Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea haalt uit; Arsenal verslaat Kongolo; Everton recht eindelijk de rug

Laatste update:

Chelsea heeft zich woensdagavond eenvoudig voor de vierde ronde van de EFL Cup geplaatst. De regerend landskampioen van Engeland was al snel klaar met Nottingham Forest, dat liefst 27 plekken lager staat dan the Blues. Arsenal had tegelijkertijd meer moeite met Doncaster Rovers: één doelpunt van Theo Walcott gaf de doorslag. Everton stapte als winnaar van het veld: na zes officiële duels zonder ook maar een zege was het team van Ronald Koeman te sterk voor Sunderland.

Chelsea - Nottingham Forest 5-1
Het team van Antonio Conte liet vanaf het begin zien zeer superieur te zijn, met Cesc Fàbregas en Eden Hazard als uitblinkers in de eerste helft. Kenedy opende met een volley in de dertiende minuut de score, na een voorzet van Antonio Rüdiger. Zes minuten later maakte Michy Batshuayi er 2-0 van, na voorbereidend werk van Fàbregas en Hazard. Met een laag en krachtig schot zette Charly Musonda vijf minuten voor rust de 3-0 op het scorebord.

De 4-0, in de 53e minuut, mocht er zijn: Hazard ontving een heerlijke pass van Fàbregas, kreeg het op zijn heupen en liet uiteindelijk Batshuayi de bal binnentikken. Het slotakkoord van Chelsea was van Batshuayi, in de 86e minuut. Na een volley van Kenedy op het aluminium liep hij de bal het doel in: 5-0. Het allerlaatste wapenfeit kwam op naam van Tendayi Darikwa, die net langs de vingertoppen van Willy Caballero schoot.

Arsenal - Doncaster Rovers 1-0
De ploeg van Arsène Wenger werkte een goede eerste helft af en de minimale voorsprong in de rust was zeker verdiend. Na een heerlijke pass van Alexis Sánchez nam Walcott de openingstreffer voor zijn rekening. Arsenal zocht naar een tweede doelpunt voor rust, maar Doncaster Rovers, met een goed spelende Rodney Kongolo, maakte na de 1-0 een betere indruk. In de tweede helft liet Arsenal na om de score verder uit te breiden, mede dankzij het compacte spel van de bezoekers. Doncaster Rovers bleef in een positief resultaat geloven, maar het team van Darren Ferguson ontbeerde kwaliteit en daadkracht om voor een stunt in het Emirates Stadium te zorgen.

Dominic Calvert-Lewin was met twee treffers de gevierde man bij de ploeg van Ronald Koeman.

Everton - Sunderland 3-0
Dat het treffen met the Black Cats de wedstrijd van Dominic Calvert-Lewin zou gaan worden was al vanaf het begin duidelijk aangezien de eerste goede kans van de wedstrijd voor de twintigjarige Engelsman was. Waar zijn eerste poging nog over ging, was het vijf minuten voor rust na een combinatie tussen Nikola Vlasic en Davy Klaassen wel raak. Een dikke vijf minuten na de onderbreking tekende Calvert-Lewin op aangeven van Sandro Ramírez voor zijn tweede van de avond en even later kwam hij zelfs bijna tot een hattrick. De kopbal van de aanvaller eindigde echter op de lat en hij zag vanaf de bank hoe Oumar Niasse in de slotfase nog de 3-0 maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk gaan we musonda vaker zien. Heerlijke speler. Cesc en hazard lieten weer hun klasse zien. En Rudiger Liet weer zien waarom hij in de basis hoort ipv Cahill.

20 september 2017 om 22:55

Die jongen zal pure selectie opvulling zijn voor trainingen en af en toe een wedstrijdje in een beker. Als Chelsea echt een plek voor de eerste vijftien spelers moet opvullen dan geven ze wel weer 50 miljoen uit om iemand te kopen in plaats van een speler door te schuiven.

20 september 2017 om 23:02

Musonda heeft genoeg talent om door te breken. Hij mag nog wel wat sterker worden. Ik mag hopen dat we hebben geleerd van de Bruyne. Want Musonda wordt echt wel een Topper.

20 september 2017 om 23:03

Weer? Chelsea heeft welgeteld twee spelers die meer dan 50 miljoen hebben gekost

20 september 2017 om 23:06

Je moet je niet op laten naaien door deze gozer.. Zal thuis wel te weinig aandacht krijgen, want het oogt allemaal wat gefrustreerd. maar jouw reactie wordt straks weer verwijderd.

Alhoewel ik wel hoop dat Conte onze jeugd nu eens wat vaker in gaat zetten! De selectie is niet zo heel breed dus er zullen kansen zat zijn en kwalitatief kunnen er toch een aantal gasten goed mee!

We hebben net trouwens Everton at home geloot

20 september 2017 om 23:43

Het gaat niet om het bedrag waarvoor nieuwe spelers gehaald worden, het gaat erom dat er nooit een speler uit de jeugd doorbreekt en een reguliere basisspeler wordt. Laatste Chelsea speler uit de jeugd die doorbrak in het eerste was John Terry volgens mij. Dit was nog voor Abramovich. Zegt genoeg over hoe deze club haar successen bereikt als je het mij vraagt.

21 september 2017 om 00:53

Dat was Ryan Bertrand

21 september 2017 om 11:57

Bertrand doorgebroken in het eerste van Chelsea? nee zeker niet altijd ashley cole en azpi voor hem gehad

20 september 2017 om 23:14

Dit is echt wel een prima seizoen om Musonda kansen te geven. We hebben behalve Hazard, Willian en Pedro het voorin niet zo heel breed. Daarnaast spelen we vergeleken met vorig jaar toch wat meer wedstrijden en kan een extra speler erbij wonderen doen.

21 september 2017 om 08:21

Je doet net of ze een wereld pot hebben gespeeld tegen een goede ploeg. Tuurlijk zie je hun klasse als het niveau van de tegenpartij een stuk lager ligt

Goeie overwinning en altijd lekker voor de wisselspelers die scoren. Charly Musonda Jr die ook scoort doet mij goed. Ik hoop op den duur dat hij een toekomstige basisspeler zal worden voor Chelsea. Heeft heeft veel potentie en ik ben altijd gecharmeerd geweest van hem.

Ook leuk dat Batshuayi een hattrick heeft gescoord. In de CL tegen Qarabag ging het ook goed. Alhoewel ik nog niet echt tevreden ben over hem in de Premier League. Dit zijn teams die niet mee doen in de sterke competities. Ik heb de wedstrijd helaas niet kunnen zien maar dit zijn mooie cijfers.

20 september 2017 om 22:57

Ik ben erg ontevreden over Batshuayi, daar verandert zo'n wedstrijd tegen zo'n tweedeklasser weinig aan.. Natuurlijk leuk dat hij er drie in prikt, maar het zal echt beter moeten!

Verder heb ik eigenlijk alleen maar toppers gezien. Musonda, Hazard, Fabregas, Rudiger, Christensen! Wat een geweldenaren en wat een toekomst gaan wij tegemoet op de Bridge!

20 september 2017 om 23:11

Mee eens. In de wedstrijden van een beetje niveau kan Bats niet mee en vandaag waren ook 2 van de 3 intikkertjes voor lege goal.

20 september 2017 om 23:18

Hoeveel belangrijke goals heeft bv. Een Pipo Inzaghi gemaakt? En eer paar zeer belangrijke. Functie van en spits is scoren en dat laat Batshuayi zien te kunnen.

20 september 2017 om 23:25

Nu toevallig een keer ja.. 9 van de 10 wedstrijden die hij voor Chelsea gespeeld heeft was zijn niveau om te huilen!

21 september 2017 om 09:03

Maar heeft hij ook gescoord

21 september 2017 om 00:04

is dit Musonda's eerste basisplaats?

21 september 2017 om 00:08

Ja

21 september 2017 om 00:08

Volgens mij zelfs debuut

Wat een geweldige avond voor Chelsea-supporters. Wat een debuut voor Charly Musonda, met meteen een goal. Je zag de ontlading bij z'n viering, hier heeft hij lang op gewacht. Ook Christensen en Kenedy waren enorm goed vanavond. Hazard ook alweer als vanouds te snel voor elke verdediger en hoe onzelfzuchtig hij de bal afgeeft op Batshuayi terwijl hij hem zelf kon afmaken, dat siert hem wel. Toch wil ik er één man uitkiezen die voor mij toch wel MoTM was en dat is Cesc Fabregas. Wat speelde hij alweer weergaloos. Hoe hij met passjes strooide en elke bal over de verdediging van de tegenstander wipte, om de vingers bij af te likken. Heerlijk gewoon hoe hij elke bal tot op de millimeter bij zijn medespelers kreeg. Rüdiger ook heerlijk gespeeld in aanvallend opzicht, veel beter dan Cahill. Ik hoop toch dat we Christensen en Rüdiger komend weekend in de basis zullen zien met Azpi, maar het zal wel niet. Al bij al een fantastische avond voor het blauwe deel van Londen. KTBFFH!

Wat een geweldige talenten heeft Chelsea toch, echt ijzersterk hoe ze speelden deze wedstrijd. Jammer genoeg zullen ze vrij weinig kansen krijgen, maar zo'n Musonda doet toch niks onder voor Willian? Allebei dribbelkonten, alleen is Musonda doelgerichter en houdt hij het spel minder op, ik zou hem nu al ipv Willian gebruiken op rechtsvoor (zolang Pedro uit vorm is in ieder geval). Rudiger ook ijzersterk trouwens, veel beter dan Cahill. En die Ampadu speelde ook heel volwassen voor een 17-jarige die net een profcontract heeft getekend, jammer dat ie moet concurreren met Kante, Bakayoko, Fabregas en Drinkwater, hopelijk kan hij wat minuten pakken en dan volgend seizoen bij een PL club een seizoen (of 2) ervaring opdoen en dan bij Chelsea zelf aan de slag, als vervanger van Cesc

20 september 2017 om 23:01

Op alle niveaus in de jeugd wint Chelsea de prijzen, de spelers doen het op zo'n beetje alle (serieuze) uitleenbestemmingen zeer goed! Ik ben echt enorm te spreken over onze manier van werken als we die laatste stap nu ook eens gaan zetten onder Conte: Zorg dat ze doorbreken in het eerste elftal!

Daar moet iedereen binnen de club in mijn ogen naar toe werken! Een team met Musonda, Ruben Loftus-Cheeck, Christensen, Zouma, Rudiger, Chalobah (kan teruggekocht worden door zijn vermoedelijke terugkoopclausule) etcetera!

21 september 2017 om 00:09

Ga niet overdrijven. Dit is nottingham geen epl club. Willian is duidelijk nog een niveau hoger. Musonda is altijd een groot talent geweest maar niet overhypen. Laat hem eerst maar vaker spelen.

Ik heb weer een prima wedstrijd gezien van Chelsea! Zo zonde dat we zondag niet gestart zijn met Hazard ipv Pedro.. Dat had een wezenlijk verschil kunnen maken!

Verder vond ik het erg leuk dat we zo veel jonge spelers hebben gezien vandaag! Ook een jongen als Musonda maakte enorme indruk en eigenlijk is het de halve Jong Chelsea selectie die de wedstrijd uitspeelt. Het zou nu leuk zijn als Conte deze gasten wat vaker gaat gebruiken. Onze selectie is niet super breed dus laat deze mannen maar doorkomen!

Ik vind het zo zonde dat wij weinig tot niet gebruik maken van ins jeugdopleiding! We hebben 1 van de beste jeugdopleidingen ter wereld en elk jaar worden ze genegeerd! We hebben zoveel potentiele wereldtoppers, alleen krijgen zij nooit een kans! Deze wedstrijden zeggen gewoon 0,0 wanneer we steeds verder komen zullen ze steeds minder spelen in de beker! Echt zonde!

21 september 2017 om 00:10

jeugdopleiding kun je dat niet noemen, eerder scouting. Bijna al deze jongens zijn op 15-16 jarige leeftijd ergens weggehaald. Maar dat scoutingnetwerk is dan wel weer het beste ter wereld inderdaad.

Helaas de wedstrijd nergens kunnen vinden maar wel de doelpunten gezien. Wel een lekkere overwinning van Chelsea. Mooi dat Hazard terug is en dat jongens als Musonda, Kenedy en Christensen mochten starten. Ben ook blij dat Dujon Sterling is ingevallen hopelijk zullen we dat vaker zien, want die jonge heeft echt veel talent.

Eerste half uur van Arsenal was leuk om te kijken, daarna ging het nergens over, veel te zwak. Maar toch blij deze wedstrijd gezien te hebben, want Wilshere liet zien op de weg terug te zijn. Hij lijkt opeens een Cazorla - David Silva type geworden: Zeer gecontroleerd, verfijnde passjes en goede combinaties. Ooh wat hoop ik dat hij weer kan schitteren op het veld dit jaar. Verder veraste de tomeloze inzet van Sánchez mij, aan niks te merken dat hij als B-materiaal een nietszeggende bekerwedstrijd moest spelen. Respect.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren