Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München brengt Ajax op de hoogte en wil basisspeler wegplukken

Laatste update:

Doelman Gerónimo Rulli staat op de wensenlijst van Bayern München, zo meldt transfermarktexpert Florian Plettenberg maandagavond. De journalist van de Duitse tak van Sky Sports weet dat Ajax al op de hoogte is van de interesse uit Zuid-Duitsland en intern worden er bij der Rekordmeister volop gesprekken gevoerd over de Argentijnse sluitpost.

De interesse van Bayern München in het aantrekken van een nieuwe doelman is een direct gevolg van het vertrek van Yann Sommer naar Internazionale. In de zoektocht naar een geschikte vervanger is Bayern dus uitgekomen bij Rulli. Hoewel Ajax reeds op de hoogte is van de belangstelling, is er tussen de betrokken partijen nog geen akkoord bereikt. Bayern heeft zelf ook nog geen definitief besluit genomen over de opvolger van Sommer.

Rulli werd eerder deze transferzomer in verband gebracht met een vroegtijdig vertrek bij Ajax. Hij zou het niet naar zijn zin hebben in de Johan Cruijff ArenA. Volgens Sven Mislintat, directeur voetbalzaken van Ajax, klopt het dat Villarreal zich heeft gemeld voor Rulli, maar is er van een transfer totaal geen sprake. Volgens Mislintat is Rulli helemaal niet ontevreden en blijft hij gewoon bij Ajax.

Vlak nadat trainer Maurice Steijn Rulli tot eerste doelman had benoemd, ging de Argentijn flink de fout in tijdens het oefenduel met FC Augsburg. De Amsterdammers gingen 3-1 ten onder en de doelman, die afgelopen winter voor tien miljoen euro werd gekocht, zag er bij twee van de drie treffers niet goed uit. In het duel met Borussia Dortmund had de keeper overigens wel enkele zeer nuttige reddingen in huis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 15 mogen ze hem hebben!

7 augustus 2023 om 20:52

* 20 miljoen bedoel je, anders lekker laten zitten.

7 augustus 2023 om 20:53

Ja je hebt gelijk, had even niet helder dat hij voor 10 was gehaald.

7 augustus 2023 om 21:24

Voor de helft mag ie van mij ook gaan, vind het heel onbetrouwbaar allemaal.

7 augustus 2023 om 21:24

Ik vind het een beperkte goalie. Zeker niet de vervanger van Onana gebleken. Als je hem voor 15-20m kan verkopen gewoon laten gaan.
Echt bizar knap dat spelers als Bassey, Daramy en Rulli quitte weggaan. Zeer goed opschoonwerk van Mislintat.

7 augustus 2023 om 21:35

Is Ajax nog een voetbalclub of is het een handelshuis geworden?

Bizar wat een hoge doorloop de selectie momenteel heeft. Als je het team nu vergelijkt met dat van twee jaar terug, herken je de club toch niet meer terug? Het begint echt een vreemdelingenlegioen te worden.

Hopelijk breekt er snel weer wat door uit de eigen jeugd, waar het publiek zich ook in kan herkennen.

7 augustus 2023 om 21:38

Als Rulli, Berghuis, Kudus en Alvarez nog gaan, dan is het eeb ongekende leegloop van vooral basisspelers.

7 augustus 2023 om 21:40

@Gerard, dit is toch een gevolg juist van de Ten Hag periode waarbij spelers langer zijn gebleven met als afspraak dat ze goedkoper weg mochten. Daarna is het toch redelijk rustig? Timber is weg en Tadic. Daarnaast Grillich die geen basis speler was. Dat valt toch enorm mee?

7 augustus 2023 om 21:54

Ajax is de leverancier geworden van de bayern bank

7 augustus 2023 om 21:56

@Gerard

Er wordt inderdaad flink verkocht, maar dat is opzich begrijpelijk met afgelopen seizoen in ons achterhoofd.

Ik kreeg namelijk niet het gevoel dat Huntelaar, Hamstra, Schreuder en Van der Sar spelers goed hebben bekeken of gescout voordat deze werden aangekocht, waaronder deze Rulli.

Tot nu toe heeft hij mij nog niet echt versteld doen staan of Onana doen vergeten. Het is geen slechte keeper, maar ook geen speciale. Als je er dan 15 of 20 miljoen voor kan vangen dan zou ik geen nee zeggen. Je bespaart ook nog eens op een salaris van waarschijnlijk minimaal 2 miljoen per jaar.

7 augustus 2023 om 21:57

Gerard, klopt, vorig jaar gewoon ruk ingekocht. Dan duurt het even voordat dat opgeruimd is en het wat herkenbaarder wordt.

7 augustus 2023 om 22:07

Zaterdag tegen BVB stonden alleen Kudus Rulli en Tahirovic als spelers die niet uit de opleiding komen aan de aftrap. Verdediging: ASE Hato Aertsen en Rensch. Gemiddeld 19 jaar. Oudste speler Klaassen 30. Daarna 25 jaar Bergwijn. Ajax kan er niks aan doen dat hun spelers gewild zijn. Zelfs Bassey Daramy en nu misschien Rulli die in meer of mindere mate werden uitgelachen ook door jou worden voor miljoenen verkocht. Mislintat is aan het opruimen en saneren. Laat ze bij Ajax hun gang maar gaan.

7 augustus 2023 om 20:54

Bizar als Mislinat hier gewoon ook dikke knaken voor pakt. Heeft natuurlijk niks met zijn kwaliteiten te maken, en dat zal de Telegraaf straks dan ook opschrijven op 1 september.

8 augustus 2023 om 07:20

Ik vind dit niet per se knap hoor. Is gewoon een hele prima keeper, geen wereldtopper, maar wel gewoon heel prima. Niet voor niets deze interesse, zit ook gewoon bij argentijnse selectie. Bovendien is er volgens mij bij aankoop flink voor betaald. Dus al met al niet gek als je hier nog flink voor kan cashen.

7 augustus 2023 om 20:56

Ben jij de technisch directeur? Nee...
We moeten gewoon afwachten wat eruit komt.

7 augustus 2023 om 21:04

Scherpe analyse Klaas, jij bent duidelijk wel een analist.

8 augustus 2023 om 01:22

Klaas is analiste (hij identificeert als vrouw)

7 augustus 2023 om 21:24

Ze moeten natuurlijk de absolute hoofdprijs vragen. Mensen doen hier alsof Rulli een grabbelaar is, maar dat valt volgens mij wel mee.

7 augustus 2023 om 21:32

1 op 1 is hij fantastisch. Maar de negatieve dingen blijven altijd hangen

7 augustus 2023 om 21:55

Maar voetbal bestaat uit meer dan 1 op 1 situaties. Hij is niet overdreven sterk bij hoge ballen, voetballend is hij niet heel sterk (veel balverlies) en grabbelt toch wel vaker. Is dat een keeper voor een topteam?

7 augustus 2023 om 22:10

Ik vind dat hij fijn mee voetbalt, ziet waar de bal heen moet, en is vrijwel altijd solide. Coaching ook heel goed. Sinds zijn komst is het aantal tegengoals echt nog maar een kwart van wat het was. Het is geen wereldtopper, maar voor top eredivisie prima. Bijlow heeft meer potentie, maar ook dat is geen Onana. Benitez vind ik niet beter, Olij was vorig jaar heel goed, maar vind ik ook geen upgrade. Betere keepers komen niet naar de ED imo.

7 augustus 2023 om 22:23

Met de bedragen die Ajax betaald moeten ze toch ook gewoon een goede keeper op kunnen halen. Voor 10-15 miljoen ga je geen Onana halen, maar iemand met dezelfde potentie en kwaliteiten als Bijlow moet toch te doen zijn.

7 augustus 2023 om 23:07

Zal denk ik toch Olij of Noppert worden. Allebei prima keepers.

8 augustus 2023 om 07:08

Waarom? Je heb een Duits supertalent als keeper gehaald. Al is er nog iemand geweest die dat ooit gezien heeft. Beetje vertrouwen in diamantoog. Dat is een soort godheid.

Hahah als minslitat straks bassey, rulli & daramy voor meer dan het aankoop bedrag weet te verkopen krijgt hij wat mij betreft nu al een standbeeld!

7 augustus 2023 om 21:09

Ja en je houd alleen maar jeugdspelers over!🤣 kan je nog zoveel geld hebben maar daar ga je echt geen kampioen mee worden! En waarschijnlijk zelfs CL mislopen!

7 augustus 2023 om 21:11

We hebben afgelopen week maar liefs 3 nieuwe spelers mogen verwelkomen vanuit het niets dus het zou zomaar kunnen dat minslitat voor het einde van de transfer deadline nog 3 a 4 nieuwe spelers aantrekt!

7 augustus 2023 om 21:14

Alsof dat aan hem ligt. Het is al een raadsel waarom sommige clubs bij een Ajax speler uitkomen. Dat er een hoog bedrag uit komt ligt ook wel aan de goede financiële situatie van Ajax en de naam Ajax. Dat clubs alleen zo veel geld over hebben voor zon speler kan ik alleen niet bij.. alsof ze niet kijken wat hij in zijn Ajax tijd heeft laten zien

7 augustus 2023 om 21:57

Het is natuurlijk makkelijk om, zoals de telegraaf, alles wat er niet goed gaat in het transferbeleid aan Mislintat te wijten en bij alles wat goed gaat te zeggen "alsof dat aan hem ligt". Hij is verantwoordelijk dus hij verdient credits voor de verkopen. Tegelijk moet hij wel aan de bak met 3 aankopen minimaal.

7 augustus 2023 om 22:34

Dat vind ik toch te makkelijk. Ook Overmars heeft een aantal miskopen gehad die hij ondanks de goede reputatie, financiële situatie en de naam Ajax niet meer kon verkopen of die voor een stuk minder weg gingen dan waar ze voor kwamen. (o.a. Bande en Magallan).
Als Mislintat een aantal miskopen goed weet te verkopen, zoals Daramy en Bassey, dan verdient hij daar ook gewoon de credits voor. En hetzelfde geld voor een eventuele verkoop van Rulli voor een mooi bedrag (is immers ook geen top keeper).
Aan het einde van dit window kunnen we best een balans op maken over zijn eerste periode, en dan mag iedereen, misschien ook wel terecht, kritiek hebben op bijvoorbeeld het tempo in het aankoop beleid, maar dan hoort hij ook de credits te krijgen voor de zaken die wel goed gingen en daar is het doorselecteren - verkopen voor goede bedragen van een aantal mindere spelers er zeker een van.

7 augustus 2023 om 22:09



Je weet dat Bassey voor 23 is gehaald en voor 22.5 is verkocht? Dus jouw theorie kan al niet.
Mits je het bij elkaar optelt dan kan het wel

7 augustus 2023 om 23:31

+ doorverkoop percentage

Voor een mooi bedrag verkopen en dan gewoon olij halen.

7 augustus 2023 om 21:13

Nee man, geen Olij. Die Turk van Febee volgen ze al jaren. En anders een package deal met Zagreb en ook Livakovic bij de deal van Sutalo betrekken.

7 augustus 2023 om 21:35

Livakovic zou volgens mij al rond zijn met Fenerbahce, alleen dat werd 3 weken geleden gemeld. Nog steeds niet definitief zie ik.

7 augustus 2023 om 22:59

Olij geweldig seizoen gehad. Maar toch is het een immens verschil keeper van topclub binnen nl of een klein broertje als Sparta op dit gebied. Je krijgt veel meer ballen te verwerken. Bij een topclub moet je er echt staan 90 min volleybal concentratie zonder dat je veel te doen hebt. Die 1 of 2 momenten moet je die bal hebben. Er zijn vele voorbeelden gebleken afgelopen jaren die geweldig waren bij hun club maar in de top er dan niet uitkomt.

Hebben ze wel serieus naar deze keeper gekeken? Maakt toch geregeld een fout en is voetballend vrij beperkt.

7 augustus 2023 om 21:07

Hij keept nog niet heel stabiel maar voetballend is hij juist wel heel sterk.

Niet normaal zoveel spelers er gaan, hoe kan Ajax, of een andere Nederlandse club ooit nog opbouwen.

7 augustus 2023 om 21:18

Ajax moet gewoon een oliesjeik laten komen om de boel op te kopen. Met Saudi Arabie, Newcastle, City, PSG, Bayern, Arsenal, Liverpool kan je nooit opboksen. Spelers kunnen voor 20 tot 80 miljoen opgehaald worden. Stel PSG verkocht Mbappe voor paar 100 miljoen, die kopen vervolgens een speler voor 100 miljoen. En daarna koop de andere club voor 50 miljoen. Het is net een domino. Ajax komt als laatst in de chain aan de beurt.

7 augustus 2023 om 21:25

Laten we hopen dat Ajax nooit haar ziel verkoopt en gewoon doorgaat met doorgaans goed beleid onder de top te zitten. Liever dat dan zielloos met de top meedraaien

7 augustus 2023 om 21:59

Gadverdamme alsjeblieft geen vies geld van vieze investeerders. Gewoon Ajax blijven en goed beleid voeren.

7 augustus 2023 om 22:45

Hysteria feyenoord heeft het vorig seizoen gedaan. Maar inderdaad is heel lastig. Goed scouten is goud, maar ik heb toch ook altijd de indruk dat er minimaal 50% grluk of pech bij komt kijken 😅

7 augustus 2023 om 21:09

Nee ik denk dat ze hem nog nooit hebben zien keepen en hij door middel van een loting in beeld is gekomen.

Ik breng hem persoonlijk per fahrrad voor 96 miljoen.

7 augustus 2023 om 20:56

Ik doe het ook voor de helft hoor.

7 augustus 2023 om 21:09

Ben jij niet voor PSV? Of vind je het gewoon een goede doelman?

7 augustus 2023 om 21:26

Als PSVer? Hele rare reactie in dat geval... Of ik zat er altijd gruwelijk naast. Net als Rulli soms dus!

Als het bod hoog genoeg gewoon laten gaan. Is niet echt een stabiele factor de laatste tijd en er zijn vast wel goede vervangers te vinden.

Als je ook maar iets meer dan het aankoopbedrag voor hem kunt krijgen meteen wegdoen en Ramaj een kans geven. Rulli is geen slechte keeper maar ook absoluut geen puntenpakker.

7 augustus 2023 om 22:51

Atletico99 hoe tijden veranderen. Feyenoorders klagen op vz als ze 25m voor jeugdspelers vangen, en op ajax topics wordt positief gereageerd als ze een jaar na aankoop ongeveer quitte spelen 😅

Als er nog geen degelijke vervanger in huis is, nog niet verkopen. Het is trouwens maar afwachten of dit überhaupt waar is. Ik denk dat Rulli gewoon een prima keeper zal zijn voor Ajax, al zag hij er nu een paar keer minder goed uit. Dat kan gebeuren.

We zijn vrij veel aan het verkopen. Ik zit te wachten dat er een club op de Arena biedt….

7 augustus 2023 om 21:03

Alleen is de Arena niet van Ajax maar van Stadion Amsterdam.

7 augustus 2023 om 21:57

En het stadion is inmiddels ook achterhaald.

7 augustus 2023 om 22:32

Waarom is het stadion nu ineens achterhaald. Het gaat om een stadion van slechts 27 jaar oud. Als iedere topclub zijn stadion moet verkopen om de 30 jaar is topvoetbal niet mogelijk. Wat een rare gedachte maar goed het betreft Janssen. Jou heb ik ook nooit wat positiefs horen zeggen over Ajax.

8 augustus 2023 om 07:31

Het stadion is van stadion Amsterdam, en de grond is, net als bij PSV, van de gemeente, met jawel een erfpacht constructie

Waarom komt Bayern bij Ajax/Rulli uit? Prima doelman maar toch niet van het niveau van Bayern? Velen hier vinden hem vervangbaar bij Ajax, laat staan voor Bayern.

En uiteraard gaat Rulli naar Bayern als het bedrag op tafel gelegd wordt. Zo'n kans krijgt hij nooit meer.

7 augustus 2023 om 22:04

Waarschijnlijk om dezelfde reden dat Ajax voor een 2e of 3e keeper in het verleden vaak uit is gekomen bij keepers van die leeftijd die in de Nederlandse subtop/middenmoot speelden.

Neuer is nog steeds van plan om klaar te zijn voor de eerste wedstrijd van het seizoen meen ik. Zelfs als hem dat niet lukt zal hij in de komende weken wel weer fit zijn om te spelen. Dus ze zullen op zoek zijn naar een betaalbare backup met de nodige ervaring.

7 augustus 2023 om 22:17

Daarnaast lijken Ajax en Bayern München traditioneel best wel op elkaar qua voetbalvisie. Beide clubs streven naar attractief voetbal waarbij opgebouwd wordt van achteruit en waarbij de keeper ook in het voetbal betrokken wordt. Als een keeper het bij Ajax goed doet, zou hij dus in ieder geval qua spel ook bij Bayern moeten passen.

Het houd niet op.
Niet vanzelf...

Zou ook fijn zijn als Mislintat ook zijn aankoop skills gaat tonen dmv een goeie ervaren (Nederlandse) speler!

7 augustus 2023 om 23:04

Van den Boomen, ik denk dat het echt een hele goede toevoeging is voor Ajax. Die kan die snelle spelers voorin goed bedienen met een lange bal.

Maargoed kan inderdaad nog wel wat ervaring bij, met name achterin. Soms denk ik wel eens doe eens gek en vraag Stefan de Vrij of Bonucci, een ervaren verdediger met een italiaanse ervaring.

Prima keeper inderdaad, maar als je hem bij Bayern voor 20/25 miljoen kan verkopen lach je je ballen uit de broek.

15 miljoen. Dat is het enige werkbare bedrag.

Er komen zoveel namen voorbij over vervanging van Sommer. Het zal allemaal wel. Zullen wel voor een goedkope optie gaan

Voor 10 miljoen zou ik hem gewoon laten gaan. Rulli maakt te vaak blunders, en is een bron van onrust. Ook bij hoge ballen vind ik dat hij vaak twijfelachtige keuzes maakt.

Phoe rulli alvarez kudus daramy weg

Geruchten/ wandelgangen
Gorter verhuren
Sanchez wijndal en edine niet goed genoeg mogen weg.
Klaassen Turkije
Berghuis Antwerpen
Bergwijn saoedi.

Nu hopen dat mislintat samen gast werken met zijn scouting en niet alleen blijft aanmodderen.

Ajax heeft niet de organisatie of daadkracht om tijdig een kwalitatieve vervanger te vinden. De vertrek van Timber waarvan we allemaal al wisten dat die eraan zat te komen moet nog worden opgevangen. Daarnaast is er volgens mij nog geen éã©n onbetwiste basisspeler aangetrokken.

Rulli is geen wereldkeeper maar heel degelijk en ervaren. Ik zou hem op het moment gewoon houden tenzij het bedrag zo immens hoog is dat je geen nee kan zeggen maar dat zie ik Bayern niet neerleggen voor een back up van zijn niveau.

7 augustus 2023 om 21:51

Het is al lang bekend wie de opvolger van Timber moet worden: Sutalo. Het enige struikelblok is nog Dinamo Zagreb zelf. Volgens Steijn wilt de speler zelf wel graag naar Ajax komen, maar Zagreb wilt (heel begrijpelijk) nog geen afscheid nemen nu ze volop aan het strijden zijn voor Champions League voetbal. Of Sutalo het wachten waard is durf ik dan weer niet te zeggen.

Wat ik hiermee eigenlijk wil zeggen is dat Mislintat vast wel een lijstje heeft met potentiële opvolgers (maar wellicht ziet hij Ramaj ook wel als eventuele opvolger). De verhalen van een eventueel vertrek van Rulli zijn er al sinds Juni dus die moet zijn voorwerk wel hebben gedaan.

7 augustus 2023 om 22:14

Voorlopig zijn er ondanks alle verhalen pas 2 onbetwiste basis spelers weg, Tadic en Timber. Voor die eerste had je geen directe vervanger nodig omdat ze Bergwijn en Godts al hadden en daar hebben ze Forbs aangetrokken.

Voor Timber is inderdaad alleen de backup pas binnen.

Alvarez zal waarschijnlijk ook snel weg gaan nu, maar daarvoor hebben ze met Tahirovic en vd Boomen al twee totaal verschillende spelers binnen gehaald die die rol op zich moeten gaan namen (al zou het me niet verbazen wanneer aan het einde van het seizoen Vos op die plek staat).

Waarom staat bij elk artikel over Ajax het hoofd van Mislintat? Het gaat toch over Rulli?

7 augustus 2023 om 22:19

Omdat Voetbalzone clicks wil genereren. Door de naam Rulli titel te houden en een foto te plaatsen waarop Rulli niet te zien is móet je het artikel openen om erachter te komen om wie het gaat.

7 augustus 2023 om 23:22

Je hebt helaas gelijk. Alleen zou iets meer creativiteit de redactie wel sieren.

Kan Ajax die Kacper Tobiasz van Legia niet halen? Dan heb je twee hele jonge keepers, waarvan er 1 in elk geval heel talentvol is. Die Duitser heb ik geeen idee van. Verder valt het mij ook op dat Livakovic van Zagreb na al die goede jaren nog steeds niet verkocht is aan een club in een grotere competitie. Van wat ik lees (geen idee of dat klopt), is de transfersom niet zo heel hoog.

On: Zou niet slecht zijn voor Ajax als ze hem nu verkopen. Hij heeft nu de stempel wereldkampioen en heeft blijkbaar een goede zaakwaarnemer.

7 augustus 2023 om 21:41

Ik snap het Livakovic verhaal ook niet zo goed. Lijkt mij een geweldige dubbele deal voor Ajax als ze Sutalo en Livakovic kunnen krijgen voor 35(?) miljoen.
Rulli is toch niet heel betrouwbaar gebleken en dat lijkt Livakovic in de interlands die ik van hem gezien heb toch wel. Hoewel ik Rulli niet zo slecht vind als sommigen beweren.

7 augustus 2023 om 22:01

Livakovic zit er nog steeds omdat het gewoon niet zo’n super goede keeper is. Hij keepte een geweldig wk, and that’s it.

Daarnaast is het ook niet een keeper in de stijl van Ajax. Van wat ik heb meegekregen van supporters en de spaarzame minuten die ik zelf van hem heb gezien is dat hij niet goed is ik het meevoetballen.

Dan kun je natuurlijk zeggen dat zijn hoofdtaak is om ballen uit het doel te halen, maar bij Ajax wordt er gewoon meer gevraagd van een keeper. Net zoals je bij Barcelona en City ook moet kunnen meevoetballen. Het hoort bij de tactiek.

Als Ajax een bod van 8 miljoen of zelfs het aankoopbedrag van 10 miljoen op Rulli kan krijgen, dan zou ik het zeker accepteren. Met Ramaj heb je nu al een goede keeper met potentie binnen en met het geld dat je voor Rulli dan eventueel zou kunnen krijgen, kan je het aantrekken van Ramaj in financieel opzicht afstrepen tegenover het vertrek van Rulli. Dan moet je wel weer een extra doelman aantrekken doordat Pasveer er tot december uitligt, of je houdt Gorter dit seizoen in ieder geval nog.

7 augustus 2023 om 21:40

Ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat die Ramaj daadwerkelijk is aangetrokken als 2e doelman. Ik denk dat Ajax al wist van de uittocht van Rulli, en dat ze wellicht afgesproken hebben om wel te doen alsof Rulli het naar zijn zin heeft. Anders denken clubs hem voor een prikkie op te kunnen halen.

7 augustus 2023 om 23:20

Silverfront,

Ja dat heb ik sinds de komst van Ramaj ook al vaker aangegeven dat ik het idee heb dat er iets rondom Rulli speelt. Mislintat gaf vorige week (voor de komst van Ramaj) al aan dat er het een en ander rondom Rulli speelde. Dat blijkt dus Bayern München te zijn, maar op de achtergrond zijn Villarreal en Sevilla ook blijkbaar de situatie in het gaten aan het houden.

7 augustus 2023 om 22:08

Ik denk dat als Bayern langs komt voor een speler die er net 6 maanden is ze toch eerst even naar het aankoop bedrag gaan wijzen.
Mocht dit gerucht waar zijn ga ik er van uit dat hij voor iets meer weg gaar dan waar hij voor kwam.

7 augustus 2023 om 23:22

Zou mooi zijn als Ajax winst op Rulli kan maken. Zat ik zelf ook wel aan te denken, maar Ajax moet sowieso minimaal proberen in te zetten op het bedrag dat ze voor Rulli hebben betaald. En als hij met wat verlies weggaat, dan hooguit 8 miljoen. Maar ik sluit ook niet uit dat Ajax misschien zelfs nog een beetje verdiend aan Rulli, als hij vertrekt.

8 augustus 2023 om 06:01

Waarom zou je hem in hemelsnaam voor zo'n laag bedrag laten gaan? Bayern heeft onlangs nog 100 mln geboden op Kane als die verhalen kloppen dus het geld hebben ze echt wel. Rulli heeft een half jaar geleden nog 10 mln gekost, heeft dat contract zelf ondertekent dus tenzij Bayeren of een andere club echt met een exorbitant bedrag komt(25+ mln) lijkt het mij best wel cruciaal om dat beetje ervaring en vastigheid binnen de selectie te behouden met alle veranderingen die binnen de selectie gaande zijn.

Gewoon voor een heel mooi bedrag lekker laten gaan. Het is een aardige keeper maar niet meer dan dat. Zou dan lekker dit Olij van Sparta proberen los te plukken of anders die Okoye terughalen naar Nederland. Dan pak je nog winst en misschien kan je een mooie deal maken met een jaar huur van Gravenberch zodat je goedkoop een tussen oplossing hebt voor het middenveld.

Er is 8 miljoen betaald voor 3,5 jaar (exclusief variabelen wat het 10 zou kunnen maken).

Vuistregel is: marktwaarde + afkoop looptijd contract (afschrijvingen)
De huidige marktwaarde is 10 miljoen.
6,9 miljoen aan afschrijvingen te vergoeden zijn (looptijd contract, exclusief salarissen/bonussen).

Volgens de huidige omstandigheden zal Ajax hem niet mogen laten gaan voor minder dan 16,9 miljoen euro. Voor een beetje marge zou er iets boven moeten op dat bedrag.

7 augustus 2023 om 22:01

Ook ik zie niet hoe een doelman van acht miljoen de bank warm moet houden. En als je moet vliegen van Amsterdam naar Spanje om familie te zien, kan dat ook vanuit Munchen. Gorter is bovendien niet verhuurd - die wordt dan tweede keeper zolang Pasveer eruit ligt.

Dat zou geweldig zijn. Zwakke sluitpost waarvoor je nog kan cashen ook! Dan Noppert halen. Alweer klaar.

Kunnen allemaal wel roepen dat rulli weg kan maar wie wordt de 1e doelman dan? Die onbekende Duitser die ze net gehaald hebben??

Voor het juiste bedrag is iedereen te koop. Geen hele stabiele keeper als je het mij vraagt. Vaak goede reddingen, maar ook echte blunders. Als Rulli vertrekt zou ik Olij halen, omdat hij nu alweer een hele goede voorbereiding heeft met nog geen tegendoelpunten. Geen eendagsvlieg dus. Dan kan hij samen met de nieuwe doelman uitvechten wie eerste en tweede keeper gaat worden.

Ik zou hem ruilen met Stanisic. Als we dan toch op de kroatische tour gaan dan hebben we gelijk een goede rechtsback.

Ligt het aan mij of wordt Ajax echt helemaal ontmanteld en kaalgeplukt. Credo: eerst afbrekend en dan opbouwen? Ik ben oprecht benieuwd of dit in de opdracht van Steijn is opgenomen en of hij dáár ja tegen heeft gezegd.

8 augustus 2023 om 04:22

Het maakt Steijn zijn werk moeilijker (minder kwaliteit) en makkelijker (het is niet zijn schuld dus lage verwachtingen). Ik denk dat hij blij moet zijn met de verkopen. Ze stellen de club in staat een nieuwe periode in te gaan en die kan hij zelf vormen met Mislintat. Als je blijft zitten met veel spelers die eigenlijk weg wilden (Alvarez Kudus Timber Tadic) en spelers die de kwaliteiten niet hebben (Daramy Bassey Rulli) dan heb je daar ook niks aan. Steijn verdient wel meer aankopen, zeker de verdediging is onthutsend zwak nu.

Voor een 20 miljoen moet je Rulli zeker gewoon laten gaan. Ik vond hem bij Villarreal al geen denderende keeper en ook bij Ajax wisselt die goeie momenten af met blunders. En dat gebeurd te vaak bij hem. Als je daar een prima prijs voor kan krijgen dan moet je hem laten gaan. Je hebt onlangs die Ramaj gehaald en ook Gorter is er nog.

Ik zou zeggen, 30 miljoen is een prima bedrag en dan kan Ajax Olij terughalen.

8 augustus 2023 om 11:37

Hoezo terughalen? Hij komt uit de jeugd van AZ.

Degelijke keeper, maar niet meer dan dat. Ik zou hem voor een goed bod (boven de 20 miljoen) laten gaan.

Snap niet wat Bayern met hem moet. Betere opties beschikbaar. Althans, in ieder geval voor wat meer geld in mijn ogen wel. En ook meer met oog op de toekomst.

Diogo Costa van Porto, Raya van Brentford (als ze geen belachelijk loandeal hadden voorgesteld, nu gaat hij naar Arsenal), Meslier, Mamardashvili, Martinez, Remiro, Simon, De Gea (transfervrij), Lafont.

Een realistisch en mooi bedrag zou tussen de 10 en 12 mil zijn, zeker gezien zijn afkoopsom en huidige marktwaarden. Ik zou Alban Lafont van Nantes een zeer goede vervanger vinden. 24 jaar en al veel ervaring waar je de aankomende jaren op kan bouwen.

Hahaha verkoopprijs 3x over de kop en strik erom heen. Dat zou een grap zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren