Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Directeur Torino reageert op beelden van slaande ruzie met trainer Juric

Laatste update:

Davide Vagnati, de technisch directeur van Torino, heeft gereageerd op een heftige ruzie met trainer Ivan Juric. Woensdag verscheen er een video op sociale media, waarop is te zien dat de twee het op een trainingskamp in Oostenrijk stevig met elkaar aan de stok kregen. Volgens Vagnati moet er echter niet te veel achter de ruzie worden gezocht.

Vagnati bezocht het trainingskamp van Torino in Oostenrijk. Dit deed de technisch directeur vooral om onvrede weg te nemen bij Juric, die niet tevreden is met het transferbeleid van de club. Gleison Bremer maakte voor veertig miljoen euro een transfer naar Juventus en topscorer Andrea Belotti vertrok transfervrij, terwijl de club nog nauwelijks aanwinsten kon verwelkomen.

Vagnati en Juric raakten maandag in discussie en daarbij liepen de gemoederen hoog op.
“Ik maak de selectie”, schreeuwde Vagnati tegen zijn trainer, waarop Juric zei: “Je doet geen klote.” Vagnati barstte vervolgens in woede uit, terwijl hij zijn trainer wilde aanvliegen. “Jij hoort je stem niet te verheffen tegen mij. Toon wat respect voor iemand die je altijd verdedigt bij die eikel”, waarmee hij volgens Italiaanse media doelde op Urbano Cairo, de voorzitter van Torino.

Vagnati tilde woensdagavond voor de camera van Sky Italia opvallend genoeg niet te zwaar aan de ruzie. “Het was niet leuk om te zien, maar als twee mensen de dingen goed willen doen, kan zoiets gebeuren”, zei hij. “We zijn allebei oprechte mensen die geen blad voor de mond nemen. We beginnen opnieuw, met volledige overtuiging. De club doet er alles aan om zo snel mogelijk spelers te halen. Na die discussie met Juric hebben we elkaar nog omhelsd. Wanneer we discussiëren zeggen we soms dingen zonder nadenken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

doe ik ook altijd met mijn collega's als we het ergens niet over eens zijn; Vliegen elkaar fysiek aan en maken de baas uit voor een klootzak, maar daarna is er niets aan de hand......right..

28 juli 2022 om 11:59

Op werk hebben we net afgesproken om geen messen meer mee te nemen. We konden nog geen afspraken maken over het gooien van brandbommen, want ja uit emotie valt er toch wel eens een molotov uit je hand.

28 juli 2022 om 12:02

Helemaal gelijk, altijd die belachelijke emoties...haha

28 juli 2022 om 12:04

Een keer begrijpen dat sommige mensen andere standaarden hanteren en niet zo verdraagzaam zijn als wij in Nederland. Wij kunnen elkaars familieleden schofferen terwijl we tegenover elkaar zitten en bier drinken. Maar dat zijn wij. Mediterraanse mensen zijn nou eenmaal wat gevoeliger aangelegd en reageren vaak uit emotie.

28 juli 2022 om 12:11

Ik begrijp dat veel mensen die dichter bij de Evenaar wonen vaak een korter lontje op bepaalde gebieden hebben. Vooral op het gebied van zogenaamde eer en respect. En ja dat weet ik uit persoonlijke ervaringen binnen het zuiden van Europa en ik heb ook langere tijd in Zuid-Amerika doorgebracht. Dit wil echter niet zeggen dat ik altijd begrip kan opbrengen voor de fysieke gevolgen van de korte lontjes en dat ik het normaal vind dat je elkaar maar lekker voor de kop slaat als je het ergens niet mee eens bent.
Anders kan ik overal wel begrip voor opbrengen, al die zielige drillrappers die elkaar wereldwijd neersteken en schieten, moet ik maar eens begrijpen dat deze mensen nu eenmaal andere standaarden hanteren...?!

28 juli 2022 om 17:06

Op dit filmpje is niet 1 klap ofzo te zien. Ze lopen een keer tegen elkaar op en er een een duwtje. Verder is het gewoon een hoop lawaai en iemand die er fysiek tussen probeert te komen. Dit is niet elkaar voor de kop slaan en ik zie ook geen "slaande ruzie" dus die begrijp ik ook niet. Ik snap de redenatie vanaf hier naar mensen die elkaar neersteken en schieten daarom ook niet helemaal.

28 juli 2022 om 18:45

Het gaat over een uit de hand gelopen woordenwisseling tussen mensen die op bestuurlijk en operationeel niveau werkzaam zijn binnen een betaald voetbal organisatie. Ze geven aan de ruzie snel gesust en elkaar omarmd te hebben, het hoofdstuk is gesloten en zij gaan vrolijk verder terwijl jij vergelijkingen maakt met drillrappers die elkaar leksteken. Ik zie het verband niet. Ik zie wel dat je iemand bent die persé zijn gelijk moet hebben dus laat ik het ook hierbij. Wel erg lachwekkend die argumenten van je.

28 juli 2022 om 15:17

het is wel een beproefde strategie: een gezamenlijke vijand zoeken om gedeeld je onvrede te kunnen uiten. door de voorzitter die rol toe te bedelen, hebben ze toch een mooie stap gezet.

Legends. Ff knallen en weer bijleggen. Niks mis mee. Ook dat is topsport. Als de betrokkenen zo hun werk prettig kunnen doen, wie is de wereld dan om daar een probleem van te maken?

28 juli 2022 om 11:43

Zo kan je alles wel relativeren... Dit is niet 1-2-3 opgelost hoor.

28 juli 2022 om 12:04

Kan zo opgelost zijn hoor. Heb ook zulke hevig ogende ruzies gehad met iemand en dat we 10 minuten later erom moeten lachen omdat het nergens over ging.

28 juli 2022 om 18:34

maar snap je de kern van hu ruzie? dit is niet iets klein, als straks de resultaten tegenvallen en mensen dreigen hun job te verliezen,zal je zien dat dit brandje nog lang niet geblust is

28 juli 2022 om 11:53

zoals Reddevilgaz zegt, dit lijken me geen issues die zomaar even met hanje schudden zijn weggewerkt.
vanaf er resultaten tegenvallen zullen nog eens zien hoe zeer alles is bijgelegd

28 juli 2022 om 12:06

Wat een gelul. Dit zie je echt niet in het bedrijfsleven hoor. Heel onprofessioneel en vooral heel onvolwassen. Ik heb vaak genoeg stevige discussies gehad en gezien op kantoor, maar nog nooit meegemaakt dat dat (bijna) tot een fysieke confrontatie leidde.

28 juli 2022 om 13:54

Jazeker die voorzitter vindt het verder prima in het openbaar een eikel te worden genoemd. Ik gok dat ze er allebei
binnenkort uit liggen

Mannen onder elkaar, moet kunnen. Is die opgekropte frustratie er ook gelijk weer uit. #topsport

28 juli 2022 om 15:07

Wat een onzin zeg ook als mannen onder elkaar kun je prima respectvol blijven terwijl je je punt maakt.

Hoe kan het dat Belotti nog geen nieuwe club weten te vinden? Eén van de meest gewilde Italiaanse spitsen de afgelopen jaren..

28 juli 2022 om 12:00

Ja dat vroeg ik me ook al af. Transfervrij en nog steeds geen club. Had ajax beter kunnen halen dan brobbey

28 juli 2022 om 12:18

Waarschijnlijk zit hij zo hoog in de boom dat geen club eraan wil beginnen.

28 juli 2022 om 15:53

Omdat hij helemaal niet gewild is. Er bestaan twijfels over zijn kunnen en laten. En topclubs durven het niet aan. Ook omdat de voorzitter van Torino altijd hoog zit met zijn vraagprijs.

29 juli 2022 om 09:54

Roma is nog een tijdje geïnteresseerd geweest in hem, wilde toen vgm wel 20-30 miljoen voor hem betalen. Nu de transfersom weg valt, zou je zeggen dat clubs hem wel willen halen. Kosten zijn gewoon een stuk minder.

Laten we elkaar geen mietjes noemen jongens, zo kan het ook. Ik heb het liever op deze manier dan de schijnheilige “nette” manier zoals hier in NL.

Tja, als je Belotti transfervrij laat gaan, kun je wel stellen dat je geen selectie kunt samenstellen. Qua verkoop doet Torino het de laatste paar jaren goed, maar volgend seizoen kan best een moeilijke seizoen worden als je geen fatsoenlijke vervanger haalt voor Belotti. Sanabria, Zaza, en Pellegri (net gehaald van Monaco) hebben de afgelopen seizoenen samen ongeveer 10-20 goals gemaakt per seizoen. De helft van deze doelpuntenproductie maakte Belotti in zijn eentje. Als ze Pinamonti weten te halen van Inter (ideaal zal zijn huur met optie tot koop), dan zullen ze wel goed zitten. Met het geld dat is vrijgekomen met de transfer van Bremer en de salarisposten die ook vrij zijn gekomen door het vertrek van Bremer en Belotti, kunnen ze wel een prima spits halen denk ik. Met Samuele Ricci hebben ze overigens een goeie aankoop gedaan.

29 juli 2022 om 09:57

Belotti had er afgelopen seizoen 8 en brekalo 7, sanabria 6. Zo'n groot verschil is het nou ook weer niet.

29 juli 2022 om 12:28

Klopt, maar ligt ook eraan hoe ze spelen. Sinds Juric aan het roer staat, spelen ze vrij controlerend. Redelijk vergelijkbaar met zijn speelstijl bij Hellas. De middenvelders en verdedigers zijn meestal de sterren onder Juric.

29 juli 2022 om 15:36

Speelde Amrabat ook onder Juric? Verklaard ook waarom er toen ineens zoveel belangstelling voor hem was en nu hoor je er zelden meer iets over.

Barcelona moet ze Braithwaite gratis aanbieden. Wel salaris betalen natuurlijk. Misschien ook Pjanic erbij? Heeft nog een goede reputatie in Italië. En Puig en Neto mogen ze ook hebben. En Umtiti.

Tussen die 2 zou het dan misschien goed zijn, maar of de voorzitter er ook zo blij mee is om voor t oog van iedereen voor eikel te worden uitgemaakt...

'bij die eikel'.
Nog een probleem bij. Leg dat maar eens uit aan de voorzitter van Torino.

Door verkoop van Bremer (40 miljoen) hebben ze een enorm financiële boost van gekregen. Blijkbaar kunnen ze het niet handelen, waardoor gemoederen hoog oplopen.

Kijk wat emoties met je doet, als het om geld gaat.

Edit: Ik vind wel erg triest voor diegene die camera beelden vrij heeft gegeven. We leven echt in big brother.

Hoe slecht kan je zo’n incident filmen. Applaus.

Lekkere werksfeer, een trainer, een technisch directeur en een voorzitter die elkaar niet mogen. Komt vast goed met de club...

Deze TD is zijn baan nu wel kwijt denk ik, nu hij de voorzitter uitmaakt voor "eikel".

Heeft een speler dit vast gelegd 🤔

Dit soort wrijvingen binnen een club voorspellen meestal weinig goeds voor de algehele cohesie van zo’n ploeg, maar wel een grappige video, deze Italiaanse manier van discussiëren deed me denken aan wat ik 1x meemaakte in Rome, 2 automobilisten die op deze manier aan het schreeuwen waren met elkaar bij de stoplichten, waarbij 1 van hen vervolgens in de auto spuugde van de andere.

28 juli 2022 om 18:14

Moet ik nu een muntje gooien of een abonnement nemen voor wat er daarna gebeurde, want dat ontbreekt in je spannende nieuwsgierig gebeurtenis

28 juli 2022 om 18:21

Haha klopt, wat er daarna gebeurde was niet zo bijzonder, hij sloot zijn autoramen en reed weg, omdat de lichten weer groen waren. Was een zeer druk knooppunt in de stad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren