Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayer Leverkusen haalt Donati en lijkt ‘dure’ Alderweireld te vergeten

Laatste update:

Toby Alderweireld was een serieuze kandidaat voor Bayer Leverkusen, maar het heeft er alle schijn van dat de Belg niet meer hoeft te rekenen op een transfer naar de nummer drie van het voorbije seizoen in de Bundesliga. Bayer Leverkusen gaf bij monde van directeur Wolfgang Holzhäuser al aan geschrokken te zijn van de vraagprijs van de Ajacied (circa 7,5 miljoen euro) en nu heeft de club Giulio Donati aangetrokken.

/

De 23-jarige Donati, met Jong Italië verliezend finalist op het EK Onder-21, komt over van Internazionale. Het voorbije seizoen speelde hij op huurbasis voor Serie B-club Grosseto. De verdediger heeft een contract getekend tot medio 2017. Hoewel Donati alleen uit de voeten kan als rechtsback en Alderweireld ook in het centrum kan spelen, heeft het er alle schijn van dat de Ajacied niet meer hoeft te rekenen op een transfer naar Leverkusen.

“We zijn ervan overtuigd dat hij de rechtsbackpositie goed gaat invullen”, laat algemeen directeur Holzhäuser optekenen via de officiële kanalen van de club. Holzhäuser krijgt bijval van sportief directeur Rudi Völler. “Donati was basisspeler bij Italië Onder-21 en hij heeft veel ervaring opgedaan in de Serie B. Met zijn goede prestaties op het EK heeft hij ons gelijk bewezen, we gaan nog veel plezier aan hem beleven.”

Bayer Leverkusen zou een goede club geweest zijn voor Toby Alderweireld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

go naar Liverpool, mooiere club in mooiere competitie..

21 juni 2013 om 16:27

Mee eens! Bayer Leverkussen is ook geen stap vooruit, maar wel de competitie Bundesliga. Met alle respect, dan kan hij net zo goed bij Ajax blijven en anders wat je zegt naar Liverpool / Tottenham gaan, samen met Jantje Vertonghen in de CV spelen.

21 juni 2013 om 16:31

Derde worden met een punt achter Dortmund is geen vooruitgang?
Zet die ajax-bril toch eens af.

21 juni 2013 om 16:36

Bijna nooit Cleague en dit was ook incidenteel dat leverkussen zo hoog is geëindigd volgend jaar gaan ze dat zeker niet herhalen. Maar jij laat het nou overkomen alsof Leverkussen een droomclub is en dat is het verre van niet. De Bundesliga is een competitie die aan het groeien is maar ik denk dat Alderweireld wel eens betrokken kan gaan worden met een deal met Heitinga Everton.

21 juni 2013 om 16:39

Leverkusen eindigt de laatste jaren wel steeds in de subtop hoor.
Maar idd is geen droomclub en kampioen gaat ie daar ook nooit worden. Alles is voor Bayern de komende jaren.

21 juni 2013 om 16:43

Nee, want van PEC naar AZ is ook geen vooruitgang. Zijn vorig jaar op een gelijk aantal punten geëindigd...

Zucht!

21 juni 2013 om 16:45

Vdv

Met alle respect, maar voetballen bij een middenmoot in Duitsland is zwaarder dan Ajax. Hoger niveau dan Ajax qua competitie en trainingen.

Het enige verschil is geen Europees, maar goed die zes wedstrijden kan je eigenlijk niet meetellen, aangezien nl"se clubs hedendaags niet verder komen dan de groeperende.

En om nou bij Ajax te blijven omdat je zes wedstrijden CL speelt, in alleen de eerste helft bij seizoen, dat is echt geen reden om bij Ajax te blijven.

Iedereen met voetbal verstand weet dat leverbaar. Wel degelijk een stap hop is,
Iedereen praat hier over Noor kampioen etc Wtc.

Geloof me geen ene Nederlandse club wordt kampioen in Duitsland.

21 juni 2013 om 16:50

Hiermee doe je Bayer Leverkussen te niet, ze eindigen de laatste jaren vrijwel elke keer in de top. En 1 punt achter BVB is een klasse prestatie. Daarbij biedt Leverkussen in de CL meer perspectief dan Ajax, naar mijn mening

21 juni 2013 om 17:02

Weder Bremen zelfde verhaal, paar jaar geleden werd ik de monden gesnoerd en nu spelen ze voor degradatie Als Kiesling weg gaat, dan is het helemaal gedaan voor Leverkussen, want hij is echt de man voor ze.

Bayern Munchen, Dortmund en Schalke blijven de beste in Duitsland.

21 juni 2013 om 19:31

vd.vaart. Denk zelfs dat wanneer Kiessling weg gaat dat Leverkusen met jongens als Wollscheid, Toprak, Bender, Rolfes, Castro, Leno en Milik (wat een talent in de spits is dat zeg!) Ajax gewoonweg overrompeld.... Leverkusen is op nagenoeg elke manier een sportieve en financiële verbetering.

Dit zijn de eindstanden van de laatste vijf seizoenen. kijk ernaar en je ziet dat er gewoon geen verschil is tussen Schalke en Leverkusen als je kijkt naar het sportieve aspect. Dat Leverkusen het zo lang al in de top van Duitsland volhoud zou juist een ajax-fan die altijd zo hamert op de eigen jeugdopleiding toch te prijzen moeten vinden toch!?

Leverkusen werd de laatste jaren: 3e, 4e, 2e, 4e, 8e

Schalke: 4e, 3e, 14e, 2e, 9e

21 juni 2013 om 16:30

Moet Liverpool Alderweireld wel willen..

Als Liverpool een optie was had Alderweireld ook wel voor Liverpool gekozen..

21 juni 2013 om 16:59

Met een prijskaartje van 7,5 miljoen en het gerucht dat Liverpool de interesse in Papadopoulos heeft laten varen, omdat Schalke 04 een te hoog bedrag vraagt, zou ik niet uitsluiten dat hij alsnog naar Liverpool komt.

Mocht Liverpool hem halen voor 7 miljoen hoor je mij niet klagen. Vind het een prima verediger die voor mijn gevoel nog niet aan zijn top zit. Zie hem wel verder groeien met een goede CV als Agger naast hem en een routinier als Toure in de selectie. Hij doet niet onder voor Vermaelen toen die wegging bij Ajax en men kan wel zeggen dat hij minder is dan Vertonghen, maar Vertonghen had veel meer de vrijheid om mee op te komen en kon zich daardoor meer onderscheiden(natuurlijk was het meer een leider), net als dat Moisander dat nu ook vaak doet. Dan moet er toch iemand staan die de verdediging goed neerzet en zorgt dat men niet in de omschakeling wordt verrast.

Papadopoulos is natuurlijk wel de gedroomde aanwinst, maar als Schalke tegen de 20 miljoen wilt, moet er toch gekeken worden naar goedkope alternatieven en daar valt Alderweireld zeker onder.

21 juni 2013 om 17:03

@lfc11

Als jullie Alderweireld overnemen voor 7 miljoen ben ik ook redelijk tevreden

21 juni 2013 om 17:25

Kan ik geloven, overschatte speler die geregeld een dom slippertje maakt en vaak in zijn rug gepakt word. Geen Liverpool materiaal indien zij terug naar de top van de PL willen. Ook vraag ik mij af of Toby nog veel groeimarge heeft, hij is 24 en toont vaak aan tekort te komen, hij is geen Vertonghen, die stond op de leeftijd van Alderweireld al vele malen verder.

Donati? Was dat niet die toneelspeler tegen Jong Oranje! In ieder geval een goede verdediger, tegen Jong Oranje liet hij dat bij vlagen ook zien. Jammer voor Toby Alderweireld. Ik denk echter wel dat er nog een club voor hem komt.

21 juni 2013 om 16:28

Oeh, iemand met als naam Suarez 7 die een ander een toneelspeler noemt. Dat is toch op z'n minst gewaagd!

On: 7,5 miljoen voor Toby is een prima prijs voor een prima verdediger die toch zijn sporen wel verdiend heeft in de eredivisie. Leverkusen was ook een mooie club geweest. Voor Ajax komt het niet slecht uit als hij nog een jaartje blijft.

21 juni 2013 om 20:02

Stel je niet aan..

Leverkusen wilde Alderweireld misbruiken als rechtsachter dus beter dat hij daar niet heen gaat.

Ik denk dat Alderweireld toch echt een betere optie is dan Donati alleen al door zijn ervaring. Dus het is jammer dat Leverkusen het niet doet want het zou een heerlijke club zijn geweest voor Toby.
Zonde.. snap ook niet dat ze die Donati hebben gehaald als RB als ze ook interesse hadden in Alderweireld..

21 juni 2013 om 16:29

Misschien dat ze Alderweireld als rechtsback wilden gebruiken :s
Hij speelt er bij België maar hij komt zoveel beter tot zijn recht in het centrum. Maar goed dat het niet doorgaat dan.

Ik denk dat ze met Alderweireld een stuk meer kwaliteit en ervaring binnen zouden halen waar logischerwijs een redelijke prijs tegenover staat..jammer voor Toby.

Dit zou echter jammer zijn voor Toby. Bayer was de ideale stap in zijn carrière.

Ik vind het echt maf. Als je 7.5 mille te duur vindt vraag ik me oprecht af waarom je überhaupt begint aan Alderweireld. Natuurlijk, nooit geschoten is altijd mis, maar persoonlijk vind ik 7.5 mille een prima prijs voor iemand a la kaliber Toby. Wat een drama-soap dit.

Ik vond Leverkusen ook niet echt een stap vooruit. Zie Toby het liefst in de Premier league, maar ja weinig intresse vanuit die hoek.

7,5 milj voor deze beperkte verdediger. De hoofdprijs voor vertonghen snap ik maar dit is echt kul. Deze jongen blinkt uit in onzekerheid, is opbouwend niet de beste en verdedigend laat hij ook zijn steken vallen. Voor Eredivisie begrippen een prima verdediger maar in de Bundesliga niet meer dan een wat onder talent. 3 milj maximaal maar ja Ajax wil natuurlijk het onderste uit de kan. Lachwekkend deze zet van Overmars en Co. Die heb het te hoog in de bol.

21 juni 2013 om 16:37

Ik vind jou echt heel erg grappig. ik vermaak me altijd prima als ik jou teksten leest en dan vooral als het om ajax gaat!
En wat ik nou zo goed van jou vind is dat je altijd objectief kan reageren!
Petje af hiddenbaard

21 juni 2013 om 17:06

Dank je en ben blij dat mijn teksten aan slaan. Hopelijk steek je er nog wat van op zo niet geniet er van.

21 juni 2013 om 16:43

Gelukkig maken verdedigers als Mexes, Pique, Skrtel, Lescott, Vermaelen nooit een fout. Ik kan in de eredivisie geen betere verdediger dan Toby noemen (De Vrij en BMI in potentie maar nu zeker nog niet). Ik zeg niet dat Alderweireld de wereldtop gaat bereiken, maar bij een club als Milan, Liverpool, Arsenal, Valencia kan hij zeker mee. Dus 7,5 is een prima prijs voor een international en in mijn ogen wel een betrouwbare verdediger.

21 juni 2013 om 17:01

Je maakt jezelf belachelijk met opbouwend niet de beste.
Je kan vinden wat je wilt over Ajax maar de verdedigers kunnen zowat altijd opbouwen.

21 juni 2013 om 17:08

Precies je hebt gelijk. Helaas valt deze jongen net buiten de boot. Beperkt en gehyped in de mouse divisie.

21 juni 2013 om 17:29

Deze micky Mouse competitie wist anders wel 6x de CL te winnen tegenover slechts 7 keer van de Duiters... hoe slecht is onze competitie dan? Of ga je nu zeggen dat Ajax in de jaren 70 3x won en dat dit niet meetelt? Zullen we dan die van Bayern er ook maar van aftrekken? ('74'75'76)
Je kunt zeggen wat je wilt, maar Nederland heeft geen micky mouse competitie.

Verdedigers worden in Nederland altijd ondergewaardeerd en daaraan doe jij vrolijk mee.. Toen Vertonghen wegging, of Escude of Vermaelen werd continu gezegd dat ze het niveau niet aankonden, maar alle 3 speelden/spelen ze bij een goede club. Oja ik was Maxwell (lb), Chivu nog even vergeten...
De verdedigers van Ajax staan hoog aangeschreven vanwege hun opbouwende kwaliteiten... iets dat niet veel verdedigers in europa beheersen.

22 juni 2013 om 09:45

Wow jij leeft wel heel erg in het verleden.

Laten we eerlijk zijn. 7,5 miljoen is ook best veel voor Alderweireld. Ik vond Vertonghen twee keer zo goed als hem en hij werd verkocht voor 8,1 miljoen als ik me niet vergis? Ik vind 6, hooguit 6,5 miljoen waard.

21 juni 2013 om 16:48

Ja en Caroll werd voor 40 miljoen verkocht, dan moeten ze Fischer straks voor 60 verkopen.
Als clubs zouden weten dat Vertonghen zo geweldig zou presteren was hij wel 20 miljoen waard geweest. Vertonghen werd trouwens voor 10 verkocht met 2 miljoen variabel.

Snap ook niet wat je punt is, als je hem 6,5 waard vindt is 7,5 maar een miljoen meer.
En als Leverkusen met een openingsbod van 6,5 kwamen waren ze er huis wel uitgekomen maar wat denken ze: dat ze een international en prima verdediger voor 5 miljoen kunnen ophalen. Dan kan Ajax hem zelfs beter houden en volgend jaar gratis weg doen (al zal dat laatste niet gebeuren)

21 juni 2013 om 17:53

Voor verdedigers wordt in de regel minder geld uitgetrokken dan aanvallend ingestelde spelers. Daarbij komt dat Alderweireld niet zo'n super seizoen heeft gehad i.m.o. Hij leek beter te spelen toen Vertonghen nog bij ajax zat, en wellicht heeft hij zich toen aan zijn niveau kunnen optrekken. Net zoals Da Costa destijds bij PSV deed toen hij het centrum met Alex vormde. Toen hij zonder Alex in de verdediging stond, was hij beduidend minder. Mijn punt is dat ik 7,5 miljoen vrij veel geld vind voor een verdediger afkomstig uit de eredivisie die niet een heel geweldig seizoen heeft gehad. Dat moet je ook in je redenatie meenemen; een spelers afkomstig uit de eredivisie zijn een stuk goedkoper dan gelijkwaardige spelers in een grotere competitie. Ik dacht dat Ajax 8 miljoen kreeg voor vertonghen, maar als ze inderdaad dicht tegen de 10 aanzitten hebben ze naar mijn mening uitstekend zaken gedaan. Zowel Ajax als de Spurs.

21 juni 2013 om 16:51

Alsof Vertonghen de maatstaf is. Vertonghen was gewoon het koopje van het jaar voor Tottenham, die lachen zich nog hun ballen uit de broek.

Alderweireld is zeker 8 waard, Vertonghen was wel 13 waard.

Zou mooi zijn als de jong en alderweireld gewoon nog jaartje bij ajax blijven en bijtekenen. Eriksen gaat waarschijnlijk wel verkocht worden.

Alsof Alderweireldop de RB positie wilt spelen.

Denk dat hij nog jaartje bij ajax blijft

Denk niet dat Alderweireld hier een zo heel erg grote kans heeft laten liggen. Simpelweg omdat ik denk dat Bayern en Ajax van een ongeveer gelijk niveau zijn.

Er is nog genoeg tijd en de tranfer window is ook pas net paar weken open. Ik zie Toby Alderweireld echt nog wel vertrekken naar een Duitse/engelse/spaanse subtopper.

Vertonghen heeft zijn transfer ook wat moeten forceren. Ajax lijkt me echt een zeer moeilijk onderhandelaar. Ze willen niet graag veel betalen voor spelers, maar willen veel krijgen voor hun eigen spelers aan meer prijzen die ze eventueel niet zelf niet zouden betalen voor een versterking.

Toby zal zich toch moeten laten gelden als hij wilt vertrekken.

21 juni 2013 om 16:30

Ze willen niet graag veel betalen voor spelers, maar willen veel krijgen voor hun eigen spelers aan meer prijzen die ze eventueel niet zelf niet zouden betalen voor een versterking.

Je zegt het alsof dat iets raars is, maar dat is doodnormaal. Beleid voeren noemen ze dat.

21 juni 2013 om 16:32

Ik vind de transferprijzen die sommige clubs vragen soms echt belachelijk hoog, maar in dit geval kan ik Ajax wel volgen hoor. 7.5 miljoen voor Alderweireld, dat is toch niks te veel? Voor een verdediger nog vrij jong (24), toch al een pak ervaring (titels gewonnen, CL gespeeld, Rode Duivel) en natuurlijk een hoop kwaliteiten. Bovendien kan hij zowel centraal achterin als op rechtsachter en is het ook mentaal nog eens een verstandige, rustige kerel. Ik vind 7-8 miljoen een perfecte prijs. Anderlecht bijvoorbeeld vraagt zo'n 10 miljoen voor Kouyaté, die ik qua niveau vergelijkbaar vind aan Alderweireld

21 juni 2013 om 16:37

Dat is waar, ik vind het enkel jammer voor Alderweireld, Leverkussen zou echt wel mooi voor hem geweest zijn. Hopelijk komt er nog een goede club voor hem.

21 juni 2013 om 17:00

Hoe moet Ajax het anders doen? Spelers duur binnen halen en voor een prikkie verkopen?

Ajax heeft geen sjeik en moet zelf zorgen dat het financieel op orde is. Dat lukt enkel door winst te maken. Dergelijk transferbeleid helpt daarbij. Niks geks aan, maar als jij je daaraan wil irriteren..

Volgens mij wil dit niet per se zeggen dat Alderweireld nu niet naar Leverkusen gaat. Al is die kans nu wel reëel. Persoonlijk vind ik het jammer, Leverkusen zou zowat de ideale club geweest zijn voor Toby om zich verder te ontwikkelen. De stap naar de echte top van de PL, Bundesliga, PD of Serie A lijkt me nog te hoog.

Maar deze evolutie komt volgens mij ook wel door Alderweireld zelf, die nooit echt duidelijk heeft aangegeven dat hij dolgraag naar Leverkusen wou. Volgens mij hoopten (hopen) hij en zijn entourage nog steeds op een Pl-club, vandaar het getalm. Wat de transferprijs betreft, vind ik 7-8 miljoen wel het gepast bedrag voor een van de beste verdedigers van de Eredivisie.

Denk dat hij gewoon bij Ajax blijft.
Er gaat geen club 7,5 miljoen voor hem neerleggen.

Weet je, het zou me eigenlijk niet verbazen dat Alderweireld, Eriksen en De Jong gewoon blijven, we eindelijk eens een goede rechtsbuiten halen en dat wij de grote winnaar van deze transferperiode gaan worden. Maar het is nog heel erg vroeg en ik ga er gewoon van uit dat minimaal 1 van die 3 zal vertrekken.

21 juni 2013 om 17:01

Het zou enkel positief zijn als Eriksen en Alderweireld dan ook hun contract zouden verlengen.

Dan niet. Ik wil hem graag er bij houden bij Ajax.

Er staat in de text dat Donati voor rechtsbackpositie is gehaald. Toby kan er wel spelen (rode duivels) maar in principe misbruik je hem en vooral zijn voetballende kwaliteiten daar. Ik neem gewoon aan dat ze Toby voor CV halen en dan betekent deze aankoop van Leverkusen niet dat ze Toby hebben opgegeven!

7,5 te duur!!!?? Hoeveel moet die Donatti dan wel niet gekost hebben. Volgens mij zit hier meer achter. Don't worry Toby. Gewoon blijven wachten. Voor jou zit er een mooiere club in aanzicht.

Wat ik me nou afvraag, stel dat zowat elke club die Alderweireld wil hebben serieus met Ajax in onderhandelingen gaat, maar afschrikken van de vraagprijs en dat op 2 september Alderweireld nog gewoon een Ajax-speler is, wat er dan gaat gebeuren? Gaat Ajax dan nog steeds aan 'het beleid' vasthouden door Alderweireld op de bank te zetten als hij niet wil verlengen? Want in principe is het dan de schuld van Ajax dat hij er nog speelt, dan lijkt het me ook onredelijk om Toby te laten banken puur omdat Ajax er niet uit kan komen met andere clubs. Ik vind het prima dat een speler een jaar lang op de bank wordt gezet als hij weigert z'n contract te verlengen en verder elke andere aanbieding van andere clubs ook weigerd omdat hij ergens transfervrij z'n hantekening wil zetten met een vette tekenbonus, maar mochten er wel degelijk clubs interesse tonen en Alderweireld ziet die club ook gewoon zitten, dan moet Ajax ook enigszins meewerken. Ik snap dat het nu natuurlijk nog lang niet zo ver is, er is nog tijd zat, maar ik ben toch benieuwd of ze dan nog zo strak aan het beleid vasthouden, daar heb je namelijk alleen maar jezelf mee.

21 juni 2013 om 16:54

Als je een beetje abstract zou denken, dan zou je beter weten. Ajax wil gewoon een signaal afgeven dat ze niet zitten te wachten op spelers die transfervrij vertrekken, zeker niet als Ajax ze (deels) heeft opgeleid en ze de kans heeft gegeven om een hoger niveau te bereiken. Als ze nu zeggen, ja als je contract afloopt dan moet je eigenlijk een jaar op de bank maar voor belangrijke spelers maken we een uitzondering. Dan werkt zoiets niet meer.

Het is de bedoeling dat zulke situaties niet meer voorkomen. Ik verwacht trouwens dat Eriksen en Toby gewoon verkocht worden hoor en zo niet, Ajax laat hen echt geen jaar op de bank zitten hoor. Dat is gewoon een statement en zal bij spelers als Lukoki wel eventueel gebeuren, net zoals bij Feyenoord en Leerdam. Stel dat Pelle in zo'n situatie kwam komend jaar, die stellen ze echt wel op hoor.
Maar nogmaals, het gaat om het uitdragen van het beleid: verkocht worden of bijtekenen. Daarnaast denk ik Alderweireld gewoon verlengt hoor als hij niet verkocht wordt en dan met Ajax in zijn contract zal laten zetten dat hij het jaar erop voor 5 miljoen of nog minder weg mag

Overigens is er niks mis met een vraagprijs van 7,5 miljoen en de afgelopen jaren zijn er zelden spelers van Ajax al voor juli verkocht. Dat komt later op gang, laten we hopen dat er begin juli duidelijkheid is en niet pas als we al 3 wedstrijden onderweg zijn in augustus

Natuurlijk. Je gaat toch geen 7,5 miljoen geven voor Toby. Als je ook nog goedkoper een verdediger kan krijgen van Jong Italy, dan wist ik het ook wel. Ajax gaat zijn spelers niet kwijt raken voor de bedragen die ze vragen. Die tijd is voorbij.

Goede speler voor Leverkusen kan helaas niet het Niveau dat inter gewoonlijk naastreeft aan maar wel een redelijke speler

21 juni 2013 om 17:16

Donati is 10 x beter dan Jonathan, Pereira en Nagatomo. Maar onze goede vriend Branca doet weer het jong talent weg, ik ben benieuwd wie hij nu gaan halen. Waarschijnlijk weer een bejaarde als Rocchi. Waarom niet Donadel, Miccoli, Gamberini??? Nu gaat ook weer het gerucht dat Inter en Milan spelers willen wisselen. Nocerino naar Inter, Ranocchia naar Milan. Jezus zeg, ik zit echt te bidden dat dit niet gebeurd. Branca maakt Inter kapot, en niemand anders. Ik ben me al op aan maken voor weer een waardeloos seizoen. Je zult zien, Donati gaat het goed doen bij Leverkussen en gaat terug komen in de serie a, waarschijnlijk naar Juve of Milan en wij blijven met legen handen over, en hebben weer een matige Argentijn/braziliaan/uruguayaan als back. Ik hoop zo hard dat Paulinho komt, hij is echt goed. Maar als het aan Branca ligt.. Komt hij zeker af een matige zuid-amerikaan. Branca, zelf een italiaan wilt precies dat al onze italianan weg gaan. Donati, Cassano zijn al weg, hopelijk niet Ranocchia

Branca Vaffanculo !!

21 juni 2013 om 18:10

onzin hoor Donati is nooit in aanmerking gekomen voor een plekje bij inter ga nou niet iedere beslissing afdoen als een slechte want Donati komt niet eens in de buurt van een interwaardig niveau en dat van dat er geen italianen spelen So what? Internazionale heeft zn naam wel ergens aan te danken he...

21 juni 2013 om 18:43

Jij bent een supporter dat de negatieve dingen van de club precies niet wil zien. Dus jij gaat beweren dat Donati slechter is dat Nagatomo , Pereira en Jonathan? Donati was een van de vele uitblinkers op het Eku21. Nagatomo is niet zo slecht, Pereira en Jonathan zijn dramatisch. Mij maakt het ook niet veel uit welke nationalieteiten Inter heeft, we zijn een club die open staatd voor buitenlandse spelers.en dat is juist het mooie aan Inter, niet alleen Italianen die de clubs domineren zoals bij Juve en Milan, nee bij ons is iedereen gelijk en iedereen is welkom. Maar om Bijna al onze Italianen te verkopen, en bijna zonder te zittezn vind ik erover gaan. Branca moet ontslagen worden, net zoals zijn vriendje Ausilo.

21 juni 2013 om 17:27

Ik vind het wel opvallend hoor. Hoeveel rechtsback heeft Inter nu nog over? Zanetti is geblesseerd en Campagnaro (als die komt) presteert het best centraal achterin. Ook al zal hij waarschijnlijk nooit het niveau van Zanetti indiens topjaren halen, veel betere opties heeft Inter op het moment niet volgens mij.

Wanneer stoppen we er nou eens om Liverpool een mooie club te noemen.

Dat was het ééns , maar al lang niet meer. Spelers- en trainerskerkhof geworden en er ontbreekt elke visie

21 juni 2013 om 17:02

Nog steeds een schitterende club. Trainerskerkhof kan je beter bij Chelsea zijn. Er was een visie maar de verkeerde. Nu zijn er nieuwe mensen aan het roer met een nieuwe visie en wilt men door middel van jonge talentvolle spelers te halen weer aansluiten bij de top op de lange termijn.

Overigens mag jij het geen mooie club vinden, ben je helemaal vrij in, maar breng het niet als een feit en onderbouw je mening op zijn minst wat meer.

21 juni 2013 om 18:45

Ja Tuurlijk Liverpool is geen mooie club in engeland. Maar City en Chelsea zijn dat wel? Dat zijn clubs die sinds een aantal jaar pas succes hebben.. Nee veel liever clubs zoals Arsenal, Man U en Liverpool.

Verstandig van Bayer Leverkusen om Alderweireld niet te halen. Zo goed is hij niet en kan het niveau ook niet aan. Het niveau Ajax is toch echt het hoogst haalbare. Dan is Giulio Donati toch een betere keuze.

Carvajal gaat volgens mij deze zomer weer terug naar Real, dus de rechtsbackpositie was vacant (lijkt me toch). Vind het wel opvallend dat Inter hem laat gaan. Ze zitten niet breed in de rechtsbacks volgens mij: Zanetti is geblesseerd voor nog een lange tijd en de komst van Campagnaro is helemaal nog niet zeker (daarnaast is RB nog niet eens zijn eigenlijke positie)

Donatie is een rechterverdediger en geen centrale. Bij bayer hebben ze op dit moment maar 2 centrale verdedigers dus ik denk dat ze nog wel voor alderweireld gaan.

Bij Italië speelde hij rechtsback en in de tekst staat ook dat dat zijn positie is, dus dit staat dan toch los van Alderweireld?

De eerste vraag is gaat mertens wel spelen met allen concurenctie want de van de nummer 2 van erdevisie naar de nummer 2 van seria A is wel een stap dan is de 9.5 te veel voor napoli( als hij op de bank zit) en is het te weinig voor psv want die is een van de smaakmakers kwijt!

Maar 30 miljoen is veel maar is het niet wat voor arsenal hebben nu geld en is een goeie keeper en als ze nu weer julio cesar of een andere keeper op leeftijd blijf je inversteren in niks

Pantic is een talent maar zo worden ze al snel genoemd het is geen vaste basis speler 50/ 50 kans en dat hij maar 3 ton kost zegt ook wat.

Deze zomer zal Ajax hoogst waarschijnlijk afscheid moeten nemen van Toby Alderweireld. De Amsterdammers zijn daarom druk bezig met het zoeken naar een geschikte vervanger voor de verdediger. Het schijnt dat Ajax nu in Portugal is uitgekomen tijdens de zoektocht.o Jogo, het Portugese medium, denkt dat Ajax zich wil versterken door Khalid Boulahrouz te strikken. De Amsterdamse club zou op zoek zijn naar een speler met ervaring en de ogen lijken nu gericht te zijn op Boulahrouz. de 31-jarige mandekker heeft een verbintenis lopen bij Sporting Portugal. Echter heeft de Portugese club financiële problemen en Boulahrouz zou erg op de begroting van de club drukken. In de zomer wilde Sporting afscheid nemen van een aantal spelers, zo ook van Boulahrouz.

Bah bah aub geen boulahrouz !

Volgens mij wordt hij gehaald als opvolger voor Carvajal? Want hij is een RB en Toby speelt in het centrum. Ik vind Donati geen geweldige speler, vond hem niet zo sterk spelen bij Italie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren