Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica raakt zes dagen voor Portugese Supercup sterspeler kwijt aan PSG

Laatste update:

Gonçalo Ramos wordt de nieuwe spits van Paris Saint-Germain, zo verzekert Fabrizio Romano. De Franse grootmacht is zowel met de speler als de Portugese topclub op een haar na rond. Ramos moet voor 80 miljoen euro (65 miljoen vast, 15 miljoen bonussen) de overstap maken naar de Ligue 1. Voor de Portugees international ligt een contract klaar tot medio 2028.

Ramos is zeker niet de eerste spits die in verband wordt gebracht met een overgang naar Paris Saint-Germain. Eerder werden onder meer Harry Kane, Randal Kolo Muani en Rasmus Højlund al gelinkt aan de Franse eliteclub. Het is echter Ramos die de schone taak krijgt om het spitsenbestand van PSG aan te vullen. Verwacht wordt dat de deal donderdag of vrijdag wereldkundig wordt gemaakt.

Trainer Roger Schmidt heeft zijn conclusies al getrokken en heeft Ramos uitgesloten van deelname aan de Portugese Supercup, die op 9 augustus wordt afgewerkt tegen FC Porto. De Duitse oefenmeester houdt er niet langer rekening mee over zijn doelpuntenmaker te kunnen beschikken en richt zijn pijlen op andere opties. Na de strijd om de Supercup start Benfica het seizoen op 14 augustus met een uitwedstrijd tegen Boavista.

Het is voor de Portugezen de zoveelste topdeal in de afgelopen jaren. Enzo Fernández vertrok een half jaar geleden voor 121 miljoen euro naar Chelsea, Darwin Núñez verkaste voor 80 miljoen naar Liverpool en Rúben Dias werd drie jaar geleden voor ruim 70 miljoen euro verkocht aan Manchester City. Om nog maar te zwijgen over de 127 miljoen euro die Atlético Madrid in 2020 neertelde voor João Félix. Het geld klotst tegen de plinten in Estádio da Luz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Interessante transfer, PSG lijkt toch een andere weg ingeslagen waarbij de focus wat wordt verplaatst van absolute sterren (inclusief de allures) naar spelers die er net een treetje onder zitten, echter wel met veel potentie.

3 augustus 2023 om 09:33

Ze hebben in de afgelopen jaren dan ook gezien dat een team met alleen sterren niet werkt. De ligue 1 moeten ze hoe dan ook winnen, maar in de Champions League gaat het veel meer om het team dat het meest in balans is in combinatie met toppers. Niet alleen maar om wie meeste sterren heeft.

3 augustus 2023 om 09:59

Ja veel beter zo. Stoppen met alleen kopen op namen. Messi, Ramos waren gewoon te duur voor wat zij uiteindelijk geleverd hebben.

Neymar (ook eigenlijk te duur) / Ramos / Dembele wel een gaaf voorhoede.

3 augustus 2023 om 10:32

En Mbappe is al weg ofzo? Zolang er nog geen officieel bericht is, speelt hij gewoon bij PSG en dan heb je met Neymar, Ramos, Dembele en Mbappe wel een sick goeie maar vooral snelle voorhoede. Neymar op 10 eventueel met 2 verdedigende middenvelders erachter.

3 augustus 2023 om 11:04

Niet weg maar of of op de tribune (wens eigenaar maar niet van de trainer) of bij Real of inderdaad zal gewoon spelen. Neymar ligt er toch meestal lang uit

3 augustus 2023 om 11:05

Ik denk dat ze Ramos voor de zekerheid binnenhalen zodat ze in ieder geval iemand hebben mocht Mbappe toch vertrekken. Mocht Mbappe wel blijven dan zal Ramos 1 jaar even moeten acclimatiseren en tijdens belangrijke wedstrijden op de bank zitten. Neymar, Mbappe, Ramos en Dembele in 1 team ziet er op papier wel heel lekker uit maar ik denk dat het net iets te veel van het goeie is. Het moet wel in balans blijven.

3 augustus 2023 om 18:58

Acclimatiseren? Hij gaat niet naar een ander continent ofzo, en hij komt ook niet als b junior binnen. De competitie waar hij gaat spelen zal qua niveau niet extreem veel hoger zijn. CL ervaring heeft hij al.

Ben wel heel erg benieuwd wie nu in de spits gaat spelen bij Benfica. Ze hadden interesse in die spits van River, dat leek mij ook echt wel een goede.

Naam van gimenez in een nieuw artikel gelinkt aan benfica in 3,2,1

3 augustus 2023 om 09:47

Hmm ja, die zullen wel weer komen voor Santi. 40 miljoen dan, minimaal

3 augustus 2023 om 09:48

Feyenoord heeft gelukkig al een in potentie goede vervanger. En als je de helft van die ramos (40m) voor Gimenez kunt krijgen moet je er geen seconde over nadenken.

3 augustus 2023 om 09:51

Als Benfica 65 miljoen vast krijgt moet je niet genoegen nemen met 40 miljoen. 50+miljoen

3 augustus 2023 om 09:59

40 miljoen?

Feyenoord kennende wordt het tussen de 25 en 30 miljoen en weer wat clausules.

3 augustus 2023 om 10:02

@arsenal890 Laten we wel zijn, Ramos is natuurlijk véél beter dan Gimenez. Gimenez heeft echt nog alles te bewijzen. Hoewel het een talent is heeft hij het vorig jaar nog niet gepresteerd om minder minuten per doelpunt nodig te hebben dan Brobbey, die toch overal wordt weggezet als mislukt.

3 augustus 2023 om 10:03

Feyenoord mag zeker hoger in de boom gaan zitten mocht Benfica langskomen. Als je ziet voor wat voor bedragen Benfica spelers verkoopt dan is dat bedrag voor Kokcu toch eigenlijk ook te laag? En ik hoop dat Feyenoord hoog in de boom gaat zitten en dat zeg ik als Psv'er. We moeten ons niet zo laten piepelen door die Portugezen. Niet op het veld en niet daarbuiten.

3 augustus 2023 om 10:07

Ah daar hebben we de eerste weer met een scheve vergelijking. Gimenez heeft een half jaar tijd dat aantal doelpunten gemaakt terwijl hij net nieuw in het land is. Tevens scoort hij tegen elke soort tegenstanders en niet zoals Brobbey tegen de lamme en de blinde. Waar Brobbey ook nog is vaak de 4 of 5-0 maakt. Totaal niet te vergelijken met Gimenez die Feyenoord naar de titel schoot.

Daarnaast maakt het niet uit hoeveel talent je meer of minder hebt. Het gaat om vraag en aanbod. Benfica heeft het geld en heeft een spits nodig. Dan vraag Feyenoord gewoon wat ze willen. Zo simpel is dat.

3 augustus 2023 om 10:09

Minder minuten per doelpunt is toch juist goed?

Feyenoord moet gewoon 50 miljoen vragen, stel je komt tussen de 40-45 miljoen uit + 10% doorverkoop is iedereen in deze deal een winnaar. Benfica lijkt trouwens wel grote stappen te maken qua aankopen, die kopen de laatste 2 jaar al enkele spelers tussen de 40 & 50 miljoen.

3 augustus 2023 om 10:12

@arsenal890 wat jij zegt is pertinent niet waar, zowel Brobbey als Gimenez zijn allebei in 32 wedstrijden uitgekomen in de eredivisie vorig jaar, ik denk dat die vergelijking best wel op gaat!

En als jij gelooft dat het niet uitmaakt hoe veel talent je hebt dan snap ik opeens waarom jij +50 miljoen reeel zou vinden.

3 augustus 2023 om 10:18

50 miljoen? Op basis van wat? Zijn Champions League prestaties? Oh wacht…. Mensen slaan echt door. Feyenoord moet echt eerst presteren in de CL voor ze aan 50 miljoen kunnen denken. En de vergelijking met Benfica slaat nergens op. Die spelen elk jaar CL.
Je moet natuurlijk geen genoegen nemen met 20 miljoen. Maar 50…. Pffff

3 augustus 2023 om 10:19



@krillin,

Ik hoop het niet en dat we klaar zijn met kadootjes geven.

Natuurlijk is Ramos verder dan Gimenez, anders was PSG niet voor Ramos gegaan. Het beste is als hij een jaar goed ontwikkelt en veel minuten maakt. Mocht het zo ver komen, dan is alles onder 45 mln een slechte deal. Zeker ook omdat we vrijdag al starten met het seizoen.

@soccerfan,

Op basis van winnend doelpunt maken voor de golden cup? Het is toch logisch dat je eerste spits niet voor een kwartje wilt laten vertrekken? Ow en heel dat gedoe over Champions League wat een bullshit. Joao Felix had precies 1 wedstrijd gespeeld in CL voor benfica. En voor hoeveel was hij verkocht? Dat gedoe over Cl!

3 augustus 2023 om 10:21

@Achterman….Wat is dat voor vergelijking? Benfica speelt elk jaar CL met z’n spelers. Die laten zich op het hoogste podium zien. Dat levert je meer geld op. Natuurlijk hoef je je niet te laten piepelen maar doorslaan is ook niet de bedoeling. Je gaat een speler die zich nog niet op CL niveau heeft laten zien niet voor een extreem bedrag verkopen. CL prestaties, daar kijken clubs naar….

3 augustus 2023 om 10:26

@soccerfan_1

Ben benieuwd of je creatiefs kon verzinnen. Of wil je zeggen dat 1 geweldige wedstrijd voldoende was voor 127 mln?

3 augustus 2023 om 10:29

Eredivisieajax.


Je leest gewoon niet wat ik zeg. Gimenez is uit Mexico gekomen, dat wil je toch niet vergelijken met een speler die zijn hele leven al in Nederland woont? Mag een speler zich ook nog aanpassen? Of geldt dat niet? Daarnaast heeft Gimenez bijna al zijn doelpunten gemaakt in de tweede seizoenshelft, toen hij basisspeler was. Dat is gewoon waarheid. Dan hebben we het nog niet eens over de belangrijkheid van de doelpunten.

En weer lees je niet wat ik zeg. Talent is niet perse de hoofdreden. Het gaat om vraag en aanbod. Spelers worden niet betaald naar talent. Elke speler gaat bijna voor 20 miljoen meer weg dan dat hij waard is. Vraag en aanbod. Het gaat erom wat de gek ervoor geeft. Is Mudryk 100 miljoen waard? Is Rice 120 miljoen waard? Is Enzo 120 miljoen waard? Is Felix 130 miljoen waard? Antony 100 miljoen? Nee vraag en aanbod. Het gaat erom wat de gek ervoor wilt geven. Nooit van gehoord zeker?

3 augustus 2023 om 10:30

Aha daar hebben we weer het nutteloze CL argument. Felix van Benfica kostte 130 miljoen, dat komt allemaal door 3 wedstrijdjes CL zeker? Caicedo 100 miljoen, presteerde top in de CL!

Het gaat om vraag en aanbod. Als Benfica graag een spits wilt kopen en ze hebben net 80 miljoen geind dan gaat de prijs omhoog.

3 augustus 2023 om 10:36

@arsenal890,

3 wedstrijden? Ik zie alleen 77 minuten.

3 augustus 2023 om 10:42

@soccerfan heb je deels gelijk in, maar er zijn natuurlijk ook andere factoren die de prijs opdrijven. Als ik bijv. naar Gimenez kijk:

- Heeft een langdurig contract.
- Gaat CL spelen met Feyenoord, dus speler heeft genoeg motivatie om bij
Feyenoord te zijn.
- Behalve het salaris is Benfica niet perse zo'n grote stap vooruit. Eredivisie of
Portugese Liga is om het even en beide teams spelen CL.
- Feyenoord hoeft niet te verkopen. Ze hebben genoeg geld in kas
- Benfica zit zonder spits, zij moeten een spits gaan halen
- Benfica heeft het afgelopen jaar heel veel centjes binnengehaald (enzo, Ramos), en elke club weet dat. Dus op het moment dat Benfica langskomt gaan de prijzen omhoog.

Dus mocht Benfica Gimenez heel graag willen, dan heeft Feyenoord een hele sterke onderhandelingspositie en zou ik 40 miljoen vragen. En als Benfica dat te veel vindt dan gaan ze maar over naar optie B.

3 augustus 2023 om 10:43

Mr_knowledge
77 minuten verdeeld over 3 wedstrijden idd. Dat maakt je natuurlijk meteen 130 miljoen waard

3 augustus 2023 om 10:49

@Soccerfan: Op basis waarvan zou een Kudus of Alvarez 50 mln moeten kosten? Of vorig seizoen 100 mln voor een Antony? Het is wat de gek ervoor geeft en Feyenoord wil op dit moment niet verkopen. Anders mag je twee nieuwe spitsen gaan inpassen in een super belangrijk seizoen. Dan moeten er echt gekke bedragen op tafel komen.

3 augustus 2023 om 10:49

Ene Borges die aan Ajax gelinkt wordt, heeft ook geen Champions league ervaring. Maar dat drukt de prijs blijkbaar ook niet

3 augustus 2023 om 10:51

Het is nu zo laat in de window, de competitie begint bijna, Gimenez is razend populair en zorgt voor flink wat exposure in Mexico voor Feyenoord, je reservespits is al verkocht en Gimenez ligt nog 3 jaar vast. Alles onder de 60m resoluut van tafel vegen.

3 augustus 2023 om 10:53

Wat een onzin argument met die CL de hele tijd. Word je toch niet goed van.

3 augustus 2023 om 10:54

@EredivisieAjax: wat klopt er precies niet dan wat @arsenal890 zegt dan? Gimenez kwam vanuit Mexica naar Nederland en moest onwijs aanpassen en nóg komt hij (met minder kansen) op een vergelijkbaar aantal minuten per doelpunt. Wat overigens ook een vergelijkbaar aantal minuten per doelpunt is als die bewierrookte Ramos in de (zwakkere) Portuguese competitie. Het is maar hoe je de cijfertjes wilt draaien. Maar bij Gimenez gaat het natuurlijk vooral om de enorme potentie en progressie die hij heeft getoond en niet te vergeten de commerciele waarde als absolute ster van Mexico.

3 augustus 2023 om 11:04

Absolute ster van Mexico? Die jongen staat daar niet eens basis, wat hoor ik hier toch een boel lariekoek. Maar het zou wel, we gaan het toch niet eens met elkaar worden over dit topic.

3 augustus 2023 om 11:04

Ik ben trouwens ook wel benieuwd hoe lang Ajacieden met dat CL argument blijven leuren wanneer Ajax jaren achter elkaar niks klaarspeelt in de CL of zelfs niet eens mee doet... Wat niet heel onwaarschijnlijk lijkt op dit moment.

3 augustus 2023 om 11:09

@ErediviseAjax: Ik bedoel vooral de absolute ster onder de supporters, wat wel bepalend is voor de commerciele waarde. En hij heeft ze net met een weergaloze actie naar de Gold cup geschoten. Die kan voorlopig even niet stuk in Mexico. Google voor de grap eens op 'Gimenez' en 'Gold cup' in het Engels of het Spaans.

3 augustus 2023 om 11:16

Ah je bedoelt het net zoals Noppert de absolute ster was van Nederland afgelopen WK?

3 augustus 2023 om 11:16

Wauw, nog is een slechte vergelijking. Knap werk, 2 slechte vergelijkingen in 1 ochtend!

3 augustus 2023 om 11:17

Misschien moet ik maar niet reageren

@erediviseajax, wie zegt dat hij de ster is? Volgens mij gebruikt iedereen populair en is het toekomst gericht. Je creëert zelf een issue en je wint een discussie van jezelf. Misschien is het te vroeg voor een biertje.

@soccerfan_1,

Left the building en is niet meer te kennen.

@arsenal890, het maakt niet veel uit 1 of 3 wedstrijden. Alleen zocht ik het even op en hij speelde basis tegen Athene. Die hadden ze 1-0 gewonnen en Felix werd gewisseld in 77ste minuut.

3 augustus 2023 om 11:25

Ik had toevallig op internet snel gezien dat het 3 wedstrijden waren, maar het punt is duidelijk. Hij heeft amper CL gespeeld.

3 augustus 2023 om 11:27

@EredivisieAjax: Ja, precies zoals Noppert... Grapjas. Hij is momenteel gewoon één van de meest populaire spelers in Mexico, zo niet dé populairste.

3 augustus 2023 om 14:24

Omdat hij de winnende maakt...
Neemt niet weg dat hij geen basisspeler is

3 augustus 2023 om 14:29

Foute ingooi, die CL is geen onzin argument, misschien een vervelend argument om te horen als feyenoorder op dit moment. Het spelen van, en presteren in de CL verhoogd de marktwaarde van een speler significant. Ook als je als club de laatste jaren CL hebt gespeeld zijn je spelers nou eenmaal meer waard, of nouja, clubs zijn bereidt meer te betalen voor spelers van "vaste" CL deelnemers. Dit is dus ook 1 vd redenen waarom spelers van benfica, en in mindere mate ook van clubs als ajax, vaak een stapje voor hebben en dus meer waard zijn, ookal heeft desbetreffende speler van zichzelf weinig CL ervaring.

Doet feyenoord het dit jaar leuk/goed in de CL, en kwalificeren ze zich voor de volgende editie, zijn de spelers van Feyenoord de komende 5 jaar gewoon iets meer waard. Ook als ze ineens een "slecht" jaar zouden hebben. Het internationale aanzien van een club draagt nou eenmaal ook bij aan de transfersom

3 augustus 2023 om 10:12

Gimenez is te licht voor Benfica, tegen Roma kwam hij ook tekort..

3 augustus 2023 om 10:34

Gimenez stond geïsoleerd tussen 3 centrale verdedigers van Mourinho. Fijne wedstrijd.
Tegen Lazio weer 3x trefzeker geweest, zeg het maar.

3 augustus 2023 om 10:50

En tegen Lazio? Die zijn namelijk beter dan AS Roma. Of past dat niet in je straatje?

3 augustus 2023 om 17:57

Lazio beter ja? misschien in de eindstand in de competitie maar Europees weer veel slechter.. maar oke als jij As Roma minder vind dan Lazio dan is het al helemaal slecht als hij er niet aan komt tegen een zwakkere tegestander..

3 augustus 2023 om 10:23

Gimenez is totaal ongeschikt voor een club als Benfica. Nederlandse competitie scoort enen Kramer er ook op los. Zie eerlijk gezegd ook geen potentiële topper(tje) in. Feyenoord mag dankbaar zijn als zij ca 17M vangen voor hem.

3 augustus 2023 om 10:28

Hahaha bedankt voor het lachen op de vroege morgen!

3 augustus 2023 om 11:20

Die geweldige Portugese competitie die nu een flink eind onder de eredivisie staat in de ranking. En die buiten de 3 topploegen eigenlijk helemaal niks voorstelt? Waar de wereldbekende Yusupha Njie er meer in had liggen dan Kramer...

3 augustus 2023 om 12:52

Poeh Poeh..na 100 jaar staan we een keertje boven Portugal. Zullen we maar effe de komende jaartjes afwachten en lachen??

Toch wel respect hoe een club als Benfica dat toch steeds doet. Als spits zijnde zou je toch graag bij Benfica willen spelen? Grote kans dat je daarna een mooie transfer maakt naar een van de Europese topclubs (ook al is Benfica natuurlijk een hele goede club om voor te spelen).

3 augustus 2023 om 09:42

Ik ben meer een verdedigende middenvelder, type casemiro zeg maar. Dus geen idee man.

3 augustus 2023 om 09:49

Porto iets meer voor jou? Naast Casemiro hebben Guarín, Ruben Neves, Fernando en Danilo Pereira mooie transfers gemaakt!

3 augustus 2023 om 10:03

Met Enzo Fernandez, Axel Witsel en Nemanja Matic lijkt Benfica ook wel een prima club voor defensief ingestelde middenvelders te zijn.

3 augustus 2023 om 09:52

Benefica haalt mooie bedragen binnen, ik ben alleen benieuwd hoeveel ze van die bedragen zelf overhouden?
In het verleden was er toch vaak sprake van maar een deel van de rechten van een bepaalde speler, zodat een heel groot deel niet bij de club zelf komt.

3 augustus 2023 om 10:00

In de praktijk valt dat volgens mij best wel tegen. Vorig jaar toen ajax tegen benfica moest verscheen er nog een nieuwsartikel dat Benfica financiële problemen had.

3 augustus 2023 om 10:04

In het verleden deden Benfica en Porto inderdaad veel zaken met investeringsmaatschappijen waardoor ze veel spelers uit Zuid Amerika konden halen (di Maria, David Luiz, Ramires, Hulk, James, etc.) en dan ging een vrij groot deel naar de investeringsmaatschappijen die dan de aandelen van de speler kreeg. Meestal hielden Benfica en Porto er dan zo'n 20 tot 40% van de transfersom over maar het is nu al jaren verboden om met investeringsmaatschappijen te werken. Hebben Porto en Benfica jarenlang ook moeilijk mee gehad, want haalden veel minder spelers uit Zuid Amerika en pas de laatste 3-jaar hebben ze zich herpakt op het gebied van transfers en dan vooral Benfica. Daardoor hebben Nederlandse-clubs als Ajax, PSV en Feyenoord spelers als Martinez, Tagliafico, Davinson, Antony, Neres, Pereiro, Sinisterra, Senesi maar ook vanuit Midden-Amerika Gimenez, Alvarez, Lozano kunnen halen. Die waren anders naar Portugal vertrokken als de investeringsmaatschappijen nog waren toegestaan. Nu houden Benfica en Porto ook veel meer over aan de transfers. Staan wel doorverkooppercentages af aan de vorige clubs, maar dat is al jaren gebruikelijk. Bij Fernández heeft Benfica uiteindelijk naast zijn vaste transfersom van 18 miljoen nog 30 miljoen overgemaakt door de doorverkooppercentage maar hield Benfica zelf nog een dikke winst over.

3 augustus 2023 om 11:15

Klopt niet. Benfica had tot 10 jaar geleden een dikke schuld dat wel, maar nadat ze zelf zijn gaan opleiden is dat steeds minder geworden en zoals hieronder vermeld zijn we vee meer gaan verdienen aan de verkoop van spelers. We hebben daarnaast een tv deal gesloten die de schulden die er waren hebben gedekt. Benfica is gelukkig weer helemaal financieel gezond.

3 augustus 2023 om 11:55

Ik begrijp niet dat clubs er nog intrappen. Ik zou wat voorzichtiger zijn met megabedragen neertellen voor Benfica spelers. De meeste spelers die vanaf voor grote bedragen verkocht worden lijken te mislukken. Felix, Raul Jimenez, Lindelof, Nelson Semedo, Renato Sanches, allemaal te licht voor de top. Dan heb je nog Nunez en Enzo Fernandez waar ik grote twijfels bij heb, maar het is te vroeg om hun af te schrijven. Eigenlijk zijn alleen Ederson en Ruben Dias de afgelopen jaar doorgegroeid naar de absolute top.

Man utd had deze speler toch gewoon kunnen halen gezien de transfersom? Liever in een talent investeren dan iemand die meer ervaring heeft, bijzonder maar we gaan zien hoe het uit pakt.

3 augustus 2023 om 09:38

Er is een reden dat PSG hem ook als 2e keuze zag achter Hojlund, daar zien beide clubs blijkbaar veel meer potentie in.



Dan weten we al voor wie Benfica zich gaat melden.. hebben al 2 cadeautjes gehad in de namen van Aursnes en Kokcu. Minimaal 50 miljoen voor Santi.

3 augustus 2023 om 09:45

Aderlating voor Feyenoord maar zou wel een prachtige stap zijn voor Gimenez. Denk dat hij dan over een jaar of max 2 in de absolute top opduikt.

3 augustus 2023 om 09:57

Dat denk ik ook, misschien kan hij de stap Benfica wel overslaan en direct naar een Atletico etc

3 augustus 2023 om 10:05

Ik vraag me af of Atleti bereid is veel geld neer te leggen voor een speler die 1 seizoen pas echt schittert. Benfica en Feyenoord hebben korte lijntjes en Schmidt heeft ongetwijfeld goed zicht op de ED dus dat lijkt me logischer. Atleti zou hem wel erg goed liggen.

3 augustus 2023 om 11:02

Denk alleen dat Te Kloese alles resoluut van tafel gaat vegen tenzij het eventuele bod abnormaal hoog gaat zijn. Gimenez is aan absolute topspits in wording, die jongen bezit echt alle kwaliteiten. Zo kort voor de competitie, het moeten presteren in Europa en het minimaal verplicht moeten eindigen bij de eerste 2 plaatsen in de competitie is een vereiste komend seizoen, daarvoor hebben we Santi heel hard nodig.

3 augustus 2023 om 11:20

Is Atletico een stap die zoveel hoger is? Het is zelf ook geen absolute top en daarom een tussenstap.

Benfica levert zelfs meer spelers af aan de top dan Atletico.

3 augustus 2023 om 11:24

Top 3 van Spanje en je speelt sowieso elk jaar minimaal twee keer tegen Barcelona en Real. De competitie maakt Atleti toch wel een stuk interessanter.

3 augustus 2023 om 11:39

Qua competitie zeker. Maar dat is het ook wel vind ik zelf.

3 augustus 2023 om 11:11

Maak je geen zorgen. Benfica zal dat soort bedragen niet betalen. Ze willen Beltran van river plate halen. Anders hebben ze nog wel andere opties hoewe ze echt geïnteresseerd zijn in Giminez zijn dat soort bedragen voor Portugese clubs niet betaalbaar. Gelukkig maar want dan kun je eigen spelers blijven opleiden.

3 augustus 2023 om 11:47

Beltran is wel een goedkopere optie inderdaad met een marktwaarde van 12 miljoen. Laatste waarde van Gimenez is van Juni 2023 van 25 miljoen. Zal ondertussen ook wel weer wat gestegen zijn.

Nu nog Mbappé naar Real Madrid. Want vannacht ook 35 kansen (!) gehad en maar 1 doelpunt gescoord.

Dringend Kylian nodig.

Overigens vind ik 80 miljoen euro voor Ramos teveel. Ze hadden beter hun geld in Oshimen gepompt met Dembele en Neymar had je een prachtig aanval.

3 augustus 2023 om 09:35

Ik vraag me af wat PSG voor ogen heeft, want Kolo Muani komt ook nog. Dan heb je Neymar en Dembele die zich vooral in de lappenmand zullen bevinden, maar dan heb je ook nog Mbappe, Kolo Muani en Ramos. Hoe gaan ze dit oplossen?

3 augustus 2023 om 09:44

Hoe kom je erbij dat Kolo Muani komt? Heb dat nergens bij betrouwbare nieuws bronnen gelezen. Alleen dat die een optie was.

3 augustus 2023 om 09:51

Volgens verschillende PSG accounts en journalisten van waaronder RMC Sport heeft PSG een serieuze interesse in RKM en zullen ze hem ook proberen te halen.

3 augustus 2023 om 09:58

35 schoten in totaal betekent niet meteen 35 kansen. Als ik 10x van 35M op doel schiet is dat niet meteen een kans o.i.d.

Overrated. Heeft meerdere malen lange periodes gehad dat hij een goaldroogte had en mist ook vaak makkelijke kansen. Het is een type spits die graag combineert en zakt naar het middenveld a la Kane en Benzema alleen vele malen minder. Had 1 leuke dag op het WK en dat heeft Portugal de das omgedaan, PSG is zeker niet de juiste club voor hem om zich te ontwikkelen kon beter nog een jaar blijven onder Roger maar goed ben benieuwd of we met Musa nu gaan spelen of er een nieuwe topper komt.

Grote kans dat benfica nu bij feyenoord aanklopt. Psg haalt hier een spits die niet imo geen topspits is. Als ze een topper halen gewild. Hadden ze oshimen moeten polsen.

Giminez 45 miljoen en door

Heb deze gozer afgelopen weekend in de Kuip echt niks goeds zien doen... Kan zijn omdat een oefenpotje hem niet boeit maar man man man wat was hij dramatisch. PS Benfica handen af van Santi, Groet uit Rotterdam.

Het zou wel echt heel jammer zijn als Gimenez nu ook weggaat. Nu Feyenoord een nieuwe spits heeft en Benfica hun spits heeft verkocht lijkt het toch wel erg serieus te worden. Ik hoop wel dat ze nu eindelijk eens de hoofdprijs gaan vragen

petar musa en tengstedt vind ik toch wat te licht voor basis benfica... die gaan zeker de markt op voor een vervanger van ramos.
als ze dan uitkomen bij gimenez, dan hoop ik dat tengstedt de omgekeerde weg bewandeld, want die heeft mij in dat ene halfjaar bij rosenborg echt doen verbazen... ja het is maar de noorse competitie, maar als extra erbij voor in de punt bij feyenoord zal hij niet misstaan denk ik! is een goede speler, maar momenteel niet goed genoeg voor benfica denk ik. petar musa schat ik niet veel hoger in maar die zit daar al iets langer en heeft al wat meer ervaring

Nee, Santi de weg ligt open. Aursnes, Kocku en Giminez dadelijk bij Benfica. Feyenoord heeft zich wel uitstekend voorgesorteerd op een eventueel vertrek. Vond Ramos afgelopen zondag enorm tegenvallen.

3 augustus 2023 om 10:10

Tegenvallen... Hij was echt dramatisch. Deze gozer is er geen enkele keer voorbij gekomen bij ancko en Geert.

3 augustus 2023 om 11:09

was kennelijk ergens anders met zijn gedachten en wilde natuurlijk niet door midden gezaagd worden. ofzo

Als Mbappé blijft en speelt zou dit een geweldige tandem kunnen worden. Ramos is geen typische spits, maar eentje die uitzakt en meedoet met het positiespel. Beetje zoals toen Ronaldo en Benzema samenspeelden.

Dit is wel echt een topper! En goed dat PSG voor een jong talent gaat die zich ook al bewezen heeft op topniveau. De aanval met Neymar-Mbappe-Messi was natuurlijk gemiddeld gezien best oud en verwend. Nu nog Neymar en Mbappe verkopen en de ploeg kan gaan bouwen aan een nieuw PSG!

Gvd heel erg teleurgesteld hierover. Araujo is ook al verhuurd en musa is gewoon niet van hetzelfde niveau. We zullen zien waar ze mee komen ter vervanging. Gino ex is te duur vz hier hoeven jullie geen aandacht aan te besteden. Ik las in de Portugese kranten iets over de spits van river plate Lucas beltran. Maar dit is een aderlating voor Benfica.

Benfica, de enige club met een nog beter transferbeleid dan Ajax de afgelopen jaren.

3 augustus 2023 om 10:59

Ja maar ook met meer talent achter het 1ste elftal….

Dit is echt geen verkeerde spits. Ik vind hem zelfs beter dan Kolo Muani en Hjolund. Goed gehandeld van PSG. Betekent dit dat Mbappe dan toch vertrekt?

3 augustus 2023 om 11:08

denk dat dit idd betekent dat Mbappe weg kan. Je kunt een speler wel onder druk zetten, maar als geen vervanging hebt dan....

Er zijn wel meer spelers dan Gimenez op de wereld heren. Rustig blijven.

Pff goeie transfer! Dit is een sluwe Vos & een echte goal getter. Die 80 Miljoen gaat hij zeker waar maken & hoe oud is hij, 23? PSG doet steeds betere zaken omtrent Transfers!

Benfica voert al jaren Financieel winstgevend beleid. Overmars had het een beetje van hen afgekeken. Continu goed investeren, de selectie kwalitatief op niveau houden zodat er vrijwel altijd CL gespeeld wordt. En natuurlijk zorgen dat je zelf opgeleide juweeltjes kunnen excelleren en voor (inmiddels) belachelijk hoge bedragen verkocht worden. Natuurlijk zowel de aankoop als eigen kweek brillantjes.. Top beleid. de club is ook de grootste ter wereld qua betalende leden ookwel socio's genoemd.

Ik mag toch hopen dat dit allemaal de mbappe miljoenen zijn die er worden uitgegeven ? Anders mag die FFP de prullenbak in .

3 augustus 2023 om 11:25

PSG heeft met het vertrek van Messi, Verratti, Icardi en Ramos een bak geld over qua budget, dat zal toch wel loslopen?

3 augustus 2023 om 11:40

Jaaa maar zoveel spelers in 1 transfer window? Zitten nu op €270m als het niet meer is

3 augustus 2023 om 16:33

160m volgens Transfermarkt, maar daar komt dan idd nog 65m voor deze Ramos bij. Aan de verkoop kant zitten ze op 30 miljoen, maar Verratti komt daar nog bij.

Goede spits, maar vooral op het afmaken. Vind het geen spits die ook een echte actie heeft o iets kan creeren...

Als je erom heen voldoende hebt, ideaal voor PSG. Jong talent met neusje voor de goal.

Neymar en Dembele om hem heen. Mbappe verkopen. Misschien is het an ook nog meer een team...

Alleen benieuwd of Verratti blijft. Middenveld blijft matig bij PSG.

Bij Benfica komt het inmiddels uit de kraan 😂

Fijn dat je Ueda hebt gehaald want Gimenez zal dan wel naar Benfica gaan lijkt mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren