Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ödegaard is Ronaldo, Bale en Ramos gewend, dit is een ander kaliber’

Laatste update:

Journalisten uit binnen- en buitenland streken dinsdag neer in Heerenveen voor de presentatie van Martin Ödegaard aan pers en publiek. Het toptalent van Real Madrid wordt voor achttien maanden gehuurd door sc Heerenveen en zijn komst maakt indruk op het journaille. "Een megastunt", noemt Anne Roel van der Meer van de Leeuwarder Courant de transfer.

/

Van der Meer erkent dat de achttienjarige Ödegaard zich nog moet bewijzen. "Maar hij staat bekend als een van de grootste talenten van Europa. Meerdere clubs wilden Ödegaard, maar hij koos voor Heerenveen. Dat zegt iets over de reputatie van de club als opleidingsinstituut", voegt de sportverslaggever daaraan toe. Collega Arjen de Boer van Omrop Fryslân denkt dat Ödegaard even zal moeten wennen aan zijn nieuwe omgeving.

"Heerenveen is toch wat anders. Deze jongen is gewend aan sterren als Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Sergio Ramos, maar straks zit hij met jongens van een ander kaliber in de kleedkamer", geeft De Boer aan op de website van Heerenveen. De journalist hoopt dat Ödegaard zaterdag in het thuisduel met ADO Den Haag meteen mag debuteren, zodat hij 'de fans een glimp van zijn talent kan laten zien'. Trainer Jurgen Streppel wil daar voorlopig nog geen uitsluitsel over geven.

/

Robin Jongmans, journalist van De Telegraaf, noemt de komst van Ödegaard 'bijzonder'. Het zegt volgens hem veel over de naam die Heerenveen in Scandinavië heeft als opleidingsclub. "Het is voor Heerenveen mooi dat Real Madrid erop vertrouwt dat Ödegaard zich hier verder kan ontwikkelen. Het is nu afwachten hoeveel profijt Heerenveen er in de toekomst van kan hebben, zowel sportief, want hij zal voor het eerst in zijn carrière ergens voor langere tijd op het hoogste niveau spelen, als commercieel."

Slaagt Martin Ödegaard bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach ga nou niet overdrijven, zo groot is het verschil nou ook weer niet.

10 januari 2017 om 22:40

Ik hoop echt met al mijn ziel en zaligheid dat jij sarcastisch bent want het 26e elftal van Madrid zou Heerenveen van de mat tikken

10 januari 2017 om 22:46

Hoezo denk je dat hij sarcastisch is? Een speler als mitchell te vrede zou met morata prima kunnen strijden om eerste reserve van benzema te zijn

10 januari 2017 om 23:03

Ga nou niet overdrijven, Real heeft niet eens een 26e elftal.

10 januari 2017 om 23:14

Alleen is Mitchell Te Vrede naar Boluspor vertrokken, het tweede niveua van Turkije.

10 januari 2017 om 23:36

Toch altijd jammer als iemand het sarcasme niet begrijpt..

Nu ga ik ook de wedstrijden van Heerenveen kijken en dat deed ik eerst niet. Zo zie je maarwat 1 speler kan doen maar ja dat is wat ik ervan vind. Ik weet zeker dat hij zal slagen en voor de real Madrid fans is het alleen maar mooier om odegaard te zien spelen in de eredivisie, dan heb ik het over de Nederlanders die real fans zijn.

Ik hoop echt met al mijn ziel en zaligheid dat jij sarcastisch bent met deze vraagstelling. Want een peuter van 2 maanden en 6 dagen kan dat al opmerken.

10 januari 2017 om 23:10

Goeie dingen, met 2 maanden ben je nog geen peuter.

On: veel dingen gehoord en doordat hij naar H ' veen komt zal ik denken ik ook wat vaker naar de wedstrijden van ze kijken.

Ik vind dat Heerenveen en de journalisten niet zo neerslachtig hoeven te doen. In de Eredivisie ontwikkelt doorgaans meer talent dan in La Liga en wat had Odegaard aan 2 wedstrijdjes Real Madrid 1. Hij moet juist kilometers maken en het verschil kunnen maken. Real Madrid is een leuke club, maar daar kan je alleen als gearriveerde speler er nog bovenuit steken. Daar wordt jeugd niet echt zo serieus genomen.

10 januari 2017 om 23:11

Bij clubs als Real is het ook bijna niet te doen als talent als je ziet welke spelers er doorgaans in de basis staan, ik kan geen jongen onder de 21 noemen die Modric, Ronaldo, Ramos of elke andere speler eruit speelt

11 januari 2017 om 07:19

Asensio wellicht?

Wat een overdreven gedoe allemaal. Deze jongen wordt flink gehyped omdat die al op zo'n jonge leeftijd ergens in het eerste speelde. Bij het tweede van Madrid kon die zich ook al niet onderscheiden. Zal het bij Heerenveen best gaan maken en wat laten zien, maar zal nooit een basisspeler in het eerste van Madrid worden.

10 januari 2017 om 23:28

We doen dat ook al met onze Nederlandse 'toptalenten'. Dan kan deze buitenlandse speler er ook nog wel bij. Gelukkig kunnen we een wereldelftal opstellen met de Nederlandse spelers die het allemaal hebben gemaakt bij topclubs in het buitenland.

10 januari 2017 om 23:53

Dat valt wel mee, over Odergaard wordt net gedaan of het de nieuwe Messi is. De buitenlandse pers doet daar goed aan mee. Van de Nederlandse talenten die bijvoorbeeld naar Engeland zijn gegaan wordt nauwelijks aandacht aan besteed. Zelfde geldt voor die Mansour die er bij Zwolle niets van pakt, maar vroeger wel overdreven werd geroemd.

10 januari 2017 om 23:32

Hij is juist 1van de beste bij real Castilla

11 januari 2017 om 00:19

Precies dit, maar Odegaard kan echt wel ballen hoor. Het niveau van het tweede van Real Madrid is overigens niet super hoog ofzo.

Mastour, Odegaard, Nouri.. toch enkele toptalenten die in onze eredivisie hun minuten maken, goede ontwikkeling!
Benieuwd wie van deze 3 uiteindelijk de beste zal zijn!

11 januari 2017 om 00:18

Mastour maakt er helaas niet veel..

11 januari 2017 om 07:20

Odegaard de beste van de 3... Mastour maakt weinig minuten en Nouri komt kracht en lengte te kort

Nou Nou, van ballenjongen van Madrid naar het eerste van Heerenveen. Het is toch een stap.

Hoezo megastunt? Ajax, PSV en Feijenoord wilden niet...om
uiteenlopende redenen. Ajax en PSV hebben genoeg
middenvelders, terwijl men bij Feijenoord wellicht aan zal
hikken tegen het financiele plaatje. Derhalve is Heerenveen
een logische keus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren