Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De Bruyne zeurde iedere dag huilend dat hij weg wilde'

Laatste update:
/

De top van Europa jaagt op de handtekening van Kevin De Bruyne, terwijl Chelsea de speler al onder contract had staan. Toch is José Mourinho van mening dat hij er in de winter van 2014 goed aan heeft gedaan om de Belg te verkopen aan VfL Wolfsburg. “Hij kwam iedere dag huilend zeuren dat hij weg wilde”, vertelt de manager in de Engelse media.

De Bruyne kwam bij the Blues niet in het stuk voor, nadat de club hem eerder al uitleende aan Werder Bremen. “Hij had ook kunnen blijven, maar dan was hij niet gemotiveerd en niet gelukkig geweest”, denkt Mourinho. “Als we hem het jaar daarop alsnog hadden verkocht, was hij vijftig procent minder waard geweest. We moesten een besluit nemen. Het was een goede deal.”

Chelsea ontving 25 miljoen voor de speler die het in de zomer van 2012 voor 8 miljoen overnam van Racing Genk. Imiddels is De Bruyne een meervoud van dat bedrag waard. Manchester City zou zelfs bereid zijn tachtig miljoen euro op tafel te leggen. “Als je dat hoort lijkt het alsof wij slechte zaken hebben gedaan”, vervolgt Mourinho. “Maar bij Chelsea was hij nooit zo goed geworden als nu. Hij blokkeerde hier, was er niet klaar voor. Hij was een verwend kind.”

Van een fout wil The Special One dan ook niks weten. “Mensen die dat vinden, vinden het zeker ook mijn fout dat Eden Hazard nu meer waard is dan 140 miljoen euro. Als ik ervoor had gekozen om De Bruyne wel te laten spelen en Hazard niet, was het niveau omlaag gegaan”, besluit Mourinho.

José Mourinho heeft een fout gemaakt door Kevin De Bruyne weg te doen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zegt Mourinho hier nou? Hahaha. Hoewel ik echt een Mourinho fan was (misschien nog ben), begint zij gedrag wel kwalijke vormen aan te nemen. Waarom focust hij zich niet gewoon op de selectie en aankomend weekend.....

22 augustus 2015 om 12:29

Ik ben het volledig met je eens. Hij irriteert me meer en meer met zijn uitspraken.

22 augustus 2015 om 13:00

Mourinho denkt dat hij maar 1 creatieve speler mag opstellen.

22 augustus 2015 om 14:14

Mij ook inderdaad, alsof het Hazard of De Bruyne was... Het was Oscar of De Bruyne en ik denk dat iedereen het er wel over eens is dat De Bruyne vele male beter is. Ook Mata liep er toen nog rond, maar dat mag geen excuus zijn aangezien die ook bankzitter was

22 augustus 2015 om 14:50

Wtf lul jij? Het was helemaal geen kdn of oscar. Ze hebben nog paar wedstrijden samen gespeeld zoals de eerste wedstrijd onder mourinho. Toen heeft oscar gescoort en kdb assisteerde hem.

Ook kon je duidelijk zien tijdens de pre season dat mourinho kdb en oscar samen wou laten spelen.

22 augustus 2015 om 17:50

Ja idd, ook dat hele Eva verhaal. Eerder had ik het idee dat alles bij hem een mind game was. Aktie reactie en alles in het belang van het team.

Nu lijkt ie soms gewoon aan het etteren en kinderachtig gedrag te vertonen.. Jammer

22 augustus 2015 om 12:37

maar om dan te zeggen dat een speler elke dag kwam huilen omdat hij weg wilde gaat heel erg ver, dat is een welbekende trap na van mourinho

hij kan ook zeggen dat chelsea het goed gezien had, maar niet genoeg minuten kon bieden, waardoor het de beste beslissing was hem te verkopen, dat komt een stuk professioneler over dan hoe hij het nu brengt...

22 augustus 2015 om 12:37

Maar om dan woorden te gebruiken als verwend en huilend is niet respectvol. Je kan ook zeggen was er toen niet klaar voor. Heeft zich geweldig op gepakt. En een stap hoger verdiend. Ik wens hem succes. Of iets in die richting.

22 augustus 2015 om 12:38

Tja als het hem gevraagd wordt, dan moet je antwoord geven natuurlijk. Vind het altijd een drogreden. Hij kan ook zeggen (zoals de meeste trainers doen) ik praat niet over spelers van andere clubs.

22 augustus 2015 om 12:39

Je kan ook met 2 woorden antwoorden
Het feit dat hij zelf ook weet dat hij fout zat zit hem nu juist in het lange antwoord. Hoe meer mensen geneigd zijn uit te leggen hoe achterdochtiger ik word

22 augustus 2015 om 12:42

Ik zie dit veel liever dan een standaard antwoord:

"hij verdient alle lof, doet het geweldig. Mischien dat we hem niet moesten laten gaan."

Nu begrijp je ook meer de reden achter zijn vertrek en de houding van de Bruyne. Juist door antwoorden zoals deze kom je erachter dat het voor een manager veel meer is dan alleen de juiste poppetjes op de juiste plek zetten. Voetballers van deze tijd zijn ontzettend verwend, kunnen veelal niet tegen kritiek en worden ook niet gecorrigeerd door teamgenoten. Iets wat vroeger wel gebeurde en daardoor minder problematisch was voor de manager. Ook de 24/7 media van tegenwoordig helpt daar niet bij.

22 augustus 2015 om 12:58

Dat is dan al de 2e keer! Die Mourinho is gewoon een vies gluiperig ventje die het echt niet toe zal geven dat hij fout zat! Nee hij probeert die zijn carrière nog een deuk op te laten lopen ook! Bah wat walg ik toch van die misselijke Portugees

22 augustus 2015 om 12:35

Het is ondertussen algemeen bekend dat de instelling van De Bruyne niet klopte in zijn periode onder Mourinho. Mourinho kon hem geen garanties doen en toen was het voor hem wel klaar, nouja prima maar als er dan naar gevraagd wordt in de media na 2 jaar moet Mourinho dan maar zijn mond houden? Mourinho heeft alle recht om hier te zeggen wat hij ervan denkt lijkt me toch?

22 augustus 2015 om 12:41

Het is algemeen bekend dat Mourinho dat vond, heb voor de rest nog nooit gelezen dat er wat aan de instelling van de Bruyne zou markeren

22 augustus 2015 om 12:42

Toevallig is het donderdag nog herhaald bij The Guardian en vrijdag bij Radio 5 live. Daar ging het over De Bruyne die naar City zou gaan en later over Mourinho/de Bruyne. Het is in de Engelse media algemeen bekend ja.

22 augustus 2015 om 12:50

En later over Mourinho / de Bruyne, heb je ook nog een andere bron als Mourinho, heb het namelijk nog nooit gehoord van al zijn andere trainers dat er wat aan de instelling van de Bruyne zou markeren

22 augustus 2015 om 12:57

De journalisten die binnen de club actief zijn en vaak op de training komen, mensen die bij de club werken en met de media praten.

22 augustus 2015 om 13:02

Hoe moeten al zijn andere trainers nou weten wat er met kdb bij chelsea is gebeurd? Word er een beetje moe van dat Mourinho altijd zoveel kritiek krijgt als het niet botert tussen hem en een speler. Als Frank de Boer zegt dat een speler zich niet gedraagt dan is iedereen er gelijk heilig van overtuigt maar als Mourinho het zeg dan lijkt het wel alsof iedereen zo'n houding heeft van "het zal wel weer door die Mourinho komen wat is het toch ook een arrogante kwal"

22 augustus 2015 om 13:55

Het is niet de eerste keer dat hij kdb zo neerhaald. Eerder zei hij al dat kdb niet goed genoeg trainde en dat hij zei dat hij niet beter kan en nu doet hij er een schepje bovenop wat helemaal niet nodig is. Het is ondertussen duidelijk dat het niet boterde, maar moet hij hem echt zo vernederen ? Ik denk dat hij zich het toch wel aantrekt dat kdb tot een wereldster gegroeid is en de beste speler van de Buli.

22 augustus 2015 om 14:10

Ja het lijkt me logisch dat het niet zo lekker zit bij Mourinho dat hij het zo goed doet.. Maar als de media er naar blijft vragen, mag je toch zeggen wat je denkt of niet? Ik vind het weer zo'n overtrokken reactie van de meeste mensen hier.. Maar goed VZ heeft wat het wil: een hoop reacties en klikjes..

22 augustus 2015 om 14:29

Mourinho reageert gewoon heel verzuurd vind ik. Durft zijn fout niet toegeven. Toen voor Oscar gekozen die nu niet eens meer zeker is van zijn basis plek.

22 augustus 2015 om 14:49

Mou laat zich weer van zijn misselijk makende kant zien. Echt niet te geloven dat er nog fans zijn die zijn gedrag/uitspraken goed keuren. Zegt ook weer veel over jezelf als je dit niet af wil keuren.

23 augustus 2015 om 10:03

Ik weet toch niet zo of zijn instelling niet klopte. Mourinho houdt nogal van zijn favorietjes en als je niet tot dat groepje behoort, vindt hij het wel al moeilijk om iets goed over een speler te zeggen. Feitelijk maak je dan geen kans. Natuurlijk slaagt Mourinho er vaak in om alles uit zijn groep van favorieten te persen maar tot nog toe is het ook niet altijd helemaal duurzaam geweest, zie zijn kortstondige verblijven overal.
De Bruyne was vorig seizoen de beste speler van de Bundesliga, dat Mourinho zoiets zegt, is een beetje zielig.

22 augustus 2015 om 12:56

Ik vind het eigenlijk een best normale uitleg hoor en het wordt hem gewoon gevraagd.
Chelsea was gewoon niet de club voor Kevin en Kevin niet de speler voor Chelsea, niks mis mee kan gebeuren.
Verder zijn dit soort interviews vertaald naar het nederlands en misschien ijn dingen dan anders vertaald dat kan ook het geval zijn.
Bijv in het geval van het woord huilen miss zei Mou dat niet.
Vond het gewoon een logisch gevolg dat de wegen scheidde.

alsof eden hazard zoveel waard is door mourinho.

die speelde al in de basis toen mourinho bij madrid was.

Mooie trainer eindelijk iemand die zegt wat hij wilt zeggen. Niet van die artikels waarvan je uit eindelijk nog steeds weet wat hij bedoeld.

22 augustus 2015 om 13:01

Inderdaad en nu vinden de meeste mensen hier dat ook niet goed

22 augustus 2015 om 15:32

Montoya27, welkom in de wondere wereld. De wereld waar nooit iemand het met elkaar 100% eens is. Wat wil je nu eigenlijk zeggen met je post?

22 augustus 2015 om 14:41

Zeggen wat je wilt zeggen is 1 ding. Idiote dingen zeggen is weer wat anders.

Meer waard dan 140 miljoen? Dat lijkt me wel erg veel. Ik word wel een beetje moe van mourinho, het ligt nooit aan hem.

Hazard is nieteens 80 miljoen waard gezien zijn prestaties, hij is max 70 mil waard in mijn ogen

22 augustus 2015 om 12:30

Hazard moet nog wat beslissender worden om zoveel waard te zijn. Wel een van de beste van Chelsea en België.

22 augustus 2015 om 12:37

10 miljoen verschil... In deze tijd, waar hebben we het dan over? Als je hem 80 miljoen niet waard vind, zou je denk ik 70 miljoen ook nog te hoog moeten vinden.

Idiote reactie. Heeft zelf natuurlijk niks fout gedaan. En Hazard? Die speelde allang basis voordat Mourinho er was.

22 augustus 2015 om 12:37

Ja hij speelde in de basis. Maar Mourinho heeft een speler van hem gemaakt die beslissend is in de toppers, de hele linkerflank controleert en zijn team kampioen maakt. Daar is volgens mij een duidelijke Mourinho-hand in te zien. Hazard was voordat Mourinho kwam een speler die sporadisch fantastisch was, nu is hij het sporadisch niet

22 augustus 2015 om 13:11

Extra ervaring wil ook nog wel helpen. Hoeft niet per se hand van mourinho te zijn.

22 augustus 2015 om 13:13

Het enige wat Mourinho in hem heeft verbeterd is dat hij meer let op zijn verdedigende verantwoordelijkheden, wat ook best belangrijk is natuurlijk. Maar wat Hazard onderscheidt van de meeste andere voetballers is dat hij aanvallend het verschil kan maken en dat zou hij met of zonder Mourinho ook hebben gedaan. Meer zelfs, ik ben ervan overtuigd dat hij pakweg onder Pellegrini, Guardiola, Wenger of Ferguson(en waarschijnlijk ook Van Gaal) offensief zelfs nog meer had laten zien dan onder Mourinho. Dus die Mourinho-hand vind ik dan nog wel meevallen.

22 augustus 2015 om 13:46

Nou noem het maar het enige! Van een beetje sneu aan de zijkant mee lopen zodra je de bal kwijt raakt naar als eerste de bal afjagen en laten zien wie de baas is.. Overigens ben ik het niet met je eens wat betreft het aanvallende spel.. Onder Mourinho zijn Drogba, Milito, Sneijder, Hazard, Lampard en Di Maria absolute wereldsterren geworden.. Het is zelfs zo dat Sneijder en Milito amper wat hebben laten zien van hun wereldvorm onder Mourinho sinds hij wegging bij Inter...

22 augustus 2015 om 14:17

Hij en Mata waren samen fantastisch, wisten elkaar perfect te vinden en combineerden zo geweldig. Onder een aanvallende trainer was ie waarschijnlijk nu beter geweest dan hij is en had hij zich richting Ronaldo en Messi kunnen werken, weet niet of dat er nog uit gaat komen. Alleen qua instelling is hij beter geworden, voetballend toch niet echt

22 augustus 2015 om 14:50

Ja dat is inderdaad het enige wat Mourinho echt in hem heeft verbeterd. Het is best belangrijk maar verre van het belangrijkste bij een speler als Hazard. Mourinho heeft gelijk dat hij de spelers vormt zoals hij het zelf wilt en de huidige Hazard past perfect in zijn systeem, dat is Mourinho zijn verdienste. Maar dat wilt niet zeggen dat hij het maximum uit Hazard zijn kwaliteiten heeft gehaald.

Verder heeft Di Maria veruit zijn beste jaar gehad onder Ancelotti en was die zeer wisselvallig onder Mourinho, Drogba ging het met of zonder hem al gemaakt hebben(was in dat ene seizoen bij Marseille al een sensatie) en Sneijder speelde zelfs nog beter op het WK dan bij Inter, onder Van Marwijk... Als dit de enige offensieve spelers zijn die Mourinho echt beter heeft gemaakt, ondanks alle topclubs die hij heeft getraind, dan ben ik niet onder de indruk. Vooral verdedigers zoals Terry, Cahill, Lucio, Materazzi, Pepe... hebben zeer sterke jaren gekend onder hem. Ik vind hem wel een topcoach voor alle duidelijkheid, maar hij haalt echt niet het beste uit spelers als Hazard.

22 augustus 2015 om 15:34

Precies, Mourinho heeft Hazard verbeterd in datgene waar hij zich niet in zou moeten verbeteren. Die jongen moet toch gewoon lekker een vrije rol krijgen zonder al teveel opdrachten. Bij een Pep of Ancelotti was hij verder geweest denk ik.

22 augustus 2015 om 18:01

Ben ik het niet mee eens. Als je Hazard bij Lille zag spelen, zag je al dat hij op wereldniveau zat. Denk dat hij bij veel trainers beter was geweest. Het kan zijn dat hij iets meer opvalt door Mourinho, maar dat is puur omdat Mourinho de nadruk legt op verdedigen en tactisch goed staan. In aanvallend opzicht hoopt hij gewoon op bevliegingen van Hazard en het is dan ook de enige waar iets vanaf komt.

22 augustus 2015 om 18:34

Hahaja Youri alsof Hazard niet zo goed zou zijn zonder Mou, zo'n talent...

Tsja De Bruyne achtte zichzelf klaar en Mourinho niet.. Op het moment dat De Bruyne bij Chelsea speelde was het ook lastig om tussen Willian, Oscar, Hazard en Mata te komen. Ik had hem persoonlijk graag op een controlerende positie gezien om te zien of hij dat in kon vullen. Op de Fabregas positie zeg maar. Ik vind het nog steeds zonde dat hij weg is maar het is wel begrijpelijk. Bovendien heeft Mourinho hier gelijk over het ontwikkeling-gedeelte, De Bruyne had zich nooit zo ontwikkeld bij Chelsea omdat hij gewoon de speeltijd daarvoor niet had gekregen

22 augustus 2015 om 12:36

De winter van 2014. Correct me if I'm wrong maar ging Mata toen ook niet weg of was hij weg? En ik vond De Bruyne toen absoluut niet onderdoen voor Oscar of Willian. Mourinho is gewoon verdomt slecht in het toegeven van fouten. Het niet zien van de potentie in De Bruyne is gewoon een tekortkoming van de trainer, punt uit. Als Oscar in de komende 3 jaar de volgende Ronaldinho wordt heb ik niks gezegd, maar ik betwijfel het.

22 augustus 2015 om 12:41

Oscar is een twijfelgeval, hij laat af en toe fantastische dingen zien maar dat is absoluut niet altijd het geval. Wat Oscar wel doet is 90 minuten lang hard werken en in de toppers geweldig mee verdedigen. Ik heb zelf weinig gezien van De Bruyne bij Chelsea maar Willian (De rechtsbuiten is de plek waar De Bruyne voor gehaald was dacht ik.) is toch wel een van de beste spelers van Chelsea geweest de afgelopen twee jaar.

Die enige die hier huilt als een klein kind ben jij Mourinho. De Bruyne is al lang verleden tijd voor hem, waarom blijft hij dan steeds op deze vragen antwoorden? Ik heb De Bruyne er niet media alleszins niet over horen zeuren, iets wat hij wel makkelijk had kunnen doen.

En nu loopt mourinho zelf te laten omdat ze zo'n topper voor weinig hebben laten gaan
hazard niet en de bruyne wel... mooie vergelijking niet eens zelfde positie...

concentreer je maar lekker op de selectie die je nu hebt en de komende wedstrijden i.p.v.. oud spelers afkraken of medische staf de schuld te geven als het een keertje niet lukt.

22 augustus 2015 om 12:40

Moeten ze dezelfde positie hebben dan? Mourinho verdedigd zijn keuze om De Bruyne te laten gaan, aangezien mensen denken dat hij het financieel gezien niet alles uit heeft gehaald. Dit spreekt hij tegen door Hazard te noemen, die volgens hem zoveel meer waard is geworden..

Zielige reactie van Mo. Ik gwloof persoonlijk niet dat DeBruyne elke dag huilend(!) kwam zeuren. Dat hij ontevreden was over weinig speeltijd is logisch na een zeer succesvolle uithuurperiode.. Maar zelfs als alles klopt wat hij zegt dan hebben ze daar nog een fout gemaakt.. En of het waar is of niet, het is sneu om andere mensen in kwaad daglicht te zetten om een fout goed proberen te praten. Iedereen maakt fouten Mourinho, ook jij! En niemand zegt dat Mourinho DeBruyne erin had moeten zetteb voor Hazard.. maar hij is een betere '10' gebleken dan een Oscar dus daar zit de fout gewoon in. De Bruyne is gewoon veel consequenter en creeert meer. Maarja Mourinho denkt dat als hij doet alsof de keuze tussen Hazard en De Bruyne ging hij er nog uit komt als een held.. En hij wil credit nemen voor hoe goed Hazard is geworden.. Arrogantie en delusie ten top dit.

22 augustus 2015 om 12:48

Hij speelt nu in een mindere competitie en heeft meer vrijheid dan hij bij Chelsea had. Ook is hij nu de belangrijkste speler van het team, iets wat hij bij Chelsea nooit was geworden. Ik ben dan ook van mening dat de Bruyne gewoon kwaliteit te kort komt voor de absolute top. Uitblinken bij een grootmacht is maar voor weinige weggelegd.

22 augustus 2015 om 13:00

Ik vind de Bundesliga echt niet zo ver onderdoen van de Premier League als jij hier wilt doen geloven. De Bundesliga is de 2de of 3de competitie in de wereld en hij speelt daar bij een topclub (2de plek en Champions league) en hij is daar vrij gemakkelijk de beste speler. Ik ga niet doen alsof Wolfsburg in de top 10 clubs van de wereld zit momenteel maar de top 20 halen ze makkelijk. De Premier League is niet de enige sterke competitie in de wereld. Voor mij persoonlijk is er geen twijfel dat De Bruyne kan slagen in de absolute top, maar alleen tijd zal het leren, want er is interesse zat.

Wat heeft Hazard te maken met de ontwikkeling van de Bruyne, Hazard speelt meestal aan de linkerkant en de Bruyne meestal vanaf rechts of vanuit het middenrif, Mourinho gebruikt hier gewoon een drogreden die nergens op slaat, aangezien ze allebei op verschillende posities uit de voeten kunnen had Mourino deze drogreden beter achterwege kunnen laten. En teren op de prestaties van Hazard en alle krediet naar zichzelf toe schrijven vind ik ook te ver door de bocht gaan door Mourinho.

Zulke dingen moet Mourinho niet zeggen.
Hij vernederd KDB hier mee.
Zeg dan gewoon dat hij ongelukkige was in Londen en dat we hem daarom hebben laten gaan.
Hazard is trouwens echt geen 140 miljoen waard.

Wat een ongelooflijk nare man die Mourinho. Wilt gewoon niet toegeven dat ie een enorme fout geeft gemaakt. Het is ook niet zo raar dat De Bruyne huilende weg wilde. Mourinho was de trainer, dat zegt al genoeg. En hazard 140 miljoen? Die altijd "dreigend" is maar nu na een paar jaar nog steeds niet goed kan afronden? Alsjeblieft... Zelfs Pogba is meet waard. Wat een vreselijk enge club dat Chelsea, heb er gewoon 0 sympathie voor ze. En dan ook nog Pedro wegkapen voor de neus van Louis puur om Manchester dwars te zitten. Ze zullen nog wel door het ijs zakken dit seizoen.

22 augustus 2015 om 12:54

Jou hele reactie slaat nergens op. Pedro wegkapen voor de neus van Louis om United dwars te zitten ? Pedro is 1 van de betere buitenspelers van de wereld en heeft veel diepgang in zijn spel. Iets wat Chelsea mist op de rechterflank. Dit is mischien wel de allesbeslissende transfer voor het kampioenschap. (aangezien United ook een goede winger kan gebruiken) Hazard is daarnaast gewoon 1 van de betere spelers van de PL. Zijn rendement is enorm omhoog gegaan het laatste jaar. Dat jij hem alleen nog ziet als een speler die alleen maar dreigend is, geeft ook direct aan hoe weinig wedstrijden jij volledig kijkt. Overigens was de Bruyne niet goed genoeg in zijn periode bij Chelsea. Ze hadden met Willian en Hazard 2 spelmakers die beter waren en je kan niet met zekerheid zeggen dat de Bruyne even goed was geweest wanneer hij wel de kans had gehad van Mourinho. Dat Mourinho een nare man is is een mening, die nergens op is gebaseerd. Wij kennen hem geen van allen persoonlijk.

22 augustus 2015 om 14:54

Nergens op gebaseerd? ? Je moet het niet gekker maken. Zoveel interviews waarin hij zich van zn slechte kant heeft laten zien. De hele wereld spreekt er schande van, en jij zegt dat het nergens op gebaseerd is....

22 augustus 2015 om 15:40

De wereld van de media. Heb je inderdaad helemaal gelijk in joh.

Mourinho is echt zwak als hij zich zo laat gaan. Hij kan beter toegeven dat het een fout was om hem te laten gaan, maar die vergelijking met Hazard is ook flink krom: De Bruyne is een aanvallende creatieve middenvelder, Hazard een flankspeler, die kunnen prima, zonder enig probleem in hetzelfde team goed functioneren. Overtuigd mij compleet niet door dit soort onzinnige uitspraken, vervelend mannetje.

Haha Mourinho word met de dag ongeloofwaardiger! Kevin De Bruyne heeft er heel goed aangedaan om weg te gaan bij zo'n verdedigende ploeg en een laffe coach. De Bruyne heeft trainer als Louis Van Gaal, Hiddink nodig. En Mourinho heeft gewoon schrik van City, want City word untouchable in de Premier League.

22 augustus 2015 om 12:52

Vind mooi antwoord hebben we teminste iets om over te zeiken.

22 augustus 2015 om 12:57

Hiddink ;

City untouchable in de PL ? hahaha
Daar durf ik al mn geld voor in te zetten

Wat een debiele post zeg...

22 augustus 2015 om 13:05

Hoezo debiele post? Ieder zijn mening toch, we zijn toch in het vrije westen? Wat een debiele post zeg......

22 augustus 2015 om 13:12

2014-2015 7 wedtrijden verloren
2013-2104 6 wedstrijden verloren
2012-2013 6 wedstrijden verloren

Untouchables is gewoon niet mogelijk met de huidige concurrentie.
Ze moeten uit tegen United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Spurs allemaal wedstrijden die City met gemak kan verliezen.

Laffe coach is trouwens ook een belachelijke uitspraak. Mischien wat meer wedstrijden kijken dan alleen de CL wedstrijden en samenvattingen.

Voetbal is een mannensport en daarbij hoort mannelijke taal en duidelijkheid...
Jose doet hier niets verkeerd in die tijd was de bruyne een pieperd dan heb je niets te zoeken bij chelsea..

Die jongen zijn ogen zijn open gegaan prima toch

Wat een onprofessionele en kinderachtige reactie van Mourinho. Ongevraagd bijdehand doen, zoals we eigenlijk van hem gewend zijn.

We weten niet wie hier de waarheid spreekt, Mourinho of de Bruyne.

Zie wel de Bruyne graag komen naar City.

Als hij bij Cfc was gebleven dan was hij nooit zo goeed geweest als nu.. Dus iedereen, voetballiefhebbers, zouden Mourinho moeten bedanken dat hij de transfer niet blokkeerde en de Bruyne een transfer gunde.

Ik heb de carlingcup wedstrijden waarin de bruyne wel speelde gezien en hij presteerde gewoon slecht destijds. Ook op de fora´s deelden destijds veel mensen de mening. Spelers als de bruyne moeten veel speel minuten maken om goed te worden alleen kost dat op korte termijn punten en de kampioenschap.
Was de Bruyne bij chelsea gebleven dan was die ongelukkig geweest en had niet zo´n ontwikkeling als nu meegemaakt en dus ook geen 80 miljoen waard geweest.

Mensen zeggen dat Mourinho zich alleen moet focussen op zijn eigen team, maar er wordt in een interview hierover gevraagd. Als hij niks zou zeggen, zou hij arrogant zijn. En nu is het ook weer niet goed. Mourinho heeft hier gewoon gelijk. De Bruyne heeft zekerheid nodig. Hij was niet gelukkig bij Chelsea omdat hij weinig speelde. Als hij bij Chelsea was gebleven, zou hij nooit zo goed zijn als nu, puur omdat hij minder zou spelen en ook ongelukkig zou zijn omdat hij geen zekerheid had op speeltijd.

Zal nooit mijn club worden Chelsea, grootste hekel aan. ook van wege mourinho maar ook dat ze alles maar kopen en 6 teams verhuren maar zelf niet eens fatsoenlijk spelen. 90% vd spelers flopt er en worden jaar erna weer verkocht. (de bruyn/salah cuardado volgend jaar bijv). enigste goede aankopen is Hazard. courtois ook wel maar was eigenlijk overbodig als je ziet dat ze cech al hadden. En jeugd heeft Chelsea niet eens???????. (maar dat is mijn mening)

Ik snap mourinho wel, hij haf de bruyne niet nodig dus ging die hem sowieso niet opstellen.. dan kreeg je dus blijkbaar een secret gem op de bank.

Wat een belachelijk antwoord van Mourinho.. Vaak irriteer ik me aan spelers die een trap na geven, maar dit slaat alles.. Misselijke vent

Zeuren en huilen is iets wat ik eerder aan Mourinho zou koppelen. Dat hoe zijn geklaag en zijn verwijten aan de media overkomen. Het ligt nooit aan Mourinho zelf. Hij zoekt altijd een smoesje. Dat met zijn medische straf de afgelopen weken was misschien wel 1 van de meeste zielige dingen die hij heeft utigehaald.

De Bruyne was gewoon niet goed genoeg, maar twee niveaus lager bij Wolfsburg heeft hij zich wel sterk ontwikkeld, ik vraag mij oprecht af of hij dat bij City ook kan laten zien. Ik betwijfel dat, met meer concurrentie.

Alweer een onbeschofte uitlating in de media van Mourinho over iemand anders. Zo krijgen steeds meer mensen een hekel aan hem.

Zeg dan gewoon niks Mourinho.

Ik vindt Mourinho niks geen verkeerde uitlatingen doen t.o. De Bruyne.
Alleen dat huilend elke dag had hij wel buiten kunnen laten.

140 miljoen voor Hazard.... Hahaha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren