Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cahill bevrijdt Chelsea; Lukaku evenaart prestatie uit 1986

Laatste update:

Chelsea heeft op het nippertje drie punten overgehouden aan het duel met Stoke City. The Blues leken met 1-1 te remiseren, maar sloegen na 87 minuten toch nog een tweede keer toe. Romelu Lukaku maakte er twee voor Everton in de thuiswedstrijd tegen Hull City (4-0) en Leicester City was te sterk voor West Ham United (2-3). Lukaku werd de eerste speler van Everton sinds Gary Lineker in 1985/86 die in één seizoen ten minste twintig keer heeft gescoord in de competitie.

Stoke City - Chelsea 1-2
Hoewel Chelsea niet geweldig begon, opende men wel na dertien minuten de score. Doelman Lee Grant liet zich verrassen door een listige vrije trap van Willian en daardoor maakte de Braziliaan zijn zesde competitiedoelpunt van het seizoen: 0-1. Marcos Alonso en Victor Moses kregen daarna mogelijkheden, maar in het laatste kwartier van de eerste helft kwam Stoke nadrukkelijker opzetten. Nadat een treffer van Bruno Martins Indi was afgekeurd, maakte Jonathan Walters er alsnog 1-1 van. De spits mocht na een overtreding van Gary Cahill aanleggen vanaf elf meter en schoot hard binnen. Walters is nu bij zestig Premier League-treffers van Stoke direct betrokken geweest (42 doelpunten en 18 assists).

Thibaut Courtois kijkt toe hoe Bruno Martins Indi scoort, al wordt de treffer wel afgekeurd.

In de tweede helft gebeurde er lange tijd niet veel bijzonders, want er werden nauwelijks serieuze kansen gecreëerd. Halverwege de tweede helft viel er dan toch bijna een treffer: Marcos Alonso schilderde een vrije trap tegen de lat. Chelsea ging daarna met meer vertrouwen en aanvalslust spelen en deed via Pedro Rodríguez een nieuwe poging om op 1-2 te komen, maar de Spanjaard stuitte op Grant. Het begon ondertussen ook een race tegen de klok te worden voor Chelsea, maar die werd gewonnen, want drie minuten voor tijd trapte Gary Cahill de bal binnen nadat het leer bij een hoekschop in de doelmond was blijven liggen. Phil Bardsley kreeg daarna nog een tweede gele kaart.

Dominic Calvert-Lewin van Everton viert het openingsdoelpunt.

Everton - Hull City 4-0
Dominic Calvert-Lewin leek uit te groeien tot de matchwinner op Goodison Park, want de twintigjarige aanvaller schoof de bal binnen na een lage voorzet van Tom Davies. The Toffees behielden die 1-0 voorsprong tot de 78e minuut, want daarna liep Everton uit naar een 4-0 zege waardoor men nu zesde staat. Na de 1-0 bleef Everton de bovenliggende partij, maar de beste kans was voor Hull toen Samuel Clucas over mikte. In het tweede bedrijf ging Hull fanatiek op zoek naar de gelijkmaker, maar Everton bleef met Romelu Lukaku in de aanval ook gevaarlijk op de counter. In de 72e minuut liet Hull weer eens van zich horen: Andrew Robertson trof het zijnet. De bezoekers kregen een minuut later een rode kaart (Tom Huddlestone) en met tien tegen elf slaagden zij er niet meer in om de stand nog gelijk te trekken. Sterker: via Valencia en tweemaal Lukaku liep Everton uit naar 4-0.

West Ham United - Leicester City 2-3
Leicester kende een droomstart in het Olympisch Stadion. Riyad Mahrez opende de score binnen vijf minuten, nadat zijn voorzet aan iedereen voorbijging. Een ingestudeerde vrije trap leidde tot de 0-2: Jamie Vardy leverde een fraaie assist aan Robert Huth, die raak kopte. Via een feilloze vrije trap van Manuel Lanzini bracht West Ham de spanning terug, maar Vardy zorgde in een klutssituatie voor de 1-3. Craig Shakespeare werd daardoor de eerste trainer in de Premier League wiens ploeg minstens drie goals maakte sinds het aantreden van een nieuwe manager. Toch was de buit nog niet binnen. Na ruim een uur reageerde André Ayew als eerste, toen Andy Carroll een corner doorkopte: 2-3. Door een wereldredding van Kasper Schmeichel op een kopbal van Carroll en een misser van Ayew nam Leicester de drie punten mee.

GOAL | Chelsea Football Club lijkt dure punten te verspelen, maar dan doet Gary Cahill dit! ????

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 18 maart 2017

Geeft Chelsea het kampioenschap nog weg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En wat gingen mensen los nadat Ranieri werd ontslagen. Een geweldige keuze van Leicester gebleken wat ik ook had verwacht. Nu pakken ze ineens wel de punten.

18 maart 2017 om 18:03

De spelers zijn hier duidelijk de schuldigen! Die jongens zijn een Schande voor het voetbal. Niks meer, niks minder!

18 maart 2017 om 18:12

Geen haar beter.. Bij ons lopen er ook nog steeds rond die gewoon zes maanden schijt hebben gehad aan de club en de fans! Dat vind ik echt een kwalijke zaak.. In mijn ogen gebeurt het ook steeds vaker!

18 maart 2017 om 18:17

Wie moet spelers motiveren en raken? Juist de trainer. Bovendien staat het tactisch wat anders nu.

18 maart 2017 om 18:18

Er is maar een beperkt deel dat een trainer kan doen als het aankomt op inzet. Een groot deel moet uit de spelers zelf komen. Ze zijn letterlijk sinds de trainerswissel van 0 procent inzet naar 100 gegaan. Dat heet gewoon verraad.

En in welke zin staat het tactisch anders?

18 maart 2017 om 18:26

Het zijn ook maar mensen. Als het niet meer botert tussen spelers en trainer, moet er iets gebeuren, en dan is het voor de clubleiding uiteraard makkelijker om de trainer te vervangen.

18 maart 2017 om 18:28

Tja, de coach is niet enkel verantwoordelijk voor de tactiek maar ook voor het motiveren van de spelers. Als die jongens geen inzet meer (!!!) kunnen opbrengen voor hun coach dan is dat ook zijn falen. Hoe oneerlijk dat ook kan lijken soms

18 maart 2017 om 18:30

Maar je doet het toch niet (louter) voor de trainer? Je doet het voor zowel de fans, de club en omdat je er simpelweg voor betaald krijgt. In vergelijking met wat ze nu (en vorig seizoen) lieten zien, is dat echt heel beschamend. Dat gaat verder dan het motiveren door de coach.

18 maart 2017 om 18:33

Daar heb je inderdaad gelijk in ja

18 maart 2017 om 18:35

Diezelfde fans die je gaan uitjouwen als je een mindere periode hebt ? Diezelfde clubs die van je af willen of je naar de B-kern sturen als ze je niet meer goed genoeg vinden ?

Neen, voetbal kan heel hard zijn en de spelers zijn vaak een gemakkelijke zondebok.

18 maart 2017 om 18:35

Ja precies spelers gaan expres slecht spelen. Natuurlijk waarom heb ik daar niet aan gedacht?

18 maart 2017 om 18:51

Diezelfde fans die je in goede en slechte tijden supporten. Diezelfde (leicester) fans die nog altijd een glimlach toonden ondanks al die nederlagen, omdat ze zo dankbaar waren voor het succes dat Rainieri en het elftal geleverd hadden.

De enige reden waarom het publiek de spelers zouden uitjouwen (wat ze volgens mij niet eens hebben gedaan) is als ze er niet voor wilden knokken, waarmee de cirkel weer rond is.

18 maart 2017 om 19:04

Verraad.... wat een moraalridders hier. Een trainer moet de boel motiveren, natuurlijk moeten de spelers altijd alles geven, maar dat ze dat minder deden lag dus klaarblijkelijk puur aan de trainer.

18 maart 2017 om 19:49

Ranieri veranderde elke week van systeem en team.. niet eens overdreven, hij had iets van 16 wedstrijden oprij telkens een veranderd team aan de aftrap, natuurlijk krijg je het dan lastig, de spelers hebben geen enkele vastigheid en kunnen niet in een ritme komen. Shakespeare gebruikt nu gewoon weer het vaste systeem van vorig seizoen, waar ze zich comfortabel in voelen. Misschien hadden ze een motivatie gebrek, maar dat was echt niet het hele probleem.
Bij Chelsea lag het wat anders, omdat Mourinho de spelers totaal afviel en de schuld gaf van alles + de fysio openlijk vernederde; logisch dat je daar geen motivatie voor op kunt brengen? Chelsea speelde onder Hiddink niet ineens fantastisch en zelfs onder Conte begonnen ze matig, pas toen hij tactisch ingreep begonnen ze geweldig te spelen. Het op "verraad" van spelers gooien is veel en veel te makkelijk...

18 maart 2017 om 19:58

Goede en slechte tijden ? Vraag maar eens aan Fellaini of vraag eens aan Wenger of dat die fans hen in goede of slechte tijden steunen.

Ik heb het niet over de leicesterfans specifiek, maar over voetbalfans in het algemeen. De Leicesterfans zijn trouwens de enige fans die hier normaal onder blijven hoor. Ze staan nog altijd achter hun spelers en team wat velen niet begrijpen.

Neen, gewoon belachelijk dat spelers altijd de zwarte piet toegewezen krijg. Komt denk ik voor een groot deel uit frustratie en jaloezie, omdat ze zoveel verdienen.

18 maart 2017 om 20:04

Oke, maar ik praat wel specifiek over Leicester. Daar gaat de discussie namelijk om.

18 maart 2017 om 18:27

Nou dan doe je je naam eer aan. Had jij wel verwacht. Goed joh. Spelers wilden Ranieri weg. Zelfde als nu bij Arsenal. Stelletje lapzwansen

Prima overwinning voor Chelsea, het is altijd lastig om van Stoke te winnen en we flikken het toch maar weer! De titel zit er aan te komen!

18 maart 2017 om 18:05

Als we zelfs zulke wedstrijden winnen kan het niet meer mis gaan KTBFFH

18 maart 2017 om 18:28

Eerste Everton speler die 20 doelpunten scoort in de competitie (sinds Lineker).

Hij is nu ook de vierde speler, en eerste buitenlander, die 80 EPL doelpunten maakt voor zijn 24ste (anderen zijn Rooney, Fowler en Owen).

Hij gaf trouwens ook de assist voor de goal van Valencia

18 maart 2017 om 18:29

Dankje voor de informatie

18 maart 2017 om 18:35

Iemand moet het doen hé

Wat komt Leicester hier weer goed weg, zeg. Ongelooflijk dat Caroll de 3-3 niet maakt in blessuretijd en ook Ayew miste een enorme kans. Ze deden niet eens moeite meer om te voetballen in de laatste halfuur. Gewoon letterlijk alleen die bal naar voren trappen en wachten tot ie terugkomt...

Stoke is toch echt een bizarre ploeg haha. Sommige spelers horen eerder als uitsmijter bij een nachtclub thuis in plaats van op het veld. Er zit echt 0,0 % vernuft en techniek in dat team, alleen maar fysiek. Wel een mooie overwinning voor Conte. De ontlading daarna was mooi om te zien, je zag de vreugde op de gezichten van de spelers.

18 maart 2017 om 18:41

Dat is het juist, de achterste 8 zijn buitensmijters van een discotheek en de 3 vooraan zijn kleine technische spelers. Vind het wel een leuke ploeg.

18 maart 2017 om 18:54

Ik zou Arnautovic en Shaqiri ook best toevertrouwen als uitsmijter hoor.

18 maart 2017 om 19:00

Hoe Cameron, Pieters hun 2 e geel zijn kunnen ontwijken is een raadsel, shawcross heeft zelfs geen gele prent gekregen terwijl die werkelijk hout aant hakken was op dat veld. Enkel bardsly moest voortijdig vertrekken.... Dit was terug het oude Stoke...... De tegenstrever trachtten te ontregelen door vele fouten te maken tot net over het randje.

18 maart 2017 om 18:43

Andere jaren was het precies zo. Waardeloos om te zien. Ze scoorden toen alleen maar uit standaardsituaties; corners, vrije trappen en vooral ingooien haha. In de afgelopen jaren is Stoke wel best wat veranderd. Natuurlijk zit dat houthakker gedoe er nog wel in, maar voetballend is het toch een stuk beter geworden. Paar erg leuke voetballers, zoals Hangover ook al vermeld.

Ķijkend naar de reactie van Lukaku na zijn doelpunten en na afloop van de wedstrijd ben ik er nog allerminst van overtuigd dat Rom aan zijn laatste seizoen in royal blue bezig is.

Pieters die even eigenhandig de punten weggeeft... nice. Niet dat het iets veranderd in Engeland hoor, want Chelsea is toch al kampioen.

Everton overigens een doelpunt verwijdert van de plek van Arsenal. 7e plek here we come

18 maart 2017 om 18:29

Mwa, Stoke is (in punten) verder verwijdert van Europees voetbal dan Spurs van het kampioenschap.

18 maart 2017 om 18:42

Ook ervoor.

18 maart 2017 om 18:44

Hebben wel nog 2 inhaalpotjes.

18 maart 2017 om 18:49

Oja, zie ik nu inderdaad. United echter 3, dus 6e plaats zie ik zeker wel gebeuren.

Al die mensen altijd maar over dat Pieters in het Nederlands elftal hoort, nou vandaag heeft ie weer is laten zien dat Blind verstandig is om hem niet te selecteren.. hoe kun je nu zo uitverdedigen bij die goal van Cahill?

Willian.... Zo'n geweldige speler. Een super ster. Droeg ons vorig jaar op zijn rug. En nu zó weinig gebruikt. Ik vind het jammer want ik was enorm fan van hen.
Maar conte doet alles goed tnt dus rede tot paniek is er niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren