Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer haakt in: ‘Ik zal je het telefoonnummer van Overmars geven’

Laatste update:

Foeke Booy hoopt de selectie van Go Ahead Eagles tijdens de wintermarkt nog te kunnen versterken. Volgens de trainer is de huidige nummer twaalf van de Eredivisie ‘zowel aanvallend als verdedigend vrij mager bezet’. De promovendus uit Deventer legde in de zomer vijftien nieuwe spelers vast, maar haalde in januari nog niemand.

/

“Als er iets gebeurt met blessures of schorsingen hebben we weinig alternatieven om op terug te vallen. Maar ja, ik zit in een iets andere positie dan mijn collega hier naast mij”, zei Booy tijdens de persconferentie. Hij doelde daarbij op Frank de Boer, die daarop schalks inhaakte: “Ik zal je het telefoonnummer van Marc Overmars geven”, knipoogde De Boer. Overmars is de directeur voetbalzaken in Amsterdam en tevens oud-speler en ex-bestuurslid van Kowet.

Go Ahead raakte overigens al wel twee spelers kwijt. Linkerverdediger Joeri Schroyen is voor de rest van het seizoen verhuurd aan VVV-Venlo, dat Schroyen daarna definitief zal overnemen, en de 22-jarige middenvelder Maurice de Ruiter liet zich in oktober al overschrijven naar zijn oude club DVS’33 uit Ermelo. De Ruiter verbond zich afgelopen zomer op amateurbasis aan Go Ahead, maar besloot uiteindelijk de voorkeur te geven aan een maatschappelijke carrière.

Denk jij dat Go Ahead Eagles degradeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 januari 2014 om 20:58

Ze degraderen. Foeke Booy knijpt m al en dekt zich in. Daarnaast kan Go Ahead alleen op de counter voetballen. Let maar op, nu de druk er meer op komt bezwijken ze als eerste van al die ploegen in het rechterrijtje.

26 januari 2014 om 21:28

sorry hoor maar zoals ze 70 min tegen ajax gespeeld hebben ze goed gedaan respect ze hebben er voor gelopen en zeker niet alleen verdedigd ook ajax het spelen moeilijk gemaakt. ik denk wel dat ze in de eredivisie blijven er zijn die minder goed zijn

26 januari 2014 om 22:21

Tegen Ajax speelt iedereen zn beste wedstrijd.

26 januari 2014 om 23:34

70 minuten goed spelen en dan inzakken als een pudding in eigen huis. Vind dit de zwakste ploeg en daarom grootste kandidaat voor rechtstreekse degradatie

Naast toptrainer ook nog een hele prettige man in de omgang, wat een held is Frank de Boer.

26 januari 2014 om 23:04


Misschien dat GAE nog iemand kan huren bij ons(schenk is overgenomen dacht ik) Moet het wel een versterking zijn voor hun natuurlijk.
Boban Lazic misschien?

Misschien dat ze Andersen kunnen huren of Jairo Riedewald.
Zodat ze veel speeltijd kunnen krijgen en ijzersterk terug kunnen keren.

26 januari 2014 om 20:51

Riedewald lijkt me nog niet klaar om verhuurd te worden. Maar spelers als Andersen, vd hoorn, de sa, ligeon, hoesen en nog een paar kunnen evt. Wel verhuurd worden lijkt me

26 januari 2014 om 20:54

Die leren bij jong ajax net zo veel.
Daarom zullen ze deze 2 niet verhuren.
En riedewald is de nr2 achter boilesen.
En andersen komt ook wel aan zijn minuten.

26 januari 2014 om 22:52

@wve

Lijkt me niet, bij Go Ahead spelen ze Eredivisie wat natuurlijk veel leerzamer is qua niveau. Zeker voor een verdediger kan het juist extra interessant zijn. Die krijgt bij een lager geklasseerde club veel meer werk te verduren en tevens van clubs waar Ajax 1 ook tegen speelt.

26 januari 2014 om 21:01

@thugvz

Riedewald is momenteel gewoon 2e linksback achter Boilesen en gaat dus zeker niet verhuurd worden.

Edit: Vind het trouwens wel een goede optie om bijv. een v.d Hoorn, de Sa, Andersen die kant op te sturen. Ajax heeft GAE nu twee keer gehad en kan het concurrenten moeilijk maken door spelers daar naartoe te sturen.

26 januari 2014 om 23:34

Andersen lijkt me alleen realistisch want Riedewald is gewoon 2de linksback en Andersen speelt toch nooit

27 januari 2014 om 00:10

En anders Tobias Sana, die is bij Ajax toch totaal overbodig geworden en voor GAE is hij een prima speler lijkt mij.

Goede reactie van De Boer, misschien kan Van der Hoorn tot aan de zomer ervaring opdoen bij Go Ahead.

26 januari 2014 om 21:59

Op die plek is Go Ahead juist prima bezet! Vriends en vd Linden doen het niet slecht en Schenk is eigenlijk een centrale verdediger! Het probleem ligt op de (rechts)back positie(s)

Op het middenveld missen ze momenteel denk ik wel een breker. Er staan 3 goede voetballers.. en dat is qua stand op de ranglijst waarin vechtvoetbal gespeeld moet worden niet even bevorderlijk. Hier kan Ajax alleen niet mee helpen!

Voorin denk ik dat Ajax wel kan helpen door Andersen te verhuren aan Go Ahead! Zie vertonghen (rkc)

26 januari 2014 om 23:08

Van der Linden op linksback dan!
maar rechtsback ligt in principe het grootste probleem maar schmidt ontwikkeld snel op dit moment en een Aanvaller.
De Sa wouden we huren maar mag niet verhuurd worden

26 januari 2014 om 23:58

Voorin denk ik dat Ajax wel kan helpen door Andersen te verhuren aan Go Ahead! Zie vertonghen (rkc)

liever niet, dan denk ik weer aan dat doelpunt van hem waardoor we uiteindelijk het kampioenschap mis liepen, neem hem natuurlijk niks kwalijk maar toch haha.

andersen mag van mij ook wel uitgeleend worden, maar ligt daar het probleem? houtkoop weet ik niet zoveel van, maar antonia vind ik een goede speler.

27 januari 2014 om 01:31

Houtkoop en Antonia zijn veeeel te wisselvallig... Antonia wil te veel naar binnen en Houtkoop twijfelt nog veel te veel... Houtkoop moet echt goed gaan spelen komende wedstrijden anders krijgt die het moeilijk ivm dat hij niet gaat bijtekenen dat pikken "we" de supporters niet!

27 januari 2014 om 11:17

Afcaajaxxx

Ajax heeft Go Ahead 2x gehad, en Go ahead ligt uit de beker... dus als er 1 club is waar je Andersen met die gedachte in het achterhoofd aan moet verhuren dan is het Go Ahead wel!!

op zich een prima selectie (vind ik dan).
als ze moeten scoren hebben ze het in zich om daar de kansen voor te creëren. ik denk dat ze degradatie kunnen vermijden

Misschien zinvol voor gae om iemand als de Sa of Andersen te huren voor een half jaartje. Ajax hoeft er toch niet meer tegen te spelen dit seizoen.

26 januari 2014 om 20:48

De Sa klinkt als een goede optie. Dan kan De Boer iig dit seixoen niet meer de fout maken om hem op te stellen. Want een verschrikking. 90% van zijn acties en ballen vooruit was verlies. Schandalig.

Daarnaast zal het voor GAE fijn zijn om een wat grotere selectie te hebben. Geeft een bepaalde rust voor de trainer en sterkere onderlinge concurrentie.

26 januari 2014 om 20:53

Klopt, beetje gevalletje Lukoki. Als je die nu bij Cambuur ziet ballen heb je ook niet het idee dat hij potentiele rechtsbuiten van Ajax was.

27 januari 2014 om 00:58

De Sa was vandaag ongelukkig, maar hij is echt heel veel beter dan Lukoki. Hij kan echt meer dan rennen hoor.

26 januari 2014 om 21:14

De Sa schijnt afgelopen week al in de Adelaarshorst gesignaleerd te zijn..... For real.

27 januari 2014 om 00:01

idd, maar heeft na zeggen geen positieve indruk achtergelaten.

Misschien toch iets wat GAE serieus moet overwegen. Neem bijvoorbeeld Lazic, die is op zoek naar een Eredivisie club aan wie hij verhuurd kan worden.

26 januari 2014 om 21:00

Bij Jong Ajax spelen nog meer spelers die wel toe zijn aan Eredivisie ervaring. Persoonlijk denk ik dat jongens als Bazoer, Meleg en Andersen ook Eredivisie ervaring om moeten gaan doen zo langzaamaan en bij Ajax krijgen zij weinig kans op speeltijd door de goede concurrenten.

26 januari 2014 om 22:07

Liever niet. Bij Jong Ajax spelen ze volgens de Ajax filosofie tegen al vrij fysieke Jupiler ploegen. Verhuur je ze aan clubs als GAE leren ze enkel op de counter spelen met vooral gebruik van fysiek.

Nu je al 2 keer tegen GAE hebt gespeeld zou je best nog 1 misschien 2 jongens naar de Eagles sturen.

Lazic is zeer ontevreden blij Stade Rennes en zou prima bij de Eagles passen. ook voor Andersen zou het goed zijn om een vol programma te draaien in de Eredivisie.

26 januari 2014 om 20:55

Hij heeft nog nooit getekend bij Stade Rennes... Lazic, Andersen, de Sa, van der Hoorn en Hoesen mogen wat mij betreft verhuurd worden

26 januari 2014 om 21:24

Shotgun op Van Der Hoorn!

27 januari 2014 om 00:35

filmfreak, meestal kan ik je juist heel goed volgen dus dit zal sowieso aan mij liggen; shotgun op..? Wat betekend dat?

27 januari 2014 om 09:38

Hahaha, maak je geen zorgen hoor, niks gewelddadigs.

Als je als eerste zegt 'shotgun!' dan heb je er ook als eerste recht op. Zoals als je met een groep mensen in een auto gaat en dan 'shotgun' roept, dat je dan voorin mag zitten. Dus na mijn reactie van gisteren hebben wij het eerste recht om Mike te huren!

Maar het kan ook dat ik de terminologie verkeerd gebruik hoor, ik begin steeds minder grip te krijgen op de hippe woorden van de jeugd... yolo swag.

Een Haps of Lewis van AZ kunnen ze vast ook wel huren voor een schappelijke prijs, zouden voor Go Ahead meer dan goede backups zijn en voor AZ is het fijn als ze vaak aan spelen toekomen. Zowel Haps (van Poulsen en Viergever) en Lewis (beerens/berghuis) hebben teveel last van concurrentie.

Tevens, een talent van Ajax of Psv huren is ook geen verkeerd idee, als het voor een backup positie is tenminste, dan kan het talent 1ste wissel zijn, terwijl bij AZ, Ajax, PSV of iets dergelijks, dan is het talent in kwestie keuze 3 of 4 voor zijn plek.

En huren kan vaak al heel goedkoop, de verhurende club wilt namelijk graag dat ze ervaring opdoen.. hooguit neem je een salaris over van een talent.. (wat laag is relatief)

Andersen, De Sa en Van der Hoorn? Kunnen die ook wat speeltijd krijgen en ook goed voor Gae.

26 januari 2014 om 21:07

Lijkt mij een prima plan! Alleen jammer dat GAE niet zo veel geld heeft daarvoor

26 januari 2014 om 21:31

Geld is denk ik nog geeneens het grootste probleem. Bij Ajax wordt er niet echt heel veel verdient. Ik denk alleen dat FDB ze graag zelf houd, hij kan ze nog wel eens nodig hebben. Namelijk de Sa zit dicht bij de basis, Andersen is "ons" toptalent en Van der Hoorn is handig bij blessure's (fdb wil dubbele bezetting).

Ik zou het prima vinden, alleen past het eigenlijk niet binnen het beleid wat Ajax voert.

26 januari 2014 om 21:15

De Sa was afgelopen week in de Adelaarshorst naar het schijnt.

26 januari 2014 om 21:32

Haha, deze is zo droog...

Wat deed hij daar dan? Voetballen? Niks van gezien... Nee, ik denk dat GAE niet een erg goed gevoel bij hem zal gekregen hebben. Hij liet echt niks goeds zien vanmiddag.

Als Ajax slim is verhuren ze een aantal toptalenten die GAE zeker beter maken. Zo zal het moeilijker worden voor de concurrentie om van GAE te winnen!

Walgelijke man die de boer. Als je hem wat beter volgt dan is de zogenaamde sympathie richting andere clubs vooral gespeeld. Slaat ook door in zijn verhalen over het geweldige ajax. Mag hopen dat hij binnen nu en twee jaar weg is richting Barcelona of een andere club, begint frustrerend te worden dat het dubbeltje steeds zijn kant op valt.

26 januari 2014 om 21:05

oioioii gefrustreerd? Het heeft denk ik meer met jou te maken en je afgunst richting de Boer dan dat de Boer zo is, ook spelers,coaches en zelf supporters van andere clubs zijn namelijk veelal lovend over de Boer en ook over zijn persoonlijkheid.

Verder dat het dubbeltje steeds zijn kant op valt? Heb je het hier over geluk? Want dat zal een beetje een onzinnige suggestie zijn.. 3(/4?) jaar achter elkaar geluk dat bestaat niet.

26 januari 2014 om 21:19

Het zit je nogal hoog. Tweede post van dergelijke strekking al. Je hebt je er dus inderdaad speciaal voor aangemeld vandaag. FdB frustreert je kennelijk nogal. Beter stop je dan hem te volgen. Toch? In mijn ogen is Frank de Boer juist een trainer die de zo typerende Ajax-bravoure, doorn in het ook van velen (en misschien wel terecht) heeft teruggebracht tot normale proporties. Juist hij heeft respect voor de tegenstander. En wat ik op de diverse club-fora lees is dat respect doorgaans wederzijds. Ook door wat hij de afgelopen jaren heeft weten neer te zetten bij Ajax. Kowet is in mijn ogen trouwens een prima club om spelers aan te verhuren. Spelen doorgaans vanuit eigen kracht en op een aanvallende manier. Dat dat vandaag wat minder was is logisch.

Het zou goed zijn voor Ajax om Go Ahead nu te versterken. Wij hebben die club nu twee keer gehad, dus een sterker Go Ahead zal wellicht meer weerstand kunnen bieden tegen clubs als Vitesse. Wat mij betreft valt er te praten over Andersen, De Sa, Meleg, Bazoer, Lazic..

26 januari 2014 om 21:13

Van die spelers word GAE niet veel sterker, waarschijnlijk gaan ze er zelfs op achteruit.

26 januari 2014 om 22:04

Op Andersen en Bazoer gaat Go Ahead zeker niet achteruit! Andersen zou technisch de beste voetballer bij Go Ahead zijn en naar mijn idee een absolute versterking aan de zijkant of op 10.

Bazoer is echt een beest en zou Go Ahead op de 6 positie echt versterken. Overgoor is een hele goede voetballer, maar verliest gewoon te veel duels op zijn positie en Turuc en Falkenburg compenseren dit niet...

De overigen ben ik wel met je eens!

26 januari 2014 om 23:10

haha Overgoor verliest veel ballen echt kijk jij wel eens Kowet?
en Falkenburg en Rijsdijk zijn beter op 10 Andersen zou voor de flank wel kunnen gehaald worden.

27 januari 2014 om 00:06

Onzin. Als ze beter waren geweest hadden zij wel bij Ajax gespeeld. Andersen heeft meer potentie en is beter.

27 januari 2014 om 01:35

Nee wat jij zegt is onzin! in potentie is Andersen beter maar dat komt omdat Falkenburg en Rijsdijk al 26 zijn! op dit moment zijn hen beide beter als Andersen.

27 januari 2014 om 11:21

Haha... de helft van de wedstrijden zit ik in de Adelaarshorst. De andere helft niet ivm zelf voetballen.

Maar wees eerlijk, Overgoor is toch echt meer een voetballer dan een breker. Op zijn manier doet hij ook dat verdedigende werk nog best goed... maar Go Ahead heeft geen middenvelder die af en toe eens denkt.. en nou is het genoeg, ga daar mee even liggen! Daarom denk ik dat Joey Suk bijvoorbeeld in dit team altijd gespeeld zou hebben.

@marcnetto

Haha, deze reactie alleen al zegt alles over hoe goed de boer bezig is.

26 januari 2014 om 21:24

Vd hoorn de sa andersen hoesen

Snap niet dat Feyenoord niemand verhuurt aan GAE. Kongolo kan makkelijk mee daar, Slee Gers zou voor creativiteit kunnen zorgen en je had het contract van Singh niet hoeven ontbinden. Aparte keus blijf ik het vinden.

Mooi, stuur er maar gelijk een paar weg.

Van der Hoorn lekker Eredivisie laten spelen, is goed voor zijn ontwikkeling. De Sa ook daar heen sturen en Andersen nog. Lekker ervaring opdoen om volgend jaar bij Ajax nog sterker voor de dag te komen. O nee, dan krijgen we weer grappen als "ajax 2"

Ik vind het helemaal mooi!

Waarom is Booy altijd zo zuur richting Ajax? Was bij Utrecht ook al zo.

GAE heeft het gezien hun kwaliteiten tot nu toe goed gedaan.

Echter, het zal erg moeilijk voor ze gaan worden om boven de streep te eindigen. Volgende week al meteen een belangrijke wedstrijd tegen een concurrent.

Van der Hoorn, ligeon, de sa, kishna zouden verhuurd mogen worden om wedstrijden te maken in de eredivisie

26 januari 2014 om 23:43

Van der Hoorn, Ligeon en De Sa zijn allemaal back-up spelers die niet verhuurd mogen worden, Kishna daarentegen is wel een optie.

27 januari 2014 om 19:23

Na afgelopen keer is de Sa hopelijk geen backup meer....
Sinds wanneer is van der Hoorn back up dan??? Want de Boer zet dan Denswil erin en zet Moisander op rechts

Kishna, Lazić, Bazoer?

26 januari 2014 om 23:41

En dan ben ik Meleg nog vergeten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren