Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat kondigt live op tv trainerschap bij ADO Den Haag aan

Laatste update:

Dick Advocaat wordt de nieuwe trainer van ADO Den Haag, zo onthult hij vrijdagavond in De Oranjewinter van SBS6. Afgelopen week kreeg Dirk Kuijt te horen dat hij moest vertrekken uit Den Haag, waardoor er een vacature is vrijgekomen. Advocaat ‘staat er voor open’ om die vacature in te gaan vullen. In gesprek met de NOS heeft algemeen directeur Edwin Reijntjes bevestigd dat Advocaat komende maandag om 11.00 uur gepresenteerd wordt als nieuwe trainer van ADO.

“Dick moet Den Haag redden”, knipoogt Johan Derksen direct na de introductie van het praatprogramma. “Ben je al benaderd door ADO”, vervolgt Wilfred Genee, waarna Advocaat serieus ingaat op de vraag. “Ja, ik ben wel benaderd vanmiddag. Ze hebben gevraagd of ik trainer wil worden. Ik heb gezegd dat ik ervoor opensta. Juist omdat ze zeventiende staan vind ik het interessant. De kans is zeer groot dat ik het ga doen.”

“Dat vind ik heel goed", reageert Johan Derksen direct. "Alleen jij of Aad de Mos kan de club nog redden. Jullie hebben de goodwill in de stad. Ik denk dat er dan ook weer sponsoren uit de hoge hoed getoverd worden. De supporters worden dan ook weer rustig. Geen gewoon trainertje van buitenaf halen, want dat heeft geen zin.” René van der Gijp sluit zich aan bij de woorden van zijn collega. “Er zit zoveel know-how bij grote namen als Dick, dus die moet je altijd proberen een beetje bij de club te betrekken. Ze moeten toch makkelijk een middenmoter in de Eredivisie kunnen zijn?”, vraagt de analyticus zich hardop af.

Kuijt had het het hele seizoen al moeilijk in de Keuken Kampioen Divisie, waarin ADO dus terug is te vinden op een zeventiende plaats. Donderdag maakte de club bekend dat de club en de 104-voudig international uit elkaar zijn gegaan. Kuijt sprak zelf via Instagram de hoop uit dat de club de 'juiste keuzes' zou gaan maken. "Niet alleen voor de spelers en staf, maar ook voor alle trouwe fans en mensen die ADO Den Haag een warm hart toedragen. De club ADO Den Haag en de supporters verdienen het om terug te keren op het hoogste niveau", aldus Kuijt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dickieeeee for president!!

25 november 2022 om 22:22

Al 6x gestopt. Net als mensen die met roken stoppen, totdat ze de volgende opsteken.

25 november 2022 om 22:32

Wel leuk dat hij dit gaat doen. Voor een club als ADO vind ik Advocaat nog steeds een toptrainer. Met zijn fanatieke karakter past hij daar ook gewoon goed binnen de clubcultuur

25 november 2022 om 22:44

Laten we het hopen! Dickie is natuurlijk een Haagse "jongen" en heeft een verleden bij de club in de stad waar hij geboren is. Denk overigens dat de vertrekwensen van Verheydt en Kishna nu wel verleden tijd zijn.

25 november 2022 om 23:20

Kansloos verhaal. Geen beleid en geen selectie! Dom van Dickie!

26 november 2022 om 07:50

Voor mooi voetbal en spelersontwikkeling moet je niet bij Advocaat zijn. Als je punten wil halen wel. Hij lijkt mij precies wat Ado nu nodig heeft.

Nooit te oud voor trainerschap

26 november 2022 om 00:56

Die zit op zijn 90e nog steeds in get vak. Deze man wordt ook al 20 jaar niet zichtbaar ouder.

Leuk voor Dickie, slechter dan Kuyt is kan haast niet.

26 november 2022 om 21:12

Zou leuk zijn als hij daadwerkelijk nog de playoffs haalt.

Hahaha wat n vent, Dick kan niet zonder voetbal.

Als ie het doet neem ik hem niet meer serieus.
Die zit ook in een life crisis ofso. Weet niet wat ie wilt.
Maar met zijn passie en al denk ik wel dat ie ze van de 17e plek afhaalt

25 november 2022 om 22:21

Dat is club liefde waarom Dick dit zou doen. Hij heeft volgens mij als Hagenees nog steeds een warm hart voor ADO

25 november 2022 om 22:46

Klopt! Ik kan me herinneren dat ie een keer een groen-geel ADO sjaal cadeau kreeg en reageerde met "je moet je afkomst nooit verloochenen". Mooi om te zien dat ie onlangs alle omzwervingen door heel de wereld, een speciaal plekje voor ADO heeft.

25 november 2022 om 22:31

@Miharb Miharb Dat noemen ze passie, wat heeft dit nu weer met een life crisis te maken.

25 november 2022 om 23:08

Passie ? Die doet het gewoon puur voor het geld🤪🤪🤪

25 november 2022 om 23:15

Het is een hagenees in hart en nieren en hij hoeft het niet voor het geld te doen.
Hij is al stinkend rijk op zijn 75ste

25 november 2022 om 23:23

Ja dat weet ik, was ook sarcastisch bedoeld he

25 november 2022 om 22:34

Is toch geweldig dat Dick naar zijn liefde Ado gaat, en ook al heeft die al vaak aan gegeven echt te stoppen wat maakt dat nou weer uit... dit is toch voor elke voetballiefhebber een verademing

Is dit definitief of is dit weer clickbait. Staat er voor open is dus niet zeker

25 november 2022 om 22:19

Dick gaf op tv aan maandag aanwezig te zijn voor presentatie om 11:00

25 november 2022 om 22:45

Als je het artikel leest dan zie je deze woorden “de kans is zeer groot dat ik het ga doen”

26 november 2022 om 10:53

Je moet tussen de regels door lezen. Het is niet aan Dick Advocaat om het bekend te maken, dus 'ik sta er voor open' is het eerlijkste antwoord dat hij kan geven. Eigenlijk zegt hij 'ja, ik word de nieuwe trainer, maar dat horen jullie nog wel van de club'.

Dit vind ik wel mooi. Het kan ook niet slechter momenteel. Laat botox Kuyt maar eens zien hoe het moet, haha.

Haha Dickie kan het weer niet laten. Prachtig.

Ik neem aan, als hij in zee gaat met Ado, dat er intern wel wat zal veranderen. Die gaat natuurlijk volledige zeggenschap eisen. En ze zullen we moeten anders kun je de deuren van het ado den Haag stadion definitief sluiten.

Haha prachtig. Volgens mij al wel 397 keer aangegeven “ nee dit was het echt, ik ben gestopt”. “ nee ik ga geen club meer doen hoor, hoogstens nog een landje”. Maar de man ademt voetbal en kan het niet loslaten. Geweldig voor ADO, dit zal de club zeker een enorme boost geven.

Dick, wat een vent. Echt waarom zou je dit doen. Ik vind het prachtig.

Denk dat de groep dit wel echt fijn gaat vinden. Je gaat van Dirk Kuyt met zijn straftrainingen naar Dick Advocaat die compleet uit zijn plaat gaat als het niet loopt. Dat is ook een beetje dat Haagse, je moet hard zijn en aanpakken als het niet loopt. Kuyt had gewoon lievelingen en een groep die niets met hem wilde te maken hebben. Met Dick kunnen we misschien nog een poging wagen om playoffs te halen.

Heel leuk maar het is voor een paar maanden. Wat kun je bereiken? In het beste geval een periodetitel en de nacompetitie maar dat lijkt me ook teveel gevraagd.

25 november 2022 om 22:47

Dat zal vast het doel zijn inderdaad

Dick heeft wel als eis gesteld dat er een rollator voor hem klaar moet staan. Kappuh met die man zeg!

Ben benieuwd..afbraakvoetbal is in de maak.
Maar ja alles voor de punten

Ik had Danny Buijs liever bij ADO gezien.
Buijs past als coach beter bij ADO dan Dick Advocaat.

25 november 2022 om 22:49

Persoonlijk zou ik Danny Buijs ook toejuichen, maar ik moet zeggen dat in de fase waarin ADO zich momenteel bevindt, ze beter af zijn met Dick dan met Danny.

26 november 2022 om 07:49

Laat Dick puin ruimen en het seizoen afmaken, komt Danny volgend seizoen iets rustiger binnen. Voor zover mogelijk bij ADO.

De argumentatie van Derksen ook: "Alleen jij [Dick] of Aad kan Den Haag redden, want je hebt goodwill in de stad". Eh... Volgens mij gaat het er puur om of je het elftal aan de praat krijgt, of ben ik nou gek? Met die goodwill koop je hooguit wat extra krediet om wat meer wedstrijden te verliezen voor je zelf weer aan de kant gezet wordt. De goodwill lijkt me niet de essentie van wat ADO nodig heeft...

Heel erg benieuwd wat Dick hier nog van kan maken. Ook benieuwd welke versterkingen ADO wil gaan halen in de winter, want een kwaliteitsinjectie kunnen ze wel gebruiken.

25 november 2022 om 23:35

Volgens mij hebben ze de infecties net op straat gezet.

Wat een held. Welkom terug dikkie. Hij gaat t nog goed doen ook

Is toch een prachtige vent. Een echte liefhebber. Is nu al zovaak gestopt maar het kriebelt altijd weer. En dan nu als Hagenees weer terug bij zijn Ado om te proberen ze uit het slop te halen. Kijk nu al uit naar zijn periode in de KKD.

Zo leuk dat Advocaat weer terug is! Dit soort klusjes liggen hem ook het best denk ik, 4 maanden puinruimen en hopen dat er iets mogelijk is als ze per ongeluk de nacompetitie halen. Advocaat heeft bij Feyenoord laten zien dat hij misschien niet de beste trainer is om iets op te bouwen maar dat is bij ADO nu ook helemaal niet nodig gelukkig. Dit zie ik wel een succes worden, beter dan Kuyt doet die het sowieso.

Danny Buijs mee als assistent. En dan kan hij het stokkie straks overnemen als Dickie het weer voor elkaar heeft daar.

Mooi man, wat een legend!

Leuk voor de volgers van ADO dat Dick het gaat doen. Maar het is nog steeds geen garantie op succces. Tegelijk is het natuurlijk ook het faillissement van wat ze in Den Haag beleid noemen. Met beleid heeft het niks meer te maken, het is puur paniekhandelen. Misschien kunnen ze, zoals Mr Deadpool ook al aangeeft, Danny Buys er bij betrekken en na dit seizoen Advocaat proberen te vangen voor de vacature technisch manager.

Dit is de meest slechte trainer voor Ado. Hij moet bakken met geld hebben en dat geld kunnen ze beter investeren in spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren