Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern wil profiteren van situatie bij Barça en denkt aan deal van 80 miljoen’

Laatste update:

Barcelona is bereid om Marc-André ter Stegen op korte termijn te verkopen, om zo de salariskosten te reduceren, zo meldt het Spaanse medium Todo Fichajes dinsdag. Bayern München op zijn beurt zou er wel wat voor voelen om de Duitse doelman, met een prijskaartje van naar verluidt tachtig miljoen euro om zijn nek, binnen te halen aan het einde van dit seizoen. Ter Stegen wordt genoemd als mogelijke opvolger van de inmiddels 34-jarige Manuel Neuer

Ter Stegen, momenteel herstellende van een knieoperatie, verlengde eerder dit jaar zijn contract bij Barcelona tot medio 2025 en het is derhalve nog maar de vraag of hij Barcelona wil inruilen voor een ongewis avontuur bij Bayern. Neuer is al sinds jaar en dag de onbetwiste nummer één bij de Champions League-winnaar en het lijkt er niet op dat trainer Hansi Flick de routinier zomaar gaat passeren. Der Rekordmeister trok daarnaast afgelopen zomer Alexander Nübel aan als stand-in van Neuer. Tevens is een transferbedrag van tachtig miljoen euro nogal aan de hoge kant gezien de aanhoudende coronacrisis.

Ronald Koeman in het nauw: 'We missen teveel kansen'

Wat daarnaast niet in het voordeel van Ter Stegen speelt is het duel in de kwartfinale van de Champions League tegen Bayern van afgelopen seizoen. De sluitpost maakte een zeer kwetsbare indruk in het door de Duitse grootmacht met maar liefst 2-8 gewonnen duel in Lissabon. Ter Stegen werd begin dit jaar al in verband gebracht met Bayern, dat hem zelfs een aanbieding zou hebben gedaan destijds. Een definitieve deal tussen club en speler kwam echter niet van de grond.

Ter Stegen staat sinds 2014 onder contract bij Barcelona, waar Neto momenteel onder de lat staat vanwege de kwetsuur van de Duitser. Tot de zomer van 2019 werkte de aan Bayern gelinkte keeper in het Camp Nou samen met Jasper Cillessen, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Valencia. Ter Stegen heeft 236 duels namens de Catalanen achter zijn naam staan. Diens prijzenkast werd aangevuld met onder meer de Champions League, vier Spaanse landstitels en viermaal de Copa del Rey.

Is Marc-André ter Stegen de ideale opvolger van Manuel Neuer bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen weet dat dit niet gaat gebeuren, neuer kan nog makkelijk 3 jaar mee en bayern heeft nubel als opvolger gehaald.

3 november 2020 om 10:40

Als Barcelona echt geld nodig heeft moeten ze proberen om Neuer plus geld te vragen van Bayern. Hebben ze gelijk een vervanger in huis en wat geld.

3 november 2020 om 15:30

Neuer is ook niet goedkoop. Denk dat ze dan Onana willen hebben als goedkopere vervanger van Ter Stegen. 40 tot 50 miljoen winst.

3 november 2020 om 10:42

Nubel leek leuk, heeft alleen afgelopen seizoen weinig laten zien bij Schalke en ik ben bang dat hij het niet gaat halen bij Bayern. Dus als nog is er dan een vervanger nodig

3 november 2020 om 11:07

El big lou, Op termijn idd, niet volgend seizoen. Wie gaat er op de bank dan, Neuer of Ter Stegen?!

3 november 2020 om 15:21

Formus, ik hen sws van mening dat een Neuer en een Ter Stegen een slechte keus is voor Bayern. Er lopen ook een aantal leuke talenten in de jeugd rond, misschien die eens laten proeven aan het eerste of verhuren op het hoogste niveau.

Ja want 9 dagen geleden hebben ze zijn contract verlengt omdat ze hem persee willen houden en 9 dagen later willen ze hem ineens verkopen... man man man

3 november 2020 om 11:14

Maar toen zat er een andere president. Ik denk ook dat t niet klopt, maar het zou kunnen natuurlijk als Barca echt het geld nodig heeft.

Zou een hele goede deal zijn voor Bayern, maar Barcelona levert dan wel heel veel punten in die Ter Stegen zou hebben gered

3 november 2020 om 10:09

Ja precies, zijn vervanger is ook niet alles.. Maar misschien Onana voor een deel van die 80 miljoen? Beetje zo een zelfde deal als met Dest. Een duur iemand verkopen en een deel daarvan investeren in een goede jongere speler.

3 november 2020 om 10:16

Precies! En je hebt een potentiële wereldtopper in huis. Lijkt mij zeker gezien de huidige financiële situatie niet verkeerd.

3 november 2020 om 10:23

Als je al je wereldtoppers echter gaat vervangen door potentiële wereldtoppers dan kan het ook heel fout gaan.

3 november 2020 om 10:30

@Lierse, ik ben het in de basis met je eens. Ik denk alleen dat Barcelona vrijwel geen mogelijkheid heeft om wereldtoppers te vervangen door wereldtoppers. Dan ben je inderdaad gedwongen om een niveautje lager te kijken. Vergeet overigens niet dat Ter Stegen ook nog geen wereldtopper was toen hij bij Barca kwam. En het halen van wereldtoppers heeft nog niet bepaald goed gewerkt bij Barcelona (Griezmann, Coutinho).

3 november 2020 om 12:01

Dus dan verkoop je Ter Stegen simpelweg niet. Zou ik sowieso al een extreem domme zet vinden, is in vorm zo'n beetje de beste keeper ter wereld (samen met Neuer en Oblak)

Ik heb nou niet het idee dat Neuer minder aan het worden is dus lijkt me niet Bayern in deze tijd 80mil gaat uitgeven aan een nieuwe keeper. Hadden Ter stegen en Neuer het ook niet met elkaar aan de stok bij de nationale ploeg?

3 november 2020 om 10:11

Ja, dat hadden/ hebben ze zeker. Een flinke concurrentiestrijd, wat begrijpelijk is, gezien beide perspectieven. Toch is Neuer in mijn ogen wel (nog steeds) de betere van de twee.

Ik zie dit niet gebeuren. Lijkt mij dat Nübel de vervanger is van Neuer, die ook nog wel een jaar of 2/3 op dit niveau door kan gaan denk ik. Ziet er fysiek gezien nog altijd erg goed uit.

Bayern had toch die Nubel (oid) aangetrokken als vervanger van Neuer? Ter Stegen is natuurlijk geen koekebakker, alleen 80 miljoen is nogal optimistisch voor Bayern begrippen?!

Dit is toch gewoon een bericht voor in de wandelgangen? In de titel zeggen dat Bayern wil profiteren terwijl dit nergens terug komt en zelfs wordt gerept dat Flick Neuer juist niet gaat passeren en dat Nubel er ook al is.

Klinkt heel logisch allemaal ja nu Mats een aantal weken geleden zijn contract tot 2025 heeft verlengd. Ook kan Neuer nog heel lang mee lijkt het mij. Fake news.

Geloof ik niks van! Media willen onrust zaaien... ter stegen blijft sws & Neuer kan nog paar jaartjes mee + hebben Nübel ook nog.

Lol als dit gebeurd en Messi die in de zomer 2021 vertrekt dan gaat Barca echt Milan achterna. En als de huidige situatie aanblijft en ze behouden financiele problemen dan zal het er zeker niet goed uitzien. De salaris verlagingen, spelers zoals Pique die opeens langer aanblijven uit noodzaak. Daar gebeuren echt bizarre dingen. En ze staan inmiddels 12e tsja.

Het blijft heerlijk voor de media om onrust te zaaien rondom Barcelona, faillissement, het bestuur, spelers die weg moeten. Ik geloof hier niet zo veel van, Barca gaat echt Ter Stegen niet voor 50 miljoen in de uitverkoop zetten. Sowieso weer typisch Bayern, altijd voor een dubbeltje op de eerste rang, een speler met de kwaliteiten van Ter Stegen is gewoon enorm waardevol en duur, punt.

3 november 2020 om 10:57

Eerst zeg je dat het de media is die onrust zaait en dat je het niet geloofd en vervolgens sneer je naar Bayern. Heel
Logisch.

Beetje duur voor een tweede keeper 😜

Neuer speelt alles bij Bayern en het Duitse elftal (indien fit).
Daarnaast heeft Ter Stegen al eens aangegeven niet blij te zijn met zijn rol als tweede keeper bij de Duitse bond, echter blijft Neuer het vertrouwen krijgen.

Al met al denk ik niet dat Ter Stegen, die ook net verlengd heeft, zit te wachten op een rol als tweede keeper.

Tevens heeft Bayern al Nübel gehaald als toekomstig opvolger van Manuel!

Denk dat dit redelijk fake news is!

Wat een totaal bullshit bericht. Alsof Ter Stegen naar Bayern zou gaan om daar de bank warm te houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren