Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debuterende Jordi Alba ziet Messi opnieuw excelleren voor Inter Miami

Laatste update:

Lionel Messi heeft zijn doelpuntenproductie bij Inter Miami FC opgevoerd. In de nacht van woensdag op donderdag was de Argentijnse sterspeler twee keer trefzeker in het Leagues Cup-duel met Orlando City: 3-1. Ook voor Jordi Alba was er reden tot feest. De Spaanse linkervleugelverdediger kwam een half uur voor tijd binnen de lijnen en maakte daarmee zijn debuut.

De Leagues Cup is een in 2019 opgericht Noord-Amerikaans voetbaltoernooi dat gehouden wordt tussen clubs uit de MLS en de Liga MX. Na afgelopen maand Cruz Azul (2-1) en Atlanta United (4-0) te hebben verslagen, was Inter Miami woensdagnacht te sterk voor Orlando City. De ban werd al na zeven minuten gebroken door Messi, toen hij werd gevonden door Robert Taylor, controleerde met de borst en snoeihard raak schoot: 1-0.

Tien minuten na de openingstreffer van Messi trok Orlando de stand echter alweer gelijk. Nadat Drake Callender in eerste instantie nog een knappe redding in huis had op een inzet van Iván Angulo, moest hij op de rebound van Cesar Araújo het antwoord schuldig blijven: 1-1. Na rust trok Inter Miami het initiatief weer naar zich toe en werd aan de hand van Messi alsnog een vrij eenvoudige overwinning geboekt.

De Argentijn liet Josef Martínez aanleggen vanaf elf meter nadat de Venuzulaan zelf was neergelegd in de zestien: 2-1. Messi had even daarvoor al de buitenkant van de paal geraakt met een schot van dichtbij. Het slotakkoord was voor de kleine dribbelaar zelf. Twintig minuten voor tijd werd hij bediend door Martínez, waarna het een koud kunstje was om van dichtbij met rechts voor de eindstand te zorgen. Alba stond toen koud in het veld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel hilarisch dat elke debuterende speler als titel krijgt dat hij Messi mag zien excelleren. Dat is toch wel weer de zoveelste.

Messi maakt zijn teamgenoten zoveel beter. Die assist van Taylor, prachtig, maar ook de ballen voor zijn 2e goal.

En vandaag zie je ook de reden dat Messi weinig hatricks maakt, door niet de penals te nemen.

Hij speelt weer met plezier, na 2 jaar voor een nep club te hebben gespeeld.

3 augustus 2023 om 10:46

Simpelweg omdat hij vaak penalty’s mist. Niet mooier maken dan het is

3 augustus 2023 om 11:02

26 penalties gemist op 116, conversie ratio van 78%.

dus 8 op de 10 klant hij er in en 2 mist hij ( vaak)

3 augustus 2023 om 11:44

Al scoort hij 1 op 100, zou hij hem nog kunnen nemen voor de statistieken. Kijk Penaldo maar die neemt alle vrije trappen, terwijl die bijna nooit zitten xD

3 augustus 2023 om 12:32

Ik vind dat een vrij matige conversie voor penalties. Vooral als je dat wegzet tegen de kwaliteiten van messi

3 augustus 2023 om 15:42

Ja, hij mist ze wel eens, maar hij had er nog best veel kunnen nemen en dus extra hattricks kunnen hebben.

3 augustus 2023 om 14:10

Hij heeft anders met veel plezier voor dat contract gekozen bij die 'nepclub'. Zijn periode bij PSG heeft aangetoond dat hij het toch behoorlijk moeilijk heeft om zich aan te passen aan een andere topcompetitie, als je de Uber Eats Ligue dat zelfs mag noemen.. Mooi dat hij nu wel goed presteert daar in Miami.

3 augustus 2023 om 16:11

Het 1e jaar was niet veel, geeft iedereen toe, 2e jaar was die gewoon de beste speler van het team, creëerde het meest. Jaartje om aan te passen is lang voor iemand als Messi, eens. Maar hoe de supports naar Messi waren geeft al aan nep het is. En ja, de ligue 1 is gewoon een topcompetitie.

4 augustus 2023 om 23:49

Behoorlijk moeilijk zelfs lol

Als je op FIFA en carrière modus start, kan je verschillende moeilijkheidsgraden kiezen. De keuze bestaat uit; Beginner, Amateur, Semi-prof, Professioneel, Wereldklasse en Legendarisch. Voor Messi is dit natuurlijk niveau amateur. Zelfs op zijn oude dag speelt hij de MLS uit elkaar.

3 augustus 2023 om 07:41

Messi laat iedere club al 18 jaar lang op amateurs lijken... Zijn wedstrijden tegen Real Madrid in de glorietijden waren ook van ongekende hoogte en leken Ramos, Marcelo, etc. op amateurs. Toch wel mooi om te zien en ik ben ergens wel blij om nog beelden te krijgen van de MLS om de beste speler ooit nog aan het werk te kunnen zien.

3 augustus 2023 om 08:59

Inderdaad, ik heb hem 2x in Barcelona mogen aanschouwen.
Het 'Messieeeee,Messieeeeee' wat daar door het stadion ging als hij weer iets weergaloos had gedaan gaf een gevoel op de tribune die ik nog nooit bij een speler heb gehad.
Momenten die altijd bijblijven.

3 augustus 2023 om 10:09

Bayern Munchen denkt daar toch anders over. in 8 wedstrrijden tegen Bayern 2 keer gewonnen 1 keer gelijk 5 keer verloren. Paar keer kansloos eraf gegaan zoals die 8-2 en toen onder Heyncken 7-0 over 2 wedstrijden.

3 augustus 2023 om 10:29

En hoe die boateng en neuer te kijk zette dan? Denk dat boateng af en toe nog steeds wakker schrikt

3 augustus 2023 om 10:45

Jij denkt dat twee kap-bewedingen meer pijn doen dan 8-2, 4-0 en 3-0 (in je eigen stadion) vernederd worden?

Oh en afgelopen seizoen: zijn enige kans om nog een CL te winnen en dan door het 'slechtste' Bayern van de afgelopen 15 jaar worden uitgeschakeld.

3 augustus 2023 om 11:29

Achterman, je kijkt nu naar uitslagen, maar een enkele speler is natuurlijk niet daarvoor verantwoordelijk. Het is en blijft een teamsport. Zelfs als een team met 8-1 verliest, kan een enkele speler alsnog excelleren.

3 augustus 2023 om 13:47

Messi is aanvaller. Verliest met 3-0, verliest met 4-0. Dan heb je per definitie niet ge-excelleerd.

En als je met 8-2 wordt afgedroogd. Dan hebben alle 11 per definitie niet ge-excelleerd.

3 augustus 2023 om 08:22

Ja, als je kijkt hoe die verdedigers daar staan is dat wel echt heel matig. Ze kijken echt alleen naar de bal. 2 proberen een buitenspelval toe te passen, maar 2 anderen doen daar helemaal niks aan. Niemand loopt met een speler mee. Zo'n beetje alle regels voor een georganiseerde verdediging worden gebroken.

3 augustus 2023 om 08:36

Mwa beetje makkelijk om dit enkel op de verdediging te steken hoor. Ik zie ook een loepzuivere assist van Taylor en een geweldige loopactie en dito afronding van Messi. Dit heeft ie tegen de absolute wereldtop ook tig keer gedaan, ligt dus echt niet alleen aan matige verdediging, is gewoon een goede goal! "Niemand loopt met Messi mee", dat is honderden keren het geval geweest in zijn carrière, dat ie uit het niks opduikt en afrond, dat ligt meer aan Messi dan aan de verdedigers denk ik.

3 augustus 2023 om 08:53

@sanderr

Zet het beeld stil op 4 seconden. Er staan 5 man op 3 meter afstand naar de bal te kijken. Ze staan allemaal stil, terwijl de lijn voor buitenspelval niet bestaat.

Of je loopt met je mannetje mee, of je bent gedisciplineerd en gebruikt de buitenspelval. Dit is gewoon paniek in de verdedigng.

Ja Messi is briljant. Dat probeer ik ook niet te ontkennen. Maar dit is gewoon ontzettend slecht verdedigd.

3 augustus 2023 om 12:58

Of het niveau legendarisch is te makkelijk voor hem, kan ook. (Tegenwoordig is Ultiem er ook al)

3 augustus 2023 om 23:08

Hij heeft nog geen wedstrijd gespeeld in de MLS.
Dus maar afwachten hoe hij gaat spelen in de MLS.

Die Taylor kan toch ook wel een aardig potje ballen, heerlijke assist.
Maar zegt natuurlijk ook wel weer genoeg over het niveau, dat Messi daar midden in de 16 door kan lopen zonder dat iemand hem opvangt. Maar goed, wel heel mooi om te zien dat Messi het plezier in het clubvoetbal in ieder geval weer terug heeft, Dat was bij PSG overduidelijk weg.

3 augustus 2023 om 07:38

Vind je dat wat over het niveau zeggen? De pass, de loopactie en de afwerking is wel echt goed hoor. Ook al is het Amerika. Menig topclub zal dit ook niet verdedigen in Europa, dus dit zegt mij niet zoveel. Die Taylor kan zeker een aardig balletje voetballen, al wordt hij ook beter door een speler als Messi. Ik ben zwaar onder de indruk hoe die gozer zich overal aanpast en zijn ding doet. Al was het bij PSG kommer en kwel bij vlagen, werd hij ook wel echt van begin tot eind door de supporters onder een vergrootglas gelegd. Wat een neppe, arrogante, mislukte topclub is PSG zeg.

3 augustus 2023 om 07:48

bij psg hadden ze 3 spelers met een soort vrije rol. dat kan gewoon niet.

nu is hij de absolute sterspeler, vedette bij inter. dat is prima.
de andere 10 kunnen wel het loop werk doen.

en die taylor... dat is helemaal geen bijzondere speler (was niet goed genoeg voor AIK niet zo lang geleden) maar je ziet dat een speler zich soms gewoon kan optrekken aan het niveau om hem heen.. dat is leuk

3 augustus 2023 om 07:55

Maar in Europa zou er op z'n minst iemand (proberen) mee te lopen met Messi. Dat gebeurde nu helemaal niet, dat was meer mijn punt. In Europa staat er sowieso een mannetje op Lionel. En dat die hem dan vervolgens net niet bijhoudt, en Messi alsnog scoort, dat kan dan natuurlijk gebeuren.

3 augustus 2023 om 08:03

Tja SilverFront, niet om het één of ander hoor. Maar er zijn denk ik meer dan 100 doelpunten te vinden waarbij Messi vogeltjevrij staat om die bal in te schieten. Het schijnt gewoon op momenten onmogelijk te zijn om Messi te verdedigen. Die jongen loopt 80 van de 90 minuten, maar die tien minuten sprintjes zijn gevaarlijker dan menig ander speler die het de hele wedstrijd probeert. Uit het niks heeft hij zo'n versnelling dat je hem niet bij houdt. Er is al zo vaak geprobeerd om mandekking op Messi te doen, maar dat werkt gewoon niet. Laten we de kwaliteiten maar gewoon appreciëren en niet doen alsof in Europa beter verdedigt werd dan hier.

3 augustus 2023 om 08:11

@Martyn7; persoonlijk neig ik toch meer maar de kant van Silverfront, ben ook van mening dat hier niet bijster goed verdedigd word. Snap je punt wel over de klasse van Messi, maar er zijn in Europa jongens die een betere versnelling hebben dan Messi (verder totaal niet van dat niveau hoor) en die jongens worden wel verdedigd. Het gebeurd wel eens dat iemand zo vrij komt in de 16, zowel in Europa als Amerika. Al gebeurd het i.m.o. in Amerika wel wat vaker.

3 augustus 2023 om 08:16

@martyn7 ''laten we de kwaliteiten maar gewoon appreciëren en niet doen alsof in Europa beter verdedigt werd dan hier''
Als je echt denkt dat er in Europa niet beter verdedigd werd op Messi dan hier, dan kan ik je echt niet serieus nemen. Dan ga ik ook gewoon de discussie niet meer aan want dat heeft geen zin.

3 augustus 2023 om 08:46

Maar silverfront je kunt niet stellen dat in heel Europa er beter word verdedigd dan in de mls. Ik zie zoveel wedstrijden in Europa en de mls maar zoals hier verdedigd word zie je echt ook veel in Europa. In la Liga heb ik het bijvoorbeeld afgelopen seizoen geregeld gezien dat verdedigers uit elkaar liepen en niet op 1 lijn blijven.

3 augustus 2023 om 09:30

SilverFront, ik doel specifiek op dit moment. Zo heb ik Barcelona zo vaak zien scoren met MSN als voorhoede. Dus nee, op basis van dit moment niet. In het algemeen wordt er wel degelijk beter gevoetbald en verdedigt in Europa dan in de MLS, die discussie hoeven we niet te voeren

Je kan het natuurlijk zien als dat de mls een slechte competitie is, dat messi daar alles aan gort speelt omdat ze daar minder talent hebben ect. Maar messi is gewoon de beste allertijden. Hij is 36 en speelt nog steeds. Sterker nog, hij is nog steeds een doelpuntenmachine. Je kan ook respect hebben voor zijn talent en dat iemand op zijn leeftijd nog zo beslissend is. Goat!

3 augustus 2023 om 10:39

Het is een combinatie van beiden. De competitie is gewoon niveau JL en de speler is natuurlijk van een geweldig niveau ook al is het nu wat minder.

3 augustus 2023 om 14:14

Selectiviteit tussen Ronaldo en Messi is inderdaad enorm op deze website. Toen Ronaldo op 37-jarige leeftijd de Premier League aan gorten schoot met meerdere hattricks werd hij alsnog gewoon afgeschreven door de meesten hier, terwijl Messi nu de hemel in wordt geprezen voor zijn goals in de MLS op 36-jarige leeftijd.

3 augustus 2023 om 14:31

Meerdere hattricks? Heeft 1 hattrick gemaakt in zijn tweede termijn bij United. Waarom moeten mensen altijd dingen overdrijven en verzinnen als ze Ronaldo willen prijzen? Zegt ook genoeg lijkt me? Blijkbaar spreken zijn prestaties niet voor zich en moet men het mooier maken dan het is.

3 augustus 2023 om 15:41

Een hattrick tegen Norwich City en een Hattrick tegen Tottenham. Jij zegt dat mensen dingen overdrijven, maar je doet het omgekeerde door te minimaliseren hoeveel hattricks hij scoorde. De prestaties spreken blijkbaar zo voor zich dat jij ze weer moet minimaliseren.

Het zal aan mij liggen, maar het nieuws van de Messi’s en Ronaldo’s uit competities uit verre oorden vind ik niet zo interessant. Het komt op mij over als competities die er niet toe doen, alsof we het hebben over afbouwende voetballers die ergens op een bij veldje nog hun minuten maken, terwijl ergens anders het serieuze werk bezig is.

Het ligt aan mij, dat weet ik, want er gaat genoeg geld in om om het serieus te nemen. Dus ook terecht dat hier artikelen over verschijnen, maar ik hoor liever over het wk vrouwenvoetbal of over de nieuwe rechtsback van Heerenveen.

3 augustus 2023 om 07:47

Eens😂 paar jaar geleden gingen de afzwaaiende Europese topspelers naar China.

3 augustus 2023 om 07:51

ik vind het wel een verschil tussen messi/ronaldo en paulinho/oscar/ramires/carrasco en noem ze maar op. dat waren gewoon allemaal ordinaire geldzoekers, wat natuurlijk hun goed recht is.

messi en ronaldo zijn gewoon uitgevoetbald, hebben alles gewonnen wat er te winnen valt. die voetballen gewoon nog ff lekker op hun oude dag in een ver oord voor wat knaken.

3 augustus 2023 om 07:59

Ronaldo moet nog de Wk winnen.

3 augustus 2023 om 07:58

Voetbal is entertainment geworden. Of eerder showbizz.
En daarnaast een middel om politiek te scoren. Want wat ze in SA doen is duidelijk sportswashing. Imago van het land opblinken via voetbal.

3 augustus 2023 om 08:01

Deels met je eens. Er is wel nog steeds genoeg aandacht en interesse voor beide legendes. En nu ze nog te bewonderen zijn, zal er aandacht voor zijn. Maar persoonlijk heb ik ook weinig met de competities op andere continenten. Geen afkeer, gewoon geen interesse.
Moet wel zeggen dat ik meer interesse heb in een artikel over Messi dan over Denzel Hall

3 augustus 2023 om 08:09

@Yoda. Het grotere beeld is veel interessanter. Voetbal wordt in de wereld groter en groter. Waar Europa en Zuid Amerika het jaren de nummer 1 sport is, zie je dit nu langzaam ook gebeuren in andere werelddelen. Onmogelijk om vanuit de jeugd gelijk niveau te hebben, dan ben je 20 jaar verder. Maar met die grote namen, verdeeld over de wereld, gaat er absoluut voor zorgen dat meer kids kiezen voor voetbal, en dus voetbal nog groter word.

3 augustus 2023 om 08:17


@genieterr
Absoluut! Helemaal eens. Natuurlijk is dit allemaal goed voor het ontwikkelen van voetbal in alle landen op de wereld. In Europa hebben we al lang toegang tot de modernste technologie en faciliteiten om te voetballen. Ik bedoel; als je alleen al het trainingsveld en de materialen ziet die we bij ons op de club hebben, man dat was 30 jaar geleden wel anders, en in die tijd waarschijnlijk nog vele malen beter dan in veel landen nu.

Ja die afstanden in niveau tussen landen en competities wordt kleiner en kleiner en zal op bepaald moment ook wel overhellen naar een andere kant denk ik. Waar de massa en het geld op dat moment is….

Maar op dit moment heeft het gewoon mijn interesse niet.

(Zo denk ik overigens ook over het vrouwenvoetbal. Nog niet zo lang geleden kwam het nooit op de tv, nu een wk en is er in Nederland ook al eredivisie te zien. In 2017 of zo zag ik voor het eerst oranje vrouwen op tv en was ik verbaasd over bv het hoge niveau van miedema, maar ook over het lage niveau van de toenmalige keepster. De ster was toen al Martens en die was echt goed in dat team, maar nu zie je dat nieuwe jonge speelsters haar al voorbij gaan, de keepster is al beter dan destijds het totale spel is beter etc. Ook hier gaat het snel. Het aantal meisjes dat voetbal gaat spelen stijgt, ze maken gebruik van dezelfde faciliteiten als jongens, krijgen eenzelfde soort begeleiding en kansen. Tel hier nog eens 10 jaar bij op en kijk dan eens waar ze staan…)

3 augustus 2023 om 10:13

Alleen worden de grotere namen niet verdeeld over de wereld. Wat nu vertrekt uit Europa is nog steeds niet de absolute top. Het zijn spelers die af aan het bouwen zijn of het zijn spelers die niet absolute top zijn. Verder blijft de aantrekkingskracht van Europa gewoon te groot. De Engelse Spaanse Italiaanse en Duitse competities zijn nog steeds de grootste en meest prestigieuze. En in club verband gaat niets boven het winnen van een Champions Leageu.

De beste spelers zullen daardoor nog altijd naar Europa komen.

3 augustus 2023 om 08:15

@Yoda; kan je echt niet genieten van het feit dat deze twee zo nu en dan nog een mooie goal op je beeldscherm toveren? Ook al zijn de competitie’s minder, nu kunnen we ze nog 1 á 2 jaartjes zien af en toe, daarna is het echt over en tijd voor de nieuwere generatie voetballers, waarvan er veel qua karakter ook bij de huidige staat van het voetbal passen.

3 augustus 2023 om 08:28

@patrick
Ik ben zeker blij dat we deze mannen nog kunnen zien. Allebei fenomenen. Ik ben ook nooit meegegaan in -wie is de beste-discussies. Voor mij 2 fantastische spelers en ieder op zijn eigen manier. Ik had denk ik toch liever gezien dat beiden nog ergens in Europa te zien zouden zijn. Of iig naar hun roots. Ik weet het, das romantiek.

Ronaldo bijvoorbeeld terug naar Portugal om nog in de top daar te acteren. Messi naar Argentinië.

3 augustus 2023 om 14:09

Yoda

Ronaldo gaat 100% zeker nog het Wk meedoen met Portugal over 3 jaar, die bewijsingsdrang heeft die nog altijd in zich, Messi speelt waarschijnlijk de Copa America en stopt dan als international. Ik vind het fijn dat er nog verslag wordt gedaan over Messi en Ronaldo, zijn toch de 2 bepalende spelers geweest de afgelopen 15+ jaars

Goeie goals. Nog altijd een briljante Messi. Maar de verdedigers in de 5e klasse zondag lopen beter met hun man mee dan in de MLS. Wat een lachertje.

Wat een heerlijk elftal heeft Miami voor de huidige competitie, die gaan wel hoog eindigen. Goede keus van Messi om naar Amerika te gaan ipv naar de zandbak. Messi laat nog steeds elke tegenstander op amateurs lijken, wat een held is dat zeg, zelfs op deze leeftijd nog.

Taylor en Messi hebben duidelijk een goede klik samen, weten elkaar gemakkelijk te vinden! Mooi om te zien :-)!

Die pass.. goal is leuk maar die pass..

Wat moet het toch heerlijk zijn voor Messi om zo in je laatste jaartjes nog even te ballen in de VS met twee van je beste maatjes (Busquets en nu ook Alba). Gewoon weer twee mooie doelpunten en een pingel gunnen aan een teamgenoot. Heeft ook een leuke klik met die Taylor die een heerlijke assist geeft. Het zegt toch ook wel heel veel welke invloed Messi heeft binnen zo’n team dat zijn medespelers ook beter gaan presteren.

Net wakker, moet rekening houden met die regenbuien in Miami, en Messi begon heerlijk aan de wedstrijd, heerlijke goal, en daarna sprong die terug in zijn Wk vorm, beetje de tegenstander lokken en af en toe een woordenwisseling. Maar al met al een degelijke en terechte overwinning, 2e goal was ook prima op aangeven van Martinez.

Messi denkt waar ben ik nou belandt. Alles wat k raak wordt goud. Deze competitie is wel makkelijker dan die van arabieren…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren