Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea ziet Lukaku én Werner uitvallen op verder zorgeloze avond

Laatste update:

Chelsea heeft dubbele gevoelens overgehouden aan het Champions League-duel met Malmö FF dinsdagavond. De ploeg van Thomas Tuchel was in eigen huis weliswaar met 4-0 te sterk, maar zag zowel Romelu Lukaku als Timo Werner uitvallen met uiteenlopende blessures. Jorginho werd de grote man aan Londense zijde en benutte twee strafschoppen. Het andere groepsduel tussen Zenit Sint-Petersburg en Juventus was het aanzien amper waard en eindigde door een late treffer van Dejan Kulusevski in 0-1.

Chelsea - Malmö FF 4-0
Bij Chelsea werd andermaal duidelijk dat er voor Hakim Ziyech dit seizoen weinig eer te behalen valt. De voormalig Ajacied bleef ondanks het uitvallen van bovengenoemd tweetal de volledige wedstrijd op de bank. De thuisploeg schoot uit de startblokken en stond binnen tien minuten op voorsprong. Na gemiste kansen van Werner en Lukaku was Andreas Christensen wel trefzeker. De verdediger volleerde knap raak op aangeven van Thiago Silva: 1-0. Het betekende zijn eerste treffer namens Chelsea in 137 officiële wedstrijden. Na een kwartier spelen werd de score verdubbeld door Jorginho, die mocht aanleggen vanaf elf meter na een overtreding van Lasse Nielsen op Lukaku.

Laatstgenoemde kon het duel niet voortzetten en werd halverwege de eerste helft vervangen door Kai Havertz, die op slag van rust in het zijnet schoot. Jon Dahl Tomasson bracht vervolgens een andere doelman binnen de lijnen bij aanvang van de tweede helft, maar zag aan het spelbeeld niets veranderen. Chelsea bleef domineren en tilde de marge na een fraaie chip van Havertz naar 3-0. Toen de bal amper tien minuten later voor de tweede keer op de stip ging na een onhandige duw in de rug bij Antonio Rüdiger, leek ook Chelsea een versnelling terug te schakelen. Jorginho benutte het buitenkansje en maakte zijn tweede van de avond.

Zenit Sint-Petersburg - Juventus 0-1
Voorafgaand aan het duel tussen Zenit Sint-Petersburg en Juventus werd Dick Advocaat uitgebreid in het zonnetje gezet door de Russische club. De oefenmeester geldt als de meest succesvolle trainer in de geschiedenis van de club en werd na zijn vertrek uit Rusland benoemd tot ereburger. Vanaf de tribune zag Advocaat vervolgens een tamelijk saaie wedstrijd. In de eerste helft kregen beide ploegen een mogelijkheid om de score te openen, maar slaagden daar beide niet in. Een van richting veranderd schot van Claudinho kon ternauwernood worden gered door Wojciech Szczesny, waarna Federico Chiesa de bal naast krulde.

In het tweede bedrijf waren de beste kansen voor de bezoekers. Een prachtige steekpass van Álvaro Morata kon echter net niet genoeg worden gelift door Weston McKennie. Ook Morata zelf was onnauwkeurig in de afronding en schoot hoog over. Op het moment dat het duel leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, trok Juventus alsnog aan het langste eind. Invaller Kulusevski verlengde een voorzet van Mattia De Sciglio met het hoofd en zag zijn inzet via de binnenkant van de paal binnengaan: 0-1. Juventus gaat door de zege aan de leiding in Groep H met negen punten uit drie duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima wedstrijd die rustig op 60% gespeeld kon worden. Toch zonde dat zowel Lukaku als Werner uitvallen in zo’n makkelijke wedstrijd. Het was voor halletje ook een goede wedstrijd geweest om even aan hun vertrouwen te werken, maar helaas. Wel leuk dat Christensen na 136 wedstrijden eindelijk zijn eerste maakt voor de club. Dit Malmö stelde overigens echt heel weinig voor. Het is echt een wonder hoe zij de CL hebben bereikt. Het zou me niets verbazen als ze met 0 goals uit de groepsfase vliegen.

Ziyech terughalen naar Ajax zou wel een stunt zijn.

20 oktober 2021 om 22:59

Voor als sierplant op de tribune? Of wil je berghuis Antony enz lekker laten verpieteren? Pffff

20 oktober 2021 om 23:00

Voor goede spelers is altijd plek. Van concurrentie wordt iedereen alleen maar beter.

20 oktober 2021 om 23:22

Ik vind het nu al knap hoe Ten Hag al die concurrentie kan managen. Neres, Berghuis, Tadic, Klaassen, Antony, Kudus en Daramy zijn er voor 3 posities en zijn eigenlijk allemaal te goed om op de bank te zitten. Het wordt echt teveel als Ziyech daar nog bij zou komen.
Bovendien is het ook gewoon onrealistisch, aangezien Chelsea hem echt niet voor minder dan 25-30 miljoen laat gaan. Dat gaat Ajax natuurlijk nooit uitgeven voor een positie die volledig voorzien is.

20 oktober 2021 om 23:28

Ziyech kost minimaal 30 a 35 miljoen dat gaat Ajax nooit betalen en bovendien denk ik dat Ziyech met vuur in zijn ogen na de winterstop ergens anders in een topcompetitie zichzelf wil bewijzen het is echt niet des Ziyechs om op te geven die jongen is een winnaar en zal kosten wat kost doorgaan tot hij zijn oude vorm weer te pakken heeft en bij een nieuwe club weer de man is en zijn plezier terug gevonden heeft.

20 oktober 2021 om 23:43

"Voor als sierplant op de tribune? Of wil je berghuis Antony enz lekker laten verpieteren? Pffff"

Ziyech speelt ze letterlijk met 2 vingers in de neus eruit. Al jaren in de Eredivisie de beste cijfers, waarvan Berghuis alleen kon dromen. Man man man. Gewoon zogenaamde "Ajacieden" die zoals gewoonlijk weer uiterst negatief zijn over Hakim. Echt ongelooflijk

20 oktober 2021 om 23:47

Deze heren weten niet wat ze zeggen de beste speler van een aantal jaar achtermekaar en met Ajax de halve finale CL heeft gehaald gaan vergelijken met Antony en Berghuis die net komen kijken na een paar leuke potjes zo zie je maar wat voor tijd we leven met alleen maar successupporters en korte termijngeheugen denkers.

21 oktober 2021 om 01:38

Antony en Berghuis boven Ziyech zetten.. Ziyech is een absolute Ajax legende en volgens velen een van de beste spelers die Ajax ooit gehad heeft. Antony en Berghuis mogen de veters niet eens strikken van Ziyech

21 oktober 2021 om 05:31

Je houd ze tevreden nu er nog veel wedstrijden worden gespeelt en het europees lekker loopt

Vooral Daramy die moet tadic eruit spelen op linksbuiten maar tadic lijkt nog wel even meetegaan en speel je er ook niet uit

Kudus komt er op de lange termijn vanzelf in is jong en een sloot spelers zullen weer weggaan

Neres maakt nu pas op de plaats maar wie weet blijft die verrassend genoeg bij ajax aangezien zn maatje Anthony op deze manier niet langer dan dit seizoen nog te behouden is wel lekker als je neres dan nog hebt daar

Alleen voor perr schuurs is het heel jammer


21 oktober 2021 om 07:27

Nee man, Ziyech kan er niets van. Ik zou dan nog eerder Guus Til halen.

21 oktober 2021 om 10:59

@soccefan1

"voor als sierplant op de tribune? Of wil je berghuis Antony enz lekker laten verpieteren? Pffff'

Denk dat hij bedoelt volgend seizoen? Kans natuurlijk aanwezig dat Anthony en Neres verkocht zijn. Berghuis zie ik op 10 blijven.

Ziyech is natuurlijk een gevoelsmens, dus geen idee wat hij zou doen. Terug naar 'huis' of toch ergens anders avontuur aangaan.

Maar laat fans dromen, je hoeft niet altijd zuur op te reageren

Snap tuchel niet, hij sprak ofer een vermoeide lukaku en stelt hem alsnog op, bizar zijn keuze en nu is hij geblesseerd

20 oktober 2021 om 23:07

Dat je enkel omslaat door een tackle heeft niks met vermoeidheid te maken zou ik denken.

20 oktober 2021 om 23:38

Nou ja, tackle. Benenbreker zeg maar. Iemand met fijnere benen breekt er daar eentje. Zeker van. Wordt gered omdat hij zo stevig gebouwd is. Voor mij ook een rode kaart en schorsing.

20 oktober 2021 om 23:46

Als je echt pech hebt dan kan je er inderdaad een lelijke blessure aan overhouden.

Slecht spelen en dan toch nog 0-1 winnen. Wauw, weet niet of ik moet juichen of juist moet huilen...

20 oktober 2021 om 23:16

Juichen.

21 oktober 2021 om 07:12

Zeg Wollah habiba?

Wat heb ik een stronhekel aan die Tuchel gekregen echt een achterlijke coach met hele vreemde opstellingen!

20 oktober 2021 om 23:03

Winnende coach heeft altijd gelijk

21 oktober 2021 om 10:25

Ook grappig dat je dus meerdere comments, los van elkaar, plaatst over Chelsea. Niks en niemand is goed. Wel de Champions league winnaar en koploper in de Premier League. Wat een vervelend leven moet jij hebben zeg. Hou op en geniet van voetbal.

Tuchel kwam bij Chelsea toen ze 9e stonden en heeft er een Champions League winnende ploeg van gemaakt. Ieder team mag blij zijn met zo'n trainer.

21 oktober 2021 om 11:33

Hey Boca kunnen we ff normaal en beschaafd doen ? Tuchel is ook niet mijn favoriet maar respect mag wel een beetje

Chelsea bakt er helemaal niks van gewoon een geflatteerde uitslag met weer hartstikke defensief voetbal en wat geluktreffers dit team gaat het echt niet redden in zowel de competitie als de Champions League wordt helemaal niet warm van dat Chelsea.

20 oktober 2021 om 23:05

Je obsessie is zielig en ziekelijk, ga alsjeblieft wat leuks doen met je leven.. Dit heeft niets te maken net ‘inhoudelijk reageren’.

20 oktober 2021 om 23:14

Is gewoon mijn mening over een waardeloos Chelsea dat met countervoetbal zijn potjes wint.

20 oktober 2021 om 23:19

Dan heb je deze wedstrijd niet gezien. Weinig counteren hoor. En tsja, je hebt gelijk als je zegt dat ze geen 100% gaven. Niet gek als er al 2 geblesseerd uitvallen.

20 oktober 2021 om 23:22

Ik heb de wedstrijd gezien en ik zag een zogenaamde titelhouder die van Malmo wint door 2 voorzetten en 2 penalty's zozo wat speelde ze geweldig echt een slecht team meer niet.

20 oktober 2021 om 23:33

Titelhouder, geen zogenaamde titelhouder. Deal ermee.

20 oktober 2021 om 23:24

Vraag me af of Chelsea ooit iets goed kan doen in jouw ogen. 20 schoten en 73% balbezit tegenover 2 hele schoten van Malmö, die de bal ook niet langer dan 3 seconden in de ploeg konden houden. Wat nou geflatteerd?

20 oktober 2021 om 23:29

Tja ik snap hem wel. Die twee schoten van Malmo waren twee 1000% kansen, maar door de regen gingen ze er niet in. Is dikke pech als de zon een beetje scheen waren dat twee doelpunten. Die 20 schoten van Chelsea waren voor de helft uit vrije trappen, een deel uit penalties en een deel gewoon verkeerd geraakt. Daarnaast is balbezit een onzinnige statistiek, dus ja kan niet anders dan dat het een geflatteerde uitslag is. De beste man heeft gelijk.

20 oktober 2021 om 23:32

Dankjewel dat je dit nog allemaal even bevestigt en ook extra fijn dat het van een Chelsea supporter komt.

20 oktober 2021 om 23:44

Geen probleem, mijn beste. Ik sta altijd aan de kant van de mensen die zinnige dingen roepen

21 oktober 2021 om 10:22

Waar heb je het over man? Vorig seizoen de Champions League gewonnen en op dit moment koploper in de Premier League terwijl er al tegen City en Liverpool gespeeld is.

Verder als je deze wedstrijd echt gezien hebt, zoals je suggereert, had je gezien dat dit op 70% was. Gewoon een verdiende overwinning. Kijk eens naar de statistieken.

Tot slot begrijp ik niet waarom je deze wedstrijd dan keek als Chelsea zo'n verschrikkelijke ploeg is in jouw ogen. Een verschrikkelijke club maar wel uitgerekend deze wedstrijd kijken van alle wedstrijden die er bezig waren? Vreemd.

Echt heel vervelend dat Lukaku en Werner uitvallen in een wedstrijd waar ze niet hoefde te spelen. Zeker ook omdat die van Werner een spierblessure was, die dus voorkomen had kunnen worden. Ik hoop dat CHO en Havertz hun vervangers zijn tegen Norwich, ik vond CHO heerlijk invallen en Havertz profiteert van die twee toppers, CHO en Mount, om hem heen!

20 oktober 2021 om 23:46

Havertz, de zoon van Tuchel. Schattig hoor die liefdesrelatie

20 oktober 2021 om 23:48

Werner is ook een zoon je zou bijna denken dat ze ook samen naar de wc gaan.

21 oktober 2021 om 00:19

Werner begint wel echt een meme te worden met zijn missers... Alsof hij elke wedstrijd met zijn linkerschoen aan zijn rechtervoet speel en andersom. Bizar gewoon.

Misschien is het voor het team wel "beter", bedoel ik absoluut niet lullig, dat Werner er even niet is. Dan kan inderdaad iemand als CHO meer spelen. Want Tuchel lijkt Werner in ieder geval niet te gaan droppen. Het is dan alleen wel erg zuur dat je Lukaku ook kwijt raakt door een idiote tackle. Misschien valt het mee voor hem? Is toch wel een sterke beer die nooit echt lang geblesseerd is.

21 oktober 2021 om 00:34

De statistieken van Lukaku zijn anders ook nog niet zo heel bijzonder.

21 oktober 2021 om 01:28

Pff, Die ene werner he. Die niet zoveel goals maakt. Die zorgt teminste wel dat de kansen er komen. Met zijn snelheid en loopacties is chelsea zoveel gevaarlijker. Ik heb elke wedstrijd van chelsea dit seizoen (bijna allemaal vorig seizoen) en die ene missende werner is toch een van de gevaarlijkste en belangrijkste spelers van chelsea. Oke hij moet bepaalde dingen beter afmaken maar met hem in de ploeg speelt chelsea gewoon simpelweg beter. Vorig seizoen is hij niet voor niks het meest betrokken bij goals (in vorm van goals + assists) van elke chelsea speler vorig seizoen. Tevens is hij de laatste wedstrijden steeds weer beter gaan spelen.

21 oktober 2021 om 10:27

Mijn vrienden verklaren mij voor gek maar ik zeg dus precies hetzelfde. Ondanks de missers is hij wel snel en dreigend voor de goal. Als ze er nu nog eens invliegen heb je een wereldspits..

21 oktober 2021 om 11:20

Jaa, ik weet ook bijna zeker dat 75% alleen samenvattingen kijkt en dan gaat beoordelen. Lukaku miste vorige week ook open goal maar daar hoorde je niemand over.

22 oktober 2021 om 12:40

Tja Jurre, dat hebben wij Arsenal fans ook jarenlang over Giroud gezegd bijvoorbeeld. Of over Lacazette nu. ''het team speelt beter met hem erbij''. Ja dat is natuurlijk leuk, maar dat betekent niet dat het opeens wel een goede spits is. Of dat het team als je het op een andere manier invult niet meer punten haalt.

Uiteindelijk gaat het erom dat je wedstrijden wint. En dat doe je door goals te maken. Nu win je, maar er zijn zat wedstrijden geweest van Chelsea waarin je puntverlies lijdt door de gemiste kansen van Werner. Over een heel seizoen genomen breekt zoiets je simpelweg op als je voor de titel wil gaan..

21 oktober 2021 om 10:37

Die enkel van Lukaku zag er echt niet goed uit, de blessure van Werner kan ook wel eens een behoorlijk lange blessure worden.

Hoop vooral dat het bij Lukaku mee valt, blijft een geweldige spits.

Gewoon een goeie wedstrijd. Erg jammer dat Lukaku en Werner uitvallen maar dat is niet anders. Ik hoop in ieder geval dat het meevalt en dat ze niet te veel tijd missen. Verder hoop ik dat Chelsea deze wedstrijd gebruikt om het vertrouwen weer wat omhoog te brengen want het leek erop dat het een beetje wegzakte de afgelopen tijd.

Wat hou ik toch zoveel van Allegri. Hoe die man wedstrijden kan lezen. We groeien mentaal weer stillekes naar het Juve van 3 jaar geleden. Gelijkspel was nog ok voor ons maar het lukt hen uiteindelijk toch weer te winnen. En alweer met 1-0. De 2de ronde is nu wel heel dichtbij! Op naar Inter.

Zou Ziyech niet goed in het spel van Barca passen. Met Tuchel gaat het duidelijk niet meer lukken en hij hoort gewoon ergens te spelen. Veel te goed voor de bank.

21 oktober 2021 om 10:39

Ziyech huren zou dan de enige optie zijn, finacieel is Ziyech niet te halen voor Barca.
Zou wel een leuke versterking zijn.

21 oktober 2021 om 11:00

@migi

"zou Ziyech niet goed in het spel van Barca passen.'

Haha als Luuk daar al basisspler is, dan zou bijna iedereen daar passen. Zelfs Karlson of Veerman

21 oktober 2021 om 11:43

Ik bedoel meer bij Barca als ze in hun normale staat zijn, niet dit rare zooitje.

Ik heb dat moment van Lukaku nog ff gekeken. Maar dat had wat mij betreft gewoon rood moeten zijn hoor, van achter een of andere idiote schaar tackle maken, dan hoor je niet op t veld thuis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren