Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli schiet Liverpool laat te hulp, Fiorentina blij weg uit Londen

Laatste update:

Liverpool is de knock-outfase op de valreep ingegaan met een overwinning op Besiktas. Het team van Brendan Rodgers had moeite de kansen te benutten en liet zelfs een gigantische mogelijkheid via Adam Lallana onbenut. Een wat makkelijk gegeven strafschop in de laatste vijf minuten bood echter uitkomst tegen de Turken. Op White Hart Lane speelden Tottenham Hotspur en Fiorentina ondertussen gelijk (1-1).

/

Liverpool - Besiktas 1-0
In de competitie verloor Liverpool geen van zijn laatste negen wedstrijden en op eigen veld vloog het fel uit de startblokken. Daniel Sturridge wurmde zich een weg langs Ersan Adem Gülüm en schoot vervolgens vanuit een lastige hoek, maar doelman Cenk Gönen wist de poging te keren. Er kwamen meer mogelijkheden voor the Reds, die echter niet tot scoren kwamen. Jordan Henderson, Alberto Moreno en andermaal Sturridge werden gevaarlijk zonder zichzelf te belonen. Besiktas, de koploper van de Süper Lig, dook op voor het doel van Simon Mignolet via Veli Kavlak (kopbal) en Demba Ba (schot), maar kon niet serieus verontrusten. De Turken hielden verder wel goed stand, zoals ze ook de groepsfase al glansrijk doorkwamen met drie overwinningen en drie remises.

De doelpuntloze eerste helft had snel vergeten kunnen worden, als Adam Lallana zijn dot van een kans had benut. De Engelsman slaagde er wonder boven wonder echter in, van erg dichtbij over te schieten. De wedstrijd kabbelde voort en alles wees erop, dat Besiktas de morele winnaar zou worden met een doelpuntloos gelijkspel. Vijf minuten voor het einde kreeg Jordon Ibe echter een duw in de zestien meter en ging de bal op de stip. Mario Balotelli eiste de penalty voor zich op en faalde niet, oog in oog met Cenk. Dankzij de Italiaan reist Liverpool volgende week met een krappe 1-0 voorsprong af naar Istanbul voor de tweede ontmoeting.

/

Tottenham Hotspur - Fiorentina 1-1
Mauricio Pochettino gaf Harry Kane rust op White Hart Lane en begon in de punt met Roberto Soldado, die dit seizoen pas vier keer het net vond in dertig wedstrijden. De Spaanse spits greep echter zijn kans tegen Fiorentina en had daar maar zes minuten voor nodig. Na een hoekschop volleerde hij laag raak en bezorgde hij the Spurs een droomstart. Christian Eriksen vuurde later over het doel en Soldado, die nieuwe moed leek te hebben verzameld, zag een acrobatische omhaal gepakt worden door Ciprian Tatarusanu. Fiorentina wachtte zelf geduldig af en sloeg tien minuten voor de thee toe. José María Balanta tikte een rebound binnen, nadat Hugo Lloris een vrije trap in zijn voeten had gestompt. Bijna pakte Tottenham kort voor rust weer de voorsprong, maar Nacer Chadli trof de onderkant van de lat.

Het levendige duel kreeg in de tweede helft een minder aantrekkelijk vervolg. Christian Eriksen, Chadli en Paulinho probeerden het met acties, steekpasses en voorzetten, maar Soldado werd niet bereikt en Pochettino bereidde alsnog de komst van Hurricane Kane voor. Ook Érik Lamela kwam er nog bij in Londen, maar Fiorentina raakte er niet door van de wijs. La Viola neemt het gelijkspel trots mee terug naar Italië en zal volgende week een poging doen, het uitdoelpunt te laten gelden. De sterke vorm van de club uit Florence (nu negen duels op rij niet verloren) zal zelfvertrouwen geven voor een verder avontuur in Europa.

Wie gaat er door in de knock-outfase?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch weer Mario Ballotelli!
Begint goed op dreef te komen, hopelijk kan hij laten zien waarom hij elke keer in de basis hoort te staan.

20 februari 2015 om 00:00

Toch weer Balotelli met een benutte strafschop, ja. Neemt niet weg dat het een uitstekende spits is, maar hier is niets speciaals aan.

tamelijk eentonige wedstrijd, Liverpool probeert door een turkse muur te komen en Besiktas komt alleen om te counteren.
scheids heeft zeer goed gefloten! mag gezegd worden.

penalty was 100 terecht, Ibe werd van achter geraakt en de bal werd niet gespeeld.

minpunten:
-Allen, echt waardeloos weer. constant verkeerde kant op draaien en/of verkeerde keuzes maken.
-Lallana, zelfde als Allen, en wat een misser zeg(!)
-Sturridge, hard gewerkt alleen had in de 2e helft bal op Sterling moeten leggen
-Can, speelde matig, enkele foutjes(terug speelbal) gelukkig niets ernstigs gebeurd

pluspunten:
-Moreno, liep continu goed alleen vergaten de middenvelders hem de bal mee te geven, met zijn snelheid moeten ze blind die steekpass geven.
-Balotelli, viel weer goed in, toch goed dat hij die penalty opeiste.. heb iig meer vertrouwen in hem dan in Henderson
-Sakho, volgens mij 96 van de passes vooruit en 100 aangekomen.. prima wedstrijd vandaag, verdedigend ook solide.

volgende wedstrijd Coutinho rust gunnen en met Sterling, Sturridge en Balotelli beginnen (zie opstelling)

Mignolet
Can
Skrtel
Sakho
Ibe
Gerrard
Henderson
Moreno
Sterling
Balotelli
Sturridge
19 februari 2015 om 23:08

Ahahahaha grapjas. Turkse muur? Dat heet gwn counteren. Em dat deed Besiktas vooral in de eerste helft geweldig. Besiktas speelde zeker niet heel verdedigend. Maar dat is ook normaal op Anfield, ik zie weinig ploegen daar met aanvallend intenties komen. Die penalty was zwaar onverdiend en veel te makkelijk gegeven. Aan het einde maakte een speler van Liverpook volgens mij duidelijk hands. Helaas worden grotere ploegen met naam altijd voorgetrokken, helaas. Ä°k verwacht nog een spektakel in Ä°stanbul. Het kan nog alle kanten op. Ä°n ieder geval moet Kerim Frei in de basis starten. Stichtte in 10 minuten al 10x zoveel gevaar als Olcay in de hele wedstrijd.

19 februari 2015 om 23:12

volgens mij ook duidelijk hands? dus je weet het niet helemaal zeker.. maar toch was het duidelijk.. zelfs in de replay/slowmotion kon ik het niet goed zien of Skrtel hands maakte ja of nee..

als je met 10 man achter de bal staat om te counteren zet je toch gewoon een muur neer? ze speelde zeker niet defensief met alleen lange ballen op Ba.. maar wel met veel mensen achter de bal wachten op een fout van Liverpool of een counter.

20 februari 2015 om 08:38

Hij zegt toch dat het volgens hem hands was dus hij is vrij zeker van zijn zaak.
Liverpool met zoveel kwaliteit voorin hoort alsnog toch die muur te doorbreken.
Besiktas deed gewoon precies wat het moest doen en door die makkelijke penalty hebben ze verloren. Ik hoop dat Besiktas Liverpool in Istanbul terug pakt .
Gewoon weer counteren die emre can kan toch niet verdedigen.

19 februari 2015 om 23:50

Ik vind Ibe ook bij de pluspunten hoor. Hij kwam zijn man een paar keer erg makkelijk voorbij (ken die linksback zijn niveau niet) alleen het vervolg was vaak niet goed tot de inderdaad terechte penalty. Hij moet sneller leren spelen zijn handelingssneheid is nog laag maar hij is nog jong. Verder viel het me nog op dat Balotelli de penalty opeiste terwijl volgens mij Sturridge hem had moeten nemen. Nu gaat hij er gelukkig in maar anders had dit nog een staartje kunnen krijgen.

Niet tevreden met de Italiaanse ploegen. Vier maal gelijk en slechts een maal winst. Het gelijkspel van Fiorentina en Torino vind ik nog niet zo slecht, maar van Roma en Inter is gewoon zeer matig. Hoe kan Inter een 0-2 voorsprong weggeven en in de laatste minuut de 3-2 voorsprong weggeven?

Tottenham - Fiorentina was trouwens een erg leuke pot. In de eerste helft een ontzettend hoog tempo met veel kansen, de tweede helft was rustiger maar nog steeds erg vermakelijk. Tottenham had wel iets grotere kansen, maar een gelijkspel is verdiend.

19 februari 2015 om 23:05

Gelijkspel verdiend? Nee man Tottenham had de wedstrijd én de return al moeten beslissen in de eerste 20 minuten.

19 februari 2015 om 23:17

Oogkleppen op gehad tweede helft? Tottenham was eerste 20 minuten inderdaad vele malen beter, maar daarna werd het steeds evenwichtiger en de tweede helft was Fiore gewoon beter. 1-1 is terecht. Nu afmaken in eigen huis.

19 februari 2015 om 23:23

nee je doet aan wishfull thinking, normaal maken we het af volgende week maar soms zijn er hogere doelen in dit leven dus gun ik jullie het wel als wij maar geen blessures krijgen.

19 februari 2015 om 23:39

Haha, u mad bro? Normaal gesproken wordt het een lastige pot voor beide waarin Fiorentina licht in het voordeel is. Je kan wel doen alsof Tottenham te groot is voor EL, maar newsflash, dat zijn ze niet. En dat blijkt ook wel uit het feit dat ze EL gewoon serieus nemen. Daarom gaat Fiorentina het thuis ook afmaken, zoals je tweede helft zag hoeven we niet heel veel te vrezen mits we in ons spel komen.

19 februari 2015 om 23:51

wij leven maar voor 4 wedstrijden per jaar en ga jij mij uitleggen hoe ik en alle Thfc1882 dat voelen het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven. En het interesseert helemaal niemand dat kut wedstrijdje in Communale of hoe jullie traditie loze dat nu noemen. Er is maar 1 wedstrijd dit jaar 01-03-2015😀

20 februari 2015 om 00:15

Haha, gelukkig bepalen een paar leden die waarschijnlijk niet bar vaak in het stadion komen ook meteen de algemene opinie van de Tottenham supporters over de EL. En ook al zouden de supporters het niet serieus nemen, de club doet het blijkbaar wel, luister anders nog maar eens goed maar die trainer van jullie. Op welke wedstrijden doel je überhaupt eigenlijk, buiten Arsenal om? Redelijk kansloos als je hele seizoen teert op 4 wedstrijden overigens.. En je doet nu alsof de EL te weinig is voor Tottenham, maar geloof me, wees er maar blij mee want meer gaan ze niet halen. Dus dat wedstrijdje in het Franchi boeit wel degelijk veel mensen iets. En traditieloos? Haha lees je eerst maar even in in de club, want Fiorentina en andere Italiaanse clubs hebben juist veel traditie. Iets wat je van dat clubje van jou niet kan zeggen.. Goede sfeer vandaag trouwens, not. Alleen maar het uitvak gehoord, zoals altijd tegen die sfeerloze PL clubs.

20 februari 2015 om 08:07

Google op Tottenham 01-03-2015 Countdown until Kick-Off:
09 Days: 08 Hrs: 55 Mins: 30 Secs en je begrijpt mijn felle reactie maar we willen wel winnen hoor in Florance, maar DE Wedstrijd is zo belangrijk.

Niet normaal hoe Sturridge bij Henderson zat te huilen om de penalty te nemen.

19 februari 2015 om 23:07

Kan aan mij liggen maar ik dacht juist dat sturridge balo verdedigde en vond dat balo hem moest nemen

19 februari 2015 om 23:16

Nee zo is het gegaan. Henderson pakt de bal om 'm te nemen, maar toen kwam mijn held Balotelli. Hij pakt de bal uit Henderson de handen en legt 'm neer. Henderson liep gewoon en keek niet eens naar Balo. Toen kwam Sturridge om met Henderson te overleggen. Dus Balotelli maakt 'm koelbloedig en Sturridge gaat niet naar Balo om het met hem te vieren.

19 februari 2015 om 23:26

Al deed Sturridge dat, hij heeft 10x meer recht van spreken bij Liverpool dan Balotelli.

19 februari 2015 om 23:53

Zo zag ik het ook inderdaad. Sturridge wilde hem nemen maar Henderson durfde als aanvoerder niet op zijn strepen te gaan staan. Balo schiet hem gelukkig binnen.

20 februari 2015 om 00:29

Pijnlijk dat je als Liverpool fan niet eens weet hoe het echt zit. Henderson wilde nemen en Sturridge niet. Dit hebben ze zelf al bevestigd ook.

20 februari 2015 om 04:45

Jaa Stur heeft dat gezegt maar iedereen weet dat hij liegt, want Balo scoorde en Stur vierde niet mee. En waarom pakt Henderson die bal dan voor de gein? Iedereen weet hoe het is gegaan en onze spelers hebben geen zin in ruzie of geruchten in de media die dan waarschijnlijk nog erger zullen worden want binnen 2 dagen komen de 1e geruchten over dit 'incident'.

19 februari 2015 om 23:07

denk eerder om te zeggen dat Henderson het aan een specialist over moet laten.. Henderson staat niet echt bekend om zijn koelbloedigheid vanaf 11 meter, balotelli daarintegen..

19 februari 2015 om 23:13

Leek alsof Sturridge zei dat Henderson hem moest nemen, Henderson gaf em eerst de bal en na t zeuren ging ie weer terug naar Balo. Iets van jij neemt em als Gerrard er nie s klaar

We hadden het de 1e helft af moeten maken, niet gedaan jammer. Nu is er nog maar 1 wedstrijd belangrijk C O Y S😀

Balotelli en liverpool dat komt nog wel goed!

Ibe motm voor mij, balotelli weer erg sterk, ziet er veel gemotiveerder uit nu mooi om te zien.

Coutinho en Sturridge moeten soms echt slimmer de bal verleggen in plaats van proberen te laten zien hoe goed ze wel niet kunnen voetballen.

Matige wedstrijd verder, zie dit vermoeide Liverpool ook punten verspelen tegen Southampton.

19 februari 2015 om 23:10

Liverpool moet Coutinho na zondag 5/6 dagen op vakantie sturen.. net zoals bij Sterling toen, heeft te veel wedstrijden in de benen.. volgens mij al 17 in 2015..

19 februari 2015 om 23:20

Coutinho speelde in de eerste kwartier slordig maar herpakte zich daarna prima, ik vond hem een van de beste.

19 februari 2015 om 23:29

Jaa misschien, het is ook een zeer zeer begaafde speler, maar mist soms de directe slimheid om ruimte te creeren voor andere spelers. Vind hem ook veel te weinig zuivere killerpasses geven voor een nr. 10, iets wat ik bij Sterling wel meer zie.

19 februari 2015 om 23:56

Dat zag je vorig jaar wel vaker. De loopacties van Sturridge zijn nog niet wat ze geweest zijn. En de passen die Coutinho gaf waren vaak niet goed. Ik vind hem al 3 wedstrijden minder spelen ik denk dat hij inderdaad toe is aan rust.

Had veel meer kunnen en moeten zijn voor Liverpool. Bij de penalty snap ik niet waarom Hendo en Studge moeilijk lopen te doen als Balo de bal opeist. Hij is naar mijn mening op dat moment de best aangewezen man om dit te doen.
Nu zondag beginnen met het duo Studge en Balo.

19 februari 2015 om 23:18

Ga nou niet doen of jullie een perfecte wedstrijd gespeeld hebben met je 'het had veel meer kunnen en moeten zijn'. Dat hele Liverpool stelt ook geen reet voor. Winnen door middel van een penalty. Klasse man!

19 februari 2015 om 23:25

Liverpool ging slecht om met hun kansen die ze creëerden. Dat hele Liverpool stelde de eerste helft van het seizoen geen reet voor, nu lijkt het tenminste ergens op. Van de 17 wedstrijden 1 verloren in de verlenging, nee dan stel je idd geen reet voor....

19 februari 2015 om 23:27

Haha, doe eens rustig man. Er had best meer ingezeten, dat zegt toch niet dat we een perfecte wedstrijd speelden? Besiktas op eigen helft vastgezet, maar te slordig om er echt iets mee te doen. Opgefokte nikszeggende reactie.

20 februari 2015 om 00:00

Mijn excuses, inderdaad een beetje opgefokt haha. Het is zuur om in de laatste minuten door een penalty te verliezen.

Eerste helft Tottenham beter, tweede helft waren wij dan weer beter. Je had na 20 minuten al met 3-0 achter kunnen staan, maar daarna de rug goed gerecht en in de tweede helft gewoon de bovenliggende partij, en had je ook zomaar nog kunnen winnen met wat geluk. Tata en Joaquin uitblinkers, verder iedereen wel een goede voldoende. Goede uitgangspositie voor de return. Respect ook voor Tottenham, spelen net zoals ons ook fris en aanvallend voetbal, mooie wedstrijd van gemaakt. Helemaal respect voor de meegereisde tifosi, wat een geweldige sfeer de hele wedstrijd, heb de Tottenham supporters niet gehoord, werden volledig overstemd.. Nu in kolkend Franchi het afmaken..

Forza Viola!!

Bij deze wedstrijd is wel te zien dat beide teams op de zelfde niveau zijn. Tja dat je dat een penalty krijgt bij de slotfase is wel zuur. Het was een terechte ook trouwens. Buiten dat speelde alen erg slecht en olcan bij besiktas. Voor de rest waren zij wel goed bezig. Op de return kan Besiktas er wel misschien wat van maken alhoewel zij paar spelers moeten missen.

Vond besiktas sterk spelen, maar ze missen net een speler die het verschil moet maken, dan heb je Gokhan Tore maar die viel niet echt op vandaag.. Kerim Frei valt weer gevaarlijk in. (Solliciteert naar een basisplaats) Bilic moet betere keuzes maken vind ik. Je kon hier meer uithalen. Thuis wedstrijd word moeilijk voor Bjk zonder Ersan en Motta. We zullen zien...

Liverpool is erg matig. Amper 1 uitgespeelde kans. De beste kans was voor Lallana en dat was puur geluk, omdat Motta en keeper Cenk elkaar in de weg liepen.
Balotelli begaat op het middenvelder een overtreding (gevaarlijk spel), maar de scheids matst Liverpool en fluit niet waardoor erna een penalty volgt.
Demba Ba had de overwinning voor het grijpen, maar schoot net niet zuiver genoeg in de hoek, waardoor Mignolet redde.

Verder was het theaterpubliek op Anfield een teleurstelling.

19 februari 2015 om 23:30

Die fans nemen de Europa League ook niet serieus.

Beetje gefrustreerd makker? besiktas kan niet eens van Liverpool winnen die op halve kracht speelt.

19 februari 2015 om 23:47

Halve kracht? Hoezo dat dan? Zat suarez op de tribune?

19 februari 2015 om 23:47

Die fans horen jij en ik toch ook bij neem ik aan. Maakt niet uit welke wedstrijd die er om doet waar ik bij aanwezig ben. Ook dan schreeuw ik net zo hard als ze tegen United ofso spelen. En met de winst van dit toernooi heb je ook de CL binnen. Wat BR nu zelf wil is de grote vraag. 4 de worden en CL behalen of de EL winnen. Verder zitten wij nog in de FA cup die gewonnen moet worden voor Gerrard. Veel zware wedstrijden dus nog te gaan. We hebben het geluk dat we een bredere selectie hebben maar door deze vele wedstrijden ontstaan er toch kleine blessures. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden door BR.

20 februari 2015 om 00:18

Suarez is naar Barcelona man.

Maar kijk je weleens Liverpool in de Premier League? Dan weetje wat ik bedoel.

20 februari 2015 om 00:23

Kopitered

Ik volg Liverpool wel al een tijdje in de PL en begrijpt niet wat je bedoeld. Liverpool speelde vandaag echt niet op halve kracht. Ze gingen gewoon voor de volle 100 procent erin dat was ook te zien aan de opstelling.

20 februari 2015 om 00:25

Alsof cl clubs liverpool serieus nemen? Hahaha

20 februari 2015 om 00:25

'Suarez is naar Barcelona man.' En ik meende wat ik zei.

20 februari 2015 om 00:36

'Jammer dat je niet doorhebt dat ik ook sarcastisch ben.

Quaresma

Snap dat je gefrustreerd bent, maar, ja.

20 februari 2015 om 06:49

Ja zeker wel, jij niet dan? Er is meer passie bij de supporters in een PL wedstrijd. Die trieste vraag of ik wel kijk....

19 februari 2015 om 23:30

Slechtste wedstrijd van Liverpool dit naar en nog zijn ze beter dan die 11 klunzen. Wat is dat Besiktas ontiegelijk slecht zeg.

19 februari 2015 om 23:34

Besiktas gespaard, weer 8-0 is ook zo wat.

19 februari 2015 om 23:38

@laudrup
Want Besiktas speelde op zijn best? Een beetje Besiktas belachelijk maken, terwijl ze niet op hun best speelden, net zoals Liverpool wat je ofcourse wel vermeldt. En Besiktas? Nee joh, die kunnen gewoon niet beter.

19 februari 2015 om 23:48

Wat praat je onzin man halve, wij zijn boven Spurs geëindigd in groepfase. Tegen Arsenal speelden we bikkel goed, maar wederom benadeeld door de scheidsrechter. En beide teams staan boven Liverpool in de competitie, dat verklaart al veel.
Jij volgt duidelijk voetballerij niet, dat is duidelijk.

20 februari 2015 om 00:00

Liverpool won van spurs en was beter tegen Arsenal, wat is je punt?

Wat een smoesjes zeg.

20 februari 2015 om 00:07

Ik volg de voetballerij al langer dan dat jij je kunt voorstellen.

20 februari 2015 om 07:26

Olum wat een zielepoot man.

20 februari 2015 om 08:11

Benadeeld door de scheidsrechter. Ga toch weg man. De discussie die jullie nu voeren gaat echt totaal nergens om. Beide clubs zijn toffe clubs met een goede spelers en geweldige supporters. De wedstrijd wad niet echt van hoog niveau. Liverpool wad beter, maar ik zie ze in Turkije niet zo snel winnen. En wat maakt het uit. Als beide teams er uitgeknikkerd zijn, kunnen jullie samen met mij Arsenal steunen .

20 februari 2015 om 09:45

Dude rustig aan jij komt net kijken....

19 februari 2015 om 23:31

Franco en Cenk*

Echt zuur dat we zo verliezen. We moeten direct op zoek naar een sterke linksback, ik heb genoeg van Motta en zijn fratsen. Tegen feyenoord zorgde hij ook op een knullige wijze in de laatste minuten voor een strafschop, je weet het nooit met die gozer. Het is net een tikkende tijdbom. Ben benieuwd wie in de return motta en ersan gaan vervangen.

balotelli wat een topper, hij heeft gewoon tijd nodig, nu komt hij los. hij moet gewoon zijn kansen en goaltjes maken dan wordt hij steeds beter.

de beste penalty nemer op dit moment in europa!

Slechtste wedstrijd in Engeland dit seizoen. Liverpool heeft uiteindelijk terecht gewonnen, maar toch hoop je dat Demba Ba die ene erin schop in de 35ste minuut of dat het 0-0 blijft. Echt zuur.

We kwamen vandaag tekort tegen een Liverpool dat in bloedvorm is. Ik zie hierboven een Liverpool fan zeggen dat ze op halve kracht speelde, maar ik volg Liverpool al een aantal weken en ze speelde vandaag alles behalve op halve kracht.

Ik baal wel enorm van deze uitslag en dat we die wedstrijd volgende week in Olimpiyat Stadi spelen, geeft ook geen hoop. Alles richten op het kampioenschap nu en Motta terug naar Brazilië sturen.

20 februari 2015 om 11:35

Geloof me dat Besiktas genoeg kwaliteit in huis heeft om van Liverpool te kunnen winnen, maar het zal gewoon niet gebeuren. Waarom niet? Omdat Liverpool iedere week wedstrijden van een veel hoger niveau speelt dan Besiktas. Turkse competitie is gewoon veel te zwak.

Ik had gisteren overigens een veel ruimere overwinning van Liverpool verwacht. Thuis kan Besiktas misschien nog voor een verassing zorgen.

Ba verkopen en olcay ook aub daarna 2 enge spelers halen ba is vaak beslissend maar als het op de counter aankomt is hij echt nep.

Fiorentina domineerde na de 1-1 maar vond de winnende goal niet.. Tottenham geef ik weinig kans in Florence! Inter en Roma geven hun voorsprongen weg en Torino heeft met 2-2 ook niet een gunstige uitslag tegen Athletic.. Napoli wel gewoon door met 0-4..

Wat een schande voor Liverpool. Liverpool met hun megabegroting kunnen niet eens normaal winnen van Besiktas.

Ik lach die Liverpool en al hun fans hier vierkant uit, komen ze met hun PL- miljardencontract. Beter kunnen ze Balotelli doelpaal maken volgende wedstrijd, misschien dat hij dan beter voetbalt.

En dan nog durven zeggen dat Liverpool wel goed speelde of op halve krachten of dat Besiktas niks kon.
Ga huilen.

Liverpool had zeker met 2-0 moeten winnen, Lallana wat een kans.
Hopen dat de return in Istanbul goed komt, zou ideaal zijn als het 0-1 wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren