Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Conte is niet alleen de beste van Italië, hij is de Messi van alle coaches’

Laatste update:

Fabrizio Ravanelli was als aanvaller van Juventus ploeggenoot van Antonio Conte en heeft een hoge pet op van de oud-middenvelder. De trainer van het Franse Ajaccio kan zich geen betere coach voorstellen dan Conte, die in 2011 naar Juve kwam en direct twee keer op rij landskampioen werd.

/

Conte verruilde Siena in 2011 voor de Oude Dame en in de twee seizoenen die volgden mocht de ploeg uit Turijn zich de beste van Italië noemen. Volgens Ravanelli geldt dat ook voor zijn collega, en de voormalig Italiaans international vergelijkt Conte zelfs met Barcelona-sterspeler Lionel Messi, die de afgelopen vier jaar werd uitgeroepen tot de beste speler ter wereld.

“Voor mij is Antonio niet alleen de beste Italiaanse coach, maar is hij de Messi van alle coaches”, vertelt Ravanelli aan Tuttosport. De eerste prijs die Conte dit seizoen kan pakken met zijn elftal is de Italiaanse Supercoppa; om dat te doen moet worden afgerekend met Lazio. “Voor Lazio is de Supercoppa meer waard dan voor Juventus, maar Conte zorgt ervoor dat iedereen alles geeft. Dat is zijn grootste kracht.”

Ben je het met Fabrizio Ravanelli eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi hoe Messi synoniem is geworden aan het ultieme zijn van iets. Sites gebruiken het steeds vaker om clicks te krijgen voor artikelen.
Conte is een baas, ik denk echt dat Juve binnen een paar jaar de cl kan winnen, het moet wel meezitten dan want er is veel concurrentie, ze hebben immers toch mindere riemen om mee te roeien dan veel andere topclubs en olieclubjes in Europa.

7 augustus 2013 om 13:08

ik snap jou echt niet .... wat heeft Messi je aangedaan? waarom ben jij altijd tegen hem?

7 augustus 2013 om 13:14

"dat jij nou zo Messigeil bent dat als je Messi ziet dat je er als een gek naar toe moet is niemand anders probleem."

Dat slaat totaal nergens op aangezien hij alleen maar de feiten benoemt. Het zijn strategieën om clicks te krijgen. Meer clicks betekent meer pagina bezoeken. Meer pagina bezoeken betekent meer geziene reclames en meer geziene reclames betekent meer inkomsten voor de beheerders van de website.

Aangezien veel mensen de wereldtop wel willen volgen is het inderdaad best verleidelijk om een topic aan te klikken waar het woord "messi" in voorkomt.

On: Het zou me niks verbazen als Juve in de komende 5 jaren de CL finale haalt.

7 augustus 2013 om 13:16

je hoeft niet per se iets tegen messi te hebben.
iedereen heeft zijn eigen voorkeur naar welke speler hij of zij beter vind.
bij de ene is dat messi bij de ander is dat ronaldo.

maar ik ben ook iemand die er een beetje moe van word dat de naam messi maar gebruikt word om op een topic te komen.

de meeste real of barça topics open ik niet eens meer omdat ik toch al weet waar ze over gaan.

7 augustus 2013 om 14:50

Absoluut mee eens. Wordt moe van Messi toppics. Je kan even goed Ronaldo in de titel zetten. Maar dat is het verhaal van de media nu eenmaal. Ronaldo is minstens even goed en breekt ook alle records. Het is jammer dat de pers mensen als "codec" irriteren. En ik begrijp hem heel goed. ? Niet iedereen heeft een hoge pet op van dat ruimtemannetje. Als de pers erbuiten bleef en hem niet altij boven Ronaldo zou zetten zetten zouden ook de Ronaldo fans hem meer apprecieren.

7 augustus 2013 om 13:01

Olieclubjes? Dat is niet het enige probleem waarom het voor Juve lastig word om de cl te winnen. Je hebt ook clubs met hoge schulden die een speler van 57mil mogen halen.

7 augustus 2013 om 13:12

Op welke club doel je precies?

7 augustus 2013 om 15:47

Waar ging Neymar heen?

7 augustus 2013 om 13:03

Het Maakt me toch trots als messi fan hoe telkens in voetbal messi als synoniem gebruikt wordt voor het allerbeste van de wereld. En dat zijn ook nog de mensen met het meeste verstand. Ik vind conte eigelijk ook wel de beste.

7 augustus 2013 om 14:53

Jij gaat gewoon mee met de flow net als Messi. Conte de allerbeste. Heeft nog geen Champions League gewonnen. Hoe kan hij dan NU al beter zijn dan Mourinho,guardiola,capello,hiddink, Ancelotti,furguson,capello.

Hij leest de naam Messi en is het eens met het artikel. Je maakt jezelf belachelijk

7 augustus 2013 om 13:03

Ook knap hoe ze elk jaar weer toppers kunnen begouden maar tegelijk ook aan kunnen trekken, chielini bijvoorbeeld topverdediger.
Maar ook mooi versterken met Tevez en Lloriente, een paar jaar terug met Pogba en Assamoah. jammer dat het Europees nog moet gebeuren terwijl ze in Serie a nummer 1 zijn.

7 augustus 2013 om 13:10

Dat is inderdaad mooi aan Juve, het behouden van hun toppers.
Wat ze dan wel slim doen is dat een deel van die toppers ook Italiaans is en dan niet zo nodig de behoefte hebben om zich in het buitenland te bewijzen terwijl ze als het ware bij hun familie voetballen.

Juve doet het goed en het is mooi om ze zo te zien opbloeien.

Naar mijn mening word dit wat overdreven, hij doet het erg goed met Juventus ja, dat kan niemand ontkennen.
Maar er zijn betere trainers op deze aardbol, ik schat, Wenger, Guardiola, Mourinho, de onlangs gestopte Ferguson toch echt allemaal hoger in.

7 augustus 2013 om 13:01

haha schat je guardiola hoger in?! ga alsjeblieft je mond spoelen dat je die man uberhaupt noemt in het rijtje mou en Saf. Natuurlijk heeft hij wel meer bewezen dan conte maar de vergelijking met andere trainers slaat nergens op

Conte heeft erg veel bereikt in die 2 jaar bij juve en ze spelen ook nog eens goed voetbal. Helaas verpesten City monaco en PSG dit jaar de transfermarkt maar ze hebben goed ingekocht met llorente en tevez.

7 augustus 2013 om 13:07

Fijn hoor dat er meteen zo een reactie op word gegeven, je onderbouwt je reactie totaal niet met argumenten helemaal niks...
Waarom hoort Guardiola niet in dat rijtje thuis?

Ik was eerst ook verre van overtuigd van de kwaliteiten van deze man, toch nadat Guardiola weg ging bij Barcelona ging het opeens stukken minder. Wat ik goed vind en heel gedurfd van de beste man is dat hij zomaar even de uitdaging bij Bayern Munchen aangaat, ze hebben afgelopen jaar alles gewonnen wat er te winnen viel, dus is het voor hem makkelijk om tegen te vallen toch gaat die deze uitdaging aan.
Hij is heel zelfbewust van zichzelf en noemt zich dan ook als het ware nog een jonkie in het vak, en toch heeft hij al enorm veel gepresteert.

Nu vraag ik aan jou:
Als je met je grote mond zo een reactie geeft zou het mooi zijn als je die misschien even onderbouwt want op dit moment kom je over als een 11 jarig jochie dat interessant wilt overkomen.

7 augustus 2013 om 13:29

Omdat hij maar beschikt over 1 tactiek en daar niet vanaf kan stappen. Zodra een ploeg die tactiek weet te ondermijnen, heeft Guardiola geen antwoord. Ga al zijn verliespartijen maar na: tactisch outclassed en hij heeft nooit een aanpassing gebracht. Je kan dan zeggen: goed, maar hij won wel 14 prijzen. Akkoord, maar dat was met ongeveer dezelfde generatie die ook 2x Europees kampioen en wereldkampioen werd met daarbij nog die Argentijn...
Guardiola doet en deed niets speciaals. Hij zal dat ook niet doen. Mourinho heeft trouwens tot op grote hoogte hetzelfde probleem alleen durft José wel de boel om te gooien (succes of fail daar gelaten). Guardiola kan en durft niet af te stappen van zijn tactiek. Bij Bayern net hetzelfde. Hij wil datzelfde Barçavoetbal brengen in een selectie die daar eigenlijk niet voor gemaakt is. Bovendien bewees die selectie al dat haar soort voetbal dat ze spelen voor hen gewoon werkt. Toch haalt hij Thiago en verkoopt hij Gomez. Hij zet opeens Götze als valse 9 (of Robben) en krijgt dan kletsen van Dortmund. Hetzelfde Dortmund dat beroofd werd van haar sterkste speler door Bayern... Nee, Guardiola heeft nog heel wat te bewijzen. Ten eerste mag hij al eens bewijzen dat hij met een grotendeels ongewijzigde selectie dezelfde prestaties als Heynckens kan leveren.

7 augustus 2013 om 13:54

Pep kwam bij het barca waar een huis stond van wereldspelers iedereen op zijn top. Puyol xavi etc etc . Waar Mou het bij meerdere clubs heeft gepresteerd en SAF een prachtige loopbaan heeft gehad bij Utd. Moet pep zich eerst nog maar bewijzen bij bayern. Wat ik tot nu toe heb gezien vind ik het tegen vallen. Daarnaast heeft pep altijd volgens hetzelfde systeem gespeeld en hoefde hij naast een goede motivator te zijn niet niet heel veel tactisch toe te voegen als je kijkt wat voor een team er stond. het perfecte team om het barca spel te spelen.

Naast het team wat er stond kan deze man totaal niet met vedettes omgaan. Kijk na een messi die als een god werd beschouwd en spitsen zlaten eto zlatan.

Je moet daarnaast ook even kijken wat het systeem waarmee pep speelde opleverde zonder messi. Ik denk dat toch aardig wat classico's door real gewonnen waren als messi niet bij barca zat.

Daarnaast vind je het knap dat hij bij bayern instapt nou ik vind het weer een uitgespreid bedje hij beschikt weer over een wereldelftal. En heb je zijn duits gehoord? wat een drama is dat ^^

Als laatst vind ik het zo enorm vervelend worden dat ie altijd maar zo nep bescheiden moet doen en dit is puur en alleen om mensen voor zich te winnen. Kijk als een paar keer zo doet ala maar continu dat geslijm na iedereen erger me kapot aan

7 augustus 2013 om 15:13

Vicente 1: ik raad je aan om de biografie van pep guardiola eens te lezen. Dan kan je is lezen hoe deze man te werk gaat als trainer. Onder andere staat er in dat hij in zijn tijd bij brescia al veel bezig was met het kijken naar de manier van coaching. Hij wilt veel leren van andere trainers hoe die te werk gaan. Guordiola is een zeer goede trsiner die 100% met de club en zijn spelers bezig is.

7 augustus 2013 om 16:10

Heb je uberhaupt mijn post gelezen?

Wat hij bij Barcelona deed was wel degelijk knap, want gaat het sinds zijn vertrek nog steeds zo soepel?
Nee.
Als je misschien even 2 minuutjes mijn post had gelezen, had je kunnen lezen dat ik tevens zeg dat het heel knap is dat die het aan durft om Bayern te coachen terwijl die afgelopen seizoen alles winnen wat er te winnen viel.

7 augustus 2013 om 16:21

Misschien is dat jou grote probleem, dat je de beste man niet kan uitstaan.
Moet die dan van de daken schreeuwen dat die de beste van de wereld is.
Iedereen heeft zo zijn eigen manier om zich voor te doen in de media, ik vind hem rust uitstralen.

Hij heeft wel degelijk aan zijn Duits gewerkt, bovendien is hij er pas begonnen. Een beetje tijd gunnen mag ook wel, of staat dat niet in je kortzichtige woordenboek.

Men (waaronder jij) kan wel elke keer zeggen dat het hele team al klaar stond, deed ik eerst ook hoor, maar het feit is toch echt dat sinds Pep weg is Barca niet meer draait zoals het deed.

De verwachtingen die iedereen heeft van Bayern Munchen en Pep Guardiola zijn natuurlijk enorm hoog, niet gek hoor als je kijkt naar afgelopen seizoen maar je moet er wel maar durven in te stappen.

Conte is een hele goede trainer daar ben ik van overtuigd, en ik ken buiten Juve zijn prestaties niet zo, maar toch moet hij het maar eens vast zien te houden (buiten dat ik er van overtuigd ben dat m dat lukt).

7 augustus 2013 om 19:00

ik heb wel degelijk jou reactie gelezen. Natuurlijk ga ik niet verkondigen dat pep een slechte coach is verre van. Daar schaar ik rafa benitez onder.

Tuurlijk heeft elke coach zijn eigen visie het gaat mij er puur om dat pep zelfs als barca zijnde altijd in de underdogpositie wou brengen dat slaat natuurlijk nergens op. Daarnaast vind ik dat hij gewoon veels te veel credits krijgt als je bijvoorbeeld kijkt na het team wat hij tot zijn beschikking heeft.

Natuurlijk gaat het nu minder goed met barca maar zijn daar niet meerdere factoren verantwoordelijk voor? vorig jaar wel de landstitel binnen gehaald en ten tweede probeer vilanova een nieuwe tactiek bij barca erin te krijgen. Dit faalde helaas.

Ik ben gewoon van mening dat hij erg veel spelers had die op hun piek zaten en het allemaal samen kwam =)

Nu bij bayern is er natuurlijk weer een uitdaging want er zijn torenhoge verwachtingen daarom ben ik ook zo benieuwd hoe het gaat lopen met bayern dit seizoen. Er staat nu alleen een geweldig uitgeblanceerde selectie net zoals bij barca alleen mist er een wereldvoetballer als messi die toch heel vaak een wedstrijd besliste.

Over zijn duits vind ik het persoonlijk slecht omdat hij bijna 1 jaar geleden al zei lessen duits te nemen etc dan had ik wat meer verwacht maar kan aan mij liggen.

Als pep langs de lijn staat straalt ie geen rust uit om even te melden dat ik a je reacties lees en b ook wel eens na barca kijk

7 augustus 2013 om 14:18

toch n uitzonderlijke coach hoor...van n ploeg die het jaar voordien nog schaamtelijk 7e zordt maakt hij met 7-8 dewelfde basisspelers plots n jaar later n kampioenploeg...

dat wil ik wenger en guardiola wel eens zien doen

7 augustus 2013 om 16:07

Ah dus dat wil je Wenger nog wel eens zien doen?

Ik wil Conte nog wel eens het hele project van Wenger zien doen..
Wenger heeft voor het nieuwe stadion gezorgt, hij heeft gezorgt dat de club financieel gezond is op de dag van vandaag.
Wenger heeft een enorm project opgezet bij Arsenal iets uitzonderlijks, waar men nu de vruchten van kan en mag gaan plukken

7 augustus 2013 om 18:25

1 wat hebben al deze dingen die jij nu opnoemt in hemelsnaam met coaching capaciteiten te maken?

2 duidelijk nog niet zoveel kaas gegeten hoe organisaties/ bedrijven etc in de moderne economie in elkaar zitten,en dat als arsenal fan zelf lol.

al die zaken die jij opnoemt zijn beslissingen van beleidsbepalers maw eigenaars/aandeelhouders(het geld dus) en directie. mss mag wenger daar als manager wel zen zegje in doen, maar het zijn dus weldegelijk beleidsbepalers die de shots callen voor wat de richting is van de club...het project ,het al dan niet bouwen van een nieuw stadion...wenger is slechts de manager he.

alvorens eventueel pissed of the reageren adviseer ik u google gewijs je zelf al eerst eens te informeren (ownership of arsenal bv) voor we ons echt volstrekt belachelijk gaan maken

1 vriendelijk groet

Ik vind Conte een goede coach, maar de beste vind ik het nou ook niet.
Ik heb niet echt 1 trainer waarvan ik zeg dat het de beste ter wereld is.

7 augustus 2013 om 13:10

Arsene Wenger

7 augustus 2013 om 13:45

Tuurlijk niet. Wenger zou de beste zijn als hij kampioen werd met Arsenal. 4e worden is niet speciaal.

7 augustus 2013 om 14:57

Wel als je het minste(!) uitgeeft van alle 20 ploegen.

7 augustus 2013 om 17:19

Dat is hem. Als je het minst uitgeeft en je wordt dán kampioen dan ben je speciaal. Uniek. Fenomenaal. Noem maar op. Dan zou Wenger ongetwijfeld de beste coach zijn. Maar 4e worden niet. Wat Wenger heeft gebouwd met Arsenal is wel fenomenaal. Je kan wel bouwen maar je moet met je gebouwde club wel presteren. Maar dat is dan weer een ander verhaal.

Voor mij is Messi de nummer 2 dus Conte is de nummer 2 van de trainers.
Wie is de nummer 1?
_

Vind het een goeie trainer en Juve wordt makkelijk kampioen is de Serie A.

7 augustus 2013 om 13:11

makkelijk wordt het dit seizoen niet. Napoli gaat serieus meedoen

Conte is natuurlijk een goede trainer en doet het erg goed met Juventus. Ravanelli is gewoon enthousiast, Conte behoort tot de betere coaches maar is zeker niet de beste. Dat zijn Mourinho, Wenger, Ancelotti etc. Die zijn ook al langer in de ''game''. Maar Conte is zeker een goede coach.

7 augustus 2013 om 13:13

Mourinho is goed maar hoort niet bij de besten.

7 augustus 2013 om 15:19

Wie dan wel? Als je zoveel prijzen in de afgelopen 10 jaar gewonnen hebt dan hoor je toch echt wel bij de besten.

Nog eentje die het niet helemaal op een rijtje heeft. Antonio Conte is nog lang niet zover dat ie zich kan scharen in de top van de coaches. Er zijn op dit moment coaches die zich al verder hebben ontwikkeld, elders bewezen hebben en verder gegaan zijn dan de veilige omgeving en thuishaven (want dat is Juve voor hem)

Voorlopig niet serieus te nemen dus..

7 augustus 2013 om 14:26

ik kan enkel herhalen : toch n uitzonderlijke coach hoor...van n ploeg die het jaar voordien nog schaamtelijk 7e zordt maakt hij met 7-8 dezelfde basisspelers plots n jaar later n kampioenploeg...

Wat een raar bericht. Die Conte is net geschorst voor tien maanden wegens omkoping. Wil men hiermee suggereren dat Messi ook vals speelt en de boel belazerd, net zoals die Conte? Lijt tme niet, een hele rare vergelijking dus.

7 augustus 2013 om 13:23

Had Messi niet iets te maken met een belastingfraude? Bovendien wordt hier de kwaliteiten van Messi als speler vergeleken met Conte als coach, niet de kwaliteiten om de boel te belazeren.

Ik zeg niet dat Messi schuldig is, maar wat heeft omkoping hiermee te maken? Overigens heeft Conte niemand omgekocht, maar heeft hij het alleen niet gemeld. Is nog steeds iets wat niet door de beugel kan, maar het is stukken minder erg dan daadwerkelijk iemand omkopen. En Conte heeft hiervoor zijn straf gewoon uitgezeten. Wat is het nut van een straf als iedereen je na die straf er nog steeds voor afrekent?

7 augustus 2013 om 13:50

Belastingfraude beinvloed het spel niet, omkoping wel. Conte is betrokken geweest bij omkoping, zo'n iemand hoort niet meer in het voetballen thuis. maar goed, de speler die hem een compliment maakt is niet voor niets een Juve speler, de club die al herhaaldelijk betrokken is geweest bij omkoping en vals spel.

waarom noemen jullie niet Frank de Boer? 3 jaar kampioen met Ajax...

ok is wel sarcastisch bedoeld

Conte is zeker een goeie trainer maar het word ook tijd dat hij echt Europees gaat presteren met dit team want hij heeft nu in Italie wel veruit de beste selectie dus mag er nu verwacht worden nu ze in de breedte sterker zijn geworden ze ook Europees serieus mee gaan doen.

Goeie trainer maar schat een Mourinho, Wenger, Guardiola, Ancelotti etc hoger in ook puur voor wat ze gewonnen hebben.

Conte, en Klopp zijn de de toekomst, daar zullen er zich nog wel trainers bijvoegen.
Mourinho bijvoorbeeld vind ik een uitstekende coach, maar niet de beste, hij kan zich gewoon goed verkopen. Wenger is inderdaad misschien de beste op dit moment (aangezien Sir Alex gestopt is). En ja Guardiola, die moet zich dit jaar eerst bij Bayern bewijzen om hem definitief bij de beste te noemen (volgens mij dan)

Guardiola? Laat me niet lachen. Die heeft alles te danken aan Messi.

Aldus de man die zwaar onder de doping zat toen hij de Champions League won tegen Ajax, over de wegens een omkoopschandaal geschorste trainer. Niet serieus te nemen dus.

7 augustus 2013 om 13:39

Doet dat alles, wat ook allemaal zeer in twijfel getrokken kan worden, dan ook maar iets af aan Conte's trainerskwaliteiten?

On: Conte is de perfecte coach voor Juve. Tactisch zeer sterk, een echte leider (dat was hij al als prof) en ook nog eens een Juventino in hart en nieren. Of hij de beste trainer van ze allemaal is op dit moment weet ik niet zo zeker, maar ik weet wel dat er op dit moment geen coach is die beter bij Juve past dan hem.

7 augustus 2013 om 14:02

Wat mij betreft wel inderdaad. Ik weiger mensen die veroordeeld zijn omtrent omkoopschandalen of mensen die gedoped hebben serieus te nemen. Ongeacht welke kwaliteit ze hebben. Maar dat moet iedereen voor zichzelf weten natuurlijk. Het is vooral een ethische kwestie. In twijfel trekken vind ik voor eigen rechter spelen. Hij is veroordeeld en daarmee is voor mij de kous af. Totdat het tegendeel is bewezen. Je bent onschuldig tot het tegendeel is bewezen en het omgekeerde geldt dan ook, dat je schuldig bent als je veroordeeld bent tot dat het tegendeel is bewezen. Ik weet dat er hier veel mensen het voor Conte opnemen en met allerlei theorieën komen. Dat doen ze voornamelijk om hun "fan zijn "van Juve te rechtvaardigen waarschijnlijk . Maar Juventus heeft wat mij betreft definitief afgedaan door het dopingschandaal en door het aantrekken van een trainer die met het omkoopschandaal is veroordeeld of het niet ontslaan misschien beter gezegd. Dat Conte tactisch sterk is , een echte leider of wat doen ook , kan me echt geen ruk schelen als je het niet erg vind.

Ik vind de boer de Messi onder trainers. En heeft meer gewonnen dan conte. Ajax draaide ook niet en heeft het nu goed voorelkaar. Voordat iemand komt met Mickey mouse league of ingespeeld team. Ajax was jaren geen kampioen geworden

Conte is een goede trainer die tot de betere trainers van Europa behoort. Maar de allerbeste is zwaar overdreven. Guardiola, Mourinho, Klopp, Anchelotti vind ik persoonlijk beter. Maar hij hoort wel tot een van de beste.

Ben trots op deze trainer, heeft van mijn club weer de club gemaakt die het hoort te zijn.
Hoop dat Juve dit jaar weer de titel pakt en misschien europees iets moois kan laten zien.
Word nog lastig aangezien we niet zo een hele goede voorbereiding draaien, vandaag ook weer 1-1 tegen Inter.
Maar heb er alsnog veel vertrouwen in.

Forza Juve!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren