Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Broer Sergio Ramos waarschuwt Real Madrid met uitspraak over United

Laatste update:

De kans bestaat dat Sergio Ramos zijn carrière na de zomer voortzet in de Premier League. De verdediger van Real Madrid, wiens contract in de Spaanse hoofdstad na dit seizoen afloopt, zou volgens Ian McGarry in de serieuze = belangstelling staan van Manchester United. De journalist liet in de Transfer Window Podcast zelfs weten dat er contact zou zijn geweest tussen Manchester United en René Ramos, die de belangen behartigt van zijn broer.

Ramos werd in de voorbije maanden al nadrukkelijk in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Manchester City, maar met de Franse grootmacht kwam het niet tot een akkoord. City is nog altijd in de race en zou de Spanjaard graag transfervrij naar Engeland halen, maar krijgt concurrentie van stadsgenoot United. Volgens McGarry heeft de club van manager Ole Gunnar Solskjaer verregaande plannen. “De broer van Sergio Ramos heeft bij het bestuur van Real Madrid aangegeven dat er contact is geweest met Manchester United”, aldus de verslaggever in de podcast.

Real Madrid is al enige tijd bezig om het contract van Ramos te verlengen, maar tot een doorbraak kwam het nog niet, tot ergernis van Ramos’ broer. De zaakwaarnemer retweette onlangs een tweet van de Spaanse sportjournalist Alfredo Duro. “Iemand zal moeten uitleggen waarom we dit punt hebben bereikt. Er moet duidelijkheid komen over het feit dat de aanvoerder, een levende legende van Real, in een absurd rijtje is terechtgekomen met spelers die de mogelijkheid hebben om bij een andere club te tekenen”, aldus het statement van Duro.

Mocht het toch tot een akkoord komen tussen Real en Ramos, dan zal de 34-jarige verdediger flink aan salaris moeten inleveren. Real gaat door de coronacrisis uit van een verlies van driehonderd miljoen euro, waardoor er op financieel gebied pas op de plaats moeten worden gemaakt. Mocht de situatie in de loop van het jaar verbeteren, dan kan Ramos juist weer salarisverhoging tegemoetzien. De aanvoerder is sinds 2005 onlosmakelijk verbonden met de Koninklijke en speelde tot dusver 668 officiële wedstrijden, verdeeld over zestien seizoenen.

Clublegende Gary Neville benadrukte zondagavond bij Sky Sports al dat United zich op twee posities niet kan meten met de concurrenten in de Premier League, waarbij de analist erop doelde dat de huidige koploper er goed aan zou doen om een centrale verdediger en een buitenspeler aan te trekken. “Liverpool had ook problemen in de defensie en haalde Virgil van Dijk en Alisson Becker. Als United erin gelooft en extra spelers aantrekt, zijn ze niet ver weg van het niveau van Liverpool en Manchester City", meent de voormalig verdediger van United.

Zou Sergio Ramos er goed aan doen om naar Manchester United te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manchester die geïnteresseerd is in de diensten van Ramos? Dat komt me heel bekend voor. Volgens mij hadden zij ook ''interesse'' in hem bij het vorige aflopende contract van hem. Dit is denk ik gewoon weer een manier om er meer geld uit te halen. Die blijft gewoon in Madrid.

18 januari 2021 om 11:45

Natuurlijk en het gaat werken want Real kan geen risico's nemen en bluffen. Geen idee in hoeverre United echt geïnteresseerd maar een PSG zal hem met veel plezier een monstersalaris betalen.

18 januari 2021 om 11:49

Dat denk ik ook en lijkt me voor Utd in ieder geval ook beter als hij niet komt. Geweldige speler en legende natuurlijk, maar toch 34 en om dan nog naar de PL te gaan, ik weet het niet..

18 januari 2021 om 11:55

Thiago Silva schiet me meteen te binnen. Ik denk dat Ramos in een buitencategorie van spelers past die je altijd kunnen versterken, al is de vraag of je dat als team nodig hebt. Bij United lijkt de sfeer op dit moment goed te zitten, ook qua leidersfiguren, en dan kan een Ramos de boel wellicht enkel verstoren.

18 januari 2021 om 12:20

Imo denk ik dat united juist een leider achterin nodig hebben. Captain maguire is absoluut geen captain en hartstikke incapabel. Ramos kan die taak overnemen zodat de rest van de defensie gestuurd kan worden zodat ze niet elke keer verkeerd staan bij een bal bij de tweede paal.

18 januari 2021 om 12:20

Mij hoor je niet zeggen dat T. Silva geen impact heeft gehad bij Chelsea, maar ze hebben nog steeds evenveel goals geslikt als een Everton, Soton etc. en ook evenveel als Liverpool die het met een flink mindere defensie moeten doen dit seizoen. Dus ook geen doorslaand succes.

18 januari 2021 om 12:40

Wat een simpele en willekeurige statistiek, waarmee je feitelijk niets kunt aantonen (united staat bovenaan met meer tegendoelpunten, wat bepaalt het succes dan?). Beter is om te kijken naar de statistieken van Chelsea tov. vorig seizoen, waarin je wel degelijk een stap voorwaarts ziet. En je kan er niet omheen dat Silva er vanaf minuut 1 staat en zich als leider heeft ontfermd over de hele verdediging, en dat op 36-jarige leeftijd (want dat was toch je punt, "om dan nog naar de PL te gaan.." ) .

18 januari 2021 om 15:34

T. Silva doet het boven verwachting goed dus dan zal Ramos dat ook gaan doen. Dat is je redenatie?

18 januari 2021 om 17:27

Dat het boven verwachting is, zijn jouw woorden. Mijn punt is dat het te kortzichtig is om iemand af te schrijven puur en alleen op zijn leeftijd en gaf één recent geval als tegenvoorbeeld, zonder daar verder enige conclusies uit te trekken. Ik ben helaas niet iemand van de grootspraak en de presenteerblaadjes, dat laat ik over aan de specialisten.

Alsof united zit te wachten op een 35 jarige met een waslijst aan gele en rode kaarten , dit is weer een opzetje om nog even een vet contract er uit te slepen en gezien zijn leeftijd zou ik dat zeker niet doen als united zijnde , ik schat united wel in dat ze zeker Ramos niet zullen aantrekken dan zou ik eerder gaan voor de Ligt die is jong en kan nog jaren mee .

18 januari 2021 om 11:56

Alleen is Ramos na dit seizoen transfervrij en zal De Ligt meer dan 100 miljoen moeten kosten, waarbij Ramos trouwens maar een paar miljoen per jaar meer verdient bij Real dan De Ligt bij Juventus. Daarnaast is Ramos gewoon nog steeds (één van) de beste verdediger(s) ter wereld, en zal hij dat zeker nog een paar jaar zijn. Absolute leider in de verdediging die de problemen van United achterin direct op zou lossen. Zou voor United gewoon een top deal zijn - dus ja, daar zitten ze denk ik wel op te wachten.

18 januari 2021 om 12:04

(gegenpressing ) ik heb al eens vaker gepost dat ik het helemaal niet de beste verdediger of verdedigers ter wereld vind alleen al om de karrenvracht van kaarten die deze notoire schopper krijgt , maar ieder zijn mening hoor ik vind het een schopper eerste klas vooral toen hij samenspeelde met die andere gek Pepe toen was het helemaal verschrikkelijk .

18 januari 2021 om 12:54

Hij is ook een magnifieke gek. Doet soms hele onbegrijpelijke dingen, maar is tegelijkertijd ook de meest scorende verdediger. Als je alles tegen elkaar afzet, dan speel je in the end liever met hem dan tegen hem. Toevoeging voor ieder team.

18 januari 2021 om 13:22

@sloep, in dat geval vrees ik dat we niet uit deze discussie gaan komen haha. Ramos heeft inderdaad, vooral in de periode naast Pepe, redelijk wat kaarten gepakt en ook vaak onnodig. Ik vind hem gewoon altijd ont-zet-tend goed als ik hem zie spelen, voor mij zonder twijfel de beste verdediger die ik bewust heb meegemaakt. Daarnaast nog ontzettend belangrijk met zijn doelpunten en leiderschap.

18 januari 2021 om 12:15

Hahahh '35 jarige met een waslijst aan gele en rode kaarten'. Wat een onnozele manier om een van de beste all around verdedigers ooit te om schrijven. Deze man is een geboren leider en winnaar. Hij heeft als basisspeler alles gewonnen waar een speler van droomt. Nog steeds op zijn 35ste is hij een van de beste en zou bij elke club ter wereld basis staan. Maar nee, hij is niet goed genoeg voor vervallen Man United met genieën als Lindelof en Maguire achterin.

18 januari 2021 om 12:45

(benjemin89)

Dat mag jij vinden hoor maar verklaar iemand dan niet als onnozel als die een voor jou afwijkende mening heeft ,want dat is niet echt netjes , en misschien een tipje kijk ook een naar onze vriend van Dijk bij Liverpool is ook een echte leider maar toch met minder schoppen en gele en rode kaarten ,

18 januari 2021 om 12:53

Hij verklaard jou niet voor onnozel, hij typt dat je de manier waarop je Ramos omschrijft onnozel is, dat is een groot verschil.

18 januari 2021 om 13:09

@sloep01 Jeetje mina wat kom jij dom over zeg. Ramos hoort al bijna 15 jaar tot de beste spelers in de wereld, maar we moeten naar van Dijk kijken die nog niet de helft heeft gepresteerd van Ramos? Daarnaast heb ik van Dijk dan weer vaak zat betrapt op nonchalant verdedigen. Liever iemand die altijd strijd mee brengt. Van Dijk is ook een topper, maar mag zich nog lang niet meten met Ramos wat mij betreft. En ik ben fan van van Dijk, en support Oranje.

18 januari 2021 om 12:16

Dat is het enige wat je kan zeggen over een van de beste verdedigers ooit?

18 januari 2021 om 12:22

Sloep jij herkent klasse nog niet als het je in je gezicht spuugt. Ramos is een aanwinst voor ieder team. Kijk is naar de waslijst aan prijzen ipv kaarten. Een winnaar die door het vuur gaat, zie je er nog maar weinig van

18 januari 2021 om 12:38

Hahah Ramos is drie klasses beter dan de verdedigers van United bij elkaar opgeteld. Kom op zeg in hoeveel achtereenvolgende TOTY's is hij verkozen tot beste CV? Dat zegt meer dan genoeg. Daarnaast is de beste man nog steeds topfit en een aanwinst voor elke topclub in Europa. Hoop dat hij gauw zn contract verlengt en bij Madrid blijft.

De vraag is of Real wel zo rouwig moet zijn als Ramos uiteindelijk toch vertrekt. Het enige wat nu meeweegt is dat sentimentele gevoel dat je een clublegende laat gaan. Sportief gezien zou Real (al) opzoek moeten gaan naar een onbetwiste vervanger.

18 januari 2021 om 12:44

Nog steeds een van de beste verdedigers op dit moment. Dat gaat Real zeker voelen. Met of zonder Ramos hebben we wel gemerkt hoe dat gaat

18 januari 2021 om 12:48

Alleen al de aanwezigheid van zo een leider maakt veel uit. Ramos is niet alleen de beste verdediger bij Real. Hij is ook het boegbeeld en absolute leider. Als hij weg is verlies je een hoop karakter, leiderschap en DNA.

18 januari 2021 om 13:08

Ry / Daarom wil Real dus die Alaba aanschaffen maar Ramos moet ook nog blijven, zo zien ze het in Madrid het liefst maar veel hordes nog onderweg daarheen. Real is zeker minder zonder Ramos, hoe je het ook wil draaien, maar in deze barre tijden waarin mijn club het Bernabeu niet kan uitverkopen moet je niet om meer geld gaan vragen, niet nu iig. Teken gewoon bij en fix in je contract dat je zodra we weer fans hebben een dikke payraise krijgt.

18 januari 2021 om 13:12

Is het niet gewoon zo dat Ramos om een langer lopend contract vraagt dan dat Real hem wilt geven? Ik heb nergens vernomen dat Ramos zoveel meer geld wilt verdienen.

18 januari 2021 om 13:29

Jij onderschat hoeveel ramos toevoegt in de kleedkamer en als leider op het veld. Deze man sleept een heel team er doorheen en zorgt dat ze allemaal beter worden.

18 januari 2021 om 21:26

Zou inderdaad geweldig zijn, Maguire en Ramos achterin. Hij is wel een beetje de missing link bij United om weer aansluiting te vinden bij de topclubs / om mee te kunnen doen voor CL winst.

Da's net Messi, elk jaar zeuren en dreigen weg te gaan, maar als ie weer zak geld erbij krijgt blijft ie gewoon.

18 januari 2021 om 12:45

Het verschil is alleen dat Messi al extreem veel verdient en Ramos, als leider van Real Madrid en aanvoerder, minder verdient als jongens als Hazard en Bale. Dat is krom. Ja ook al is hij verdediger.

18 januari 2021 om 13:07

Bella / Dat is zeker krom want hij is idd onze leider maar komt ook op een leeftijd aan waar Real al moeilijk doet over verlengingen, al laat Modric wekelijks zien dat leeftijd slechts een getal is.

Ramos bij Man United zie ik totaal niet staan. Blijf lekker bij Real want je bent een legende. Wil je een ander avontuur aan probeer het dan in een Napels of bij Inter. Dat shirt en die competitie lijkt mij mooier voor Ramos. Ik zie hem om de een of andere reden niet passen in Engeland.

18 januari 2021 om 13:06

Storing / Ik zie Ramos wel naar Amerika gaan maar niet echt meer een andere Europese club, misschien nog eerder terug naar Sevilla.

18 januari 2021 om 13:46

Dat zou ideaal zijn. Maar dan liever nog een jaartje Real.

Denk dat dit een spelletje is om Real onder druk te zetten. Ik zie Ramos serieus niet (meer) bij een andere club dan Real spelen.

18 januari 2021 om 13:05

Zlatan / Wat voor druk dan precies? Geld? De club heeft hem al toegezegd dat hij 12 mil per jaar kan gaan verdienen en dat hij alleen een paycut van 10% hoeft te nemen. Dat is veel geld voor iemand van 34 jaar. Als hij meer wil verdienen dan krijgt hij dat in de toekomst ook, zodra we weer het Bernabeu kunnen uitverkopen, voor nu is dit even wat het is

18 januari 2021 om 13:51

Dat wist ik niet. Lijkt me ook meer dan genoeg. Maar ik denk eerder dat het dan over de duur van het contract gaat. Was het niet zo dat Ramos 2 jaar wilde en Real maar 1 jaar?

De enige reden dat er nog geen nieuw contract voor Ramos klaarligt is de covid pandemic, of wat er nog van over is. Maar voor Ramos is het heel simpel, bijtekenen of exit, meer opties zijn er niet want hij wil voorlopig nog niet aan zijn retirement. Hij kan bij ons alle records nog verslinden en volgend seizoen met Alaba en Mbappe erbij krijgt het team weer een nieuwe drive. Ik snap Florentino dat hij zich nu niet teveel om Ramos kan bekommeren want onze toekomst staat nu op het spel, we hebben 1 kans om Alaba gratis aan te schaffen en 1 kans om een Mbappe met eenjarig contract aan te schaffen. Alle focus moet nu daarop

laat united zich nou een tweede maal voor dezelfde kar spannen? Iets met een ezel en een steen en hele domme mensen. Ik hoop dat een verlenging uiteindelijk gewoon rondkomt. Ik ben een van de grootste voorstanders voor het verlengen van het contract van Ramos. Echter zou Madrid, als ik de geruchten moet geloven, een aanbod hebben gedaan voor 2 seizoenen tegen het huidige salaris. Dat moet Ramos imo gewoon accepteren. Doorgaans doet Madrid uitsluitend verlengingen voor een jaar bij dertigers. Ik ga akkoord dat er voor Ramos een uitzondering gemaakt wordt. Echter hoop ik wel dat Ramos beseft dat het nagenoeg onmogelijk is om hem een verhoging te geven in het huidige financiele klimaat. Verder zou de selectie een verlaging van 10 procent op de huidige salarissen hebben geweigerd zolang er sprake is van grote transfers volgende zomer. Dat vind ik jammer maar heb ik uiteraard alle begrip voor en ik vind het niet onlogisch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren