Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea incasseert dreun, Suárez in grootse vorm

Laatste update:

Chelsea heeft woensdagavond een lelijke uitglijder begaan in de Premier League. De Londense club kan de landstitel al zo goed als zeker vergeten, maar na de beschamende 0-1 nederlaag op eigen veld tegen Queens Park Rangers kunnen de ambities echt de prullenbak in. Nota bene ex-Blue Shaun Wright-Phillips draaide Chelsea de nek om. Op Anfield bepaalde een zeer dwingend spelende Luis Suárez de koers voor Liverpool, met twee goals en een assist tegen een zwak Sunderland (3-0). Tim Krul en Vurnon Anita verloren tenslotte thuis van John Heitinga en diens Everton (1-2).

/

Chelsea - Queens Park Rangers 0-1
In een draak van een eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren. Vooral het veldspel van de thuisploeg van Benítez liet te wensen over: traag tempo en een gebrek aan creativiteit. Chelsea mocht sowieso van geluk spreken dat men niet bijna heel de wedstrijd met tien man op het veld stond. Een afschuwelijke charge van Marko Marin op Stéphane M'Bia in de vierde minuut werd slechts met een gele kaart bestraft. Op slag van rust hadden Oscar en Victor Moses uitzicht op de openingstreffer voor de thuisclub, maar het tweetal kreeg het leer niet langs doelman Júlio César.

Na de onderbreking zette Chelsea meer druk op de helft van QPR en dat leidde al snel tot kansen. Een kopbal van Branislav Ivanovic ging over en Júlio César had een goed antwoord op een inzet van Fernando Torres. Na ruim een uur spelen hing de 1-0 meer dan ooit in de lucht. Moses verprutste op één meter van het doel een dot van een kans, terwijl een doelpunt van Frank Lampard wegens buitenspel werd afgekeurd. Benítez bracht Juan Mata een kwartier voor tijd in het veld, maar de wedstrijd verliep niet zoals hij verwacht had. Een lage inzet van Wright-Phillips was te machtig voor Ross Turnbull en zorgde voor het klassenverschil op Stamford Bridge: 0-1.

/

Liverpool - Sunderland 3-0
Liverpool had in de voorgaande ontmoetingen met Sunderland steeds moeite met die club, maar woensdag liep het van een leien dakje. The Reds zetten vroeg druk en nadat Simon Mignolet een antwoord vond op Stewart Downings vrije trap was het alsnog raak. Raheem Sterling rondde met een lobje af na erg mooi voorbereidend werk van Suárez. De Uruguayaanse topscorer van Liverpool maakte er vervolgens eigenhandig 2-0 van. Na een pass van Steven Gerrard begon de aanvaller een solo, schudde hij zijn bewaker van zich af en punterde hij de tweede van de avond binnen onder Mignolet door.

Sunderland, dat dit seizoen behoorlijk op Steven Fletcher leunt, kwam er sporadisch aan te pas. Het was in defensief opzicht simpelweg een maatje te klein voor met name Suárez, die na rust vrolijk verder ging waar hij gebleven was en voor 3-0 zorgde. Uit een onvoorstelbare pass van Gerrard rondde hij het koel af. De ex-Ajacied was dicht bij een hattrick, maar trof Mignolet: de Belg stond ook paraat bij pogingen van Gerrard en Joe Allen. Brendan Rodgers' team gaat Stoke City en Swansea City voorbij op de ranglijst en staat nu achtste: over elf dagen wacht aartsrivaal Manchester United op Old Trafford.

/

Newcastle United - Everton 1-2
Zonder Demba Ba, die op weg is naar Chelsea, kwamen the Magpies ‘gewoon’ op voorsprong tegen Everton. Papiss Cissé bleef goed naar de bal kijken toen Krul in de tweede minuut een vrije trap zeer diep inbracht. De spits kopte vervolgens na één keer stuiteren de bal over Tim Howard heen voor de 1-0. De akelige tegentreffer ten spijt rechtten the Toffees vervolgens de rug. Krul werd gedwongen tot een fraaie redding met één hand, op een vrije schop van Leighton Baines. Diezelfde Baines trok vlak voor rust de stand weer gelijk: dit keer ging zijn spelhervatting er wel prachtig in.

De verdediger joeg de bal van grote afstand hard, nauwkeurig en zonder enige aarzeling tegen het net en gaf Everton zo nieuwe krachten. De Merseyside-club kreeg langzaam maar zeker de overhand op St James’ Park en nadat Shola Ameobi de kans op 1-2 al had laten liggen, maakte Victor Anichebe het wél af. Koud in het veld passeerde hij Krul met een laag schot; de assist was van Nikica Jelavic. Krul liet zich geen derde keer verrassen, maar zag ook hoe zijn teamgenoten voorin er niet in slaagden zich terug te knokken: ook niet in de liefst zes (!) minuten blessuretijd die bijgetrokken werden.

Chelsea is definitief uit de titelrace in Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zat er al aan te komen. Het is een ongeschreven natuurwet in de voetballerij: scoor je niet, dan doet je tegenstander het wel. Het waardeloze spel van Chelsea van vanavond maakt QPR de terechte winnaar.

2 januari 2013 om 22:41

De waardeloze tactiek van Benitez, het ongeinspireerde spel van Chelsea, en daarvan was David Luiz het pijnlijke voorbeeld. Dat heef QPR de terechte winnaar gemaakt.

2 januari 2013 om 22:43

Ik vind het vreemd dat 2 goede coaches toch niet weten te slagen met het spelersmateriaal van Chelsea.
Met deze spelers hoor je rond de 1e positie te staan.

2 januari 2013 om 23:24

goede trainer of niet, als je een team opstelt met 5 verdedigers dan verdien je het niet te winnen.

ik kan het begrijpen bij een enkele wedstreijd in camp nou of beranbeu. maar tegen elke middenmotor uit england moet je toch gewoon de aanval opzoeken

2 januari 2013 om 22:53

Eden Hazard & Juan Mata op de bank zetten, ben je in mijn ogen een waardeloose trainer. Je moet altijd de beste opstelling mee starten en ook gewoon tegen de nummer laatst QPR met een goeie trainer in huis Harry Redknapp.

Demba Ba gaan ze nu helemaal halen, want Fernando Torres raakte geen ene knikker.

3 januari 2013 om 01:53

Shiiit als je een mooie goal wilt zien kijk die van baines is. Na Roberto Carlos denk ik wel de beste vrije trap die ik heb gezien. Wat een knal zeg....

Liverpool.is goed bezig. Het zou wel mooi zijn als Suarez topscorer van Engeland zou worden, al gun ik het hem niet echt.

hahah chealsea goede assist van tarabaat wejooww

Wat speelde Liverpool ongelofelijk goed zeg, mooie combinaties en genoeg kansen om meer goals te maken. Sunderland kwam er niet aan te pas. Suárez opnieuw heel erg belangrijk met 1 mooie assist en 2 goals, wereldspeler!
Wat een verassing trouwens dat QPR uit bij Chelsea wint te winnen!

2 januari 2013 om 22:41

Het is lang geleden dat ik zo heb genoten van Liverpool. Suarez en Stevie. Ze behoren echt tot de wereldtop. Als je kijkt wat Liverpool voor hem heeft betaald is het eigenlijk te laag in vergelijking met wat andere spelers. Ik vond Henderson en Downing ook wel redelijk tot goed spelen. Zou het dan toch nog goed komen met die 2?

3 januari 2013 om 00:07

Of voor de rest te veel. Maar wat een assist van Gerrard, en wat een loopactie van Suarez. Fantastische goal

2 januari 2013 om 22:42

Sunderland kwam er inderdaad niet aan te pas. Mede door een 3-0 voorsprong werd de wedstrijd naar mijn mening ietswat saai. Maar Liverpool controleerde gewoon de wedstrijd en had nog mogelijkheden om zelfs met 4-0 of 5-0 te winnen.

Mooie doordeweekse overwinning.

2 januari 2013 om 22:47

Inderdaad was het na de 3-0 gezapig, maar dat is te verwachten en zelfs toen creëerden ze nog genoeg mogelijkheden en twee doelpunten. Twee keer terecht afgekeurd wegens buitenspel, maar ze waren beiden fraai. Van Johnson mooie actie en bij Allen mooie combinatie.

2 januari 2013 om 22:57

Tik-tak zat er goed in vandaag bij Liverpool. Steven Gerrard en Luis Suárez waren de uitblinkers tegen Sunderland. Het had hoger kunnen oplopen naar een 5 a 6 - 0.

Liverpool gaat weer richting het Linkerijtje.

10 januari 2013 om 23:28

Inderdaad, je kan zeggen en denken wat je wilt over Luis Suarez, maar wat kan hij voetballen zeg.
Gerrard speelt ook weer bijna als vanouds top.
Heb hem toch vorig jaar en daarvoor niet zo lekker zien ballen.(voetballen)

Volgens Redknapp kunnen we nu veilig concluderen dat Benitez een idioot is

2 januari 2013 om 22:41

daar had je redknapp niet voor nodig ^^

chelsea haha, gunstig voor arsenal hoop ook dat arsene-al gwn weer CL haalt en chelsea niks

2 januari 2013 om 22:44

Zo, ik wist niet dat er ook waarheden uit zijn mond kwamen.

2 januari 2013 om 23:09

Inderdaad man..

- Die gast doet pas na 80 minuten zijn 2 beste spelers erin
- Hij doet altijd zijn zogenaamde standaardwissels
- Hij durft nooit eens aanvallend te wisselen door er bijv. een verdediger uit te halen
- Hij laat een ploeg zonder inspiratie spelen
- Benitez kan zijn ploeg op de een of ander manier nooit echt motiveren
- En ten slot wat ben ik blij dat hij niet meer bij Inter werkzaam is!

3 januari 2013 om 00:01

De domste hier is gewoon Abrahamovic die Di Matteo eruit heeft gegooid voor Benitez
Hoop dat Chelsea wel gewoon CL kan halen en dat ze volgende seizoen Pep aanstellen kijken hoe hij het doet bij een club als Chelsea.

3 januari 2013 om 00:08

vergeet de 2/3 trainers voor Di Matteo niet..
Het waren allemaal hoofdprijstypes. In de kosten althans. Durf te wedden dat als je Vilas-boas al die tijd had laten staan, was het niet slechter gegaan.

3 januari 2013 om 00:29

Haha ik heb zijn opmerking gemist, wat had redknapp gezegd ?

3 januari 2013 om 03:26

"je moet wel een kneus zijn, wil je als trainer niet slagen bij Chelsea"

Benitez is echt een idioot. Ik snap best dat je spelers moet rusten, maar wie bedenkt het nou om alle creativiteit op de bank te zetten in deze wedstrijd? Man, ik dacht hier een rustige avond te hebben met een overwinning van Chelsea, maar Chelsea verdiende helemaal niks. Ze toonde een enorm slechte mentaliteit, geen karakter en speelde echt slecht. De spelers moeten zich schamen. Luiz is de grap van de eeuw met zijn passes, Torres loopt als een kip zonder kop, Hazard moet kappen met zijn hakjes en Oscar verliest alleen maar de bal. Lampard ook een drama, Marin is een gek met zijn overtreding na 3 minuten. Niemand van Chelsea heeft vandaag een voldoende gehaald. Schandalige vertoning, van het team en van Benitez.

2 januari 2013 om 22:48

ja lol, terwijl iedereen heeft gezien dat benitez eerst bij liverpool rare dingen deed, toen inter, abramovic snapt er weinig van

2 januari 2013 om 22:50

... Creativiteit.... Mata , hazard, oscar.. Ramiress.. Wie bedoel jij?

2 januari 2013 om 22:54

Hazard en Mata vielen in. Oscar heeft wel potentie maar kan niet een team dragen. Lampard is nooit het creatieve brein geweest ondanks z'n intelligentie en term 'domme loper' is uitgevonden zodat we Ramires kunnen beschrijven

2 januari 2013 om 22:54

Mata en Hazard begonnen op de bank, daar heb ik het over. Dit zijn de 2 belangrijkste spelers van Chelsea dit jaar en zorgen altijd voor het verschil, dus die moet je nooit allebei tegelijk rust geven. En Benitez is ook een idioot omdat hij Mata pas laat in de wedstrijd brengt en Luiz gewoon 90 minuten laat spelen. Luiz moet zich schamen voor zijn vertoonde prestatie.

2 januari 2013 om 23:19

Is het dan eindelijk opgevallen dat Lampard niet meer zo goed is als weleer? En dat het niet bevordelijk is voor de prestaties van Chelsea dat hij op het veld staat, terwijl er velen om een contractverlenging voor hem roepen. Tegen Everton was hij nog de held met 2 doelpunten, maar dat gaat niet elke wedstrijd lukken.

Is het dan eindelijk opgevallen dat Oscar spectaculair oogt maar weinig efficiëntie met zich meebrengt? Er bestaan nog zo'n spelers, in de vorm van Robinho, Di Maria, Nani,... Op termijn zal hij wel beter worden, maar voorlopig mag je niet al te veel verwachten van hem.

Heb die actie van Hazard niet gezien, maar hij kapt enkel als het rendement haalt. Als dat niet zo was betekent dat dat die bank niet goed is voor hem, heeft hij amper gezien in z'n actieve carrière.

2 januari 2013 om 23:27

Klopt ben ook totaal geen fan van Oscar. Denk alleen dat die wel een betere mentaliteit heeft dan een Nani, Robinho en Di Maria en daarom wel wat meer zal bereiken. Maar fysiek staat die nog totaal zo ver niet als Hazard. Die ook technisch sterker is

Pffft Benitez, wat een wanbeleid weer. Snapt die nu niet dat Luiz geen middenvelder is, duidelijk het lievelingetje van Benitez. Ook Mata pas brengen na 75 minuten terwijl het niet loopt?

En Demba Ba mag ook enorm rap tekenen voor Chelsea, alles beter dan Torres

2 januari 2013 om 22:42

Waarom zat Mata (de beste speler van Chelsea) op de bank?

2 januari 2013 om 22:47

Offcieel is het hem rust gunnen omdat die al praktisch alles speelde. Maar dat deed Luiz ook onder Benitez dus zegt nog eens veel over hun relatie.
Maar ja het is ook gewoon dom om dan ook nog eens Hazard eruit te houden

Suarez geweldenaar. En Stevem: wat een heerlijke assist. Ben blij dat we nu tweemaal op rij hebben kunnen winnen.

En Chelsea. Ik gaf het van de week met een knipoog aan, maar dit is toch echt een regelrechte schande.

Chelsea mist leiders, een goede trainer, en Drogba. Ik zie de wil om te winnen niet en dat is vreselijk frustrerend! Maarja wat wil je met een trainer die niet om de club geeft...

Mourinho kom terug.

2 januari 2013 om 22:41

Drogba mis ik echt ontzettend hard, wat is die Torres toch echt een flop zeg. Miste vandaag ook weer een niet te missen kans door keihard centraal te trappen...

10 januari 2013 om 23:31

Correct, Drogba was eigenlijk, Speler-aanvoerder-coach in 1.
Een speler die de boel kon aanjagen, motiveren etc.
Met de spelers die de blues hebben moet het echt wel beter!

Hoe haalt Benitez het in zijn hoofd om zonder Ramires, Mata en Hazard te beginnen. Never change a winning team!!!!!

Hoe krijg je t voor elkaar, ene keer win je 8-0, daarna verlies je thuis met 0-1 van de nummer laatst. Heerlijk Qpr, fantastisch resultaat.

Suarez naar Juventus of Real?

2 januari 2013 om 22:42

Bij Liverpool. Onlangs nog zijn contract verlengd en wilt niet weg al zou hij bij Juventus niet mis staan.

Liverpool speelde fantastisch en dit is een prachtig begin van 2013. Volgende competitiewedstrijd is tegen Manchester United, dus niks te verliezen daar, elk punt is mooi meegenomen. Suarez was uiteraard weer fantastisch en wat een schitterende pass van Gerrard!

2 januari 2013 om 22:47

Ik hoop het ook voor liverpool en de PL, fantastische speler om in je team te hebben, gaat altijd tot het randje, en als het moet om te winnen erover. Ik las net een reactie van iemand die zei dat Sneijder en Stekelenburg wel bij Liverpool zouden passen, ik volg iverpool niet erg, hoe is de bezetting op het middenveld, kwalitatief gezien?

2 januari 2013 om 22:54

Middenveld is goed bezet, maar Sneijder zou wel een aanwinst zijn. Al zie ik hem niet komen door zijn hoge salariseisen. Laat hem maar lekker naar Rusland ofzo gaan.

2 januari 2013 om 23:25

@lfc11 Dat zeg jij nou he( dat het middenveld goed bezet is dan), maar ik vind buiten Allen en Gerard het wel meevallen.
Sahin vind ik waardeloos.

Persoonlijk ben ik ook geen fan van reina en Stekelenburg zou niet misstaan denk ik.
Wat denk jij hiervan?

Moet zeggen dat ik niks gezien heb vandaag.
Maar blij met de opmars.

3 januari 2013 om 11:34

Vergeet je Lucas niet, want dat is toch wel een zeer sterke Cvm. Dan heb je samen met Gerrard en Allen al drie goede middenvelders en met back-ups talenten als Henderson, Shelvey en Suso(als aanvallende middenvelder dan wel) zeker geen slecht van middenveld.

Reina was zeker aan het begin van het seizoen niet al te best, maar keept laatste weken toch al stuk sterker en als er al een nieuwe keeper komt, dan zal dat een jonge talentvolle keeper zijn.

Mooi begin van het jaar, 3 belangrijke en zeer verdiende punten.
Gerrard en Suarez speelde weer erg goed!
Komende wedstrijd tegen United, ben echt benieuwd.
Ynwa.

edit:
Wat een wereldpass van Gerrard bij de 3e goal.

2 januari 2013 om 22:44

Als we maar weer niet zo benadeeld worden als vorige wedstrijd tegen United!

2 januari 2013 om 22:49

Ja inderdaad, daarmee zit ik nu nog steeds in me hoofd, wat had United daar ontzettend vveel geluk zeg.

2 januari 2013 om 22:49

Op welk manier werden jullie benadeeld dan naast de penalty die best moeilijk voor de scheids te beoordelen was? Verder heb ik niks gezien die wedstrijd wat in het nadeel van Liverpool was. Als Liverpool de kansen zelf niet benut, dan doet United dat wel.

2 januari 2013 om 22:54

Nou een penalty die Liverpool verdiende en niet kreeg en de penalty die United wel kreeg en niet verdiende lijkt mee als genoeg!

2 januari 2013 om 22:56

De rode kaart? Misschien was hij wel terecht maar dan had Evans er net zo een mogen hebben.
En Liverpool was gewoon veel beter ook met 10 man.
En wat als Liverpool de kansen niet benut doet United wel, die 2e goal had nooit mogen vallen, de meest lachwekkende penalty van het jaar 2012.
Dus dat wil zeggen dat United de kansen die ze hebben gehad ook niet af hebben gemaakt, alleen die goal van Rafael.

2 januari 2013 om 23:00

Welke penalty verdiende Liverpool dan? En soms zit het mee, soms tegen.. Maar als het bij United tegen zit wordt er niks gezegd, zit het mee, dan koopt United opeens de FA om.

2 januari 2013 om 23:05

Dus we hebben het hier over een schwalbe toch, dan moeten jullie niet hypocriet zijn en kijken naar jullie eigen clubbie. Een fout van de scheids kan gebeuren, ik denk dat als Suarez dived jullie niet veel klagen , maar als het 1 keer tegenzit dan zijn jullie de eersten die klagen. En dat Liverpool beter was, dat terzijde.. Ik heb die rode kaart gezien, en Evans kon er inderdaad ook met rood vanaf, maar wat ik wil duidelijk maken is dat er altijd fouten gemaakt gaan worden, kijk die 2 onterecht afgekeurde goals van United laatst, het kan gebeuren, soms zit het mee en soms tegen.

2 januari 2013 om 23:05

Bij Liverpool zit het veel vaker tegen dan bij United.
Als het bij United een keer tegen zit, ja dat kan dat is bij elke club, maar hoevaak hebben ze 'geluk' gehad.
Niet alleen United maar ook City heeft dit seizoen al vaak het geluk mee gekregen.

2 januari 2013 om 23:11

Wat versta jij onder geluk, en dat Liverpool het vaak tegen heeft is dan erg klote ja, maar het is niet alsof United de scheidsrechters betaald of wel? Wedstrijd van geluk is Chelsea - United, maar ja als je een doorgebroken speler uit balans brengt dan is dat rood, en Fernando Torres die geel heeft en daarna een Schwalbe maakt, dan krijg je rood. Je kan er lang om heen draaien maar geluk heeft United niet. Als het een klein beetje meezit bij United dan spreken we van geluk,als het meezit bij een andere club dan spreken we van ja het mag wel een keer nadat dit op die ene speeldag gebeurd en is en dat was onterecht. Dat veel mensen United niet mogen oke, maar om dan te gaan spreken over Lucky United vind ik wel erg ver gaan.

3 januari 2013 om 00:15

Ik ben niet eens Liverpudlian maar zelfs ik zit er nog mee haha

Voor de mensen die dachten dat Chelsea Superior zou zijn dit seizoen, jullie hadden het goed mis.

Suarez is lekker op dreef, RVP wordt bang, en wat heeft Fabio goed verdedigt vandaag.

Chelsea was inspiratieloos, nauwelijks kansen gekregen, verdiend.

Knap hoor Liverpool kan champions league halen dit seizoen mischien niet ik denk tog de spurs wat denken jullie

Luis Suárez blijft maar scoren en een terechte overwinning van Liverpool. Het had nog wel meer kunnen worden dan de 3-0 op het scorebord, maar wat doet het er toe.. ze hebben de 3 points.

Verbaaste me overigens dat Chelsea heeft verloren thuis.

2 januari 2013 om 22:43

je moet blij zijn dat Chelsea verloren heeft... dit betekend goed nieuws voor Tottenham, of ben je niet voor Tottenham?

2 januari 2013 om 23:33

Ik ben voor Man Utd, maar dat terzeide.

Ben wel blij ja dat Chelsea punten heeft gemorst, want nu gaat het nog tussen United & City.. oja, wie weet Tottenham. Chelsea streep ik ook nog niet af, maar niet meer de grootste kanshebber voor dit seizoen.

Chelsea speelde echt onder hun niveau vandaag. Als je al naar de statistieken kijkt dan moet je al bijna gaan huilen. 3 schoten maar op doel. QPR terechte winnaar.br Zo zie je maar dat er alles kan gebeuren in een Londense Derby.

Wat een geweldenaar die Suarez, misschien wel de beste speler in de premier league.
Liverpool speelt de laatste tijd sterk en ik verwacht dat ze nog wel wat plaatsen stijgen onder leiding van Suarez die het hele team kan meetrekken ik zijn enthousiasme

verdient dat Qpr heeft gewonnen

Een schandalig slechte vertoning vandaag. Het ene moment lijk je goed op weg na de zege op Goodison, het andere moment pak je thuis tegen QPR nul punten. Dit team is momenteel nog veel te wisselvallig. Er zijn nu twee lastige wedstrijden op komst ( Stoke-uit, Arsenal-thuis ) die absoluut gewonnen moeten worden, wat nog heel lastig gaat worden. Het is zaak om in de top vier te eindigen, meer valt er niet te halen dit seizoen.

Heerlijk om te zien dat ze gewonnen hebben.
Ik zat zo te denken zullen Stekelenburg en Sneijder geen leuke aanwinsten voor Liverpool zijn?

2 januari 2013 om 22:43

Sneijder zou wel voor de nodige creativiteit kunnen zorgen, maar verwacht niet dat hij het zelf wilt en ook niet dat Liverpool zijn salaris wil betalen. Als opvolger van Reina voor over enkele jaren zijn ze druk op zoek voornamelijk in Engeland. Butland wordt veel genoemd de laatste tijd en schijnt wel talentje te zijn. Bovendien is Steek ondertussen ook al aardig op leeftijd, dus die mag wel in Roma blijven.

3 januari 2013 om 00:19

Sneijder moet liverpool echt niet halen, iverpool speelt nu pracjtig voetbal en met sneijder moet je heel het spel aanpassen aan hen of het gaat niet lopen met hem.

Butland is inderdaad een groot talent, begrijp dan ook totaal niet wat die nog bij Birmingham city doet.

3 januari 2013 om 11:35

Zeker waar, daarom zie ik hem liever niet komen.

Als het echt zo'n groot talent is, dan zie ik hem graag komen, maar heb hem zelf nog nooit zien keepen maar wat ik zo nu en dan hoor en lees, schijnt het wel een talentje te zijn.

Dit is toch wel goed nieuws voor de Spurs neem ik aan.

2 januari 2013 om 22:51

Gefeliciteerd met jullie mooie overwinning, het is jullie echt gegund en misschien ook wel verdient.

"there's only oooonnneeeeee Luis Suarez!"

Wat een held is het toch en ook mooi dat hij lekker blijft scoren, alweer 13 doelpunten voor Liverpool dit seizoen! Moet hij echt volhouden, dan eindigd hij mss wel als topschutter van de PL, dat zou een sensatie zijn!

2 januari 2013 om 22:47

15 goals nu. Hij is nu alleen topscorer

5 man die het nodig vindt te reageren :-)
Na 1 x had ik het ook wel begrepen hoor

2 januari 2013 om 22:50

Van Persie heeft er 16 he jongen.

2 januari 2013 om 22:51

Van Persie heeft er 16 ingeschoten.

2 januari 2013 om 22:51

Van Persie heeft er 16 gemaakt.

2 januari 2013 om 22:57

V. Persie heeft er 16 maarja die speelt met wereldtoppers bij United

2 januari 2013 om 23:09

Van Persie heeft 16 goals gemaakt.

3 januari 2013 om 00:50

Haha 5 reacties dat Van Persie er 16 heeft gescoord.

Gerrard assist van het seizoen wat een pass. Meester

Benitez grootse pussy die ik ooit gezien heb.. mata,hazard op bank zetten en met luiz op middeveld spelen. Luiz heeft alles fout gedaan wat hij fout kon doen, die jonge moet achterin spelen en op zijn plek ramires. mata moet altijd spelen. Wij al supporters stressen voor niks, als je ziet dat torres als een dode zombie op het veld loopt en alleen denkt aan die 2 ton per week dan kan ik het ook nog begrijpen. spelers moeten pas betaald worden als ze goed werk leveren en strijden.

2 januari 2013 om 23:12

Zondag tegen Everton was het al niet aan te zien, Luiz als defensieve middenvelder. Maar toch moet Benitez hem blijkbaar opnieuw opstellen op die positie... Dwaze beslissing maar dat zijn we onderhand gewoon.

Chelsea is weer in vorm. wat een #$%^kk team en een $%^*& coach dikke vieze domme spaanse kok

2 januari 2013 om 22:46

Ach man, vandaag heeft Benitez misschien geflaterd door Hazard, Ramires & Mata op de bank te laten, maar een beetje meer respect voor deze man mag wel.
Heeft bij Liverpool met beperkte middelen best mooie dinge gedaan, en ook bij Valencia deed ie het heel goed.

Jongens toch, Chelsea supporters, wat een flop...

2 januari 2013 om 22:50

wat Benitez bij liverpool of valencia of waar dan ook heeft gedaan boeit mij helemaal niks. als die het zo verklooot zoals die het nu doet bij chelsea. ben nooit een voorstander van hem geweest en zal het ook nooit zijn. Dus tief op met je zogenaamde symphatie

2 januari 2013 om 22:54

Benitez had het bij jullie al verkloot voor ie aangesteld was...
Chelsea komt gewoon kwalitatief te kort voor de titel, zeker vooraan, als je dat vergelijkt met de spitsen van United en City. Dan mogen jullie Ba nog halen...

2 januari 2013 om 22:51

het was toch spaanse ober?

2 januari 2013 om 23:22

Het is inderdaad de spaanse ober maar of dienou een kok of een ober is. Een topcoach is die zeker niet

Wat een mooie 1e helft van Liverpool zeg

Suarez is op dit moment veruit de beste speler van de PL wat een balcontrole, doorzettingsvermogen en scorend vermogen heeft hij zeg!

En Gerrard niet te vergeten met zijn superpass op Suarez!

2 januari 2013 om 22:51

Beter dan Rvp, Aguero, Silva, Walcott, dacht het niet hoor jongen, een van de betere is ie zeker wel.

2 januari 2013 om 22:52

Beter dan Rvp, Aguero en Silva wel, maar aan Walcott kan hij inderdaad niet tippen.

2 januari 2013 om 22:54

Je bent sarcastisch toch, want RVP is 100 procent beter dan Suarez, die andere zijn twijfelachtig.

2 januari 2013 om 22:56

Zeker beter als Rvp, Aguero, Silva en Walcott ja want die heeft het beste van die 4 in 1 lijf zitten!

Topscoorder van de PL op dit moment en de mooiste speler om naar te kijken.

2 januari 2013 om 23:07

Doe je Liverpool bril eens af jongen, Suarez heeft er 15 en RVP 16 dus topscorer os ie niet, en de mooiste speler om naar te kijken is jouw mening.. Ik denk dat veel meer mensen liever naar RVP kijken, en RVP is niet voor niks speler van het jaar.. Wat de volgens jou beste speler van de PL niet is.

2 januari 2013 om 23:07

Rvp is echt niet 100% beter dan Suarez, Van Persie is een spits van wereldklasse maar dat is Suarez ook en Suarez heeft meer creativiteit dan Van Persie.
Suarez maakt meer acties dan Van Persie.

2 januari 2013 om 23:14

Van Persie laat het team beter voetballen, samen nemen ze beide hun ploegen op sleeptouw, van Persie heeft een beter schot,en een betere spitseninstinct, suarez maakt meer acties dan van Persie omdat Suarez van nature ook een buitenspeler is, maar hij wordt gebruikt als spits omdat hij de enige is die een spitsenrol kan vervullen. Ik vind Suarez een goeie speler begrijp me niet verkeerd maar om te zeggen dat hij de beste van de PL is gaat echt te ver.

2 januari 2013 om 23:31

@ -mufc- Dat van dat spitsen instict dat neemt hij zeker nooit mee naar hoenderloo?

2 januari 2013 om 23:39

Nee omdat ie daar omringd wordt door de verkeerde spelers, als het spel je ligt als spits dan kan je er op los scoren wat hij deed bij Arsenal, en doet bij United, maar als het spel je niet ligt, net als Torres, nu gaat het wel beter, dan gaat het moeilijk.

3 januari 2013 om 00:17

Is de Van Persie/suarez discussie echt nodig? Op dat niveau maakt het toch niks meer uit of het rommelig of gelikt is. DIe verschillen zijn zo klein. Ze zijn beide zo goed en zo anders.

3 januari 2013 om 07:30

Je moet wel weinig verstand van voetbal hebben als je oprecht denkt dat Suarez beter is dan Rvp.

Maar wil je aub nooit meer Walcott noemen in dat rijtje namen

3 januari 2013 om 18:32

Zou wat zijn als die 2 ooit samen hadden gespeeld, had je als verdediging niet bepaald blij van geworden. En dan heb ik het over Suarez en Rvp, Walcott laat ik er buiten

Ik denk dat Chelsea nog wel in de titelrace zit. Ze staan 7 punten achter City maar ze hebben 1 wedstrijd tegoed. Thuis tegen Southampton. En als ze die winnen dan staan ze 4 punten achter City.

2 januari 2013 om 22:47

Nee man. Zelfs met die inhaalwedstrijd staan we nog elf punten achter op United. Dat is simpelweg te veel. Ik denk niet dat er iemand is die aan een titel voor Chelsea denkt. We moeten dit seizoen zo goed mogelijk afsluiten, volgend seizoen beter.

2 januari 2013 om 22:51

Het valt te zien hoe snel Ba zich aan zal passen en dat die ook Torres uit de basis krijgt(al vrees ik ervoor aangezien Benitez wel voor Torres zal blijven kiezen)
En of Luiz ook op het middenveld gaat blijven spelen.

Zo ik verwachte al een slechte instelling van chelsea dachten ze effe de drie punten binnen te krijgen maar nee hoor daan ga je hard op je bek en suarez jongen die blijft maar scoren hopen dat hij volgend jaar naar juventus gaat.

Sterk Liverpool gezien, verdediging stond als een huis.
Johnson speelde sterk net als Suarez. Kortweg zakelijk en goede overwinning die nodig was als je ziet wat er de komende weken op het programma staat.
Ben benieuwd hoe Liverpool gaat spelen met de nieuwe aankopen.

19 wedstrijden - 15 doelpunten. En dat bij een Liverpool dat nog niet optimaal draait.
Luis Alberto Suarez, wat een voetballer, wat een held.

2 januari 2013 om 23:10

Omdat hij de enige is die kan voetballen gaan alle ballen naar hem. Hij eist alle ballen op, zoals in zijn laatste jaar bij Ajax. Dat maakt het makkelijk om zoveel te scoren, het team speelt in functie van hem. Maar doet niets af aan zo'n schitterden prestatie, Suárez is gewoon een geweldige speler.

2 januari 2013 om 23:58

Hier doe Liverpool aardig mee tekort.
Reina, Johnson, Agger, Enrique, Gerrard (over de top maar nog steeds top), Leiva, Suarez zijn gewoon spelers die op hoog niveau meekunnen.

3 januari 2013 om 00:01

Tja,.. zo kan je alles recht praten. Het is gewoon een buitengewoon knappe prestatie van een fantastische speler. Liverpool mag heel blij zijn dat hij daar speelt en de club helpt nog enigszins in de buurt te blijven van waar ze horen.

3 januari 2013 om 00:38

Ik bedoel het niet negatief ten opzichte van Suarez. Ik zal het dan anders zeggen: Suarez is de man die wedstrijd beslist voor Liverpool, hij is 1 van de weinige die wat kan forceren.

Nu bedoel ik hetzelfde maar klinkt het anders.

qpr speelde beter dan chelsea dik en dik verdiend gewonnen, chelsea had niks in te brengen...

qpr speelde met passie en inzet, eerste helft speelde adel taarabt slecht maar na de 55 minuten begon hij warm te draaien en dolde hij luiz wel 5 keer en luiz hapte zo als je dat bij peijnenburg ook doet.

luiz is echt een drama speler schieten van afstand de bal op 1 meter verkeerd spelen balverlies lijden. benitez onderschat qpr zo ben je lekker hard afgestraft.

2 januari 2013 om 22:53

Dik en dik verdient is niet waar hoor, Chelsea speelde echt waardeloos maar was qua kansen hadden ze er meer en vooral Moses had moeten scoren.
Toch is de overwinning ook niet onverdiend want Qpr speelde niet slecht en heeft het slechte spel van Chelsea afgestraft.

2 januari 2013 om 22:58

IK dacht dat je een Liverpool fan was? blijkbaar niet...
Kennelijk kijk je liever Chelsea, een Liverpool fan is bij deze verleden tijd.

2 januari 2013 om 23:11

Omdat ik soms even naar Chelsea kijk en ook de highlights heb gezien ben ik geen Liverpool fan meer? Nieuw zeker
Ik heb de gehele wedstrijd van Liverpool gezien.

Zeer sterke match van Liverpool.
Suarez motm,
maar ook Henderson en Gerrard speelden enorm sterk, Downing ook weer goed.

Henderson wordt trouwens echt een klasbak.

2 januari 2013 om 23:15

Ja vond het me ook opvallen, Henderson speelt soms echt dramatisch maar vaak echt heel goed net zoals vandaag.

Suarez laat toch wel schitterende dingen zien hoor zit zeker top 10 beste aanvallers

Sc-ha-nd-al-ig
Eerste thuis verlies tegen QPR in 34 jaar, waar is de coach mee bezig. Ik ergerde me er dodelijk aan het slechte voetbal dat we speelden ik werd helemaal gek van David Luiz met zijn lange ballen die niks opleveren en gelijk wordt opgeeist door Cesar. Ik werd al helemaal gek toen ik Lampard werd gewisseld dat is al helemaal het domste wat je kunt doen, zo'n ervaren speler in zo'n wedstrijd wisselen is schandalig. David Luiz op het middenveld?? Geen Ashley Cole?? Geen Hazard of Mata in de basis??
Wat mij betreft wordt deze clown nu ontslagen, dit slaat helemaal nergens op. Ik ben erg chagarijnig op het moment. Nadat we 8-0 hebben gewonnen van Aston Villa verwacht je dat we nog een 5-0 winnen van QPR maar nee meneertje Benitez moet weer voor clown spelen en daar gaan 3 punten naar een degradatie kandidaat. Ik walg hiervan dit is een absolute schande.

2 januari 2013 om 22:53

Chelsea syndroom?
Benitez doet het goed en wint de meeste wedstrijden, hij verliest nu 1x en moet direct ontlaan worden.

Telkens bij verlies of een mindere moment de coach ontslaan lol.

2 januari 2013 om 22:58

Houdt je stats bij je vriend Benitez heeft gewonnen van allerlei middenmoters geen een keer van een club als Man. utd dat hoor je niet bij VZ he. Wat je ook niet hoort is dat hij allerlei domme beslissingen neemt zoals vandaag Mata en Hazard op de bank en Lampard eruit halen. Dan ben je echt een super ....., plus het feit dat 99 van alle Chelsea fans die vandaag aanwezig waren bij de wedstrijd het met mij eens zijn dat RDM nooit ontslagen had moeten worden.
Slaat totaal nergens op jouw Chelsea Syndroom...

2 januari 2013 om 22:56

Accepteer het gewoon jullie hebben vandaag gewoon erg slecht gespeeld niemand haalde het niveau dat je verwacht van Chelsea. Het was gewoon belabberd er werd geen enkele creatieve kans gecreëerd vind je het logisch dat je verliest als je geen Mata of Hazard in de basis stopt. Volgens mij onderschat Benitez QPR heel erg zo te zien.

ON: Wel grappig om te zien dat een ex Chelsea speler jullie pijn
doet!

2 januari 2013 om 23:01

Ja het was belabberd ik ontken het ook niet maar stel jij jezelf de vraag wie deze belabberde situatie heeft bedacht? Meneer Clown is hier om onze club kapot te maken. Absolute schande om te verliezen tegen een degradant en nog Thuis.

Lekker voor Benitez. Die dacht het wel even met zijn b-elftal af te werken. Ze speelden gewoon slecht en slaagden er zelfs in QPR bij momenten als een goed team te doen uitzien. Daar moet je toch je best voor doen.

Maakt Redknapp's uitspraken van gisteren wel hilarisch :D

Sowieso wel nog goed dat QPR wint, Chelsea had eigenlijk al na een paar minuten met 10 moeten staan. Dat breekt QPR gelukkig niet zuur op dan.

QPR wint terecht, prachtige pass van Adel Taarabt op Wright Phillips.
Liverpool speelde prachtig dominerend voetbal. Luis Suarez speelde geweldig en wou zo graag z;n hattrick maken. Gerrard en Allen waren ook weer hardstikke goed zelfs Henderson speelde goed vandaag. Mijn felicitiaties aan Jamie Carragher die nu nummer 2 staat met meeste wedstrijden als Liverpuldian.
Verder hoor ik steeds meer mensen opgelucht zijn met de komst van Demba Ba want Torress speelde weer slecht en had mogen scoren.

Heb de wedstijden niet gezien, alleen de pass van Gerrard. Allemachtig wat legde hij hem lekker neer zeg..

Bedankt he Chelsea ons oprollen met 8-0 en dan er met de pet naar gooien tegen de nummer laatst

2 januari 2013 om 23:04

Lambert moet echt opdonderen.. Die man gaat ervoor zorgen dat Villa voor de eerste keer ooit degradeert! Er moet ook elke linie een versterking bij, die kleine Guzan als eerst weg

2 januari 2013 om 23:13

Guzan doet het prima niks over te klagen
Ze moeten af van Lowton, Clark, Bennett en de topper van allemaal Westwood de Sana van Villa
En Villa is in het verleden vaker gedegradeerd

2 januari 2013 om 23:13

Villa is meer dan eens gedegradeerd hoor. Ik denk dat jij bedoelt voor het eerst sinds de Premier League in 1992 werd opgericht maar zeker niet voor het eerst ooit.

2 januari 2013 om 23:16

Dan stond er een Engelse voetbalcommentator te liegen

Suarez verguist door velen in nl maar trekt nu een lange neus naar zijn criticasters.

Het is toch mooi om te zien hoe Suarez het doet bij Liverpool. Heleboel mensen dachten dat hij het niet zou redden, maar hij laat het toch maar mooi zien. Veel Twente fans waren er van overtuigd dat hun Ruiz vele malen beter was dan Suarez. Nadat ze allebei de stap hogerop hebben genomen komt er toch maar eentje als winnaar uit de strijd (al had ik ook meer verwacht van Ruiz). Wel opvallend dat de spelers die van Ajax naar de PL gaan (nadat ze zich ontwikkeld hebben als een bepalende en dragende speler bij Ajax) het zo goed doen in de Premier League.

Heerlijk voor Chelsea dat is de laatste club die ik het gun om de PL te winnen. Ik hoop
nu dat Benitez weet dat Chelsea geen kampioen gaat worden. Prachtige goal van
Shaun Wright-phillips! Heerlijk afgemaakt.

Mooie overwinning voor Liverpool. Ze zijn goed bezig de laatste tijd 3-0 tegen QPR en
nu Sunderland met 3-0 naar huis sturen heerlijk gedaan. En die Suarez is in Vorm zeg
heerlijk samen met Raheem Sterling de smaakmakers van Liverpool vandaag!

Er staat een foutje in de tekst : Op slag van rust hadden Oscar en Victor Moses uitzicht op de openingstreffer voor de bezoekers, maar het tweetal kreeg het leer niet langs doelman Júlio César.

Chelsea speelde thuis en waren dus geen bezoekers.

On: Compleet onverwacht. Maar met zo'n opstelling moet je toch kunnen winnen van de nummer laatst. Maar je moet je kansen afmaken, al doe je dat niet vraag je om problemen.

Jezus mina. Ik zat Chelsea-qpr te kijken live. De wedstrijd was zo saai dat ik zo rond de 50ste minuut in slaap dommelde. Rond de tachtigste minuut werd ik wakker omdat ik naar de WC moest. Sta ik te pissen, hoor ik gejuich. Kom ik terug, heb ik in anderhalf uur aan voetbal het enige noemenswaardige moment van de hele wedstrijd gemist!

Voetbal blijft een maf spelletje!

Had geen verschil gemaakt als-ie Mata en Hazard 90' had laten spelen, echt niet. Chelsea speelde ten eerste in een te laag tempo en waas daar ook nog slordig bij. Dan kan je nooit een tegenstander langdurig onder druk zetten. Je moet je creatieve mensen wel weten te bereiken. Als de ballen er niet heen komen maakt het weinig uit of je Messi of Downing op de vleugel zet. Ivanovic, Luiz, Oscar en met name die verschrikkelijke rechtsback met die onmogelijke naam waren gewoon voortdurend basisdingen als passes over een korte afstand verkeerde aan het doen. Dan ben je verloren.

2 januari 2013 om 22:53

Het verdedigen van Benitez bij jou neemt echt absurde vormen aan

2 januari 2013 om 22:57

Jij wil beweren dat de trainer verantwoordelijk is voor individuele wanprestaties in de passing? In dat geval moet Benitez inderdaad buigen.

2 januari 2013 om 22:58

Voor een groot deel wel. Een manager is verantwoordelijk voor motivatie, teamgeest en al helemaal voor het feit dat hij een B-team opstelt. Dat was gewoon zijn fout, punt.

2 januari 2013 om 23:12

En ook de fout van de spelers die dramatisch speelde.

2 januari 2013 om 23:17

Maar ook van een B-team mag je wat verwachten, komaan. Je krijgt nu het idee dat hij elf kleuters met een handicap heeft laten spelen i.p.v. volwassen, ervaren profs met allemaal emmers aan ervaring, op een paar na.

3 januari 2013 om 00:00

Geen Liverpool gekeken?
Of multi-task voetbal?

2 januari 2013 om 23:06

@ Lfcdutchy

Verschrikkelijke rechtsback? Toegegeven hij was vandaag slordig zoals iedereen maar doet het tot nu toe werkelijk fantastisch. Je piept later nog wel anders wat betreft Azpilicueta, een van de weinige backs die een fatsoenlijke voorzet kan geven en tevens snel is en goed kan verdedigen.

2 januari 2013 om 23:12

Kan, heb hem niet vaak gezien maar vandaag.. Wow.

2 januari 2013 om 23:21

Dan kan ik het begrijpen, alhoewel ik het ook nog wel vond meevallen, zo vaak kwam hij niet eens aan de bal. Bovendien schiet het passing percentage van elke back wel met 50 procent omlaag als Luiz de controleur is waar je ze aan kwijt moet.

2013 begind goed.
Ik hoop dat we deze lijn doortrekken.

Ja lekker haha haha fc abramovic heeft verloren Jaaaaa Chelsea ik kijk nog liever naar KRO kindertijd

Suarez veruit de beste speler nouja hij is fantatisch maar je vergeet dat mannetje uit manchester die ook aardig balt en net als suarez doelpunten maakt en assist aflevert. Maar La-roja je weet vast wie ik bedoel...

Nu de wedstrijd ik hou het maar kort: QPR speelt naar zijn mogelijkheden, onze ober komt met een dramatische tactiek en opstelling zonder Hazard maar ook nog zonder onze beste speler in vorm, Mata. Om de commentator bij Sky Sports te herhalen; Chelsea FC wasn't good and thats what i am saying in my optimistic mood. Thats enough i think, only one thing else david luiz

Wat een schande, thuis verliezen van Qpr.... Chelsea heeft een dodelijke middenvelder en een spits nodig en zo snel mogelijk ook.

Benitez Out!

2 januari 2013 om 23:59

Ja blijf maar kopen... geld zat toch. Gemiddeld 100 miljoen euro per jaar is niet genoeg toch.

Haha heerlijk dat Chelsea verliest, eigen schuld dikke bult (ja ik weet kinderachtig). Zou Ba al spijt hebben?

Ochhhh, ik dacht al toen ze van Everton wonnen, moet ik Benitez een compliment geven? Toen zei ik gelukkig nee, want Fellaini(35% van Everton) speelde niet mee.. En als je kijkt naar zijn overwinningen is dat tegen flutteams, waarbij de belangrijkste wedstrijd tegen een flutteam(corinthians) ook nog eens verloren ging..

QPR heeft een probleem, alles is Taarabt wat daar aanvalt, hoe afhankelijk kan je zijn van een speler. Als ze die verkopen, moeten ze een hele nieuwe tactiek verzinnen

Het is 'maar' tegen QPR maar het blijft risicovol. Moses opstellen ipv Hazard in de 'makkelijk te winnen wedstrijden' om hem te sparen, zoals eerder ook al gebeurde tegen Norwich City en in de beker tegen Leeds. Maar als je dan ook nog eens Mata wisselt voor Marin, die dit seizoen amper 22 competitieminuten speelde.... Oscar erin... Ach ik zal het kort houden: Benítez, opkrassen. Tegen dit drama elftal verliezen, daar zijn geen woorden voor.

2 januari 2013 om 23:10

nee hazard maakt nou net het verschil not.... met zijn vervelend houding en met zijn hakjes alsof hij in een speeltuin aan het spelen is zonder inzet.

2 januari 2013 om 23:21

Alsof Hazard en Mata geen verschil maken. In welke wereld leef jij. Welke vervelende houding? Hij heeft in z'n ganse carrière amper een reservenbank van dichtbij gezien. Hij is zo'n speler die absoluut wil voetballen, dat weet je toch van hem.

3 januari 2013 om 00:00

Sorry hoor maar Hazard is zowat de meest overschatte speler ter wereld op dit moment. Ik ben geen Benitez-fan maar Hazard zit gewoon terecht op de bank. Dat Mata niet speelt snap ik dan weer niet. Maar met deze spelers is Chelsea sowieso gewoon een simpele middenmotor. Er ontbreekt minstens 1 sleutelspeler die andere spelers weer beter doet renderen. Vroeger was dit Lampard maar de jaren hebben jammer genoeg vat op hem gehad. Gewoon een ruil Marin-de Bruyne en dan zie ik Torres eindelijk weer doen wat hij bij Atlético kon. Nu speel je gewoon met 3 klonen van elkaar zijnde Mata-hazard-oscar. De mannen die meestal kiezen voor de actie waardoor een spits niet in het spel komt en als ze samen op het veld staan zorgen ze voor een onevenwicht in defensief opzicht. Hazard loopt alleen als Chelsea de bal heeft, bij balverlies denkt hij dat zijn taak erop zit en beweegt hij over het veld als een slak op een krop sla. Mata en Oscar zijn ook niet de meest verdedigende spelers waardoor balverlies altijd extra druk zet op je verdedigers en je dit seizoen redelijk wat punten kost.

Die spelers verdienen 1 voor 1 miljoenen en ze kunnen geen wedstrijd om de 3 dagen spelen?
Hahahahahahaah kom op zeg waarom hoor ik spelers als Messi en Ronaldo nooit klagen? Zij spelen toch ook om de 3 dagen?

Wat een held !!!! Wie ?!?! Suarez Natuurlijk !!!

De schlemiel die het volgens vele niet zou redden in de Premier League !!!
Die man is baas , koning en heerser op het veld bij Liverpool !! Niks voor niks is hij 1 van mn favoriete voetballers !!!

Hahaha sommige losers hier durfde nog te beweren dat Texeira beter dan hem was !! hahahahaha
Andere losers hier beweerden dat hij te kort kwam. In your faces haters !!! En degenen weten wel wie ik bedoel .... je voelt je aangesproken als je dit leest !! hahaha .... .

Heerlijk!!! Als hij zo doorgaat komt zijn droom ooit mischien uit, voetballen bij Barcelona!
Bewijst zich veel meer dan Pedro en Sanchez en zou best op links of rechts kunnen bij Barcelona!

Maar die fanboys hier kunnen niet met zijn gedrag, Barcelona kan geen mannetjes in het elftal hebben. Alleen ja knikkers !!..... Hoop zelf dan ook dat deze magier op het veld bij Real Madrid of Ac Milan komt.

Suarez & Milan = Dream come True!!

Is Daniel Sturridge aangekomen in liverpool ?
En is de transfer van Ba bekend ?
QPR wint al zijn wedstrijden in 2013 :-P

vreselijke domper voor Chelsea, Benitez die schreeuwde dat zij nog kans maakte op de titel kan het nu vergeten.

Suarez is op dreef sleept Liverpool weer langs hun tegenstander hoop niet dat hij weg gaat hij moet een clubicoon worden van Liverpool net als Gerrard dat zou erg mooi wezen.

Ik heb de wedstrijd Chelsea-qpr ook gekeken en ben zelf arsenal fan maar ik moet toegeven dat Chelsea verdiende om te winnen. Dus sommige reactie zijn zeer overdreven enige wat ik slecht vond vooral de eerste helft waren de nutteloze afstandschoten. Enige wat je de trainer misschien kwalijk kan nemen is de opstelling maar goed de wissels hebben ook niet echt potten kunnen breken. En soms speel je zulke wedstrijden dat de bal er echt niet in wilt ondanks alles maar dan moet je het achterin ook dicht houden QPR heeft veel geluk gehad meer niet. Verder ben ik benieuwd hoe chelsea gaat reageren op dit verlies hoop niet dat er weer paniekaankopen worden gedaan. Binnenkort Chelsea -arsenal wordt wel 50/50 denk ik

Suarez wat een geweldige speler kan hij toch zijn dat heeft hij deze week wel weer bewezen met 4 goals in 2 matches. Steekt er momenteel samen met RVP toch wel bovenuit in de Premier League.

Dit is echt hilariteit op zijn toppunt. Voor de wedstrijd nog de reactie van Redknapp over Benitez gezien en de daarbij behorende reactie's. Mensen hielden hun beklag over Redknapp, die er pas één maandje staat bij Qpr. Hij snoert nu wel mooi iedereen de mond! Echt geweldig.

Overigens vraag ik me nog steeds af wanneer Abramovic in gaat zien dat Benitéz één prut trainer is en hij het hiermee nooit gaat redden!

Wat is Suarez toch belangrijk voor Liverpool. Hij hoort er helemaal bij. Iedereen in liverpool houdt van hem en zijn karakter. Liverpool heeft dit seizoen veel pech gehad, vooral met arbitrale dwalingen, maar nu gaat het prima. Ze hebben een lastig schema voor de aankomende periode met o.a. United, City en Arsenal uit.

Chelsea mag wel vaker verliezen! Ruim één miljard euro aan transfers sinds Abramovich. Vieze koopclub.

Hahaha.

QPR - Liverpool 0-3
Liverpool - Aston Villa 1-3
Chelsea - Aston Villa 8-0
Chelsea - QPR 0-1

Wat is voetbal toch een raar spelletje.

Een koekje van eigen deeg ! Vorig jaar won Chelsea de CL met hetzelfde wan Voetbal dat CPR liet zien. En vanadinite verliest Chelsea! Ha!
Karma?

suarez draait een top seizoen. scoort aan de lopende band..

kan ook makkelijk mee met de top zou ook niet mistaan bij city of chelsea.
gaat ook niet weg dan minder dan 45 mil.

chelsea moest gewoon winnen dit zijn toch wel dure punten

Suarez, wat een held! Geen woorden voor.

Jammer dat die lelijke hamster van een Suarez er weer twee inlegt en zo goed speelt dit seizoen. Vraag me af of Liverpool hem in deze vorm nog lang kan behouden, ik denk het eerlijk gezegd niet. Hij kan nog een treetje hoger.

3 januari 2013 om 01:11

Jammer? Geen voetballiefhebber neem ik aan?

3 januari 2013 om 01:15

Zeker wel een voetballiefhebber (waarom denk je dat ik hier ben?), maar Suarez is juist die ene speler die bij mij het bloed onder de nagels vandaan haalt. Nagenoeg elke voetballiefhebber heeft zo'n speler die hij niet kan uitstaan. Suarez is de mijne.

Maar hey, ik zeg dat hij geweldig speelt. Daar valt niets op af te dingen. Hij draagt dit Liverpool.

3 januari 2013 om 01:21

Top reactie, ik waardeer je woorden, met voetballiefhebber bedoelde ik niets negatiefs, ik ben altijd een fan van hem geweest. Maar ik begrijp je mening, zoals zo vele.

Ja, Liverpool is denk ik op dit moment niet veel zonder hem. Maar hoever zou hij kunnen gaan? Hij begint zijn streken af te leren lijkt het wel.

3 januari 2013 om 01:27

Hey bedankt! Ik was ook een beetje stout om Suarez uit te schelden, hehe Maar ik bedoel het niet verkeerd. Suarez is een "you love him or hate him" speler, en ik hoor toevallig bij de laatste categorie. Maar dat neemt niets weg van zijn kwaliteit. Dat staat buiten kijf.

De absolute top (barca/real/bayern/manunited) is te hoog gegrepen denk ik, maar bij Liverpool - en zeker nu de club daar zo instabiel is, qua trainer, en het matige spelersmateriaal - blinkt hij echt uit. Het is een winnaar, dat moet ik toegeven, en een klasse speler. Ik mag 'm alleen niet zo (maar kan stiekem absoluut van zijn acties genieten hoor! Dat durf ik alleen nog niet aan mezelf toe te geven ;-) )

3 januari 2013 om 01:35

Wat ik denk is dat het een speler is die je lief heb in je eigen team, en vervloekt als het je tegenstander is. Daarom begrijp ik de haat wel. Ik was blij toen hij bij ons in Groningen was en sindsdien ben ik hem blijven volgen, omdat ik het gewoon een geweldige voetballer vind. Ik vergelijk hem niet, maar hij heeft naar mijn mening een mix van Messi en Aguero, echt zo'n dribbelaar. Al mag niemand met Messi vergeleken worden. hehe.
Nee, maar ik praat zijn streken niet goed, maar als voetballer is het 1 van de meest spraakmakende spitsen in Engeland. Goed en slecht.

3 januari 2013 om 01:49

Zeker waar. Als hij voor jouw team speelt hou je van hem, anders haat je hem. Net als een Van Bommel, Totti of Cr9.

Zijn streken zijn in Engeland langer gebleven dan ik had verwacht, dat heeft me teleurgesteld. Maar misschien slaat hij nu wat dat betreft de weg naar boven in, nu hij topscorer is en zijn team draagt. Dat meer aan verantwoordelijkheid zou hem meer volwassen kunnen doen reageren. Ik hoop het.

Messi is het niet nee, en zal het ook nooit worden. Maar spraakmakend - en goed - is hij zeker! Nu nog een beetje minder irritant en jij en ik kunnen elkaar de hand schudden

Eindelijk wordt goed spel van liverpool beloont had wel 5-0 kunnen worden. Prima prestatie nu die lijn doortrekken.

chelsea had nooit met 11 man mogen zijn deze wedstrijd. Schandalige tackle van marin op het begin van de wedstrijd,was gewoon donkerrood. verder terechte overwining van qpr. En wat is die baines een geweldige speler zeg. Als ik united was zou ik gewoon 20 miljoen voor hem betalen

Toch mooi om te zien dat spelers die bij Ajax vandaan komen toch meer bagage bij zich dragen dan andere clubs. Als je nu terug gaat in de tijd en hoort hoeveel mensen Ruiz beter vonden dan Suarez etc.

Het is gewoon normaal dat Ajax veel geld voor zijn spelers kan vragen, als je kijkt naar de verhalen zijn de meeste gewoon naar verwachting gegaan. Ajax kan een Siem de Jong ook absoluut voor 10 miljoen slijten gok ik bijvoorbeeld daar waar hij bij Feyenoord speelde hij nog niet eens de helft waard was.

Elke speler staat natuurlijk los van elkaar, en er zijn ook verhalen die iets anders aantonen waarschijnlijk maar grotendeels is het toch ongeveer een feit te noemen.

3 januari 2013 om 02:55

FC Groningen

3 januari 2013 om 03:16

Dat is idd ook te zien bij huntelaar, Heitinga, Stekelenburg,vander wiel, anita. die nu allemaal bij topclubs spelen en daar de sterspelers zijn ipv van subtoppers ook bankzitters,

3 januari 2013 om 13:59

Huntelaar heeft het bij Real niet slecht gedaan, wel gefaald absoluut waar maar over het algemeen heeft ie het overal nog aardig gedaan en bij Schalke nu zelfs goed tot heel goed!

Heitinga was Everton super tevreden mee, dat tijd dingen veranderd hoef ik je hopelijk niet te vertelen?

Stekelenburg heeft na een eerste prima seizoen nu, volgens de trainer, een dip. Maar ook hier wordt eigenlijk niet zo zeer aan kwaliteit getwijfeld. Nederlandse keepers in Italie loopt nooit soepel.

VD Wiel en Anita zijn PSG en Newcastle heel tevreden mee, maar die clubs volg je blijkbaar niet goed?

Benitez is gek om Mata en Hazard beide te laten rusten dat heeft hem zeker de kop gekost. Luiz was een lachertje. Torres zoals altijd 3x niks.

Liverpool speelde fantastisch mooie combinaties en natuurlijk Suarez met 2 goals en 1 assist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren