Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bazoer: ‘Misschien waren de bondscoaches er wel voor iemand anders’

Laatste update:

Danny Blind zei donderdagmiddag de ontwikkeling van Riechedly Bazoer aandachtig te volgen. De jonge middenvelder heeft een vaste plek verworven bij Ajax en maakt indruk op Frank de Boer, maar ook op de bondscoach. Die zat donderdagavond in het stadion om naar de wedstrijd tegen FK Jablonec te kijken en misschien hield hij Bazoer wel extra in de gaten. De Ajacied zelf durft er niet te optimistisch over te zijn.

/

Bazoer las de positieve opmerkingen van Blind ook, maar liet zich er niet door van de wijs brengen. “Weet je wat het is: als ik goed blijf voetballen bij Ajax, dan komt Oranje namelijk vanzelf wel. Ik ben een vrije nuchtere jongen, weet je”, sprak hij na afloop van de zege op FK Jablonec aan het ANP. Dat Blind en diens assistent Marco van Basten daadwerkelijk van de partij waren in Amsterdam, verbaasde hem.

“Echt waar? Nee dat wist ik niet. Maar Ajax heeft veel goede voetballers. Misschien waren de bondscoaches er wel voor iemand anders. Dat zou ook kunnen, toch?”, stelde Bazoer voor. De voormalig jeugdspeler van PSV debuteerde in oktober 2014 in een bekerwedstrijd bij Ajax. Inmiddels staat hij op negentien wedstrijden in de Eredivisie.

is het al tijd dat Riechedly Bazoer bij Oranje wordt gehaald?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou nog 2 jaar wachten, dan is die ook pas 20 maar wel meer ervaring. Voor een 18 jarige erg goed en constant, heeft veel dreiging naar voren en wint al veel duels. Hopelijk kan die dit vasthouden en zich verder ontwikkelen, blijf ook nog maar een paar jaar bij Ajax. Deze jongen gaat de top wel halen.

20 augustus 2015 om 23:59

Te vroeg op basis van zijn huidige niveau, ja. Hij moet ook niet in de basis van Oranje ofzo. Maar Bazoer lijkt me nou net zo'n type dat zich heel erg snel optrekt aan een hoger niveau, zoals bijvoorbeeld Strootman dat ook had. Hij speelt aardig solide terwijl ie eigenlijk net komt kijken. Is misschien toch de moeite waard...

21 augustus 2015 om 00:01

Ach nee. Gewoon niet. Voor deze wedstrijden moet je Nigel, Clasie, Wijnaldum, Blind of zelfs Anita oproepen. Anita is gewoon een degelijke middenvelder met veel PL ervaring. Absoluut beter dan een talent met 10 potjes Ajax 1.

21 augustus 2015 om 00:06

Brakobama. Iedere huidig oranje speler is natuurlijk begonnen op 0. Als de bondscoaches hem geschikt achten gewoon lekker oproepen om mee te trainen en een kijkje in de keuken geven. Kan nooit kwaad.

21 augustus 2015 om 00:19

Ik heb echt helemaal niets met talenten nutteloos omhoog praten. Maar Anita beter dan Bazoer? Dat durf ik te betwijfelen. Ik ben eerlijk gezegd vrij zeker van dat Bazoer beter is dan Anita.

21 augustus 2015 om 01:15

Ben het met je eens. Anita is zeker ondergewaardeerd. De motor bij Ajax toen ze kampioen werden. Dat hij bu bij Newcastle op de bank zit, wil niet zeggen dat zn niveau weg is. Echter speelt bazoer nu wel basis en laat hij zien wat hij kan. Dat is wel een verschil.
Ik pleit voor anita, maar als bazoer word opgeroepen hoor je mij niet klagen. Keuze is aan blind.

21 augustus 2015 om 01:16

Je bent tegenwoordig Oranje waardig als je 2 potjes in Ajax speelt. Dijks en Tete worden ook ineens genoemd. Het slaat toch nergens op dat je zo snel kan worden opgeroepen. Blijf eens trouw aan een vaste kern, als je elke keer weer met 5 nieuwelingen aan komt, win je inderdaad niet van Ijsland.

21 augustus 2015 om 01:20

Het zal niet lang duren of Bazoer is Anita voorbij, maar Anita is op dit moment qua alles nog een klasse hoger dan Bazoer. Iemand met 19 wedstrijden in de benen kan je nog niet hoger plaatsen als de motor van een kanpioensteam.

21 augustus 2015 om 07:21

Misschien vergis ik me, maar was Sneijder ook niet 18 jaar en redelijk onervaren tegen Schotland in 2004 in de play-off wedstrijd? Als je het mij vraag spelen de beste voetballers en eerlijk gezegd behoort Bazoer al tot de beste van Ajax dus is het niet raar dat hij bij afwezigheid van clasie en strootman wordt opgeroepen.

21 augustus 2015 om 08:46

Anita is zeker wel beter dan Bazoer. Je hebt gisteren kunnen zien dat Bazoer alles tekort komt. Vooral zijn handelingssnelheid is veel te traag, waardoor hij vaak de bal kwijtraakt en de verdediging in de problemen komt.

21 augustus 2015 om 09:03

Alles tekort komt hahaha speelt een keer wat minder en komt nu al alles tekort waar gaat t heen met de voetbal wereld

21 augustus 2015 om 09:21

@raymond

Volgens mij heeft Bazoer de afgelopen weken allang bewezen meer talent in zijn linkerteen te hebben dan Anita in zijn beide voeten. Daar doet een mindere wedstrijd niets aan af, het is nog een knulletje van 18. Dat hoort bij de leeftijd.

Maar laat Bazoer nu eerst maar nog eens een jaar lekker ballen bij Ajax en dan komt Oranje later wel. We moeten zuinig zijn op onze Nederlandse talenten ipv ze op te blazen voordat ze volledig tot wasdom kunnen komen.

21 augustus 2015 om 09:25

Hij speelde de afgelopen wedstrijden ook niet bijster goed. Het is bal aannemen, lopen, lopen, lopen, Bal inleveren, Hier in Nederland lijkt het allemaal wel goed, maar we moeten niet zo snel de polonaise gaan lopen. Een nieuwe Rijkaard of Seedorf is het bij lange na nog niet.

21 augustus 2015 om 10:46

Ajax et
Toen was ajax nog een stuk beter dan dat het ajax (en heel het nederlandse voetbal) nu is dus dat kan er mee te maken hebben

21 augustus 2015 om 11:05

Anita staat gewoon in de basis hoor en speelt heel goed daar.

Maar Anita verdiend het wel meer dan Bazoer. Maar al wordt Bazoer opgeroepen, maakt het mij ook niet uit. Of hij zou spelen, dat denk ik niet. Maar er zijn voor het middenveld genoeg middenvelders die hij kan oproepen.

21 augustus 2015 om 01:10

Ik zou hem wel oproepen voor een paar duels of meenemen naar het ek. Niet als basisspeler ofzo, maar gwn zodat hij er aan kan snuffelen. Je ziet toch wel aan spelers als memphis en de vrij etc. Dat meetrainen of meedoen met oranje veel kan helpen en ik vind dat je moet investeren in de grotere talenten van je land dus ik zeg laat hem er maar lekker een keer aan ruiken. Desnoods neem je hem alleen op in je voorselectie.

21 augustus 2015 om 07:40

Dat is het hele punt, het werkt vaak negatief op het spel van de jongens om ze zo vroeg al in oranje te laten spelen..en teveel mensen met een ajax bril weer..laat die jongen eerst is een jaar lang presteren op dit niveau

21 augustus 2015 om 09:00

@soccervision je hebt helemaal gelijk! De meeste supporters van welke club dan ook hebben moeite om hun bril af te zetten.

Nou hebben we met Bazoer te maken en denk ik niet dat een selectie of zelfs voorselectie van oranje hem van de wijs laat brengen, maar voor jongens zoals El Ghazi, zij hebben een grote ego en kunnen hierdoor naast hun schoenen gaan lopen. Vaak komen zij dan in een negatieve spiraal en dit zie je ook terug op het veld.

We hebben op dit moment meer ervaring nodig in Oranje om door die laatste wedstrijden te komen, die spelers hebben wij met een Nigel de Jong, Kevin Strootman, Jordy Clasie, Daley Blind desnoods met een Sneijder op 6, het selecteren van Bazoer is dus helemaal niet nodig en zou z'n jonge dus onnodig van de wijs kunnen brengen.

Wat Bazoer laat zien in zijn 19 wedstrijden in het eerste is ongekend maar nog geen uitnodiging voor Oranje waard.

Spelen in Oranje moet een droom zijn, een missie, je moet het verdienen, je moet en mag trots zijn dat je geselecteerd word. De Benson's en Yilderims kregen in hun schoot geworpen en hadden dit niet verdient. Die tijd moet voorbij zijn. Alles geven voor het land waarvoor je uitkomt.

21 augustus 2015 om 07:02

Weetje Ajax heeft niet normaal veel potentie. Een Bazoer, Riedewald, Klaassen, Sinkgraven etc. Maar je mist een type ervaren leider(s) die de jonkies kunnen sturen zodat ze de ene keer niet naast hun schoenen gaan lopen en de andere keer niet wanhopig worden e.d. Dat mis je gewoon enorm, nou stokt de ontwikkeling al heel snel bij de jonkies. Zie Fischer, Klaassen gaat ook moeizaam, Veltman net zo. En het spel moet ook veel beter en gedurfder. Zie nog teveel angst en dat komt ook weer doordat er alleen maar jonkies spelen die bangerig zijn. Maar echt spelers zoals Klaassen, Bazoer, Riedewald, Ghazi etc. zijn echte (potentiele) toppers.

21 augustus 2015 om 08:49

Zoveel potentie heeft Ajax nou ook weer niet hoor. Bazoer is te traag in zijn handelingssnelheid, Klaassen moet zich onderscheiden van de rest maar steekt er niet bovenuit, Sinkgraven is een drama. Alleen Riedewald, Veltman en Tete staken er gisteravond bovenuit, en dat zegt al genoeg tegen Jablonec.

21 augustus 2015 om 09:05

Man, zoek een hobby...

21 augustus 2015 om 09:24

@raymond

Ah, ik reageerde eerder al op jouw maar lees dat maar niet. Je bent per definitie tegen alles wat over Ajax gaat zie ik nu.

Tete, Riedewald, Bazoer, Klaassen en Sinkgraven zullen allen voor een flink geld bedrag verkocht worden. Daar hoef je geen topscout voor te zijn om dat te zien. Het talent druipt eraf vooral wanneer je naar hun leeftijd kijkt.

21 augustus 2015 om 08:00

Ik hoop dat de bondscoach een dagje uit was.

Is erg vroeg, maar hangt ook af van de concurrentie. Met spelers als Clasie en Strootman geblesseerd, Nigel en Vd Vaart over the hill, ja dan zou het een keer kunnen. Maar laten we er niet te gek over gaan doen, hij heeft nog een lange weg te gaan.

20 augustus 2015 om 23:55

Blijkbaar kijk je geen Milan want Nigel in een zin met Rafael nemen en ook nog zeggen dat ie over the Hill is slaat nergens op. Nigel is nog altijd een van de beste middenvelders zo niet de beste middenvelder van Nederland

21 augustus 2015 om 00:12

Mwah die eer gaat naar sneijder, maar nigel en strootman mogen samen strijden om een mooie tweede plek

21 augustus 2015 om 07:02

Om wat mogen ze strijden Kierewietje? Strootman is ondertussen al zo lang uit de roulatie dat ik nog maar moet zien hoe goed hij nog is.

21 augustus 2015 om 09:11

Kieriewietje: paolo maldini heeft gewoon gelijk!

Ik vind persoonlijk, hoewel deze spelers niet met elkaar te vergelijken zijn, dat Nigel de Jong hetzelfde probleem heeft als Clarrence Seedorf heeft in Oranje! Hij krijgt niet de erkenning die hij verdient.

Ik vind Nigel veel meer in dienst van het elftal spelen, heeft meer strijdlust en zorgt voor een stukje verdedigende zekerheid. Dat tegenover een Sneijder, die egoïstisch is, liever zelf schiet dan overspeelt wanneer van persie voor hem staat. Vaker de bal verliest dan hem vasthoud.

Nee sorry, een Sneijder 5 jaar geleden kon geweldige dingen doen, die zie ik nu niet meer. De Jong is ondanks dat Milan is afgegleden beter geworden.

21 augustus 2015 om 15:19

@paolomaldini; ik heb inderdaad een tijd geen milan gezien. Ik ben jarenlang volkomen overtuigd geweest van Nigel de Jong, en vind nog steeds dat hij samen met Van Bommel een ontzettend belangrijke rol gespeeld heeft in het oranje van het WK 2010. Dat je dan minder erkenning krijgt dan de aanvallend ingesteld spelers, hoort er helaas bij, maar ik vind (@calimero) dat heel anders dan bij Seedorf.

Er is de afgelopen jaren echter een lange periode geweest waarin Nigel niet meer dat niveau kon brengen, in elk geval in oranje niet. Als hij dat niveau nu wel weer heeft, dan is dat mooi, en dan heb ik dat inderdaad gemist. Dan moet hij direct weer opgesteld worden, samen met Wijnaldum wat mij betreft.

Neemt niet weg dat de spoeling op het middenveld dun is, en dat je dan Bazoer zou kunnen gaan testen. Ik zie net dat hij niet in de voorselectie zit, maar ik vind het middenveld mager vertegenwoordigd in de voorselectie. Afellay hoeft van mij niet, Van Ginkel moet eerst nog een hoop laten zien, maar zitten er wel bij. Er moet er geen een meer wegvallen zo.

De nieuwe Rijkaard is binnen. Tete vind ik trouwens ook de toekomstige rechtsback voor Oranje. Over 5 jaar zijn dit ongetwijfeld top spelers. Helaas kun je zulke spelers niet 5 jaar aan je club binden. Anders kon Ajax Europees weer meedoen.

21 augustus 2015 om 00:33

Tête kan inderdaad de nieuwe rechtsback worden van het Nederlands elftal. Natuurlijk hebben we met Janmaat en van der Wiel nu nog genoeg goede rechtsbacks maar over een jaar of 3 zie ik tête best in oranje, wie weet nog sneller.

21 augustus 2015 om 00:38

Vergeet Bacuna niet, momenteel beter dan Janmaat en doet ook niet onder voor VdW

Is honderd procent nog te vroeg voor hem. Vooral in deze hele belangrijke wedstrijden moet je niet gaan experimenteren met een jongen van 18 op het middenveld. Afgezien van zijn kwaliteiten is dit het moment daar niet voor. Zou gewoon met De Jong starten als breker op het middenveld. Laat het voetbal maar beginnen bij jongens als Sneijder en Van Ginkel.

Edit: zie opstelling

Cil
Janmaat
De Vrij
Blind
Pieters
De Jong
Sneijder
Van Ginkel
Robben
Van Persie
Depay
21 augustus 2015 om 00:15

Blind moet niet CV, Pieters vervangen door Willems. Blind door Vlaar (als die weer vit is) of van Dijk.

21 augustus 2015 om 00:23

Gaat om de volgende interland. Willems is nog niet fit, dus vandaar Pieters die genoeg ervaring heeft en op het hoogste niveau speelt in Engeland. Vlaar is nog geblesseerd dus vandaar Blind. Ben zelf wel gecharmeerd van hem als CV en kan op dit moment geen betere speler opnoemen voor naast De Vrij.

21 augustus 2015 om 00:31

Oke, sorry, dacht dat je dit als potentiele basis 11 zag.

21 augustus 2015 om 00:15

Precies deze opstelling idd. Al zou ik vd Wiel er in zetten ipv Janmaat denk ik.

21 augustus 2015 om 00:24

Had ook gekund. Vindt Janmaat persoonlijk meestal iets overtuigender spelen dan vd Wiel maar is bij ook om het even.

21 augustus 2015 om 00:40

Zou Bacuna doen ipv Janmaat. En Blind als CV lijkt me prima.

21 augustus 2015 om 12:39

Nee, Bacuna is alleen sterker in voorzetten. Bij Oranje gebeurt het meestal vooral voetballend. Ofja, dat is de insteek.

21 augustus 2015 om 12:40

Een van beide idd. Hoop dat er snel wat jonge spelers een enorme ontwikkeling gaan doormaken, anders ben ik bang dat Nederland nog wat verder weg zakt. Met name in de spits.

21 augustus 2015 om 01:18

redelijk mee eens, er is alleen amper een reden om van Ginkel op te roepen (pas twee wedstrijden gespeeld) en die heeft te weinig in oranje gespeeld de laatste tijd. ik zou dan gewoon Wijnaldum daar neer zetten. ook geen Blind, die komt naar mijn mening te kort om daar te staan. schuif Blind maar naar linksback en dan pas je Indi of Bruma/veltman in.

21 augustus 2015 om 01:40

Alsjeblieft geen Bruma of Veltman. Ik vind dat van Dijk een keer een kans verdient

21 augustus 2015 om 11:42

Van Ginkel heeft de laatste seizoenshelft bij Milan uitstekend gespeeld en is ook bij Stoke nu twee keer in de de basis begonnen. Was tegen Liverpool dan ook man of the match. Denk dat hij een goede aanvulling kan zijn op De Jong en Sneijder. Vind hem namelijk voetballend wat beter en rustiger aan de bal dan Wijnaldum. Heb liever geen Indi, Bruma of Veltman achterin. Denk dat je dat het met Blind kunt oplossen op dit moment.

21 augustus 2015 om 14:22

maar waarom zou je dan wel Blind willen? je weet dat hij maar liefst 45% van zijn luchtduels maar wint? pure zelfmoord zou ik zeggen voor Oranje. ik vind dat veel te link. die gasten gaan op de counter spelen en Blind is gewoon te traag e heeft geen over mijn lijk mentaliteit.

21 augustus 2015 om 14:23

Henkiedevries, vind ik ook maar het is niet realistisch dat ze hem oproepen, heeft ook amper gespeeld voor oranje.

21 augustus 2015 om 07:29

Pieters??? Kom op zeg! Büttner vergeten? Die speelt in een ondergewaardeerde competitie en europees. Staat er in mijn ogen op alle fronten beter voor dan Pieters.

21 augustus 2015 om 11:44

Op basis waarvan? Buttner heb ik totaal geen beeld van op dit moment, Pieters zie ik nog weleens in actie dus kan hem beter beoordelen.

21 augustus 2015 om 10:27

Dat gezapige en lamlendig spelende nederlandselftal? Vind juist net als toen tegen schotland dat er weer eens een frisse wind mag waaien wat nieuw elan. Zeg niet dat ze er allemaal klaar voor zijn. Maar laat die gasten maar eens voelen dat er concurrentie aankomt. Van mij hoeven ze van persie affelay niet te selecteren. Maar voeg gretige jonge jongens daarvoor toe aan je groep.

Veel te vroeg toch...die jongen begint net en meer dan de helft van de stemmers ziet er al een international in.

21 augustus 2015 om 00:00

Bizar inderdaad. Zulke belangrijke wedstrijden. Die man speelt pas een half seizoen in Ajax 1. Hij komt in Oranje, absoluut. Maar alsjeblieft, nu nog niet.

Om hem al te laten spelen is miss wat vroeg maar bij veel blessures hem btje sfeer laten proefen en mee trainen lijkt me wel goed voor deze jongen.

Maar op deze positie zijn momenteel De Jong (strootman, als die nog keer gaat voetballen en weer op zijn niveau komt) en Clasie stukken verder.

Maar komt wel goed met deze jongen, hij voetbalt alsof al bijna 10jr int 1e staat van Ajax 😀

21 augustus 2015 om 00:41

Dat kan zo zijn, maar het niveau dat Ajax laat zien is nou niet om over naar huis te schrijven en ligt mijlenver onder het niveau dat Oranje dient te hebben.

21 augustus 2015 om 07:31

@superajax,

beetje tegenstrijdig om te stellen dat het nu te vroeg is om Bazoer op te roepen, maar dat hij speelt alsof hij er al 10 jaar staat. Dan is het namelijk helemaal niet te vroeg 😉

Zijn passing is nog ver onder de maat en hij loopt nog veel te veel met de bal. Handelingssnelheid is nog veel te laag. Geweldi talent, maar heeft nog lange weg te gaan

In potentie, als hij zich door blijft ontwikkelen, is het gegarandeerd een speler voor het Nederlandse elftal, maar nu moet hij natuurlijk niet erbij worden gehaald. De jongen moet het eerst over een heel seizoen bij Ajax laten zien. Er moet echt gestopt worden met dat elke speler die een bal goed raakt, met een Nederlandse nationaliteit, bij de selectie wordt gehaald.

Groot talent, maar nog veel te vroeg om hem erbij te pakken. Ben er ook nog niet uit wat zijn beste positie is, of eigenlijk wat zijn beste rol is. Kan best een type Touré worden.

Ik denk eerder dat ze naar Riedewald of Te te hebben gekeken. Die hebben minder concurrentie op hun plek. Tete heeft zelfs alleen Van der Wiel en Janmaat voor zich en Van der Wiel speelt momenteel niet.

21 augustus 2015 om 00:23

Eens. Echter denk ik dat ze voor 4, wellicht zelfs 5 spelers van Ajax kwamen kijken. Namelijk Dijks, Riedewald, Tete, Bazoer en El Ghazi.

Dijks omdat de linksachter nu ruk is nu Willems geblesseerd is. Blind kan daar spelen maar is een speler voor centraal, linksachter en op het middenveld.
Riedewald omdat het centraal achterin een blessure rijke gatenkaas is.
Tete, concurrent van de niet spelende Van der Wiel en verder Janmaat.
Bazoer omdat het op het middenveld ook niet best gaat daar waar Strootman eeuwig geblesseerd is, Clasie geblesseerd is, Van Ginkel net een paar wedstrijden speelt en de enige zekerheid daar Sneijder en De Jong zijn, waar Blind eventueel daar ook nog zou kunnen.
El Ghazi omdat er na Robben alleen Narsingh, Promes en Berghuis zijn waar je ook niet al te vrolijk van wordt, al ben ik een fan van Promes.

21 augustus 2015 om 00:50

Ik neem aan dat ze vooral voor Klaassen (speelde niet goed) en Jasper kwamen kijken. Natuurlijk kijk je ook hoe bepaalde talenten het doen, maar het is nog veels te vroeg voor die gasten en Ajax haalt nou niet bepaald een hoog niveau. RB maakt Bacuna meer aanspraak, hoewel Tete zeker potentieel heeft. Riedewalt, Dijks echt veels te vroeg. Blind kan CV en Van Dijk is ook een goede optie. Kongolo heeft meer internationale ervaring dus hij of Pieters (want BPL) lijkt me nu de beste optie op LB. Van Ginkel speelde vorig seizoen ook bij Milan, dus hem doe je te kort imo. El Ghazi is nog niet goed genoeg, en ondanks die goals is zijn spel matig. Robben en Promes plus Narsingh en Lens is meer dan voldoende op de flanken.

Niks te vroeg. Wat goed is komt snel. Dus wat mij betreft: Als je er klaar voor bent dan mag je gewoon opgeroepen worden. Leeftijd en routine zegt helemaal niks.

De vraag is dus of Bazoer er klaar voor is: Zolang hij nog wisselvallig is dan is hij er nog niet klaar voor.

Dat hij Oranje gaat halen lijkt mij duidelijk, maar ik vind het nu nog te vroeg. Hij zal eerst in balbezit sneller moeten handelen. Dat zag je vandaag ook wel. Speelde veel te veel als postbode.

Als ik bondscoach was zoou mijn prioriteit zijn om het EK te halen. Dus zou ik Bazoer nu even niet selecteren. Maar als het EK gehaald is zou hij wel een kans krijgen om mee te gaan, ook omdat je dan extra spelers nodig hebt. De kans dat hij daar speelt is niet zo groot, maar een eindronde van een toernooi is vaak het moment voor oudere spelers om te stoppen. Daar hebben we kandidaten voor op het middenveld, zoals de Jong, vd Vaart, Sneijder... Dan is hij een van de kandidaten om een van hen op te volgen.
Ik hoop dat de bondscoaches ook goed gekeken hebben naar Dijks. Hij zou kandidaat moeten zijn om de geblesseerde Willems te vervangen. Hij is ondertussen niet zo heel veel minder dan Willems. Zijn situatie doet me een beetje denken aan Kluivert -van Nistelrooy. Kluivert was eerst veel beter, maar werd geleidelijkaan ingehaald.
De andere talenten van Ajax zijn nog niet goed genoeg, maar kunnen het op termijn wel halen.
Klaassen hoort natuurlijk wel in Oranje.

Haha op basis waarvan is Dijks nu al niet veel minder dan Willems? op basis van potje die hij bij Willem II heeft gespeeld of op basis van 1 geslaagde voorzet bij Ajax en 1 tegengoal waar hij lucht zat te dekken? lees (gemiddeld geeft een back 2 tot 4 assists). Ik moet Dijks nog maar is zien tegen een snelle buitenspeler en of zijn voorzetten net zo constant kunnen zijn als die van Willems. dan pas ben ik overtuigd. ik zou nu gewoon Pieters of Kuyt overwegen voor LB. Geen van deze speler komen overigens in de buurt van Willems qua niveau. Bazoer speelde echt matig vandaag heeft nog helemaal niks te zoeken bij het NL-elftal. laat hem maar dit seizoen maar bij Ajax 1 jaar lang bewijzen dan pas komt hij in aanmerking. Tot die tijd good old Nigel de Jong of Jory Clasie als hij weer op tijd fit is.

21 augustus 2015 om 07:42

En op basis van welke wedstrijd heeft Kuyt dan meer recht op een plek links achterin??
Wat een onzin schrijf jij zeg! Duidelijk niet iedere wedstrijd gezien van Dijks. Ik zal niet roepen dat hij beter is, of in de buurt komt van Willems, maar Dijks heeft tegen Rapid uit een erg goede wedstrijd gespeeld, tegen AZ uit was hij erg sterk, en de potjes tegen een Willem ll moeten ook gespeeld worden zonder dat je als een krant op het veld staat. Maar goed, als je echt serieus wilt zijn in je reactie sla je Büttner over als links back,....... en Kuyt als spits gaan selecteren om als back te spelen is net zo vreemd om Bazoer nu al te selecteren.

Nog te vroeg. We hebben nu meer ervaring nodig in op of eronder wedstrijden. Zijn tijd komt nog wel. Eerst een vol seizoen bij Ajax presteren.

Laat hem nou maar een paar jaar ontwikkelen of als de nood echt aan de man is pas selecteren.

Deze jongen moet nog veel leren en is nog niet goed genoeg voor het Nederlandse elftal op dit moment. Danny Blind moet niet alleen de Arena gaan bezoeken!

Ik ben benieuwd wie Blind op roept, alles ligt onder een vergrootglas nu. Als hij een hele andere selectie pakt dan is dat natuurlijk ongeloofwaardig richting Hiddink.

Iedereen roept nu ook namen als Pieters, Anita etc…maar hoeveel potjes zien we nu daadwerkelijk van Pieters bij Stoke City?? Ik heb Anita 2x gezien bij Newcastle de laatste tijd, onopvallend…hobbelt mee maar dat is het dan ook.

Die Ijslanders zijn sterke spelers natuurlijk, er hebben er een aantal ook genoeg lengte dus op dat vlak kunnen we wel wat gebruiken. Daarom zouden Bazoer en wie weet Dijks nog wel wat kunnen toevoegen in mijn optiek.

Ik zou met 3 verdedigers spelen. De Vrij centraal, Dijks en Janmaat aan de zijkant. Bazoer en De jong moeten de controle houden op het middenveld bij counters waarbij Bazoer ook centraal achterin kan spelen.

Sneijder is de aanvallende man die mag zwerven en het spel moet verdelen. Robben en Depay aan de zijkanten die op het middenveld open liggen zodat Dijks en Janmaat mee kunnen waarna Bazoer zich zal moeten laten inzakken.

In de punt Huntelaar met van Persie. Van Persie zal om Huntelaar moeten heen zwerven en als van Persie niet fit is, zou ik Dost erbij pakken, die is in vorm

Cillessen
Janmaat
De Vrij
Bazoer
Dijks
Robben
de Jong
Sneijder
Depay
Huntelaar
Dost/Persie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren