Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Big spending in Londen’ op komst: ‘Chelsea wil vijf nieuwe spelers’

Laatste update:

José Mourinho gaf afgelopen weekeinde aan dat hij voor komend seizoen ‘een paar nieuwe spelers’ nodig heeft. De manager van landskampioen Chelsea gebruikte dit seizoen maar 22 voetballers in competitieverband, maar daar wil hij in de komende voetbaljaargang in principe niets aan veranderen. Het is zodoende de bedoeling dat zijn selectie gerenoveerd wordt.

/

Britse media schrijven dinsdag massaal over de zoektocht van Chelsea naar versterkingen voor komend seizoen. Met termen als a summer of big spending en another summer splurge wordt beweerd dat Mourinho komende zomer flink wil investeren, om zodoende ook in het toernooi om de Champions League een rol van betekenis te spelen. Dit seizoen werden de Londenaren al in de achtste finales door Paris Saint-Germain geëlimineerd.

Mourinho zou voor komend seizoen naarstig op zoek zijn naar een doelman, een linksback, een centrumverdediger, een aanvallende middenvelder en een spits. De namen van Robert Green (Queens Park Rangers), Raphaël Varane (Real Madrid), Raheem Sterling (Liverpool) en Antoine Griezmann (Atlético Madrid) doen de ronde. Chelsea gaat ervan uit dat Petr Cech komende zomer vertrekt, net als Filipe Luis. De club zal naar aanbiedingen voor Oscar luisteren.

Chelsea heeft de sterkste selectie van Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Varana gaat hem niet worden..blijft lekker bij real!!

5 mei 2015 om 09:13

Ik hoor van veel real fans dat Pepe vaker de voorkeur krijgt dan Varane. Nu Mourinho goed is met Varane zie ik het nog best gebeuren, ook al heeft hij laatst zijn contract verlengd

5 mei 2015 om 10:00

Pepe: 24 wedstrijden
Varane: 25 wedstrijden
Ramos: 26 wedstrijden

Ze krijgen evenveel kansen, ze zijn ook ongeveer alle drie evenwaardig qua niveau.

5 mei 2015 om 11:09

Ramos vanwege zn blessure op 26, want hij is de absolute nmmr 1 bij Real in de defensie. Varane en Pepe ontlopen elkaar niet veel nee. Pepe is verdedigend net wat beter, Varane in de opbouw iets meer

5 mei 2015 om 11:28

Qua naam is Ramos inderdaad de nr 1, qua prestaties is Pepe eigenlijk de nr 1. Die gast verdedigt al 2 jaar op een belachelijk hoog niveau, maakt zelden fouten, pakt geen kaarten meer. Als je de statistieken erbij neemt: Ramos weeral 19 gele kaarten, Pepe 4 en Varane slechts 1. Ik zou wel weten wie op te stellen, het centrale duo in de thuismatch RM - Atletico in de CL was ijzersterk, Mandzukic heeft geen bal geraakt.

5 mei 2015 om 12:09

Pepe speelt inderdaad veel beter dan onder Mourinho. Die maakte hem echt helemaal gek met z'n Barca frustratie. Doet Ancellotti toch een stuk beter.

5 mei 2015 om 12:25

Ik zou Floyd Mayweather wel bij de defensie verwelkomen kan nog veel kilometers rennen en is 1 van de meest verdedigde personen die ik in jaren heb gezien. Brengt ook veel spirit in het team met al zijn knuffels.

5 mei 2015 om 12:59

Hahahahhhah 1!

Dit is grotendeels erg overbodig. Ik snap dat als iemand vertrekt ze een vervanger halen maar dit slaatvnergens op. Ze hebben al de beste selectie.

5 mei 2015 om 09:00

in engeland wel...voor de cl niet. Maar ja..ze vlogen uit de CL door de tactiek van mourinho niet door de selectie.
Maar als ze echt met real, barca en bayern willen concurreren dan moet er toch nog wel wat kwaliteit bij.

5 mei 2015 om 09:14

Maar dat gaat ze gewoon niet lukken om te concurreren met die. Die clubs hebben nog geen last van ffp. Die tikken(behalve Barcelona komende zomer) zo weer meer dan 100 miljoen af. Dat kan Chelsea niet

5 mei 2015 om 10:02

Cheldea was bij de eerste clubs die zich schikten naar de FFP en leeft dit al 3jaar na en heeft geen problemen bij de boekhoudkundige controles dus hebben ze er geen problemen mee zoals jij suggereert .

5 mei 2015 om 11:10

Chelsea kan vrij makkelijk even 100m uitgeven die club is daar op naar de top gebouwd daarvoor was het een gevalletje leicester city.

5 mei 2015 om 11:37

Leicester? Hahaha. Ken je geschiedenislessen.

5 mei 2015 om 14:55

ja ok die andere clubs hebben meer omzet door hun groter stadion , zo hebben ze een enorme meer ontvangst aan ticket verkoop en merchandising en verkoop in de catering , dat wel . chelsea tracht die handicap te minderen door een uitstekend aan en verkoop beleid , daar heeft chelsea wel een meer ontvangst dan die andere clubs maar chelsea moet zo snel mogelijk naar een stadion waar ze minstens 60 000 tickets kunnen verkopen , ze zijn er mee bezig en ik denk dat we dit jaar nog een beslissing zullen zien , ofwel ergens anders een totaal nieuw stadion ofwel een aangepast stadion op stamford bridge . ondertussen zou chelsea dan in het rugby stadion twickenhamm spelen , 80 000 zitjes ....
city had ook die handicap maar die spelen van augustus in een gerenoveerd stadion van meer dan 62 000 zitjes en die gaan dus hun inkomsten kunnen verhogen vanaf dit jaar al.

5 mei 2015 om 10:32

@ Fct321

Een principe dat Mourinho heel goed snapt, en bijvoorbeeld Perez bij Real Madrid ook. Stilstand is achteruitgang. De filosofie van never change a winning team is achterhaald. Een team moet veranderen om de kwaliteit, prijzenlust en hongerigheid te garanderen. Dat is ook de reden dat Perez elk jaar nieuwe spelers koopt en ze de succesvolste club ter wereld zijn.

Mourinho afgelopen zomer ook, hij bekeek zijn selectie die al erg goed was. Verkocht een paar spelers en haalde een paar nieuwe speler en word kampioen. Luis is niet goed genoeg gebleken dus word vervangen, Terry/cahill hebben een ervaren 3e CV nodig, dus kijk je naar Varane.

Dat heet anticiperen in plaats van reageren. Oftewle de concurrentie een stap voor zijn.

5 mei 2015 om 11:52

Never change a winning team avhterhaald oke maar dat zeg ik ook niet. Ik beweer alleen dat ik het overbodig vind.

Ik snap dit niet helemaal.

- Een tweede keeper: logisch.
- Linksback: gaat Filipe Luis na 1 seizoen weg? Of heeft hij maar contract voor 1 seizoen?
- CV kan ik me enigszins voorstellen, maar als je ziet hoe Terry het nog doet, en je hebt Zouma en Cahill en nog jeugd, lijkt me het niet absoluut noodzakelijk
- Aanvallende middenvelder is echt bullshit; je hebt Oscar die het super doet, Fabregas kan er ook nog, en zelfs Hazard en Ramires kunnen er spelen.
- Spits is ook onzin, je hebt Diego Costa en Remy, en waarschijnlijk plakt Drogba er nog wel een jaartje aan vast. Daarnaast kan Fabregas nog in de spits spelen.

5 mei 2015 om 09:01

Alleen doet Oscar het niet super en is Ramirez daar gewoon niet goed genoeg. Zie jij Oscar of Ramirez spelen bij Real of Bayern? Nee ! En dat is maar net het niveau dat Chelsea nastreeft.

5 mei 2015 om 12:06

Oscar doet het uitstekend maar door het verdedigende spel de laatste tijd komt hij veel minder tot zijn recht. Wat concurrentie is niet verkeerd.

5 mei 2015 om 09:10

Luis speelt bijna nooit die gaat waarschijnlijk vertrekken. Verder hebben we maar 4 spelers voor 3 posities als aanvallende middenvelder/flankspelers. Oscar is te wisselvallig en Cuadrado is bar slecht. Niet meer dan logisch dat daar ook een vervanger voor gehaald word. Verder vertrekt Drogba waarschijnlijk ook, die kan het nu al bijna niet meer belopen.

5 mei 2015 om 09:43

Het gaat Chelsea om kwaliteit, niet om breedte van de selectie want die is er inderdaad genoeg. Waarom Zouma of Cahill opstellen als je ook Varane kan krijgen? Kwaliteit is de gedachtegang

5 mei 2015 om 10:41

Chelsea heeft juist geen brede selectie....

5 mei 2015 om 10:03

Jong jij zou dus niemand vervangen? Het is algemeen geweten dat een kampioenenteam altijd vers bloed nodig heeft, om nog steeds honger te hebben naar prijzen. Neen er is sowieso een kwaliteitsinjectie nodig.

5 mei 2015 om 14:22

Oscar die het prima doet? Dan ben jij de enige die dat vind. M'n dode hamster zou het nog beter doen. Cesc en Hazard hebben allebei een eigen positie en doen het daar prima, dus waarom zou je het veranderen?

Nog een reden waarom ik niet begrijp waarom jeugdspelers naar clubs zoals Chelsea gaan. Afgezien van Arsenal krijg je bij de topteams in Engeland niet of nauwelijks een kans om te slagen als jeugdspeler. Mourinho staat uiteraard in zijn recht om te beslissen, echter moeten ze geen rekening houden met het aantal spelers die zij zelf hebben opgeleid?

5 mei 2015 om 09:03

Manchester United? Liverpool? Blacketr, Mcnair, wilson, januzaj dit seizoen alleen al. Met iets meer geluk nog Pereira? Flanagan? Sterling, Ibe, Wisdom? Bij City en Chelsea krijgt de jeugd tot nu toe geen kans.

5 mei 2015 om 09:47

Alleen pozo heeft een paar keer meegedaan bij city en maar dat noem ik niet echt kans maar toch

5 mei 2015 om 11:57

@ ajaxcunian

Wat betreft Liverpool heb je gelijk.. maar wat betreft Man United maar half, Wilson en Januzaj krijgen dit seizoen nou niet veel kansen en blackett en Mcnair staan er voornamelijk in vanwege blessures in de verdediging. Als er een goede fitte verdediging zou staan hadden ze er nooit ingestaan.

Klinkt allemaal wel logisch, al zal het wel meevallen met het "big spending".

Cech, Filipe Luis en Drogba vertrekken waarschijnlijk. Dus daar zullen vervangers voor moeten komen. Zoveel verdedigers hebben we verder niet, dus een extra CV kan geen kwaad. Voor de flankspelers/aanvallende middenvelders geld eigenlijk hetzelfde. Daarvoor moet nu Ramires al invallen omdat Cuadrado gewoon bagger is.

5 mei 2015 om 09:18

Drogba een terugkeer naar Olympique Marseille misschien is dat wel iets nog voor Drogba en dan Imbula in de deal ik hoop dat het lukt. Onze grootaandeelhouder wilt het heel graag alleen waarschijnlijk onmogelijk. Jammer genoeg. Onze Financienen zijn wel goed maar verreweg van top. Dus lijkt me moeilijk de terugkeer van Didier Drogba.

5 mei 2015 om 10:07

Zoveel zal Drogba niet meer vragen denk ik, die is tenslotte allang binnen. Als jullie hem bijvoorbeeld de rol als 2e spits kunnen aanbieden, dan zie ik hem nog wel naar Marseille toegaan.

5 mei 2015 om 10:28

'Omdat Cuadrado bagger is' hebben ze die niet afgelopen winter voor Veer-tig miljoen gehaald? Schurrle was gewoon veel beter...

5 mei 2015 om 10:43

Schurrle presteert nou ook niet bepaald bij Wolfsburg, en inderdaad er is veel voor betaald.. te veel. Maar dat betekent niet dat ze hem maar moeten houden, gewoon je verlies nemen en verder kijken.

5 mei 2015 om 18:09

Het geeft wel aan op wat voor manier Chelsea met spelers omgaat.

6 mei 2015 om 12:31

Ze gaan inderdaad goed om met hun spelers. Schurrle wou vertrekken en mocht dus zonder problemen vertrekken. En nu mag Cuadrado waarschijnlijk vertrekken, zodat hij naar een club kan waar hij wel aan spelen toekomt.

7 mei 2015 om 13:51

Ik zie het eerder als spelers die als oud vuil aan de kant geschoven worden na 1 of 2 seizoenen, terwijl ze amper kansen gekregen hebben. Cuadrado heeft echt amper gespeeld, die is toch wel beter op de rechtervleugel dan Ramires?

6 mei 2015 om 08:59

Ik heb eigenlijk niet zo gelet op die cuadrado maar is die werkelijk zo slecht?

Varane lijkt mij onmogelijk. Heeft een contract tot 2020 en Real wilt hem niet kwijt. Ze kunnen wel voor Coentrao gaan.

Waarom valt er over Oscar te praten? Een speler die te veel aanvallend denkt en te weinig verdedigend?

5 mei 2015 om 09:43

Oscar kreeg eerst juist de voorkeur boven mata, omdat Oscar verdedigend heel veel werk levert.

Filipe luis moet gewoon naar Een clubs als Schalke 04 gaan ofzo. Niet genoeg voor de engelse top lijkt me.

Een keeper halen begrijp ik volledig mocht Cech weggaan. Filipe Luis zal denk ik ook wel weggaan want die krijgt veel te weinig speelminuten. Een centrale verdediger kan op zich ook wel gehaald worden. De verdediging stond goed maar qua snelheid is het wel matig. Dat zie je met name in de Champions League terug. Een aanvallende middenvelder zal alleen worden gehaald als Oscar weggaat, daar heb je dan een vervanger voor nodig. Maar als Chelsea een nieuwe spits haalt, slaat dat nergens op. We moeten Bamford gewoon bij de eerste selectie halen. Een jeugdspeler met voldoende kwaliteit die makkelijk scoort. Bamford verdient deze kans na zijn uitstekende prestaties van dit seizoen.

5 mei 2015 om 12:14

Wat dacht je van dominic solanke die heeft er een stuk of 40 in alle competities ingeschoten bij de jeugd.

Mooi dat velen vinden dat Chelsea de sterkste selectie heeft. Ze worden makkelijk kampioen in Engeland. Maar europees in de CL hadden ze niks in te brengen. En dan roepen velen dat de engelse competitie de sterkste is. Laat me niet lachen toch joh.

Chelsea kan wel wat frisse kracht gebruiken. Los van Costa, Fabregas en Hazard vind ik het niet zo weergaloos om eerlijk te zijn.

5 mei 2015 om 09:48

Is het ook alleen in de cl spelen ze niet goed dat betekent niet gelijk dat de competitie slecht is hoor

Dus jeugdspelertjes van 15 of 16 jaar. Ga vooral naar Chelsea want daar geven ze de jeugd de kans *kuch*.

5 mei 2015 om 13:13

Ze krijgen misschien geen echte kansen, maar ontwikkelen dat doen ze toch zeker wel.

Ondanks dat ik er geen fan van ben is dit wel het verschil tussen Chelsea en Arsenal. Chelsea toont aan beter te willen worden, waar Wenger nu al weer roept dat de resultaten grote invloed hebben op het transferbeleid en we wel even rustig aan kunnen doen. Nee Wenger! We willen een topspits, een extra controleur, misschien een nieuwe linksback en extra keeper en misschien ook een extra centrale verdediger.

Ik hoop zo erg dat bale word gehaald.. Ik denk oprecht dat chelsea dan niet meer te stoppen is! Bale rechts hazard lings costa voor t afmaken en fabregws met de assists!!

Sterling? Dat zou mooi zijn een bidding war met City en misschien nog wat buitenlandse clubs

Heeft allang niets meer te maken met voetbal dit, maar gewoon welke trainer het meest toegestopt krijgt om overal de beste spelers weg te plukken. Let maar op dat volgend jaar zomer en twee zomers verder er weer geroepen gaat worden om nieuwe spelers. Ondertussen is het wachten op de eerst speler die 1 miljoen p/w aangeboden krijgt. In England beginnen de eerste fans zich al te roeren over de ticket prices die maar blijven oplopen.

http://youtu.be/2B3VTyTyxfU

Against Modern Football !!!

Big Spending wordt hier wel even wat overdreven neergezet denk ik. Het is vooral back-up werk wat hier wordt bedoeld. Benieuwd of Chelsea ooit nog jeugd gaat gebruiken. Ideale moment daarvoor zou je zeggen. Maar nee, lekker kopen.

5 mei 2015 om 12:42

Lekker kopen zoals Manchester United bedoel je met meer dan 200 miljoen. Chelsea doet slimme aankopen en kopen niet meer om het kopen. Ze verkopen spelers en die vullen ze weer aan met gerichte aankopen.

Tijden zijn veranderd.

6 mei 2015 om 11:35

Chelsea heeft dat ook gedaan, zoals United het afgelopen jaar en dit jaar heeft gedaan. ben er echt geen fan van, maar in het geval van United is het dom geweest om niet eerder over te schakelen naar een nieuwe basis. En ja, dan krijg je dit. Chelsea heeft zich naar de top gekocht.

Het gaat mij er meer om dat je zowat de beste jeugd van Europa hebt als Chelsea zijnde. Maar daar dan ook gebruik van ipv weer 5 back-ups kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren