Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer niet blij met El Ghazi: 'Als je zo'n goal maakt, juich als een gek'

Laatste update:
/

Frank de Boer is het niet eens met de wijze waarop Anwar El Ghazi zijn prachtgoal tegen AZ ‘vierde’. De buitenspeler rende na zijn formidabele knal van afstand, die de 0-1 betekende, hard weg en hield zijn vinger voor zijn mond. Na afloop lichtte de rechtsbuiten toe dat hij dat gebaar maakte richting zijn criticasters.

Na de uitschakeling tegen Rapid Wien viel de Amsterdammers heel wat kritiek ten deel. “De kritiek was meer naar mij dan naar de jonge jongens zelf”, zegt De Boer in een interview met Ajax TV. “Ik voelde het helemaal niet zo dat de kritiek voor de jonkies was. Het was richting mij, vanwege mijn keuzes.” De oefenmeester zou te veel hebben ingezet op jonge krachten.

Liever had De Boer dan ook gezien dat El Ghazi zijn doelpunt anders had gevierd. “Als je zo'n mooie goal maakt, juich dan als een gek. Dat had ik liever gezien, maar het was een reactie van hem op zo'n moment. Maar geniet gewoon van zo'n schitterende goal. Laat die goal zélf het signaal zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En zo is het Frank.
Hoop dat hij dit ook persoonlijk tegen El Ghazi heeft gezegd.

11 augustus 2015 om 15:43

Heerlijk, wat hou ik toch van Frank de Boer. De kritiek viel inderdaad reuze mee dus dat gepikeerde dat sloeg nergens op. Gewoon lekker juichen na zo'n fantastische goal. Er is alleen gezegd dat het schandalig is dat er verloren is van Wien. Nou dat is het toch ook? Of moeten we dat normaal vinden? Als dat namelijk normaal is moet Ajax nooit meer mee willen doen aan de CL.

11 augustus 2015 om 15:50

Schandalig? Je kan ook wel enorm overdrijven zeg. Het is een grote teleurstelling dat zeker, maar schandalig? Zo een slechte ploeg is Rapid ook helemaal niet.

11 augustus 2015 om 15:57

@ Ajaxcunian

Een club als Ajax moet over 2 wedstrijden beter zijn dan de nr 2 in Oostenrijk. Zeker als je zelf al 4x hebt gescoord.
We waren voetballend niet zo slecht (verdedigend dan wel), maar het resultaat vind ik eerlijk gezegd schandalig.

11 augustus 2015 om 16:12

@Lee

Zou wel moeten, maar telkens falen we. Ook tegen Djnepr en Rapid en andere gelijk soort ploegen. Ik snap het niet. Jij wel? Als we zoveel beter zijn. Wat vaak wordt beweerd maar wat vaak niet te zien is. Waarom verliezen we keer op keer. Waarom doet iedereen euforisch over de overwinning op AZ. Ze hebben een compleet nieuw elftal. Ze hebben een Europese wedstrijd achter hun rug. Maar we doen net of het een top wedstrijd was vanuit Ajax zijnde. De 2e helft was dramatisch. Maar laten we daar maar niet over spreken. Het seizoen gaat nog lang duren zonder creativiteit voorin.

11 augustus 2015 om 16:18

Ik denk dat jullie Ajax en de Eredivisie schromelijk overschatten. Ajax had telkens moeten winnen van die en die, het feit is dat Ajax niet zo goed is en dat het voornamelijk 50/50 zijn. Niet schandalig.

11 augustus 2015 om 16:21

Heb nog niemand horen zeggen dat tegen AZ een wereldpot was hoor. Juist het tegenovergestelde

11 augustus 2015 om 16:27

@ajaxcunian

Geweldig iemand die het begrijpt. Al dat vele gelul. Al grootheidswaan keer op keer verliezen we haha.

11 augustus 2015 om 16:27

Oke als we niet meer zo goed zijn (vind ik zelf ook) waarom zien de spelers het dan niet? Ze vinden zichzelf wel prima. Luister ff naar al die interviews voorafgaand van de eerste wedstrijd vs Rapid. Die jongens dachten de klus wel ff te klaren en zelfs na de 2-2 rekenden ze zichzelf al rijk.

Daarom vind ik het schandalig. Blijkbaar vinden de spelers zichzelf van topniveau en hoe haal je het dan in je hoofd om uitgeschakeld te worden door Rapid Wien? Schandalig dus.

_______

Ik snap die euforie vs AZ sowieso niet. AZ speelde donderdag al een verre uitwedstrijd. Blijkbaar waren ze nog wat vermoeid, echter heeft Ajax daar goed van geprofiteerd. Helaas is dit Ajax in staat om gewoon de volgende wedstrijd te verliezen. Ik zal het zeer knap vinden als deze jonkies constant zouden presteren. Ik reken er alleen totaal niet op.

11 augustus 2015 om 17:13

Jeugdspelers zijn gewoon erg grillig. De ene week zijn ze een 9 en de andere week een 3. Ik denk dat ze bij Ajax ook wel inzien dat ze in de toekomst ook diepte-investeringen moeten doen.

11 augustus 2015 om 18:35

@ahjacied: Klopt. Sterker nog, ook in de eerste helft vond ik Ajax niet super. Volgens mij geen uitgespeelde kans gehad. Twee afstandschoten, waarvan die van El Ghazi natuurlijk fantastisch was en een spelhervatting. Uiteraard wel terecht gewonnen maar het was niet sprankelend.

Als ik zie hoe jullie die twintig minuten voor rust in Wenen speelden dan hadden jullie die gasten op moeten rollen. Ook als je kijkt naar de competitie de spelers en de begroting.

11 augustus 2015 om 19:41

Het is vooral een probleem op fysiek en mentaal vlak. Voetballend gezien is Ajax vele malen beter dan Rapid Wien. In Oostenrijk had het na 45 minuten al 0-4 moeten staan, maar helaas werden de kansen niet benut. Dat je na een knullig tegendoelpunt met 11 man niet in staat bent om een 2-1 voorsprong te verdedigen tegen 10 (!) matige voetballers uit Wenen is m.i. schandalig !

Vervolgens wordt daar dan te gemakkelijk over gedacht vanuit een soort misplaatste arrogantie (''thuis pakken we ze wel'' en ''we gaan het afmaken'' en uiteindelijk kom je 0-2 achter en verlies je met 2-3. Er wordt te weinig gecreëerd (alleen Sinkgraven en El Ghazi zijn creatieve spelers) en achterin wordt het te makkelijk weggegeven. Veltman speelt een fantastische eerste helft met veel intercepties en is sterk in de opbouw, vervolgens maakt hij 2 kinderlijke fouten ... Is het jeugdigheid ? Een gebrek aan killersmentaliteit ? Een gebrek aan kwaliteit ? Of misschien van alles een beetje ?

Hoe dan ook. De aanwezige ervaring is niet gebruikt. Al betwijfel ik of Heitinga verdedigend (en dan vooral op snelheid) nu veel sterker is dan Veltman. Hij heeft in elk geval wel veel meer een killersmentaliteit dan Veltman.

Op dit moment zijn er (objectief bekeken) gewoon slechts 6 á 7 spelers (*) in de selectie die het niveau dat Ajax nastreeft in zich hebben en dat is veel te weinig. Er is voldoende talent, maar ze zijn nog niet goed genoeg voor Ajax 1.

(*) = Cillessen, Bazoer, Klaassen, El Ghazi, Milik, Gudelj en Sinkgraven.

Tete, Veltman, Riedewald en Fischer zijn talenten en hebben potentie, al moet er hard gewerkt worden aan hun minder sterke punten willen ze überhaupt de top gaan halen.

Spelers als Dijks Serero, Andersen, Sanogo etc. missen gewoon de pure voetbalkwaliteiten om voor Ajax te spelen.

11 augustus 2015 om 15:51

Ik hoop voor Ajax dat ie behouden wordt voor de ploeg. Voor mij (als Psv'er) nog steeds de beste trainer van de eredivisie. Realistisch, nuchter, niet zeiken en meedoen met beleidsbepalers die er niks van bakken, maar gewoon het beste uit je selectie halen die je krijgt voorgeschoteld. Wordt een hele grote trainer, let op. Als je die man zijn eigen koers laat varen brengt ie Ajax eigenhandig weer terug naar de top. Maar ja, .......cruijff he!

11 augustus 2015 om 16:06

Wat een nonsense. Hij kan juichen hoe hij wilt of juist helemaal niet juichen. Sterker nog als ik een paar dagen geleden af gemaakt werd zoals hij dat werd zou ik ook niet juichen. Dan zou ik ook dikke schijt hebben aan alles en iedereen. Waarom maakt de Boer er überhaupt een probleem van? Alsof hij altijd zo vrolijk kijkt. Als er iemand zijn eigen advies moet opvolgen is het de Boer zelf wel die 24/7 aan het fronsen is.

11 augustus 2015 om 16:30

Omdat dit een reactie van een klein kind was? Omdat hij als prof bakken met geld verdiend en bij een beetje (terechte) kritiek meteen het vingertje moet laten zien?

11 augustus 2015 om 17:13

Ja dus? Dat betekent niet dat hij zich niet op zijn eigen manier mag uiten. Als jullie zijn maniertjes niet fijn vinden dan zou ik zeggen doe die jongen weg. genoeg clubs die dit soort talenten wel willen hebben.

11 augustus 2015 om 17:18

El Ghazi probeert de positieve dingen van Ronaldo te kopiëren maar helaas ook de negatieve dingen. Dit is echt zo'n reactie die Ronaldo ook zou hebben als hij zich voelt aangevallen door de media. Hopelijk leert hij dit snel af. Maar denk dat dat wel goed komt met Frank als trainer.

11 augustus 2015 om 20:39

Het is wel makkelijk praten, als je zelf niet bekend bent met publieke druk en kritiek van die orde. De Boer heeft bv wel recht van spreken, die weet zelf wat het is om in de schijnwerper te staan en publieke kritiek te krijgen.

Maar ik vind het altijd zo makkelijk om te zeggen dat ze een bak geld verdienen en dus niet moeten zeiken. Je bankrekening bepaalt niet hoe je omgaat met kritiek.

Het zijn wel mannetjes tegenwoordig.
Ga voetballen, laat je voeten spreken en je inzet.
Dan komt het vanzelf, zie dat doelpunt.

11 augustus 2015 om 15:43

nou he...dikke collectieve wanprestatie tegen wenen. Logisch dat er kritiek komt.
Dan maakt een mooie goal tegen AZ je niet ineens weer een wereldvoetballer.

De kritiek is gewoon terecht en een overtuigende 0-3 tegen AZ is een prima antwoord.
Maar dan moet je niet met zo'n dom vingertje komen

11 augustus 2015 om 15:52

Vind het triester dat een 'dom vingertje' zoveel ophef zaait, het is een reactie uit emotie na een heleboel kritiek. Als 20 jarige jongen is dat niet zo heel gek. Wat een azijnpisserige gedrag hebben velen in Nederland, in Engeland gebeurt dit zo vaak, zelfs die nieuwslustige kranten schrijven daar nog geen zinnetje over.

11 augustus 2015 om 16:03

een heleboel kritiek?
Ik zou juist blij zijn met de kritiek na zo'n wedstrijd...stel dat je geen kritiek had gekregen....dan vindt iedereen dat je gewoon niet beter kunt...dan hebben ze eerder medelijden met je.

Kijk..vitesse kreeg geen kritiek. Die speelden gewoon tegen een ploeg die beter is met een veel groter budget.
Had ajax geen kritiek gehad, dan geef je toe dat een ploeg uit oostenrijk gewoon te hoog gegrepen is.
Dat zou pas erg zijn.

Nu krijg je volkomen terechte kritiek...die laat je over je heen komen. Je kijkt eens goed in de spiegel om te zien wat er allemaal mis is gegaan en je zorgt dat je er beter van wordt.

Hij doet nu net of de kritiek onterecht is omdat ajax 0-3 van az wint. Dat slaat toch nergens op.
Eigenlijk hebben ze nu alleen maar bewezen dat de kritiek terecht is, omdat ze blijkbaar beter kunnen.

11 augustus 2015 om 16:12

El Ghazi is juist een enorme azijnzeiker. Dat hij zich zo verschrikkelijk druk maakt om wat een paar kranten schrijven. Dat is al jaren zo, wat had hij anders verwacht? Dat iedereen het wel prima vindt dat je als een natte krant speelt.

Ik kan voor zover met je meegaan dat een jonge jongen die kritiek krijgt nog wel eens van streek kan raken daardoor. Toch hoort dan nog steeds niet met dat vingertje gewezen te worden. Dat vingertje is zo kenmerkend voor een hele generatie voetballers momenteel. Wie denk je in godsnaam dat je bent? Minachtend gebaar is het, niet meer en niet minder. Moet hij daarna niet aankomen met een slap verhaal dat hij nog zo jong is. Blijf dan ook volledig achter je stoere gedrag staan.

11 augustus 2015 om 16:20

Het is maar een vinger, waar maken jullie je zo druk om? Gebeurd er zo weinig in Nederland? En nee, niet alle kritiek is terecht als er wordt gedaan of je helemaal niks van het voetbal snapt. Get over it.

11 augustus 2015 om 16:33

Dat noemen ze fatsoen, iets wat veel mensen vreemd is overigens. Waarom moet alles in vredesnaam gebagatelliseerd worden? Waar maakt El Ghazi zich zo druk om dat hij het nodig acht zich zo te gedragen?

Daarnaast ziet El Ghazi nog even die Ajax supporters over het hoofd die de club overal achterna reizen. Maar nee, meneertje heeft het te druk met zijn ego'tje dat gekrengd is. Als Ajax supporter wil jij toch een dolgelukkige speler zien als hij scoort voor je club? En zoals ik al zei dit zegt niks over El Ghazi specifiek, maar over een volledige generatie die geen fatsoen meer met zich meedraagt. Bijvoorbeeld een Castagnios die na 45 wedstrijden weer eens scoort en dan direct denkt dat hij de held is, man man..

11 augustus 2015 om 16:42

@ajaxcunian het is maar terechte kritiek in de media...waar maakt hij zich druk om?

11 augustus 2015 om 17:18

Tegen Rapid faalde hij mist levens grote kansen en liet amper wat zien buiten de ene passeer actie. Mooi dat hij Ronaldo wilt nadoen maar laat het AUB tegen Rapid ook zien dat een club van helemaal niets is.

11 augustus 2015 om 16:05

Inderdaad. Als speler van Ajax weet je dat je het te horen krijgt als je slecht speelt en dat je wordt opgehemeld als je goed speelt. De waarheid zal meestal wel ergens in het midden liggen, maar de mannen moeten er niet te veel aandacht aan besteden.

Gaan we de eenheidsworsten in de voetballerij naast mediatraining (met alle bekende standaard-antwoorden) nu ook al voorzeggen hoe ze geacht worden te juichen?!?!

11 augustus 2015 om 15:44

Noem je dit juichen dan? Hoewel ik er verder niet mee zit, vind ik het een merkwaardige en niet al te slimme actie. Mogen fans 0 kritiek uiten?

11 augustus 2015 om 15:48

Hoe te juichen zullen ze niet zeggen, maar als je zo'n reactie geeft, betekent het wel duidelijk dat je bezig bent met wat er gezegd wordt. Dit zal je hele carrière zo blijven als prof. De Boer probeert naar mijn idee meer aan te geven dat je niet met een vingertje hoeft te laten zien dat ze stil moeten zijn, maar met de goal bewijs je veel meer dan dit. Als hij volgende keer een wedstrijd ruk speelt, dan zal er weer geschreven worden.

Het is een punt waar elke jonge speler mee om moet leren gaan. Voetballend kan je dingen bewijzen, maar geen enkele criticaster ligt wakker van een vingertje, ze kunnen er zelfs over schrijven, wat weer kritiek levert. Laat diezelfde criticasters maar schrijven over dat werelddoelpunt, vinden ze waarschijnlijk veel vervelender, om hun ongelijk te moeten schrijven.

Begrijp je punt volledig, maar zulke maniertjes zorgen alleen maar voor meer kritiek en meer criticasters. Een discussie win je met een goed argument, daar snoer je monden mee.

11 augustus 2015 om 16:13

Als je dit juichen noemt dan zal het wel een gezellige boel zijn met jou als er wat te vieren valt. Het was een minachtend gebaar, heeft helemaal niks met juichen te maken dit.

11 augustus 2015 om 15:46

Hij heeft zo ongelooflijk veel gelijk dat is ook echt niet normaal meer, dit kun je gewoon niet overdrijven.

Even een serieuze toon door het gesprek heen, gelijk heeft hij zeker, vind het ook mooi dat hij (frank de Boer) de verantwoordelijkheid neemt voor zn keuzes, ipv zijn fouten te verdedigen.

Wat is dit? Mag je geen kritiek geven als Ajax door een Oostenrijkse club wordt uitgeschakeld? Misselijk mannetje is het..

Alsof het doelpunt dubbel had geteld als ie hard gejuicht had. Ik ga de Boer toch ook niet vertellen hoe hij langs de kan moet gaan staan. Laat hem zijn doelpunt vieren zoals hij dat wil joh...

11 augustus 2015 om 15:52

Dat zegt De Boer toch helemaal niet. Hij zegt alleen dat hij het liever anders had gezien. Je bewijst meer met goed voetbal dan met een vinger voor de mond. Deze reactie van El Ghazi geeft aan dat je er mee bezig bent, wat alleen maar tot voer leidt voor meer schrijfwerk.
Als je gewoon die bal maakt en niet reageert op de criticasters, dan moeten ze ineens gaan schrijven over dat werelddoelpunt. En dat lijkt me als speler zijnde een stuk leuker om te lezen ook.

El ghazi denkt gewoon teveel dat hij Ronaldo is. Hij zei zelf dat hij Ronaldo met alles kopieert. Soms zie je dat hij net zo valt als Ronaldo en nog hetzelfde reageert ook.

11 augustus 2015 om 15:56

dat is juist het ergste..kopieër gedrag..bah

11 augustus 2015 om 16:15

Enige probleem is dat Ronaldo er 50 scoort in een jaar. Dan wordt dat gedrag wat makkelijker getolereerd van iemand. Laat buiten beschouwing dat het hoogst irritant gedrag is. Kopieer gedrag kan in mijn ogen nooit goed zijn voor iemand.

11 augustus 2015 om 17:31

dit gebaar wat hij kopieert lijkt meer op een gebaar van raul wat hij gebruikte in het camp nou.

Prettig dat een coach daar realistisch over evalueert ipv zijn speler naar de mond te praten. Ben geen ajax fan maar mag de boer graag. Hij moet alleen de opstelling zo laten en niet fischer in t team brengen

het rare is dat el ghazie achteraf voor de camera's riep dat het voor de jongens lastig was al die kritiek, hij noemde ook riedewald als voorbeeld..echter bij het juichen zie je juist riedewald die het vingertje van el ghazie probeert weg te duwen..mijn conclusie is dan het meer een eenmansactie van el ghazie is..jammer heeft ie niet nodig..

El Ghazi moet gewoon doen wat hij voelt. De voetballerij lijkt soms net een grote soap. Elk klein dingetje wordt groot gemaakt.

Wat een hoop gezeik omdat er een joch niet juicht. Sjees. Zomaar maken jullie hem populairder. Hij koos voor dat vingertje. Ja prima is toch zijn zaak?
Ik denk dat die Anwar echt niet geniet van alle aandacht die hij krijgt.

Dat Frank hierop ingaat, een beetje zwak van hem, maak nou dat team beter ipv op de randzaken te reageren man.

Wel mooi dat FdB zijn pupil en de selectie in bescherming neemt. Rapid Wien was een debacle. Dat kwam ook wel voor een groot gedeelte door tactische beslissingen van De Boer. De keuze voor een net fitte Fischer was niet slim. Ook waren er te veel jonkies die met weinig ervaring even een grote wedstrijd over de streep moeten halen. Dat was een te grote druk op de schouders van de jongens.

Goede reactie van De Boer.

Wat boeit het Frank, richt je lekker op de echte problemen. Laat die Sanogo eens voetballen. Het interesseert me niks hoe iemand juicht. Je kan degene altijd met een korrelzout nemen.

stoer doen als je scoort tegen het 2e elftal van Az
maar tegen rapid wien en in alle europa wedstrijden bakt hij er niks van
zulke jongens halen het nooit en dan nog die intervieuw erna nu krijg je de kans om te zeggen wat je dwars zit en dan krijg je zo een lompe antwoord van een pubertje
wat een irritant ventje is het echt

11 augustus 2015 om 16:14

Wordt eens tijd dat ze presteren 10 wedstrijden achter elkaar. Die 2e goal had die keeper moeten hebben. Maar ophemelen kunnen we allemaal. Kijk maar na onze Europese puntenlijst voor Nederland. Daar doen we het zo goed. Ik heb er zin in.

El Ghazi is vrij overhypt. Scoren tegen een prutploeg die nog eens verzwakt is leuk maar niet eens tot scoren komen tegen Rapid Wien is nog triester. Laat die El Ghazi zich eens met voetbal houden in plaats van de popie jopie uit te hangen. Wat kan ik me irriteren aan die gast. Had gescoort tegen Rapid dan was je de man wat een idioot is het ook. CL is zeker te moeilijk voor je dwaas.

Wat een bullshit hij maakt ze goal en hij mag juichen hoe hij wilt want hij krijgt niet betaald voor ze manier van juichen

ik vind het triest dat deze jongen niet juicht, zeker naar de fans toe. hij speelde tegen rapid ook gewoon slecht. heel veel verkeerde keuzes tijdens de wedstrijd. maar we mogen daar kennelijk niks van zeggen. dit is een fantastische goal, maar wel een zondagsschot. laat hem die bal nog 100x nemen en ze zijn allemaal kwijt. had ook afgekeurd moeten worden overigens omdat de bal bij de vrijetrap duidelijk niet stil had gelegen. beetje zure reactie misschien, maar is gewoon een fijt.

zelfde vind ik van Kazim, wat een zielige vent. staat 1x op de goede plek en doet direct stoer. ga gewoon uit je dak.

ook dat niet juichen tegen je oude club. net of gudelji een jongen van AZ is. gewoon een broodvoetballer, waar niks mis mee is. Maar vier je doelpunt, was anders bij AZ gebleven. hij moest niet weg.

Hoor er verder niemand over maar na zijn tweede goal maakte hij ook nog snel het "calma Calma" gebaar van Cristiano Ronaldo. Hij wil wel heel erg graag op hem lijken.

Echt een speler om eng van te worden. De arrogantie droop eraf. Ook tijdens het interview. Jammer dat ik zo iemand niet buiten het veld zou tegenkomen om hem verbaal op zijn plek te zetten.

Hij moet zich vereerd voelen dat hij talent heeft en zoveel geld mag verdienen.

Had het ook liever anders gezien... Hou ook niet van die maniertjes..

Maar de vergelijking die met Vilhena wordt gemaakt meerdere malen in de media vind ik eerder hypocriet dan terecht!

Hij klopte 3x op het logo ... terwijl hij eigenlijk weg wil en nog triester niet linksback wil spelen. En ja, ik weet dat zijn moeder ziek is.. dat hij momenteel veel mee maakt... maar de ene keer lullen weg te willen en na een goal met de hand naar het logo... dat is zo krom als een hoepel!

Spelers die dit soort trekjes hebben worden meestal wel topspelers maar ik vind het zo walgelijk. Ik ben fan van hem en denk dat hij het ook wel gaat maken maar dit soort dingen krijg ik echt de rillingen van. Ook vorig jaar dat die ze goal vierde a la Ronaldo op zijn borst tikkend was ook zo slecht. Hoop toch dat die iets slimmer wordt hierin. Dat die zich dan af en toe laat gaan kan ik dan wel mee leven.

frank de boer kan van el ghazi een hele grote maken

.. Tenzij t een hele beladen en/of een heel belangrijk doelpunt is, juich ik nooit wanneer ik scoor (mooi doelpunt of niet). Ik zit zo niet in elkaar (kan toch?).
Kan me niet voorstellen dat mijn trainer me gaat vertellen dat ik had moeten juichen afgelopen zaterdag.
Frank is hierin de publieke opinie aan t overnemen lijkt me.. als ie t echt zo erg vond hoorde ik er anders niets over op de dag van de wedstrijd.

Ben t niet eens met t vingertje voor de mond.. maar Moeten juichen.. veel erger!

Iedereen wil weer bepalen hoe iemand moet juichen of doen na een doelpunt. Wat een stel zeikerds allemaal. Concentreer je liever op belangrijkere aspecten dan het juichen Frank.

Leuk aardig dat hij zijn voorbeeld Ronaldo is wegens zijn stijl en drive. Maar ga hem dan niet nadoen en de wannabee Ronaldo uithangen met gebaren hem nadoen kopiëren en de copycat Ronaldo uithangen en zelf helemaal niks presteren. Eng hoor. Het begint gênante vormen aan te nemen.

Is allebei niet goed. El Ghazi reactie is behoorlijk overtrokken, maar een coach moet jou ook weer niet gaan vertellen hoe te juichen.

11 augustus 2015 om 17:48

Kon Frank ons maar een keer laten juichen.

11 augustus 2015 om 17:50

4 seizoenen achter elkaar kampioen is ongekend, alleen psv en hvv kunnen dat navertellen..

Al dat gedoe over juichen of niet juichen....pffffffff

Snap de boer ook wel, dat de kritiek meer op zijn beslissingen waren, maar jong jongens nemen dit ook waar en kunnen dan zo reageren. Ik vindt gewoon dat iedereen moet juichen hij hij wilt, alleen zoals een al zei, ga niet ronaldo nadoen, doe dat maar wel met de voeten, want daar heb je de criticie meer mee dan met het soort juichen.

Typisch Frank, exact hetzelfde gezeik als vorig jaar met het 'uitdagen' wat niet van Frank mag. Donder op Frank!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren