ajax_joden
Algemeen
Vrienden (40)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 17 juni 2003
  • ajax_joden
  • 151 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.699
  • 117 jaar (9-6-1905)
  • Utrecht
  • Student
  • 40
Persoonlijke berichten
17 mei 2010 om 18:19
#1

Goedenmiddag, waarom wil je vrienden worden?

3 juni 2010 om 14:57
#2

Oeps, ik had je bericht over het hoofd gezien.
Dankjewel

1 juli 2010 om 13:43
#4

Ajax en Joden. Een ideale combinatie, dat kan alleen maar goed zijn.

14 augustus 2010 om 13:43
#5

Ajax en Arsenal de beste:)

16 augustus 2010 om 19:54
#6

Gezelligggg

20 oktober 2010 om 11:35
#7

Word zo moe van mensen als jij die anita afkraken. Hij heeft vorig seizoen heel goed stand gehouden. En is niet voor niets opgeroepen voor het NL elftal. Hij kan op de huid van een mannetje zitten als niemand anders. Komt mee na voren en geeft nog voortzetten ook. Dat hij kort is maakt niks uit. Roberto carlos was ook geen 2 meter. Anita moet gewoon nog veel leren daarom is hij zo jong. Maar hij is echt wel goed bezig.

4 november 2010 om 16:24
#8

Elke wedstrijd erger ik me mateloos aan de Jong. Een nr. 10 moet ik op zijn minst toch ooit een steekbal geven. Ik heb dat de Jong zelden tot nooit zien doen... Als hij het goed doet zeg ik dat wel, maar dat is helaas niet vaak het geval, of het moet echt gewoon een pure solistische actie zijn als een mooi schot. Ik ben niet perse een Ajax supporter hoezeer ik het op prijs stel dat elke Nederlandse club goed voetbal op de mat legt, en jammer genoeg doet Ajax dat niet. Auxerre zette gisteren druk op het middenveld en toen was het al zoooo zichtbaar dat Ajax amper 5 keer over zou kunnen spelen of in ieder geval met een combinatie de voorhoude zou kunnen bereiken. Achterin spelen ze een beetje rond en dan ramt of Steek of een van de twee belgen de bal naar voren omdat het middenveld voetballend gewoon niet goed genoeg is, terwijl dat volgens mij echt je prioriteit zou moeten zijn, een goed middenveld hebben, want daar beginnen aanvallen, en als je erg goed bent eindigen veel aanvallen van de tegenpartij daar ook. De Jong rent veel, inderdaad, maar het is onnodig en helemaal niet zijn taak, verder vind ik hem gewoon een matige techniek hebben, en dat lijkt me het belangrijkste vereiste voor een 10. Jol vind ik gewoon teleurstellend, zowel vorig jaar als dit jaar, ondanks de goede 2e seizoenshelft, waar we ook over kunnen discussiëren want goals vielen wel degelijk, terwijl het voetbal toch niet al te best was. Jol heeft Sulejmani niet beter gemaakt, heeft Aissati weggedaan en Lodeiro gekocht die helemaal niet aantoonbaar beter is dan Aissati. Verder is Mounir beter dan Cvitanich, maar is Cvitanich voor veel geld aangekocht, en dan kan je zo niet met kapitaal omgaan. Enoh was ik in het begin kritisch op, alleen hij heeft zich goed gerevancheerd, hij doet zijn best, ook al is het niet altijd even goed, dat pleit voor m. Suarez ben ik nooit een fan van geweest en hoop eigenlijk dat hij zo snel mogelijk ook uit Ajax gaat. Volgens mij wordt hij overschat en zelfs als dat niet zo is maken zijn maniertjes en huilie-huilie gedrag het er niet beter op, we zullen het zien als hij naar een ander team gaat, maar als je het mij vraagt is de Europese subtop echt zijn maximum, dan moet je denken aan een OL of misschien een At. Madrid, meer zit er naar mijn mening niet in. Anita kan niet mee op niveau, in ieder geval niet als back, Urby is een goede speler, misschien technisch de beste die er rondloopt bij Ajax, maar Ajax speelt niet met een links half en hij is te langzaam voor op de vleugels.

Ajax zou zoveel beter kunnen en moeten, misschien niet met deze spelers momenteel, maar met een ander beleid dan wat er ook weer door Jol gevoerd is, wat frisse talenten die zich willen bewijzen en in ieder geval een normale tactiek. Ik blijf mijn hoofd er over breken waarom je in een 4-3-3 blijft spelen terwijl je geen flankspelers hebt. Als het alleen maar de traditie is dan is het gewoon stompzinnigheid.

Aangepast op 4 november 2010 om 16:37 door Edmaestro.

8 november 2010 om 10:18
#9

Ja, ik geloof echt dat Toby Alderweireld dé sleutel is!
Dat heb ik uigelegd in een topic over iets wat Wesley Verhoek heeft gezegd, zou jij daarop ook ff je mening willen geven?

4 december 2010 om 11:31
#10

Dat is je goed recht een dergelijke mening hierover te hebben. Nogmaals het is mijn eerste verslag voor Soccernews en het is even wennen aangezien ik normaal gewend ben om clubexperts te schrijven hier op voetbalzone. Is toch even een andere insteek. Zou je wellicht voor mij de fouten uit de tekst ook kunnen aangeven, zodat ik dit de volgende maal kan voorkomen.

Btw hoe kwam je eigenlijk zo 1-2-3 op mijn profiel xD. Zo interessant ben ik toch niet, haha.

Aangepast op 4 december 2010 om 11:32 door Dutchmen.

8 december 2010 om 17:44
#11

De Boer aan het roer, voor ajax denk ik een hele goede keus.

Sympathieke vent met verstand van zaken. En een spelers cv die volledig matcht bij ajax natuurlijk.
Gefeliciteerd.

Hopelijk gaat ajax vanavond punten pakken voor het NL voetbal en het aanzien van het NL voetbal.
Succes!

10 december 2010 om 17:35
#12

Dank voor het complimentje

12 december 2010 om 04:30
#13

heb ik alvast een goede voor je complottheorie.. waarom speelt ajax als enige ploeg zo een beetje de helft van alle zondag half 1 duels, terwijl de cijfers al jaren aangeven dat (top)clubs op dat soort tijdstippen nooit optimaal presteren?
Waarom neemt de Knvb op haar scheidsrechterscursussen beelden Suarez (duikend) op? Waarom Noemt men openlijk Suarez als duiker op, terwijl uit de cijfers blijkt dat afellay duidelijk 2 keer zo vaak een onterechte vrije trap meekrijgt in een wedstrijd?
Waarom krijgt diezelfde Suarez 7 wedstrijden schorsing voor het niet veroorzaken van een blessure, terwijl Bouaouzan 2 wedstrijden meer krijgt voor het beeindigen van iemands carriere?
En ga zo nog maar door..

Maar ik zal je vertellen waarom, en dat is geen complottheorie: Commercie.
Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind, en zowel Ajax als PSV zijn nu eenmaal gevestigde entiteiten, waar het bij een Twente gewoon ''''leuk''''is, zonder afbreuk aan hun prestaties te doen.
Er wordt meer op je gelet, er wordt meer voor je betaald en nu moet nu eenmaal gewoon leveren hoe en zoals het wordt gewenst.
Ik denk dat de Knvb niet is gezwicht voor FC Twente, echt niet, maar gewoon voor Commercie. En dat komt de topclubs niet ten goede...

22 december 2010 om 12:31
#15

Haha, jij bent echt lachwekkend. De identiteit van Chelsea is met de komst van Abramovich niet heel veel veranderd, want hij heeft dat altijd zo veel mogelijk intact geprobeerd te houden. Misschien hebben ze niet meer de meest herkenbare identiteit, maar dat hoeft toch ook niet.

Ga dus ook maar niet doen alsof ajax dan zoveel voorstelt, want als hun identiteit afzichtelijk voetbal met een slecht beleid is, dan hebben ze inderdaad een hele herkenbare identiteit. Chapeau hoor, wees maar trots op jullie eigen onkunde.

23 december 2010 om 10:01
#16

yoo thanks voor je friend invite. :)

24 november 2012 om 03:06
#21

Ik snap niet dat jij niet gebant wrd vanwege je naam al maar ja het betekend alleen maar dat dit alleen een 'jodensite'is als je snapt wat ik bedoel.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 26 januari
Willem II wil Mohamed Taabouni huren van Feyenoord. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren