Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen hakt in op ‘onfatsoenlijke’ Slot: ‘Feyenoord creëert z‘n eigen monster’

Laatste update:

Valentijn Driessen is van mening dat Arne Slot momenteel ‘een onfatsoenlijk spelletje’ speelt met Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers kan rekenen op concrete interesse van Tottenham Hotspur en is volgens transermarktexpert Fabrizio Romano zelfs topkandidaat om de definitieve opvolger van Antonio Conte te worden. Driessen stelt dat Slot Feyenoord momenteel gijzelt door de club geen duidelijkheid te geven.

Ook na het het kampioensduel met Go Ahead Eagles en de huldiging op de Coolsingel wilde Slot niets kwijt over zijn toekomst. De 44-jarige oefenmeester beschikt nog over een contract tot medio 2025 en kan naar verluidt een nieuw verbeterd contractaanbod van drieënhalf miljoen euro per jaar tegemoetzien. “Waar Slot zich voor zijn zwijgzaamheid beroept op zijn doorlopende contract, heeft ditzelfde contract tot medio 2025 hem er niet van weerhouden om zijn zaakwaarnemer Pimenta de markt te laten verkennen. En heimelijk buiten alles en iedereen bij Feyenoord om de boel rond te maken met Tottenham Hotspur”, schrijft Driessen in zijn column voor De Telegraaf.

De chef voetbal van De Telegraaf vraagt zich vervolgens hardop af hoe netjes dat is als Feyenoord als werkgever al zijn persoonlijke wensen, financieel en sportief, de afgelopen twee jaar zoveel als mogelijk heeft ingewilligd en trekt een vergelijking met Slots situatie bij AZ in december 2020. “Directeur Robert Eenhoorn ontsloeg Slot op staande voet, omdat hij na besprekingen in het diepste geheim met Frank Arnesen nagenoeg rond was met Feyenoord voor het seizoen erop. Slots contract in Alkmaar liep af, maar AZ en hij spraken nog over verlenging.”

“Waar AZ keihard ingreep, is Feyenoord bezig z’n eigen monster te creëren”, stelt Driessen. De columnist ziet dat de aanhang van Feyenoord momenteel tevergeefs wacht op een jawoord van de trainer over een langer verblijf in De Kuip. “Slot houdt de fans bewust onwetend van zijn onderhandelingsresultaat met Tottenham Hotspur. Het betreft de voetballerij, maar desondanks riekt het sterk naar onfatsoen van de welbespraakte succescoach, die al acht dagen met een mooie omhaal van woorden het achterste van zijn tong verborgen houdt.”

Driessen begrijpt niet waarom Feyenoord zich momenteel ‘aan het lijntje laat houden' door zijn trainer, terwijl AZ snel korte metten maakte met het gedrag van Slot. “Feyenoord moet een deadline eisen. De manier waarop Slot dit spelletje speelt, is onfatsoenlijk, zelfs tegen het onbeschofte aan als werknemer met een tweejarig topcontract naar een loyale werkgever als Feyenoord”, aldus Driessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valentijn is natuurlijk zuur dat zijn club niet heeft gewonnen dit seizoen en helpt gewoon mee met het saboteren. Rafael doet hetzelfde, het is best zielig.

22 mei 2023 om 07:10

Ja het wordt allemaal verpakt met mooie woorden, maar stiekem heb jij helemaal gelijk. Feyenoord en Slot lijken een dodelijke combi die zo snel mogelijk uit elkaar gehaald moet worden lijkt het wel.

22 mei 2023 om 07:43

Haha geloof je dit echt? Dit is het lot van de kampioen, welke bij het grote mensen voetbal.

22 mei 2023 om 09:15

Nah, het is Valentijn, een aandachtsgeile schaamteloze aandachtstrekker gesponsord door vz. Die liep bij Ten Hag ook constant de poten onder zn stoel te zagen.
Die zou zn moeder nog verkopen voor een beetje aandacht.

22 mei 2023 om 10:12

Hebben we Gluubster weer met de gedachte dat de hele wereld bang is van een combi Slot Feyenoord. Ik heb nieuws voor je: dat is niet zo.

22 mei 2023 om 10:23

Gluubster

De favo club van deze malloot is Ado en niet Ajax.

Waarom zou Feyenoord net als AZ moeten ontslaan en dan miljoenen afkoopsom door de wc spoelen?

Het is echt makkelijk om journalist, columnist te zijn

Slot wil blijven -> hij is niet geschikt voor de top, weinig ambities

Slot verkent opties -> hij gijzelt de club

Slot wil pas na eind seizoen met media hierover praten -> hij geeft geen duidelijkheid en zorgt voor onrust

22 mei 2023 om 07:10

Ik snap Valentijn zijn punt prima. Slot is natuurlijk op niet zo’n chique manier bij AZ vertrokken. Over zijn kwaliteiten valt absoluut niet te twisten, heeft het meer dan uitstekend gedaan, maar ik ben het wel met Valentijn eens dat er duidelijkheid moet komen. Feyenoord moet (als kampioen en volgend jaar geplaatste CL ploeg), wel beginnen met het samenstellen van de selectie. Ik vind dit ook een beetje een soap worden. Daarnaast krijgt Slot Natuurlijk nu nog meer NL publiciteit. Feyenoord is meer dan een trainer..

22 mei 2023 om 07:12

De Telegraaf en zo maken het een soap. De competitie is nog niet eens afgelopen, hij mag toch wel even de tijd hebben? En ik neem aan dat ie gewoon in gesprek is met zijn werkgever

22 mei 2023 om 07:14

De reden dat het vertrek niet chique was ligt zuiver en alleen bij AZ, die het niet konden pruimen dat hij nu net in gesprek was met de club die ze op nationaal niveau zogenaamd al voorbij zouden zijn.

Slot had een aflopend contract bij AZ, dus die stond volledig in zijn recht op dat moment om met andere clubs te gaan praten en hij hoeft AZ daar niet in een vroegtijdig stadium over te informeren.

In deze situatie is het volledig anders, want Slot heeft een doorlopend contract bij Feyenoord, en kan dus pas met andere clubs écht gaan praten als Feyenoord akkoord is.

22 mei 2023 om 08:16

Dat is natuurlijk onzin. Feyenoord en AZ strijden normaliter om dezelfde plekken en visten op dat moment in dezelfde transfervijver. Dan is het logisch dat je iemand eruitgooit met zoveel kennis over de organisatie. En dat bleek ook wel toen Feyenoord ineens allerlei spelers haalde die bij AZ ook op het lijstje stonden. Toevallig ook allemaal gescout. Nu dat lijstje op is gingen ze weer in een andere vijver vissen.

22 mei 2023 om 09:32

Hahah je zegt het zelf al, az en feyenoord viste op dat moment in dezelfde vijver, dan is het toch logisch dat ze dezelfde spelers op lijstjes hebben staan. Zie nu ook hoevaak een speler die met bijvoorbeeld feyenoord in verband word gebracht ook bij az, psv en soms ajax word genoemd. Die lijstjes zullen altijd overlappen.

22 mei 2023 om 07:10

Valentijn gijzelt ons met zijn aanwezigheid in programma's en columns

22 mei 2023 om 07:11

Hij was net zo naar over ten Hag. Alles voor de clicks.

22 mei 2023 om 07:12

Driessen pfffff om moe van te worden. Er zijn hele duidelijke afspraken gemaakt en iedereen schreeuwt maar. Maar het het is toch duidelijk dat hij blijft. Hij wil Santi op vakantie sturen, om uitgerust te zijn voor volgend seizoen. Hij negeert Rasmussen CV zet daar liever iemand anders neer. Omdat hij er volgend jaar niet meer is. En heeft al duidelijk zich bemoeit met 2 aankopen. En hij heeft al ingestemd met de voorbereiding voor volgend seizoen.

22 mei 2023 om 07:20

Dat zegt niet zoveel denk ik. Slot is de eredivisie ontgroeit dat is duidelijk.

22 mei 2023 om 07:47

Dat is ook wat naïef denk ik, ik vond zijn interview vrij duidelijk gisteren. Hij heeft een paar clubs op z’n lijstje en als er 1 komt, dan is ie weg. Maar dan nog steeds is t fatsoenlijk om je team zo goed mogelijk voor te bereiden op volgend seizoen

22 mei 2023 om 10:14

De Eredivisie ontgroeit? Het is een geweldige trainer, maar dit is toch lichtelijk overdreven.

22 mei 2023 om 07:18

Wat is Valentijn zijn club dan? Ajax namelijk absoluut niet. Heeft niemand dan door dat deze man eigenlijk geen kennis over voetbal heeft en alleen maar gossip weet te verspreiden. Het is exact hetzelfde als wat The Sun in Engeland doet.

22 mei 2023 om 07:20

Valentijn heeft geen enkele bron in Rotterdam. Hij heeft werkelijk waar geen enkel idee wat Te Kloese en Slot achter de schermen bespreken. Een totaal artikeltje luchtfietserij van iemand die altijd vooraan staat om daar waar het goed gaat iets te creëren dat er niet is.

22 mei 2023 om 07:22

Wat een onzin. Driessen is het hele seizoen al kritisch op Ajax. Vd Vaart is benaderd door Spurs en maakt het verhaal met gevoel voor zelfspot er wat geinigs van. Hoe klein kan je zijn dat je dit alles roept.. O wacht, het is Driessen/De Telegraaf. Ik blijf het zeggen; jullie zijn een stelletje papegaaien. Praten elkaar allemaal na. Kom eens met een originele gedachte. Slot heeft het eerder geflikt dus waarom zou hij het nu niet doen? Hij heeft hierdoor in ieder geval de schijn al tegen.
Hoop dat er snel duidelijkheid komt zodat we niet weer 10 berichten per dag met dezelfde inhoud en dezelfde zure en kleine reacties krijgen.

22 mei 2023 om 07:24

Ja het is allemaal 1 groot complot. De Ajax directie heeft de media omgekocht om slot naar spurs te brengen. Ik heb zelfs gehoord dat Ajax de afkoopsom voor spurt gaat betalen aan feyenoord.

22 mei 2023 om 07:49

Tuurlijk Donyell, Valentijn zal het jeuken, zolang hij maar krantjes verkoopt

22 mei 2023 om 08:25

Zijn club? Jij denkt dat Ajax zijn club is. Whahahaha

22 mei 2023 om 08:48

Hoi hoi Calimero. Als je succes hebt wordt er aan je getrokken. Waar ten Hag wel een echte Ajacied is geworden is slot geen echte Feyenoorder geworden. En dat is jammer voor jullie. Ik snap dat je het vervelend nieuws vindt maar het is niet anders!

22 mei 2023 om 09:32

Valentijn heeft geen club. Valentijn is vooral heel erg begaan met Valentijn.

22 mei 2023 om 09:57

Wat is de club van Valentijn dan?? Hij maakt Ajax namelijk ook al jaren week in en uit kapot. Is gewoon een hele zure gast die ik liefst zo snel mogelijk uit de voetbalwereld zie vertrekken.

22 mei 2023 om 10:09

Hoe durft iemand als Valentijn Driessen over fatsoensnormen te praten. Kijk eens in de spiegel, Valentijn, Want van duimzuigerij tot laster is jou helemaal niet vreemd.

22 mei 2023 om 10:26

Wat is de club van Valentijn dan? Ajax is het in ieder geval niet, daar zit hij altijd aan stoelpoten te zagen. Zelfs Ten Hag moest het continue ontgelden.

22 mei 2023 om 14:02

Donyell als je al een Anti-Ajax reactie plaatst, prima hoor maar benoem wel de feiten. Falentijn Driessen is een Ado Den Haag supporter.

22 mei 2023 om 15:48

Komt in de buurt van hoe Pierre al maanden roept dat Tadic op de bank gezet moet worden, terwijl hij de MVP van Ajax is.

Uiteindelijk geeft Valentijn om geen enkele club en roept hij over alles en iedereen onzin.

Ik hoop ook dat hij snel de knoop doorhakt. Maar dan vooral omdat er geen berichten meer over worden geplaatst. Wat word ik hier moe van zeg.

Ik begrijp dat hij geen uitsluitsel kan geven omdat het gewoon niet zeker is. Hij kan niet met 100% zekerheid zeggen om te blijven omdat je nooit weet welke club en met welk bedrag voor je neus staat. Wacht nou maar gewoon af en dan horen we het vanzelf.

Ten kloese is ook niet gek en die heeft vast ook al een lijstje klaar (al vrees ik dat je er sowieso op achteruit gaat).

22 mei 2023 om 07:42

Het is allemaal zo goedkoop watched Telegraaf doet. Slot kijkt ook naar de mogelijkheden en dat is logisch. En Feyenoord wil hem graag houden en dat is ook logisch, want hij doet het fantastisch.

Benieuwd wie ze als opvolger zien?

22 mei 2023 om 08:27

Maar dat mag niet te lang duren. Voorbereiding moet ook weer voorbereid worden

22 mei 2023 om 09:26

Hij gaf op tv aan dat er binnen een week duidelijkheid zou zijn. Lijkt mij redelijk

22 mei 2023 om 10:05

Ja maar dit seizoen is nog niet eens voorbij?

22 mei 2023 om 10:27

Precies, Slot geeft duidelijkheid zodra het seizoen voorbij is. Lijkt me niet meer dan normaal. De hele trainers stoelendans in Europa moet nog beginnen.

22 mei 2023 om 11:28

Volgende week weten we volgens mij ook of Tottenham Europees voetbal heeft gehaald of niet, wellicht dat dit van doorslaggevend belang is is of Slot naar de Spurs wil of niet.....

Onzin van Valentijn weer. Slot wacht gewoon op een concreet bod, als die zou blijven had die dat al aangegeven.

Een topclub moet altijd een plan b hebben. Voor het zelfde geld blijft slot en verliezen de eerste drie wedstrijden kansloos, dan is het ook einde oefening voor slot.

Een voetbalclub een loyale werkgever voor trainers noemen is natuurlijk onzin.

Daarnaast zal Feyenoord echt wel een schaduwlijst hebben en zullen ze ook bij een nieuwe trainer in ieder geval het technisch management erboven vele malen beter op orde hebben dan in het verleden.

Maar dan nog, ondanks waarschijnlijk verder aandikken van het punt, Feyenoord is wel degelijk gebaat bij duidelijkheid van Slot, maar dat is die zelf ook. Geen club noch trainer begint liever midden juli met de voorbereiding laat staan nog later.

Valentijn 'de meesterstoker' Driessen heeft zelf weer eens content gecreëerd om zijn krantje te vullen. Wie zegt dat Slot het niet intern heeft gecommuniceerd? Dat hij die info nou niet gelekt krijgt wilt niet zeggen dat ze binnenshuis geen goede communicatie hebben. Slot houdt alleen wijs zijn mond na slechte ervaringen, wat slim is natuurlijk.

Tja, wat verwacht je dan van Slot? Het gaat alleen nog maar om geruchten. Hij kan toch moeilijk zeggen: 'jongens als Tottenham belt dan ben ik weg' zonder eerst een onderhandeling te starten. Ik snap wel dat hij de boot afhoudt zolang hij geen belletje heeft gehad en aan de onderhandelingstafel heeft gezeten. Vervelend voor Feyenoord, maar het lijkt mij dat er binnen nu en een paar weken wel duidelijkheid is over Tottenham. Laten we vooral nog even geduld hebben.

Zo gaat dat in de voetbalwereld. Zo een Slot kijkt wat de gesprekken met The Spurs opleveren en hakt pas dan de knoop door. Slot is geen Feyenoorder in hart en nieren, maar een passant die aan zijn eigen carrière werkt. Fans moeten het hem niet kwalijk nemen als hij naar de Premier League verkast.

Spurs zal zich bij Feyenoord moeten melden. Dat is tot gisterochtend niet gebeurd. Voor de rest heeft Slot een contract. Het is niet moeilijker dan dat.

En als ie gaat, dan gaat ie. Feyenoord had succes voor Slot. Dat zal na hem niet anders zijn.

Prachtig dit weer. Valentijn de fatsoensrakker 😂. De rioolkrant stookt en stookt elke dag weer. Beschadigd mensen en gaat nu opeens de fatsoensnormen op een rij zetten. Hilarisch 🥳

Haha zo iemand als Valentijn is of super dom, of hij houdt zich van de domme om weer een belachelijk stuk te kunnen schrijven.

Ten eerste zou slot na zijn episode bij AZ wel gek zijn als hij zijn Ja woord aan Feyenoord zou geven, terwijl hij dat nooit met zekerheid kan zeggen. Ten tweede heeft Slot een contract bij Feyenoord waarin geen afkoopsom is opgenomen, dus Feyenoord zelf heeft gewoon het eerste woord inzake een mogelijke overstap. Als Feyenoord niet akkoord is gebeurd er sowieso niets met dit “Monster”.

22 mei 2023 om 08:29

Als slot zelf wil is hij gewoon weg hoor. Feyenoord zal nooit nee zeggen en de slot gijzelen. Spelers zeggen ze wel nee tegen.

Valentijn die iemand aanspreekt op fatsoen. De ironie....

Een beetje een ons kent ons reactie.
Heb het vermoeden dat Driessen dit zo goed herkent omdat hijzelf ook niet bepaald overloopt van fatsoen.
Hoor hierboven iets over wraak van Driessen omdat "zijn clubje" niet gewonnen heeft, laat me je vertellen dat Driessen aan alle poten zaagt van welke club dan ook. Samen met zijn collega twee van de meest waardeloze sportjournalist en van de afgelopen veertig jaar.

Valentijn heeft wel een punt. De media optredens van Slot vallen mij de laatste weken tegen. Totaal niet transparant. Straks is het zomer en moet feyenoord plots op zoek naar een nieuwe coach.

22 mei 2023 om 09:53

Los van dat het Valentijn is, kan ik me hier wel in vinden. Slot heeft afspraken met Kloese gemaakt over positieverbetering. Kloese erkende dat zelf eerder ook al, omdat het voor Feyenoord een manier is om ambitieuze mensen aan zich te binden. De competitie is nog niet eens afgelopen en er wordt al weken gespeculeerd. Ik kan niet anders dan concluderen dat Slot op het punt staat te vertrekken. Je committeren aan Feyenoord zou niet zo onduidelijk hoeven te zijn. Alles en iedereen in jouw staf verlengt zijn contract. Spelers die jij wil hebben komen er komend seizoen bij. Je krijgt een enorme bonus vanwege het kampioenschap en een enorme salarisverhoging aangeboden. Als dat niet voldoende waardering is en je besluit na 2 jaar de deur achter je dicht te trekken dan moet je duidelijkheid verschaffen als Slot zijnde. Zijn vertrek bij AZ deed hem pijn en hij kon het vertrek niet regisseren zoals hij zelf wilde. Dan moet hij dit keer wel aan de slag om wederom gezeur te voorkomen.

Man iedereen loopt te zeiken als slot wil gaan laten gaan aub, want als hij dat nu niet doet en volgend jaar een minder seizoen heb dan is het klaar met alles en iedereen. Ik zie in bosz al een opvolger klaar , of ik zou matrices steun proberen. Als je 6 kan worden met een team die bijna had gedegradeerd met veel minder materiaal nou dan verdien ke wel een kans.

Valentijn donder op met je stemmingmakerij man... hij is duidelijk voor de pers, verteld geen leugens...

Wordt echt moe van die valentijn. Ik weet het niet zeker maar heb het vermoeden dat hij voor ajax is en dat is prima, maar als je zo bevooroordeeld bent laat dan iemand anders een mening geven die geen haat jegens een andere club heeft.

22 mei 2023 om 07:52

Valentijn is voor Valentijn, voor de clicks, en misschien de Telegraaf. Maar zeker niet voor Ajax. Hij probeert alleen maar onrust te zaaien, bij Ajax nog 10x meer dan bij Feyenoord

22 mei 2023 om 08:31

Valentijn is verre van voor Ajax. Dat heb je in je eigen hoofd geplant

22 mei 2023 om 09:16

Valentijn is van jongs af aan een ADO fan. Die man is wekelijks bezig bij Ajax te stoken, hoe mensen hem er van verdenken een Ajax fan te zijn is me een raadsel.

Driessen stelt dus voor dat Feyenoord, net als AZ destijds 'keihard' moet ingrijpen en Slot moet ontslaan, waarmee het dus een afkoopsom laat schieten?

Iedereen die tussen de regels door kan lezen, weet al weken dat Slot graag een stap zet in z'n carrière. En Te Kloese gaat hem die stap gunnen, daar twijfel ik ook niet aan. De enige vraag zal nog de hoogte van de afkoopsom zijn. Beide partijen willen dit netjes afronden, vandaar dat Slot inhoudelijk niet ingaat op vragen over zijn toekomst. Dat geeft Te Kloese, namens Feyenoord, de kans om zijn rol te spelen en er het maximale uit te halen.

Het zou me zelfs niet verbazen als Slot intern al advies heeft gegeven over zijn opvolging.

Het is wel een beet de pot verwijt de ketel.
Volgens mij zijn het de journalisten die al voor de kampioenswedstrijd alleen maar vragen na of hij volgend jaar nog bij Feyenoord is. Waarschijnlijk is het intern al lang bekend wat de afspraken zijn, echter ga je dit natuurlijk niet naar buiten toe uitten. Dit natuurlijk met evt de afkoopsom die een volgende club moet betalen. Als nu is niet elke journalist elke pc gaat vragen wat die gaat doen, misschien helpt dat..

22 mei 2023 om 09:17

Dit dus. Journalisten zijn al weken aan het speculeren en vragen of Slot blijft. Telkens krijgen ze geen antwoord en dan gaan ze nu klagen dat het zo lang duurt? Echt, die pennenlikkers voegen amper wat toe aan het profvoetbal, wat moet je er mee.

Het zou echt frustrerend Ijn voor Feyenoord als Slot al na een kampioenschap weggaat. Maar als het waar is dat hij al akkoord is met Tottenham, dan weet ik niet hoe goed dat is voor z'n eigen reputatie.

22 mei 2023 om 09:02

Moet hij over fatsoen hebben, de telegraaf blijft stoken, bij Feijenoord en PSV, net dat hun alles weten, de andere kranten zeggen niet. Driessen is de grootste leugenaar, die er bestaat, hij verslikt zich nog een keer in besmette kipkerry

Natuurlijk gaat Slot niet vertellen wat hij gaat doen. Dat zou zijn onderhandelingspositie toch aanmerkelijk verzwakken? Zodra hij persoonlijk akkoord is met Spurs zal hij dat vast wereldkundig maken.

Denk dat iedereen bij Feyenoord wel rekening houdt met vertrek van Slot dus daar hoeft Driessen niet al te spastisch over te doen. Opvolgerslijstje ligt ook vast wel klaar want dit scenario was natuurlijk wel te verwachten.

Ik snap alleen de keus voor de Spurs niet, er is geen enkel technisch beleid, een dictatoriale voorzitter en een club waar de waan van de dag heerst. Die moeten Slot wel heel veel bewegingsruimte en centjes hebben beloofd.

22 mei 2023 om 09:20

En met Slot komt er een dictatoriale trainer die graag het technisch beleid in eigen handen neemt.
Past goed dus daar

Waarvan akte.
Zo komt het egoïsme in de zogenaamde ideale schoonzoon en uithangbord weer bovendrijven.

Wat een verhalen allemaal joh! Niemand die weet wat Arne met de directie heeft besproken! Dus je kan niet oordelen zonder de volledige inhoud te kennen.

Dit is een mening van iemand die wij de mogelijkheid geven om op te kunnen reageren. Gewoon lekker negeren. Deze man is vreselijk negatief. Komt nooit iets positiefs uit. Ben geen Feyenoord fan maar ik snap de upside niet van dit soort prietpraat wederom van Telegraaf journalistiek.

Slot heeft toch ook met AZ hetzelfde spelletje gespeeld door achter de rug om met Feijenoord te gaan onderhandelen? Al is het nu niet zo dat het binnen Feijenoord niet bekend is dat Slot met de Spurs in onderhandeling is. Maar dat Slot geen blijvertje is, is nu wel duidelijk. Jammer voor Feijenoord wanneer hij vertrekt, want is natuurlijk de hoofd architect achter het succes van Feijenoord. Bij vertrek alle kaarten op Bosz?

22 mei 2023 om 10:28

Of Feyenoord richt zich op Pascal Jansen. Doet het heel goed bij AZ.

22 mei 2023 om 11:17

Blackburn Rovers houd er schijnbaar rekening mee dat Feyenoord Jon Dahl Tomasson zal benaderen als vervanger van Slot en oriënteert zich al op een mogelijke opvolger....

22 mei 2023 om 11:24

Ik heb geen idee of Jonk er open voor zou staan maar ik zou voor Jonk gaan. Speelt ook aanvallend voetbal en heeft oog voor de jeugd. Tevens een fijne man om naar te luisteren.

Ik vind Slot juist heel netjes en discreet in deze. Het is zijn recht om te onderhandelen en te spreken met eventuele werkgevers. Dat er veel gespeculeerd wordt duid er op dat alles netjes intern wordt afgehandeld totdat er daadwerkelijk nieuws te melden is. Is het leuk voor de supporters? Nee. Is het leuk voor de pers? Nee lijkt me vervelend.

Slot is wel consequent, op deze manier is hij ook bij Feyenoord terecht gekomen.

Haha, daar heeft hij een punt. Dat heeft het verleden wel bewezen. Slot is niet "netjes" en weet allang dat hij weggaat.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren