Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona ontvangt open sollicitatie: 'Ik wil graag, maar het is aan de clubs'

Laatste update:
/

Aymen Abdennour wacht op een belletje uit Barcelona. De stopper van AS Monaco wordt de laatste maanden in verband gebracht met de Spaanse topclub en laat weten open te staan voor de overstap. De 25-jarige Tunesiër is er naar eigen zeggen klaar voor. "Ik geloof in mijn kunnen", verklaart hij in het Catalaanse dagblad Sport.

"De voorzitter (Dmitry Rybolovlev, red.) heeft me laten weten dat ik naar een grote club mag vertrekken. Maar als er geen mooie aanbieding langskomt, blijf ik gewoon in Monaco", zegt de international. "Ik zou graag voor het beste team ter wereld spelen. Het hangt echter niet alleen van mij af. Monaco heeft ook een vinger in de pap."

Tot op heden is de wens van de stopper vooral gebaseerd op de geruchten die de voorbije tijd verschenen. Barcelona lijkt zich namelijk nog niet te hebben gemeld in het prinsdom in Zuid-Frankrijk. "Ik weet niet of Barcelona al contact heeft gezocht, of iemand anders." Mocht het uiteindelijk tot een transfer komen, dan mag Abdennour in ieder geval pas per 1 januari 2016 voor los Azulgrana spelen.

Vanwege een transferverbod moeten aankopen tot die tijd elders worden gestald, of mogen zij alleen meetrainen. "Wachten is voor mij geen probleem", aldus Abdennour. "Als de clubs eruit komen, werk ik graag mee. Lionel Messi, Neymar, Daniel Alves, Andrés Iniesta, Luis Suárez; het zijn allemaal geweldige spelers. Het zou prachtig zijn om met hen samen te spelen."

Is Aymen Abdennour goed genoeg voor Barcelona, vind jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit wel een typische Barcelona verdediger? Van wat ik gezien heb van AS Monaco in de CL (en dat is niet veel moet ik eerlijk bekennen) is het meer een pure verdediger dan een goede voetballer. Bij Barcelona moet je toch wel beide kunnen.

27 juli 2015 om 13:34

Ik vind Pique ook niet echt uitblinken in voetballen. Hij is traag maar wel heel sterk.

27 juli 2015 om 13:35

Pique is best snel hoor voor zijn lengte en gewicht.

27 juli 2015 om 13:39

Pique kan gewoon prima opbouwen hoor. Hij schuift vaak in als extra middenvelder. Tactisch gezien past hij uitstekend bij Barcelona.

27 juli 2015 om 13:43

Voetballend vind im Pique juist best goed. Verdedigend maakt hij af en toe fouten.

27 juli 2015 om 14:02

Pique had altijd veel voetballend vermogen. Veel meer dan Puyol destijds. Puyol was de harde krachtpatser en Pique meer de opbouwer. Maar Masche heeft de rol van Puyol toch al overgenomen, dus acht ik nog een breker als deze Abdennour onnodig. Bovendien zijn Vermealen, Mathieu en niet te vergeten Bartra er ook nog. Bartra voor de toekomst als opvolger van Pique en de overige 2 voor nu.

27 juli 2015 om 14:57

Dat is relatieve snelheid. Het gaat om absolute snelheid. Spitsen gaan niet langzamer rennen omdat Piqué lang is.

27 juli 2015 om 15:28

Dat is juist een van de best mee voetballende verdedigers samen met Ramos...

27 juli 2015 om 19:24

Bartra mag al vertrekken van barcelona want ze vinden dat hij zijn kans niet heeft gepakt en hij ontwikkeld niet goe genoeg dus hij is gewoon te slecht voor barca wat geen schande is

Man utd moet hem halen voor 25 mil! Ipv otamendi voor 50 of Ramos voor 60. Echt een hele sterke goede verdediger.

27 juli 2015 om 13:39

Daar heb ik ook wel eens aan gedacht ja. Alleen volg ik de Franse competitie totaal niet en moet ik afgaan op de verhalen die je leest en schrijft.

Voor zover ik het mee heb gekregen is het een killer achterin en is zijn passing ook wel in orde (korte ballen). Met de middenvelders die United binnen heeft gehaald moet dat voldoende zijn.

Daarnaast is hij ook linksbenig, wat denk ik ook niet negatief is. Dan heb je Smalling en Jones als rechtsbenige verdedigers en Rojo en Abdennour als linksbenige verdedigers.

Ik weet niet of hij goed genoeg is, daarvoor heb ik hem te weinig zien spelen, maar het lijkt me overbodig... Barca heeft Pique, Mascherano, Mathieu, Vermaelen, Bartra dan ben je naar mijn mening geen extra verdediger meer nodig, kijk dan eerst even naar je jeugd misschien kun je daar nog een talent soms wat speeltijd geven

27 juli 2015 om 18:23

Bagnack is een grote talent voor de CV positie daarnaast heb je ook Edgar Ie, die is ook niet echt slecht. Ja Barcelona heeft geweldige talenten maar wat doen ze ermee.

Adriano zal dan sowieso vertrekken. Mathieu zal niet meer op de centrale positie spelen maar alleen op linksback. Dan heb je inderdaad nog 5 verdedigers over wat een prima plan is. Mathieu kan je dan in principe nog als noodsituatie gebruiken wat helemaal niet zo slecht is.

RB: Alves & Vidal
CV: Pique & Macherano & Vermaelen & Aymen & Bartra
LB: Alba & Mathieu

Helemaal niet zo slecht gedacht en misschien zelfs beter dan wat ze nu hebben. Je gaat er alleen vooruit op. Adriano is gewoon niet meer wat het was. Een ideaal 12de man was het.

27 juli 2015 om 13:52

Waarom niet Mathieu proberen te betrekken in de transfer van Abdennour? Dan krijg je deze verdediging, in mijn ogen ook iets eerlijker tegenover Alejandro Grimaldo; maakt al jaren indruk in La Masía.

RB: Dani Alves, Aleix Vidal en wellicht Sergi Roberto (speelde daar erg sterk eergisteren)
CB: Piqué, Mascherano, Bartra, Abdennour, Vermaelen
LB: Jordi Alba, Grimaldo

27 juli 2015 om 14:25

Dat Mathieu gehaald is heb ik nooit begrepen dus als die geruild wordt voor een versterking dan graag. Dat Vermaelen gehaald werd snap ik nog steeds niet, maar ja hopelijk bewijst die dit seizoen mijn ongelijk.

Als Pedro vertrek is de spoeling voorin wel dun hoor, dan moet je het echt met jeugd doen. Hopelijk kunnen die zich dan optrekken aan de rest.

27 juli 2015 om 16:09

Voorin valt het nog wel mee hoor. Achter Neymar, Messi en Suárez heb je nog spelers als Sandro, Munir, Adama en Halilovic rondlopen. Vanaf januari kan bijvoorbeeld Arda Turan ook als vleugelaanvaller uit de voeten.

Dit lijkt mij eerder een uitmuntende verdediger wanneer je betonvoetbal speelt. Ik heb hem niet vaak zien spelen, maar ik was zeker onder de indruk. Vooral tegen Arsenal was het uitstekend.

27 juli 2015 om 13:37

@fc Barcelona
Idd. Echt een pure verdediger waar je niet snel langs komt. Voetballend wat minder.

Off-topic
En jij als barca fan. Vind je Bartra niet wat te licht voor barca. Heeft mij nooit kunnen overtuigen maar blijft toch steeds wedstrijden meepakken. Liever Vermaelen en Bartra lozen en een goede verdediger halen en een talent doorschuiven lijkt mij?

27 juli 2015 om 14:15

Vind Batra een goeie CV en kan zeker alleen nog maar beter worde n. Als hij speelt maakt tie bijna geen fouten, hij is snel, voetballend goed en ook lang.
Een goeie opvolger voor onze man Pique als hij op leeftijd raakt.

27 juli 2015 om 15:32

@jcole
Ik heb hem zaterdag nog een fout zien maken en niet voor de eerste keer dat dat gelijk een doelpunt opleverde. Stond helemaal vast bij die goal van januzaj en viel gewoon achterover. Is wel lang maar niet beresterk vind ik. Geen topniveau in mijn ogen.

27 juli 2015 om 14:05

Indd speelde toen fantastisch! ik vind het jammer dat hij niet naar Milan komt.

Beetje overbodig voor Barca.

Bartra, Mathieu, Pique, Vermaelen en Mascherano is toch wel voldoende voor centraal achterin?

27 juli 2015 om 13:45

Overbodig ? De enige toppers die jij opnoemt zijn Mascherano en Pique. Waarvan Mascherano van origine eigenlijk een VM is en omgetoverd is tot CV. Mathieu is een goede stand in voor de CV en LV. Maar Batra en Vermaelen komen duidelijk tekort voor Barca. Dus een goede centrale verdediger is zeker niet overbodig

27 juli 2015 om 17:43

En Barca had defensieve problemen laatste seizoen?

Lijkt me sterk....zeker als je alles wint.

Deze Tunesier is basismateriaal vind ik persoonlijk. Mascherano en Pique zijn een goed koppel misschien wat kracht en lengte vooral Mascherano maar het is al gebleken dat 2 sterke beren naast elkaar bij Barcelona niet echt werkt ( Matthieu en Pique )

Robert, waar wacht je nog op? Een 25-jarige verdediger met een karrenvracht aan ervaring en op dit moment één van de betere verdedigers ter wereld doet een 'open sollicitatie' om bij Barcelona te komen spelen. Als de club verstandig is betrekken ze Jeremy Mathieu in de deal, krijgt Monaco meteen een waardige vervanger en creëert Barcelona ruimte voor Grimaldo om zich te ontwikkelen in het eerste elftal. Adriano vertrekt namelijk naar AS Roma en Mathieu is in beeld om het gat op de linksbackpositie op te vullen.

Met Piqué, Mascherano, Bartra, Vermaelen en Abdennour centraal achterin kan men de komende jaren weer vooruit. Deze verdedigers hebben alles: kracht, snelheid, sterk in de lucht en daarnaast ook nog eens goed aan de bal. Zou dit echt een geweldige aankoop vinden!

is dit niet juist het type speler dat barca mist? een niet voetballende maar geweldige verdediger! bij real en je Ramos als voetballende en pepe als breekijzer en arsenal heeft koscielny en mertesacker..

28 juli 2015 om 11:10

Precies wat ik bedoel!

Ik ken deze jongen niet goed genoeg om een mening over hem te hebben. Wel vind ik dat Barca een verdediger erbij mag krijgen. Mascherano en Pique hebben het geweldig gedaan natuurlijk, maar daarachter is de spoeling dun. Bartra heeft me nog niet helemaal kunnen overtuigen maar krijgt nog het voordeel van de twijfel, Mathieu en Vermaelen zijn gewoon te min. Mascherano is bovendien iemand die nog weleens, wegens omstandigheden, op het middenveld wenselijk is. Met het oog hierop zou een nieuwe, kwalitatief sterke verdediger met groeipotentie zeker welkom zijn.

Ik zou Abdennour wel heel graag naast Pique willen zien. Hij heeft lengte, kracht, snelheid en kan goed verdedigen + hij is nog maar 25 jaar oud.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren