Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong: 'Ik zou graag wel een andere uitdaging hebben'

Laatste update:

Ajax speelt zondagmiddag in eigen huis tegen FC Twente en dat is voor Siem de Jong een bijzonder duel. In 2010/11 maakte de middenvelder annex spits twee doelpunten tegen de Tukkers, waardoor Ajax verzekerd was van de landstitel. In het huidige voetbaljaar moet De Jong het duel laten schieten, omdat hij geblesseerd is.

/

“Het is nog wel de bedoeling dat ik dit seizoen nog wat minuutjes zal meepakken, maar ik weet niet hoeveel”, zegt De Jong in gesprek met FOX Sports. Hij weet dat het ‘niet zijn seizoen’ is. “Ik heb wel een aantal belangrijke wedstrijd gemist, dat is wel balen. Of ik het WK uit mijn hoofd heb gezet? Ik sluit het nog niet uit, maar het is voor mij nu vooral belangrijk fit te worden.”

De Jong weet dat zijn blessure niet op een handig moment komt. De aanvoerder van de Amsterdammers hoopt na het seizoen een mooie transfer te maken en na een eventuele vierde landstitel lijkt dat ook een logische stap. De Jong begrijpt wel dat het nu ‘lastiger’ wordt. “Ik zou graag wel een andere uitdaging hebben. Ik wil het liefst 'op tien' spelen in een mooie competitie. Het wordt lastiger kiezen, dat heb ik ook tegen Ajax gezegd. Het wordt voor ons beide een onzekere zomer.”

SIem de Jong is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gun je het allerbeste in je carrière, maar ga eerst maar eens presteren bij ajax. Want als er iemand dit seizoen ondanks z'n blessure een dikke onvoldoende haalt, ben jij het wel.

30 maart 2014 om 13:04

Inderdaad, daarbij vraag ik me af welke clubs op hem zitten te wachten. Vorig seizoen ook al, wachtte op een club maar die kwam er maar niet. Ik denk dat Siem de Jong in het buitenland moeilijk gaat krijgen als ik eerlijk moet zijn. Een club als Aston Villa moet wel goed zijn voor hem denk ik, in de spits speelt hij daar sowieso niet, daarom is het de vraag of hij daar Fabian Delph uit de basis kan spelen.

30 maart 2014 om 13:15

Kwamen wel clubs maar niet van het niveau wat hij dacht te kunnen halen (swansea & Espanyol).

Maar naar dit seizoen kan hij beter gewoon bijtekenen voor een jaar. Hopelijk op de spitspositie afwisselen met Zivkovic.

30 maart 2014 om 15:12

De Jong mag erg blij zijn met een team als Swansea. Denkt hij dat ie bij Leverkusen / Schalke in de basis gaat staan of zo?

30 maart 2014 om 15:32

De jong gaat waarschijnlijk bijtekenen denk ik, want hij zal denk ik alleen naar de top en suptop van europa willen die gaan geen risicos nemen met een speler die heel het seizoen aan het sukkelen is met blessures. Ik denk ook wel dat hij het zelf ook niet erg zal vinden om 5 keer kampioen te worden. Ik hoop zelf dat hij volgens seizoen gewoon lekker seizoen speelt zodat hij een mooie transfer naar maximaal subtop in europa.

30 maart 2014 om 13:09

Hij speelde vorige 2 seizoenen bij Ajax gewoon goed, jij denkt toch niet dat de clubs hem weer helemaal vergeten en afgekeurd hebben na één seizoen waarin hij blessure had.

30 maart 2014 om 13:15

In tegenstelling tot een hoop supporters die een speler inderdaad al heel snel afschrijven kijken de meeste clubs daar toch niet zoveel naar. Bij supporters ben je de ene week de held en kan je een aantal weken later er volgens hun helemaal niets meer van.

Feit is dat de Jong het hiervoor gewoon heel goed heeft gedaan bij Ajax en dat is ook wat de clubs zien.

30 maart 2014 om 14:04

Het is eigenlijk raar hoe snel mensen vergeten wat Siem de Jong Ajax heeft betekend in de laatste jaren. Dit seizoen doet hij het inderdaad minder door blessures maar daarvoor was Siem de Jong gewoon één van de schakels die ervoor zorgt dat Ajax de titels nu achter elkaar pakt. Siem heeft bewezen een absolute meerwaarde te zijn voor dit Ajax en dat hij toe is aan een stap hogerop is wel duidelijk.
Als je denkt dat Siem niets presteert bij Ajax dan moet je toch eens wat verder kijken dan de laatste 2 maanden.

Ik gun Siem een mooie transfer naar een Duitse of Engelse club, daar zou hij het meest tot zijn recht komen gok ik

30 maart 2014 om 15:19

Misschien moet jij dan wat beter gaan lezen, want ik heb het over z'n prestaties dit seizoen. Ik ben net zo blij met siem geweest de afgelopen seizoenen als jullie.
En daarnaast, 2 maanden??? Maak er maar gerust 5 maanden van.

30 maart 2014 om 16:43

Dan nog gaat dit artikel over de toekomst van Siem, die heeft echt wel iets meer krediet opgebouwd dan dat jij hem hier geeft.

30 maart 2014 om 21:21

Arjan

Ik kijk ook met stijgende verbazing naar de zeer korte termijn geheugen Ajaciedjes, ongelovelijk hoe het mogelijk is dat men vergeet dat Siem bijna hoofd verantwoordelijk is voor de laatste drie kampioenschappen.

En idd een duitse club zal hem het beste bij hem passen.

Denk dat iedereen het hem gunt.

25 jaar oud, zeer belangrijk in 4 kampioenschappen op rij.

Denk dat hij op 10, bij een laagvlieger in een topcompetitie zeker niet zal misstaan. Vind het geen international, ook niet voor in de toekomst, of zeker niet voor in de toekomst, gezien alle talenten die ik nu al liever zie, dan nog meer ontwikkeld zijn.

De Jong zit bij mij in de categorie: selectie vulling, à la Schaars, De Zeeuw, zulke spelers, prima spelers maar zie ze niet in mijn ideale 23 voor het nederlands elftal, ook niet in de toekomst.

Doet niks af dat het een prima speler is en ajax heel veel aan hem heeft gehad in de loop der jaren.

Verdient een stap naar een mooie competitie!

30 maart 2014 om 12:52

Tsja, hij zal een keus moeten maken. Ik denk namelijk dat Ajax de enige club is waar hij CL kan spelen. Hij kan ook naar een betere competitie gaan maar dan hooguit EL spelen.

30 maart 2014 om 12:55

Correctie: 3 kampioenschappen op rij een groot aandeel gehad, bij de eventuele 4e zou zijn aandeel zeer beperkt zijn.

Ik snap dat hij zo zijn ambities heeft. Maar in mijn ogen is dit een speler die tot in lengte van jaren bij Ajax kan spelen. En je moet de realiteit ook gewoon onder ogen zien. Welke buitenlandse club die echt aantoonbaar beter is dan Ajax zou hem willen hebben? Zeker na dit voor hem dramatische seizoen. Nee, als ik Siem de Jong was zou ik me zegeningen tellen en gewoon bij Ajax blijven om zich daar te bekommeren over de jonge talenten. Siem als Mister Ajax, prima toch?

Ik vrees voor Siem dat er geen een topclub hem wil hebben zodra ze hem hebben zien spelen...

We gunnen het je Siem, alleen is dit een rotjaar geworden voor jou en zal het moeilijk worden een club te vinden waar je naar op zoek bent. Een topclub zit er waarschijnlijk (nog) niet in, maar een subtopper is een mooi plek om omhoog te klimmen op de ladder.

30 maart 2014 om 23:57

Ik vrees voor Siem dat ook de subtoppers niet voor hem gaan komen na dit seizoen. Denk dan ook dat Siem beter een jaar kan bijtekenen, een jaar goed presteren en dan kan vertrekken, want betwijfel ten zeerste of er na dit (voor Siem) belabberde seizoen clubs gaan komen waar hij gelukkiger van wordt dan van Ajax.

De jong mist Eriksen die andere spelers beter liet voetballen en is dit seizoen nog niet 1 wedstrijd voor 100% fit geweest. Gewoon nog 2 jaar bijtekenen, dan gaan werken om weer topfit te worden en dan zien we wel of een volgende stap in het buitenland weggelegd is maar nu nog niet.

Waar moet zo'n gozer heen dan.

Ik vind hem bij Ajax prima, maar zelfs daar moet hij er alles uithalen om de rest van het team bij te blijven. Siem is een werker, maar redelijk begrensd. Als hij volledig fit is een bruibare kracht die ook in topwedstrijden goed speelt, maar zodra hij minder is, is het ook gelijk een zwakke schakel.

Ik denk bij elke stap hogerop dat hij door het ijs zakt. Blijf lekker nog 6 jaar bij Ajax ofzo en win nog een paar prijzen, dat lijkt me veel beter dan banken bij een middenmoter in een topcompetitie. Maar goed, het zal de eerste voetballer zijn die zijn eigen beperkingen kent en niet voor geld kiest als hij dat doet.

Siem is ontzettend belangrijk gebleken voor Ajax de afgelopen seizoenen. Nu gaat het iets minder, maar dat kan aan zijn blessures liggen. Maar ik zie hem niet in een betere competitie op 10 spelen, daar mist hij gewoon de handelingssnelheid en het overzicht voor.

Zou kunnen spelen bij in een andere grotere competitie in club die in recht rijtje zit om kijkje te nemen bij een andere compittie. Helaas voor hem heeft hij dit seizoen slecht gepresteerd door zijn blessure. Mischien bij 2e competitie in Engeland wat ook wel geweldige niveau is. qua salaris ga je in ieder geval wel vooruit denk ik

Dit is nu typisch een speler waarvan het plafond bij Ajax ligt. Zulke spelers moet Ajax gewoon behouden. Misschien wel net als Daley Blind. Als je zulke spelers met ervaring kunt houden kun je pas echt groeien. En desnoods breek je daar je salarisplafond voor open.

Ik denk dat Siem beter bij Ajax kan blijven. Of je moet voor een degradatiekandidaat in het buitenland willen spelen, of zelfs op de bank bij zo'n club. Ajax is voor hem echt zijn top.

Jammer dat het allemaal zo loopt dit jaar voor De Jong. Ik ben bang dat er geen echte topclub langs komt voor De Jong dit jaar, hij kan het beter nog eens bij Ajax laten zien.

Siem is één van de betere speler bij Ajax(mits in vorm), toch is hij het niveau van Ajax nog niet ontgroeid. Zoals Eriksen, Saurez en Vertongen elke week lieten zien dat ze te goed waren voor Ajax, heeft Siem nog niet laten zien. De ene wedstrijd blinkt hij uit, de andere zakt hij in en is onzichtbaar. Daarom verwacht ik ook niet dat een echte topper zich komt melden bij Siem de Jong.

Het beste voor hem is om nog een jaar bij Ajax te blijven en zich te ontpoppen tot een echte uitblinker. Dit jaar is hij teveel geblesseerd geweest om een transfer af te dwingen. Een lange rustperiode en dan volgend jaar de leider zijn en laten zien wat je kunt, om dan een transfer naar een grote club verdienen.

Ik gun het hem wel, hij heeft ontzettend veel voor Ajax betekend. Maar hij moet niet te veel gaan dromen, maar het eerst laten zien.

Iedereen is altijd zo negatief over Siem (zie bovenstaande reacties), maar hij is een zeer goede voetballer, alleen valt hij niet zo op door opvallende acties ed, maar zijn functionele techniek ligt zeer hoog.

30 maart 2014 om 13:53

Rickymelis, rot op man, die gast is het meest overgewaardeerd. Mist ongelooflijk veel kansen, egoist, kan geen man passreren, niet snel, altijd lopen wijzen maar zelf loopt hij altijd verkeerd. Da's een man die max 12-13x per jaar een goal maakt, in een club waar je gigantisch veel ballen voorin krijgt. Ja dan schiet ik ze ook soms erin.. Vind je t gek dat niemand hem wilt. Iedereen uit zn generatie is allang weggeplukt. Deze man is gewoon niet goed genoeg

Mensen die ja zeggen op de poll ? Serieus hij kan totaal NIET hogerop na al zijn blessures is hij zelfs voor ajax geen meerwaarde meer. En ja hij heeft ajax veel gegeven de afgelopen seizoenen maar dit seizoen was hij ronduit mede door de blessures dramatisch !

Wat mij betreft mag hij weg, ik denk dat iedere Ajax fan hem dat gunt aangezien hij in de drie kampioenschappen een zeer groot aandeel heeft gehad. Dit seizoen is hij wat ongelukkig met blessures en vormverlies, maar als Siem fit is kan hij subtop Duitsland - Engeland niveau behalen. Ik denk hierbij aan een Gladbach/ Stoke. Ajax zit qua middenvelders en aanvallers wel goed voor de toekomst, dus Siem kan weg!

Nou Siem ik zie jou ook graag vertrekken,misschien hebben ze bij Feyenoord wel een plekkie voor je over.
Zwakke Siem maakt in Europa wel af en toe leuke doelpuntjes die niks opleveren,maar in de eredivisie blinkt Siempie nou niet bepaald uit.
Ajax is het plafond voor De Jong alleen financieel zal die stappen kunnen maken.
Wat mij betreft dag Siem!!

Beste Siem,

Me buurman is taxichauffeur en ik wil met alle plezier je ritje betalen richting Schiphol.

Op de eerste plaats bakt hij er he-le-maal niets van en bovendien is hij totaal niet bewust van zijn beperkingen. In het buitenland wil hij op de ''10'' spelen hahahahahaha!!! Siem heeft balbehandeling en snelheid van een drol! Hij mag blij zijn dat ie überhaupt bij Ajax mag spelen.

Duss pak je spullen maar en de groetennnn

Denk dat siem beter bij kan tekenen voor 1 jaar zie gewn club zich in amsterdam melden.dus wat ik al zij jaar vlammen nog bij ons dan komt er in 2015 wel wat voor je denk ik.

Ik zou niet weten bij welke club Siem zou moeten passen maar dat vind ik bij het gros van de Ajacieden. Ajax is een topteam maar qua individuen zijn ze vind ik in ieder geval geen topclub waardig. Siem de Jong was de laatste jaren de belangrijkste speler voor Ajax met zijn doelpunten en assists, hij was bepalender dan Eriksen in het voorgaande seizoen maar toch zie ik hem niet slagen in het buitenland, waarom weet ik niet maar ik kan zo geen club opnoemen in Engeland of Duitsland waar hij een onbetwiste basisspeler zou zijn. Ik denk dat Siem een soort zelfde carrière tegemoet gaat als Toivonen.

Siem is nog wel een jaartje nodig anders wordt het met vertrek poulsen allemaal wel erg jong. Kan hij jaar later als dank voor bewezen diensten transfervrij weg. Zo heel veel financiële waarde heeft ie nu met 1-jarig contract ook niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren