Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Chelsea gaat hier spijt van krijgen, hij is een koopje voor Arsenal'

Laatste update:
/

Vrijwel iedereen in de Engelse voetbalwereld is het erover eens: de naderende komst van Petr Cech zal Arsenal goed doen. De doelman zou al persoonlijk rond zijn met the Gunners en wordt volgende week medisch gekeurd. Daarmee slaat Arsène Wenger een geweldige slag, denkt ook voormalig Chelsea-coach Ray Wilkins. "Arsenal wordt een serieuze kanshebber voor de titel", zegt hij op Sky Sports.

Wilkins zegt daarom verbaasd te zijn. Hij had verwacht dat Chelsea Cech nooit naar een concurrent zou laten gaan. "Het leek me logischer als hij naar een andere club in Europa was vertrokken. Petr is een wereldkeeper. Sinds zijn ongelukkige blessure (schedelbasisfractuur, red.) is hij misschien vijf procent minder geworden, maar hij is nog steeds van absolute wereldklasse."

Groot pluspunt van de 33-jarige Tsjech is dat hij altijd voor de volle honderd procent geconcentreerd is, zegt Wilkins, die als assistent-coach bij Chelsea jaren samenwerkte met de speler. "Arsenal speelt op balbezit en krijgt niet veel kansen tegen. Petr is een doelman die er op die paar momenten staat. Ze gaan veel plezier aan hem beleven en Chelsea zal spijt krijgen. Hij is een koopje."

Aston Villa
In het gesprek maakt Wilkins ook bekend dat hij zelf met ingang van komend seizoen aan de slag gaat bij Aston Villa. Hij gaat daar hoofdcoach Tim Sherwood assisteren. "Vanaf het moment dat ik hem sprak klikte het. Ik kijk er enorm naar uit om met hem samen te werken", aldus de oud-speler van Manchester United, AC Milan en Paris Saint-Germain.

Chelsea gaat spijt krijgen van het vertrek van Petr Cech

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, ik vind het wel goed dat ze hem een transfer gunnen want een wereldkeeper als Cech op de bank zetten is echt zonde. Maar inderdaad verkopen aan een directe concurrent verbaast me een beetje. Maar goed, het maakt de competitie wel interessanter.

Tuurlijk wileen ze Cech liever zelf houden. Maar hij wil ook gewoon spelen en dat wordt bij Chelsea gewoon lastig met Courtais tussen de palen. Dus ze zullen hem ook wel deels een dienst bewijzen voor al die jaren. Zelfde verhaal als Vermeer.

Dit is een top aankoop van Wenger hopelijk volgen Vidal en Benzema.

25 juni 2015 om 13:15

Wenger is met beiden serieus bezig, die twee nog erbij en onze basiself is meteen een heeeeel stuk sterker.

25 juni 2015 om 13:23

Benzema lukt sowieso niet aangezien perez grote fan is van benza en hij zelf ook niet wegwilt

Vidal zal best kunnen lukken aangezien zijn maatje Sánchez er al speelt..

25 juni 2015 om 13:24

Wenger heeft Benz z'n maatje ook naar Arsenal gehaald. You never know..

25 juni 2015 om 13:50

Dit team mits fit kan best de premier league winnen en de
Champions League finale bereiken

Cech
Debuchy
Koscielny
Mertesacker
Gibbs
Cazorla
Vidal
Ramsey
Ozil
Alexis
Benzema
25 juni 2015 om 14:01

Dat dacht iedereen ook toen ozil kwam en sanchez

25 juni 2015 om 14:03

juandavid, nee dat dachten de schreeuwerds hier op vz, maar de mensen die Arsenal op de voet volgen wisten toen ook dat het niet genoeg was.

25 juni 2015 om 14:05

steazzy, ik zou gewoon Walcott op rechts zetten ipv Ramsey. Het wordt nu wel steeds lastiger om te kiezen, want ik zou Coq ook wel met Vidal willen zien, maar Cazorla was afgelopen seizoen ook in een zeer goede vorm dat je die niet gaat banken. Alleen maar goed dat het lastiger wordt natuurlijk

25 juni 2015 om 14:08

Steazzy,

Vidal is meer een Box-to-Box speler en het zou zonde zijn dat hij zijn aanvallende kwaliteiten moet inboeten omdat hij langs Cazorla staat. Puur de balans in het elftal.

Coquelin zou ik er toch zeker inzetten.

Alsook zou ik voor een winger kiezen in plaats van Ramsey.
Als the Ox fit is, sowieso hij en anders Walcot.

Daarnaast zou ik Gibbs, die afgelopen seizoen niet zo goed was, vervangen door Monreal.

25 juni 2015 om 14:13

Ik denk dat Cazorla vertrekt en teruggaat naar Spanje, qua potentie heb je veel meer aan Ramsey en Wilshere die staan er ook gewoon. Cazorla heeft zijn beste tijd gehad

25 juni 2015 om 14:16

S-070, Cazorla heeft de afgelopen twee seizoenen juist zijn beste voetbal laten zien. Was dit seizoen 1 vd beste. Beste tijd gehad, alsjeblieft zeg..

25 juni 2015 om 14:30

Vidal kan je ook om toveren tot verdedigende middenvelder.
Kijk wat Wenger met Arteta heeft gedaan Arteta was voor
dat hij naar Arsenal kwam een Aanvallende middenvelder.
maar werd omgetoverd tot meevoetballende verdedigende
middenvelder. tegen de grote teams kan je dan ook met een
duo Coquelin-Vidal spelen daar komt geen muis door heen.
en tegen de teams waarvan je weet dat veel balbezit zal hebben
kun je gewoon met Cazorla-Vidal spelen. Vidal is verdedigend
gewoon enorm sterk even goed als Coquelin maar hij kan ook
geweldig mee voetballen en doelpunten maken en kansen
creeren. Geweldige voetballer om in je selectie te hebben en hij
zou prima bij Arsenal passen.

25 juni 2015 om 14:42

Ik lees iets over Ramsey? Nou mensen die zeggen dat Ramsey buiten de basis kan vallen kijken duidelijk nooit wedstrijden van Arsenal, overigens is dat middenveld zo bewegelijk en dynamisch dat Cazorla Ozil Ramsey en Sanchez overal opduiken. Die 4 blijven altijd staan, spelen ook geweldig voetbal samen.

25 juni 2015 om 15:05

S-070

Wij hebben helemaal niets aan jou onderbuikgevoelens. Hoe kom je erbij dat Cazorla vertrekt, dat heeft enkel in de roddelbladen gestaan.

En Cazorla heeft zijn beste tijd gehad? Nog zo een onderbuikgevoel. Het afgelopen seizoen heeft hij speltechnisch zijn beste seizoen gehad, absolute wereldklasse.

25 juni 2015 om 15:05

@wimpatsj

Of mensen die Coq eruit halen, die snappen er echt helemaal niets van of hebben geen wedstrijd gekeken van Arsenal.

25 juni 2015 om 15:11

"ik denk dat Cazorla vertrekt en teruggaat naar Spanje"

Cazorla blijft, heeft hij gezegd, en je spreekt wel erg negatief over onze meest constante speler dit jaar, en na Alexis misschien wel de beste.

Wenger vond Cazorla zefls de beste van dit jaar.

25 juni 2015 om 15:13

Stezazzygooner
Sorry, maar dit is zo'n beetje de meest dramatische opstelling ooit.
Er zit 0,0 balans in.

25 juni 2015 om 16:17

Zeker, Coquelin is een heerlijk duo met Cazorla ook. Met Cech erbij komen er nog minder tegendoelpunten, de verdediging word misschien ook beter gecoached aangezien Petr goed engels spreekt en Ospina toch iets minder vocaal en ervaren is.

Het wordt dringen voor de basis, maar Arsenal speelt +- 50 wedstrijden per seizoen, dus de bank moet ook wel van hoge kwaliteit zijn.

Lijkt me niet meer dan normaal dat ze meewerken na alles wat hij voor de club heeft gedaan.
Maar Mourinho wilde het niet gelukkig is die rus wel bereid zijn belangrijkste spelers van de afgelopen 10 jaar te belonen.
Als het aan die zielepoot van een Mourinho had gelegen had die naar een andere competitie gemoeten.

25 juni 2015 om 13:54

Die zielepoot van een Mourinho kan wel zijn koffers pakken als Arsenal aan het eind van de rit boven Chelsea staat. Stel dat Cech twee cruciale reddingen heeft tegen Chelsea waardoor Chelsea geen 4e maar 5e wordt. Heeft Chelsea geen Champions League en kan Mourinho vertrekken. Tuurlijk wil hij de concurrentie niet sterker maken.

25 juni 2015 om 14:26

het was net mourinho die cech niet wou laten vertrekken naar arsenal ....cech had een gentlemen agreement met abramovic voor zijn geleverde prestaties bij chelsea ....
correcte houding van abramovic

Het feit dat ze hem aan arsenal verkopen komt puur uit respect voor cech. Hij krijgt nog eens de helft van de transfersom kado. Cech moet ook zijn goede kant laten zien en naar een andere competitie gaan. Kan die dan niet dan zou ik hem gewoon op de bank houden.

25 juni 2015 om 15:08

Dus Cech moet zijn hele leven omgooien, omdat Chelsea hem op de bank heeft gezet? Of volgens jou moet hij gewoon blijven.

Puur uit respect moet Cech naar het buitenland vertrekken, maar hoe zit het met het respect voor zijn vrouw en kinderen. Getuigt het ook niet van respect als je hen dwingt ( want dat is het in een dergelijk geval) om ook hun leven om te gooien en maar mee te gaar het buitenland.

Als je toch ziet wat de Gea allemaal gered/gedaan heeft voor United, dan kan je wel concluderen dat slechts deze aankoop voldoende kan zijn.

In acht nemende dat Coquelin een heel jaar mee kan doen (in het halve jaar dat hij meedeed is Arsenal kampioen geworden) Alexis fit blijft en Ramsey heel blijft (onze enige box-to-box)

Hopelijk kunnen we Wilshere en Chamberlain ook wat langer bewonderen dit jaar. Jack begint nu ook met screamers te strooien. Crucuiaal omdat we alleen met Alexis iemand hebben met zo'n wapen. Heel sporadisch Rambo nog, maar die liet het dit jaar grotendeels afweten. (Op die zalige volley tegen Galatasaray na dan)

25 juni 2015 om 13:26

Als Wenger deze zomer nou doorpakt en ook Benz en Vidal haalt he...

25 juni 2015 om 13:57

"in het halve jaar dat hij meedeed is Arsenal kampioen geworden" sorry maar dat vind ik echt van die onzin Arsenal fan statistieken. Jullie domineren elk jaar een periode, maar nooit het hele seizoen zijn dan logische tegenargumenten. Nee, die vertekende statistieken heb ik echt een hekel aan haha

Waardeer wel je positieve blik op het team wat er nu staat en niet allemaal roept dat jullie bij wijze van spreke Messi nog moeten aantrekken en dan weer meedoen.

25 juni 2015 om 14:03

@schop1989

Net als in 2013/2014 toen hun de titel in de periode tot aan januari/februari hadden gewonnen... en ja dit hele speculeren of ze nou wel of niet gaan meedoen begint inderdaad langzamerhand ook slaapverwekkend te worden.

25 juni 2015 om 14:12

Wat hij bedoelt is:

In die periode had het team weinig gekwetsten en dan zie je dat er kwaliteit genoeg is.
Maar inderdaad 1 zwaluw maakt de lente niet.
Een seizoen duurt 9-10 maanden en dan moet je zorgen dat je kern alle kwetsuren, wedstrijden, .. kan opvangen.

Mits nog 2 toppers naast Cech, moet dat te doen zijn.

25 juni 2015 om 14:25

Dat mag jij vinden, maar het toont gewoon aan wat een defensieve middenvelder kan doen. Arsenal is de laatste 10 jaar nog nooit zo stabiel geweest als het afgelopen half jaar.

Dat mag jij allemaal af doen als onzin, maar dat zal vanzelf wel duidelijk worden. Coquelin is de allerbelangrijkste schakel. Belangrijker dan Alexis, Özil en Ramsey.

25 juni 2015 om 14:38

@knolselder

Ik heb gezegd wat ik er van vind en zal er niet verder op ingaan haha.

Ik denk dat het lyrische geloof in Coquilin de Arsenal fans weer genoegen laat nemen met weer geen DMF aankoop van Wenger. Je zal altijd zien dat Coquilin niet alles kan spelen of geblesseerd raakt en jullie hebben geen Ramires of Mikel ofzo achter de hand.

Weer met de handen in het haar.

@arsenaladdict

Je kan ook zeggen dat coquilin het afgelopen half jaar de belangrijkste schakel was. Onzin noem ik niet coquilin, maar die vertekende statistieken

Lees hierboven over mijn mening over Coquilin...

25 juni 2015 om 14:46

@arsenaladdict

Tuurlijk kan je het als een positieve indicatie zien en bewijs van de mate van de invloed die spelers zoals Coquelin, Özil etc. hadden toen hun weer in beeld kwamen benadrukken, maar om het iedere keer weer bij te halen bij elk argument over waarom Arsenal de titel überhaupt is misgelopen en of Arsenal deze keer wel in de buurt komt begint gewoon saai te worden.

25 juni 2015 om 16:20

Jullie spel begint na 5 jaar onderhand ook wel saai te worden...

25 juni 2015 om 16:22

@schop1989

Ik ben er 100% van overtuigd dat we nog een DMF moeten kopen!
Coquelin kan dit nooit een heel seizoen volhouden.

Naast Cech een DMF en een Spits.

Indien mogelijk mag er nog altijd een CV bij maar dat is niet de prioriteit.

Ik ben blij dat we een ontbrekende schakel gevonden hebben dit seizoen, maar in iedere topic zeg ik dat een DMF nodig is.
Hopelijk doet Wenger zijn portemonnee open!

Benzema gaat niet lukken, die is veel te goed voor Arsenal.

25 juni 2015 om 13:26

Dat is zo'n gelul geen enkele speler is te goed voor welke club ook, en geen enkele speler is groter dan welke club ook.

25 juni 2015 om 14:58

Eens en Benitez gaat met Ronaldo als 9 spelen en wil ook nog Morata terug halen (waarom is me een raadsel maar toch).

Benzema is een Fransman en hoort altijd en overal te spelen, met hem en Cech erbij zie ik Arsenal echt all the way gaat komend seizoen of het seizoen erna!

25 juni 2015 om 18:28

Volgens jou kan Messi ook naar Ajax komen dus. Wat voor een logica is dat dan ? Geen enkele speler is te goed voor een club. Droom jij maar verder jongen.

Jaa. Courtois gaat nog 'n mindere periode tegemoet. En dan heeft Chelsea geen goede 2e keeper. Arsenal heeft nu geweldige keepers met Cech en Ospina. Cszesny ofzoiets zal wel weg moeten, goede keeper, maar niet voor Arsenal.

25 juni 2015 om 14:14

Ospina gaat juist vertrekken naar Fenerbahce als Cech komt en die Poolse keeper blijft want hij is homegrown speler. Daarbij Chelsea gaat waarschijnlijk Robert Green halen die een goede 2e keeper is als stand-in voor Courtois.

28 juni 2015 om 12:18

ook niet verkeerd. al vind ik het zonde dat Opsina naar fener gaat. zie m liever in de spaanse compeitie

Dat kunnen ze zeker nog wel eens gaan krijgen. Nog een paar topaankopen voor Arsenal deze zomer en ze zijn in mijn ogen in staat om aankomend seizoen de Premier League te winnen.

Arsenal is natuurlijk spekkoper in deze situatie. Nu ze een betrouwbare sluitpost hebben gevonden spelen ze ook achterin met meer zelfvertrouwen. Ik zie the Gunners nog wel eens verassen aankomend seizoen. Het is overigens wel vreemd dat Chelsea een van haar beste doelmannen slijt aan de directe concurrentie. Na Courtois valt er meteen een groot gat in kwaliteit. Stel dat de Belg geblesseerd raakt of een slechte periode kent dan zit Chelsea met een groot probleem. Afijn, een doelman van het kaliber Cech hoort niet te banken. Ik gun hem deze transfer dan ook van harte.

25 juni 2015 om 14:00

Het is niet zo dat Chelsea gaat stil zitten geen waardige vervanger gaat halen hé...

25 juni 2015 om 14:03

cfcwarrior, is Begovic een waardige vervanger van een top 5 keeper?

25 juni 2015 om 14:04

@samcro

Je hebt het wel over een back-up, dus Begovic zou inderdaad meer dan een waardige vervanger zijn voor achter Courtois.

25 juni 2015 om 14:07

cfcwarrior, zo uitgelegd wel idd. Begovic is een goede tweede keeper, maar uiteraard geen waardige vervanger voor Cech.

25 juni 2015 om 14:10

@samcro

Je vergeet dan ook dat vorig seizoen een unieke situatie was... geen 1 club ter wereld kan 2 keepers van zulk kaliber tevreden houden. Dus ja, in die zin is Begovic een meer dan prima vervanger voor Cech.

25 juni 2015 om 16:22

Cfcwarrior heeft wel gelijk, er is geen keeper van het niveau van Cech die gaat komen als hij weet dat Courtois de nummer 1 is, dit jaar is een unieke situatie geweest. Aan de andere kant heeft Samcro ook wel een punt, want inderdaad, je gaat geen keeper van het niveau Cech vinden voor de bank. Eigenlijk zijn jullie het dus gewoon met elkaar eens en word Chelsea hoe dan ook zwakker als Cech vertrekt.

25 juni 2015 om 16:37

@dendbs

Nee, want uiteindelijk behoudt Chelsea de keeper die de concurrentiestrijd heeft gewonnen afgelopen seizoen. Snap dan ook niet hoe Chelsea hier zwakker op wordt?

Ben benieuwd wat de prijs moet zijn voor hem? Aflopend contract zou 15 mil al gigantisch zijn natuurlijk.

Sterke aankoop en ook de Arsenal fans hoeven nu niet meer onze kritiek op Ospina of Szsezney tegen beter weten in te weerspreken

het is niet leuk voor chelsea supporters dat zulk een icoon naar een concurrent gaat maar menselijkheid en correctheid is voor cech hier op zijn plaats ....cech wou met zijn gezin gewoon in Londen blijven wonen en gaf de voorrang aan die familie situatie , dus mooie houding van chelsea hier want ze hadden cech aan zijn contract kunnen houden of echt de prijs voor een engels team zo hoog leggen dat een deal niet mogelijk was , niet fijn maar wel knap van chelsea !

Hoezo spijt? Chelsea krijgt een mooi bedrag voor haar back-up keeper die in de herfst van z'n carrière zit en gelukkig al bij ons z'n piek heeft bereikt. De aankoop van Cech mag dan beslissend voor Arsenal zijn achterin nu er wat meer zelfverzekerdheid en vastigheid gaat komen maar of het serieus de sleutel is van het dichten van een gat van 12 punten? Dat lijkt me sterk, er moet nog wat meer gebeuren voor dat Arsenal zich voor deze keer een seizoenslang titelkandidaat mag noemen.

25 juni 2015 om 14:26

Cfcwarrior, het doet je nogal wat blijkbaar. Jullie captain vindt het wel, zo zei hij zelf. Ook bepaald niet in de herfst van z'n carrière als je het mij vraagt. Je komt redelijk bitter over, terwijl je dat juist probeert niet te doen.

25 juni 2015 om 14:34

@samcro

Cech heeft er al 11 jaar opzitten bij Chelsea waarin hij een periode heeft meegemaakt die hij niet meer zal meemaken bij een andere club en zelf nog 3-4 jaar over heeft op zijn gebruikelijke niveau. Dat Terry dat zegt is dan ook theoretisch gezien, kan goed uitkomen maar zelfs Chelsea had meer dan 1 aankoop nodig vorig seizoen voor dat het een steevaste titelkandidaat werd.

Ik kom helemaal niet bitter over, in tegendeel zelfs. Maakt de competitie interessanter wat betreft de titelrace en krijgen we in de CL hopelijk Engelse ploegen die eens een keer verder dan de 1/8 ronde raken. Daarnaast ook minder excuses voor Arsenal als je ziet hoe er nu dagelijks (wat door zal gaan voor de rest van de zomer zo te zien) van stapel wordt gelopen over de titelkansen bij bijna elke Arsenal-gerelateerd berichtgeving hier op VZ dus ja win-win voor alle parties betrokken.

25 juni 2015 om 14:37

cfcwarrior, dat hij ons niet de titel zal bezorgen ben ik met je eens, daar is nog meer voor nodig. Nu we het achterin een niveau omhoog gehaald hebben, is het tijd om dat voorin ook te doen. Pas dan en alleen dan kan er over een titel gesproken worden....liefst ook nog een verbetering in het defensieve gedeelte, cvm en/of cv.

25 juni 2015 om 14:54

Hij gaat minimaal 12 puntjes pakken voor de Goomers het gat is gedicht ik herinner je er volgend jaar wel aan.

Netjes van Chelsea, niet de eerste keer dat ze een goede speler naar een directe concurrent laten vertrekken. Ik ben erg blij dat Chelsea zich netjes opstelt tegen zijn spelers en de fans zijn ook altijd netjes trgen oud spelers die nu bij concurrenten lopen, daar kunnen sommige clubs nog wat van leren.

Goede aankoop van Arsenal. Ospina heeft het leuk gedaan, maar heeft teveel tekort komingen om bij een topclub te slagen. Bij iedere corner grabbelt hij maar wat, en zijn lengte spreekt niet in zijn voordeel.
Scezny heeft meer potentie, maar doet het momenteel niet goed. Met Cech heb je voor een paar jaar een prima doelman.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren