Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona met twee goals Neymar op cruisecontrol naar halve finale

Laatste update:

Barcelona heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Champions League. De ploeg van trainer Luis Enrique, die voor de vijftigste keer op de bank zat bij Barcelona, had in eigen huis helemaal niets te vrezen van Paris Saint-Germain. Door de 1-3 uitoverwinning was de buit al bijna binnen en ook in Camp Nou maakten de Fransen geen schijn van kans: 2-0. Neymar maakte beide goals.

/

De peperdure Paris Saint-Germain-verdediger David Luiz kende een verschrikkelijke avond in Parijs, toen hij tot twee keer toe vernederd werd door Luis Suárez. Ook in Catalonië begon de Braziliaan niet goed: hij kreeg al na twee minuten een gele kaart, waardoor hij de rest van de wedstrijd met de handrem erop moest spelen. Het kon nóg erger, want Neymar maakte een vroege openingsgoal en dat zorgde ervoor dat Paris Saint-Germain alle hoop kon laten varen.

Bij die 1-0 tikte Neymar binnen door keeper Salvatore Sirigu te omspelen, maar de goal kwam toch zeker voor vijftig procent op naam van Andrés Iniesta. De man met de aanvoerdersband ontving de bal op eigen helft, schudde drie tegenstanders van zich af, dribbelde naar voren en gaf de bal heerlijk mee aan Neymar. Het was de duizendste goal ooit van Barcelona in alle Europese competities; alleen Real Madrid heeft er meer gemaakt (1.016).

/

Paris Saint-Germain, met Gregory van der Wiel in de basisopstelling, geloofde er door die treffer helemaal niet meer in en het was wachten op meer doelpunten. Neymar had er wel zin in: op aangeven van landgenoot Dani Alves kopte hij prima binnen voor de 2-0. Zlatan Ibrahimovic, die de eerste wedstrijd nog moest missen door een schorsing, kwam tegen zijn ex-werkgever nauwelijks aan de bal en ook aanvalspartner Edinson Cavani was compleet onzichtbaar.

Barcelona had na rust minder drang richting het doel van de bezoekers en Paris Saint-Germain kreeg zelfs een paar kleine kansen. Marco Verratti, Ibrahimovic en Cavani probeerden het, maar grote zorgen hoefde keeper Marc-André ter Stegen zich geen moment te maken. Barcelona bereikte dus de halve finale, al was dat niet zo vreemd. In de laatste tien jaar gebeurde dat acht keer.

Is Barcelona de absolute topfavoriet voor de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 april 2015 om 23:07

klasseverschillen van top en subtop vandaag goed zichtbaar. Bayern en Barca zijn toch echt een aantal maten te groot voor Porto en Psg. Soms een uitzondering zoals vorige week Porto, maar een Bayern in vorm walst er overheen. Benieuwd naar morgen in Madrid. Één van die twee worden denk ik de enigen die Bayern of Barca pijn kunnen doen. Wel weer een genieten voetbalavondje!

Goede eerste helft!

Wat een belachelijk irritante commentator op Sport1 zeg.. pfff

1ste helft moest er gescoord worden nadien gewoon zakelijk uitgespeeld.

Zo moet dat!

Gefeliciteerd Barcelona. Verdiend gewonnen. Neymar echt mijn favoriete speler

eerste helft grandioos mede door dat ons middenveld erg sterk speelde omdat Iniesta eindelijk eens een sterke wedstrijd speelt dit seizoen. Messi was vandaag matig en leek wek afwezig , hij dacht steeds dat hij alle tijd van de wereld had. Suarez,neymar,alves,busquets ,iniesta en Pique speelden geweldig.

2de helft was veel minder mede door de wissels. Je ziet gewoon dat onze bank niet voldoende kwaliteit bezit.

22 april 2015 om 12:27

Ik vond suarez niet zo.

Ben echt bang voor bayern.
Waaron slaapt messi op de rechtsvoor positie snap et echt niet

21 april 2015 om 22:43

Waar moet hij dan spelen?

21 april 2015 om 23:05

Get rekt by barca.

21 april 2015 om 23:22

Niet op een plek waar hij net zo goed kan zitten en wachten tot de bal zelf naar hem toe komt.

21 april 2015 om 22:46

Misschien komt Messi op rechtsvoor toe aan zijn rust. Kan hij lekker slapen.

21 april 2015 om 23:21

Meesi is de vorige wedstrijd tegen valencia helemaaaal tot het uiterste gegaan,
Messi is nou eenmaal zo een speler die weet wanneer hij rustig aan moet doen.
De moeilijke wedstrijden komen nog, dit was gespeeld dus hij heeft lekker zn rust gepakt.

21 april 2015 om 23:23

Ik hoop dat je gelijk hebt, want wat hij vandaag liet zien was niks

21 april 2015 om 23:30

omdat het ook niet nodig was ?? had geen aandeel in beide goals

Mooi 2 sterke ploegen door Barca en Bayern.
Nu afwachten wie de volgende 2 zijn.
Barca speelde heel sterk vandaag, ben vooral blij dat Iniesta heel sterk speelde, we zullen hem hard nodig nu het einde nadert.

Gefeliciteerd Barca fans. Goede zakelijke overwinning. En voor de 7 keer in 8 seizoenen in de halve finale. En dat toch weer met minimaal 5 jeugdspelers in de basis....#supertrots

barca simpel door na de halve finale,geen enkele goal van messi in de ko fase,met neymar en suarez genoeg doelpunten.heerlijk voor barcelona dat ze nu drie spelers hebben die uit het niets een goal kunnen makken,je kunt niet ieder aanvaller dubbele dekking geven!

Deze wedstrijd heeft letterlijk 14 minuten geduurd. Al bij al nog een geluk dat Barcelona in de eerste helft nog zin had, want in de tweede helft was het twee keer niets. Jammer genoeg was het dat in Bayern ook en was het dus een saaie laatste 45 minuten.

Ref had iets strenger mogen zijn, vooral Matuidi en Verratti mochten blijven aantrappen. Kan alleen maar blessures opleveren en dus moet het direct bestraft worden met geel. Wordt de wedstrijd ook wat minder onderbroken en komt dus spektakel ten goede.

PSG is eigenlijk gewoon niks in de Champions League.

21 april 2015 om 22:48

Ze zullen zo nooit de CL winnen als ze zo doorgaan. Hopelijk loot Barca Bayern

21 april 2015 om 23:19

Nee hoo, ik hoop dat dat de finale wordt! Neymar-Suarez-Messi-Iniesta vs Müller-Lewandowski-Robben-Reus... Genieten! Hopelijk is iedereen dan ook fit dan krijg je een schitterende finale

21 april 2015 om 23:25

Reus bij Bayern?

21 april 2015 om 23:29

Misschien bedoelt hij Ribery

21 april 2015 om 22:51

Ze hebben ook wel pech elk jaar. Waar Bayern Shaktar en Porto heeft, heeft PSG Chelsea en Barca. Het moet wel meezitten.

21 april 2015 om 22:54

Psg zelfde verhaal als City. Kopen veel dure spelers maar is geen echt een team.

21 april 2015 om 22:58

Nou nee.. Ik vind PSG juist heel mooi voetbal spelen. Dat het nou nu niet lukt tegen een Barcelona is een niet zo hele grote schande. Maar tegen Chelsea zag je waarin ze instaat waren.

21 april 2015 om 23:11

Niks is een groot woord, maar het is te slecht om de winst te pakken. Clubs die niets meer te zoeken hebben in de CL zijn meer de clubs zoals de Eredivisieclubs, Balkan, Scandivanie. Daar is PSG een paar maten te groot voor.

22 april 2015 om 01:13

Chelsea uitschakelen stelt niks voor idd.

Barcelona speelde als team erg sterk vooral in de 1ste helft, daarna was het op het gemakje het uitspelen. Ik stoor me dan wel weer aan Messi die geen zin heeft en er maar wat bij loopt, (helaas) Hij was vandaag rijp voor een wissel, hopen dat Barcelona geen Bayern loot in de volgende ronde de rest maakt me niet zoveel uit.

22 april 2015 om 12:42

Laat hem maar lopen. Energie besparen voor de volgende belangrijke wedstrijden. Men moet niet zoveel zeikn. De wedstrijd was toch allang beslist.

Het is toch niet zo dat Barça nu tegen Bayern moet ?

21 april 2015 om 22:50

Nee er wordt deze vrijdag tussen de 4 halve finalisten geloot.

21 april 2015 om 22:51

Wordt opnieuw geloot, dus het is mogelijk maar met kans 1 op 3.

ben bang als barca tegen bayern moet het einde verhaal is, bayern heeft zoveel positie wisselingen en snelheid.

Jammer dat PSG dit seizoen niet de finale van de CL zal bereiken. Ik had het mooi gevonden als van der Wiel en Zlatan aan het eind van het seizoen die grote trofee omhoog konden houden maar Barca was veel sterker in deze tweeluik. Hopelijk wint PSG volgend seizoen de CL.

Zakelijke 2-0 overwinning van Barca op een zwak Psg.
Kijken wie Barca gaat loten en op naar de derby tegen Espanyol.

Wat een geweldenaar is Veratti toch. Cavani valt me daarentegen telkens tegen als ik hem in de CL zie (volg Ligue 1 niet zozeer).

Verdiende en logische kwalificatie van Barca. Hopelijk nu halve finale tussen Barca en Bayern, toch wel de 2 ploegen die momenteel in beste vorm verkeren.

Ohja en wat een fantastische actie van Iniesta. Even een flits vanuit zijn gloriedagen.

22 april 2015 om 19:27

Idd, Veratti is echt een heerlijke speler, kan echt van hem genieten, zelfs als hij de tegenstander is.. Cavani daarentegen speelt vind ik veel te wisselvallig.. soms is hij zo sterk, de wedstrijd erna zie je hem weer niet. Ook Ibra was gisteren onzichtbaar, waar je toch echt wel meer van hem verwacht.. Achja!

Ik hoop eerlijk gezegt op Barça-Bayern als finale (als we dat halen natuurlijk, finale haal je niet zomaar), Ik zou graag als halve finale Barça-Juventus hebben, maar dat is puur persoonlijk doordat ik veel Juventus-supporters in de omgeving heb wonen :D!

Volgens velen was naymar uit vorm als er een speler in vorm is dan is het naymar.
En sommige die zeggen dat hij vaak op de grond ligt die zijn blind die jongen wordt gewoon keihard aangepakt.

Ik heb geen idee wat Blanc met zijn spelers doet maar ze maakten alle een ronduit belabberde indruk. Zijn hele tactiek en wisselbeleid is schandalig. Je kunt het Barcelona enkel lastig maken wanneer je ze onder druk zet, het veld breed houdt en je elkaar enigszins rugdekking geeft. Dit alles ontbrak volledig. Er was 0 pressie op de bal en er was geen enige beweging van onze middenvelders.
Iedere speler stond stil en de opbouw van achteruit was belachelijk.
Volgend jaar het seizoen in gaan met een nieuwe trainer, een nieuwe linksbuiten en een middenvelder die wat gif in het spel kan brengen.

Sirigu
Aurier
Marquinhos
Silva
Maxwell
Aankoop
Verratti
Matuidi
Lucas
Zlatan
Aankoop

Laat bayer maar komen het wordt smullen die wedstrijd
alle bij de teams zijn sterk aan de bal ik vindt barca iets sterker
Komt Door een man messi die kan met zijn acties de wedstrijd beslisen.

Barcelona is niet af te stoppen. Ik denk dat de enige team dat Barcelona kan afstoppen, Real is. Maar als zij morgen eruit worden geknikkerd, denk ik dat Barcelona de CL pakt dit seizoen.

21 april 2015 om 23:18

Nee natuurlijk de ploeg die laatst 7- 0 van Barcelona won kan Barcelona natuurlijk niet hebben.
Zowel Real als Bayern kan Barcelona hebben en ook Atletico maakt kans.

21 april 2015 om 23:31

is 2 jaar geleden en de barca vantoen was ook nie zo heel erg goed met als aanval alexis messi pedro nu hebbem ze neymar en suarez een hele grote verbetering

21 april 2015 om 23:37

En dat Bayern van toen had geen Lewandowski,Gotze,Benatia,Badstuber en Alonso dus wat is je punt?

21 april 2015 om 23:49

Bayern speelt nu anders dan toen.
Bayern probeert het Barca spel te spelen, met middenvelders als Scheinsteiger en Alonso.
Dat lukt tegen mindere ploegen, maar ze zullen afgaan tegen topclubs, dat zag je vorig jaar tegen Real.
Barca Real zijn wedstrijden op zich, maar die andere ploegen zijn allemaal te doen voor Barca

22 april 2015 om 00:12

Ik vind Barcelona nog kwetsbaar in de lucht.
Bij Bayern hebben ze een uitstekende lucht macht dat hebben wij vandaag gezien.
Ik weet niet ik zou mij geld niet in zetten ook bij Real-Bayern of een el classico dat zijn 50-50 wedstrijden.
Als Atletico van Real wint dan kan Atletico ook van Barcelona en Bayern winnen.
Vergeet niet Simeone is een tacticus.
Atletico was vorige seizoen geen partij voor Real en dit jaar zijn de rollen omgedraaid.

22 april 2015 om 01:27

Tipi, maar Guardiola weet alle ins en outs van Barcelona... Wordt een moeilijke pot. Maar als je kampioen wilt worden zul je van alle resterende ploegen moeten (kunnen) winnen!

Verkeerde reactie, mag weg.

Ikhoop dat enrique messi wat rust gunt en hem de volgende wedstrijd tegen espanyol niet opstelt aangezien espanyol niet zo sterk is

22 april 2015 om 02:24

Doet hij waarschijnlijk niet, er was eens een wedstrijd die ze verloren hadden met Neymar, Messi en nog een paar anderen op de bank (mocht iemand deze wedstrijd herinneren, welk team speelden ze tegen?) en daardoor kreeg Enrique veel kritiek, daarna begonnen de verhalen dat het niet goed ging tussen Enrique en Messi.

22 april 2015 om 19:24

@itzkevink, het team waartegen ze speelde was Real Sociedad :D

Laat bayer en real maar komen messi en naymar en souares die vreten die defensie op van beide ploegen.de beste aanvallers van de wereld
Naymar is aan de bal tien keer beter dan ronaldo.
Niet te stoppen die naymar is wel te stoppen maar ze moeten hem eerst een dood schop geven

Houd op met PSG man...barcelona heeft zonder al teveel moeite ze alle hoeken van camp nou laten zien. Cavani, Pastore, van der Wiel, Luiz allemaal spelers waar PSG vanaf moet want ze brengen niks op internationaal podium. Ibra, Matuidi, Sirigu en Verrati waren ook echt de weinige die wel een acceptabele niveau haalden.

PSG zal flink moeten investeren in spelers als ze bij de echte top willen horen. Spelers als di Maria, Hazard, Ronaldo, Reus, Hummels, Benatia Pogba zullen aangetrokken moeten worden. Clubs als Bayern, Real en Barca hebben gewoonweg teveel kwaliteit.

Barça speelde gisteren redelijk goed, maar wist natuurlijk al dat het geplaatst was en deed het dus vaak rustig aan. Het was een mooie wedstrijd voor de Culés onder ons, maar eerlijk is eerlijk, beide assists waren het mooiste van de hele wedstrijd. Die dribbel van Iniesta was meesterlijk en die bewegingen van Alves en zijn voorzet met zijn linkse poot was ook zuiver, ben benieuwd wie onze tegenstander wordt! Vanavond rustig achterover leunen en genieten van Real-Atletico Vamosss

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren