Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma lijdt na wereldgoal Candreva puntenverlies; droomdebuut De Ketelaere

Laatste update:

AS Roma heeft in zijn eerste wedstrijd van het seizoen direct puntenverlies geleden. De ploeg van trainer José Mourinho, die geschorst op de tribune zat, speelde net als vorig seizoen met 2-2 gelijk tegen Salernitana. Andrea Belotti, vorig seizoen goed voor nul treffers, maakte de eerste en laatste treffer van de wedstrijd. Antonio Candreva stal tussendoor de show met twee uiterst fraaie doelpunten. Tegelijkertijd wist Atalanta wél te winnen bij Sassuolo. Charles De Ketelaere kende een droomdebuut met een rake kopbal, waarna Nadir Zortea het karwei afmaakte: 0-2.

AS Roma - Salernitana 2-2
Roma, met nieuwelingen Rasmus Kristensen en Houssem Aouar in de basis, begon alleraardigst en dacht in de tiende minuut op voorsprong te komen. Belotti nam fraai aan met rechts en rondde met links af. De spits bleek echter buitenspel te hebben gestaan. Even later was het alsnog raak voor de routinier. Weer rondde hij met links knap af en dit keer telde zijn treffer wel: 1-0. Vlak nadat een schot van Gianluca Mancini over de lat vloog kwam Salernitana op gelijke hoogte. De 36-jarige Candreva, een geboren Romein, sneed vanaf links naar binnen en haalde verwoestend uit in de korte hoek: 1-1.

Na rust moest Roma aan de bak, maar het was juist Salernitana dat op voorsprong kwam. Candreva ontving een hoge bal aan de rechterkant van de zestien, speelde zijn man uit en haalde andermaal verwoestend uit. Dit keer vond hij de verre hoek achter Rui Patrício: 1-2. Roma, dat overigens aantrad zonder de geschorste sterkhouders Paulo Dybala en Lorenzo Pellegrini, wisselde viermaal in de hoop een verandering teweeg te brengen. Zo maakte Renato Sanches zijn debuut en kwamen ook Rick Karsdorp en Leandro Paredes binnen de lijnen. Laatstgenoemde slingerde tien minuten voor tijd een hoekschop voor het doel, waar Belotti middels een kopbal dankbaar gebruik van maakte: 2-2. Verder kwam Roma niet.

Sassuolo - Atalanta 0-2
Atalanta kende een moeizame eerste helft in Reggio Emilia, maar kwam desondanks tot enkele goede kansen. Zo zag Duván Zapata zijn schot in de zestien ternauwernood geblokt worden door Sassuolo-verdediger Viti, terwijl de Colombiaan Andrea Consigli even later dwong tot een prima redding. Marten de Roon, die naast Teun Koopmeiners stond opgesteld, zag dat Consigli ook een antwoord had op zijn volley.

Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini bracht na rust onder meer debutanten Gianluca Scamacca en Charles De Ketelaere binnen de lijnen. Laatstgenoemde was in minuut 65 direct dicht bij zijn eerste voor de club. Op aangeven van Scamacca raakte hij echter de lat. Vlak voor tijd was het alsnog raak voor de Belg. Consigli bracht redding op zijn kopbal, die de doellijn echter al had gepasseerd: 0-1. In blessuretijd maakte Nadir Zortea er ook nog 0-2 van. Zijn schot van een meter of achttien vloog heerlijk in de verre hoek.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3327516186
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna33171152262
5Roma3317792058
6Atalanta32166102254
7Lazio3316413752
8Napoli33131010949
9Fiorentina3213811947
10Torino3311139246
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Hellas Verona3371016-1331
16Empoli338718-2231
17Frosinone3471017-2031
18Udinese3341613-1928
19Sassuolo336819-2626
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Candreva weet het toch altijd te doen tegen Roma, die heeft nog teveel Lazio in zijn hart. Prachtige voetballer die pas rond zijn 28ste begon op te bloeien.

20 augustus 2023 om 20:51

Terwijl hij eigenlijk romanista is

21 augustus 2023 om 00:34

Yep, bij lazio pruimden ze hem nooit zo omdat die idd Romanista is.
Romagnoli zelfde verhaal maar dan een laziale.

En tja, CdK gescoord. Had het je op een briefje kunnen geven. Nu is het nog erg vroeg en speelt CdK wel anders dan bij Milan, namelijk in de spits(duo), maar gok dat Milan spijt gaat krijgen, maar dat is Milan; geduld doen ze niet aan, presteren zal je. Zo zijn ze altijd al geweest. Zit in het DNA, dat gaat er ook nooit meer uitEn wat betreft Belotti, dit was eindelijk weer de Belotti van Torino in z’n hoogtij dagen. Seizoen 16/17 28 goals, echt ongekend gezien hij bij laagvlieger speelde en Candreva, echt zo iemand, net als Bonaventura, die hun klasse nooit kwijt raken. Genoten. Straks kijken wat juve er van bakt en hopen op wat puntenverlies 😉 want een juve dat zich alleen hoeft te concentreren op de competitie, is gevaarlijk

20 augustus 2023 om 21:02

Milan had gedult, maar heb het idee dat ze dit jaar meer te besteden hebben. Kan het fout hebben hoor.De ketelaere had echt een dramatisch seizoen, maar ik had wel het geloof dat hij dit kon veranderen.helaas dacht Milan anders. Hopelijk ontbolsterd hij helemaal bij Atalanta

20 augustus 2023 om 21:14

Ja ze hebben meer te besteden maar hoef je CdK nog niet gelijk af te serveren 😉

20 augustus 2023 om 21:29

Klopt, helaas denken ze er bij Milan anders over. Kan me heugen dat Leao en Tonali ook een moeizame start hebben gekend.

20 augustus 2023 om 21:39

Klopt, Tonali moest toen salaris inleveren en Leao mocht 2,5 jaar geleden weg als iemand 35 mil zou bieden, wat gelukkig niet op tafel kwam

Belotti heerlijk! Liep vorig jaar met hoofd omlaag. Nu oogde hij fit en met vertrouwen!!,heerlijk!,paredes en sanches hopelijk snel 90 minuten en dybala,pellegrini er weer bij straks en als spits zapata!!,ondanks de 2-2 , het seizoen is weer begonnen e sempre forza roma

20 augustus 2023 om 20:58

Zapata? Die is al een tijdje drama, Belotti verassend inderdaad was zo slecht vorig seizoen maar lijkt opgeleefd. Karsdorp mooi op rechts en die namen die jij opnoemt erbij dan kan roma leuken dingen doen dit seizoen.

20 augustus 2023 om 21:01

Klopt maar wie weet, gelukkig belotti in vorm..we houden vertrouwen 😉

20 augustus 2023 om 21:06

Is er nog chemie tussen roma en mourinho, denk je? M'n gevoel zegt dat het huwelijk dit seizoen over is. Roma heeft progressie geboekt onder José maar er ontbreekt iets. En dat ligt niet aan mourinho. Als ik jou zo lees, ben je fanatiek roma supporter, ik neem aan dat je het op de voet volgt, henkspermatank? Wat denk jij van de houdbaarheid tussen mourinho en roma, en wat verwacht je van dit seizoen?

20 augustus 2023 om 21:39

De meesten lopen met hem weg...had eigenlijk gehoopt op iemand anders , teveel kaarten voor de technische staf!, opgefokte sfeer,vandaag was mijn jeugdidool coach bruno conti!!veel rustiger dan mourinho.ik hoop op eindelijk weer terug naar de champions league het geld heb je nodig

Dit is volledig Cristante aan te rekenen, basta. Bij die tweede goal vliegt Candreva gewoon langs hem heen terwijl hij onwetend rondloopt. Ik wil hem niet meer op het veld zien. Pas als we hem nodig hebben vanwege blessures. Zonder zijn fuck-ups winnen we dit. Hij maakt iedereen om hem heen slechter, heeft geen tempo, kan amper verdedigen, schreeuwt tegen zijn teamgenoten en als passer is hij niet dynamisch genoeg om tussen de linies door te spelen.

Met Paredes, Rentato, Aouar, Dybala en misschien Pellegrini zijn we good to go. Gallo is terug en Zapata zal zeker helpen als hij ook fit is. Ik zie ernaar uit om onze sterkste 11 wekelijks te zien.

Ere wie eer toekomt, die twee Candreva-goals waren pure klasse. Roma begon goed en ik heb wat andere dingen gezien dan vorig seizoen. Na de gelijkmaker raakten we in paniek en gingen we terug naar de oude manier van spelen met de lange ballen over de top en het middenveld overslaan. Mancini is hierin de grootste boosdoener. Je hoeft dat niet de hele tijd te doen als je doelpunten moet maken. Heb wat geduld aan de bal.

Ik zie niet in hoe Kristensen een upgrade is tov Karsdorp/celik. Karsdorp gaf in blessuretijd twee voorzetten binnen strafschopgebied die ingetikt konden worden maar niemand was daar.

Salernitana scoorde 2 doelpunten met een xG van 0,36. Van mij mag Svilar vanaf nu in Serie A beginnen, Rui is niet langer een gk die moeilijke reddingen kan doen en hij is vreselijk qua distributie.

Het was zo verfrissend om Belotti te zien, hij was scherp en zelfverzekerd. Als hij zo doorgaat, kan hij een game-changer voor ons zijn. Toch is zijn zwakte als eindstation van passes vanaf de vleugels nog steeds hetzelfde maar hij heeft mij positief verrast en ik ben enorm blij voor hem en hoop dat hij zo door gaat.

Ik vond het leuk dat we een eenzame DM en twee mezzale speelden - de eerste 30 minuten daarvan waren geweldig. Toen lieten Paredes en Sanches allebei een glimp zien van waarom ze de real deal zijn. En Aouar zag eruit als een baller totdat hij tegen het einde moe werd. Pellegrini heeft nu een paar spelers om zijn positie uit te dagen, ik hoop dat dit hem wakker schudt.

Verdediging was niet de beste, maar aangezien dit pas de eerste wedstrijd is en er een wondergoal bij betrokken was, heb ik goede hoop dat ze hun stevigheid zullen herwinnen.

Al met al ben ik voorzichtig positief. We scoorden 2 keer ondanks afwezigheid van Dybala. Aouar & Sanchez lijken me echt wat. Veel dingen om naar uit te kijken dit seizoen.



Ja Cristante was wederom een drama, 1 van de velen redenen dat Matic wegging. Cristante meent dat die het mannetje is maar is gewoon een matige speler voor bij maximaal een middemotor! Kristensen ook echt een drama, ik zie niet hoe die een upgrade is ten opzichte van een Celik of Karsdorp! Zeker Roma zal beter gaan spelen als iedereen fit is en met een Zapata erbij, maar dan nog zijn Napoli, Inter, Milan en Juve een stuk beter en dan heb ik het nog niet over Atalanta, Lazio en Fiorentina. Nee zolang de Friedkins niet echt willen gaan investeren met bijvoorbeeld een Toyota als vaste main shirt sponsor a 25 - 30 miljoen per jaar, komt Roma gewoon te kort! Die Amerikanen zijn slimme zaken mensen, maar gaan gewoon voor dat nieuw te bouwen stadion en zolang dat er niet staat, doet Roma alleen mee op het 2de plan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren