Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea bereidt recordbod voor op Lukaku; Romano onthult monstersalaris

Laatste update:

Chelsea is een nieuw bod aan het voorbereiden op Romelu Lukaku. Maandagavond onthulde Fabrizio Romano dat Internazionale een bod van honderd miljoen euro op de spits heeft afgewezen, maar de Londenaren laten het daar niet bij zitten. Daags na het eerste bod meldt de transfermarktexpert dat the Blues met een nieuw bod over de brug gaan komen.

Romano meldt op Twitter dat de verwachtingen zijn dat het nieuwe bod fors hoger zal liggen. Naar verluidt is Chelsea bereid 120 of 130 miljoen euro te bieden voor de Belgische goalgetter. Bovendien zou linksback Marcos Alonso onderdeel zijn van het geplande voorstel. De journalist onthult tevens de details van het contract dat voor Lukaku op tafel komt te liggen. De spits zou bij een overstap naar Chelsea kunnen rekenen op een jaarsalaris van twaalf miljoen euro en een langdurig contract.

Inter wil de spits niet laten vertrekken, maar zelf zou Lukaku wel oren hebben naar een terugkeer bij Chelsea. Niet alleen de forse salarisverhoging, bij i Nerazzuri strijkt Lukaku jaarlijks 8,5 miljoen euro op, maar ook het spelen in de Premier League wekt de interesse van de aanvaller volgens Sky Italia. Het Italiaanse medium, waarvoor Romano werkzaam is, meldt tevens dat Inter al een schaduwlijstje heeft voor het geval dat Lukaku toch vertrekt. De twee alternatieve opties zijn Duván Zapata van Atalanta of Joaquín Correa van Lazio.

Mocht Inter overstag gaan, dan zou Lukaku de duurste transfer in de clubgeschiedenis worden. In dat geval wordt de Belg ook de duurste aankoop uit de Premier League-historie. De clubleiding van Inter beschouwt Lukaku echter als ‘onaantastbaar’, waardoor het eerste astronomische bod naar de prullenbak werd verwezen. Goal meldde maandag overigens al dat Chelsea toch een opening ziet om Lukaku deze zomer los te weken bij de regerend kampioen van Italië, waar hij nog vastligt tot medio 2024. De reden daarvoor zijn de financiële moeilijkheden bij Inter, waardoor Achraf Hakimi eerder deze zomer al voor zestig miljoen euro naar Paris Saint-Germain vertrok.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens Di Marzio is Lukaku nu ook om en lijkt het dan toch te gaan gebeuren!! Eindelijk die top spits waar we sinds het vertrek van Diego Costa op wachten.. Ik hoop zo dat de transfer snel rond is en we hem weer terug kunnen zien bij Chelsea, met Lukaku schieten onze kansen om kampioen te worden de hoogte in! Het missen van Lukaku in 2017, nadat hij praktisch rond was met de club, en het missen van Van Dijk zijn twee van de grootste blunders die we bij die prutser Emenalo in de schoenen kunnen schuiven! Hoe fijn is het dat nu de transfers geregeld worden door Marina Granovskaia!

4 augustus 2021 om 00:08

130+ miljoen voor Lukaku. Een speler die je zelf in je selectie had rondlopen.. misschien een overwinning voor jullie Chelsea fans maar wederom een nederlaag voor het voetbal als je het mij vraagt..

4 augustus 2021 om 00:12

Ik vind Lukaku een geweldige spits maar vind dit toch wel een belachelijk en veel te hoog bedrag. Een nieuwe spits was wel echt nodig en denk dat Lukaku er goed bij past maar het geeft toch een dubbel gevoel met zulke bedragen.

4 augustus 2021 om 00:16

Hoezo een nederlaag? Chelsea helpt nu wel Inter uit de schulden. Waarschijnlijk zal Inter nu geen zin hebben in die superleague.

4 augustus 2021 om 00:18

Tsja, andere tijden.. Lukaku was toen een talent die blijkbaar op de training en tijdens de oefenpotjes niet boven een matige Ba, een oude Eto’o en een gebroken Fernando Torres uit kon steken, daarbij spatte de nonchalance van het scherm als hij het veld op kwam en kostte diezelfde nonchalance Chelsea en Mourinho een prijs tijdens een strafschoppenserie. Hij werd verhuurd aan Everton en wilde daar eigenlijk liever blijven nadat Chelsea Diego Costa binnenhaalde, op dat moment misschien wel de beste spits van Europa en een perfecte fit voor Mourinho’s systeem. Ik vind het eerder getuigen van kracht dat je dit soort jongens niet meteen afschrijft omdat ze ooit eerder bij de club gezeten hebben.

4 augustus 2021 om 00:35

Dat bedoel ik ook niet. Meer het bedrag wat nu wordt betaald.. voetbal wordt gewoon steeds minder leuk op deze manier. Dat hij ooit al bij Chelsea heeft gespeeld, hoeft inderdaad niet uit te maken..

4 augustus 2021 om 05:58

Het is toch niet raar dat er meer uitgegeven wordt op het moment dat er meer binnen stroomt? Ik snap niet zo goed waarom het voor jou dan minder leuk wordt.

4 augustus 2021 om 06:32

Hoezo zorgt het hoge bedrag ervoor dat het voetbal steeds minder leuk wordt? Er gaat dusdanig veel geld om in de voetbal industrie dat deze bedragen (en salarissen) er vanzelfsprekend bij horen.

4 augustus 2021 om 06:34

Ga je nu echt een 19-jarige jongen als nonchalant bestempelen omdat hij een penalty mist in een penalty serie?

4 augustus 2021 om 06:46

Niet omdat hij de penalty mist, maar wel de manier waarop hij de penalty mist

4 augustus 2021 om 06:55

Ik vind het heel makkelijk. Vooral omdat hij pas het seizoen erna verkocht werd.

4 augustus 2021 om 09:17

Beetje kritisch zijn op je eigen club mag Yoeri. Als je oa De Bruyne, Salah, Lukaku in je selectie hebt, maar geen serieuze kans op speeltijd geeft, dan heb je gewoon hopeloos gefaald. Ik ken United fans die de terugkeer van Pogba ook altijd bekritiseren, en terecht. Daarnaast is het ook weer achterlijk beleid dat je Werner haalt voor 50 miljoen en binnen een jaar hebt bepaald dat je een ander type spits nodig hebt. Een type zoals Abraham, maar dan geen Abraham

4 augustus 2021 om 09:26

Helpt Inter uit de schulden? Die moeten zowat 80% hiervan doorschuiven naar Utd omdat ze lukaku nog niet voor de helft afbetaald hebben. Ik zie Inter niet zomaar akkoord gaan met deze deal, mede omdat ik Lautaro graag naar ons zie komen

4 augustus 2021 om 10:02

Ik zie Lautaro ook graag voor een miljoen of 80 naar Arsenal gaan. Heel goede speler maar dan blijft Lukaku zeker en die is toch een heel stuk belangrijker.

4 augustus 2021 om 10:18

Iedereen blij dan toch?

4 augustus 2021 om 10:25

Wat kan de wereld toch mooi zijn 😉.

4 augustus 2021 om 13:07

Heel makkelijk dit, als jij trainer bent bij een club als Chelsea, waarvan je weet dat je maar een kans krijgt en anders word ontslagen. Zou jij spelers als die je opnoemt die twijfelachtig zijn op succes en die toen overduidelijk niet zo goed waren dan dat ze nu zijn. Zou jij ze opstellen? Heel makkelijk roepen altijd van buiten af.

4 augustus 2021 om 00:17

Hoe fijn is het dat je de spits die je vorig jaar voor 53 miljoen hebt gekocht nu overbodig maakt door een spits voor 130 miljoen aan te trekken. Echt top beleid!

4 augustus 2021 om 00:21

Voor Werner zal nog gewoon plek zijn aangezien hij afgelopen seizoen niet als nummer 9 speelde. Dat zal hij ook dit seizoen niet gaan doen, dus voor hem verandert er vrij weinig.

4 augustus 2021 om 00:23

Waarom schrijft iedereen gelijk Werner af? Werner is juist veel beter als tweede aanvaller dus laten we maar eerst afwachten of hij echt op de bank beland.

4 augustus 2021 om 01:16

Ach ja, de Premker League clubs in een notendop. Alleen maar kopen, kopen en kopen. Die weten van gekkigheid niet wat ze moeten met al dat geld. Lukaku terugkopen voor 130 miljoen terwijl je die eerder al onder contract had staan is echt dieptriest.

4 augustus 2021 om 08:00

Ik wordt hier als Chelsea fan eerlijk gezegd niet blij van, veel teveel geld voor een spits die toch alweer 28 jaar is inmiddels. Waarschijnlijk wel de ideale speler voor het systeem, omdat hij ook lengte en kopkracht met zich meebrengt, maar niet voor deze bedragen.. als je dit nu voor een Haaland zou neerleggen, is het alweer een ander verhaal. Maar dat is ook enkel omdat hij na 5 jaar waarschijnlijk enkel meer waard is.

Dan kan je naar mijn idee beter de overige posities zo goed mogelijk versterken en je oorlogspot bewaren voor een volgende transferperiode. Van dat geld moet je als club gewoon 2 wereldklasse spelers aantrekken. Even een jaar uitzitten met Havertz in de spits, die toch ook al aardig zijn weg begint te vinden.

De voetbalwereld bewijst maar weer eens stuk te zijn… dit zijn toch geen bedragen meer? Ook niet voor een Lukaku, waar naar mijn mening het beste wel van af is.

3 augustus 2021 om 23:44

Wat? Lukaku speelde in 20/21 zijn beste seizoen ooit.

3 augustus 2021 om 23:48

Heb het misschien een beetje verkeerd verwoord. De beste man heeft een goed seizoen achter de rug dat klopt, op het EK was ie ook op schot. Maar in mijn ogen is ie geen 120 miljoen plus waard. Hij begint op leeftijd te raken en z’n laatste PL seizoenen was het bij tijden matig. Daarnaast vangt hij ook nog 12 miljoen salaris.

3 augustus 2021 om 23:49

28 jaar. Waar praten we over

3 augustus 2021 om 23:51

Hij is 28 dat betekent dat er zeker nog drie/vier jaar aan kruit inzit wat hij kan verschieten! Lukaku nu terughalen, in zijn absolute prime, is een van de beste spitsen van Europa binnenhalen!

3 augustus 2021 om 23:52

Hij tekent wat? Voor 3 a 4 jaar? Is ie 32 heb je er 120 miljoen + 36/48 miljoen voor betaald. Hoeveel legt hij erin in de BPL? Stuk of 20 per seizoen? Ik vind het echt een absurd bedrag. Kan aan mij liggen

3 augustus 2021 om 23:55

Hij is nu 28. Dus nu is hij in zijn prime. Daarnaast denk ik dat hij wel zo'n 4-5 jaar mee kan. Dat we erg veel betalen ben ik het wel met je eens. Maar er is gewoon een topper voorin nodig bij Chelsea.

3 augustus 2021 om 23:58

En stel dat hij je de aankomende jaren een keer naar de titel schiet en je met hem een garantie hebt op CL voetbal en de groep doorkomen? Dat levert veel meer op dan het kost uiteindelijk, daarom laat Dortmund nu bijvoorbeeld Haaland niet gaan. Die 80/90 miljoen die het ze nu extra oplevert is het gewoon niet waard als je straks CL voetbal mist en je halve selectie in waarde daalt!

3 augustus 2021 om 23:58

Als hij Chelsea kampioen maakt en de in die 4 jaar nog een keer de CL wint, dan verdient hij het bedrag dubbel en dwars terug. Wat moet je dan! Je moet concurreren met Man. City, Man. United, Liverpool en wellicht nog enkele outsiders. Dan heb je een wereldspits nodig. Nou, 1 ding is zeker... Lukaku pakt zijn goaltjes wel mee.

3 augustus 2021 om 23:59

Dus als die 60 goals maakt in 3 jaar is het toch een toevoeging? Chelsea heeft geld zat. Waar maak je je druk om haha. 23 overgehouden aan tomori en 20 aan guehi. CL heeft 90 opgeleverd. Laat staan de rest

4 augustus 2021 om 00:07

Dat je met hem de garantie hebt op CL elk jaar kan ik in komen. Maar alleen Lukaku gaat je geen kampioen maken echt niet. Daar geloof ik niet in. Feit is dat je gewoon bijna 3 miljoen per goal gaat betalen. Verder klotst het geld bij Chelsea waarschijnlijk tegen de plinten aan, alleen dit soort bedragen blijf ik absurd vinden. Als jullie Chelsea fans het maar een aanwinst vinden. 1 ander ding dat zeker is, is dat de PL weer ongekend sterk is aankomend seizoen zo…

4 augustus 2021 om 00:24

In 2014-15 was het verschil tussen wel of geen kampioen worden het duo Costa-Fabregas. Voor die twee werd Chelsea derde, toen zij erbij kwamen was vanaf minuut 1 duidelijk dat het team tot heel veel in staat was! Lukaku alleen zal niet genoeg zijn, maar de jonge jongens in het team worden ouder en wonnen al een Champions League. Wie weet zijn die twee dingen nu ook wel genoeg.

4 augustus 2021 om 00:02

Bekijk je het puur voetbalmarketingtechnisch,dan is +100 miljoen voor een topspits bij een topclub uit een topcompetitie met topinkomsten, vrij logisch en normaal.

4 augustus 2021 om 00:10

Marketingtechnisch misschien wel, ethisch gezien niet. M’n argument begon natuurlijk met dit absurde bedrag en heb mezelf misschien wat verkeerd verwoord op sommige momenten haha, krijg veel feedback van Chelsea supporters. Als je nou kijkt deze zomer naar 120 miljoen voor Lukaku, 100+ voor Sancho en een city die voor zowel Kane als Grealish zwaar te veel wil betalen dan barst je toch bijna spontaan in huilen uit?

4 augustus 2021 om 07:10

Wie zijn wij om die 100 miljoen te beoordelen? Over ethiek kunnen wij beter onze mond houden.

Dit zijn absurde bedragen, als je nagaat dat Werner er ook nog zit. Hoe gaan ze dat allemaal doen?

100 miljoen weigeren, maar 15-20 miljoen is te weinig om uit te geven. Inter heeft net ook al 70 miljoen ontvangen. Chelsea heeft net de CL gewonnen. Benieuwd hoe beide clubs hiermee omgaan.

3 augustus 2021 om 23:47

Het probleem is dat Inter geen geld heeft om de salarissen te betalen, laat staan om transfers te doen! De Chinese overheid heeft bepaald dat er geen geld naar het buitenland overgemaakt mag worden, waardoor de Chinese eigenaar van Inter de 100 miljoen die ze nodig hadden deze zomer niet bij kan springen. Ze zullen wel moeten verkopen!

4 augustus 2021 om 06:36

Waarom denk je dat Hakimi verkocht is?

4 augustus 2021 om 09:28

Maar voor lukaku moeten ze nog 65mio aan Utd betalen en die hebben ook nog een doorverkooppercentage. Inter houdt hier echt niet veel aan over, die kunnen beter Lautaro voor de helft verkopen dan Lukaku.

Waarom zou Lukaku terug gaan naar Chelsea? Hij is er al 2 keer geweest. Ik snap het niet. Blijf lekker in Italië, daar is hij de man. Als het een goede match was geweest, had hij al een dikke 8 jaar onbedreigd in de spits gestaan. Zegt ook iets over het beleid van Chelsea.

4 augustus 2021 om 09:38

@jwd81

"waarom zou Lukaku terug gaan naar Chelsea? "

Ik kan wel 12 miljoen redenen geven

Daarnaast, langdurig contract, een vd beste competities, revanch willen nemen, wonen in Londen en in de CL ver komen.
Bij Inter rommelt het, financiele problemen, dus gaan ook bezuinigen. Weinig kans op versterkingen (vind Dumfries onwijs aardig, maar van Hakimi naar Dumfries zijn wel te veel stappen terug).

Als inter zijnde is dit toch een wereld deal. 120 miljoen pakken en Belotti ophalen voor een derde van het bedrag. Of voor een seizoen een veteraan zien aan te trekken om volgend seizoen het geld uit te geven aan een topper. Dit zou voor mij een no brainer zijn.

3 augustus 2021 om 23:47

Belotti is wel minimaal 7 klassen minder dan Lukaku. Zou wel in een wat hogere categorie zoeken als je niet veel minder wil worden.

4 augustus 2021 om 00:05

Dan accepteer je dus dat je volgend jaar een veel minder seizoen hebt. Hakimi is te vervangen, Lukaku helemaal niet. Behalve Haaland kan niemand die rol vervullen, maar die kost nog meer.

4 augustus 2021 om 00:19

Hakimi is helemaal niet te vervangen die was samen met Lukaku de meest constante en belangrijkste speler vorig seizoen bij Inter met z'n diepgang en rendement.

4 augustus 2021 om 02:25

Ik zou dan zeker accepteren om een iets minder seizoen. Al kan je ook gewoon een goed seizoen draaien met een andere spits. Misschien Dzeko bij Roma zien te strikken voor een seizoen om volgend jaar een topspits te halen en dan heb je Dzeko als backup voor daarna. Als het team goed staat heb je alleen iemand nodig die er minstens 20 inschiet en dan ga je er kwa prestaties niet veel op achteruit. Je hebt veel opties die je kan bekijken met 120 miljoen erbij. Dan heb je gewoon voor 2 spelers 190 miljoen gevangen en kan je het team gericht gaan versterken.

4 augustus 2021 om 08:16

Hakimi was verre van constant, hoewel gij hele hoge hoogte punten had. Ik zou eerder een Barella aanwijzen als de balngerijkste speler naast Lukaku.

4 augustus 2021 om 07:19

Belotti ? Wat een overschatte speler is dat zeg. Wordt elk jaar gelinkt aan grote clubs maar het zegt genoeg dat hij op zijn 27e nog bij Torino speelt. Vind het echt geen topspits

4 augustus 2021 om 08:41

Ik denk niet dat dit een wereld deal is voor inter. Ja 120 miljoen is veel geld, ja Inter heeft nog wat geld nodig. Maar een vervanger vinden voor Lukaku is echt lastig. Een Belotti is zeker niet de speler die dat gaat kunnen, was destijds een groot talent maar heeft aangetoond het niet aan te kunnen. Ik zou eerder - ook al is het nog geen grote speler - Vlahovic van Fiorentina oppikken. Heb ik eerder vertrouwen in.

Kounde en Lukaku is wel heerlijk zeg. Meeste kraken Lukaku af om z’n aannames en matige voetbal maar laatste seizoenen echt een tank geworden. Prima State bij België, Inter en in een matig ManU genoeg goals gemaakt en bij Everton ook

Aan de ene kant zou ik dit een geweldige transfer vinden. Lukaku is een goeie spits die doelpunten kan maken. Maar aan de andere kant is dit wel weer zo'n 130 miljoen die word geïnvesteerd in de aanval terwijl daar vorig seizoen ook al flink in is geïnvesteerd. Maar goed, de spitspostie was vorige seizoen wel echt een ding dus ik hoop dan ook dat het met de mogelijke komst van Lukaku verholpen kan worden.

3 augustus 2021 om 23:54

Een nieuw seizoen in gaan met een weifelende Abraham en met valse 9 Havertz is denk ik niet genoeg om je echt weer eens te mengen in de titelstrijd. Chelsea heeft vorig seizoen zo vreselijk veel punten verloren vanwege het niet scoren van kansen. Sterker nog, sinds de aanstelling van Tuchel is er geen team geweest wat meer kansen heeft verprutst dan Chelsea! Een topspits is echt meer dan broodnodig!

4 augustus 2021 om 00:06

Een topspits is inderdaad broodnodig maar voor 130 miljoen begin ik mij toch af te vragen of er niet goedkopere opties zijn. Normaal gesproken vind ik het niet erg als er word betaald voor een goeie speler alleen vind ik het jammer dat er nu weer zoveel word uitgegeven aan één positie.

4 augustus 2021 om 00:26

Welke topspits is er beschikbaar voor dat bedrag? Als je de verhalen moet geloven is Haaland bijna het dubbele waard, Kane zal nooit verkocht worden aan Chelsea, Lewandowski blijft bij Bayern en Benzema verlengt zijn contract bij Real. Dan zijn wat mij betreft de topspitsen wel een beetje op. Voor je het weet heb je dan weer een Morata te pakken en staan we weer raar op ons neusje te kijken dat hij geen/nauwelijks goals maakt.

4 augustus 2021 om 00:35

Misschien niet direct topspitsen maar Martinez en Vlahovic zijn volgens mij goedkoper. Beide doen het prima bij hun huidige club en kunnen nog doorgroeien.

4 augustus 2021 om 07:58

130 miljoen is veeeeel te veeeeel. Lukaku is ook alweer 28, die heeft hooguit 4 jaar in de top te gaan. Als je al dit soort idiote bedragen betaalt doe het dan voor een speler die veel langer mee kan en al die jaren de ster van je team zal zijn. Maar goed Chelsea is een van de clubs die uitblinkt in domme transfers.

Dit zou wat zijn zeg!! Speelt echt goed in de Serie A en gaat met z'n fysiek die vorm zeker meenemen naar de PL. Wordt ook een leuke titelstrijd in Engeland. City heeft zoals altijd de breedste selectie, maar United heeft eindelijk een team dat de titel kan pakken en dus is de wilskracht om echt te presteren iets groter. Liverpool gaat met VVD en Gomez/Konate weer een topverdediging hebben; hetgene wat vorig seizoen zo erg gemist werd. Chelsea is als UCL winnaar en Lukaku die zeker vaker gaat scoren dan werner ook groot kandidaat. En dan heb je nog een leicester, Tottenham evt. Arsenal die de top het lastig gaat maken. Ben benieuwd!

Vooropgesteld is een mogelijk vertrek van Lukaku echt een aderlating voor Inter. Dit gaat een harde klap worden voor de club en de fans. Zie maar een evenwaardige vervanger te halen. Niet te doen. Dit is ook niet goed voor het aanzien van Serie A. Na Donnarumma en Hakimi trekken mega rijke clubs ook de beste speler van Serie A van het afgelopen seizoen weg. Vooral Engelse ploegen hebben honderden miljoenen te besteden en dat nog eens in een pandemie. Het is zuur voor Inter fans, je ziet je team dismantelen na een kampioenschap. Te gek voor woorden. Helaas is Inter in geldnood. Anders waren zulke spelers langer gebleven. Een bod van 120 miljoen zie ik ze niet zomaar weigeren. Ook voor Lukaku is het lastig. Hij krijgt bijna een verdubbeling van zijn salaris bij Chelsea voorgeschoteld. Als hij toch nog bij Inter blijft zie ik dat als een grote statement van Inter dat ze competitief willen blijven. Helaas zie ik het somber in.

3 augustus 2021 om 23:56

Voor Inter vind ik dit vreselijk. Na Conte en Hakimi is dit de zoveelste klap in het gezicht van de fans.. Ik hoop dat ze waardige vervangers kunnen vinden, maar zoals je zelf al zegt: door de financiële nood bij Inter is het heel lastig om je beste mensen aan boord te houden..

4 augustus 2021 om 00:37

Buiten die financiële nood, is dit bod ook niet te weigeren.. elke club zou zo’n bod accepteren denk ik. Het is nou ook geen jonge speler meer en het is enorm veel geld. Snap nu trouwens ook een stuk beter waarom Conte weg is gegaan. Kampioen worden en dan is dit je beloning?

4 augustus 2021 om 06:01

Nou precies, Conte kreeg van menig persoon hier alweer de kat omdat hij te ambitieus was en weer wegging bij een club na onenigheid met het bestuur, maar je kunt hem niet meer geven dan het grootste gelijk van de wereld in dit geval

Toch bizar die bedragen voor spitsen van die leeftijd, net als bij Kane. Hoe lang zullen ze nog zo goed zijn, als dat al gegarandeerd is? 4 jaar? Ik denk 5 maximaal.

Ik zou als Inter fan echt gek worden eerst Hakimi weg en vervolgens Lukaku dat zijn je 2 beste spelers die ineens vertrekken hoe ga je dat opvangen?

Chelsea moet een spits kopen. Werner bakt er niks van 👀

Ik vind het heel dubbel. Aan de ene kant is dit natuurlijk en bedrag wat amper te weigeren valt maar aan de andere kant kom je gewoon niet meer serieus over naar je fans. Er zou ondanks de financiële situatie volgend seizoen weer een topteam staan en er zou maar 1 basisspeler verkocht worden. Als je dan nu je beste speler verkoopt dan ben je de fans gewoon aan het voor liegen. Dat geld wat inter nodig had is al opgehaald door de verkoop van Hakimi en ook spelers als Joao Mario young Politano Candreva Dalbert etc zijn al van de loonlijst geschrapt waardoor je volgens mij nu wel aardig bij bent lijkt mij. Als inter lukaku verkoopt mogen ze wel echt flink gaan spenderen voor wat vervangers want anders ga je weer terug vallen naar het niveau van een paar jaar terug terwijl inter zo goed de weg omhoog had gevonden.

4 augustus 2021 om 07:41

Die namen dan ook. Zapata of Correa. Daar word ik ook niet echt blij van (al is Zapata wel een uitstekende spits voor de serie A).

4 augustus 2021 om 07:53

Laten we niet doen alsof Lukaku voor zijn transfer naar Inter zo'n topper was. Was min of meer mislukt bij United en werd vaak belachelijk gemaakt om zijn voetballende kwaliteiten. Is onder Conte echt een topper geworden.

4 augustus 2021 om 08:03

Hij was van een totaal andere grootte-orde dan zapata of Correa. Een speler waar Man U 85 miljoen voor betaalde en die op het moment van zijn transfer naar Inter al geweldige cijfers had bij de rode duivels. Laten we dus ook niet doen alsof die vervangers ook maar een beetje in de buurt komen.

4 augustus 2021 om 10:15

Dat United te veel voor hem betaalde maakt hem geen topper. Hij was idd beter dan de namen die hierboven worden genoemd, maar Lukaku was tot twee jaar geleden niks meer dan een leuke speler

4 augustus 2021 om 10:28

Daar kan ik nog inkomen. Maar je bent het er toch mee eens dat je niet vrolijk wordt van een opvolger als Correa voor Lukaku? Zapata zou nog leuk kunnen zijn, maar toch ook een niveau lager.

4 augustus 2021 om 12:22

Ik vind beide geen slechte spelers maar echt ambities klinkt het niet. Ik snap ook niet waarom suning de club niet gewoon verkoopt aan iemand die wel geld wil/kan pompen. Suning zelf heeft een goed jaar gedraaid maar investeren ho maar

Benieuwd of hij het bij Chelsea waar kan maken. Bij United heeft hij het qua doelpunten niet slecht gedaan maar tegen de top6 scoorde hij bijna nooit en was hij vaak onzichtbaar. Viel me op het EK ook al op, als het niet loopt is hij niet de speler die de ploeg op sleeptouw kan nemen

Wat een kapitaalvernietiging toch allemaal. Qua marketing is Lukaku niet geweldig, hij is al wat ouder en heeft buiten Inter nergens bewezen dat hij een topspits is. 4 clubs gehad in Engeland en nooit consistent geweest. Welke factor maakt hem nu ineens wel geschikt voor de PL dan? Het vertrouwen dat hij heeft opgedaan? Op het EK was het al minder, dus dat is voor mij ook niet een echte opsteker. Kijk de bedragen zullen allemaal wel verantwoord worden voor de club, want succes levert meer op dan de kosten van een speler, maar de liefhebbers die wat verder kijken dan favo FIFA team zullen toch wel afkicken als ze dit te vaak zien gebeuren. Alsof een vriend 100 euro betaald voor een snoepje van 5 euro, 95 euro had aan betere dingen uitgegeven kunnen worden en je gaat die vriend echt niet helpen als hij iets tekort komt in de toekomst

4 augustus 2021 om 10:56

Op het EK was het toch gewoon goed?

4 augustus 2021 om 13:53

Als je je puur baseert op zijn 4 goals, was hij misschien 'goed'. Voor de rest heb ik niet veel gezien van hem om eerlijk te zijn. Geef mij maar liever een echte topspits a la Mbappe, Haaland, Kane of Lewandowski of een type a la Suarez en Aguero.

4 augustus 2021 om 15:00

Je hebt de wedstrijden in de groepsfase niet gezien? En ook tegen Italië was hij qua veldspel belangrijk.

4 augustus 2021 om 16:33

Gewoon goed is minder dan zijn afgelopen seizoen bij Inter toch?

4 augustus 2021 om 16:48

Als hij de vorm van op het EK een volledig seizoen doortrekt dan speelt hij geen heel ander seizoen dan in de Serie A denk ik eerkijk gezegd.

Dit zou een heel domme transfer zijn van Chelsea. Lukaku heeft het misschien leuk gedaan bij Inter maar nog steeds is hij geen 130 miljoen waard aangezien hij 0.0 techniek heeft en om eerlijk te zijn ben ik nooit echt gecharmeerd geweest van hem. De enige spelers die dat waard zijn op dit moment zijn Mbappe en Haaland. Met zijn 28 zal hij Chelsea over 5 jaar gratis verlaten dus wat een kapitaalvernietiging zal dat worden..

Achja, chelsea en transferrecords verbreken is nooit goed uitgelopen, de vorige transferrecords waren allemaal flops die gratis de deur zijn uitgelopen, kijk maar naar Shevchenko, Torres en op dit moment Kepa..
.

Doe mij maar gewoon een seizoen Hazertz op 9. Begin steeds meer fan te worden van die jongen en lijkt z’n draai aardig gevonden te hebben!
Tenzij Lewandowski nog paar jaartjes bij CFC wilt voetballen hoeft er wat mij betreft geen spits voor zo’n bedrag bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren