Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Massale uittocht compleet: Cech kiest eieren voor zijn geld en vertrekt

Laatste update:

Petr Cech legt vanaf donderdag zijn werkzaamheden neer bij Chelsea, zo maakt de Engelse topclub bekend via de officiële kanalen. De Tsjech sorteert daarmee voor op een gedwongen vertrek van Todd Boehly, de nieuwe mede-eigenaar van the Blues. Cech gaf sinds zijn benoeming drie jaar geleden advies en begeleiding over verschillende voetbal- en prestatiekwesties bij Chelsea. Bovendien vormde hij een belangrijke schakel tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal.

Sinds het vertrek van Roman Abramovich vinden er flinke wisselingen plaats binnen het bestuurlijk orgaan van Chelsea. Naast Marina Granovskaia vertrekt nu dus ook Cech, die het ontslagbericht van de club niet afwacht en zelf de handdoek in de ring gooit. De voormalig doelman van de club legt per 30 juni (donderdag) al zijn werkzaamheden neer. Cech gold jarenlang als vertrouweling van Abramovich, maar door het vertrek van de Russische eigenaar is er ook voor hem geen plek meer. De rol van Granovskaia, die zich bemoeide met het aankoopbeleid, moet worden ingevuld door Maxwell, weet Fabrizio Romano.

Boehly betitelt Cech als reactie op zijn afscheid als 'belangrijk lid van de Chelsea-familie'. "We begrijpen zijn besluit om afstand te nemen en danken hem voor zijn bijdragen als adviseur en zijn inzet voor de club en onze gemeenschap. We wensen hem het beste", aldus de voorzitter en mede-eigenaar. Cech speelde in zijn actieve loopbaan tussen 2004 en 2015 liefst 494 officiële wedstrijden voor Chelsea. Na de komst van Thibaut Courtois stapte hij over naar Arsenal, waar hij de laatste jaren van zijn loopbaan doorbracht. In de zomer van 2019 zette hij een punt achter zijn carrière, waarna hij in bovenstaande functie betrokken bleef bij Chelsea.

"Het was een enorm voorrecht om deze rol de afgelopen drie jaar bij Chelsea te mogen vervullen", vertelt de Tsjech op de clubsite. "Nu de club een nieuwe eigenaar heeft, voel ik dat dit het juiste moment is om een stap opzij te zetten. Ik ben blij dat de club nu in een uitstekende positie verkeert met de nieuwe eigenaren, en ik heb vertrouwen in het toekomstige succes, zowel op als naast het veld." Cech bekleedde officieel de functie van technical & performance advisor en vormde de schakel tussen de jeugd en de hoofdmacht. Ook onderhield hij nauwe banden met Granovskaia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oprecht jammer dat Cech weggaat. Is toch een legende. Vraag me af waarom hij weg gaat. Heb het gevoel dat er meer achter de schermen aan de hand is.

27 juni 2022 om 11:39

Ziet ernaar uit dat het het typische geval is van “ik ben nieuw en ik ga hier nieuwe mensen en vertrouwelingen zetten, ook al vervang ik capabele mensen. Hopelijk wordt het geen gevalletje keizerin Irene denk ik dan.

27 juni 2022 om 11:44

Dat is opzich prima, maar hij is nu nog op zoek naar een nieuwe td, dus hij was niet echt voorbereid. Als je een club formaatje Chelsea overneemt en mensen eruit zet, zorg dan op z'n minst dat je direct een vervanger hebt.

27 juni 2022 om 11:46

Cech is zelf opgestapt, ik vind het ook enorm jammer maar we weten niet of Boehly hier druk op gezet heeft. Het lijkt hier vooral te gaan om een verschil in visie tussen Marina, Cech en Tuchel. Waarbij Tuchel gebackt wordt door Boehly.

27 juni 2022 om 11:47

@cfcsfc, en dan moet je in de tekst lezen dat Maxwell in beeld zou zijn. Ik mag toch hopen dat het die Edwards wordt die bij Liverpool gezeten heeft in plaats van een speler zonder ervaring, dan had je Cech net zo goed de pinpas kunnen geven..

27 juni 2022 om 11:54

Jaa inderdaad en als dat op dezelfde manier gaat als al die spelers die in de belangstelling staan, hebben we over een maand nog steeds geen td. En van Maxwell snap ik inderdaad helemaal niks.

Petr Cech en Frank Lampard zouden in een ideale wereld vanaf 2019 tot in lengte van jaren het technische beleid van de club uitgestippeld hebben. Helaas zijn ze allebei vertrokken. Ik begrijp ergens wel waarom Cech de eer aan zichzelf houdt. Hij werd door Marina en Abramovich al enkele jaren klaargestoomd om uiteindelijk de rol van Technisch Directeur op zich te kunnen nemen. Nu is Boehly hard op zoek naar een nieuwe TD en is die kans voor Cech wel verkeken.

Daar komt bij dat hij en Marina het helemaal niet zagen zitten om Lukaku deze zomer al weg te doen en hem volgend seizoen nog gewoon te betrekken bij het eerste elftal. Uiteindelijk is het Boehly geweest die de knoop heeft doorgehakt en die naar Tuchel geluisterd heeft. Het zou mij niets verbazen als die beslissing, zowel bij Cech als bij Marina, ertoe geleid heeft dat ze Chelsea nu de rug toe keren.

Het aantal ex-spelers dat we nu nog in dienst hebben is ondertussen wel heel erg aan het slinken. Paolo Ferreira besloot afgelopen seizoen om te vertrekken, Ashley Cole ging al met Frank mee naar Everton.. Straks hebben we alleen Makelele en Cudicini nog..

27 juni 2022 om 11:53

@youri: die Maxwell, is dat de gewezen linksachter Maxwell? Heeft die al ervaring als Td?

Want de schoenen die hij moet vullen (die van Marina) zijn we gigantisch... Om daar iemand zonder (of met beperkte) ervaring te zetten is toch een enorm risico?

27 juni 2022 om 11:55

Hij heeft een tijdje mee binnen het technisch bestuur van PSG gezeten. Niet echt adelbrieven dus.

27 juni 2022 om 11:58

Ja het is die ex-speler.
Nee, hij heeft geen ervaring.

Ik snap ook totaal niet hoe Romano bij die naam uitgekomen is, in Engeland komen er constant verschillende namen voorbij maar deze heb ik nog niet gelezen.

En zo wordt de hele club straks overgenomen door Amerikaanse zakenmensen en accountants. De boel wordt gewoon gerund door mensen zonder voetbalkennis en flga je United en Arsenal achterna, met alle respect. Begin steeds minder vertrouwen te hebben in die nieuwe eigenaren.

27 juni 2022 om 11:49

Eigenlijk zouden de regels die in Duitsland gelden, overal moet gelden, waar supporters een bepaald percentage van de aandelen hebben. Daarnaast mag dacht ik 1 partij niet een te groot aandeel hebben. Hoe dat bij Leipzig zit weet ik dan weer niet. Die Amerikanen maken voetbalclubs kapot..

27 juni 2022 om 12:00

Ik ben eerlijk gezegd niet bekend met hoe dat in Duitsland gaat, maar moet er toch niet aan denken dat die Engelse fans, die zich geregeld misdragen, iets van zeggenschap hebben bij welke club dan ook.

27 juni 2022 om 12:31

@aze/che 4 Ever

Het feit dat een deel zich misdraagt, wil uiteraard niet zeggen dat de volledige supportersschare niet na kan denken en daarom geen zeggenschap verdient. In Duitsland gaat het, bij vrijwel elke club, ook regelmatig mis met o.a. rellen en bosgevechten en desondanks zijn er genoeg 'slimme koppen' verbonden aan de club die namens alle supporters spreken.

Dichter bij huis is Feyenoord misschien wel het meest treffende voorbeeld: ook daar zijn de berichten wat betreft supporters de laatste tijd meer negatief dan positief, maar ook daar zijn er tijdens de vergaderingen met de gemeenteraad over Feyenoord City 60 supporters op komen dagen die én meer kennis van zaken hadden dan een groot gedeelte van de gemeenteraad, én zich een waardig uithangbord voor de supporters hebben getoond.

Generaliseren is makkelijk, maar heel gevaarlijk in dit soort situaties.

27 juni 2022 om 12:40

Aze,

Het werkt zo dat supporters in Duitsland 51% in handen hebben & andere partij(en) de overige 49%. Op die manier kun je mensen zoals de Glazers op den duur de club uit schoppen indien nodig!
Goede opzet daar, kunnen veel landen van leren!

27 juni 2022 om 12:41

Daar heb je zeker gelijk in hoor. Alleen zal zoiets al snel mis gaan als je een groep van 50 of 60 man hebt en daar vijf gekken tussen zitten. Maar zoals ik al zei, ik ben niet bekend met dat concept en weet ook niet op basis waarvan en welke supporters dan worden uitgekozen om mee te beslissen.

27 juni 2022 om 12:52

Snap wat je bedoeld. Echter zijn het supporters die wel nauw betrokken zijn bij de club & die wel nodige verstand hebben van het één & ander. Anders zouden heel wat Duitse clubs in verkeerde handen zijn beland of als supporters voor het zeggen hadden, dan waren nu zat clubs op hun bek gegaan..

27 juni 2022 om 14:09

Ik vind dit eigenlijk een beetje een hypocriet statement (met alle respect). Toen er miljoenen tegelijk in werden gepompt, hoorde je niemand. Nu moeten er ineens regels komen waardoor 1 partij niet een te groot aandeel mag hebben. Het is bij Chelsea nooit anders geweest sinds ze een eigenaar hebben. Verder moet je hooguit luisteren naar supporters en afwegen of dat wat ze zeggen hout snijdt. Verder moet je ze ver buiten bestuurlijke kwesties laten, want ze zijn veel te emotioneel betrokken.

27 juni 2022 om 14:33

Zou top zijn, ook in Spanje heb je dat leden vaak voor het zeggen hebben etc. Maar ja de FA in Engeland is aardig hypocriet heb ik gemerkt. Die willen gewoon geld zien binnen rollen, hoe maakt bijna niet uit! Met al die eigenaren daar en anders hadden ze Newcastle'a overname wel geblokkeerd! Maar nee.

27 juni 2022 om 14:44

@Sirius

Supporters zullen nooit het beleid gaan bepalen, zij zullen hoogstens een president kunnen kiezen (zoals bijvoorbeeld laatst bij Hertha is gebeurd) maar zullen zich voor het grootste gedeelte buigen over zaken die supporters aan gaan.

Echter is gebeurd het inderdaad nog weleens dat ze in opstand komen als de clubleiding tegen de club cultuur indruist: laatst bij Bayern München is het tijdens de alv ‘uit de hand gelopen’ toen het sponsorcontract met Qatar ter spraken kwam en de leden daar een ‘iets’ andere mening over hadden dan de clubleiding. Imo is dit ook exact hoe het hoort te zijn en voorkom je op die manier praktijken zoals bij Cardiff, waar de eigenaar van de ene op de andere dag de thuistenues een compleet andere kleur gaf.

27 juni 2022 om 12:21

Arsenal ter zijde heeft juist meer voetbalkennis gepompt in de club. Edu en Mertesacker die technisch beleid voeren voor senioren en junioren. Voor algemene voetbalzaken en contractonderhandelingen is Garlick aangesteld dat jarenlang hoge functies had bij de Fa.

Cech kan altijd nog naar zijn thuisland. Rosicky is bij Sparta Praag de TD geworden. Er moet een club in eigen land zijn die hem graag wilt maar geen internationale topclub.

27 juni 2022 om 12:44

Ja de afgelopen jaren heeft Arsenal wat oude spelers erbij gehaald, maar wat heeft zo'n Edu nou bereikt? Arsenal was voor zijn komst niet goed genoeg voor top 4 en nu nog steeds niet. Behalve Arsenal fans die al jaren roepen dat er een process bezig is en een duidelijk visie er is, ziet niemand iets wat veranderd is daar.

27 juni 2022 om 12:57

Arsenal heeft een betere elftal mocht Raphinha erbij komen dan Chelsea.
Edu is een vrij goede TD. Anders ging Jesus naar Real wanneer zijn contract afloopt en Vini een paspoort heeft.

Ik kan het beter bij Chelsea laten bij jou.
Ik zou geduld hebben met je nieuwe eigenaar.

27 juni 2022 om 13:39

Ja en mocht Chelse ade selectie versterken hebben zij dan weer een betere elftal, zo kan ik het ook.

Denk je nou echt dat Jesus voor Arsenal heeft gekozen boven Real? Een club dat al jaren niet mee doet om grote prijzen ipv CL winnaar die elk jaar voor de grootste prijzen speelt? Zelfs als dat waar is, heeft Real hem dus niet kunnen halen vanwege regelgeving en niet dat Edu het zo knap voor elkaar heeft gekregen. Hij doet het zo goed bij Arsenal dat jullie jaren na zijn komst nog steeds geen CL kunnen halen terwijl alle voorwaarden daarvoor aanwezig zijn.

27 juni 2022 om 13:55

Jesus kreeg van 6 verschillende clubs een aanbieding volgens Fabrizio. En alsnog is het knap dat een club zonder CL een speler als Jesus ophaalt.
Maarruh, hoe zit dat met Chelsea. Welke spelers gaan jullie kopen dan? Mocht Raphinha komen en Jesus komt al, dat zijn toch twee spelers die Chelsea goed had kunnen gebruiken.


27 juni 2022 om 14:15

@aze/che 4 EVER - Dat is wel wat kort door de bocht. Nu ben ik wel van mening dat sommigen veel te vroeg juichen betreft Arsenal, maar die sneer richting United en Arsenal is ook weer niet nodig. Chelsea had buiten de eigen centen ruim anderhalf miljard van z'n eigenaar nodig. Bovendien kreeg Chelsea ook meermaals het verwijt er maar op los te kopen en vaak zat er ook niet echt een idee achter. Echter is succes nooit ver weg als je er geen ontzettende puinhoop van maakt. Dat laatste was vooral bij Manchester United natuurlijk wel het geval.

27 juni 2022 om 14:54

Raphinha zou voor elke club in de PL een goede sper zijn, dus als Arsenal hem binnen haalt doen ze echt uitstekende zaken. Jesus hoeft ik bij Chelsea niet, als je met City mee wilt doen om de titel moet je niet hun bankzitters halen.

Wie Chelsea gaat halen? Ik denk eerlijk gezegd niet veel. Als je al moeite hebt met Dembele die transfervrij is, ga je het met spelers die een contract hebben nog moeilijker krijgen. Denk dat we het seizoen wel in zullen gaan met toppers Werner Havertz en Pulisic voorin en achterin moet je hopen dat Sarr opeens in Rudiger veranderd, anders gaat Tuchel James wel als CV verzieken.

27 juni 2022 om 14:59

Sirius, het was niet bedoeld als sneer naar Arsenal en United. Meer als vergelijking dat Amerikanen de boel vaak zo runnen dat de potentie er niet uitkomt. Bovendien heb ik al onder Abramovic heel vaak kritiek gehad op kopen zonder idee. Zowel Chelsea als Arsenal en United kunnen in potentie beter doen als er op de juiste plekken de juiste mensen neergezet worden.

27 juni 2022 om 15:21

Als Partey heel was gebleven en Lacazette niet in een Michiel Kramer veranderde, dan zaten we er nu ook gemakkelijk in.

Het valt echt wel mee hoe goed deze selectie was, er zaten altijd enorme gaten in.

Afgelopen zomer is er pas echt wat aan gedaan en zijn er vooral jonge spelers aangetrokken, de fundering, maar de spelers om er een serieus team van te maken ontbreken nog altijd. Daar wordt deze zomer aan gewerkt.

In feite gaat alles gewoon volgens plan, idealiter zaten we nu in de CL, maar er is geen man over boord zoals je ziet hoe we te werk gaan op de markt.

27 juni 2022 om 12:31

@aze/che 4 Ever, ik dacht dat Abramovich enkel de club zou verkopen aan een liefhebber en niet een persoon of partij die het slechts ziet als investeringsobject? Is daarvan afgeweken of is er wat anders aan de hand?

27 juni 2022 om 12:46

Naja hij kan natuurlijk een leuk verhaaltje hebben gehouden en nu hij het gekocht heeft volledig iets anders doen.

27 juni 2022 om 14:17

Ik denk niet dat je heel kieskeurig kunt zijn als je een club voor dat bedrag wilt verkopen, inclusief een lening van 1,5 miljard. Bovendien weten Amerikanen het altijd mooi te verpakken.

27 juni 2022 om 16:38

@cfcsfc, er was oa een miljardair die al jarenlang fan was als kandidaat. Ik vraag me dan serieus af hoe ze dan uiteindelijk bij deze partij terecht kwamen.

27 juni 2022 om 16:39

@sirius, er waren meerdere kandidaten daarbij zou die lening te niet worden gedaan toch? Ook zou alle winst in een hulpfonds worden gestort...

27 juni 2022 om 13:44

Nee totaal niet. De rol van Cech zou praktisch overbodig zijn geworden met het aanstellen van een technisch directeur. Cech was gewoon een veredelde assistent van Marina. Namen als Paul Mitchell (Monaco), Michael Edwards (voormalig Liverpool), Andrea Berta (Atletico) worden genoemd als nieuwe technisch directeur. Boehly wilt dat het werven van spelers wordt gebaseerd op basis van data en statistieken. Hij is ontzettend fan van het Liverpool model vandaar dat Michael Edwards ook als kandidaat nummer 1 staat aangeschreven. Feit dat hij Tuchel centraal wilt stellen en hem steunt in zijn beslissing om niet verder te gaan met Lukaku spreekt ook boekdelen.

Ik heb juist superveel vertrouwen in Boehly. Betrouwbare journalisten als Nizaar Kinsella en Matt Law schrijven dat hij praktisch op een vliegtuig woont voor meetings en onderhandelingen. Recent nog met Mendes. Daarnaast werkt hij heel nauw samen met Jonathan Goldstein die hem adviseert over het voetballende aspect. Met Daniel Finkelstein heeft hij ook een gerespecteerde seizoenskaarthouder/columnist in het bestuur.

27 juni 2022 om 15:16

Je bevestigd juist wat ik zeg. Allemaal mensen in het bestuur die geen voetbalmensen zijn. Ja ze kijken voetbal, doe ik ook. Maakt me niet meteen geschikt om op voetbal gebied grote beslissingen te nemen. Er worden wel namen genoemd voor TD, maakt het lijkt er toch echt op dat deze zomer Boehly zelf voor de transfers gaat zorgen.

27 juni 2022 om 16:59

De voetbalgerichtte beslissingen worden dan toch ook genomen door o.a Thomas Tuchel en Jonathan Goldstein. Voorheen hadden we Bruce Buck en Marina, die zijn per definitie toch ook geen “voetbalmensen”. Buck was een advocaat en Marina hield zich tot het vertrek van Emanolo voornamelijk bezig met onderhandelen. Met Finkelstein heb je een stem in het bestuur, die de stemmen van de fans behartigd en nu al regelmatig contact met verschillende supportersgroepen heeft.

Dat we deze zomer geen TD aanschaffen lijkt me ook logisch, geen enkele club zal midden in de transferzomer afscheid gaat nemen van zijn TD, gezien zij ook eigen belangen hebben. Buck en Marina zijn deze zomer nog als adviseurs aan de club verbonden en zullen helpen met de transitieperiode.

Ik zou nog even afwachten om Boehly te vergelijken met de Glazers of Kroenke. De beste man zit er net 3 weken.

27 juni 2022 om 13:48

Dat voorspelde ik al vanaf het begin. Die roeien alle helden van welleer wat in de club zitten eruit en maken er gewoon een commercieel product van.
Waar de arabieren vooral willen pronken en maar geld willen pompen om zoveel mogelijk macht uit te stralen gaat het de Amerikanen alleen maar om merchandise en om hun eigen naam mooi groot te houden.

Advies over prestatiekwesties? Is dat zoiets als 'we moeten proberen om elke wedstrijd te winnen'? Zo ja, dan bied ik me graag aan, bij welke club dan ook. Ik verleen mijn diensten vanaf een honorarium van €1.000.000,- per jaar.

27 juni 2022 om 12:05

"Wij moeten nu alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen"

27 juni 2022 om 12:11

Kijk, jij kunt het ook :-P Met dit soort teksten kun je in ieder geval in Zeist aan de slag.

Ben benieuwd wie de eigenaar als TD gaat aanstellen. Wellicht nemen ze een voorbeeld aan ADO en stellen ze Thiago Silva aan, die dan ook per direct zijn schoenen aan de wilgen hangt?

Heel dom van die nieuwe eigenaren om iedereen er maar lukraak uit te gooien. Kijk het volgend seizoen even aan, en dan kan je in de zomer erna altijd nog personele wijzigingen maken.

Nu gooi je al je kennis de deur uit. Niet wetende wat er voor terug komt. Zal je zien dat ze straks opeens een Amerikaanse honkballer daar neer wordt gezet omdat ze die zo lekker Amerikaans vinden... Dit is hoe je een club om zeep helpt.

27 juni 2022 om 12:13

Of een bankier zoals bij united he. Wat commercieel vaak heel fijn is, maar sportief weer minder. Geen idee wie die amerikanen zijn of wat hun plan is. Bij liverpool zitten natuurlijk ook amerikanen en die lijken het weer prima voor te hebben met de sportieve kant van de club.

Ik vind dat sommige Chelsea fans iets te ver gaan. Wat heeft Cech nou bereikt in de afgelopen drie jaar? Aankoopbeleid is best slecht en jeugdbeleid ook.
Boehly wordt naar mijn mening te hard bekritiseerd terwijl hij nog maar net eigenaar is, natuurlijk zet hij zijn eigen poppetjes neer en wacht wat hij bereikt.
Dat snelle resultaat willen zien en dat papa maar snel zijn creditcard uit zijn zak moet halen gebeurd niet meer. Wachten op duurzaam beleid en anders wordt je doorverkocht.

27 juni 2022 om 12:51

Persoonlijk heb ik geen probleem met het vertrek van bijvoorbeeld Marina. Oké, ze was misschien wel de beste in onderhandelen van de voetbalwereld, maar haar spelerskeuzes, zowel verkoop als aankoop, waren, helemaal de laatste jaren, vaak niet goed. Maar Cech is toch een legende die de deur uit loopt. Daarnaast is het begrijpelijk dat je mensen eruit gooit, maar zorg dan dat je iemand klaar hebt staan om het over te nemen. Dit is een grote club geen FC Lutjebroek. En dan nu misschien Maxwell, 0 ervaring als td..

27 juni 2022 om 13:00

En wie moeten ze dan halen als TD? Geen ervaring wilt niet zeggen dat je geen expertise hebt en geen netwerk.

Misschien is Maxwell de aangewezen persoon.

27 juni 2022 om 14:13

Ik heb werkelijk geen idee, misschien is Maxwell wel de oplossing, maar had dan Cech die functie gegeven, die heeft net zoveel ervaring alleen een betere begeleider gehad. Gaat mij erom dat er al iemand klaar had moeten staan, niet nu pas gaan zoeken.

27 juni 2022 om 13:24

Jeugdbeleid is slecht? De transferban liet juist zien dat de jeugd er uitstekend voorstaat. Echter, krijgt de jeugd nagenoeg geen kansen om zich te bewijzen. Nu is Lukaku weer verkocht, blijkt Werner niet te leveren en zullen ze intern wellicht denken: Hadden we Abraham maar gehouden. Deze zomerperiode bepaald echt hoe de club er voor staat. Of ze gaan geweldige spelers binnenhalen, of ze gaan downgraden. Ik verwacht het laatste.

27 juni 2022 om 13:38

Dat ze geen kansen krijgen is toch juist een slecht beleid? En hebben ze in de afgelopen drie jaar daar genoeg geld aan verdient? Volgens mij niet.

27 juni 2022 om 13:58

Als adviseur (wat Cech is) ben je niet verantwoordelijk voor het beleid. In hoeverre hij heeft bijgedragen en op welk vlak weet niemand, dus het is lastig hem te beoordelen van buitenaf.

27 juni 2022 om 14:21

Er word natuurlijk wel vreselijk veel geld in die opleidingen gepompt. Daar mag ook wel een keer wat uit komen rollen.

27 juni 2022 om 19:50

Ik zeg niet dat ik de jeugdopleiding van Chelsea geweldig vind. Als je spelers als De Bruyne en Salah van de hand doet en elk jaar tientallen talenten verhuurd, dan zit er weinig kwaliteit in de opleiding (vooral kwantiteit).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren