Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Buurman van Tottenham wil meer dan twintig miljoen betalen voor Janssen'

Laatste update:

AZ weigert een prijs te noemen voor Vincent Janssen, maar sloeg al wel een aanbieding van zeker zeventien miljoen euro van Tottenham Hotspur af. De Telegraaf meldt nu dat een andere club uit de Premier League bereid is om nóg verder te gaan voor de 22-jarige Janssen.

/

West Ham United zou meer dan twintig miljoen willen betalen voor de vijfvoudig international van het Nederlands elftal, maar de voorkeur van Janssen lijkt uit te gaan naar een overstap naar White Hart Lane. The Hammers lijken bij voorbaat dan ook kansloos te zijn in de strijd om de handtekening van Janssen.

Afgelopen zondag meldde L’Équipe nog dat AZ en PSG een akkoord hadden bereikt over een transfersom voor Janssen, maar dat de linkspoot zelf heeft afgezien van een transfer naar de kampioen van Frankrijk. Een woordvoerder van AZ ontkende het verhaal overigens.

Denk jij dat Vincent Janssen komend seizoen in Engeland speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier zou Jansen misschien nog aan spelen toekomen.

4 juli 2016 om 08:32

Dat denk ik ook. Ik schat dat west ham een bedrag van 25 miljoen euro heeft geboden. Vooral ook om de concurrentie voor te zijn zodat ze gelijk met Janssen om de tafel kunnen zitten.

4 juli 2016 om 08:36

Kan ook beter naar West Ham gaan veel meer kans op speelminuten.

4 juli 2016 om 08:40

Helemaal eens en daarnaast een trainer die je beter kan maken. Bilic is een goede trainer die je vertrouwen kan geven.

4 juli 2016 om 11:23

En Pochetinno niet dan? Tottenham had dit seizoen het jongste elftal van de PL. Bovendien zei Poche nog letterlijk dat hij liever een jeugdspeler de kans zou geven dan dat hij een aankoop deed die niet past. Hij staat juist bekend om het kansen geven aan jonge spelers. Bive dien hebben we maar 1 spits in de hele selectie en spelen 50-60 wedstrijden per jaar. Als Janssen dan nog niet aan de bak komt is hij gewoon niet goed genoeg.

4 juli 2016 om 11:05

Als je Andy Carrol niet uit de basis kan spelen, is het wel slecht met je gesteld in mijn ogen. Ik denk ook dat West Ham een zeer goede stap zou zijn voor Janssen.

4 juli 2016 om 11:25

Hij doet het anders prima bij West Ham. Dat Liverpool ooit een veel te hoog bedrag voor hem neerlegde betekent niet dat hij er niks van kan. Ik denk overigens wel dat Janssen bij West Ham meer kansen zou krijgen. Niet zozeer omdat hij beter is dan Carroll, maar wel omdat hij een ander type spits is.

4 juli 2016 om 11:06

Zal het nog lastig krijgen het beter te doen dan Andy Caroll ook al is die ook niet geweldig.

4 juli 2016 om 11:12

Hierbij nemen jullie niet in acht dat Caroll altijd een aardig gedeelte van het seizoen geblesseerd is. Janssen heeft hier zeker een kans. Al denk ik nog steeds dat de premier league nog wel eens kon gaan tegenvallen voor Janssen. Ik hoop het echter niet, en gun hem een mooie transfer van harte.

Zou tot nu toe de beste stap zijn. West ham mooie club met een prachtig nieuw stadion, en hij kan in London wonen. West ham heeft volgensmij geen hele sterke spits. Weer niet waar diafra sakho is gebleven en Valencia speelt niet top volgensmij. Als payet blijft krijgt Janssen genoeg bruikbare ballen. Ben ik de enigste die denkt dat een stap eigenlijk gewoon te vroeg is? Heeft 1 jaartje eredivisie achter de rug en het begon pas het tweede seizoenshelft te lopen. Snap niet dat hij naar Tottenham wil, hij heeft Kane voor zich die maar een jaartje ouder is ofzo.

4 juli 2016 om 08:37

Ik ben het met je eens en vind het eigelijk ook te vroeg, maar zie die Vincent Janssen maar op andere gedachten te brengen.. Maar als hij gaat kan die idd beter naar een club als West Ham of Everton met Koeman lijkt me ook wel tof. Er is kans dat Lukaku ook vertrekt dus dan is Janssen in mijn ogen ook een prima opvolger. Spurs lijkt me teveel druk en met Kane voor je wordt minuten maken ook moeilijker

4 juli 2016 om 08:39

Valencia vertrekt en Bilic is niet tevreden over Sakho dus die gaat waarschijnnlijk ook vertrekken.

4 juli 2016 om 08:40

Andy Carroll hebben ze ook nog😉

4 juli 2016 om 08:44

Klopt maar Carroll is vaker geblesseerd dan dat hij speelt.

4 juli 2016 om 09:09

En als hij fit is , zit hij nog vaak op de bank

4 juli 2016 om 08:44

Inderdaad denk ik ook dat het te vroeg is. Maar als hij dan toch naar Engeland gaat lijkt me dit een uitstekende club. Janssen is iemand die zich helemaal het schompes loopt voor zijn club en dat zien ze daar erg graag. Ook heeft hij wat minder concurrentie waardoor kans op spelen hoger is.

4 juli 2016 om 09:02

Kane blijft miss nog 1 seizoen dan gaat die weg voor de ultieme hoofdprijs, tottenham heeft waarschijnlijk een sportief plan opgesteld waarin hij veel zou kunnen spelen, maar dan nog denk ik dat het veel te vroeg is voor die stap dat komt omdat hij teveel gehypet is hier in Nederland. Een goed voorbeeld is Memhpis je moet niet vergeten dat hij 2 jaar lang de ballen erin schoot met twee vingers in zijn neus in de eredivisie, je kunt het wel simpel afreken op mentaliteit maar ik denk dat het meerdere factoren te maken heeft waarom hij eigenlijk gefaald heeft namelijk te hoge verwachtingen waar je 9 van de 10 keer niet gaat halen. Hoe dan ook Janssen moet eigenlijk gewoon nog een jaartje of 2 blijven en op zijn 24e naar het buitenland gaan nu gaat hij midden in zijn ontwikkeling een transfer maken.

Lijkt me een betere club voor Jansen dan Tottenham.
Zolang Kane er is, speel je waarschijnlijk alleen de league cup, tot de kwartfinale mits je zo ver komt.

4 juli 2016 om 11:28

Kane is de enige spits in onze hele selectie man. We spelen 50-60 wedstrijden per jaar. Als Janssen bij ons komt te spelen, gaat hij echt wel meer minuten maken dan wat jij voorschrijft. Zie hoeveel Rose en Davies zijn gerouleerd dit jaar. Janssen zal voldoende speelminuten bij ons krijgen. Verdiep je eerst in de situatie voordat je iets zegt.

4 juli 2016 om 11:41

Davies en Rose zijn linksback en Kane spits. Bovendien speelde Kane zo een 45 wedstrijden in de basis vorig jaar dus Janssen gaat dan echt niet zoveel minuten maken.

West Ham is een veel betere keus, aangezien Janssen dan hoogstwaarschijnlijk in de basis zal staan.

4 juli 2016 om 16:15

Ja en je onbetwiste nummer 1.
Je weet zelf dat als Kane fit is, speelt hij.
In de BPL kun je het je bijna niet veroorloven om te rouleren.
Je weet zelfs hoe sterk teams als Crystal Palace en Watford tegenwoordig zijn.
Met z'n grote concurrent kun je toch beter een tussenstap zetten, of is dat nou zo gek gedacht?
In mijn ogen is het voor zowel Tottenham als Janssen zelf een grote gok.

Kijk dit is waar AZ op wacht. Janssen is in potentie een wereldspits, en 18 miljoen zou ok zijn als AZ in een slechte onderhandelingspositie zou zitten. Als dit soort ontzettend rijke clubs echter tegen elkaar gaan opbieden kan het zo 25 miljoen worden.

4 juli 2016 om 08:46

Toch vind ik het absurde bedragen voor een speler die eigenlijk nog niet heel veel heeft laten zien. Hij draait nu bijna een jaar goed, maar dat kan ook zo maar een opvlieging zijn.

4 juli 2016 om 08:51

Helemaal mee eens. Ik verwacht overigens ook, als hij voor deze bedragen weg gaat, hij volgend seizoen in de top 5 van flops staat. Het verschil van AZ naar de PL is veel te groot.

4 juli 2016 om 08:56

Natuurlijk is het erg veel geld, misschien inderdaad wel te veel. Als je bedenkt dat Suarez ook voor (geloof ik) 25 miljoen naar de Premier League ging, is dit wel een heel groot bedrag. De prijzen zijn echter gestegen en AZ hoeft Janssen niet kwijt, dat maakt hem zo duur. Daar komt bij dat er nu meerdere clubs zijn die op hem bieden, wat betekent dat de prijs waarschijnlijk alleen nog maar zal stijgen. Als AZ meer ontvangt als 20 miljoen hebben ze het prima gedaan.

4 juli 2016 om 09:19

Geen één speler van 20 miljoen word in de PL nog gezien als een flop. Het is doodnormaal dat spelers voor dat soort bedragen gekocht worden en amper spelen. 20 miljoen is een klein bedrag voor topclubs.
Batshuayi heeft voor het dubbele getekend bij Chelsea en is ook lang geen zekerheid. Als zo'n speler niet presteert zal hij als miskoop gezien worden ja, maar voor 20 miljoen loop je geen risico als club.

4 juli 2016 om 08:49

Als West Ham uiteindelijk de club is wie het hoogst biedt, is het win-win!

Janssen een mooie club met vooruitzicht op speelminuten.
AZ een mooie transfersom.
zaakwaarnemer blij.
Oude clubs van Janssen krijgen een opleidingsvergoeding als het goed is.

Mooie club met rijke historie!

4 juli 2016 om 09:22

Het gaat er niet om wie het hoogste biedt, want uiteindelijk bepaalt Janssen voor welke club hij wil spelen.
AZ heeft een keuze uit verkopen aan de club die door Janssen wordt gekozen of Janssen aan zijn contract houden.

4 juli 2016 om 09:31

Volgens een bestuurslid van Almere krijgen ze 10% van de som, en daarboven op nog 1% opleidingsvergoeding. Dat zou met 20 miljoen in 1 klap een hele jaar begroting zijn voor Almere.

4 juli 2016 om 09:32

Als West Ham uiteindelijk meer biedt dan Spurs kan Janssen wel voor Spurs kiezen. Als AZ hem voor die prijs niet wil verkopen blijft hij gewoon. Dan is gewoon of West Ham of nog een jaartje wachten.

En dan zal hij 100 zeker voor West Ham kiezen.

4 juli 2016 om 09:43

Dat betwijfel ik.
Er is nogal een verschil tussen groepsfase Champions League (tottenham) en voorronde Europa League (westham).

4 juli 2016 om 10:19

Ook mooi he dat de Televaag, weer begint over een arbritagezaak. Mooi dat PSG en Westh meer willen betalen, dus s6 met je zaak.

West Ham heeft een eigen statistiekmeneer in huis. Az werkt samen met Billy Bean, maar West Ham heeft zijn eigen man voor deze taak. Misschien dat zij Janssen dus ook op statistieken kopen, hoewel hij aangaf dat de eredivisie eigenlijk vrij slecht te voorspellen was omdat het spel zo traag is. Het blijft dus ook voor West Ham gewoon een gok.

4 juli 2016 om 09:34

Traag is niet echt een goed woord voor hoe er in de eredivisie gespeeld word. Eerder verdedigend naïef.

Hier zou die waarschijnlijk veel meer spelen als bij de Spurs maar ik ben bang dat hij dit dan als een flinke stap omlaag ziet vergeleken met de clubs die hem willen/wouden zoals PSG,Wolfsburg en de Spurs dan. Al met al moet Janssen eigenlijk gewoon realistisch zijn en met het oog op speelminuten kijken en daar op mikken.

4 juli 2016 om 09:33

Denk niet dat hij dat als een flinke stap omlaag ziet. West Ham is duidelijk beter dan Wolfsburg.

Tottenham is wellicht de 'grotere' club, maar West Ham zou een mooie stap zijn. Spelen in het Olympisch Stadion volgend seizoen, dat al volledig uitverkocht is, dus je speelt een prachtig seizoen in een geweldig volgepakt stadion. Denk dat hij bij West Ham ook meer aan spelen toe kan komen. Met Payet en Feghouli op de flanken met de voorzetten en Janssen centraal om ze af te maken zouden de Hammers nog best een mooi seizoen tegemoet kunnen gaan ook...

4 juli 2016 om 09:10

Tottenham speelt op Wembley dus dat is nog mooier

4 juli 2016 om 11:46

Alleen hun Champion League wedstrijden als het goed is. Volgend jaar wel alle wedstrijden.

Als Janssen West Ham afzegt dan spoort hij niet...nieuw stadion, mooie subtopper en een club waar hij aan spelen toe kan komen ipv de strijd aan gaan met Kane.

Altijd doen!

4 juli 2016 om 11:31

Lees mijn comments hierboven. Tottenham heeft 1 spits in de selectie en speelt meer dan 50 wedstrijden per jaar. Pochetinno rouleert heel veel (zie Rose en Davies) als de back up goed genoeg is. Bovendien staat hij erom bekend dat hij jonge spelers vaak de kans geeft (Spurs heeft het jongste elftal van de PL). Als Janssen dan niet aan de bak komt, ligt het volledig aan hemzelf.

Vind het een goede spits maar laten we even reeël blijven, bij PSG of Totenham is het gewoon banken, bij WHU verwacht ik ook dat hij zal banken. Blijf lekker bij AZ, 1 goed seizoen en gelijk wegwillen pff

Wolfsburg en West Ham zijn de clubs waar Janssen naar mijn mening zijn tussenstap moet maken. Dit zijn prima clubs waar je om de eerste 8 plekken speelt in een top competitie. Ook goed voor Oranje dat de toekomstige spits elke week speelt in een sterke competitie. 20 Miljoen is echter een hoop geld, maar dat is ook wel nodig aangezien 'wij' de Nederlandse talenten vaak te goedkoop laten gaan in tegenstelling tot de Portugezen.

Dan toch lekker niet. Wij hebben Payet

dit lijkt mij de beste keus voor Janssen beter als Spurs waar hij op de bank komt

Nu maar hopen dat Janssen daar wil ballen, dan is deze soap ook weer over. Ben er onderhand wel een beetje klaar mee.

Haha, Janssen boos op AZ, omdat ze hem niet willen verkopen, maar als er clubs rond zijn met AZ de clubs afwijzen. Het is geen eenrichtingsverkeer Janssen. Tottenham moet gewoon een bod doen dat goed genoeg is voor AZ. Blijkbaar is de vraagprijs marktconform, want anders kwam AZ er niet uit met twee clubs.

Is geen speler voor West Ham. Die zijn volgens mij meer opzoek naar grote krachtige spelers ( al weet ik niet precies hoe groot Jansen is)

Meer dan 20 mil??
De wereld is gek!

Hoop wel op een leuke subtop club voor hem...
Bij Tottenham speelt hij Kane er nooit uit.
Bij PSG wordt je met Zlatan vergeleken... Allemaal keuzes die je goed moet overwegen

Hi, even wat inzicht op West Ham voor de niet fans:

Valencia is geen succes geworden bij West Ham en zal waarschijnlijk vertrekken. De situatie rondom Sakho is wisselend, maar het ziet er naar uit dat hij blijft. Kouyate, vriend en ook Senegalees zegt dat Bilic gek op hem is, net als de rest van het elftal. Andy Carroll is onder zowel Allardyce als Bilic overwegend succesvol geweest, ware het niet zijn pech met blessures. (eerst knie, daarna nog eens dezelfde knie, vervolgens de andere knie en dit seizoen zijn enkel. Tragisch) Desondanks dit seizoen 9 doelpunten, inclusief een hattrick tegen Arsenal. Ook hij zal blijven.
Daarnaast is er dit seizoen een talent van Valencia, Toni Martinez naar West Ham gekomen. Hij heeft in zijn eerste 4 wedstrijden al 3 keer gescoord, en over hem is iedere fan erg nieuwsgierig. Desondanks is hij pas 18 en heeft zijn debuut geen haast.

Ik lees dat mensen Janssen zijn succes zullen baseren op het feit of hij wel of niet Carroll uit de basis zal spelen. Carroll is alles behalve een slechte spits, alleen erg ongelukkig na gelabeld te zijn als een 'flop' bij L'pool. Het was daar inderdaad geen succes, maar de speelstijl paste ook niet bij Carroll. Janssen en Carroll zijn ook beide heel verschillende spelers en als Janssen de overstap zal maken naar West Ham zul je de twee vaak naast elkaar zien spelen (hiermee bedoel ik met name na een invalbeurt oid.)
Met kwaliteiten als Payet en Lanzini op het middenveld (En natuurlijk moet ik Mark Noble ook even benoemen, dus: Mark Noble.), Cresswell als erg offensieve back met een geweldige voorzet en Antonio die met fysieke kracht, snelheid en technisch vermogen een verdediging open breekt kan Janssen veel toevoer verwachten. Daarnaast is ook Feghouli beschikbaar en mogelijk ook Gokhan Tore van Besiktas (bilic was al een erg grote fan van hem, en het gevoel van Töre is wederzijds, zo vertelde hij al meerdere malen)

Genoeg om enthousiast over te zijn!

Ik had West Ham United hoog zitten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren