Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bronnen rond Ajax bevestigen maandenlange absentie van Rulli

Laatste update:

Bronnen rond Ajax bevestigen dat Gerónimo Rulli maandenlang moet revalideren, zo verzekert clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf zondag. Florian Plettenberg van Sky Germany sprak zondagochtend op basis van zijn bronnen al de verwachting uit dat de Argentijnse doelman in het slechtste geval drie maanden uit de running is. Een transfer naar Bayern München lijkt dan ook uitgesloten voor de ongelukkige Rulli.

De uitslagen van het medische onderzoek naar de blessure van Rulli komen maandag pas naar buiten, maar het moge duidelijk zijn dat de keeper voorlopig niet beschikbaar is voor trainer Maurice Steijn. Rulli raakte zaterdagavond geblesseerd na een harde botsing met Heracles Almelo-aanvaller Jizz Hornkamp. Hij bleef op de grond liggen en verliet het veld in de Johan Cruijff ArenA per brancard. Jay Gorter verving Rulli en met hem onder de lat wist Ajax met 4-1 te winnen.

Streep door Bayern
BILD kwam zaterdag nog naar buiten met het nieuws dat de leiding van Bayern de gesprekken met het management van Rulli wil intensiveren. De Duitse grootmacht dacht aan een huurdeal tot het einde van het seizoen voor Rulli, die bij Ajax nog drie seizoenen vastligt. Er is tevens de optie om er nog een jaar aan vast te plakken in Amsterdam. Vanwege de blessure en de revalidatie die nu volgt bekijkt Bayern andere opties voor het keepersgilde in de Allianz Arena.

Bayern lijkt definitief een streep te kunnen zetten door de naam van Kepa Arrizabalaga. De Spaanse tak van GOAL meldt zondag namelijk dat de doelman van Chelsea het seizoen op huurbasis afmaakt bij Real Madrid. Het is niet uitgesloten dat Bono nu de topkandidaat is in Zuid-Duitsland. De doelman van Sevilla beschikt over een ontsnappingsclausule van 50 miljoen euro in zijn doorlopende contract, maar wellicht kan Bayern hem voor een lager bedrag binnenhalen. Het aantrekken van een keeper is een must, daar Manuel Neuer nog enige tijd geblesseerd is en Yann Sommer naar Internazionale is vertrokken.

Vervanger Rulli
Steijn legde bij ESPN uit waarom Jay Gorter en niet Diant Ramaj, die voor ongeveer acht miljoen euro overkwam van Eintracht Frankfurt, inviel tegen Heracles. "Ramaj is in principe wel gehaald als tweede doelman. Ik heb Ramaj nog maar een half uurtje aan het werk gezien vorige week en dus kies ik nu nog voor Jay. Die kent én de achterhoede én die is vertrouwd met de jongens. Wij vinden Jay echt een uitstekende keeper, maar Jay moet echt gaan spelen. Dat hebben we ook met hem besproken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Balen voor Rulli én Gorter. Ramaj zal dan tot de winterstop 1e keeper zijn en. Gorter mag nu niet meer vertrekken. Dan maar in de winter verhuren?

13 augustus 2023 om 11:10

Zie Gorter ook wel eerste keeper worden met Ramaj er achter. Dan Gorter in de winter een half jaar verhuren.Weet dat Ramaj voor veel geld gekocht is. Heb alleen niet het idee dat ze Gorter verhuren omdat ze daar geen toekomst in zien maar juist wel toekomst in zien als die 1-2 jaar ergens alles keept. Als dat nu bij Ajax kan door de blessure van Rulli dan ook prima.

13 augustus 2023 om 11:11

Lijkt me sterk Preact. Steijn heeft ook al aangegeven dat Ramaj 2e keeper is maar nog maar 30 min aan het werk het gezien. Volgende week staat die gewoon onder de lat.

13 augustus 2023 om 11:13

Volgende week heeft hij nog steeds maar 30 minuten onder de lat gestaan dus wat veranderd dat dan?

13 augustus 2023 om 11:14

Je eerste keeper gaan verhuren in de winter? Wat is daar precies de logica in?

13 augustus 2023 om 11:17

Kokkie

-Ik heb Ramaj nog maar een half uurtje aan het werk gezien vorige week-

Dat Steijn hem dan een hele week aan het werk heeft gezien.

13 augustus 2023 om 11:59

Waarom zou je iemand eerste keeper maken en dan in de winterstop ineens gaan verhuren?

13 augustus 2023 om 12:10

Welke toekomst dan? Want Ramaj is jonger dan Gorter nota bene... Als Gorter jonger was begreep ik je logica wel

13 augustus 2023 om 11:11

Ik denk dat Gorter in 1ste instantie 1ste keeper gaat worden, Steijn heeft aangegeven dat hij Ramaj te weinig wedstrijden heeft zien keepen dus lijkt me sterk dat hij een weekje later ineens wel klaar is zonder een wedstrijd te spelen

13 augustus 2023 om 11:13

Kokkie, ging dat niet omdat hij maar een half uurtje had getraind? Week trainen kan veel verschillen.

13 augustus 2023 om 11:15

Hij mocht tegen Dortmund 30 minuten spelen en heeft daarna gewoon de hele week mee getraind, vandaar dat ik denk dat Gorter nog even basis blijft staan

13 augustus 2023 om 11:17

Nee, hij heeft maar een halfuurtje gespeeld in de pot tegen Dortmund.

13 augustus 2023 om 11:34

Volgens jouw logica kan die dus nooit een wedstrijd spelen meer. Hij kan geen wedstrijd spelen omdat Steijn m te weinig wedstrijden heeft zien keepen, en omdat die nooit een wedstrijd kan spelen zal dat altijd zo blijven haha.

Het lijkt mij logischer dat het om training gaat. Als Steijn hem een tijdje aan het werk ziet op trainingen kan die prima binnen een paar weken basiskeeper zijn. En ook al prima na een week.

13 augustus 2023 om 11:46

@Elrompelineas

Persoonlijk denk ik dat Gorter blijft staan, hij traint langer mee en zoals Steijn zegt: hij moet gaan spelen.

Door de blessure van Rulli kan Steijn maar op 1 manier zijn belofte houden aan Gorter en dat is hem op stellen..

13 augustus 2023 om 11:51

Ik denk dat Steijn in eerste instantie in het belang van Ajax handelt en niet in het belang van Gorter. En dat met een blessure van Rulli de tweede keeper, Ramaj, gewoon de eerste keeper wordt. Dat Gorter verhuurd mag worden en Ramaj gehaald is, betekent ook dat de inschatting is, dat Gorter er niet klaar voor is om eerste keeper van Ajax te zijn.

13 augustus 2023 om 12:02

@Manodedios,

Gorter mocht verhuurd worden omdat hij te goed is om op de bank te zitten en Rulli eerste keeper is…

13 augustus 2023 om 12:06

@ElRompelinas.. dat is wat ik haal uit de woorden van Steijn, na die oefenpot heeft hij de hele week gewoon mee getraind, op dit moment denk ik daarom dat Gorter blijft staan.. Ramaj zal zich moeten laten zien op de trainingen de komende tijd en wellicht Jong Ajax mocht hij daar mee mogen doen.. Wie weet zit ik er naast maar na dat interview krijg ik het idee dat hij Gorter op dit moment een klein streepje voor geeft

13 augustus 2023 om 12:27

Rulli is zeker niet onvervangbaar, helaas heeft hij niet zo sterk gekeept. Wie hem vervangt is me om het even. Een keeper valt of staat toch met vertrouwen. Door het noodlot in elk geval prettig dat Gorter nog niet weg was en die Duitser gehaald. Lucky Ajax in die zin.

13 augustus 2023 om 18:02

Gorter gaat gewoon verhuurd worden. Die moet wekelijks keepen en ramaj is 2e keeper. Dus ik denk dat ze gewoon iemand tijdelijk halen

Het is wat. Ben benieuwd hoe onze Duitser het gaat doen.

13 augustus 2023 om 11:25

Gorter blijft, Ramaj heb je dan en Setford. Rulli en Pasveer in de lappenmand. In de winterstop word Gorter of Ramaj verhuurd (indien mogelijk) afhankelijk van de prestaties van Gorter

Spijtig nieuws Rulli, maar Bayern zou hier op achteruitgaan en niet zon beetje ook.

13 augustus 2023 om 11:20

Maar die zou daar toch als stand in gehaald zijn lijkt me? Wel heel zuur voor die jongen, die had daar vast lekker kunnen verdienen.

13 augustus 2023 om 11:39

Eerste helft van het seizoen zou hij als eerste keeper fungeren.

13 augustus 2023 om 12:29

Ok nou erg treurig voor Rulli, weet niet in hoeverre de geruchten kloppen maar als de keuze op hem viel natuurlijk een unieke kans om bij een topclub te spelen. Dat zal een grove kater zijn vanochtend

Ontzettend zuur dit voor alle partijen. Kon gisteren al zien dat het niet goed was. Gebroken sleutelbeen wellicht.

Ben wel benieuwd wat Ajax nu gaat doen. Ramaj eerste keuze lijkt me logisch maar wie komt daar dan achter?

13 augustus 2023 om 11:12

Heel zuur. Rulli ziet een mooie overstap teniet gaan, je moet maar afwachten of Bayern ooit terugkomt. Ook een enorme rookie fout van steijn. Een keeper waarover onderhandeld wordt mag je nooit opstellen juist om deze reden.

13 augustus 2023 om 11:13

Wie zegt dat er ook onderhandeld wordt. Ajax hoeft hem niet kwijt en het is nog steeds je 1ste keeper.

13 augustus 2023 om 11:16

Hij zou worden gehuurd voor een jaar en dus niet verkocht. Ik zie het issue niet. Maar goed, als het om ajax aankomt ben jij een troll, geen idee waarom ik überhaupt reageer.

13 augustus 2023 om 11:21

@bochherief:

Onzin ! Er is tot nu toe enkel vanuit Bayern geopperd om met de zaakwaarnemer van Rulli te praten over een eventuele huurdeal. Met Ajax dus nog totaal niet gesproken.

Enne.. je eerste doelman stel je gewoon op, zeker als er alleen nog maar sprake is van geruchten..

13 augustus 2023 om 11:22

Inderdaad Tinus. Bochherief weet blijkbaar dat Ajax aan het onderhandelen is. Daarnaast wist ik niet dat Steijn een rookie was. Ik dacht dat hij al meer clubs getraind had. Ik denk dat bochherief liever Seedorf in het doel zag staan. Die naam komt in ongeveer de helft van zijn comments voor.

13 augustus 2023 om 11:22

Optie tot verkoop is inzet van de onderhandelingen. Wellicht heb ik meer insider info, maar mijns inziens is dit geen publiek geheim meer

13 augustus 2023 om 11:35

Ik heb het precies nergens gelezen. Neuer zal terugkeren en ook Ulreich is er nog. Rulli lijkt me niks meer dan een tussenoplossing te zijn geweest.

13 augustus 2023 om 11:41

@Bochherief

Houd aub op,,
Ajax moet kiezen wat het beste is voor Ajax
Rulli is nr1 keeper, dit zijn wedstrijden om de punten, dus Rulli speelt. Simpel

Of moet Ajax hun Nr1 keeper op de bank houden zodat Bayern punten kan pakken?

Wat een reinste onzin… zoals zo vaak..

13 augustus 2023 om 11:43

Kom je weer met deze onzin, nadat je gisteren al te horen kreeg dat Ajax hem misschien niet eens wil verkopen. Daar is namelijk nergens spraken van. Dan is het dus ook geen enorme rookie fout. Maar gewoon je eerste keeper op doel zetten.

13 augustus 2023 om 14:06

De kans dat het bij een keeper fout gaat is zo klein… puur pech en noodlottig dit, shit happens

13 augustus 2023 om 14:50

Vind dit niet echt bij Steijn liggen. Moet mislintat dan aan de trainer aangeven als ze een transfer aan het afronden zijn. Als je bij interesse al een speler moet laten banken, dan kun je tot het einde van de window wel de hele selectie op de bank zetten.

13 augustus 2023 om 11:23

Ik denk dat er meer schade is dan een gebroken sleutelbeen. Als het in het beste geval 3 maanden is, dan denk ik dat er ook schade aan banden of het kapsel van de schouder is.

13 augustus 2023 om 11:25

Ik zou zeggen Ramaj eerste keus nu. Je haalt niet een keeper van 8 a 10 miljoen als derde keus. Tenminste, niet bij een club als Ajax... Als je voor zo'n bedrag komt als keeper, hoor je eigenlijk al voor de basis gehaald te zijn. Dat we dat uitgaven aan hem was dus al gek, gezien de nood op andere posities hoger is, maar het is nog gekker als Gorter nu eerste keeper wordt...

13 augustus 2023 om 11:35

Helemaal met je eens. Ramaj moet gewoon op doel, zijn prijskaartje geeft aan dat hij goed genoeg is.

13 augustus 2023 om 11:44

Is die 8 a 10 miljoen officieel naar buiten gebracht? In ieder bericht over Ramaj staat dat hij dat heeft moeten kosten, maar dan hoeft het nog niet waar te zijn. Ik heb ook gehoord dat her vaste bedrag 3 miljoen was en dat er nog wat bonussen bijkomen. Geen idee wat het officiële bedrag is.

13 augustus 2023 om 11:55

@FrankLampard08: Nee, volgens mij niet. Ajax hoeft alleen transfers van 10 miljoen of meer direct officieel te communiceren omdat ze beursgenoteerd zijn, dat is hier niet het geval. Bedragen variëren bij verschillende bronnen tussen de 4 en 8 miljoen (vaste transfersom) met uiteenlopende bonussen.

13 augustus 2023 om 12:29

Met die logica zou Bassey een topper zijn. Prijskaartje maakt niet uit, de beste keeper speelt.

13 augustus 2023 om 14:33

@Ajax12321, zo bedoel ik het natuurlijk niet, maar gezien het prijskaartje zijn ze erg overtuigd van hem en dan hoor je nu de kans te krijgen om zich te bewijzen. Een club als Ajax gaat niet zoveel geld uitgeven aan een tweede keeper als er twijfels zijn over zijn talent.

13 augustus 2023 om 12:03

Duur duwtje van Hato in de rug van Hornkamp dit. Hornkamp kon al niet meer bij de bal want Rulli had hem al. Maar door het duwtje van Hato is Hornkamp uit balans en botst tegen Rulli aan.

Toch het gevoel dat die Ramaj tot nu toe tegenvalt op de trainingen want anders had je een aankoop van 7/8(?) miljoen als 2e keeper gewoon in laten vallen toch?

13 augustus 2023 om 11:12

Mwah vond de uitleg van Steijn wel logisch. Gorter kent het team, kent de jongens in de verdediging en heeft vaker meegespeeld t.o.v. een jongen die er net een week is terwijl je het lastig hebt in je eerste competitie wedstrijd.

13 augustus 2023 om 11:27

Ja, maar die voorsprong blijft Gorter toch juist ook deels houden, want als hij nu om die reden erin mocht, doet hij nog meer ervaring op met die medespelers...

13 augustus 2023 om 11:12

Steijn heeft gisteren heel duidelijk uitgelegd waarom Gorter inviel in plaats van Ramaj.

13 augustus 2023 om 11:35

Ja , dat klopt. Maar Steijn kan nu in de trainingen Ramaj inpassen als 1e goalie natuurlijk, dat gaat vast ook gebeuren. Ajax gaat niet zomaar 8 miljoen voor hem betalen.

13 augustus 2023 om 11:51

Steijn kan moeilijk op beeld zeggen dat Ramaj er geen reet van kan. Dedic heeft ook nauwelijks getraind, maar dat was blijkbaar geen probleem.

13 augustus 2023 om 12:17

Een keeper en een veldspeler is natuurlijk wel echt vergelijkbaar, hahaha.

13 augustus 2023 om 12:22

Domme opmerking, want een veldspeler heeft nog veel meer ritme nodig.

13 augustus 2023 om 12:38

Als er helemaal geen geschikt alternatief was geweest voor Ramaj (zoals bij Medic het geval is) had ie wel gespeeld, maar die is er wel in de vorm van Gorter. Dat lijkt me toch vrij eenvoudig in te zien? Gewoon een logische verklaring achteraf van Steijn.

13 augustus 2023 om 13:03

@Moridin Wie heeft het over ritme? Steijn geeft alleen aan dat hij Ramaj pas een half uurtje aan het werk heeft gezien en Gorter al wat meer vertrouwd is met de defensie voor zich. Domme opmerking…

Dat is balen, ja nu wordt het die dure aankoop die ik echt niet ken

13 augustus 2023 om 11:14

Naast het persoonlijke leed, zijn nu ook miljoenen van de transfer voor ajax verdampt. Het ijzer was nu heet. Rulli had onder deze omstandigheden nooit opgesteld mogen worden

13 augustus 2023 om 11:17

Hij zou worden gehuurd. GEHUURD. Waar heb je het over?

13 augustus 2023 om 11:21

Ajax wil Rulli niet laten gaan, tenzij het voor een groot bedrag is. Bayern wil niet flink betalen voor iemand die straks weer door Neuer vervangen wordt. Ajax gaat Rulli niet banken als ze dicht bij een overgang zijn, echter is dat totaal niet het geval.

En Bayern wist allang dat Neuer nog uitgeschakeld zou zijn. Duurt allemaal lang voordat ze doorpakken met een keeper. Ulreich mocht gisteren ook vaak vissen.

Maar goed, jouw negativiteit zijn we gewend.

13 augustus 2023 om 11:24

Vermoed ook dat de onderhandelingen, als die er al waren, niet zo ver gevorderd waren. Als hij werkelijk op het punt stond te gaan zou hij niet spelen. Maar laten we wel wezen, Ajax heeft er natuurlijk totaal geen belang bij om z’n eerste keeper te verhuren om ergens de bank warm te houden. Rulli heeft geen onuitwisbare indruk gemaakt dus als je hem nu met winst kon verkopen, direct doen. Maar huur? Denk niet dat het zo serieus was.

13 augustus 2023 om 11:27

Nou manodedios, ajax had gewoon een keuze moeten maken. Rulli blijft en speelt, of rulli mag vertrekken en speelt niet tot transfer is afgerond. Onze steijn en mislintat kiezen echter voor openstaan voor vertrek en toch opstellen. Want Bayern was al in gesprek over een huur met optie tot koop constructie en ajax stond er welwillend tegenover. Maar goed, alles kan nu de prullenbak in

13 augustus 2023 om 11:41

@bochherief, wie zegt dat Ajax open stond voor een vertrek van Rulli? Dat verzin je, valt nergens uit op te maken...

13 augustus 2023 om 11:58

@de toekomst maak je niet druk 😉 de negativiteit rond deze man is mythisch. als je op hem blijft ingaan wordt het een lang seizoen.

Soms zijn dingen anders dan ze lijken. Zag gisteren hier Baardgrasmus zich verbazen dat Rulli na zo'n lichte botsing zo geblesseerd kon zijn.

Klote voor Ajax… goed voor Bayern

13 augustus 2023 om 11:43

Want? Omdat Rulli niet het niveau is dat ze moeten nastreven? Kan ik enigszins inkomen hoor, maar logischerwijs is de volgende op hun lijstje nog minder (anders had die optie wel boven Rulli gestaan) en dus kan dit alsnog slecht nieuws zijn voor Bayern.

13 augustus 2023 om 12:02

Bono is de volgende optie.. en toch wel beter dan Rulli, alleen veel duurder..

Maar om eerlijk te zijn, de Rulli die ik bij Ajax heb gezien of zie, is niet de Ruilli bij Villarreal…
Waar het aan ligt weet ik niet, maar hij kan veel beter dan wat hij bij Ajax heeft laten zien..

Haalt hij het niveau wat hij bij Villarreal had , dan is het zeker een aanwinst voor Bayern.

Blijft vreemd dat een Duitse journalist dit weet, en de Nederlandse niets zeggen hierover.

Waarom zou Ajax hem willen verhuren aan Bayern? Het is je eerste keeper.

13 augustus 2023 om 11:27

Precies. Vreemd gerucht. Lijkt me daarom niet meer, dan een gerucht.

Vervelend voor Rulli. Beter voor Ajax. Toch wel een redelijke pauper keeper

Erg zuur! En al die mensen die roepen ‘Rulli had nooit mogen spelen’
Gewoon onzin, dit is noodlottig en kan zelfs op een training gebeuren

13 augustus 2023 om 11:21

Ben het niet vaak met je eens Prem (omdat je volgens mij een grote trol bent) maar in dit geval voor de volle 100%.

13 augustus 2023 om 12:39

Haha dat hele trol gebeuren, ik word er een beetje moe van.

Buiten dat, mooi dat we het eens zijn

13 augustus 2023 om 11:25

Ik ben het juist vaak met jou eens Prem, en ook nu weer heb er niks aan toe te voegen. En tevens wou Bayern huren lijkt me geen interessante optie voor Ajax.

13 augustus 2023 om 11:25

Echt verschrikkelijk, die mensen die puur van onderbuikgevoelens en emotie reageren. Verschrikkelijk vind ik dat!

13 augustus 2023 om 12:55

Hij had nooit mogen spelen vanwege het risico op tegengoals. Ik heb hem nog geen moeilijke bal zien pakken. Wel zuur dit want het is een matige keeper die goed verkocht had kunnen worden.

Dan mag ik aannemen dat Gorter nu gewoon de kans krijgt. Leuk dat ze een tweede keeper aantrokken maar dat was vanwege het feit dat Gorter te goed was voor de bank en moest spelen. Dat kan nu bij Ajax1.

13 augustus 2023 om 11:21

Te goed voor de bank? Op basis van wat? Bij Aberdeen ook geen basis gestaan afgelopen jaar.

13 augustus 2023 om 11:24

Gorter is niet voor niets ooit als tweede keeper aangetrokken. Op basis daarvan ben ik positief. Die jongen heeft twee wedstrijden in het eerste mogen keepen, kreeg na de JCS totaal geen vertrouwen. En dat heeft een jonge speler wel nodig. Wie wordt nu de tweede keeper dan, wanneer Gorter verhuurd wordt, achter die veel te dure aankoop? Gorter had beter bij GAE kunnen blijven dan had ie nu twee (?) volle ED seizoenen bijgeschreven.

13 augustus 2023 om 11:30

Gorter had idd nooit naar Ajax moeten gaan. Vertrouwen klopt, maar je moet wel laten zien dat je echt dat talent hebt. Bij jong Ajax vond ik Gorter altijd maar degelijk, niet meer. Ik gok dat of Ramaj er komt te staan, of ze halen een nieuwe doelman. Of Ramaj te duur is, geen idee. Heel eerlijk dacht ik ook, wat moeten we met Medic, 2e Bundesliga, maar die snap ik nu wel, prima speler. Dus wellicht is Ramaj gewoon echt goed gescout door Sven.

13 augustus 2023 om 11:30

Met Bassey en Wijndal voor je neus krijgt ook Courtois het zwaar.

Beetje rare situatie waar bayern in zit, zelf veroorzaakt uiteraard door Sommer te laten vertrekken zonder back up

Vermoed dat Ramaj er volgende week instaat. Ja, Steijn zei, Gorter voel in omdat we Ramaj nog te weinig hebben gezien, maar kan in een week prima worden klaargestoomd.

Ik heb totaal geen vertrouwen in Gorter. Gister idd leuk gekeept, maar dit was maar Heracles. Ook heeft Gorter in zijn periode bij Ajax / jong Ajax te weinig laten zien in mijn ogen. Ik begrijp de positiviteit op basis van 1 wedstrijd totaal niet. Gorter gewoon lekker verhuren / verkopen.

13 augustus 2023 om 11:23

Gorter is niet voor niets ooit als tweede keeper aangetrokken. Op basis daarvan ben ik positief. Die jongen heeft twee wedstrijden in het eerste mogen keepen, kreeg na de JCS totaal geen vertrouwen. En dat heeft een jonge speler wel nodig. Wie wordt nu de tweede keeper dan, wanneer Gorter verhuurd wordt, achter die veel te dure aankoop? Gorter had beter bij GAE kunnen blijven dan had ie nu twee (?) volle ED seizoenen bijgeschreven.

13 augustus 2023 om 12:32

Bij Jong Ajax genoeg goede wedstrijden gekeept en vooral bij Go Ahead Eagles waar hij op jonge leeftijd al echt heel goed was. Lekker vertrouwen geven, mensen staren zich blind op die wedstrijd tegen PSV.

Deze blessure komt zo slecht uit. Timing kon niet slechter.
Nu kan je hem niet weg doen. En stel hij keept drie maanden niet.
Je zet Ramaj neer of haalt nog een eerste keeper, wat ga je met Rulli doen dan na drie maanden niet gekeept te hebben?

Hoop dat Ajax een nummer 1 keeper haalt, Gorter verhuurd wordt. Pasveer derde keeper. Rulli in de winterstop verkopen.

Keeper die wel "wedstrijd" fit is en waar Ajax in een eerdere stadium belangstelling had Nick Olij van Sparta maar ophalen.

Grote tegenvaller voor Ajax. Geen keeper voor de absolute top, iets wat Ajax stiekem toch weer nastreeft de komende jaren!

Wel echt balen voor die jongen. Toch lastig om een tijdje uit de Rulliatie te zijn

Gorter nu lekker het vertrouwen geven. Ramaj is als tweede keeper aangetrokken, dus kan dat nu ook even blijven dan. Kan hij rustig een tijdje wennen en trainen en mocht Gorter het slecht doen is hij er altijd nog. Maar als je Gorter nu weer op de bank zit is het klaar met hem, nu moet hij zijn potentie waarmaken. Gorter moest spelen van Steijn, nou dat kan nu in Ajax 1 dan. Na gisteren ook geen reden om hem weer te wisselen. Tenzij ze hem zo graag willen verhuren dat er nòg een andere keeper komt als back-up van Ramaj.

Zo die Jizz zal zich ook wel enorm rot voelen.

Heel vervelend voor Rulli ook al gezien zijn mogelijke transfer naar Bayern. Ik zou het wel verschrikkelijk mooi vinden wanneer Gorter nu zijn kans pakt en alle criticasters de mond snoert. Naar dat zal de voetbalromanticus in mij wel zijn.

En dan liggen er ineens kansen voor Gorter. Het kan verkeren in de voetballerij, hij heeft al een paar keer op de rand van de uitgang gestaan. Persoonlijk zie ik nog steeds een uitstekende doelman in hem, ik hou persoonlijk wel van een grote doelman en bij hem gaat het niet echt ten koste van z’n snelheid. Ik weet dat die Ramaj net gehaald is voor een pak geld, maar laat ze het samen maar mooi uitvechten. In ieder geval niet nodig om nu nog een doelman te gaan halen.

Nou dan is het toch erger uitgepakt dan dat het er uit zag. Leek op mij totaal overdreven hoe Rulli van het veld ging. Hoop toch dan op een spoedig herstel voor hem. Verder denk ik dat door omstandigheden gister Gorter er in kwam maar je kunt er wel vanuit gaan dat Ramaj die plek gaat overnemen in de aankomende wedstrijden en Gorter 2de keeper gaat worden voorlopig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren