Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona stelt enorm teleur in oefenduel met vierdedivisionist

Laatste update:

Barcelona is er niet in geslaagd de eerste oefenwedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Op bezoek bij UE Olot, dan zijn competitiewedstrijd afwerkt op het vierde profniveau in Spanje, kwam de ploeg van trainer Xavi niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Pierre-Emerick Aubameyang verzorgde na een klein half uur spelen de enige treffer namens los Azulgrana.

Bij Barcelona waren de spelers die nog in actie kwamen tijdens afgelopen interlandperiode nog niet van de partij. Onder meer Frenkie de Jong en Memphis Depay kwam niet in actie, daar zij afgelopen maandag pas de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen zijn. Verder ontbraken ook onder anderen Sergio Busquets, Jordi Alba en Gerard Piqué. Sergiño Dest was wel aanwezig en kon rekenen op een basisplek. Daarnaast maakte zomeraanwinst Franck Kessié zijn debuut in het shirt van Barcelona.

De eerste grote kans van de wedstrijd werd genoteerd door Aubameyang, die in de twintigste speelminuut uit een voorzet van Kessié op de lat kopte. Bij de volgende poging van de spits was het wél raak. Doelman Marc-André ter Stegen had een verre uittrap in huis waarmee hij Aubameyang op zijn wenken bediende. Met slechts één balaanraking slaagde laatstgenoemde erin om doelman Albert Batalla te verschalken: 0-1. Hoewel de ploeg van Xavi de bovenliggende partij bleef, kon men niet voorkomen dat Olot de stand op slag van rust gelijktrok.

Mika Mármol ging in het eigen zestienmetergebied in de fout met een overtreding op Jordi Manzano, waardoor Olot een strafschop toegekend kreeg. Eloi Amagat schoot op overtuigende wijze de 1-1 binnen. In het tweede bedrijf trad Barcelona aan met een team dat op negen plekken gewijzigd was. Hoewel de bezoekers nadrukkelijk op zoek gingen naar de 1-2, werd die niet meer gevonden. Zo verzuimde Pedri oog in oog met Batalla te scoren, terwijl Àlex Valle van dichtbij de paal trof.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beschamend, ik zou de helft van hun salaris inhouden!

13 juli 2022 om 22:07

Misschien barca zijn speller met heerlijkheid gaan behandelen.
Zit een vloek op deze club

13 juli 2022 om 22:47

Gewoon met goede salaris en zijn afspraak na komen! Dat is heerlijkheid. Barca oplicht zijn eigen spellers hahaha

13 juli 2022 om 22:13

Duimpje!

13 juli 2022 om 22:27

Echt de helft of de helft van wat ze nu nog krijgen momenteel?

13 juli 2022 om 22:29

Als dit Koeman was overkomen was hij gelyncht 😆

13 juli 2022 om 22:34

Ach hou op hoor. Niemand ligt er wakker van wat er met een oefenwedstrijdje als dit gebeurt, los van wie de coach is. Kans voor de trolletjes en de kansloze kleuter fans als Bar Bar ed om los te gaan en tegen elkaar aan het schreeuwen te gaan maar de rest van de wereld gaat er gewoon aan voorbij.

13 juli 2022 om 22:39

Dat is ook zo maar het is wel komisch toch dat een miljardenclub verliest van de amateurs ook al is het slechts een oefenpotje? Of dat nou Barca is of een andere Europese topclub

13 juli 2022 om 22:43

Het was 1-1, Japert

13 juli 2022 om 22:44

@real8madrid

Eens! Ik begrijp oprecht niet dat er waarde wordt gehecht aan oefenpotjes. Helemaal de eerste weken na de zomervakantie. Dan gaat het erom dat spelers weer conditioneel beter worden en eventueel nieuwe spelers inpassen / alvast letten wennen. Veel clubs geven de jeugd ook een kans om zich te bewijzen.

13 juli 2022 om 22:50

@Sanderk91 Dat noem ik nog steeds een verlies als je tegen een amateurclub speelt 😆

13 juli 2022 om 23:09

Ik kan niet slapen omdat Barca 1-1 gelijk speelt tegen een regionaal team? Ik lig er niet wakker van hoor. Ik was gewoon blij dat er eindelijk weer voetbal was dus ja dan volg ik.

14 juli 2022 om 03:23

Ik kan me niet herinneren dat Real Madrid een pre-season oefencampagne winnend afsloot de afgelopen 4, 5 jaar. Zegt dus helemaal niks, die oefenpotjes.

14 juli 2022 om 07:08

Nee Japie, je had t artikel niet gelezen en kwam graag meteen schreeuwen. Drm d8 je t een verlies was ipv een gelijkspel.

14 juli 2022 om 09:16

Natuurlijk zal er niemand van wakker liggen, maar alsnog is het vrij beschamend voor Barcelona. Zeker als je ziet welke spelers er wel bij waren. Natuurlijk was het niet de sterkst mogelijke selectie, maar de spelers die in de basis stonden hadden gezamenlijk een salaris dat hoger is dan de hele begroting van Feyenoord en PSV samen. Als je dan van amateurs verliest, dan zou je toch enigszins in je eer aangetast moeten zijn.

Hopelijk voor Barcelona is dit niet maatgevend voor de rest van het seizoen, dan gaat het financieel niet goedkomen.

14 juli 2022 om 09:41

Het is is Barcelona daarom. 4 juli begonnen 9 dagen later een wedstrijd. Mensen denken omdat het amateurs zijn dan kan het niet. Je speelt tegen amateurs die alles geven meer dan 300 zowat. Het zijn spelers die tegen Barcelona spelen er komt een droom uit voor die jongens en die willen zich laten zien. Ff off-topic: Barcelona FULL agreement met kounde! This season They compete like a monster.

14 juli 2022 om 14:15

dan houden ze nog maar 20 euro per uur over denk ik

Misschien nog maar eens een extra aanvaller erbij halen, of een rechtsbuiten! Dan komt het vast wel weer goed!

13 juli 2022 om 22:12

Hahaha het was ook meer een plagerij. Ze hebben aanvallend inderdaad genoeg als de spelers die jij noemt komen/blijven. De Ligt zou ook hartstikke mooi zijn voor Barca, al denk ik dat die financieel teveel zou willen. Ik zou zelf ook Bayern beter vinden passen, al past ie evengoed bij Barca natuurlijk!

13 juli 2022 om 22:16

De Ligt gaat echt niet komen. Of kan Barca ineens voor de Ligt wel ineens een dik salaris plus transfersom neerleggen?

13 juli 2022 om 22:19

Zoals frenkie bedoel je?

13 juli 2022 om 22:24

Jaa precies ja, weet niet of dat helemaal zo werkt met contracten.. maar we gaan het zien!

13 juli 2022 om 23:07

Bar bar. Matthijs gaat zijn maatje Frenkie raadplegen en die zal hem vertellen dat hij niet dezelfde fout moet gaan maken. De Ligt gaat vrijwel zeker naar Bayern. Barcelona mag lekker 70 miljoen gaan uitgeven aan middelmaat

14 juli 2022 om 08:27

Raphina oeh, komop man je doet alsof dat een wereld aankoop is. Even wakker worden want dat is gewoon een hele middelmatige (onnodige) speler waar barca weer veelste veel voor heeft betaald. Lewa, topper maar wel bijna 34 jaar die ook weer voor veel dinero wordt gehaald.

Oh dacht dat ze weer iemand zn beloofde loon wilden ontduiken.

UE Olot uit altijd lastig.

13 juli 2022 om 23:15

Xavi: "At least we learned Olot from this game"

En we kunnen weer los in de commentsectie!

Zal me een worst wezen jongens. Eerste wedstrijd van het seizoen gewoon winnen en de hele voorbereiding met alles erop en eraan qua wedstrijdspel en uitslagen heeft geen enkele persoon ook maar iets geboeid.

Nou, ik heb de afgelopen tijd wel een paar veel beschamendere kanten van mes que un clubje gezien.. In elk geval een slechte sportieve start!

Ojee… misschien dan toch maar een paar aanvallers erbij?

Beter sluiten we maar weer een lening af want dit kan natuurlijk niet!

Vermoeiende site begint VZ te worden met al die negatieve berichtgevingen over Barca. Is dit een anti Barca kanaal geworden of lijkt dat zo. Het was een oefenduel voor voornamelijk jeugdspelers tegen een bevriende club.

13 juli 2022 om 22:24

Hahahah de helft is basisspeler wat hier speelt dit is gewoon slecht van Barcelona maar elke barcelona fan wilt niet zeggen dat ze in een sleur zitten

13 juli 2022 om 22:24

Ja precies, want bij 1-1 eindstand tegen een team uit de 4de divisie mag je niks negatiefs over zeggen natuurlijk!

13 juli 2022 om 23:20

Hahah voor een doorsnede Barca zijn deze topics echt een hel inderdaad. Merk ook dat veel Barca fans hierdoor niet meer reageren, waardoor je niet echt meer de discussie kan aangaan over onderwerpen die wel over voetbal gaan. Eerste oefenwedstrijd tegen een amateur teams is geen beste resultaat, maar dat zal me een worst wezen. Ben veel meer benieuwd hoe Torre presteerde bijvoorbeeld.

Komt omdat Lewandowski er nog niet is, Das de verlosser die even 40 goals in een seizoen bij Barca gaat maken.

Hoe is Barcelona nog niet failiet kan iemand mij dit vertellen?

OT: Om je dood te schamen dat je hier niet verder komt dan een 1-1

13 juli 2022 om 22:35

Omdat er meerdere deals zijn gesloten waardoor het honderden miljoenen zijn binnengekomen.

Een tegendoelpunt van zo'n tegenstander? Tijd om Ruben Dias en Van Dijk los te weken!

Ach ja, altijd een tikkeltje ongemakkelijk om zulke clubs niet weg te blazen, zelfs met een C-elftal en een boel spelers van Barca B (die gewoon op een veel hoger niveau spelen dan deze club ook) maar heel boeiend is het niet. Oefenpotje voor de regio en binding, niets meer. Leuke kans voor de staf om enkele nieuwe jongens of spelers uit de jeugd al eens aan het werk te zien maar de echte voorbereiding moet nog beginnen.

13 juli 2022 om 23:09

Ik lees de comments altijd en reageer niet vaak, maar ik neem even de tijd om te melden dat ik appreciëer dat je als één van de weinigen hier steeds tracht om een objectief standpunt in te nemen t.o.v. Barça. Voor de meesten lijkt dit ontzettend moeilijk.

Niet op basis van een oefenduel, maar ik vrees dat Barcelona een selectie en basiself heeft waar compleet de balans zoek is. Veel leuke namen, maar verder verwacht ik er niet zoveel van.

13 juli 2022 om 23:11

De balans moet inderdaad dringend hersteld worden. We schreeuwen al jaren lang om verdedigende versterkingen. Als deze er op 1 of andere manier alsnog komen, kunnen we er zomaar snel weer bovenop komen.

13 juli 2022 om 23:24

Het doet wel pijn om te zien dat Koulibaly naar Chelsea is verkast. Ipv volop voor Raphina en Lewa te gaan hadden ze beter een topverderdiger kunnen kopen. Koulibaly en Araujo zou echt een droom duo zijn.

Oplossing koop anthony maar voor 80mil

Ze hebben een geweldenaar, Memphis. Zou Xavi visie hebben ?

Ja meer salaris inleveren. Per direct!

Misschien toch maar Depay houden, Lewandowski in Bayen laten (volgend jaar transfervrij overnemen) en nu gewoon Auba in de punt laten. Kan je die 50 miljoen investeren in een speler als Koundé en/of Gaya. De defensie is echt toe aan een upgrade daar.

Steeds meer mensen beginnen barca te haten hier op deze forum, elk bericht over barca negatieve onnodige opmerkingen.
Begint een beetje nep te worden.
Barca blijft in mijn ogen de mooiste club van de wereld.
Die verpest word door wat gasten die de leiding hebben en hebben gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren