Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay: ‘Als hij zo snel op je af dribbelt, ben je gewoon kansloos’

Laatste update:

De finale van de Champions League begint over zo’n twee uur en de hele wereld kijkt vol spanning mee wie er zal winnen: Juventus of Barcelona. De meeste profvoetballers zullen ook inschakelen, thuis of vanaf vakantie. De finale herbergt grote sterren en van hen is Lionel Messi waarschijnlijk de grootste. De spelers van het Nederlands zijn benieuwd of de Argentijn een voorname rol in de eindstrijd zal spelen.

/

Stefan de Vrij speelde in zijn debuutseizoen bij Lazio tweemaal tegen Juventus: op 22 november voor de competitie (0-3 verlies) en op 20 mei in de finale van de Coppa Italia (2-1 verlies). De centrale verdediger weet waartoe de Turijnse club in staat is en denkt dat de verdediging best bij machte is, een antwoord te bieden op Messi. “Dat elftal is zo goed op elkaar ingespeeld”, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

De Vrij weet dat Juventus niet kan beschikken over Giorgio Chiellini, die deze week afhaakte met een blessure. “Dat is een enorme aderlating, maar vlak ook een topverdediger als Leonardo Bonucci niet uit. Ze gaan het heel compact houden. Mijn favoriete Messi-moment? Dan zeg ik die goal tegen Bilbao. Daar zat alles weer eens in”, vindt De Vrij. Landgenoot Memphis Depay weet goed wat de kwaliteiten van Messi zijn en zet de Argentijnse aanvaller in zijn top drie van voetballers.

“Een tegenstander is gewoon altijd te laat bij hem. Wat Jérôme Boateng overkwam in de halve finale lijkt knullig, maar als hij zo snel op je af dribbelt, ben je gewoon kansloos”, aldus Depay. Messi was dit seizoen goed voor 58 doelpunten in 56 wedstrijden: in de Champions League maakte hij er in totaal tien en daarmee is hij, samen met Cristiano Ronaldo, topscorer.

Denk jij dat Lionel Messi een grote rol zal spelen in de Champions League-finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Messi's grootste talent, wat hem onderscheidt van andere grootheden, is dat hij een tegenstander de verkeerde kant kan opsturen wanneer hij dat wil. Waarbij andere grootheden dit proberen te forceren en meestal falen hierin, doet Messi dit van nature.

6 juni 2015 om 18:54

Doordat Messi van die kleine stapjes zet kan hij ook snel van richting veranderen terwijl centrale verdedigers vaak lang, groot en niet zo wendbaar zijn is Messi dit juist heel erg. In combinatie met het van nature verdedigers de verkeerde kant op sturen en een geweldig dribbel is het héél moeilijk om in je eentje tegen Messi te verdedigen.

6 juni 2015 om 19:30

Ja ik heb een keer een documentaire over Messi gezien waarin Cruyff hetzelfde zei, Hij zei iets als messi zet ipv wanneer een normale speler 1 stap zet 2 stappen. Hierdoor heeft messi dus een x zovaak de mogelijkheid van richting te veranderen.

6 juni 2015 om 19:44

Die documentaire nooit gezien, misschien heb ik dan toch nog een beetje verstand van voetbal! Hoe dan ook vind ik het gewoon een heerlijke speler om naar te kijken.

6 juni 2015 om 20:03

Daarom is Messi ook succesvol in zijn dribbels, door bij elke stap de bal aan te raken, daardoor heb je de volledige controle over de bal en kun je in een splitseconde van richting veranderen of wegdraaien. Spelers die de bal ver voor zich uitspelen hebben dat niet en zijn dan ook minder succesvol met dribbelen.
Robben bv. houdt de bal ook heel kort aan de voet. Robben en Messi hebben daarom ook geen trucjes nodig, ze wachten gewoonweg tot de verdediger hapt, en als ze happen zijn ze gewoon de lul. Ook al ze niet happen, want Messi (en ook Robben) versnellen dan gewoon 2x, een verdediger die stil staat, of met gezicht naar Messi (robben) toe, is dan gewoon te laat/kunnen het dan niet bijhouden.

7 juni 2015 om 01:00

Inderdaad , de dingen die Messi doet zien er niet moeilijk uit , maar hij doet het gewoon zo perfect. Veel efficiënter ook dan eerst 6 scharen bijvoorbeeld en proberen om er zo langs te geraken.

6 juni 2015 om 18:55

Zijn hecetation is inderdaad buitenaards, het is niet zo dat hij bepaalt waar een ander heen gaat. Maar het is zo veel aanleg in richting verandering en tempo wisselingen dat je altijd de verkeerde kant op gaat, of net te laat bent. Dan heeft ie de bal alweer aangetikt. Daarnaast heeft die de beste steekpass van Europa, wat ook nog wel 's meehelpt. (Zijn talloze assist op Neymar)

6 juni 2015 om 18:58

Jij als c.ronaldo fan die dit zegt verdiend een dikke compliment, andere cr7 fans neem eens het voorbeeld van deze gozer! Top

6 juni 2015 om 18:59

Messi is eigenlijk nooit te verdedigen.

6 juni 2015 om 19:04

De meeste Real fans zijn voetbal liefhebbers ze houden van mooie voetbal.
Zelfs de aartsrivaal Ronaldinho heeft een staande ovatie gekregen in Madrid.
De Barcelona fans zijn de meest gefrustreerde en kinderachtige fans ooit die zullen dat nooit doen wat de Real fans wel doen.
Cr7.Rm hoort net als ik bij de groep die van mooie voetbal houd.

6 juni 2015 om 19:08

Jawel. Varane heeft hem vaker gestopt. Ik ben overtuigd dat hij niet te stoppen is als hij azpilicueta 1 tegen 1 kan verslaan dat is niemand ooit gelukt als azpi fit is.

6 juni 2015 om 19:14

Niet alle barca fans op een hoop gooien!

6 juni 2015 om 19:20

Waarschijnlijk is CR7 de meest gefrustreerde en kinderachtige speler ooit. Als je gaat zitten kniezen en janken als een medespeler een doelpunt maakt, dan ben je heel ver heen.

6 juni 2015 om 19:21

Haha niemand heeft ooit Azpi voorbij gespeeld. Tja, deze zon in combinatie met alcohol, dan kan het snel gaan.

6 juni 2015 om 19:22

Maar het is wel zo.
Elegante spelers als Zidane en Raul werden altijd uitgefloten.
Ik wacht nog op de dag dat er iemand van Real een staande ovatie krijgt van Barcelona.

6 juni 2015 om 19:44

Daar denken ze bij Chelsea andets over.... 8 wedstrijden tegen ze. Raad hoeveel goals... precies ja! 0

6 juni 2015 om 19:45

Ik heb het over een fitte azpilicueta. Niemand kan een azpi invorm voorbij spelen. De enigste keer dat dat was gebeurd als hij net van een blessure kwamen of als hij uitgleed zoals tegen crystal palace en sunderland. Cabella is de enigste die het echt is gelukt maar dat was 1 keertje en toen had dave zijn hamstring gescheurd.

6 juni 2015 om 19:53

En ik heb maar paar biertjes op en een junco gerookt en ik ben niet dronken hoor.

6 juni 2015 om 20:13

@fransgw

Dat noem je narcisme en die man is op en top narcist. Hij gunt het andere pas als hij zelf al heeft gescoord.

6 juni 2015 om 19:09

Zidane en Ronaldinho konden dat hoor. Zidane heeft een keer de hele milan verdediging met Maldini, nesta en cafu met een beweging de verkeerde kant op gestuurd.

6 juni 2015 om 19:58

Wat dacht je van Bergkamp, wat die met een bal kon....

Depay is hot blijkbaar. Zowat ieder bericht gaat over hem of wordt naar zijn mening gevraagd. Niet dat hij er wat aan kan doen maar de media zit m nu wel erg belangrijk te maken terwijl die nog nooit op hoog niveau gepresteerd heeft. Ach ja

6 juni 2015 om 18:55

Of alles wat ie zegt wordt op vz gezet.

6 juni 2015 om 19:33

'de media zit m nu wel erg belangrijk te maken terwijl die nog nooit op hoog niveau gepresteerd heeft'.
Jij mag toch ook gewoon reageren?

Wie zitten er nog meer in die top 3 van Depay?

6 juni 2015 om 18:55

C Ronaldo sowieso, misschien de Braziliaanse Ronaldo ofzo?

6 juni 2015 om 19:06

Messi, Ronaldo en Robben in die volgorde heeft hij het gezegd.

6 juni 2015 om 19:06

En dan gaat het over de nog actieve spelers uiteraard.

Mooi hoe iederreen een andere verklaring heeft wat messi zo special maakt. Niemand weet het anders was er allang een manier uitgevonden om hem te stopen.

6 juni 2015 om 19:07

Hij beheerst meerdere facetten tot in de puntjes. Dat maakt hem inderdaad niet af te stoppen 1 tegen 1.

6 juni 2015 om 19:10

Varane is dat paar keer gelukt hoor 1 tegen 1.

6 juni 2015 om 19:24

Ook Koscielny had hem behoorlijk in de tang een paar jaar terug. Mooiste was dat Koscielny toen redelijk onbekend was en net over kwam van Lorient. Maar Messi is ook maar een mens 95 keer uit de 100 speelt hij de verdediger gewoon kapot 1 tegen 1.

6 juni 2015 om 19:43

Dat klopt wel ja. Ik wil hem nu alleen nog zien tegen azpilicueta

6 juni 2015 om 19:57

De medicijnen die hij geslikt heeft, en daar kan je moeilijk tegen verdedigen, of je moet een verdediger kweken van jongs af aan die je ook vol spuit

6 juni 2015 om 20:25

Onzin wat je uitkraamt. Als je eens je huiswerk zou doen in plaats van je buikgevoelens te laten spreken weet je dat dat medicijn werkelijk 0.0 doet als je geen groeihormoon tekort hebt. Het is dus letterlijk een genezing van een aandoening, net als jij een paracetamolletje neemt als je hoofdpijn hebt.

6 juni 2015 om 23:20

Die verdediger kunnen we natuurlijk ook iets anders geven als hij geen groeiproblemen heeft. ideeen?

Messi is inderdaad heel snel.
Die houdt je niet bij.
Zelfs zonder bal, houd je hem niet bij.
Zonedekking is de enige remedie.

1:Messi 2:CR7 3:Raul.
De beste aanvallers allertijden.
Wie de beste speler ter wereld allertijden is dat weet niemand bij voetbal heeft iedereen verschillende taken dus kan je niet met elkaar vergelijken.

6 juni 2015 om 19:06

R9? Maradona? Etc etc

6 juni 2015 om 19:15

Komen net als Di Stefano in mijn top 10 maar dit is mijn top 3

6 juni 2015 om 19:10

Imo is dat zidane als hij maar een beweging maakt of de bal aaname zag je de bal gewoon niet meer.

6 juni 2015 om 19:15

1. Messi - 2. Maradona - 3. Ronaldo 9 voor mij persoonlijk, maar ik vind Ronaldinho, Pele, van Basten, C Ronaldo ook ware fenomenen en een van de beste ooit.

6 juni 2015 om 19:17

Vraagje.
Heb je Maradona toevallig meegemaakt?

6 juni 2015 om 19:42

Sowieso niet snap ook niet dat mensen pele en marradonna altijd noemen

6 juni 2015 om 20:03

Wat doet Raul nou in dat lijstje lol. Dan kun je net zo goed een Van Nistelroy of Makaay noemen.

Poll: Nee, ik denk het niet!

Nja weet je, ik zie Barca Juve gewoon helemaal afslachten, maar ik weet niet waarom...uhmm.

Misschien breekt die z'n poot wel vanavond...

Messi is duidelijk de beste speler van onzen generatie. Ik ben nogsteeds bang om te zeggen dat hij de GOAT is. Want ik vind dat nogsteeds zidane. Ik vind het vooral Door de techniek van zidane. Ik bedoel de balcontrole alleen die was gewoon magisch. En de spelers die hij heeft vernederd zou messi niet eens kunnen vernederen. azpilicueta is trouwens de beste 1 tegen 1 verdediger dus ik zou hem tegen messi wel eens willen zien.

6 juni 2015 om 19:14

Alleen al*

6 juni 2015 om 19:20

Messi had op 19jarige leeftijd Cannavaro en Roberto Carlos toch mooi op zij gezet tegelijkertijd...
Neen Messi is wat dat betreft gewoon de beste, Zidane is natuurlijk ook erg goed hoor, maar met zijn lengte en lijf is dat moeilijker dan let het lijf en lengte van Messi

6 juni 2015 om 19:36

Kijk jij is naar de leeftijd van die spelers. Of wil jij zeggen dat ze in hun prime waren. Zidane liet maldini en Nesta in hun prime op kleine kinderen lijk. Natuurlijk is het knap voor een 19 jarige maar dat zou toch moeilijker geweest als ze in hun prime waren. Roberto carlos was trouwens verdedigend nooit echt sterk die zou ook in zijn prime vernedert zijn.

6 juni 2015 om 19:38

Maar ik ben het wel deels met je eens

6 juni 2015 om 19:41

Maar cannavaro vond ik toen wel wat minder maar was nog steeds top 5 beste verdedigers

7 juni 2015 om 12:11

Blijft sterk voor een 19 jarige, en oudere verdedigers zijn IMO ''slimmer'' dan toen die jonger waren, oke ze verliezen snelheid, maar snelheid is niet het belangerijkste voor een verdediger, altijd handig, maar toch... En ze worden slimmer, ze staan dan al langer in het spelletje, snappen het beter, daarom vind en vond ik het zo knap. Maar ik respecteer jou mening natuurlijk.

Messi is gewoon een klassen beter dan Cr7, zeker qua mentaliteit en sportiviteit. En hij jankt niet de hele tijd. Ik heb gehoord, dat Ronaldo al zijn Tv´s uit zijn huis heeft verwijderd, omdat het steeds over Messi gaat en waarschijnlijk zijn mama ook.

6 juni 2015 om 19:23

Neen man, ik als Messi fan vind dit geen goede opmerking, het is niet zo dat CR7 barslecht is ofzo, maar Messi is gewoon beter, en rivaliteit tussen deze 2 spelers zal hun altijd beter laten presteren (alhoewel ik denk dat het neer leeft bij Ronaldo) verder zie je dat beide spelers erg veel respect hebben naar elkaar toe

6 juni 2015 om 20:01

Qua mentaliteit?

Als iemand een sport en winnaars mentaliteit heeft dan is het CR7 wel. Als je dan hoort dat Messi vorig seizoen alleen maar cola zat te drinken en naar de MC ging (bevestigt door Messi zelf), dan heeft CR7 toch echt wel een betere mentaliteit.

''ik heb gehoord, dat Ronaldo al zijn Tv´s uit zijn huis heeft verwijderd, omdat het steeds over Messi gaat en waarschijnlijk zijn mama ook.'' Als je elk gerucht gelooft dat voorbij komt, dan moet jij een erg fantasievol leven hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren