Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind op ‘dood spoor’ in Engeland: ‘Hij kost een flinke transfersom’

Laatste update:

Daley Blind bevindt zich op een ‘dood spoor’ bij Manchester United, zo schrijft De Telegraaf. De krant noteert dat de verdediger annex middenvelder als basisspeler geen toekomst heeft op Old Trafford, maar dat de club de optie in diens contract zeer waarschijnlijk wel zal lichten.

De club van manager José Mourinho heeft door een eenzijdige optie de mogelijkheid om de tot medio 2018 doorlopende arbeidsovereenkomst van de 27-jarige Blind met een jaar te verlengen. Ondanks dat de linkspoot dit seizoen pas vier wedstrijden in de Premier League speelde, zal de directie volgens bovengenoemde krant gebruikmaken van de optie.

“Manchester United zal willen voorkomen dat de speler gratis de deur uitloopt. De verwachting is dat de club, die nog geen indicatie heeft gegeven over de toekomstplannen met de speler, om die reden de optie zal lichten. Kloppen er in de volgende transferwindow of in de zomer toch clubs aan dan zullen die een flinke transfersom op tafel moeten leggen”, klinkt het.

Blind stond in de belangstelling van Everton, maar manager Ronald Koeman gaf uiteindelijk de voorkeur aan het halen van een spits daar Romelu Lukaku was vertrokken naar Manchester United. “Blind is voor veel Europese clubs, maar ook voor andere Premier League-clubs, een interessante speler. Hij heeft nog altijd een uitstekend cv. Met Ajax, het Nederlands elftal en United achter zijn naam én zijn Europese optredens hoeft hij zich geen zorgen te maken over een eventuele transfer”, aldus De Telegraaf.

Denk jij dat Daley Blind in januari bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Mocht Daley Blind er voor open staan, zou Ajax een poging moet wagen. Volgend seizoen Blind, Frenkie en Donny op het middenveld. 👍🏻

5 december 2017 om 07:31

Dan zie ik hem liever als linksback. Vind hem daar toch een betere speler

5 december 2017 om 07:35

Als nummer 6 is hij ideaal voor Ajax.

5 december 2017 om 07:40

Dream on. Die komt lekker terug op zijn 33e ofzo.. is nu veel te goed voor Ajax en de eredivisie. Was de afgelopen periode de beste bij Oranje als je het mij vraagt.

5 december 2017 om 09:14

Toch wel erg dat een bankspeler continu de beste man is voor oranje.

Maar hij is inderdaad veel te goed voor Ajax. Daarnaast verdient hij ook 4,5 miljoen per jaar. Dat is bijna 5 keer zoveel als hij bij Ajax kan verdienen.

5 december 2017 om 08:25

Alsof Blind terug zou willen naar de Nederlandse competitie. Vergeet het maar. Die gaat niet terug naar dit niveau en dito salaris.

5 december 2017 om 09:25

Ik vind het een beetje vervelend worden dat er bij elke speler die ook maar iets met Ajax heeft gelijk wordt gezegd "ajax moet een poging wagen" of "misschien iets voor Ajax?".

Als je gewoon logisch nadenkt, snap je dat zoiets nooit kan en zal gebeuren. Alsof fans van Palermo nu ineens gaan roepen: "pastore op een dood spoor bij Psg, misschien terughalen? "

5 december 2017 om 10:05

Verschil is dat ajax iets groter is als palermo en dat blind een stuk mindere speler is dan pastore.

5 december 2017 om 10:18

Het is net zo kansloos om dit soort dingen te roepen, dus de grootte van de speler en/of club maakt niet uit.

5 december 2017 om 14:51

Ik ben het wel Isco24 eens. Het is nogal naief om te denken dat Blind nu op Ajax staat te wachten. Hij verdient meer dan 4 miljoen euro per jaar, zal vast nog minstens 20 miljoen euro op moeten gaan leveren en heeft qua niveau werkelijk niets aan de Eredivisie of Ajax.

5 december 2017 om 14:48

Dat zie ik niet gebeuren. Ten eerste kan Blind ongetwijfeld terecht bij betere clubs en voor zijn carriere is dat ook niet echt een goede stap. De enigste die er eigenlijk beter van wordt bij zo'n transfer, is Ajax zelf.

Ik snap niet waarom iedereen hem nu ineens noemt omdat hij overbodig raakt in Manchester. Hij zal ongetwijfeld aardig wat kosten en ook het salaris gaat Ajax niet ophoesten.

Denk dat er meer dan genoeg interesse is voor Blind. Heeft toch aardig wat potjes bij United gespeeld en hij heeft toch een groot deel in de basis gestaan. Natuurlijk zag iedereen wel dat hij het niet zou gaan redden, maar het is wel een ideale 12 man. Kan op veel posities spelen en is op veel posities gewoon prima. Ben benieuwd waar die naartoe gaat, gok wel dat die in Engeland blijft. Zie hem wel bij een Leicester o.i.d. spelen. Lekker centraal op het middenveld met een fysieke balafpakker naast hem, zodat hij het spelletje kan verdelen en doceren.

5 december 2017 om 07:59

Ook een prima speler voor Arsenal of Tottenham...of voor Dortmund...beetje de clubs die net onder de absolute top zitten maar wel leuk willen voetballen. Manchester is ook geen top meer maar aan Mourinho heeft hij geen ideale coach voor zijn stijl.

5 december 2017 om 12:34

Zie hem bij Tottenham ook niet aan veel speeltijd komen. Die lijken te kiezen voor goede technische voetballers voorin en daarachter sterke middenvelders en verdedigers. Dus spelen met Alli en Eriksen maar ook Sissoko/dier/dembele erachter

5 december 2017 om 14:32

En wat moet hij bij Arsenal of Tottenham? Beide hetzelfde niveau als United de afgelopen jaren en beide willen vooruit, dus dan kom je niet bij Blind.

Los daarvan past hij ook niet bij hun speelstijl.

5 december 2017 om 08:07

Ik heb een beetje moeite met je quote 'iedereen zag dat hij niet ging redden'.

De beste man heeft in de afgelopen drie jaar in totaal 83 duels in de Premier League gespeeld, dit seizoen niet meegerekend. Een speler als Fellaini moet het bijvoorbeeld met een stuk minder doen. Daley Blind heeft het absoluut wel gered bij Man Utd. True: hij is nooit de uitblinker van het elftal geweest. Maar dat hij het niet gered heeft slaat nergens op.

En hij gaat denk ik niet naar een laagvlieger/middenmoter als Leicester. Hij wordt in verband gebracht met Inter. Zie hem ook nog wel meekomen bij Dortmund/schalke of waar dan ook. In ieder geval een ploeg die CL speelt.

5 december 2017 om 12:41

Het is maar hoe je het bekijkt. Van Gaal kocht hem als CVM. Na 1 seizoen kocht hij direct 2 nieuwe spelers voor die positie. Daarna kwam hij achterin te staan, waar er met de blessures van Shaw, Jones en Smalling steeds wel ruimte was.

Sinds het vertrek van van Gaal is het gewoon gebeurt met Blind. Mocht bij afwezigheid van Smalling nog beginnen als eerste reserve voor de CB positie. Na de eerste maanden was hij daar al gezakt tot nummer 5 in de pikorde. Gelukkig was Shaw weer geblesseerd en kon hij daar aan de bak, maar ook daar kreeg Darmian al snel de voorkeur in wedstrijden tegen de top 10. Met blessures en de vele wedstrijden kwam Blind nog wel aan spelen toe, maar vooral tegen de laagvliegers.

Dit seizoen komt hij er helemaal niet meer aan te pas. Afgelopen weekend speelde United met 3 centrale verdedigers en 2 wingbacks, terwijl Jones en Bailly afwezig waren met blessures. Nog kwam Blind niet aan bod en ook Darmian mocht invallen terwijl Blind op de bank bleef.

Hij zal ook dit seizoen zijn wedstrijden wel mogen spelen. Er komen weer cupwedstrijden aan en ook in de CL zal hij iig. de laatste groepswedstrijd nog wel mogen spelen. Maar het is duidelijk dat hij gewoon geen basis materiaal is en de beste man van Gaal mag bedanken voor zijn tijd bij United.

Desalniettemin heeft hij best leuke wedstrijden gespeeld en zou hij toch prima bij een leuke middenmoter of subtopper terecht moeten kunnen komen, waar hij wel bij de eerste 11 a 12 spelers hoort.

5 december 2017 om 14:35

Dat hij het niet ging redden is idd niet goed verwoord. Ik doelde er meer op dat het te voorspellen was dat hij uiteindelijk zou moeten vertrekken en plaats zou moeten maken voor betere spelers.

Zie hem zeker naar Inter o.i.d. gaan, maar als hij in Engeland blijft zou een middenmotor a la Southampton, Leicester goed kunnen. De top 6 al niet, dan kom je snel bij zo'n clubs. Maar goed, zou mooi zijn als hij naar een Inter of Schalke zou kunnen idd!

5 december 2017 om 10:03

Wat is vast?
Hij heeft periodes gehad waarin hij alles speelde, dus ja: hij was deels wel een vaste basisspeler.

5 december 2017 om 11:02

Het was nooit een onbetwiste basisspeler. Veel verdedigers waren geblesseerd een heel seizoen en Blind is voor vele clubs wel de ideale 12e man.

5 december 2017 om 12:13

Hij heeft is de voorgaande 3 seizoenen respectievelijk 34 (2016/17) 45 (2015/16) en 26 (2014/15: United speelde geen Europees) wedstrijden gespeeld. Dat is natuurlijk niet elke wedstrijd maar dat is gebruikelijk dat er gerouleerd wordt bij topclubs. Die man heeft inmiddels 145 potten in een goeie 3.5 jaar in het eerste van United gespeeld. Nee, hij is nooit de onbetwiste eerste naam op het wedstrijdformuluer geweest, zeker niet. Maar sommigen hier willen hem altijd een beetje laagdunkend als 'bankzitter' afdoen, dat vind ik ook weer niet terecht!

5 december 2017 om 15:47

De aantallen in de opsomming zijn alleen PL en CL duels trouwens, beide nationale bekertoernooien (en vriendschappelijke duels) niet meegerekend.

5 december 2017 om 14:53

Het is jammer dat hij pure snelheid mist. Dat is toch wel zijn valkuil op dat niveau.

5 december 2017 om 19:20

Handelingssnelheid is sowieso iets wat veel Nederlandse spelers tegenwoordig missen. Ze denken vaak 1 stap vooruit, terwijl ze op een hoog niveau minstens 3 stappen vooruit moeten denken. Helaas heeft Blind dat probleem inderdaad ook.

United heeft ook wel heel veel keuze achterin, dus heel verrassend is het niet. Een schande overigens ook niet. Ik zou als ik Blind was niet naar een Fener gaan, daar is hij met alle respect nog echt wel te goed voor. Wellicht dat hij naar Liverpool zou kunnen? Volgens mij had Inter ook interesse, ook geen verkeerde stap.

Was ook wel de lieveling van Van Gaal anders kwam hij niet eens aan 40 wedstrijden. Zeker een bruikbare speler als een linksback die veel mag opkomen maar verdedigend is hij toch erg zwak. Ik denk dat een club als New Castle perfect voor hem is.

5 december 2017 om 09:16

Verdedigend is hij over het algemeen slim, maar door zijn gebrek aan snelheid en fysiek heeft hij zwakke punten, zeker als linksback.
Blind moet lekker in Spanje of Italiã« gaan voetballen, past veel beter bij hem.

Edit: Als hij onbetwiste basisspeler wil zijn moet hij naar een club als Villarreal, Wolfsburg, Shalke, Fiorentina, Nice. Bij een Dortmund of Inter zie ik hem met wat pech op de bank belanden.

Ik zou er positief tegenover staan als die naar ons zou komen
maar denk niet dat dat gaat gebeuren..

Mensen waarom moet die kerel naar Ajax??. Laat hem in het buitenland voetballen. Ajax heeft toch genoeg talenten in huis. Hoe gaan ze hem betalen? En ziet hij een overstap naar Nederland wil zitten? Tis duidelijk dat zijn rol bij united is uitgespeeld. Maar die zou toch mooi passen bij een Engelse middenmoter. Of een ploeg uit Italië - Spanje. Voor in een topclub in Engeland vrees ik dat hij een paar kilootjes- kwaliteit te kort kom. Maar is wel een nuttige speler

Gewoon behouden, prima speler om op de bank te hebben door zijn veelzijdigheid.

Het tijdperk Blind is wel voorbij denk ik. Als je al zoveel kansen bij Manchester United hebt gekregen en je eindigt op de bank.... dan klopt er iets niet. Clubs willen als verdedigende middenvelders grote, kopsterke en atletische voetballers. En als back moet je snel zijn en goed kunnen aanvallen. Helaas voor Blind heeft hij dat allemaal niet. Wordt dus moeilijk voor hem....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren