Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona schoont selectie op en weet ook man van 31 miljoen te slijten

Laatste update:

Francisco Trincão heeft Barcelona verlaten. De Portugese aanvaller wordt verhuurd aan Sporting Portugal, zo maken beide clubs woensdag bekend. Naar verluidt zal Sporting de 22-jarige aanvaller na het komende seizoen definitief overnemen en is er een bedrag van tien miljoen euro met die verplichte koopoptie gemoeid.

Beide clubs doen geen uitspraken over de koopoptie, maar Spaanse media weten dat Sporting komende zomer tien miljoen euro zal overmaken om Trincão definitief over te nemen. Daarmee wordt Barcelona verlost van een speler zonder uitzicht op speeltijd in Camp Nou. Sinds de Portugees in 2020 voor ruim dertig miljoen euro overgenomen werd van Sporting Braga, kwam hij in 42 officiële wedstrijden in actie voor los Azulgrana. Daarin wist Trincão drie keer te scoren, leverde hij twee assists af en maakte hij geen onuitwisbare indruk.


Mocht de vleugelaanvaller bij Sporting de hoge verwachtingen wél waarmaken, dan heeft Barça nog de optie om hem terug te kopen. Er zou een terugkoopclausule in de deal zijn opgenomen die drie jaar geldig blijft. Tot en met de zomer van 2025 heeft Barcelona dus de mogelijkheid om Trincão weer terug te halen, maar dan zal hij wel beduidend beter moeten presteren dan in de afgelopen seizoenen. Het is niet duidelijk hoe hoog het bedrag van de terugkoopclausule is.

Het is echter ook nog maar de vraag of Barcelona tegen die tijd geneigd is om weer financiële risico's te nemen. De club is druk bezig om de salarishuishouding juist naar beneden bij te stellen en met het vertrek van Trincão kan speler nummer zeven uit de boeken worden geschreven. Eerder verlieten Philippe Coutinho (Aston Villa), Adama Traoré (was gehuurd van Wolves), Luuk de Jong (was gehuurd van Sevilla), Dani Alves (transfervrij), Rey Manaj (Watford) en Clément Lenglet (Tottenham Hotspur) de club ook al.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2 seizoenen geleden gekocht voor 31 miljoen. Maar een klein verlies en daarmee een goede zet. Verlies nemen en door naar de volgende. Hopelijk lukt het ze om de andere overbodige spelers ook te verhuren als verkoop niet lukt.

13 juli 2022 om 14:32

Maar een klein verlies? Gekocht voor 31 en verkopen voor 10 noem ik een groot verlies, ruim 67% verlies

13 juli 2022 om 14:34

Dat is inderdaad een enorm verlies en ik zie het nog wel gebeuren dat Barcelona hem terugkoopt voor het clausule bedrag, waarschijnlijk 20 miljoen.

13 juli 2022 om 14:42

Wat hadden ze dan moeten doen? Net als de andere spelers moeten houden en uit hun contract zien lopen maar nog wel salaris uitbetalen? Dit is de beste manier en voor zo'n miskoop is maar 20 miljoen verlies voor een club met meer dan 650 miljoen omzet peanuts.

13 juli 2022 om 14:42

Dat zie ik niet gebeuren. Naar verluidt hebben ze een doorverkoop percentage van 40/50% vandaar dat de huidige transfersom zo laag is uitgevallen.

13 juli 2022 om 14:46

Klopt dat is wel een flink verlies. Ze hebben hem vorig seizoen echter wel aan Wolves verhuurd voor een som van 6 miljoen.
Dat maakt het iets draaglijker, maar alsnog een slechte deal.

13 juli 2022 om 14:48

Peanuts in de zin van dat er ook een schuld is van 1,3 miljard? Peanuts in de zin van dat ze moeite hebben om spelers in te schrijven? Of peanuts in de zin van dat zowat iedere speler geld moet inleveren met het salaris om spelers binnen te kunnen halen?

13 juli 2022 om 14:50

@sergio 650 miljoen omzet zegt weinig. Wat zijn de kosten die gemaakt worden om die omzet te genereren? 650 miljoen omzet en 800 miljoen aan kosten is geen gezonde situatie (random voorbeeld). Dan is 20 miljoen verlies toch erg fors.

13 juli 2022 om 14:51

Heb jij misschien de bron voor die percentages?

13 juli 2022 om 14:53

Sepp10, schuldverhouding voor Barca is dus 2x jaaromzet (1.3mrd vs 650mio). Mijn hypotheek is bijna 10x mijn jaaromzet. Hoe kan ik het nou maken om een dure motorfiets te kopen terwijl mijn vriendin nota bene onlangs haar baan verloren is? Ik zal toch eerst mijn huis af moeten betalen???

13 juli 2022 om 14:55

@sepp10 Verdiep je nog is in de nieuwste cijfers voordat je dit soort onzin uitkraamt op VZ. Dat bedrag is inmiddels van twee jaar geleden en zelfs toen was het volgens mij geen 1.3miljard.

13 juli 2022 om 14:57

@samcro, dat is natuurlijk wel heel makkelijk berekend. Het voorbeeld wat Achterman aanhaalt, als er bijvoorbeeld 800 miljoen aan kosten zijn, is dat niet echt verantwoord.

Wat betreft jouw hypotheek, daar heb je zelf toch een behoorlijk aantal jaar voor, wat precies voor jou is berekend? Dat is een standaard maandelijkse aftrekpost toch?

Wat je daarnaast koopt van het geld wat je over houdt, dat moet je toch echt zelf weten. Dat je daardoor misschien moeilijker je hypotheek aflost, dat is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Barcelona staat gewoon onder een soort bewind

13 juli 2022 om 15:02

@fcvoetbal23, onzin? Letterlijk uit een artikel van de NOS, eind 2021.

Hoe zat het ook alweer?
Eind 2021 viel het even stil in de bestuurskamer van Camp Nou: de Catalaanse club had een schuld van 1,3 miljard euro. Na succesvolle tiki-taka-jaren was Barcelona bakken met geld gaan uitgeven aan grote spelers (coutinho, Dembele, Griezmann, Frenkie de Jong). Financieel wanbeleid dat pas echt aan de oppervlakte kwam door de coronacrisis, toen de inkomstenbronnen (stadionbezoek, inkomsten van fanshops) droog kwamen te staan.

De omzet daalde van 990 miljoen euro (in 2018/19) naar 630 miljoen (in 2020/21). Alsnog veel geld, maar door de hoge salariskosten van al die topspelers maakte Barça groot verlies.

13 juli 2022 om 15:07

Sepp10, dan zeg je dat ik het makkelijk bereken, dit is net zo makkelijk om die 800mio te noemen. Mijn kosten zijn daar ook niet in meegenomen. Die 800mio is volledig uit de lucht gegrepen, natuurlijk is dat dan niet verantwoord maar zo kan ik ook als voorbeeld stellen dat ik niet goed bezig ben als ik elke maand 500 aan kleding uitgeef, 400 aan etentjes en 300 aan boodschappen waardoor ik mijn zorgverzekering of internet niet meer kan betalen.

Barca staat niet onder een bewind, want blijkbaar kunnen ze dit allemaal ophoesten. Als blijkt dat ze echt in de sanering komen (gebeurt niet) kan iedereen roepen 'zie je wel' maar tot dat moment is het allemaal maar roeptoeteren over hoe slecht ze wel niet bezig zijn, terwijl niemand in de boeken kan kijken.

13 juli 2022 om 15:11

Tottenham deed het toch slimmer met bergwijn, qua talent schat ik ze ongeveer even hoog in

13 juli 2022 om 15:15

Het feit blijft dat het belachelijk is dat ze een schuld hebben van 1,3 miljard, ze eigenlijk geen spelers binnen mogen halen van Tabas, 600 euro lenen (in feite wordt het dan dus 1,9 miljard schuld) en dan kunnen ze opeens wel Ferran halen?

Ze hebben gewoon jaren wanbeleid gevoerd.

13 juli 2022 om 15:18

VZ vergeet te vermelden wat Barca dit jaar aan huursom ontvangen en dat ze op een toekomstige verkoop +/-50% van de verkoopsom ontvangen 😉

13 juli 2022 om 15:18

@sepp

Het grote probleem van Barcelona was de enorme loonmassa. Voor het seizoen 2019/2020 betaalde de club zijn spelers meer dan 700 miljoen euro uit. Joan Laporta stond voor de zware taak om dat bedrag fors te laten zakken en slaagde daar wonderwel in. Eén seizoen later bestond de loonmassa nog uit zo’n 400 miljoen euro en voor het seizoen 2021/2022 was die zelfs gezakt tot onder de 200 miljoen euro.

Daarvoor moest de club dus wel afscheid nemen van legende Lionel Messi. Bovendien kon het rekenen op de hulp van veteranen Gerard Piqué, Sergio Busquets en Jordi Alba om een loonsverlaging te aanvaarden. Dure spelers zoals Antoine Griezmann, Philippe Coutinho en Miralem Pjanic werden dan weer uitgeleend. Dat was nodig om enkele vrije spelers, zoals Memphis Depay, een contract te kunnen aanbieden.

Al deze maatregelen zorgden ervoor dat de schuldenlast van Barcelona tegen begin vorig seizoen al met 40 procent gedaald waren.

En dan nog eens waar ze de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest. Mensen klagen over “salaris inleveren” etc maar ze moeten actie ondernemen en de grootste uitgave was het salaris wat ze aan hebben kunnen passen door het salarishuis aan te passen.

Kijk even naar de cijfers die zijn ze verplicht te publiceren.



13 juli 2022 om 15:20

Alleen laat berghuis het zien in aantal minuten goals/assists. Rendement van Trincao is veel een veel te laag terwijl hij meer speeltijd heeft gekregen dan Bergwijn in minuten.

13 juli 2022 om 15:20

Tje wat maakt it uit 2.8miljard shuld of 2,8miljard en 20mil

13 juli 2022 om 14:33

Voor 31 miljoen kopen en dan mogelijk voor 10 miljoen verkopen noem ik geen klein verlies hahaha. Zeg maar gerust groot verlies. Maar wel blij dat deze middelmaat spelers a la Lenglet en Trincao Barca verlaten. Tijd om ook eens even een paar seizoenen met een vaste selectie te werken op een bepaald niveau. Het niveau dat deze gast en Lenglet gewoon nooit gaan bereiken.

13 juli 2022 om 14:41

Barca is misschien wel het slechtse in uitgaande transfers. Het lijkt wel alsof je bij de marktplaats zit waar je producten voor spotgoedkoop kan ophalen. Real is hier zo veel beter in. Ongelofelijk hoe we bijvoorbeeld een morata voor 60M verkocht hebben.

13 juli 2022 om 14:43

Man utd en arsenal spannen toch echt de kroon. Maar barca idd ook erg slecht

Ik snap nu wel hoe de financiële malaise ontstaan is en gehandhaafd blijft. Voor 31 mio kopen en voor slechts 10 mio slijten. Het is van de zotte dat ze nu weer de dure Raphinha en Lewa willen inlijven. Zorg eerst voor puinruimen en kijk dan naar verantwoorde aankopen. Het jammere is dat ze spelers kopen met amper restwaarde of groeipotentieel. Lewa (34), Raphinha (25), Azpilicueta (33) dit is echt weggegooid geld.

13 juli 2022 om 14:39

Hoezo heeft raphinha geen restwaarde of groeipotentieel dan? Kan je dit even uitleggen? Azpi komt zo goed als gratis & lewa is om een grote slag te slaan om barca terug op de kaart te zetten. We praten hier over de beste spits van de laatste 5 jaar en een ballon d'or winnaar in mijn ogen. Azpi is ook gewoon nodig, want dest is er helemaal niet klaar voor. Ik ga er wel eens dat raphinha voor zo veel halen overbodig was en je dit moest uitgeven aan een kounde. Tijd zal uitwijzen of dit goed uitpakt voor hen.

13 juli 2022 om 14:43

Inderdaad. Raphinha zal nog twee jaar groeien en daarna aan zijn ‘prime’ beginnen. Je hebt de komende zeven jaar aan hem een uitstekende speler waarschijnlijk. En mocht hij niet renderen heeft hij inderdaad restwaarde. Even los van het feit dat er eigenlijk helemaal geen 75 miljoen te vinden is bij Barca, is dit wel een verstandige aankoop voor een bedrag dat hij nu ongeveer waard lijkt te zijn.

13 juli 2022 om 15:02

Verstandige aankoop? Ga weg man. Je vraagt je hele selectie geld in te leveren. Betaalt je spelers vele miljoenen niet uit. Maar je kan wel even 75mil uitgeven aan een speler?

13 juli 2022 om 15:06

Verstandige aankoop? 75 Miljoen voor Raphinha is ronduit bizar. Hij komt van Leeds af en heeft nog amper iets bewezen. 50 miljoen zou ik al aan de hoge kant vinden als mijn club dat er voor betaalt had

13 juli 2022 om 21:04

@marc jacobs. Heb jij ook niet echt goed opgelet of wel? De salarissen zijn inderdaad ingedamd maar de contracten zijn ook verlengd en zo krijgen ze alsnog hun centjes waar ze recht op hebben. Okee niet op dit moment maar iedere speler bij barca snapt zelf ook wel dat er extra geinvesteerd moet worden in een oud team. En als ze het er echt niet mee eens waren hadden ze het ook niet gedaan. En ze willen toch allemaal de liga en cl winnen? Dat gaat niet met een verouderde busi alba en een spits die weinig scoort dus in dat opzicht. En daarbij komt de laatste tijd hebben ze met sponsoren en dergelijke en uitgaande transfers ook salaris uit hun salarishuis kunnen schrappen scheelt toch aanzienlijk

13 juli 2022 om 14:40

wat heeft Barcelona aan restwaarde als ik vragen mag? Gezien dat elk topic wel voorbij komt..

13 juli 2022 om 14:46

Restwaarde heeft elke club natuurlijk wat aan. Het is toch lekker dat je de garantie hebt dat je een speler met minimaal verlies weer kunt verkopen, mocht dat noodzakelijk zijn. Het is geen club die spelers haalt om ze weer door te verkopen natuurlijk maar het is altijd verstandiger om 75 uit te geven aan Raphinha dan 50 aan Lewandowski.

13 juli 2022 om 14:53

Tja, of bezorgt Lewa je een plek in de CL, waardoor er weer gegarandeerde inkomsten zijn en hij dat daarin ook terugverdiend. Dat is natuurlijk vaak met topclubs zo, spelers halen voor de toekomst, zonder het idee om daarop weer te verdienen. Helaas is het wel zo dat het wel opvalt dat dit bij Barcelona heel erg vaak gebeurd, o.a. met Trincao en Coutinho, natuurlijk ook bijna met Dembele.

13 juli 2022 om 14:55

Als Raphinha niet slaagt en op de bank komt blijft hij gewoon zitten met ze dure salaris en zal er hooguit 20 miljoen nog voor hem betaald worden. Dembele was ook dik 100miljoen maar nu die uit ze contract was gelopen wouden clubs hem niet eens meer transfervrij overnemen hetzelfde geld voor Coutinho. Begrijp deze aankoop sws niet 75miljoen voor Raphinha wat een grap, kan je net zo goed Dybala halen die transfervrij is nog steeds.

13 juli 2022 om 15:23

Er zullen geen dure salarissen zijn onder het bewind van Laporta, er gaan geruchten rond dat hij jaarlijks 4m zou verdienen bij Barcelona, maar zal zeker niet over 10m verdienen met het nieuwe salarishuis dat ze willen realiseren.

13 juli 2022 om 14:56

Raphinha in een rijtje zetten met spelers zonder restwaarde of groeipotentie? Hoe kom je daar nou weer bij?

13 juli 2022 om 15:21

@PieterVerbeek, @riqui8 en meer. Jullie redeneren uitsluitend met het oog op vandaag de dag. Raphinha is belachelijk overpriced met 75 mio, is al 25 jaar dus tuurlijk zit er nog rek in waardoor hij in zijn prime raakt bij Barca. Na deze periode wilt Barca van hem af en denk jij/jullie dan dat ze meer dan 75 mio ervoor zullen krijgen? De volgende club denkt dan ook: 'ho wacht eens even deze speler is nu al 28/29jaar en uit zijn prime dus we gaan er niet al teveel aan uitgeven'. Uiteraard hoeft niet op alle spelers pre se winst gemaakt te worden maar als je al in de financiële shit zit en dit soort dure korte termijn aanbestedingen doet, is dat verre van verstandig te noemen. We kunnen ook een vergelijkbare analyse maken met de in en verkopen van : Griezmann, Malcolm, Coutinho, Pjanic en nu met Dest (waar ze ook van af willen), bij Dembele dreigde dit nog schrijnender te gebeuren: duurder ingekocht dan mogelijk verkocht als dit te vaak gebeurd is dat financieel onverantwoord. Nogmaals, je kan niet op iedere speler winst maken maar op iedere speler verlies draaien helpt ook niet. Op welke inkoop heeft Barca de afgelopen 5jaar winst gemaakt bij doorverkoop? Geen jeugdspelers dus puur in en verkoop? Ik hoop je zo voldoende toelichting te hebben gegeven. Met vriendelijke groet,

13 juli 2022 om 21:10

@savano ben ik gedeeltelijk met je eens. De vorige precident strooide letterlijk met geld waardoor je een hoop mindere spelers hebt aangekocht. De nieuwe bestuurder is al flink puin aan het ruimen en heden ten dagen slaan die transfersommen en salarissen natuurlijk nergens meer op. Kijk bvb naar psg geven maar uit wat ze willen en dat vind iedereen prima maar je hoort er geen woord over. Baas van laliga accepteert dat soort dingen niet en terecht. Maar word er in frankrijk ook wel serieus naar de fainancial fairplay gekeken? Naar mijn mening niet. Ik ben van mening dat er een max bedrag aan transfersommen betaal mag worden en idem aan salarissen.

Prima! Gewoon niet goed genoeg voor de top. Nu nog hopen op lewa, en CV en een linksback, dan kan het wel eens een heel mooi seizoen worden

13 juli 2022 om 14:52

Alsof Barca momenteel de top is 😂😂😂

13 juli 2022 om 14:56

De absolute Europese top wellicht niet. Maar in Spanje is het gewoon toch één van de drie grote topclubs (real Madrid - FC Barcelona - Atletico Madrid).

Dat ze wat mindere jaren hebben t.o.v. de jaren met Messi, Xavi, Iniesta en consorten is nou eenmaal zo, maar daar doe je niks aan. Hoevaak valt zo'n lichting bij elkaar wel niet goed? Dat is vrij zeldzaam.

Langzaam krabbelt FCB hopelijk weer op naar de Europese top, als er een fatsoenlijk financieel beleid gevoerd gaat worden.

13 juli 2022 om 15:08

Ik snap nog altijd niet waarom men denkt dat Barcelona 'langzaam weer naar de europese top zal klimmen'.

Barcelona maakt al decenia lang ontzettend onverwantwoorde beslissigen op transfer gebied. De enige reden dat deze club nog niet falliet is, is omdat er af en toe een enorm jeugd talent doorbreekt die het team overiend houdt. Maar wanneer je de transfers van de afgelopen 20 jaar gaat analyseren, dan zitten er maar ontzettend weinig bij die echt wat gepresteerd hebben. Wat een wanbeleid

13 juli 2022 om 15:18

Dus met 2 mindere seizoenen ben je gelijk geen top meer? In de afgelopen 15 jaar 8 keer minimaal de halve finale van de Champions League gehaald en 3 keer gewonnen. Daarnaast 8 keer in de afgelopen 15 seizoenen kampioen van Spanje geworden. Maar niet top meer omdat het een paar seizoenen minder draait?

Het is absurd dat men het predicaat "top(club)" per seizoen probeert uit te delen

13 juli 2022 om 16:06

Top analyse!

13 juli 2022 om 14:54

Lewandowski, Tagliafico/grimaldo en Koundé. Dan zou het wel eens een topseizoen kunnen worden, mits Koundé zijn hoofd koel kan houden

Dit werd net al gereageerd onder het artikel van Barca m.b.t. de aankoop Raphina, hebben we een insider op dit forum . On : Hopen dat deze jonge zijn carriere nieuw leven in kan blazen daar is de Portugese competitie zeer geschikt voor. Nog altijd maar 22, genoeg tijd om nog een keer een mooie stap te maken.

13 juli 2022 om 14:50

Hahah, ik denk dat het eerder is dat vz achter loopt als het om transfers gaat. Via Twitter lees je alles minuten/kwartieren/uren eerder dan hier, want er moet tenslotte een artikel omheen gebouwd worden, liefst nog met teksten die al eerder in een ander artikel gestaan hebben of die er in ieder geval voor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen iets over willen zeggen....zoals ik nu.

13 juli 2022 om 15:00

En je kan niet alles tegelijk posten als VZ zijnde anders wordt niet overal evenveel op geklikt

13 juli 2022 om 15:02

Zeker waar! Waarom een interview in 1x posten als je er ook 10 losse artikelen van kunt maken? Ik snap het wel.

13 juli 2022 om 15:44

Haha ben benieuwd hoe ze dit gaan doen in Catalonië, Dembele blijft ook namelijk.

Mist rendement en snelheid om in de top te slagen als buitenspeler in mijn ogen.
Leuke speler, maar niet meer dan dat. Wellicht bloeit hij in zijn thuisland en omgeving wel op.

Voor 31 miljoen gekocht en nu voor maximaal 10 miljoen verkopen. Aardige miskoop dus wederom. Al was hij natuurlijk wel talentvol toen hij kwam, maar goed.

Begint wel langzaam ergens op te lijken bij FC Barcelona. Nu nog wat overige deadwood proberen te verkopen. Desnoods voor wat minder transfersom, zodat je in ieder geval van de salarissen af bent.
Spelers als Roberto, Mingueza, Neto, Umtiti, Braithwaite, Puig en ik gok ook Depay hebben geen waarde meer voor FCB op voetbalgebied. Zeker niet wanneer een Lewandowski ook nog erbij gaat komen.

Umtiti kwam blijkbaar niet eens door de medische keuring. Denk dat FCB daar de gehele contractlengte aan vast gaat zitten. Roberto is een leuke opvulling, maar veel te duur. Mingueza is gewoon te min, idem voor Puig.
Neto en Braithwaite zijn dure krachten die niks bijdragen.

Depay is de enige die nog leverde afgelopen jaar en ook nog waarde vertegenwoordigd. Heb alleen het idee dat hij zich ''te goed'' voelt om zomaar bij zijn ''droomclub'' te vertrekken, omdat er een 33-jarige Lewandowski en een Raphinha komen....

Benieuwd of er nog een mooie schoonmaak gaat komen en of er nog wat aan die defensie gedaan gaat worden bij FCB. Leuk dat je aanvallers koopt en verkoopt, maar defensief moet er echt wat bij, wil je kans maken op de prijzen.

Flink verlies maar onderdeel van operatie schoonmaak. Succes Trincoa!!!

Zeker een flink verlies maar met je eens dat ze nu wel een grote schoonmaak moeten houden. Daarna maar eens spitsen lozen als Lewa komt. Enorm druk daar voorin

Voetbalzone benoemt het niet, maar Barcelona heeft volgensmij ook nog eens een doorverkoop percentage van 50% bedongen. Daarnaast heeft Barca 6 miljoen verdient aan de huur voor Wolves vorig seizoen. Dan is het plots toch niet zo slecht onderhandeld als wat Voetbalzone hier schetst. Maar goed nieuws verkoopt natuurlijk slechter dus begrijpelijk dat Voetbalzone het niet benoemd.

13 juli 2022 om 21:24

Wat ook niet benoemd word is dat er ook een huursom van 3M word betaald. In totaal levert hij dus 19M op. En als dat van die doorverkoop percentage klopt heb je gewoon het maximale eruit gehaald.

Je kan niet 31M betalen voor een flop en verwachten dat terug te verdienen! Dus 19M met eventuele doorverkoop percentage is prima.

13 juli 2022 om 23:13

Wolves moeten een huurprijs van 6 miljoen betalen omdat ze Trincao niet overkopen. Wel krijgen Wolves een doorverkooppercentage van 20%. Van die 10 miljoen die Sporting betaalt, is dat dus 2 miljoen die naar Wolves gaan. Slotsom: Barcelona krijgt deze week 14 miljoen en geen 10 miljoen. Geen wereld van verschil, maar verzacht de bittere pil een beetje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren