Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu reageert op loting: ‘Zwaar, maar aan de andere kant geweldig’

Laatste update:

Phillip Cocu zag donderdagavond hoe de UEFA de drie tegenstanders bekendmaakte van ‘zijn’ PSV in de groepsfase van de Champions League. Gedurende de loting kwamen Manchester United, CSKA Moskou en VfL Wolfsburg achtereenvolgens uit de bus als opponenten. Cocu vindt het een hele pittige loting, zegt hij op de clubwebsite.

/

“Het is een hele zware loting, maar aan de andere kant ook geweldig om tegen Manchester United te spelen. Om Louis van Gaal en natuurlijk Memphis Depay weer te treffen”, geeft de coach van PSV aan. Hij werkte de voorbije twee jaar samen met Depay, die deze zomer door de voordeur naar Manchester United ging. Er komt nu dus al een weerzien.

Manchester United mag dan de meest aansprekende tegenstander zijn: de andere twee zijn in de ogen van Cocu ook niet misselijk. PSV stuit op de nummers drie en twee van respectievelijk de Russische en Duitse competitie. “CSKA Moskou en VfL Wolfsburg zijn ook twee sterke ploegen. Het zal een zware kluif worden, maar wel hele mooie wedstrijden en uitdagingen”, geeft Cocu aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie reactie van Cocu. PSV mag blij zijn eindelijk weer een keer op het hoogste niveau uit te komen.

27 augustus 2015 om 19:12

Zeker weten. Ook leuk om Bas Dost de Super-Knipser aus Holland weer te zien spelen op Nederlandse bodem.

Als de bruyne verkocht wordt, hebben we al wat meer kans tegen wolfsburg.
Cska kan thuis gewonnen worden, maar in rusland doen de nl clubs niet veel goed.
United kan te doen zijn als ze al geplaatst zijn waardoor ze slapper spelen, zoals toen ajax psg als ik me het goed herinner.
3 e lijkt me het hoogst haalbare, dan ben ik al hartstikke tevreden!

27 augustus 2015 om 19:10

Nee dat was Barca - Ajax. Barca was al geplaatst en toen gingen ze met een B opstelling de Arena in.

27 augustus 2015 om 19:12

B opstelling of niet, het was een geweldige wedstrijd van Ajax met onze held Hoesen

27 augustus 2015 om 19:21

Oké bedankt. In ieder geval is het hopen dat Manchester United ook zo gaat spelen.

27 augustus 2015 om 20:04

Pinto; Puyol, Mascherano, Piqué, Montoya; Xavi, Song, Iniesta; Pedro, Fàbregas, Neymar. Toch een behoorlijke opstelling hoor. Wordt zo moe van dat B-elftal geleuter. Was gewoon een knappe prestatie met 10 tegen 11 en kan me heel goed herinneren dat de frustratie er af droop bij Barca toen ze achter stonden. Maar daar zijn we in Nederland toch goed in. Constant zeiken over het niveau en dat we er niets meer van bakken om vervolgens die ene zwaluw in de lucht, die ene puike prestatie die er wel tussen zit ook nog eens naar beneden te praten.

27 augustus 2015 om 19:21

DFJ je denkt dus dat Wolfsburg geen waardige vervanger gaat halen voor de Bruyne? Kom op man. PSV heeft geen kans.

27 augustus 2015 om 19:25

Dat zeg ik niet. Ik zeg dat PSV dan weer wat meer kans hebben.
Wolfsburg haar sterkte ligt vooral in De Bruyne. Ze kunnen dan wel een vervanger halen maar hoe vaak gebeurt het dat die het even goed doet? Het duurt sowieso wel even voordat die gewend is aan het spel van Wolfsburg.
Wie zou jij dan als directe waardige vervanger zien voor De Bruyne?

27 augustus 2015 om 19:30

Gerucht gaat dat Wolfsburg nu op het punt staat om Draxler te halen zodra kdb weg gaat(dat gerucht begint steeds sterker te worden). Dus ze halen er een prima vervanger voor terug. Draxler gaat in een sterker team spelen, dus zou me niks verbazen als hij in Wolfsburg goed gaat voetballen.

27 augustus 2015 om 20:01

Zonder de Bruijne is Wolfsburg niks beter dan Schalke. Tevens is Wolfsburg qua club minder aansprekend dan Schalke. Binnen Duitsland zie ik Draxler nooit naar Wolfsburg vertrekken. Hooguit naar Bayern maar die hebben geen behoefte aan hem.

27 augustus 2015 om 20:14

Nou ik las dat de Bruyne rond de 10 miljoen verdient bij Wolfsburg dus dan heb je al een reden om naar wolfsburg te gaan.

28 augustus 2015 om 11:43

Zou niet met een 3e plek tevreden zijn. PSV moet gewoon voor de tweede plaats gaan.
Ze moeten gewoon alle thuis wedstrijden winnen en misschien tegen Manchester United geljkspel.

Geweldig is overdreven, de affiches konden mooier. Maar hopen dat Cocu PSV kan laten verrassen dit jaar!

27 augustus 2015 om 19:13

Niets mis met wedstrijden tegen United en Wolfsburg. Het had mooier gekunt als Sevilla uit pot 3 gekomen was, maar of je daar blij mee had moeten zijn..

Kon niet erger loten. Niet alleen een zware loting maar ook nog Utd. Net nu ik een passe partout heb. Wat vervelend is omdat mijn favo club buitenland City is. Die dus ook op dezelfde datum moet spelen.

27 augustus 2015 om 19:13

@ ledenis

PSV heeft zeer zeker niet de sterkste ploegen uit pot 2 en pot 3 geloot. Dus het kon wel degelijk erger. Bijna elke denkbare loting is te zwaar voor een Nederlandse ploeg. Enige mogelijkheid was Olympiakos uit pot 3 en Wolfsburg en BMG niet uit pot 4. Die kans was gewoon bijzonder klein.

27 augustus 2015 om 19:23

De kans op olympiakos was inderdaad klein maar hoe klein was de kans ook niet dat je bij de beste van groep 4komt? Ook heel klein gewoon jammer geloot voor psv met een malmo ipv wolfsburg had ik kansen voor cl overwinteren gezien nu helaas niet.

27 augustus 2015 om 20:21

Het was ook onzin die loting. Omdat Leverkusen en Bayern al in E tm H zat was het al 50% kans dat PSV tegen Gladbach of Wolfsburg moest. Ze hadden gewoon als Bayern in A moest gewoon Leverkusen in E tm H moeten doen. En dat bij iedere land die 3 teams of meer vertegenwoordigd. Nu is de loting al bijna bepaald. Omdat de loting al bijna bekend was voordat er echt geloot moest worden.

27 augustus 2015 om 20:34

@ Rombomcu

Dat vind ik ook al onzin. Cska wordt niet uitgeschakeld door Psv. Dat is een illusie. Met Malmo in plaats van Wolfsburg had je wel derde kunnen worden.

28 augustus 2015 om 11:48

Die koude oorlog tussen Rusland en Oekraine profiteren beide landen ook van. Zijn beide concurrenten op de coeffientenlijst. Maar nu ontlopen ze elkaar steeds.

Wolfsburg is een stuk minder als de Bruyne weg gaat dus daar kan je thuis wel 3 punten van pakken uit word t lastig. Tegen Cska kan je gwn 2x van winnen. Tegen Man united haal je miss 1 punt. Met totaal 10 punten kan je wellicht de 2e plek pakken. Mooie loting iig

27 augustus 2015 om 19:23

Ja maar denk dat we na de eerste wedstrijd veel meer weten over het niveau van Psv.
PSV heeft ervaren spelers waar veel clubs jaloers op zouden zijn: Willems (hopelijk op tijd fit), Moreno (ervaren verdediger uit de primera division), Arias ( Jong maar toch al ervaren), Bruma ( groot, sterk en speelt stabiel tot nu toe), Guardado (ervaren), Maher ( tegenvallend en lichtgewicht moet echt beter), Pröpper ( nog niet top), Pereiro/lestiennen ( geen oordeel te weinig gezien), Luuk (top), Narsingh (redelijk)

Wellicht zwaar, maar tegen geen van de 3 clubs ben je per definitie kansloos.


CSKA en wolfsburg zijn op een goede dag gewoon te pakken als het een beetje meezit. Sowieso nog afwachten hoe wolfsburg presteert zonder de bruijne.

Man utd uiteraad het sterkste, maar ben nog niet echt onder de indruk van hun spel.

Het wordt lastig, maar het is zeker niet onmogelijk om wat puntjes te sprokkelen.we zullen het zien

27 augustus 2015 om 19:24

Denk dat heel mensen dit denken. Wij zijn meteen heel pessimistisch omdat we weten wat Wolfsburg vorig jaar heeft gedaan en we nog steeds denken dat United zo goed was als vroeger toen het domineerde. PSV moet vooral in het begin een wedstrijd winnen het liefste de eerste. Dat zou zoveel schelen.

27 augustus 2015 om 19:26

Denk wel dat als we i.p.v. Wolfsburg een zwakke tegenstander hadden geloot zoals de Kazachen of Israëliërs. Heel veel mensen positief hadden gereageerd en hadden gezegd hier zien we zeker kansen. De laatste club was dus een zware brok voor de meeste.

Heerlijke loting. Lekker mijn clubje achterna vliegen naar deze prachtige clubs toe. Welke club we ook getroffen hadden, ben bang dat ze zowat allemaal erg lastig te doen zouden zijn. We zijn niet meer de club die we ooit waren. Wat de punten betreft doe ik een beroep op Ajax en Az. Hoop dat zij allebei ver gaan komen in de El!

Natuurlijk , al deze ploegen zijn op papier misschien beter dan psv maar van de zware heb je bij allemaal wel een kansje.. Man u is de sterkste maar geen Chelsea of city, CSKA is echt niet meer zo goed als de laatste tijd getuigen ook hun 3e plek comp vorig jaar en Wolfsburg is natuurlijk ook geen zekerheidje voor 2e ronde opzich. Ik denk dat psv zeker thuis twee keer moet kunnen winnen.. Hele gelijkwaardige poule dit dus als je dan uit nog twee keer gelijkspeelt ben je waarschijnlijk door.

Lastig maar wel leuke wedstrijden. Kansen zijn er altijd.

Ik ben zelf niet echt tevreden met het CL shirt voor de uit wedstrijden. Vind het shirt iets tegenvallen.

Erg mooie wedstrijden voor PSV, ik denk dat er wel een 3e plaats in zit en heel misschien zelfs nog een 2e plaats maar daar zal wel veel geluk voor nodig zijn. Ik zou om in uitwedstrijden de punten te halen heel verdedigend gaan spelen of meer kracht op het middenveld dan zou er misschien nog een puntje in zitten tegen Wolfsburg en Man United. Van CSKA moeten ze 2x winnen te kunnen overwinteren in Europa.

Van alles wat je had kunnen loten misschien wel een van de zwaarste lotingen voor Psv. Wolfsburg vond ik persoonlijk een van de sterkste in pot D en Cska is samen met AS Roma een van de sterksten in pot C. Manchester gaat met de dag frisser spelen en wellicht dat dit seizoen alle puzzelstukjes in elkaar schuiven. Al met al uitdaging genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren