Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern München laat oog na komst Leroy Sané ook vallen op topscorer Ligue 1’

Laatste update:

Bayern München verzekerde zich eerder al van de komst van Leroy Sané voor aankomend seizoen en daar blijft het mogelijk niet bij wat betreft versterkingen van de aanval. Nice-Matin weet donderdag te melden dat der Rekordmeister eveneens gecharmeerd is van AS Monaco-topschutter Wissam Ben Yedder.

De 29-jarige aanvaller is pas sinds vorig jaar actief in het prinsdom. Monaco betaalde destijds veertig miljoen euro om de achtvoudig international van Frankrijk los te weken bij Sevilla en Ben Yedder heeft in zijn eerste seizoen bij les Rouge et Blanc een uitstekende indruk achtergelaten. Met achttien doelpunten was hij in het afgelopen seizoen zelfs, samen met Kylian Mbappé, topscorer van de Ligue 1.

Of Bayern inderdaad bereid is om ver te gaan voor de komst van Ben Yedder is overigens afwachten. De aanvaller tekende bij zijn entree in het Stade Louis II een vijfjarig contract en voor Monaco lijken er weinig redenen te zijn om snel weer afscheid te willen nemen van de aanvaller. De nummer negen van het afgelopen seizoen in Frankrijk wil dan ook minstens de veertig miljoen terugzien die vorig jaar voor Ben Yedder betaald werd.

Bayern zou in de Fransman een ideale speler zien om Robert Lewandowski te ondersteunen. Voor de vleugels kan trainer Hansi Flick verder al beschikken over Sané, Kingsley Coman en Serge Gnabry. Voorin lopen verder onder ook Thomas Müller, Joshua Zirkzee en Jann-Fiete Arp rond als opties.

Zou jij Wissam Ben Yedder een goede aanwinst vinden voor Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een geweldige aankoop zijn! Anders een hele goede versterking voor Manchester United.

30 juli 2020 om 10:54

Onnodige aankoop voor Bayern met Lewa als eerste spits en Zirkzee als stand in.

30 juli 2020 om 10:57

Zirkzee en Arp gaan het nog niet redden, Muller en Gnabry in de spits zijn de andere opties. Maar om die 2 van hun vaste posities weg te pakken lever je te veel kwaliteit in. V

30 juli 2020 om 11:11

Duidelijk is dat Bayern nog niet voldoende vertrouwen hebben in Zirkzee om hem als vervanger te zien. Nog te licht (wat logisch is met zijn leeftijd)

30 juli 2020 om 11:29

Zirkzee heeft nog wel een aardige weg te gaan. Zo'n jongen gaat het verschil (nog) niet maken als een Lewandowski geblesseerd is en de druk op de ketel staat.

30 juli 2020 om 15:57

Beetje ongelukkige opmerking, Zirkzee heeft dit seizoen meermaals punten gepakt voor Bayern.. Zou het persoonlijk opvallend vinden als Bayern een nieuwe spits haalt, met bovengenoemde spelers heb je twee spelers die voor de spitspositie ongeveer het hoogst staan aangeschreven wat betreft talenten. Daarnaast zou Muller er ook kunnen spelen. Ben Yedder vind ik overigens wel echt een heerlijke speler, zou hem graag bij een Arsenal of Atletico Madrid zien.

Ik vraag mij af of Ben-Yedder wel stand-in wil worden van Lewandowski , vindt hem eigenlijk te goed voor de bank.

30 juli 2020 om 11:03

Coman is al, als onverkoopbaar omschreven door Bayern. Zij komen nu al 1 vleugelaanvaller te kort.

30 juli 2020 om 12:01

Klopt, Coman blijft sws en is ook belangrijk.. 1 vs 1 niet te stoppen. Zijn scorer punten op alle wedstrijden voor Bayern kunnen beter maar zijn zeker niet slecht (geloof 70 op 158) . Het is afwachten wat Bild zegt over BY.

30 juli 2020 om 13:47

Coman moet gewoon veel meer goals gaan maken. Een buitenspeler van Bayern moet in een vol seizoen gewoon minstens 15 goals maken.

30 juli 2020 om 14:09

Klopt, hij moet eerst en vooral fit blijven. Potentie genoeg

Zou ik zeker een mooie speler vinden voor Bayern. Je moet tactisch dan wel anders gaan spelen. Wat zonde is als je echt goede buiten spelers hebt. Wordt dan een soort 4-2-4 of 4-1-2-1-2. Moet nog maar zien hoe ze dat gaan oplossen. Maar puur kwalitatief echt een goede speler.

Misschien ligt het aan mij maar Ben Yedder vind ik te kort komen voor de absolute top. Heeft het wel overal prima tot goed gedaan. Maar ik zie niet aan hem wat Bayern beter zou maken

30 juli 2020 om 11:31

Als stand-in van Lewa is hij echt wel goed genoeg hoor. Redelijke complete spits die heel erg makkelijk scoort en goed kan meevoetballen.

30 juli 2020 om 11:31

Bayern heeft wel vaker dat soort aankopen. Spelers die eigenlijk tekort komen voor de absolute top, maar bij Bayern toch wel (enigszins) hun waarde hebben.

Wauw! Als je een Ben Yedder als backup hebt is dat natuurlijk fantastisch, als Ben Yedder zelf ook tevreden is met een reserverol. Dan heb je Neuer (Nübel), Pavard (odriozola), Süle (Boateng) Alaba (Hernandez), Davies (Alaba kan ook op lb), Kimmich (Martinez), Thiago (Goretzka), Sané (Coman), Müller (Coutinho), Gnabry (Perisic), Lewandowski (Ben Yedder) Twee fantastische teams en dan kan je wat jongelingen zoals Zirkzee en Cuisance verhuren.

Nooit, Bayern moet nog een rechtsback, verdedigende middenvelder, aanvallende middenvelder en vleugelspeler en misschien nog een centrale verdediger (als Boateng of Alaba toch weggaan)tevens hebben zij nog Zirkzee en Arp als jonge talenten en gaan zij geen tweede spits kopen van 29 jaar.

30 juli 2020 om 11:34

Dus eigenlijk heeft Bayern nog een halve basisopstelling nodig? Dat zie ik niet gebeuren. Verder kun je niet gaan leunen op een 18 of 19-jarige invaller als bijna de helft van het rendement wegvalt met een blessure. Dan heb je toch liever iemand die garant staat (voor zover dat mogelijk is) voor een x-aantal doelpunten. Bij jeugdtalenten heb je die zekerheid verre van. Ik snap dus wel dat je dan bij Ben Yedder uitkomt. Natuurlijk geen topspeler, maar wel aardige breedte-versterking.

30 juli 2020 om 12:04

Bayern zal nog een rechts back halen & als thiago weggaat met tolisso nog een middenvelder. Met Cuisance heb je een goeie centrale midd die alleen maar beter kan worden onder Flick & Fein is ook terug.. ook een goeie middenvelder

30 juli 2020 om 12:52

Hoe concludeer je obv zijn reactie pin godsnaam dat Bayern een halve basisopstelling nodig heeft? Dat het benodigde spelers zijn, wil niet zeggen dat ze voor de basis gehaald worden..

30 juli 2020 om 13:02

Ik heb het over het aantal, niet over de kwaliteit...

30 juli 2020 om 13:33

Zoals de meeste supporters ben ik natuurlijk ook blij als Bayern gearriveerde spelers, het liefst grote namen, haalt. Maar Bayern heeft heel veel in de jeugd-academie geïnvesteerd en heeft in de U19 en het tweede elftal talenten lopen, die ook de kans moeten hebben tenminste af en toe in de Bundesliga te spelen. Het is al een duidelijke vooruitgang dat Bayern II in de 3. Liga en niet meer in de Regionalliga speelt. Dat is een wereld van verschil. Maar als er geen doorstroming naar het eerste is heeft het opleiden van talenten weinig zin.
Ik zou zeggen dat een rechtsback en een middenvelder genoeg zijn.

Kan aan mij liggen, maar 18 doelpunten in de L1 is toch helemaal niet zo indrukwekkend? Ik denk trouwens ook dat dit een verzinsel is, ik zie Bayern nooit een 29-jarige speler halen als back-up. En al helemaal niet als ze daar minimaal 40m voor moeten lappen.

30 juli 2020 om 11:39

Maar dat betaal je tegenwoordig nou eenmaal voor dit kaliber spelers. Een speler die er 30+ in schiet in Ligue 1, haal je zeer waarschijnlijk bij lange na niet voor 40 miljoen euro en die heeft waarschijnlijk ook geen trek om tweede viool te spelen achter Lewandowski. Dan kom je toch al snel op dit soort spelers uit.

30 juli 2020 om 12:30

Loop bijna 1op1 qua doelpunten en assists. Dat zijn geen gekke cijfers. Eerste gedachte van mij bij dit artikel: Als Auba vertrekt is dit helemaal geen gekke optie voor Arsenal. Misschien ziet Monaco iets in Mkhitaryan als ruilmiddel? Haha

30 juli 2020 om 12:54

18 doelpunten en daarmee mede-topscorer. We moeten niet vergeten dat de Framse competitie voortijdig gestopt is he. En Ben Yedder is gewoon een hele goede spits dat weet iedereen.

30 juli 2020 om 13:06

We moeten ook niet vergeten dat de Franse competitie nog wel wat niveaus lager is vergeleken met de grote competities. Ben Yedder is een goede speler, maar een speler van dat kaliber zal over het algemeen alleen als back-up gehaald worden bij een Europese topclub.

Oprecht nooit geweten dat dit een goede spits was. Dacht altijd aan Burak Yilmaz als ik zijn naam zag staan.

30 juli 2020 om 12:06

Dat is heel vreemd ? Volg je het voetbal wel ?

Ik hoop voor Zirkzee dat Bayern dit niet doet, anders kan hij misschien beter een jaartje verhuurd worden

30 juli 2020 om 13:17

Ik zou hem sowieso verhuren. Hij moet nu veel spelen. Dat kan ook in het tweede elftal maar zelfs daar is de concurrentie groot. Ik zou hem nu graag regelmatig in de 1. of 2. Bundesliga of in de Eredivisie zien spelen. Ik moet toegeven dat ik nog niet helemaal overtuigd van hem ben. Hij komt soms erg phlegmatiek over. Zou zo maar kunnen dat een van de andere talenten uit het tweede of de U19 hem voorbijgaat.

Gelijk doen! 5 star weakfoot, hoge dribbelingsnelheid en draait heel makkelijk weg van de verdedigers. En natuurlijk niet te vergeten- Hij glitcht overal door heen, elk geplaatst schot is 100% een doelpunt. Pakt ook nog eens enorm veel inform kaarten waarmee hij gedurende het seizoen de beste speler van de wereld wordt.deze reactie wordt verwijderd door VZ ivm onvoldoende onderbouwing. VZ vertel mij eens wat onderbouwing in jullie Vandale inhoudt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren