Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern is bereid clubrecords te breken voor Alexis Sánchez’

Laatste update:

Bayern München is bereid om heel ver te gaan om Alexis Sánchez binnen te halen. Volgens Kicker heeft der Rekordmeister een bedrag van zestig miljoen euro over voor de Chileense aanvaller van Arsenal. Daarnaast ligt er voor Sánchez een jaarsalaris van zo’n 25 miljoen euro klaar in Zuid-Duitsland.

Arsenal is voorlopig niet bereid om de Chileen een dusdanig salaris te bieden, waardoor een vertrek van Sánchez aanstaande lijkt. Bayern München betaalde nog nooit zoveel geld voor een speler. Javi Martínez werd in 2012 voor veertig miljoen euro van Athletic Club gehaald en is daarmee voorlopig de duurste Bayern-aankoop aller tijden.

Ook met het salaris van Sánchez is Bayern bereid om records te breken. Op dit moment is Robert Lewandowski topverdiener bij der Rekordmeister, met een jaarsalaris van zo’n zestien miljoen euro. “Het probleem is dat we ons op een markt begeven, waar bedragen worden betaald die we ons nooit voor mogelijk hadden gehouden”, aldus Bayern-president Uli Hoeness.

Moet Alexis Sánchez naar Bayern München vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topspeler en te groot voor Arsenal.
Lekker naar Bayern gaan en voor de prijzen spelen ipv spek en bonen. ( sorry gunners :s)

8 juni 2017 om 17:10

Een Engels ontbijt bestaat nog altijd uit bloedworst en bonen, geen spek en bonen! Een flink salaris bieden is logisch, maar club record met zo'n hoedanigheid breken is van de zotte.

8 juni 2017 om 17:11

Meen je niet toch? Mag wel eens, Bayern geeft nooit extreem veel uit aan één speler. 60m voor Alexis is niks in de huidige markt.

8 juni 2017 om 17:24

Dan als gevolg krijg je dat spelers als lewandowski, muller, thiago etc zich ondergewaardeerd voelen omdat ze maar de helft van zijn salaris krijgen. Ik zeg verkoop hem Arsenal en met die 60 mil kun je zeker wel een goeie vervanger vinden die niet abnormale bedragen gaan vragen.

8 juni 2017 om 17:28

Nou niks is ook een beetje overdreven. Vergeet niet dat Sanchez nog maar een contract heeft voor 1 seizoen. Natuurlijk als heel veel clubs gaan bieden dan kan de transfersom logischerwijs steeds hoger oplopen. Maar mocht het zo zijn dat Bayern de enige club is en Sachez zelf ook heel graag maar Bayern wilt, is een bedrag van 60m best veel geld in mijn optiek.

8 juni 2017 om 17:10

Arsenal is en blijft geen topclub. Als Sanches en Ozil niet vertrekken deze zomer zou ik het dom vinden want ze zouden overal is de basis staan. Oké Sanchez niet bij Barca en misschien Ozil ook niet maar verder wel. En je wil toch voor de prijzen spelen? Dat doe je bij Arsenal niet.

8 juni 2017 om 17:16

Want de FA cup is geen prijs natuurlijk.

8 juni 2017 om 17:24

Uiteraard is de FA cup een prijs maar Arsenal fans smachten naar een landstitel en die kans lijkt klein bij Arsenal.

8 juni 2017 om 18:18

De kans wordt alleen maar kleiner als beide heren vertrekken. Ik denk dat Arsenal moet proberen de selectie intact te houden en vooral in te kopen. Met als resultaat dat het een brede, maar vooral goede selectie heeft die in elke competitie kan meestrijden!

8 juni 2017 om 23:26

Ik denk dat Ozil sowieso wel blijft, die schijnt het gevoel dat hij gewaardeerd wordt belangrijker te vinden dan prijzen winnen. Wat betreft Alexis heb ik echt geen flauw idee, en ben ik ook echt in dubio. Het halve seizoen chagrijnig rondlopen en continu ballen verspelen omdat hij per se die killer pass wil geven, en dan ondertussen wel het logo kussen en op z'n borst slaan als hij scoort twee wedstrijden op rij. Daarnaast krijg ik hetzelfde idee als met RvP toen: Het team vertrouwt niet meer op haar eigen kunnen en verwacht dat Alexis elke wedstrijd voor ze wint. Dat vind ik dan weer schadelijk, en in dat opzicht zou een vertrek niet verkeerd zijn (mits er natuurlijk meerdere spelers komen die grote toevoegingen zijn waardoor het geheel dus beter wordt). Bij The Invincibles was bijvoorbeeld Henry de topscorer, maar was het niet zo dat er een gat van 30 doelpunten tussen hem en zowat elke speler zat (gechargeerd gezegd natuurlijk!). Zoiets werkt in mijn ogen net iets beter, want dan is het voor de tegenstander lastiger om jouw team te neutraliseren. Zwaar in dubio dus, want ik zie natuurlijk het liefst Alexis blijven en daar de toppers bij komen!

Gezien de vraagprijzen die ik voor andere spelers zie, is dit nog een schijntje. Is een absolute topspeler met in het veld een werklust die ze in Duitsland wel kunnen waarderen.

8 juni 2017 om 18:21

60 miljoen met een eenjarig contract is wel abnormaal veel hoor. Weinig spelers met zo'n kort contract die voor zo'n prijs weggaan.

8 juni 2017 om 18:51

Precies, da's gewoon 5 miljoen per maand eigenlijk. Afgerond (met 50 weken) dus 1,2 miljoen per week.

Arsenal kan daarmee niet klagen en kan bijna niet anders dan verkopen, al geloof ik weinig tot niks van dit bericht van Kicker. 25 miljoen per jaar, laat me niet lachen.

9 juni 2017 om 07:07

De verschillen tussen 1 en 5 jaar contracten zijn niet zo groot meer, zeker niet bij spelers van deze leeftijd en statuur. Het is tegenwoordig gewoon een kwestie van vraag en aanbod, en er is tegenwoordig meer geld op de markt dan goede spelers. Als er meer dan 2 geinteresseerden zijn voor 1 speler, dan maakt zijn contractduur echt niet meer uit en wordt er toch wel weer overbetaald.

De zaak veranderd als de club van de speler af wil, de speler zelf moeilijk gaat doen of de speler niet in vorm is, maar van alle 3 is geen sprake en er zijn meer dan 2 geinteresseerden.

Edit: Bijvoorbeeld een Messi wordt ook niet goedkoper of ie nou een 1 jarig contract heeft of 5 jarig contract.

Dan zie ik hem liever naar Juve gaan op de plek voor mandzukic.

8 juni 2017 om 17:16

Sanchez kan niet doen wat Madzukic doet. Dat hele ding zit em in dat Madzukic de back op fysiek aftroeft. Tuurlijk brengt Sanchez meer voetbal maar hij wilt te veel de bal in de voeten en dat is bij Juve de rol van Pjanic en dyabala

8 juni 2017 om 18:48

Ik vind het heel knap hoe Allegri Mandzukic heeft ingepast. Maar als Juve eindelijk de cup met de grote oren wil pakken, moeten ze toch wat meer echte voetballers halen en beperkte spelers zoals Mandzukic en Khedira degraderen naar de bank. Anders blijven ze gewoon net hangen onder de absolute top. En dan heb je met Mandzu tenminste ook wat om in te brengen in plaats van een Cuadrado en Lemina.

8 juni 2017 om 20:11

Juve zal nooit de cup met de grote oren pakken

8 juni 2017 om 23:28

Altijd blijven geloven het Alex !. Twee finales in drie jaar is ontzettend knap, en dat betekent dus absoluut dat Juventus het weer kan doen! Bovendien vind ik jullie selectie eigenlijk elk jaar beter worden tot nu toe, dus zeg nooit nooit

Bizarre jaarsalaris als dit waar zou zijn en ook de transferprijs zal ongetwijfeld fors zijn, maar dat is de markt van tegenwoordig..

Zou overigens wel een topaankoop voor Bayern zijn, aangezien Robben en Ribã©ry sowieso al blessuregevoelig zijn en ook niet meer heel veel jaren voor zich hebben en Douglas Costa waarschijnlijk ook verkocht zal worden.

Neuer
Kimmich/Aank
Boateng
Hummels
Alaba
Vidal
Thiago
Robben
Müller
Sánchez
Lewandowski
8 juni 2017 om 17:20

Het is veel geld maar wat een fantastische opstelling hebben ze dan!!!
s'werelds beste keeper, twee fantastische centrale verdedigers en voor de rest stuk voor stuk wereld toppers.

Lijkt me aan de ene kant sterk dat een club als Bayern, die er bekend om staan een goed financieel beleid te hanteren, zo'n jaarsalaris gaan uitkeren. Dat hij grootverdiener wordt kan ik best begrijpen, maar zoveel miljoen meer gaat krijgen dan de huidige nummer 1, niet.

Aan de ene kant is het inderdaad wel zo dat de markt op zijn kop staat en dat zulke bedragen nodig zijn om de topspelers binnen te halen.

Hoe dan ook zal dit een serieuze versterking zijn voor Bayern, gezien Robben en Ribery lang niet meer alles spelen en Costa en Coman ook nog niet het gewenste niveau laten zien.

Als Arsenal dit doet... hoezo 110 miljoen willen betalen voor Mbappé, en deze echte winnaar dan laten gaan? Juíst deze twee samen heb je voorin nodig!

Hoop wel dat hij naar bayern komt maar er mag dan wel een stuk van zijn salaris af want 25 miljoen is veel te veel vergeleken met het rest van het team.

Grapje zeker? Dan had je Kroos liever ook die 13 mil per jaar kunnen geven.

Hieruit kun je wel concluderen dat Bayern een fantastisch transferbeleid voert. Met elke aankoop die ze doen worden ze alleen maar sterker en hebben tot dusver geen absurde bedragen uitgegeven.

8 juni 2017 om 18:28

Net zoals Renato Sanches natuurlijk, kwam gratis binnen en bleek een fantastische aankoop.

8 juni 2017 om 18:54

En hij is al 34

8 juni 2017 om 18:52

En als dit waar is, is het niet het fantastische transferbeleid wat ze uitvoeren, maar uitvoerden. Dat salaris is echt belachelijk tov de rest van de spelers in Duitsland.

40 miljoen en Douglas Costa. Dan wens ik Alexis veel plezier met zijn prijzen. Kunnen we ook direct zien hoe goed Alexis is zonder de totale vrijheid en volledige aanpassing van het team op hem, waar hij momenteel zo van profiteert.

8 juni 2017 om 23:29

Douglas Costa vind ik zo wisselvallig als maar kan, dus hij past precies bij Arsenal! Ik heb geen flauw idee wie er dan moet komen, maar dan zie ik toch liever een soort vechter als Alexis dan een mooi weer voetballer waar we er al ontzettend veel van hebben..

8 juni 2017 om 23:38

Het gaat er ook niet om dat hij beter is dan Alexis, maar dat je aan alles ziet dat Alexis allang met zijn hoofd bij een andere club zit + contract voor een jaar. Je moet toch iets, dan maar een speler ruilen. Bij Bayern loopt niet geweldig veel rond wat ik graag bij Arsenal wil zien (en een mogelijkheid is). Dus hem of Martinez lijkt me prima ruilmateriaal

480k per week? Voor dat bedrag verwacht je minimaal dat hij over water kan lopen. Dat 190K meer dan Lewandowski....

Als dat jaarsalaris waar is dan heb je echt scheve verhoudingen in het elftal en ga je ook scheve gezichten krijgen. Nr 2 op de lijst krijgt 16 miljoen (wat al belachelijk is) en komt er nu iemand die in een keer 25 miljoen gaat verdienen?? Dat is gewoon bijna 50% meer dan de nr 2 en bij elkaar misschien een kwart van wat het elftal totaal verdiend. Mag toch niet hopen dat Bayern dat bereid is neer te leggen, want als ze dat in Duitsland ook al gaan doen zullen spelers alleen nog maar naar 3 competities willen. De Uefa moet toch ook inzien dat dit niet langer door kan, ik hoop toch echt op een salariscap. Zou echt zonde zijn als dit echt waar blijkt te zijn.

8 juni 2017 om 19:34

Ik ben het met je eens dat die salarissen behoorlijk uit de pan rijzen maar hoe moet die salariscap er dan volgens jou komen?

De Uefa is machtig maar het lijkt me bijzonder sterk dat zij de clubs kunnen vertellen hoeveel zij hun spelers mogen betalen.

9 juni 2017 om 00:44

In de NBA doen ze dat al jaren, dus het is zeker mogelijk. Voetballerij is de enige professie die altijd maar is blijven stijgen, zelfs tijdens crisis. Het percentage van loon tov uitgaven van een club stijgt ook al jaren. En het voetbal is er zeker niet beter op geworden.

Yes go hoenness! Wij hebben het allerbeste koop beleid maar Bayern begrijpt dat het in deze tijd haast 'verplicht' is om groot geld uit te geven wil je meedoen voor de grote toernooien. Het liefst zie ik Ousmane Dembele komen maar bvb laat hem niet gaan. Coutinho is naast Sanches ook een optie. Verder heb ik liever dat Costa gewoon blijft maar dat Ribery weg gaat.

Leuk dat Bayern hun principes willen behouden maar 60m voor Alexis in de huidige markt is een "wenger bod". Oftewel een onzin bod. Een 80m is makkelijk haalbaar voor Arsenal.

Als ik Bayern München was zou ik Sanchez gewoon hetzelfde salaris als bij Arsenal aanbieden en geen cent meer. Sanchez heeft dan de keus om bij Arsenal te blijven of naar Bayern München gaan waar hij hetzelfde gaat verdienen, maar daar tegenover staat wel dat hij voor internationale prijzen speelt bij een absolute topclub met een echte, puur 'deutsche siege mentalität'. Voor Sanchez is de keuze dan snel gemaakt, lijkt mij.

Geld besparen is overigens het leukst aan geld verdienen, in dit geval zou Bayern München paar knaken op onodige salaris uitgaven besparen. Afijn, als iemand wel goed weet hoe je met geld om moet gaan dan is het Bayern München wel, dus ik hoef hen ook niet te vertellen wat ze met al dat geld moeten doen. Ik besef dan nu pas ook dat deze reactie totaal waardeloos is en geen enkele toegevoegde waarde heeft. Hierbij heb ik u, de lezer, één minuut van uw leven gestolen. Doei.

Voor 60 miljoen is hij waarschijnlijk niet haalbaar en 25 miljoen per jaar moet je als club gewoon niet willen. Ik begrijp de interesse van Bayern, maar het lijkt me een hele slechte zet om mee te gaan met zulke salarissen. Sanchez is wel een speler voor wie ik het clubrecord zou willen breken (40m) maar je moet niet uit gaan komen op 80-85m.

Een versterking is Sanchez wel, maar is hij ook echt nodig? (neem aan als vervanger voor Ribery en Robben).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren