is een kuitenbijter, een balafpakker Toonstra is een 10 met creativiteit en drive naae voren. Lijkt me een prima speler voor Feyenoord, maar absoluut niet als vervanger van Clasie. Drenthe mag van mij ook best komen. Kan alleen maar meevallen.

5 augustus 2014 om 08:54

Ja weet ik, maar met een centrum v. Beek en Kongolo kun je tegen de middenlijn aan spelen, dan heb je meer aan Toornstra, Ziyech en Vilhena.

De ruimtes worden dan al gauw te klein voor Clasie!

Speel je nou met Boulahrouz en Mathijssen, oftewel meer met je kont tegen de eigen 16, dan kan je met de punt naar achteren spelen, Clasie voor de verdediging, Toornstra en Vilhena links en rechts achter de spits. Europees zou dit een goede optie zijn.

Ik zou sowieso gaan voor Toornstra en Ziyech! Ook al blijft Clasie. Zolang je geen spits hebt moet je elders je goals vinden en als je te Vrede dan optimaal benut heb je niets nodig voorin! Goossens, Vormer, Schaken en Verhoek gaan ook nog weg, dus er moet ruimte voor zijn.

Dan heb je 6 man voor 3 positie's, met Drenthe die ook als back ingezet kan worden, dus gewoon een top bezetting!

Clasie - Toornstra
Ziyech - Drenthe
Vilhena - Immers

5 augustus 2014 om 09:41

Clasie gaat 100 procent weg. Heeft bij Feyenoord totaal geen uitdaging voor komend seizoen en heeft op het WK laten zien dat hij het niveau is ontstegen.

5 augustus 2014 om 15:37

Naar mijn idee heeft hij zat uitdagingen.

Hij heeft uiteindelijk nog niets gewonnen met Feyenoord, laten we zeggen: Kampioenschap, Beker, Europees overwinteren, presteren in een nieuw team waarin hij de leider moet zijn, uitdagingen zat.

Clasie heeft idd goed gepresteerd op t WK, maar om nou te zeggen dat hij het niveau ontstegen is........
Hij heeft veelal bij de groep gezeten en alleen de laatste wedstrijd geheel meegedaan, wat we niet moet vergeten is dat het in een erg goed draaiend team was waarin een ieder lekker had mee kunnen voetballen.

Neemt niet weg dat zijn prestatie heel goed was, maar in mijn ogen mag Clasie het nog wel een jaar laten zien als absolute leider waar alles van verwacht kan worden in de Eredivisie.

5 augustus 2014 om 08:59

Hij wordt niet opgehemeld vanwege zijn goals. Guidetti was een aanjager en liet zijn medespelers geloven dat er iets te halen viel bij alle tegenstanders. Ook al scoorde hij (volgens jou) niet zo veel, toen hij geblesseerd raakte, ging het snel bergafwaarts met Feyenoord dat seizoen.

Die jongen voegt strijdlust en bravoure en branie toe aan Feyenoord. Toevallig zijn dat wel de dingen die een beetje (strijdlust) en veel (bravoure en branie) vorig jaar gemist werden.

Ik zie 1 speler die zo 20 goals maakt in een Feyenoord shirt. Zet Sightorson bij Feyenoord in de spits en hij legt er meer dan 20 per seizoen in. Ben ik van overtuigd. Is de meest onderschatte spits in Nederland en zo duur kan hij niet zijn!

5 augustus 2014 om 08:44

Lijkt me niet dat hij hoeft te komen van het legioen. Dan gok ik liever op een tegenvallende Guidetti.

5 augustus 2014 om 09:20

Niet onderschat, op waarde geschat. Zijn kwaliteiten kent menig mens, maar dat geldt ook voor zijn blessure gevoeligheid. Als hij daar ooit van af zou komen zou het een prima spits zijn. Nu speelt hij te weinig vanwege zijn blessures.

Als die fit is gewoon doen.

Wat zou ik blij worden als Guidetti komt! Deze man mag dan wel 2 jaar bijna niet gespeeld hebben. Alleen zijn aanwezigheid is al dik geld waard. Deze man laat andere geloven in de kleedkamer dat ze kunnen winnen. En Feyenoord heeft gelijk weer een boegbeeld met uitroeptekens! Deze jongen kwam als onbekende binnen in een periode dat niemand wat voor Feyenoord gaf. Feyenoord had een half jaar daarvoor met 10-0 verloren van PSV en werd 10e in de competitie. Deze man pakte in zijn eerste wedstrijd de bal en schoot een strafschop keihard bij NAC om de oren. Door zijn uitstraling en doelpunten werden PSV en Twente verslagen. Door deze jongen won Feyenoord met 4-2 in de kuip met 3 doelpunten van hem. Het feest na die overwinning was groter dan mening kampioensfeest in Nederland. Deze man liet zich op de schouders van de Erasmus brug dragen naar de kuip. Deze man is zo belangrijk geweest voor waar Feyenoord nu staat. Hij en Koeman zorgde voor de omkeer. Niet indi de vrij maar deze man

Alleen een fitte Guidetti is welkom. We moeten wel eerlijk zijn en vanaf het begin niet al te hoge verwachtingen hebben.

Puur op kwaliteiten, denk ik dat Guidetti van de drie gewoon het beste past in de Feyenoord aanval. Met Boetius, Bilal en Manu lopen daar alle drie watervlugge jongens die graag de ruimte achter de verdediging gebruiken en Guidetti kan dat ook beter dan Dost en Zapata. Natuurlijk is het een risico vanwege de verwachtingen en die mysterieuze blessure, maar is het aantrekken van Dost of Zapata geen risico?

Vraag me alleen af wat je aan Guidetti hebt als de rest van je elftal niks neer voorstelt. Feyenoord begon net leuk te spelen en was zelfs dichtbij de titel. Nu zijn er 5 a 6 basisspelers vertrokken, zijn er 2 alternatieven teruggekomen, maar ik zie niet in hoe Guidetti iets kan veranderen, zeker niet na 2 jaar 6 wedstrijden gespeeld te hebben ? We hebben in Nederland een handje van dat aantrekken van spelers die nauwelijks spelen, vooral Ajax ..

5 augustus 2014 om 09:35

Niemand zag Guidetti iets veranderen toen hij voor het eerst kwam.
Niemand zag ook Pelle iets veranderen.

Er zijn overigens geen 5/6 basisspelers vertrokken, maar 4.

5 augustus 2014 om 09:41

Pelle, de Vrij, janmaat, indi......
Ik tel er 4?
Indi was al vervanging voor in huis, janmaat is Wilkshere voor gekomen, deVrij is Boulah, alleen Pelle moet vervangen worden, waarbij wel alvast een goede aangever aangetrokken is....
Dus je eerste deel komt op mij een beetje vreemd over.
Daarbij had Guidetti toen hij de eerste x kwam ook maar weinig minuten gespeeld. Even als bv Miyaichi

Niet alleen de spits die we nodig hebben, ook de persoonlijkheid, de aanjager en de nieuwe leider voor de aanval. Kom John, we hebben je, jammer genoeg, echt nodig nu.

Als die komt, ga ik gelijk een shirt van hem halen. En denk niet dat enige ben. Gelijk weer centen terug verdienen

Ik snap niet dat Feyenoord een spits willen halen die bijna 2 jaar niet heeft gevoetbald, ze zijn toch een spits nodig die er direct kan staan en belangrijk kan zijn.

Hoe lang is Guidetti nodig om op zijn oude niveau te zitten !?

Grewoon een heel degelijk elftal dat van iedereen kan winnen.

Mulder
Wilkshire - Van Beek - Kongolo - Nelom
Clasie - Immers - Vilhena
Bilal - Guidetti (dost) - Boetius

Voor linksback zou Nelom en Woudenberg kunnen strijden maar je kan ook proberen Ake'te huren van Chelsea. Vormer , Mathijsen en Boulahrouz nog achter de hand voor de nodige ervaring aangevuld met het nodige talent(zoals Rick Karsorp en Elvis Manu). Ruben Schaken , John Goossens en Wesley Verhoek mogen de club verlaten daar zou ik dan toch Drenthe voor terug halen(contract voor 1 jaar met optie tot 2, waarom niet?). Het talent wat steeds dichter bij het eerste komt zijn: Nieuwkoop,schuurman,slabbekoorn & Dammers.

5 augustus 2014 om 10:36

Zeker waar, er staat een team dat gelijkwaardig is aan vorig seizoen. Met guidett, Zapata of Dost heb je Pelle heel goed vervangen. Wilkshire heeft nog steeds de drive net als Janmaat, toch is Janmaat wel iets beter denk ik. Van Beek komt er aan zoals altijd talenten doorbreken, goede opvolger voor de Vrij. En Indi was al vaak wisselspeler met Kongolo een betere speler op die positie.

Feijenoord laat zich weer opjagen. Die Guidetti gaat het echt niet worden. Feijenoord moet zijn hersens gebruiken en zich niet gek laten maken door te blijven roepen over dit cultfiguur dat gewoon helemaal niets meer heeft laten zien. Kan toch niet. Wil je investeren, doe dat dan in een fatsoenlijke spits en zorg voor een goede rechtsbuiten. Verhoek naar Den Haag, Schaken naar Dordrecht of het 2e. Dat gaat het zeker niet meer worden. Voor de rest gewoon aan de zeer verzwakte eredivisie beginnen. Ajax gezien? PSV gezien? Vitessen gezien? Twente gezien? Met geweldige wedstrijden tegen Dordrecht, Willem II, Gae, Cambuur, Nac, Den Haag en met alle respect PEC Zwolle is het eindigen op een EL plek toch mogelijk. Hoger hoeft niet, want een CL avontuur is na 1 zwakke tegenstander toch alweer snel verleden tijd. Feijenoord, nu de financiele positie lijkt te zijn hersteld, geen domme dingen doen svp.

Guidetti heeft lang stil gestaan na Feyenoord, maar betekend dat dan ook van af het moment dat hij weer fit was, hij ook niet meer volop getraind heeft of zijn wedstrijdjes heeft meegepikt in lagere elftallen?

Als die jongen fit is, is hij gewoon een hele goede optie! Wanneer je 2 jaar geleden had gesteld we gaan Pelle verkopen en met dat geld kopen we Guidetti en houden we nog centen over, had iedereen dit bejubeld!

Guidetti, had voor zijn tijd bij Feyenoord ook niet veel gespeeld, dus dat zegt niets, tevens zegt dat ook niets over het feit dat hij nu weer gaat presteren, maar de jongen heeft enorm veel kwaliteiten.
City laat hem niet voor niets gaan, maar ze hebben hem ook niet voor niets gehaald ooit.

Guidetti is, wanneer ik terug kijk op zijn Feyenoord jaar, een fantastische speler met een enorm scorend vermogen, maar bovenal een aanjager, een leider, iemand die het publiek bespeeld, een jongen met een hele grote mond die het wel heeft waar gemaakt en het team positief kan beinvloeden.
Dit is een speler die Feyenoord nodig heeft!

Als ze hem nemen en hij presteert in zijn 1e jaar iets minder, zal gezien zijn verleden, niemand hem dat kwalijk nemen, zeker Rotterdam niet.

5 miljoen is een hele berg geld, maar wat wil je dan? te Vrede? Achahbar? Goedkoop spitsje bij middenmotertje vandaan?
5 miljoen voor Guidetti vind ik het risico (als dit er is) wel waard.

ik vind guidetti de domste zet van alle 3. guidetti heeft lang geen wedstrijden gespeeld bij zowel manchester city als bij stoke city. ik zou gaan voor zapata. in tegenstelling tot guidetti heeft zapata wel wedstrijdritme. dost hoeft niet te komen wat mij betreft.

Met zo een neus blijft het een gok, maar wat boeit dat. Doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren