Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman en De Jong reizen duizenden kilometers om EK-kandidaat Oranje te zien

Laatste update:

Bondscoach Ronald Koeman en KNVB-directeur Nigel de Jong zijn momenteel in Saudi-Arabië om Georginio Wijnaldum te bezoeken bij Al-Ettifaq. De negentigvoudig international van Oranje speelt sinds afgelopen zomer in de Saudi Pro League. Zijn werkgever deelt via social media trots een aantal foto’s van het hoog bezoek uit Nederland.

Wijnaldum trok de deur bij Paris Saint-Germain afgelopen zomer definitief achter zich dicht. De 33-jarige middenvelder tekende voor drie seizoenen in Dammam, waar hij speelt voor Al-Ettifaq. Hoewel de Saudische club ietwat teleurstellend presteert, zijn de individuele prestaties van Wijnaldum tot dusver uitstekend.

De Rotterdamse middenvelder speelde al zestien officiële wedstrijden voor Al-Ettifaq, waarin hij goed was voor zes doelpunten en drie assists. Wijnaldum hoopt Koeman in de komende maanden te overtuigen tot een oproep voor het EK in Duitsland. Donderdagavond (18:00 uur) komt hij opnieuw in actie tegen Al-Khaleej.

Mogelijk zijn Koeman en De Jong tijdens dat duel aandachtig toeschouwer. Het bezoek van de KNVB-frontmannen laat in ieder geval zien dat Wijnaldum nog altijd in beeld is bij Oranje. In oktober liet Koeman al weten dat hij zijn pupil niet heeft afgeschreven wegens zijn stap naar het Midden-Oosten.

Persconferentie


“Hij is nog steeds in beeld bij mij”, zei Koeman tijdens een persmoment van de KNVB. “Maar ik vond het nu te vroeg om hem te selecteren.” Koeman bevestigde vervolgens dat hij alles ziet. “Ik krijg beelden van zijn wedstrijden.”

Ook heeft Koeman regelmatig contact met de legendarische trainer van Al-Ettifaq. “Steven Gerrard stuurde me onlangs een berichtje dat Wijnaldum fit is. Maar hij mocht in de voorbereiding op het seizoen niet met PSG trainen en heeft nu vier of vijf duels voor zijn nieuwe club gespeeld.”

De keuzeheer sluit spelers uit de Saudi Pro League op voorhand niet uit. “Daar gaat het mij niet om, maar Wijnaldum heeft in een moeilijke situatie gezeten en kan pas net weer veel minuten maken”, aldus Koeman tijdens de bewuste persconferentie in oktober vorig jaar.
Wijnaldum zijn laatste interland dateert van 18 juni 2023, toen Nederland in de Nations League met 2-3 onderuit ging tegen Italië. De totale teller staat voor de routinier zoals eerder genoemd op 90 interlands, waarin hij goed was voor 27 doelpunten en 9 assists. Wijnaldum speelde in zijn carrière één keer eerder een EK, in de zomer van 2021.

Verwacht jij Georginio Wijnaldum in de selectie voor het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, kunnen we in ieder geval stoppen met roepen dat ie alleen in de Eredivisie kijkt?

De plek van Wijnaldum is wat mij betreft allang vergeven. Schouten, De Jong, Reijnders, Veerman, Wieffer, Koopmeiners, Simons, allemaal hoger niveau middenvelders (al niet allemaal hetzelfde type).

15 februari 2024 om 09:22

Maar niet de ervaring die Wijnaldum eventueel kan brengen mits fit. 90 interlands en 27 doelpunten en 9 assists zijn erg goede cijfers voor een middenvelder. Ze reizen niet voor niets af overigens.

15 februari 2024 om 09:29

Een speler van 33 jaar die aan het afbouwen is in de zandbak moeten we toch niet meer willen in Oranje? Er loopt voldoende ervaring rond met van Dijk, Memphis, Frenkie, de Ligt, de Vrij en Dumfries. Wijnaldum heeft sinds zijn Liverpool tijd te weinig laten zien om nog van waarde te kunnen zijn naar mijn mening

15 februari 2024 om 09:35

Niet de ervaring die Wijnaldum eventueel kan brengen. PSG was geen goede keuze, maar die blessure was wel echt pech. Als Oranje weer wat beter gaat draaien dan is Gini vaak de eerste middenvelder die er 1 door de touwen jaagt. Die ervaring hebben Veerman, Koopmeijners, Simons in Oranje (nog) niet. 33 valt ook best mee.

@sitostick, ze gaan hem toch niet voor janlul opzoeken daar? Overigens werd een minstens 33-jarige Sneijder die niet eens fit was ook ooit getriggerd om zich nog 1 keer op te laden voor een eindtoernooi.

15 februari 2024 om 09:38

Hij heeft inderdaad een mooie Oranjecarriere gehad en ik ben ook fan van Wijnaldum hoor, maar het is gewoon klaar. Na Liverpool heeft ie nooit meer zijn niveau gehaald en nu speelt ie niet meer op een serieus niveau. We hebben te veel goede spelers op het middenveld om hem mee te nemen vind ik. Sneijder was trouwens pas 30 in 2014 (dat was volgens mij het toernooi waar je op doelt) en Wijnaldum was een goede speler, maar totaal niet in dezelfde categorie als Sneijder.

We hebben ook meer dan genoeg met jongens als Van Dijk, De Vrij, De Jong en Memphis in het veld.

15 februari 2024 om 09:44

Maar welke middenvelder heeft/had het scorend vermogen in Oranje van Wijnaldum? Geen 1 op het moment.

@migi misschien 30, maar hij had het fysiek van iemand van 40 waarbij Wijnaldum geen sprake van is als ik de foto bekijk.

15 februari 2024 om 09:45

Maar als Wijnaldum het fysiek en voetballend niet kan bijbenen, wat heb je dan aan die ervaring? Met die beredenering kan je Koeman zelf ook nog wel opstellen.

15 februari 2024 om 11:07

Dat scorend vermogen is wel tijdje geleden bij Wijnaldum. De laatste seizoenen valt dat toch tegen? 4 jaar geleden had ik em direct in de basis gezet, maar ik zie niet echt meerwaarde meer. Simons heeft overigens zat scorend vermogen volgens mij, al is hij wel een heel andere speler dan Gini.

15 februari 2024 om 11:07

@migi: Mooie Oranje carriere? deze jongens hebben vooral het ene naar de andere eindtornooi misgelopen of om zeep geholpen toen ze het moesten doen voor Oranje. Daar is helemaal niets moois aan. Hun beste Oranje momenten waren in Brazilie onder de hoede van Van Persie en Robben.

15 februari 2024 om 12:34

Van Persie nog wel. Zonder Memphis waren we in Brazilië niet eens de groepsfase doorgekomen..daarbij zijn er ook coaches (de Boer het EK en Louis in Qatar) die het gewoon verkloot hebben.

15 februari 2024 om 12:50

Ik denk dat ze wel voor niets daar naar toe zijn gereisd.
Je gaat geen speler bekijken die al heel heel lang niet op topniveau heeft gespeeld. Bovendien ws hij bij zijn laatste club in Europa of geblesseerd of gepasseerd.
Er zijn zoveel alternatieven voor die positie dat het raar is als je ze niet selecteert (ook gelet op de toekomst)
Koeman wil iedereen (pers enzo) te vriend houden en de Jong tja die is mee voor de gezelligheid.
Ik zou graag de taakomschrijving van deze jongen willen lezen. Ik dacht dat hij het voetbal moest promoten. Nu blijkt dat er steeds minder jongeren gaan sporten en ook steeds minder voetballers. Daar moet hij aan gaan werken.

15 februari 2024 om 14:44

Zonder Memphis waren we in Brazilie de groepsfase niet doorgekomen, serieus? De wedstrijd tegen Spanje lijkt mij vrij cruciaal en daar heeft hij geen inbreng gehad. Tegen Australië was hij belangrijk, maar ook zonder die winstpartij was Nederland wel doorgegaan. En dat allemaal als invaller. Uiteindelijk hebben we in de periode dat Depay en Wijnaldum de grote mannen waren bij Oranje eigenlijk maar weinig potten kunnen breken. Eindtoernooien werden niet gehaald of er werd matig gepresteerd. Het WK 2022 was dan nog de beste prestatie en daar was Wijnaldum niet bij en speelde Depay vrij matig.

Ahh zo kennen we Koeman weer. Oude jongens krentenbrood. Zirkzee heeft ie volgens mij nog nooit live zien spelen, Schouten kwam ineens in beeld toen ie in de Eredivisie speelde, en zo zijn er nog wel tig voorbeelden te noemen. Belachelijk dat zo iemand voor de 2e keer op zo een positie zit.

15 februari 2024 om 09:35

Lekker snoepreisje toch. En ze verdienen er ook nog een salaris bij.
Wijnaldum moet uiteraard niet meer in oranje. Er zijn veel betere opties.

15 februari 2024 om 09:45

Inderdaad Simons die scoort er op los in Oranje!

15 februari 2024 om 09:54

Wijnaldum zijn niveau is sinds zijn PSG tijd enorm gekelderd en nu speelt hij in een competitie waar het niveau al helemaal laag is. Gaat hij er nu wel op los scoren?

Zucht, oude wijn in nieuwe zakken. Tijd om door te selecteren, als je richting de zandbak gaat, ga je daar heen met weinig sportieve ambities. Ik zie liever jongere spelers een kans krijgen. Wijnaldum echt een box-to-box speler, die bij oranje nog wel eens doelpunten maakte, maar totaal niet de creativiteit die we nodig hebben.

15 februari 2024 om 10:54

Eens met je punt, maar dit heeft niets te maken met het spreekwoord oude wijn in nieuwe zakken. Dit is gewoon oude wijn in oude zakken, omdat alles precies hetzelfde is.

Als dit betekent dat Wijnaldum een serieuze optie blijft voor Oranje is het slecht nieuws. Haalt al een paar jaar niet meer het niveau van eerder en het is tijd om de kans te geven aan de nieuwe generatie zoals Reijnders en Simons. Gini moet lekker centjes ophalen in het Midden-Oosten en niet meer voor Oranje gaan spelen

15 februari 2024 om 09:40

Onzin lijkt me prima om Wijnaldum erbij te hebben. Nee niet als basisspeler, maar hij brengt een bak aan ervaring met zich en kan belangrijk zijn in de kleedkamer. Met enkel jonge jongens zoals Xavi, Veerman en Reijnders ga je het niet redden, een mix van jong en oud is cruciaal

15 februari 2024 om 10:07

Reijnders en Veerman zijn beide 25 jaat. Die zijn op een prima leeftijd. Daarnaast heb je genoeg Oranje ervaring met Van Dijk, De Jong en Depay. Wijnaldum heb je hier echt niet nodig…

15 februari 2024 om 10:55

Belangrijk zijn in de kleedkamer vind ik altijd zo'n non argument. Daar hebben we toch Van Dijk, Memphis, Gakpo, Koeman, enz voor? We halen toch ook niet Herman Finkers bij de selectie voor de goede sfeer?

15 februari 2024 om 11:02

Ik zou oprecht nog eerder herman finkers oproepen dan wijnaldum. Bedankt voor de suggestie

15 februari 2024 om 11:40

Dan snel klaar op het wk heeft de knvb zelf voor gezorgd door het opnieuw aanstellen van Koeman

Lekker daar laten is toch vergane glorie.

hahaha het lijkt me sterk dat ze naar de zandbak gaan alleen voor voor Wijnaldum. Ronald en De Jong zijn aan het graven naar een zak met daarin een paar miljoen.

Een snoepreisje noemen we dat

Ik heb sinds hij naar Saudi-Arabië is gegaan niks meer met Wijnaldum.. en dat is niet eens om zijn voetballende kwaliteiten.

Deze jongen heeft zich neer gezet als grote voorvechter van rechten van minderheden of mensen die te maken hebben met racisme. Kan mij nog een hele sterke persconferentie herinneren. VI na de Akwasi grap moest zsm geboycot worden bijv. Dat is allemaal helemaal prima. Als jij dat belangrijk vind is dat helemaal je goed recht.

Alleen nu in Saudi-Arabië gaan voetballen voor veel geld heeft je hele verhaal gewoon in 1 klap ongeloofwaardig gemaakt. Je had ook miss naar Feyenoord terug gekunt.

Ik vind als je als persoon naar Saudi-Arabië wilt dat een eigen keuze. Maar in zijn geval zo ontzettend hypocriet..

15 februari 2024 om 09:46

Nooit fan van Messi geweest.

Maar knap gelezen. Ik zeg dat het mij normaal niet zoveel doet. Maar dat mij hypocrisie juist stoort.

15 februari 2024 om 10:22

Wellicht geen racisme, maar spelen voor een regime dat een journalist in stukjes hakt in een ambassade? Of dat ze het vuur openen op vluchtelingen die aan de grens komen? Of dit:

In The New York Times staan details uit het contract dat Lionel Messi sloot met Saoedi-Arabië om toerisme-ambassadeur te worden. Het gaat om veel geld. Maar, belangrijker: ook kritische geluiden zijn afgekocht.

Als je dan je mond vol hebt over mensenrechten (racisme) dan ben je echt een gigantische hypocriet dat je in SA gaat spelen.

15 februari 2024 om 10:41

Ik begin steeds meer het vermoeden te krijgen dat we hier te maken hebben met de echte Quincy P. Allemachtig zeg, snap je het echt niet of wil je het niet snappen?

15 februari 2024 om 10:58

Saudi Arabia? Nou Q.promes, wat dacht je van:

Uit 3e wereld landen jonge mannen van arme gezinnen uit dorpen importieren met leugens en valse beloftes, als ze eenmal in Saudi Arabia zijn hun paspoort afpakken zodat ze nooit terug kunnen zonder toestemming van de 'werkgever'. Deze mensen in in 40 graden zon laten werken tot dat ze dood vallen en vervolgens de arme families van deze jongen nooit willen compenseren.

Vrouwen uit Noord-Africa halen, Ook van deze dames de paspoort afpakken, op sluiten in hun huis en laten werken tot dat ze uit de raam springen.

dat soort racisme.

15 februari 2024 om 11:07



Nou, ik doe/deed dat af en toe en ik veroordeel hem niet echt omdat hij betrokken is bij een smokkel. Wel vind ik het uitermate dom van hem aangezien hij het financieel helemaal niet nodig heeft en aangezien het illegaal is mag hij daar best voor gestraft worden. Daarbij komt promes op mij over als een wereldvreemd kind van 18 uit de bims die nog te dom is zijn eigen kont af te vegen en alles maar doet om een wit voetje te halen bij z'n straatvriendjes. Terwijl het een volwassen vent van 30 is met miljoenen. Hij heeft deze bs niet nodig.

Maar nu ever terug naar casus Wijnaldum, als je je zo openlijk inzet voor minderheden tot het punt dat je "grapjes" gaat boycotten is het best enigszins hypocriet te noemen dat je niks geeft om "andere minderheden" die nagenoeg hetzelfde meemaken/kunnen mee maken als de minderheden waarvoor jij jezelf inzet. Dan ben je dus eigenlijk helemaal niet zo'n goed en vooruitstrevend mens want eigenlijk is alles gewoon voor eigen belang. Niks mis mee, er zijn ook dingen waar ik minder om geef in deze wereld, maar houd je dan gewoon lekker op de achtergrond met dit soort dingen.

Daarbij slaat je argument van vertrekken uit Nl/eu omdat handel met SA kant noch wal. Aangezien een groot merendeel van de inwoners (hoewel ze het met veel dingen vast oneens zullen zijn en ook het beste willen voor alle mensen ongeacht afkomst, geaardheid etc.) zich niet zo op de voorgrond plaatsen mbt dit soort sociale debatten

15 februari 2024 om 11:29



Omdat persoonlijk een lijntje nemen een veel minder grote invloed heeft op de maatschappij dan kilo's importeren, individuele consequenties tov maatschappelijke consequenties. Daar zit het verschil en vind ik dus het ene veel kwalijker dan het andere, neemt niet weg dat ik vind dat je dit soort dingen beter kan reguleren als overheid zodat je direct het hele criminele circuit plat legt. Maar hij moet van mij vervolgt worden omdat het gewoon niet mag, niet omdat het cocaine is wat hij gesmokkeld heeft. Het spul komt hier hoe dan ook toch wel binnen. Was het broccoli geweest wat illegaal was en hij smokkelde dat mag hij ook wel even op de blaren zitten. Het is namelijk echt niet dat ik denk:"oh goed dat er weer een grote drugs smokkelaar is opgepakt, weg met al die troep". Ik denk:" hahaha wat een sukkel, had hij dat maar niet moeten doen, laat hem maar even op de blaren zitten". Binnen en buiten de wet zijn er gewoon dingen die meer of minder kwalijk zijn dan iets anders. Zo is drugs gebruiken minder erg dan kilo's importeren, en zo is bv ook wapens smokkelen rii een terreurorganisatie oid nog kwalijker dan het importeren van die kilo's. wildplassen heeft ook niet dezelfde ernst als rijden onder invloed

15 februari 2024 om 11:54

Als je in een land gaat voetballen waar bij wet homoseksualiteit een zonde is en waar vrijheid van meningsuiting geen gegeven is terwijl je je jarenlang hebt ingezet voor gelijkheid etc kan dat impliceren dat het eigenlijk allemaal voor de buhne was. Zo kom ik daarbij, en ik wil echt niet zeggen dat hij er helemaal niks om geeft, maar enigszins hypocriet kan het wel genoemd worden.

Daarbij als gebruiker zou ik het soms jammer vinden, maar het zou zeker weten goed voor mij zijn als het niet meer verkrijgbaar was, alleen bij gebruiken ondervind je zelf de consequenties/risico's, waarbij het bij smokkelen vooral de maatschappij is die de prijs betaalt, daarom vind ik smokkelen een groter vergrijp. Daarbij, zoals al eerder aangegeven, moet Promes lekker dit soort dingen doen als hij het wil, maar het feit bestaat dat het gewoon illegaal is en niet bepaald goed voor de volksgezondheid en het criminele circuit, hij is gepakt en moet nu de consequincies ondervinden. Jij hebt echt een vrij amerikaans beeld hierbij, de gebruikers zijn het probleem in jouw ogen en niet de mensen die het faciliteren.

15 februari 2024 om 13:18

Laat ik voorop stellen dat ik sowieso een afkeer hebben tegen georganiseerd religie, en al helemaal als het verworven is binnen de politiek van een land. Dus ja, daar vind ik ook het 1 en ander van. Alleen in het geval van het christendom is het vaak iets wat voor een individu geldt en niet wat de wetten zijn binnen een land. Ik heb ook een afkeer tegenover amerika omdat veel politici handelen naar een gedateerd geschrift. Geloof is iets moois waar je je hoop en kracht uit kan halen, maar dit is iets dat op individueel niveau moet gelden, niet als richtlijn van een complete staat. Zo heeft elk geloof z'n mooie kernwaarden, maar ook z'n ouderwetse denkbeelden en gebreken.

En mbt tot Amerikaans beeld, dat de gebruiker het probleem. Vraag naar cocaine ontstaat niet zonder het aanbod. Weinig mensen die nog nooit dit gebruikt hebben zullen nauwelijks denken:" goh, laat ik dat dit weekend eens even lekker gaan doen". Ik heb zelf ondervonden dat het hoewel het soms echt een avond net een tikkie interessanter kan maken, het ook zeker een mens helemaal kan breken. Dat er een vraag is naar iets, betekent niet dat je zomaar in het gat van aanbod kant springen en vervolgens wijzen naar de vraag. "ja, zonder de vraag had ik het natuurlijk nooit gedaan". Dat is dan andersom toch hetzelfde? "ja, als ik er niet in aanraking mee was gekomen, had ik het nooit gebruikt". Wat mij betreft blijven mensen lekker gebruiken en criminelen lekker importeren, maar het is echt onzin om te denken dat het importeren van kilo's harddrugs minder erg en de schuld is van Peter uit Dronten die diep vanbinnen een k*tleven heeft en op een slechte, illegale en ongezonde manier z'n pijn wilt verdrukken, Anne-Fleur die een avondje gaat stappen en even een opkikkertje wil, bij Rogier op de Zuidas de vrijdagmiddagborrel een beetje uit de hand loopt, of Stefano die even lekker wil klappen op Thunderdome.

15 februari 2024 om 09:44

Hoezo? Je kan toch voorvechter zijn voor wat betreft racisme en discriminatie en minder hebben met LGBT-rechten. Ik vind het raar dat mensen denken dat als je je hard maakt voor een bepaald type onrecht en niet een ander type dat je dan ongeloofwaardig bent. Het is toch logisch dat Wijnaldum als donkere man meer heeft met racisme bestrijding? Daartegenover staat dat een homo zich eerder hard maakt voor LGBT-rechten, totaal logisch wat mij betreft

15 februari 2024 om 09:48

Nee dat kan in mijn ogen niet. Voor een groep door t vuur gaan vind ik heel mooi. Vond zijn persconferentie heel sterk

Alleen nu kan je voor heel veel knaken gaan voetballen in een land waar homo's de doodstraf krijgen. Terwijl je een paar jaar eerder nog voor ze strijdt. Ik vind je persoonlijk dan ontzettend ongeloofwaardig als persoon. Je vind het allemaal heel belangrijk. Tot je veel geld krijgt

15 februari 2024 om 12:24

/Nee dat kan in mijn ogen niet./

Dus je verwacht of eist daardoor dat hij zich uitspreekt tegen antisemitisme, dat hij zich uitspreekt tegen de genocide van de Palestijnen, dat hij zijn mond opentrekt en opkomt voor de Lhbti+ gemeenschap, dat hij opkomt voor de Ongehoorde witte Nederlander die bedreigd wordt door al die ondankbare mekkerende allochtoontjes hier in Nederland, dat hij zichzelf aan de poorten van Tata Steel vastbindt.

Ik vergeet vast nog een heleboel zaken waar hij zich dan moet laten gelden, maar je snapt hopelijk wel dat een persoon zich niet tegen alles kan en hoeft uit te spreken. De "pijn" die een homo voelt, hoeft niet hetzelfde te zijn als de "pijn" die een moslim ervaart, terwijl het beide "minderheden" die dagelijks onrecht ervaren.

Zie of zag jij het CIDI zich (continue) actief profileren als tegenstander van de racistische karikatuur zwarte piet?

15 februari 2024 om 09:49

Ik heb helemaal niks met LGBTQ maar ben wel tegen racisme maakt dat mij een hypocriet dan? Of moet ik standaard tegen alles zijn? Laat mensen hun eigen keuzes maken!

15 februari 2024 om 09:58

Iedereen moet zijn eigen keuzes maken. Dat zeg ik toch ook. Alleen vind hem gwn intens hypocriet. Dat stoort mij

15 februari 2024 om 11:59

/deze jongen heeft zich neer gezet als grote voorvechter van rechten van minderheden of mensen die te maken hebben met racisme./

Nee hoor, zo willen jullie hem zien. Hij is een voetballer, niets meer, niets minder. Als ik aan grote voorvechters van rechten van minderhenden denk, dan staat hij echt niet op dat lijstje.

/Ik vind als je als persoon naar Saudi-Arabië wilt dat een eigen keuze. Maar in zijn geval zo ontzettend hypocriet./

Waarom is hij hypocriet? Dat hij zich uitspreekt tegen racisme wil niet zeggen dat hij zijn mond moet opentrekken over de toestanden in Saoedie-Arabie. Ik weet dat een aantal van jullie zo simplistisch in de wedstrijd staat, maar zo werkt het niet. Dat is weer een hele andere strijd en die is toevallig niet de zijne. Het hypocriete is dat de mensen die Wijnaldum van hypocrisie betichten vaak hun oren en ogen dichthouden als over racisme of discriminatie gaat.

Wat goed om te zien dat dit op een energieneutrale manier gaat. Kijk gewoon een videocompilatie door een stagiair gemonteerd en je bent klaar.

Waarom überhaupt die moeite doen voor Wijnaldum haha. Die kerel is vergaande glorie en hoort sowieso geen kandidaat te zijn voor het aankomende EK.

Duizenden kilometers vliegen om Wijnaldum te zien voetballen... Daar had iemand bij de KNVB toch een stokje voor moeten steken? Wat een verspilling van tijd en geld.

Tsja. Hij heeft veel betekend voor Koeman, dus even op bezoek is niet erg. Maar aub wel op eigen kosten Koeman.

Wijnaldum gaat toch never nooit meer wat bijdragen aan dit Oranje?

Wij hebben doorgeselecteerd en op zijn plek zijn er (veel) betere spelers.

De CM posities is Frenkie 100% starter. De 10 en de 8 positie zijn nog invulbaar door Reijnders, Q Timber, Schouten, Veerman, Simons, Lang, Koopmeiners, Gakpo, Wieffer en Berghuis. Ik zal er vast nog wel iemand vergeten (forgive me), maar Wijnaldum is toch een pak minder dan alle bovenstaande namen?

15 februari 2024 om 10:43

Want Wijnaldum schiet er 30 in?

Een middenvelder hoeft geen doelpunten te maken. Wijnaldum op de 10 is vergane glorie. Hij moest het van zijn loopvermogen hebben. Dan komt hij al op de 8 terecht naast Frenk in mijn ogen.

En daar heb je met Wieffer, Schouten, Veerman en Reijnders bijvoorbeeld al meer dan voldoende opties die beter zijn.

Tevens is Koopmeiners ook een meer scorende middenvelder dan Gini.

15 februari 2024 om 10:59

In werkelijk waar alle opzichten op soms een doelpuntje maken na. Ik zou nog eerder davy klaassen oproepen, kan ook scoren, sleuren en traint hoogstwaarschijnlijk op een hogere intensiteit en speelt op veel hoger niveau dan gini

15 februari 2024 om 11:39



trainen en op de bank zitten bij inter is al stappen hoger dan spelen bij al ettifaq

Lijkt mij eerder een plezierreisjes dan een serieuze optie. Veel goede vervangers voor Wijnaldum. Trouwens een videoband van de wedstrijd was ook voldoende geweest toch? Schouten- Veerman is toch de toekomst. Maar ja het weer is daar wat beter dan hier .

15 februari 2024 om 13:40

Reijnders-Koopmeiners-De Jong. Zowel Veerman als Schouten komen er bij mij niet in. Zitten uiteraard wel op de bank.

Maar de tv aanzetten om spelers in de Serie A te zien is te veel van het goede... Goede scouting bij oranje: je moet in de eredivisie en/of cl spelen, òf een oude vriend zijn. Dat deze mensen hier gewoon betaald voor krijgen.

Lekker toch...even de zon in met deze regenachtige dagen.
Voor een uitgerangeerde speler die kant op is slechts schijn, maar wel lekker goedkoop voor eigen knip.

Ik was eigenlijk even vergeten dat hij nog voetbalde.. Pff laten we echt echt echt echt hopen dat hij lekker thuis blijft deze zomer...

Zonde van de kerosine. Tijd is voorbij voor Gini.

Wat een grap dat je hem nog in de zandbak gaat bekijken. Hij liet het de laatste jaren in oranje niet meer zien, en er loopt genoeg talent rond op het middenveld dat je Gini niet meer nodig hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren