Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update van Sky Sports kan slecht nieuws voor Feyenoord-fans betekenen

Laatste update:

Julian Nagelsmann wordt definitief niet de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. Dat meldt Sky Sports vrijdag. Volgens het Britse medium hebben the Spurs zelf besloten dat de Duitse trainer niet de geschikte eindverantwoordelijke is. De beslissing van Tottenham kan grote invloed hebben op de toekomst van Arne Slot, van wie bekend is dat hij op het lijstje van eventuele nieuwe managers van de Premier League-club staat.

“We weten dat zowel Chelsea als Tottenham Hotspur aanvankelijk belangstelling toonde in de voormalige Bayern München-trainer”, aldus Sky Sports. “Maar bronnen hebben ons verteld dat Tottenham niet met hem in gesprek is geweest en dat dat ook niet op de planning staat. De club respecteert hem, maar is op dit moment niet geïnteresseerd in hem. Tottenham gaat dus door met de zoektocht naar een nieuwe manager, waarbij een definitieve aanstelling van Ryan Mason (momenteel interim-manager, red.) ook serieus wordt overwogen.”

Indien Tottenham wel geïnteresseerd zou zijn in Nagelsmann, dan was het ook nog maar de vraag geweest of beide partijen tot een akkoord zouden komen. Zo meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano bijvoorbeeld al dat de 35-jarige Duitser een dienstverband in Londen alleen zou overwegen als er een nieuwe sportief directeur zou worden aangesteld, die achter zijn ideeën staat.

Slot lijkt zo langzamerhand één van de weinigen die overblijven op het lijstje van Tottenham, dat eind maart Antonio Conte ontsloeg. Toch lijkt Feyenoord er alles aan te willen doen om Slot in Rotterdam-Zuid te houden. Dat gaf Dennis de Kloese onlangs te kennen in gesprek met 1908.nl, naar aanleiding van opmerkingen van Wilfred Genee over het eventueel langer aanblijven van de voormalig middenvelder. Een forse verhoging van het salaris van Slot, die nog tot medio 2025 vastligt, behoort tot de mogelijkheden. Er wordt echter pas na het kampioenschap van Feyenoord, dat komende zondag definitief binnengehaald kan worden, duidelijkheid verwacht.

Denk jij dat Slot na dit seizoen nog trainer van Feyenoord is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een “slecht” bericht voor Feyenoord en er zullen er nog vele volgen over Slot.
Toch zegt mijn gevoel dat hij ook volgend jaar gewoon nog trainer is in Rotterdam. De voortekenen lijken daar toch wel op te wijzen.

13 mei 2023 om 00:31

@njfromvol Welke voortekenen?ben oprecht nieuwsgierig.

13 mei 2023 om 08:46

Hij heeft het uitstekend naar zijn zin, Feyenoord heeft al spelers gekocht dat hij er graag bij wilt hebben. Daarnaast privé nog kinderen op school waarvoor hij rust wilt creëren. Lijkt mij genoeg redenen buitenom dat hij ook nog eens CL gaat spelen. Ook een ervaring.

Buitenom het spreken over Feyenoord is Tottenham nou niet echt een club waar je veel kan. Financieel een ramp en de betere spelers zijn oud en wellicht te oud. De topscorer vertrekt zo goed als zeker.
Daarnaast vliegt een trainer daar er nogal gemakkelijk uit.
Nee, Tottenham is het niet.

13 mei 2023 om 10:36

Aanvullend: dat er momenteel veel typische Slot wensen worden ingevuld. Vd belt, Zerrouki, Pusic en dat Feyenoord hem (verder) wil belonen voor zijn bijdrage.

Hoewel ik denk dat het voor tottenham een goede keuze zou zijn om slot te kiezen denk ik niet dat ze bij hem uitkomen. Ik denk toch dat levy het niet helemaal aandurft een een meer gevestigde naam wilt.

Beter geen trainer want die haalt bij Spurs toch het einde niet haha.
Nee zonder gekheid Slot moet lekker bij Feyenoord blijven en daar een paar keer kampioen worden maar ook proberen in de Champions League wat neer te zetten want bij Tottenham zul je mits je weer aanhaakt vaker kans maken in de Champions League te spelen en dan moet je wel resultaat neerzetten.

Ik zou gewoon die Ryan Mason voorlopig aanhouden als trainer. Als je overhaast weer iemand naar de club haalt zal het weer mislukken

"Indien Tottenham wel geïnteresseerd zou zijn in Nagelsmann"
Mensen zeggen het hier vaak, maar voetbal "journalist" zijn is echt te makkelijk. Vorige week waren ze geïnteresseerd en zou er een gesprek plaatsvinden. Nu is er geen interesse en geen gesorek. Maar als die interesse er wel was, dan bla bla bla. Niet normaal echt 😅

Verschillende bronnen in Engeland roepen verschillende dingen. Volgens Sky heeft Nagelsmann af gezegd. Volgens de BBC zijn ze vooral met die trainer van Brighton bezig. En volgens Romano had Nagelsmann een eisenpakket afgeleverd. En volgens een andere krant waren Slot, Nagelsmann en 3 anderen al op gesprek uitgenodigd. Het is maar wie je wil geloven

Mijn gevoel zegt dat Slot volgend jaar nog bij Feyenoord zit. Maar daar koop je niks voor. Wie ze bij Tottenham nou echt willen hebben, is een mysterie.

Wat regt hij daar nou te zoeken ? Krijgt geen vrijheid om eigen spelers te halen en
Met deze voorzitter winnen ze nooit wat pfff

"Slecht nieuws". Slot heeft gewoon een contract tot 2025 en bij Spurs is er toch geen eer te behalen. Een kerkhof voor trainers. Hoe goed ik 'm ook vind, ook Slot gaat daar geen verandering in brengen.

Keuze nr 6, moet je als slot zijnde toch niet willen. 5 slechte wedstrijden en ligt weer op straat

Dat zou wel een stap zijn voor Slot zeg. Hoewel het een aderlating zou zijn, is het positief gezien voor Feyenoord, wel fijn dat Peter Bosz nog beschikbaar is. Ik zie anders niet zo heel andere kandidaten die dit spel zouden kunnen doortrekken.

13 mei 2023 om 04:22

Kan Peter Bosz niet gewoon naar Spurs?

13 mei 2023 om 07:05

Bosz staat nou niet bepaald bekend om z'n geweldige verdediging. En met de spelers die wij daar hebben rondlopen lijkt me dat al helemaal een catastrofale combi.

Ik had Pascal Jansen wel eens willen zien. Maar die heeft pas alsnog bijgetekend in Alkmaar.

bij spurs ga je toch geen prijs pakken, en Levy gaat nooit de regie uit handen geven... trainerskerkhof

De oorzaak dat Spurs nog geen nieuwe manager heeft gevonden komt door de onduidelijkheid over de vacature door Paratici als technisch manager. Zolang deze niet is ingevuld, zal het wachten op een nieuwe manager alleen maar langer duren.

Slot en Xabi Alonso worden constant genoemd op de nieuwssites van Spurs.
Mason is met zijn 31 jaar nog onervaren, maar laat wel zien dat hij een andere filosofie heeft en het team andere speelstijlen laat spelen. Porro als rechtshalf, Emerson als rechtercentrale verdediger. Dat biedt ook perspectief.
Als Mason nog goede resultaten boekt, sta ik er niet van te kijken als Mason aan het roer blijft om rust te creeeren en hopelijk Kane te overtuigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren