Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen: ‘Voor De Ligt zou het goed zijn, maar ik denk niet dat Juve dat doet’

Laatste update:

Matthijs de Ligt maakt een lastige periode door bij Juventus, waarin hij kampt met fysieke klachten en voorlopig voorrang moet verlenen aan concurrent Merih Demiral. De Oranje-international ontbrak op 11 december in de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen wegens een schouderblessure en werd in de daaropvolgende drie wedstrijden door trainer Maurizio Sarri op de bank geposteerd.

De situatie van de aankoop van 85 miljoen euro is dan ook in heel Europa onderwerp van gesprek en het Portugese A Bola kwam woensdag, op basis van ‘Italiaanse bronnen’, met het gerucht op de proppen dat Ajax De Ligt voor de rest van het seizoen op huurbasis terug wil halen naar Amsterdam. Johan Derksen hecht echter weinig waarde aan dergelijke berichten.

Sarri: 'Dit was even een moeilijke periode voor De Ligt'

“Ik ben nooit zo van geruchten op die sites serieus nemen. Ik kan me niet voorstellen dat als Juventus heel veel investeert in die jongen, dat ze zeggen van: ‘Ga maar weer een half jaartje in Amsterdam spelen’. Ik vind het een raar verhaal”, is hij stellig tegenover Veronica Inside Radio.

De analyticus is desondanks wel van mening dat een dergelijke constructie goed uit zou kunnen pakken voor de jonge stopper: “Voor Matthijs de Ligt zou het hartstikke goed zijn, maar ik denk niet dat Juventus dat doet. Hij vertegenwoordigt een waanzinnig kapitaal voor die club.”

Vind jij dat Matthijs de Ligt inderdaad beter op huurbasis kan vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou voor zowel de Ligt (met het oog op Ek) als Ajax (tijdelijke vervanger voor Blind) fantastisch zijn, maar Juve gaat dit nooit doen natuurlijk. Als die hem willen opleiden voor Italiaans voetbal dan willen ze hem daar houden. Voor de Ligt zelf zou het mss ook wel beetje als falen voelen als hij nu alweer een huurperiode terug zou komen.

Ach totale onzin, Matthijs komt gewoon terug in de basis te staan wanneer hij weer 100 procent fit is. Daar hoeft hij niet eens hard voor te knokken, iedereen bij Juve ziet dat hij in de basis hoort te spelen.

9 januari 2020 om 17:24

Op basis van wat, Prijskaartje? Want verdedigend legt ie het af tegen Demiral. En komt niet met verleden want dat is voorbij. Je kunt niet op basis van je verleden denken dat je altijd gaat starten. En zeker niet op bssis van zijn eerste 10 wedstrijden voor juve. Dat was gewoon schandalig slecht.

9 januari 2020 om 17:29

Schandalig slecht ja, weer iemand die zo lekker kan overdrijven. Maar wanneer hij een top wedstrijd speelt tegen Atletico hoor je niemand. Dan is het niet leuk meer, begrijp ik wel hoor als je een misgunnend persoon bent. Dan hoop je natuurlijk op het falen van een Nederlander, gelukkig denken de professionele mensen bij Juventus toch wat anders over. Demiral gaat weer terug naar de bank als stand in, waar hij voor gehaald is. Mag die over een paar jaar naast Matthijs spelen als ie z'n best doet.

9 januari 2020 om 17:30

Demiral legt hij het nu tegen af ja, maar er is meer dan 1 plek voor de cv he, Bonucci is ook geen God. Ik wil Demiral en De Ligt weleens zien samen. Dat is met het oog op de toekomst het gedroomde duo. Nederland en Turkije hebben trouwens wel echt een heerlijk centraal duo met De Ligt en Van Dijk en Soyuncu en Demiral

9 januari 2020 om 17:55

De Vrij en van Dijk is op dit moment het sterkste duo die individueel het sterkst presteren.

9 januari 2020 om 17:55

Je praat over misgunnen. Kijk je reactie is eens. Zo minachtend. Juiat omdat zij en de hele wereld nu beginnnen in te zien word ie begeerd door zoveel clubs. En start hij in de basis. En blessure bla bla. Ik neem aan dat je slim genoeg bent om in te zien, dat dit een beetje lul koek verhaal is. Waarom zit ie al 4 a 5 wedstrijden op de bank en zelfs 1 keer ingevallen. Hmm een beetje vreemd als ie geblesseerd is

9 januari 2020 om 17:57

@Consy Volgens mij ben jij degene die hier het misgunnende persoon is aangezien je een speler(Demiral) die het op basis van prestatie en kwaliteit verdiend om te spelen, toch naar de bank ziet gaan ten faveure van een speler(de Ligt) die het niveau duidelijk niet aan kan.(tot op heden)

9 januari 2020 om 17:57

Consy. Hoor jij bij het bestuur van Juve? Want hoe kan je nou weten dat Demiral voor de bank is gehaald? Dat Sassuolo een andere prijs vroeg had meer te maken met het feit dat onder andere barcelona ook aan de Ligt aan het trekken was. Of was Mane ook voor de bank van Liverpool gehaald want hij heeft maar 35 gekost? Een topclub als Juventus laat degenen spelen die het beste zijn en niet die het meest gekost hebben. Als je dat niet snapt, heeft deze discussie al helemaal geen zin..

9 januari 2020 om 18:13

Denk toch dat je daarmee te veel risico’s hebt achterin.

9 januari 2020 om 18:33

Van Dijk vind ik de sterkste van die drie en de strijd tussen De Ligt en De Vrij durf ik momenteel niet te beoordelen. Ik vraag me wel af hoe je weet dat De Vrij en Van Dijk het sterkste duo vormen? Wanneer heb je ze samen zien spelen en in welke mate zijn ze complementair aan elkaar?

9 januari 2020 om 19:28

‘ Demiral gaat weer terug naar de bank als stand in, waar hij voor gehaald is. Mag die over een paar jaar naast Matthijs spelen als ie z'n best doet’Ben je écht serieus of zit je de boel te trollen?

9 januari 2020 om 19:38

Ach Aadmaat, je mag niet zeggen dat een duo sterker is dan 2 individuele spelers samen. Ik zei gisteren dat De Vrij en De Ligt samen misschien wel het beste duo voor oranje zou kunnen zijn. En dat puur omdat Van Dijk nog altijd moeite heeft met beslissingen maken als ie bijna op de middenlijn staat. Ruimte in de rug is niet zijn beste punt en bij Liverpool komt ie veel minder in zulke situaties dan bij het Nederlands elftal. Als De Ligt of de Vrij zijn beslissingen dan niet begrijpen, zorg dat voor een zwakte. Ik heb het idee dat De Vrij en De Ligt daar samen veel beter in zouden zijn. Ook al is van Dijk momenteel de beste speler ter wereld en ideaal voor het spel van Klopp.

9 januari 2020 om 21:21

@consy jij gaat dus echt 1 goede wedstrijd tegen Atletico aandragen als argument waarom hij zogenaamd wel goed speelt, maar noemt dan niet al die andere wedstrijden waar hij schuldig was aan allerlei cruciale blunders? 6 handsballen in twee maanden bv. dat kan bijna in de Guiness Book Of Records. dat is volgens mij nog geen verdediger ter wereld gelukt. Demiral laat zien dat hij het niveau aankan waar De Ligt letterlijk helemaal niks laat zien behalve defensieve blunders

9 januari 2020 om 21:36

Of het het beste duo is weet ik niet, maar ik ben voor dit moment/ek wel nieuwsgierig naar het duo Van Dijk /De vrij. Voor de toekomst is de Ligt natuurlijk de absolute favoriet maar zoals de zaken ervan voorstaan, zit de Ligt op de bank e speelt De Vrij al een hele tijd meer dan behoorlijk en is hij vaste basisspeler bij een topclub in dezelfde competitie als waar De Ligt op de bank zit

10 januari 2020 om 10:28

@japie Iemand die met teksten komt als ''letterlijk helemaal niks laat zien behalve..'' neem ik meteen al niet meer serieus. Dit is namelijk een leugen gevoed door een misgunnende gedachte.

10 januari 2020 om 12:36

Japie; Je bent het wel een beetje bont aan het maken met dezelfde repeterende gedachtes en schrijven. 6 handsballen, wel eens echter zijn er 3 bij die komen letterlijk uit de lucht vallen, de hele wereld stond op zijn kop maar jij maakt het fout(en)? Dan nog 2 handsballen die vanaf een meter (1) en de andere van 3 meter tegen hem aangeschoten werden..... De cruciale blunders waar jij op doelt waren er welgeteld 2, dus overdrijven in deze is ook een vak en laat enkel maar zien dat jij sommige zaken tot kunst kan verheffen middels je schrijven.

9 januari 2020 om 17:27

Ik denk dat het dit seizoen nog een beetje stuivertje wisselen is met Demiral. Bonucci word er ook niet beter op. De Ligt en Demiral is gewoon de toekomst en daarom zal De Ligt ook gewoon zijn wedstrijdjes gaan krijgen vermoed ik.

9 januari 2020 om 18:59

Ik denk het niet. Demiral doet het prima

10 januari 2020 om 01:38

Accepteer nou maar dat Matthijs gewoon niet goed genoeg is in plaats van elke keer weer een excuus te zoeken.

Gewoon bij Juve blijven is het beste voor het NL Elftal. Eindelijk De Vrij in de basis, heerlijk. Kijk er naar uit

9 januari 2020 om 17:26

Ben met je eens. Vind De Vrij veel beteren verdediger. En afgaand van zijn prestaties bij inter verdiend hij om basis te staan in het Nederlandse elftal

9 januari 2020 om 19:40

Maar aan de andere kant, afgaand op de prestaties in het Nederlands elftal moeten we een compleet ander centrum neerzetten, want van Dijk presteert er ook niet echt naar behoren, die past niet echt in het spelletje met zoveel ruimte in de rug.

9 januari 2020 om 17:29

Erg zure reactie, zoals je wel vaker doet bij dingen die ook maar iets met Ajax te maken hebben. Als De Vrij echt beter is, waarom moet het feit of hij in de basis van Oranje staat dan precies afhangen van of een 20-jarige De Ligt wel of niet speelt bij zijn club? Kortzichtige visie zeg. Voor het Nederlands Elftal zou het alleen maar goed zijn als De Ligt zich tot topverdediger ontwikkelt bij Juve.

9 januari 2020 om 17:33

Het zou hartstikke mooi zijn als De Ligt zich tot topverdediger kan ontwikkelen, maar met Stefan de Vrij hebben we al een verdediger in huis die momenteel top is. Nog een jaar of twee genieten van het centrum De Vrij - VVD en daarna mag De Ligt het stokje overnemen, lijkt me niets mis mee. Is totaal niet zuur, De Vrij is momenteel gewoon een klasse beter dan De Ligt en blinkt wekelijks uit in de competitie waar De Ligt grossiert in fouten.

9 januari 2020 om 17:37

Dat zeg ik ook niet, je draait er omheen. Jij geeft aan dat als De Ligt bij Juve blijft, dat goed is voor De vrij omdat die dan de kans bij Nederlands elftal krijgt. Wel degelijk zuur.

Als Demiral zijn vorm blijft vasthouden, dan begint Matthijs gewoon op de bank. Ik denk alleen niet dat Demiral dat gaat lukken. Die zal toch ook een keertje fouten gaan maken, gezien zijn onervarenheid. Dan moet De Ligt zijn kans weer aangrijpen en een goede indruk achterlaten. Van concurrentie wordt hij alleen maar beter, zo zullen ze bij Juve ook denken Bovendien heeft Juve geld zat, dus die zullen niet naar het prijskaartje kijken , maar gewoon de beste opstellen.

Wat een onzin is dit man. Deze man zit er pas een half jaar. Toen Ramos naar real ging was hij gelijk de Ramos die hij nu is toch? Geef die jongen wat tijd. Als chiellini er weer is is de basis Bonucci en Chiellini. Demiral en de Ligt zijn de toekomst van juve . Wordt een beetje moe van iemand beoordelen op 1 wedstrijd of een half seizoen tegenwoordig. Als Piqué al gelijk een topper was of Xavi. Bijna niemand staat er gelijk als er cr9 of Leo. Pfff

9 januari 2020 om 19:42

Toen Ramos naar Real ging speelde hij nog als rechtsback. Chiellini speelde in het begin ook vaak als linksback. Om maar te zeggen hoe spelers kunnen veranderen.

Kapitaalvernietiging eerste klas zou dat zijn. Broodje aap verhaal van het altijd betrouwbare aBola 🙄. Komt een druk schema aan voor Juve met om de drie dagen een competetieve wedstrijd. Chiellini heeft een historie van veel blessures en Bonucci is niet altijd super meer. De Ligt gaat nog veel spelen hoor, meer nog dan hij wellicht had verwacht aan het begin van het seizoen.

Haha als Ajax de Ligt zou willen huren zou ik direct 10 miljoen euro voor een half jaartje vragen. Juve is niet gek en weet dat Ajax ook geld heeft.

Juventus is die club die zo slim is met het binnenhalen van goedkope/gratis spelers. Die gaan De Ligt van 85 miljoen even bij een andere club stallen. Denk het niet.

Voor de Ligt is dat een interessante optie! Juve is wel positief voor een verhuur van de Ligt melden de Italiaanse kranten maar aan Ajax verhuren gaan ze zeker niet doen! Sassuolo en Sampdoria hebben ook interesse. Sassuolo heeft een goede samenwerking met Juve en wss gaat Juve dat accepteren en kan de Ligt zich klaarstomen voor het EK

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren