Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Jong krijgt er optie bij en kan transfer maken naar Turijn’

Laatste update:

Nigel de Jong lijkt er een optie bij te hebben. De 31-jarige middenvelder staat volgens La Stampa in de belangstelling van Torino. Die club zoekt een vervanger voor Alexander Farnerud, die een zware knieblessure heeft opgelopen.

/

De Jong verlengde zijn contract bij AC Milan in juni tot de zomer van 2018, maar kwam dit seizoen pas tot vijf wedstrijden in competitieverband. Hij wordt dan ook in verband gebracht met een tussentijds vertrek uit het San Siro, maar La Stampa meldt dat trainer Sinisa Mihajlovic hem eigenlijk helemaal niet kwijt wil.

De Jong werd eerder in verband gebracht met Los Angeles Galaxy, Werder Bremen, Galatasaray en Leicester City. Laatstgenoemde club zou al een bod van omgerekend 2,7 miljoen euro hebben uitgebracht op de 81-voudig Oranje-international.

Zou Torino een geschikte club voor Nigel de Jong zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik dat rijtje clubs zie zou ik naar LA gaan als ik Nigel was. Heerlijk klimaat, prima salaris, wereldstad, opzich een leuke opkomende competitie.

14 januari 2016 om 14:32

Italie heeft ook een goed klimaat, ik zou echter naar Werder gaan als ik hem was , je speelt in een topcompetitie grote Leauge!

Bij Torino, Leicester gaat ie eerder banken zeker met al die blessures plus dat ie ook al 32 word dit jaar!

14 januari 2016 om 14:35

Bij Leicester gaat ie niet banken hoor. Ranieri heeft al aangegeven ontevreden over Inler te zijn. Komt dus wss op zijn plek te staan!

14 januari 2016 om 14:35

Juve? Die worden toch nergens genoemd? 2 jaar geleden zou hij bij ons terecht kunnen, maar die tijd is voorbij.

14 januari 2016 om 14:47

@swaa
Naar Werder moet je momenteel ook niet willen. Hebben niet veel geld en zijn momenteel gewoon een laagvlieger.

@michael90
Bij Leicester zou hij echt niet zomaar in de basis spelen. Inler doet ook al nauwelijks mee en Ranieri gaat het nu zo goed lopende team echt niet veranderen, Kanté en Drinkwater doen het nu gewoon erg goed op het middenveld.

14 januari 2016 om 14:47

maar inler speelt ook geen basis dus dan zal nigel alnog op de bank plaatsnemen

14 januari 2016 om 14:53

@ Michael90

Inler moet momenteel gewoon genoegen nemen met een positie op de bank. Heeft dit seizoen pas 195 minuten gespeeld, waarvan 3 maal als basisspeler. Ook De Jong zal genoegen moeten nemen met een reserveplaats. Het middenveld van Leicester staat goed met Kanté en Drinkwater.

14 januari 2016 om 15:28

Het klimaat in Noord-Italie is absoluut niet zo briljant hoor: ze hebben een iets meer stabiele, zonnige zomer maar het is daar echt niet heel het jaar schitterend weer...alsof dat trouwens een reden zal zijn om wel of niet voor een club te kiezen: "het weer"

Hij wordt "pas" 32 jaar dit jaar trouwens...kan nog prima 3 jaar mee dus wat is het probleem met zn leeftijd?

14 januari 2016 om 15:35

@AlexdelPiero. Ook niet als back-up? Toegegeven dat hij daar te veel voor verdient waarschijnlijk. Maar wie speelt er als Khedira geblesseerd is als meest verdedigende middenvelder dan? Sturaro? In theorie zou je de Jong best wel kunnen gebruiken in mijn ogen, maar in de praktijk is hij waarschijnlijk te duur voor een bankzitter.. Snap sowieso niet dat hij geen basis staat bij Milan aangezien zij wel een extra slot voor de verdediging kunnen gebruiken.

14 januari 2016 om 16:41

Nigel moet gewoon lekker afbouwen bij ajax. Weinig kans maar zou wel zoveel meebrengen.

14 januari 2016 om 17:14

Jackie

Als Khedira niet speelt hebben we nog Sturaro als beste alternatief, daarna komen Lemina (talent) en Hernanes, die eventueel a la Pirlo kan spelen in onze 3-5-2, niet super dus al heb ik het wel voor Sturaro. Ik zie De Jong niet graag komen omdat hij inderdaad wat te duur is om te laten rouleren, dat is tegen het beleid van Juventus in en moeten we niet willen. Ook is Juve weer bezig met enkele van Italië's fijnste talenten en daar zit ook een type Verratti bij in de vorm van Mandragora. Ik houd ervan hoe de club nu zaken doet, imo beste beleid sinds ik me kan herinneren van Juve. Af en toe een gratis of erg goedkope topper aantrekken, de meest beloftevolle jonge Italianen vroeg contracteren, en niet te gek doen op de transfermarkt. De Jong paste daar in voor zijn contractverlenging bij Milan maar nu niet meer ben ik bang, een club als Milan kan De Jong nog prima gebruiken denk ik, zou veel meer kansen moeten krijgen. Ik maakte hem persoonlijk kapitein van dit povere doch talentvolle Milan, waarom Mihaljovic hem amper gebruikt is mij een raadsel.

Ik zie de Jong bij Torino niet zo snel gebeuren. Ten eerste hebben ze met Baselli, Acquah, Vives, Benassi en Obi al genoeg centrale middenvelders. Ten tweede is zijn salaris veel te hoog voor een club als Torino, dan zal Milan eventueel mee moeten betalen. En dan is het natuurlijk nog de vraag of de Jong zelf voor Torino wil spelen. Geen verkeerde club trouwens. Fanatiek publiek, mooi stadion, grote historie. Ze hebben met Glik, Baselli, Zappacosta, Bruno Peres, Immobile en Maksimovic ook een heel behoorlijk team.

Toch zonde om te zien hoe zijn carrière als een nachtkaars uitgaat. Zou kiezen voor een club waar die in ieder geval in de basis zal komen te staan.

15 januari 2016 om 08:00

Eeuwig zonde ja. Werd in zijn tijd bij City toch gezien als een van de beste ter wereld op zijn positie.

Moet gewoon lekker terug naar Amsterdam. We missen nog altijd de zo genaamde 'klootzak' in het elftal. En iemand die het elftal op sleeptouw kan nemen Nigel is daar een geschikte kandidaat voor. Of die zelf terug is een ander verhaal. Maar De Jong zou Ajax in ieder geval meer kunnen bieden dan Steven Pienaar. Huntelaar ook overhalen terug te komen en een prachtig elftal staat er. Dit zijn de enige 2 die we nog missen in het elftal.

4-3-3 (controlerend) Cillessen, Tete, Heitinga, Riedewald, Dijks, Bazoer, N. De Jong, Klaassen, Schone, Huntelaar, Younes

14 januari 2016 om 14:47

Die 'klootzak' was toch Gudelj?

14 januari 2016 om 22:49

Ja dat zeiden ze toen ja. Maar daar ben ik het echt niet mee eens. Gudelj is ook gewoon een te lieve jongen in het veld. En daarom hebben we echt Nigel nodig. Dat is wel een echte leider hij kan Ajax weer een boost geven als we inkakken in een wedstrijd. En met Heitinga en Huntelaar er dan ook bij hebben we dan een prima gebalanceerd elftal.

14 januari 2016 om 15:07

Dan mis je creativeit in mijn ogen. Vind dat Ajax echt met een 10 moet spelen en Klaassen is meer een loper dan een creatieve kracht. Daarnaast heb je met Schone en Younes geen spelers die voorzetten, terwijl Huntelaar het moet hebben van zijn aanvoer. Weet niet of dat zo'n succes zal worden.

14 januari 2016 om 15:41

@gooner4: waarom een 10? Als je kijkt als je met een 10 speelt dan heb je 2 man erachter die dus aanvallend moeten kunnen denken maar voornamelijk verdedigend. Als je met een 6 speelt die puur verdedigend denkt en alles opruimt een daarvoor 2 creatievelingen zet heb je in mijn ogen een betere balans voor aanvallender te spelen. En ik denk dat een de Jong nog klasses beter is dan Gudelj en als je deze hengel met de Jong eens uitgooit wie weet kan je beet hebben. Dan heb je wel echt een versterking erbij voor Ajax en juist hetgeen wat je nu mist.

14 januari 2016 om 16:43

Hoeft niet per se. Eén van die 2 kan altijd achter de bal blijven, een 6 zoals jij zegt. De andere moet dan een loper zijn, zoals bv Bazoer. Op die manier heb je het verdedigend goed staan, maar voegt Bazoer ook aanvallend nog dingen toe voornamelijk voor zijn loopvermogen (waaronder ruimte en dreiging creëren door diep te gaan). Als 3e man heb je dan de 10, die dus voornamelijk de man is om voor creativiteit te zorgen.

Daarnaast vind ik dat je al Ajax zijnde best wat druk mag zetten op de tegenstander en iets hoger op mag schuiven. Met een 10 begin je dus al met meer druk zetten op de laatste mensen, zodat je de bal sneller kunt veroveren. De 10 hoort bij mij dan ook genoeg te lopen en ook slim om die opbouw te verstoren.

14 januari 2016 om 15:21

Waarom zet je Heitinga in je opstelling ipv Veltman ?

14 januari 2016 om 15:34

Daanson eindelijk eens iemand die dat ook zegt, Heitinga krijgt maar geen kans met zijn staat van dienst, niet dat Heitinga top is maar lijkt me nog altijd wel beter dan Veltman!

14 januari 2016 om 15:41

Je begrijpt me volgens mij verkeerd, Heitinga heeft simpelweg het niveau niet meer (ook al willen heel veel Ajax fans dit niet inzien). En hij is sowieso niet beter als Veltman speelt dit seizoen gewoon sterk op 4 wedstrijden na. Niet voor niks de minste doelpunten tegen dit seizoen.

14 januari 2016 om 22:57

Omdat ik nou wel een beetje klaar ben met die Veltman. Het kan wel voetballen hoor. Maar ik vind dat hij te veel fouten maakt achterin. En daarom Heitinga. Maar ook omdat we in de defensie ook een leider missen. Sjonnie is dat wel en daarom kies ik voor hem in de basis. Ik had het zo bedacht Heitinga leider in de verdediging De Jong leider op het middenveld en Huntelaar en Schöne kunnen de leiders voorin zijn en ook Younes helpen beter te worden.

14 januari 2016 om 15:25

Haal anders gelijk sneijder ibra suarez ook terug die missen jullie ook nog....

14 januari 2016 om 15:37

@afca_babel

Wat een ongelovelijk klote elftal zonder creativiteit zeg. Enkel gebaseerd op "namen"

Waarom zou Heitinga in godsnaam in het elftal moeten komen? Denk je dat FdB soms "blind" is? hheitinga is gewoon afgelopen verhaal.

Gudelj is wellicht fysiek en wat ervaring betreft de mindere van de Jong, maar Gudelj heeft veel meer voetballend vermogen en een goede vrije trap en afstandschoten.

En schone is totaal geen buitenspeler, wat heeft Huntelaar aan zo'n speler op de flank??!!!

14 januari 2016 om 16:58

Wat ben ik blij dat jij niet onze coach bent!

Ga naar Leicester ity!!!

14 januari 2016 om 15:26

*city

Lekker naar LA gaan, heerlijk leventje in de luwte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren